10 bästa företag av återanvändbara blöjor

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa företagen av återanvändbara blöjor för nyfödda och förtida

1 "Pampusiki" Innehavare av det första ryska patentet för en märkesåtervinningsbar blöja
2 Bambinex Naturlig anatomisk form
3 Kanga vård Den ljusaste designen
4 GlorYes! Det bästa utbudet och funktionaliteten
5 Moms Era Utförandet av moderna trender

De bästa företagen av återanvändbara blöjor för barn 6-20 kg

1 Qianquhui Populär representant för ekonomiklassen
2 "Konopusha" Det bästa valet av föräldrar
3 ImseVimse Utbredd närvaro på globala marknader
4 Bambino mio Framgångsrikt familjeföretag
5 Bamboola Maximal noggrannhet

Framväxten av återanvändbara blöjor modern design gjorde det lättare för föräldrarna att ta hand om äldre barn och småbarn. Vad är föremål för barntoalett, vilket orsakar trevliga känslor i hela familjen? Blöjan för upprepad användning representerar det vanliga för barn över 2 år gamla trosor, men med lite hemlighet. De innehåller utbytbara liners gjorda av fuktresistenta material som ofta kan tvättas utan att påverka deras prestanda.

Återanvändbar hygienprodukt har många fördelar:

 • gjord av naturmaterial
 • perfekt andningsbar;
 • torkar snabbt efter tvätt
 • tillämpas under de första åren av livet, upprätthålla kvalitet;
 • ger bred svaddling;
 • stöder hälsosamt hudtillstånd
 • Gör psykologiskt mindre obekväma för barnet när man planterar på potten.
 • sparar familjebudgeten.

Förutom allt får föräldrar ett par minuter ledig tid att göra andra brådskande saker eller att ägna sig åt vila. Dessutom erbjuder tillverkarna ett brett utbud av modeller i design, material, storlekar och design. Så är det möjligt att vägra möjligheten att göra ett trevligt barn och dig själv? I vår ranking samlas de mest populära märkena av mammor, där kvalitetsprodukter med nödvändig funktionalitet och rimligt pris produceras.

De bästa företagen av återanvändbara blöjor för nyfödda och förtida

5 Moms Era


Utförandet av moderna trender
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.6

Företagets historia, som idag föredras av många inhemska föräldrar, började 2006 under namnet Echidna. Produkten till spädbarn har dock snart tillkommit till utsläpp av kläder för framtida mammor. Efter rebranding såg konsumenten Mums Era varumärke med redan etablerade traditioner och en önskan att skapa en bättre form och design.

Tillverkaren betalar allvarlig uppmärksamhet åt säkerheten hos de använda materialen. För att göra detta, välj ett certifierat råmaterial. Den 3-skiktiga utformningen av återanvändbara blöjor innefattar ett toppmembranskikt, en ficka med 100 procent polyester och ett fodrar av 3-skiktsmikrofibrer eller kolbambu. I moderns svar pekar man på luddens mjukhet när den berörs, närvaron av tryckta mönster. Viktigt är att öronproppar till produkten torkar snabbt efter tvätt. Modellen är effektiv för simning. Nackdelarna är deras begränsade användning (inte för sömnsväll), kortfattat bifogade instruktioner, inte överallt du kan köpa.


4 GlorYes!


Det bästa utbudet och funktionaliteten
land: Ryssland (producerat i Kina)
Betyg (2019): 4.7

Märket bröt sig snabbt in i den speciella världen av barnprodukter och tog en ledande position i det för en rekordminimumperiod. Detta bekräftas av resultaten av den oberoende undersökningen "Föräldrars varumärken", där palmen i popularitet år 2016 tillhörde tillverkarens återanvändbara produkter och år 2017 en speciell modell för simning.

I bolagets sortiment finns både klassiska produkter och blöjor för träning för potten, såväl som för simning.Totalt finns det 5 typer av tillbehör, utformade för ett annat antal timmar av dagligt slitage. Följaktligen har de skillnader i konfiguration och pris. Det inre skiktet av mikrofleece, kol eller rå bambu i designen skyddar motlätt mot läckor, och det vattentäta yttre andningsbara lagret gläder sig dessutom med ett stort antal designlösningar. Tack vare speciella knappar kan modellerna ändras, vilket ger fördelar med barnets snabba tillväxt. Företaget inkluderade även märkesvaror från hampa, bomull, samt bambu och mikrofiber, vilket förbättrar produktens vattenbeständighet.

3 Kanga vård


Den ljusaste designen
land: United States
Betyg (2019): 4.7

Sedan 2006 har det unga varumärket letat efter en perfekt design för barn i olika åldrar och kön. Hon äger patent för uppfinningen av en endimensionell tygprodukt Rumparooz, som har två säkerhetsförband samtidigt. Den minnesvärda designen är en annan särskiljande egenskap hos produkterna i detta varumärke. Knappens överflöd är inte bara en funktionell men också en dekorativ roll. De iögonfallande färgerna lyfter upp stämningen av barnets hela miljö. I bolagets sortiment ingår även Lil Joey-serien för prematura barn och nyfödda (från 1,8 till 7 kg), som kännetecknas av användningen av mjuka, miljövänliga material, en design som tar hänsyn till barnens anatomiska egenskaper.

Trots regelbundna investeringar i innovativ utveckling orsakar företagets produkter några kommentarer från moms. Enligt sina recensioner, med en bra absorberande effekt, torkar linorna under mycket lång tid under tvätten, kan barnets mjuka fläck svettas, produkterna är ganska skrymmande och därför inte helt lämpliga för promenader och resor.

2 Bambinex


Naturlig anatomisk form
land: Belgien
Betyg (2019): 4.8

Det kan inte sägas att det belgiska företaget är en trendsättare för ett sådant barns tillbehör, men engagemanget för produktionen av produkter som är lätta att klara, är lätt att ta hand om gör produkter i efterfrågan. Används för tillverkning av ultratunna bambufibrer eller mikrofiber. Samlas i flera lager, materialet är mjukt vid beröring, orsakar inte allergiska reaktioner, eftersom det inte innehåller farliga kemiska komponenter. Den porösa strukturen kännetecknas av ökade absorberande egenskaper utan förlust av luftpermeabilitet.

I produktionen finns två serier av återanvändbara blöjor - Basic och Natural Softness, som kan "växa" med smulor. Deras anatomiska form gör det möjligt för barnet att röra sig bekvämt och korrekt infogas och fixas med hjälp av knappar i speciella fickor, utan att läckorna håller sig kvar i ackumulerade innehåll.

Före första användningen av en ny produkt rekommenderar företrädare för företaget att alla absorberande element tvättas och torkas minst 3 gånger, eftersom de innehåller rester av produktionsprocessen vilket avsevärt minskar absorberande värden. Av minuserna, enligt ägarna av tillbehöret, en enkel design, begränsad färgpalett.


1 "Pampusiki"


Innehavare av det första ryska patentet för en märkesåtervinningsbar blöja
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.9

Hela produktutbudet för nyfödda och äldre barn produceras med kärlek av erfarna föräldrar. Barnhälsa är det huvudsakliga kravet att företaget strikt följer. Alla utvecklingar är inriktade på blöjans snabba donning och ersättning av fodret på grund av fixeringen av designen med strängar eller stickier att välja mellan. Bomullstyg stöder luftväxling väl, orsakar inte blötsutslag, utslag, rodnad. Det kan klara mer än 100 tvättar utan krympning och missfärgning. Produkterna är erkända som allergivänliga och godkända av barnläkare till salu.

I recensioner av företagets produkter markerar föräldrar valet av modeller för barn från födsel till 2 år, och det finns alternativ för både pojkar och flickor och universellt. De kan användas även vid förhöjd kroppstemperatur.Bland fördelarna är barnens tillbehörs pedagogiska funktion när man går till potten. 2 produkter tillhandahålls i förpackningar samtidigt, vilket gör driften ännu bekvämare.


De bästa företagen av återanvändbara blöjor för barn 6-20 kg

5 Bamboola


Maximal noggrannhet
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.6

Det inhemska varumärket producerar i sin egen anläggning en hel rad användbara produkter för barn, bland annat en plats och två typer av återanvändbara blöjor. Deras mönster kombinerar de bästa egenskaperna hos modeller av populära märken, men de har sin egen designlösning. Det yttre lageret av produkter består av ett vattentätt, men andningsbart tyg som skyddar huden från blötsutslag och orsakar inte obehag. Intern mikrofleece, kolbambu eller organisk bomull, som används för att komplettera modeller, hjälper till att undvika gnidning och irritation.

Sådana produkter från det ryska företaget kan användas för dagtid vila av barnet, gå och natt sömn. För att undvika läckage under långvarigt slitage rekommenderar tillverkaren dessutom att köpa märkta uppsättningar insatser. Modellerna är utformade för nyfödda och åldrar upp till 2,5 - 3 år, som klarar upp till 17 kg. I arsenalen finns 10 löpande färger. Bolagets produkter är godkända av barnläkare.

4 Bambino mio


Framgångsrikt familjeföretag
land: Storbritannien
Betyg (2019): 4.7

När på 90-talet öppnade föräldrar med många barn sin egen tvätt för att tvätta återanvändbara blöjor trodde de inte ens att de efter mer än 20 år kommer att förändras och bli igenkännliga i över 50 länder. Under åren har företaget fått mer än 50 utmärkelser, och föräldrarna har funnit fred och lättanvända hygienprodukter för barn.

Trots det faktum att endast två modeller är grundläggande, regleras de bekvämt och kan användas under lång tid. Bomullsinsatser är gjorda av certifierade råvaror, därför säkra för barnens hälsa och miljön. Skapandet av speciella märkesvaror innehåller endast denna effekt. Men för alla miljövänligheten hos fodrarna som ingår i satsen klagar många föräldrar i sina recensioner om deras snabba flöde. Därför måste du dessutom köpa bambu motsvarigheter.

3 ImseVimse


Utbredd närvaro på globala marknader
land: Sverige
Betyg (2019): 4.8

Tillverkaren i mer än 25 år har fått stor erfarenhet av att skapa speciella produkter för barn. Det kan köpas i över 50 länder. Efter trenderna släpper varumärket både produkter som redan är kända för konsumenten och nya produkter. Oavsett hur blöjorna ändras, finns det alltid ett huvudbehov för vävnader - ekologisk renhet och bibehållande av barnets hud. Terryytan av de föreslagna modellerna kombinerar mjukhet och god absorption. Dessutom använder produktionen material från olika delar av världen.

På den ryska marknaden kan du nu köpa återanvändbara blöjor "One Size" och "All in One." De utnyttjas vanligtvis av hela processen med svaddling. Satsen kommer dessutom med två insatser av olika storlekar gjorda av bambufiber och ekologisk bomull, som var och en används beroende på barnets vikt. För att skydda mot läckage på natten eller för en lång promenad rekommenderas båda linjerna för placering i taget.

2 "Konopusha"


Det bästa valet av föräldrar
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.9

Detta är fallet när ett litet företag arbetar aktivt och utvecklar en sådan nödvändig grupp av barnprodukter. Alla produkter från Rostov-tillverkaren är certifierade. Dess sortiment konkurrerar också effektivt med sina motsvarigheter. Föräldrar kan alltid få som en klassisk modell "Polybrash", och ökad storlek, förbättrad, "lyx" eller med ökat skydd mot läckage. Alla har en fin design, roliga färger. För de som föredrar monokroma produkter finns blöjor "Polybrash - Rainbow".

Huvudmaterialet i konstruktionen är stickat tyg med polyuretanmembran, tyg "Polybrash".För liners är flera lager mikrofiber oftast vald, bambu kol fiber, mindre ofta mikro-sump. De är hypoallergena, har antibakteriella egenskaper. En intressant egenskap av placering på produkten är möjligheten att insatser gjorda av bambu kolfiber inte sätts i fickan, utan bara från insidan.

1 Qianquhui


Populär representant för ekonomiklassen
land: Kina
Betyg (2019): 4.9

Märket är inriktat på produktionen av billig och samtidigt kvalitativ när det gäller funktionalitet, sömnad för barn. Deras uppställning är utmärkt för dem som inte vill ha eller inte har möjlighet att använda engångsblöjor dagligen. I försäljning kan du hitta sommar och vinter versioner av produkter som skiljer sig i strukturen av materialet i det inre lagret. Om det i det första fallet används ett nät, då i den andra - en praktisk mikrofleece, vilken väl underhåller ofta tvätt. För insatser som är tunna nog, inte störa barnet, det finns en speciell ficka på baksidan.

Hela designen av hygienprodukter är avsedd för långvarig slitage, vilket framgår av närvaron av justeringsknappar. Ett annat plus är en mängd olika färger och designförslag för varje smak. Små och stora ritningar av djur, växter, informativa tryck med inskriptioner ändrar inte ljusstyrkan efter tvätt och torkning. Och viktigast av allt, varumärkets produkter har mycket positiv feedback från föräldrarna.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av återanvändbara blöjor?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 8
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner