8 bästa online universitet och skolor

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 8 bästa online universitet och skolor

1 Skillbox Den mest populära, mycket träning under träning
2 Synergyonline Statliga examensbevis
3 Coursera Den största online skolan
4 Uniweb Online kurser från de bästa inhemska universiteten
5 Lectorium Gratis program
6 Universarium Utmärkt val av kurser
7 EDX Online plattform från världens bästa universitet
8 LendWings Världsexperter, demokratiskt värde

Tack vare den förenklade tillgången till annan information, är kunskapens gränser i vår tid utökad. Ett utmärkt pedagogiskt verktyg för moderna människor är pedagogiska online-plattformar. De är resurser som är värd en stor mängd användbar information relaterad till ett visst ämne eller disciplin. Oftast kombineras denna information i kurser. De består av speciella föreläsningar som läraren läser online eller från material skapade för självstudier. Sådana platser tillåter dig att studera vetenskap, lära sig nya yrken och förbättra sina färdigheter i de som redan behärskar. I slutet av online kurser utfärdas ofta certifikat. Och i vissa fall organiseras de direkt av ett stort utländskt eller ryskt universitet. Rangeringen innehåller de bästa online universiteten och skolorna.

Topp 8 bästa online universitet och skolor

8 LendWings


Världsexperter, demokratiskt värde
Webbplats: lendwings.com
Betyg (2019): 4.5

LendWings anses vara en annan anständig online lärande plattform. Här samlas kurser på olika områden, skapade av de bästa författarna. En student kan välja ett av följande ämnen: teknik, hobbies, design, skönhet, hälsa etc. Sidan innehåller huvudsakligen betalat innehåll. Deltagare ger studenterna relevant information som gör att de kan bli sanna yrkesverksamma inom sitt utvalda område. Varje kurs är en förhandsgranskningsvideo, som i ett försiktigt format förklarar vad som kommer att diskuteras och vem passar denna träning. Huvuduppgiften för skaparna av LendWings är att göra onlineutbildning så tillgänglig som möjligt. Och det är värt att notera att de lyckades.

Förresten erbjuder tjänsten att köpa flera kurser från ett område till ett attraktivt pris. Detta kallas ett paketförslag, det låter dig spara pengar och få mer användbar ny kunskap. På sidan av varje kurs finns det reella recensioner av studenter som redan har gjort det. Skolans huvudsakliga "funktion" är verket från verkliga experter i världen, tillgänglig i den ryska versionen. Den genomsnittliga kostnaden för program - 3000 rubel. Det finns några fria. Fördelar: De bästa lärarna från hela världen, överkomliga priser, ett stort urval, förståelig träning. Nackdelar: webbplatsen är en mellanhand mellan kursförfattare och studenter och är därför inte ansvarig.


7 EDX


Online plattform från världens bästa universitet
Webbplats: edx.org
Betyg (2019): 4.6

Få personer vet om sådana stora universitet som Harvard eller Massachusetts (MIT). Dessa två universitet skapade något ovanligt - en unik EdX-plattform som öppnar tillträde till kurser och föreläsningar av de bästa utbildningsinstituten i världen gratis. Här hittar du många online kurser på ett brett spektrum av ämnen: marknadsföring, informationssäkerhet, skrivning av vetenskapliga texter på olika språk, introduktion till stål, molnteknik och mycket mer. Universiteter runt om i världen går med på plattformen. I katalogen hittar du material från Högskolan för ekonomi och andra populära inhemska universitet.

Vissa program innebär att certifikat utfärdas vid slutförandet. På det offentliga området finns tusentals gratis material. Utbildningen i sig innefattar realtidstestning, ett webbaserat lab, videotutorials och feedback från lärare. Studenten kommer även att få riktiga betyg.De flesta material är på engelska, men det finns några på ryska. De främsta fördelarna är att lärarna i kurserna är forskare från världens bästa universitet, gratis undervisning, en praktisk och förståelig arbetsförlopp (videoföreläsningar, praktiska uppgifter), ett stort antal ämnen, material av hög kvalitet, en intressant presentation. Nackdel: några kurser på ryska.

6 Universarium


Utmärkt val av kurser
Webbplats: universarium.org
Betyg (2019): 4.7

Nästa online universitet är vinnaren av den prestigefyllda "Made in Russia" -priset 2014. Plattformen är en öppen fri plattform för studier av användbara material. Du kan välja något ämne av intresse från följande: utrymme, kärnfysik, kulturstudier, design etc. Sidan har en beskrivning av varje kurs. De passerar vid en viss tid, varje besökare kan anmäla sig i förväg. Universariumet presenterar material som kommer att vara användbara både för unga och äldre personer, till nybörjare, skolbarn eller föräldrar till småbarn. Alla här kommer hämta något intressant.

Den genomsnittliga längden på en kurs är 7-10 veckor. Det beror på intensiteten. Utbildningen är uppdelad i moduler, som inkluderar video lektioner, läxor och test. Det enda kravet på att tillhandahålla nödvändig information är en auktoriserad profil. Ett viktigt inslag i universitetet är dess användarvänliga gränssnitt. Här är allt uppdelat i klara kategorier. Fördelar: fria material, ett brett utbud av kurser, effektiva metoder, utmärkelser, utmärkta recensioner.

5 Lectorium


Gratis program
Webbplats: lektorium.tv
Betyg (2019): 4.7

Utbildningsprojektet "Lectorium" är snarare en skola för online-lärande, som sammanför många inhemska plattformar och representerar en mängd olika kurser på ett ställe. Här publiceras materialet från de bästa universiteten och skolorna i landet, profetscenter. utbildning. Universitetsstuderande är nykomlingar inom olika områden och redan erfarna proffs som vill förbättra sina färdigheter. Utbildningsprogram presenteras i formatet videolektioner på ryska. Totalt lagras över 4 000 material i biblioteket. Resursen samarbetar med undervisningsministeriet, museer, kommersiella projekt.

För dem som vill köra sin egen kurs, tillhandahåller Lectorium alla förutsättningar. Först kan du gå igenom fullfjädrad träning om detta ämne, sedan beställa en studioavslutningsvideo och få dem. specialiststöd. Alla program är indelade i kategorier: student, student, specialister och lärare, och till varje. Utbudet av kurser är helt enkelt stort, det innehåller ämnen som teori om pengar, historia och teknik för att leva i, förnybara energikällor, myter och realiteter i stenen, liksom många andra. Fördelar: många gratis träningsprogram, ett enkelt sidgränssnitt, olika riktningar och områden, högkvalitativ träning, de bästa recensionerna.


4 Uniweb


Online kurser från de bästa inhemska universiteten
Webbplats: uniweb.ru
Betyg (2019): 4.8

UNIWEBs online-skolans huvuduppgift är att förbättra utbildningens kvalitet bland ryska medborgare. Tjänsten syftar till att ge alla som vill ha tillgång till utbildning från de bästa inhemska universitet och tränare. Rysslands bästa teoretiker och utövare är redo att erbjuda mycket intressant och användbar information i en förståelig presentation, oavsett tid och schema. Eleverna får val bland ett stort antal intressanta ämnen: presentationskunskaper, projektledning, riskhantering, ledarskap, internationell logistik etc. Genomsnittspriset för en träning är 7000 rubel.

De första föreläsningarna är nästan alltid öppna gratis. Varje kurs innehåller flera föreläsningsvideor och nödvändigtvis intressanta fallstudier. Deras lösning låter dig tillämpa denna kunskap i praktiken. Kursens varaktighet från 1 till 8 veckor. Många av dem var förberedda av landets största universitet (MGIMO, Moscow State University och andra).De främsta fördelarna är: unik utbildning från ledande ryska utbildningsinstitutioner, fria kurser, intressanta uppgifter, bland annat lösande fallstudier, optimala kostnader, gratis provkurser och utmärkt studentåterkoppling.

3 Coursera


Den största online skolan
Webbplats: coursera.org
Betyg (2019): 4.8

Coursera är en skola med onlineutbildning, vilket ger alla som vill ta en kurs från världens ledande universitet (149 partnerinstitutioner). Projektet anses vara en av de mest ambitiösa, eftersom Den har mer än 24 miljoner registrerade studenter från hela världen och mer än 2000 kurser. Katalogen innehåller utbildningsprogram inom olika områden: humaniora, matematik och logik, personlig utveckling, företag, främmande språk, informationsteknik, naturvetenskap och många andra. Varje kurs presenteras i form av en interaktiv student som innehåller video material, testning och olika projekt.

När du studerar kan en student chatta med andra studenter, dela erfarenheter och ställa frågor. Här kan du effektivt förbättra engelska från University of Arizona, få en online Master of Computer Science grad från University of Illinois, etc. Tjänsten ger tillgång till de bästa materialen från hela världen. Utbildning sker både på främmande och ryska. Allt beror på kursen själv. Några av dem har ryska undertexter. Viktiga fördelar: stor online-plattform, utmärkt statistik, positiva recensioner, bekväm presentation av information, effektiva metoder. Nackdelar: De flesta föreläsningar på engelska.

2 Synergyonline


Statliga examensbevis
Webbplats: synergyonline.ru
Betyg (2019): 4.9

Online University "Synergy", kanske den mest kända inom sitt område. Han var den första i Ryssland för att öppna Internetfakulteten, eftersom hans personal insåg betydelsen av detta fenomen i den moderna människans liv. Det erbjuder inte klassiska kurser, som på andra resurser. Synergy är ett utmärkt alternativ till ett riktigt universitet. Genom att studera i det kan du spara tid, pengar, men samtidigt få samma teoretiska och praktiska kunskaper. Dessutom, i slutet av eleverna utfärdat ett statsexamen. Det finns grundutbildning, examen, andra högre, forskarutbildning och andra program.

Universitetet träffar regelbundet med större företag som behöver högkvalitativ personal. Efter träning kan eleverna förlita sig på bra anställning. Universitetet erbjuder många online-program: bank-, organisationspsykologi, straffrätt, grundskolelärare och andra. Ansökan och handlingar för antagning sker via den officiella hemsidan. De främsta fördelarna är: ett statsexamen med en ansökan på engelska, fullfjädrad universitetsutbildning online, ett bra utbud av specialiteter, program för olika utbildningsnivåer.


1 Skillbox


Den mest populära, mycket träning under träning
Betyg (2019): 4.9

Nummer 1 bland de många onlineutbildningsplatserna i Ryssland är Skillbox. Mer än 18 tusen studenter har redan utbildats där och antalet webbinarier per månad når 40 000. Kurser i de mest populära områdena presenteras: design, marknadsföring, programmering, projektledning, IT, företag och bloggare. Deltagare ger endast relevant och intressant information. Arbete händer i realtid med webinars och videoföreläsningar. Hemläkningen kontrolleras manuellt av kursinstruktörer. Den viktiga skillnaden mellan Skillbox är att du kan få verklig kunskap som är lätt att tillämpa i praktiken. För studenter arbetar dygnet runt. stöd.

All utbildning är organiserad enligt följande: en student tittar på en videolektion, utför en uppgift, tar emot en videoöversikt av sitt arbete med att markera fel, korrigerar dem och går vidare. Om du gör för många misstag måste du gå igenom lektionen igen. Den genomsnittliga kostnaden för varje program är 50 tusen rubel. Men för de första 20 personerna som anmält sig, sänks priset med 20%. Efter examen ges studenten möjlighet att ha en riktig praktik eller få ett bra företag.Fördelar: Alla lärare har omfattande praktisk erfarenhet, den bästa feedbacken från studenter, ett brett utbud av kurser om populära ämnen, träning för nybörjare och proffs och en praktisk plattform. Nackdelar: priserna är över genomsnittet.


Populär omröstning - vilket online universitet eller skola är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 88
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner