Topp 10 Online Engelska skolor

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa distansutbildningskollegor för att lära sig engelska

1 Englex Den bästa lärare. Intressanta och effektiva klasser
2 Skyeng Utökad plattform för individualisering av klasser. Kvalitetskontroll av varje lektion
3 EnglishDom Inlärningsprocessen är som en riktig skola. Gratis Skype-konferenser med indianer
4 American Club of Education 20 års erfarenhet. Utmärkt rykte. Erkänt på statsnivåcertifikatet
5 Vit kanin Flerspråkig skola. Individuella och gruppklasser online
6 Okej Den bästa formen av utbildning för barn från 5 år. Kommunikation med kamrater från USA och Storbritannien
7 Treewords Personlig träningsplan. Gör läxor på webbplatsen
8 Ninnel Express språkutbildning. Bästa resultatstatistik
9 Realstudy Den mest avslappnade engelsktalande miljön. Lågt pris
10 CESCR Unik författarens teknik. Fri kommunikation på engelska

Precis som att äga en dator och en smartphone har kommunikation på engelska inte länge ansetts vara ett privilegium och en indikator på hög social status - denna färdighet måste bemästras av varje modern person. För att vi ska kunna uppnå tydliga resultat på kort tid behöver vi naturligtvis inte enstaka lektioner, utan en välstrukturerad och kontrollerad pedagogisk process. Och för hans skull behöver du inte återvända till en traditionell skola. Genom messengerprogram som Viber, WhatsApp och Skype kan du lära dig engelska på avstånd, vid en lämplig tidpunkt och med lärare från olika länder. Men idag är det en mycket lönsam affärskonfiguration, en hel del slumpmässiga människor rusar här och att hitta riktigt högkvalitativa kurser blir allt svårare. För att hjälpa våra läsare erbjuder vi en ranking av de bästa online engelska skolorna.

Topp 10 bästa distansutbildningskollegor för att lära sig engelska

10 CESCR


Unik författarens teknik. Fri kommunikation på engelska
Webbplats: kespa.ru
Betyg (2019): 4.0

"Hur kan jag säga detta på engelska?" - den här smärtsamma frågan hånar de som aldrig studerat engelska, och de som har ägnat sig åt det i skolan och sedan på institutet. En välkänd filolog i professionella kretsar, Inna Givental, skapade för 25 år sedan sin egen CESPA-metodik. Att vara engagerad i det börjar alla lätt uttrycka sina tankar och förstå en utlänning under ett kort samtal. Samma teknik beskrivs i fem böcker av författarskap, av vilka några publicerades mer än 10 gånger.

Skolan har flera funktioner. För det första, av någon anledning, erbjuder de inte kommunikation med modersmål, och studenterna arbetar bara med ryska talare. För det andra måste du vara förberedd att förhållandet mellan studenten och läraren kommer att byggas på samma sätt som mellan en idrottsman och en tränare. För det tredje bör man inte komma hit uteslutande för examensarbetet - kursprogrammet syftar till att förvärva flytande talande färdigheter på högre nivå.


9 Realstudy


Den mest avslappnade engelsktalande miljön. Lågt pris
Webbplats: realstudy.ru
Betyg (2019): 4.2

Distansutbildning Engelska på Realstudy utförs av certifierade lärare som examinerar från två av de bästa universiteten i Ryssland och Storbritannien: Moscow State Language and Durham (University of Durham). Deras många års erfarenhet, tillsammans med sin ungdom och entusiasm, låter dem skapa en språkmiljö för studenter, med dygnet runt tillgång som tillhandahålls online. Besökare på kurserna noterar den lätta träningen som sker i direkt kommunikation via Skype med speluppgiftsformer och ett kreativt tillvägagångssätt.

Med all lätthet är inlärning engelska effektiv, och bokstavligen om några veckor får studenterna en tillförlitlig språkbas.Och allt detta för en ganska bra kostnad - en kurs på 1 år kostar bara 4.200 rubel, och du kan betala via terminalen, via elektronisk överföring, från ett bank- eller mobilkonto. Den enda nackdelen som noteras är att det inte finns några kurser på språkförvärv över gränsvärdet för mellannivå i programmet.

8 Ninnel


Express språkutbildning. Bästa resultatstatistik
Webbplats: ninnel.ru
Betyg (2019): 4.3

Förutom de grundläggande kurser på de vanligaste språken erbjuder skolan att snabbt genomgå förberedelser för kommande omlokalisering, resor eller möte av affärspartners. Efter 5 sessioner visas konkreta resultat, och personen börjar känna sig trygg i en främmande språkmiljö. I allmänhet omfattar kurser hela kunskap och färdigheter som är nödvändiga för flyt på engelska. Lektioner via Skype representerar en komplett analog av levande kommunikation med en handledare, och framgången för en Ninelstudent är till stor del beroende av hans professionalism.

Skolelärare är ryska och engelsktalande invånare i olika länder med erfarenhet av främmande språk från 4 till 40 år. Många positiva recensioner har lämnats på deras hemsida - tydligen har administrationens toleranta inställning till val av lärare haft effekt. För att slutligen besluta om en framtida mentor kan du behöva några testlektioner, och företaget erkänner fullt ut detta. Som en följd av detta har skolan utmärkt statistik: 96% av nöjda studenter, av vilka 38% rekommenderar att man studerar språk här och 17% av studenterna lämnar för att lära sig ett annat främmande språk.


7 Treewords


Personlig träningsplan. Gör läxor på webbplatsen
Webbplats: treewords.com
Betyg (2019): 4.3

Många människor har blivit desillusionerade genom att delta i individuella träningsprogram, vilket i själva verket inte var. Men hos Treewords är sakerna annorlunda, och mycket personal uppmärksammas. Detta är redan känt vid försökslektionen där 45 minuters språkkunskaper aktivt undersöks, de första uppdragen ges och beredskapen att studera hos en modersmålare bedöms. Därefter erbjuds studenten en specifik plan, där av 963 moduler utvecklats, är bara de som motsvarar hans mål och intressen närvarande.

Programmet mästas på grundval av ett personligt konto där interaktiva program placeras, videoinspelningar av lektioner, ett interaktivt schema som påminner i förväg om den kommande lektionen etc. Leksaker utförs också här. Faktum är att det i många skolor fortfarande är svårt att tänka på, och eleverna gör övningarna på gammalt sätt - i anteckningsböcker. Då måste de ta bilder och skicka till läraren. Online-plattformen "Trivords" eliminerar sådana svårigheter och låter dig utvärdera resultaten av självständigt arbete i automatiskt läge.

6 Okej


Den bästa formen av utbildning för barn från 5 år. Kommunikation med kamrater från USA och Storbritannien
Webbplats: allright.io
Betyg (2019): 4.4

Formatet för att lära sig engelska för barn skiljer sig radikalt från vuxna kurser. Föräldrar börjar förstå detta när ett barn efter en vecka eller två och en halv vägrar att studera även med de bästa lärarna i staden. Barnens särdrag är väl förstådda på All Right-skolan, och här strävar de först och främst mot intresserade studenter. På lektionerna spelar de, sjunger, delar åsikter om intressanta evenemang, kollar på filmer och serier samtidigt som de lär sig muntligt tal, grammatik, lyssna och läsa.

Så att eleverna kan öva sina konversationsfärdigheter organiserar online-skolan varje vecka Speaking Clubs. Barnlärare och barn från engelsktalande länder bedriver klasser om dem - i direkt kommunikation lär barn varandra varandra med sitt liv och hobbies. Naturligtvis är studien av engelska under sådana förhållanden mycket intensivare än i en vanlig skola (enligt information från sajten, ungefär 3 gånger).


5 Vit kanin


Flerspråkig skola. Individuella och gruppklasser online
Webbplats: wrabbit.ru
Betyg (2019): 4.5

Skolan lånade sitt namn från sagan "Alice in Wonderland".Som sin hjälte blir kursens lärare en guide till det nya språkets värld, och studenterna är inbjudna att lära sig inte bara engelska eller franska, men också grekiska, japanska, persiska - totalt 14 språkprogram. Dessutom kan studenten förbättra sin kunskap om matematik och ryska språket. Kurser utbildas av professionella språklärare, och några av dem bor i samma land vars språk de lär.

Utbildning sker uteslutande via Skype, och för att komma åt klasser är det tillräckligt med någon form av PC-stationär, bärbar eller handhållen, så länge den är ansluten till Internet. Schemat avtalas initialt mellan alla parter, men vid behov kan en enskild lektion överföras. Men gruppklasser, oberoende av närvaron av studenten måste betalas. Skolan får de flesta positiva återkoppling från föräldrar vars barn har tagit engelska språkkurser och redan är ganska flytande i kommunikationen.


4 American Club of Education


20 års erfarenhet. Utmärkt rykte. Erkänt på statsnivåcertifikatet
Webbplats: english-language.ru
Betyg (2019): 4.7

The American Club of Education (ABB. ACE) på en gång var det första centrumet som erbjöd gratis första lektioner och kommunikation med inhemska engelska talare. Idag är det en av de bästa språkskolorna i Moskva med 20 års undervisningserfarenhet och eget utbildningssystem. För dem som inte bor i huvudstaden eller till och med utanför Ryssland, har en ACE-online-division skapats, en lektion där det inte skiljer sig mycket från heltidsstudier i heltid med heltidslärare. Hans studenter på samma sätt avslutar kursen, får kuratorens uppmärksamhet, utför uppgifter och passerar det slutliga testet.

Organisationen är licensierad av Ryska federationens undervisningsministerium och har rätt att utfärda internationella intyg. Därför, enligt testresultaten, får studenterna ett dokument som officiellt bekräftar sin kunskapsnivå. Specialister på de största ryska och utländska företagen som har genomfört kurser på denna skola får samma. Det här är bland annat Gazprom, Sberbank, Philip Morris, Samsung, etc. Naturligtvis är kostnaden för online-utbildning ganska hög (1 akademisk timme kostar 1100 rubel), men skolan tillåter deltagande i lektionerna i en enadad grupp människor och kostar då mycket utbildning billigare.

3 EnglishDom


Inlärningsprocessen är som en riktig skola. Gratis Skype-konferenser med indianer
Webbplats: englishdom.com
Betyg (2019): 4.8

Utbildningsväsendet i engelskskolans online-skola utmärks av ett mycket allvarligt tillvägagångssätt: varje elev kontaktar inte bara läraren utan även metodologen, vars uppgifter innefattar att spåra dynamiken och motsvarande kurskorrigering. Den unika skolmetoden kombinerar att lära sig engelska via Skype med en online kurs och direkt kommunikation i samhället. Lektioner hålls en i taget med läraren, som väljs av kuratorn, baserat på den studerandes tilldelade uppgifter.

Kursen för att lära sig engelska på nätet är offentligt tillgänglig och innehåller 125 tematiska lektioner, 15 000 dagliga träningspass, 150 grammatikämnen, 300 videor och 1 000 blogginlägg. Slutligen finns det en grupp (upp till 7 personer) kommunikation om ämnet som intresserar alla, och dess måttlighet utförs av läraren. Ett integrerat tillvägagångssätt gör det möjligt att få resultat på kortast möjliga tid.

2 Skyeng


Utökad plattform för individualisering av klasser. Kvalitetskontroll av varje lektion
Webbplats: skyeng.ru
Betyg (2019): 4.8

För att studera det internationella språket behöver du inte längre staplar av läroböcker och bärbara datorer - istället har studenter från Skayin-skolan tillgång till den interaktiva plattformen Vimbox. Genom ett personligt konto kan de betala för kursen, se lärarens schema, lyssna på egna röstinspelningar, välja de mest intressanta ämnena för lektioner. Det är här interaktivt lärande sker - kommunikation med läraren, övning och provning, bedömning av ansträngningar och bedömning av lektionens kvalitet. Förutom onlinehandledningen finns det flera andra användbara tjänster: Skyeng-TV-biografen, ordminneapps, olika webbläsartillägg.

Skolans lärare har mer än 5 tusen personer. från olika delar av världen. Som vi förstod från recensionerna, pratar inte alla engelska perfekt, men studenten står inför olika dialekter och blir av med språkbarriären. Du kan själv välja en mentor, enligt frågeformuläret från webbplatsen, och du kan tillgodose rekommendationerna från skolmetologen. I den inledande lektionen med studenten bestämmer han graden av engelskkunnighet och jämför hans personliga preferenser, temperament och intressen med framtidslärarens egenskaper. Men om du vill kan du alltid ändra det - serviceansvariga svarar snabbt på sådana förfrågningar.


1 Englex


Den bästa lärare. Intressanta och effektiva klasser
Betyg (2019): 4.9

Inglexskolan är känd för sitt kraftfulla team av lärare, både rysktalande och indianska talare. Inte alla som vill jobba här är utvalda: Av 7,5 tusen CV mottagna mottog endast 116 personer ett samarbetsförslag. Till följd av detta utförs utbildningen uteslutande av yrkesverksamma med internationella certifikat IELTS, TOEFL, CPE, etc. Information och recensioner om var och en av dem kan studeras direkt på webbplatsen, varefter du kan få en gratis introduktionslärning och personligen utvärdera nivån på en specialist.

Språkinlärning sker i ett läge som studenten själv bestämmer, och om det behövs kan han fritt ändra klassen. Inga kramning och tråkiga ämnen - Live kommunikation och ny information förvandlar passagen till även den svåraste kursen till en spännande tidsfördriv. Inlämningen av material sker online och tillhandahåller användningen av brittisk anpassade läroböcker för Skype. Efter flera veckor av intensivt arbete bygger en person självsäkra fraser, förstår flytande tal, orienterar sig i en ovanlig språkmiljö, skapar vänliga och affärsrelationer med utlänningar. Trots att skolan har betraktats som en av de bästa i Ryssland i flera år, är kostnaden för utbildning fortfarande överkomlig och öppen.


Populär omröstning - vilken online-skola i engelska anses vara den bästa
Vi rösta!
Totalt antal röster: 150
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
4 kommentarer
 1. Vlad
  Jag känner till hälften av skolorna från rankningen, jag jämförde också deras inlärningsförhållanden. Men jag var mer kontaktad med priser och schema för klasser på engelska. Jag hade individuell undervisning, talad engelska drog upp, jag hade en bra lärare.
 2. Alexander
  Inte så länge sedan såg en annan mycket bra online-skola på engelska, Lingua From Home, min son förberedde sig för en engelsk examen på skolan, lärarna där finns alla infödda talare och yrkesverksamma, tunna psykologer, sonen har snabbt snabbt behärskat sitt föreslagna program . Kanske lägger du till rating admin?
 3. Sergey Endovitsky
  Multiglot är också en mycket bra online engelskskola.
  Utmärkt erfarna lärare, bekvämt schema och billigare här.
  Kan rekommendera.
 4. Nina
  Jag har redan gjort Ninnel i ett halvår, jag känner resultatet. Jag har väldigt bra relationer med läraren Irina, lektionerna är lätta. Det fanns inga överföringar från henne, från min sida, men pengarna brann inte, som i en annan skola. Jag råder dig att kontakta skolan, yrkesverksamma här.

betyg

Hur man väljer

recensioner