10 bästa kaffemärken till kaffemaskinen

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa kaffebryggare

1 Lavazza Det bästa valet av sorter, världsomspännande erkännande
2 Molinari Förhållandet mellan god kvalitet och låg kostnad
3 Illy Varaktigt hög kvalitet, olika släppformat
4 Paulig Prisvärd pris, utmärkt smak
5 Pellini Real Italian Espresso
6 Moskva kaffe hus på payah Det bästa ryska kaffet
7 Diemme De bästa blandningarna med Robusta
8 L'OR Högkvalitativ certifierad produkt
9 Segafredo Bra espressokaffe
10 Hausbrandt Elite kaffe, ett urval av de bästa restaurangerna

Om du just har blivit ägare till en modern kaffemaskin, och tidigare var du nöjd med snabbkaffe, skulle det inte vara så lätt att bestämma valet av ett gott sortiment. Nu i specialiserade butiker sålde många märken av molotovy och kornkaffe. Allt som finns på den fria marknaden (ingen anledning att beställa) är lämplig för hemma. Smak på fästningen, varje har sin egen lukt, men det är mycket lättare att välja från en liten lista med kända varumärken som är efterfrågade i många länder. För att göra ditt val enklare föreslår vi att du bekantar dig med den bästa kaffeklassen för en kaffebryggare.

Arabica och Robusta

Dessa två sorter används för att göra de bästa och mest utsökta blandningarna för kaffemaskiner. Beroende på deras förhållande ändras produktens smak och aromatiska egenskaper. Arabica gör kaffe rik, aromatisk. Robusta innehåller flera gånger mer koffein, ger en uttalad eller liten bitterhet, styrka, frodig "lock".

Förutom dessa egenskaper ger Arabica kaffe en karaktäristisk surhet. Men dess smak beror på tillväxtfaktorerna. Till exempel, från klimatet. Om du ser på förpackningen en inskription på 100% Arabica, gör dig redo för en mångfacetterad smak och en liten fästning. Monosorty är ofta mycket intressant för smaken, så du borde definitivt prova dem för att välja det bästa alternativet för dig själv. Att jämföra de olika kornen som odlas och skördas på samma plantage kommer du att lära dig att markera choklad, citrus, nötter och blomnotor.

Kaffekvarn

Inte alla grader av slipning är lämpliga för att göra kaffe i en kaffebryggare. Medium och ultrafin slipning används vanligtvis. Det första alternativet är det vanligaste och universella för de flesta kaffemaskiner. Det är lätt försenat med filter, gör att du kan göra gott och aromatiskt kaffe. Detta är det bästa alternativet för kaffemaskiner horn typ.

Ultrafinish slipning är endast lämplig för espresso kaffemaskiner, eftersom tekniken att förbereda en dryck i dem är speciell - varm ånga passerar genom pulveriserad kaffe. Medium-fin slipning används ibland. Det anses också som allmänt, avslöjar väl smaken av kaffebönor.

Topp 10 bästa kaffebryggare

10 Hausbrandt


Elite kaffe, ett urval av de bästa restaurangerna
land: Italien
Betyg (2019): 4.6

På hyllorna i stormarknader är detta kaffe sällsyntt - det tillhör elitklassen, det är dyrt. Men om du är en riktig kännare av denna drink, försök det säkert. Hausbrandt kaffe väljer de bästa restaurangerna i världen på grund av deras rika smak, doft och oöverträffad eftersmak.

Gröna bönor köps av producenten främst från afrikanska plantager. För att göra blandningar används högkvalitativa korn av robusta och arabica. Produktionen är så automatiserad som möjligt. Varje liten sats råvaror kontrolleras först av speciella fotovoltaiska celler (mer än 30 gånger) och sedan av fabriksarbetare. Alla substandard bönor kasseras.

Blandningarna är gjorda av företagets egna tekniker. Rostning och utvärdering av varje klass utförs separat och skickas sedan till blandningen. Företaget har ett utbud av spannmål, malet kaffe, pods och kapslar.Lösliga drycker är inte tillgängliga. För restauranger är kaffe förpackat i stora förpackningar, för huset - i små, så att doften av kornen inte har tid att gå vilse från öppnandet. Hausbrandt kaffekonsumenter är mest positiva. I en mängd olika blandningar finner varje kaffeälskare sin egen smakrika eller mjuka, ljusa eller starka, sura, bittera eller söta.


9 Segafredo


Bra espressokaffe
land: Italien
Betyg (2019): 4.6

Detta märke av kaffe har fått världs erkännande, ganska populärt i Ryssland. Urvalet av sorter i sortimentet är litet men anständigt. Kaffeälskare erbjuds utmärkta kaffeblandningar och espressoblandningar. Företaget närmar sig bearbetning av råvaror försiktigt, fäster stor vikt vid bevarande av ekologi. Därför finns det även ett märke på kaffet från Rainforest Alliance-gårdarna.

I kollektionen av varumärket hittar du mycket originella blandningar. Var och en av dem har sin egen tydliga smak och speciella karaktär. Detta uppnås genom en proprietär kombination av olika korn. Varje sort brödas separat och först blandas sedan av de bästa teknikerna för att uppnå önskad smak och styrka. Intressanta aromatiska nyanser erhålls som ett resultat av korrekt rostning, under strikt kontroll. De mest populära bland varumärket är espressomixer - de används för att göra både traditionellt svart kaffe, cappuccino och latte. Capsulealternativ är endast kompatibla med espresso 1 kaffemaskinen.

Intressant, med dessa egenskaper är kostnaden för kaffe ganska låg. Men inte alla ryska användare kunde uppskatta smaken av produkten. Kanske på grund av den inte riktigt bekanta smaken.

8 L'OR


Högkvalitativ certifierad produkt
land: Frankrike (det finns produktion i Ryssland)
Betyg (2019): 4.7

Inte det mest kända, men ganska populära varumärket. Först producerades det uteslutande i Frankrike, var det främst av lokal betydelse. Inte för länge sedan, för åtta år sedan, gick företaget in på den internationella marknaden och började sändas till olika länder. Sedan såg kaffe på våra hyllor. Företaget använder ett icke-standardiserat tillvägagångssätt - organiserar produktion i det land där produkten säljs. Till exempel i Ryssland ligger fabriken i Leningradregionen. På fabriken följer samma teknik som i Frankrike. Varje parti kaffe genomgår strikt kontroll och får alla nödvändiga certifikat.

Företaget köper bönor från partner gårdar, strikt övervakar sin kvalitet. På den globala marknaden värderas L'OR-kaffe som en högkvalitativ produkt. Det finns bara tre linjer kaffe i företagets sortiment - spannmål, omedelbar och kapslar för Nespresso-kaffemaskiner. Var och en av dem presenterar flera sorter. Ett litet sortiment förenklar även valet. Blandningens styrka eller mjukhet anges på förpackningen på 12-punktsskala.

Enligt användarrecensioner är kaffe väldigt gott, harmoniskt och prisvärt. Det gäller inte lyxprodukter, säljs i vanliga butiker, men det är anmärkningsvärt för sin oklanderliga kvalitet. Kaffelänner hävdar att detta är ett av de bästa varumärkena i sitt prisklass.


7 Diemme


De bästa blandningarna med Robusta
land: Italien
Betyg (2019): 4.7

En riktigt högkvalitativ premiumprodukt, som köpts av restauranger runt om i världen. Populär bland vanliga användare som köper den hemma. Huvudskillnaden från konkurrenter - tillverkaren jobbar aktivt med Robusta, och inte bara med Arabica. Tack vare denna dryck visar den sig mycket stark, mättad, doftande, med en vacker, stabil hud.

Tillverkaren köper spannmål direkt på elitplantager, vilket står för den relativt höga kostnaden för slutprodukten. Alla blandningar görs av dessa mästare på en fabrik i Italien, rostning utförs på moderna roasters under strikt kontroll. Detta märke av kaffe används oftare i restauranger, men du kan skämma bort dig själv hemma. Företaget producerar inte omedelbar dryck - endast för turkar och kaffemaskiner.Märket erbjuder ett stort utbud av kapslar som är kompatibla med nepresso- och Lavazza Espresso Point-kaffemaskiner. Bland de olika smakerna kan du hitta monograder och perfekt matchade blandningar.

Användare lämnar mestadels rave recensioner om denna drink. Om negativet uppstår refererar det till höga kostnader för produkten. Drycken har en bra smak - doftande, fyllig. Även i den enklaste kaffemaskinen visar det sig inte värre än i en restaurang.

6 Moskva kaffe hus på payah


Det bästa ryska kaffet
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.8

Vissa är misstänksamma för ryska kaffe, föredrar italienska märken. Men det här märket är bekant för nästan alla kaffelänare. Tillvägagångssättet för produktionen av detta företag skiljer sig väsentligt från andra ryska varumärken. Hon köper inte färdiga bönor, men odlar dem på sina egna plantager i Colombia och Dominikanska republiken. I Kamerun har företaget en egen anläggning där dessa korn bearbetas. På grund av användningen av den senaste utrustningen lyckades produktionsprocessen automatiseras så mycket som möjligt - detta säkerställer smakstabiliteten och exceptionell kvalitet.

"Moskva kaffehus på payah" - det bästa märket av inhemskt kaffe. Produkten är tillgänglig i olika format - mark, korn, snabbblandningar, kapslar för Nespresso-kaffemaskiner. Det finns sju typer i sortimentet, men var och en erbjuds i flera versioner. Produkten är inte billig, men inte elit. Användare talar mycket bra om honom, med tanke på att han är det bästa ryska kaffet.


5 Pellini


Real Italian Espresso
land: Italien
Betyg (2019): 4.8

Om du köpte en kaffebryggare för huset speciellt för att skämma bort dig själv med denna intensiva italienska espresso, försök med det här varumärket. Den har en mycket stark arom, ljus smak och eftersmak. I Ryssland är det italienska varumärket inte särskilt vanligt, i andra länder är det känt och uppskattat mycket.

Hela produktionskedjan är strikt kontrollerad hos företagen - valet av kaffebönor, den exakta temperaturcykeln för varje enskild blandning. Anläggningen är belägen i Verona, utrustad med den modernaste utrustningen, använder innovativ teknik, tjänar alla nya internationella utmärkelser och certifikat. För att undvika blandning smakas alla sorter separat. Utgången är en exceptionellt högkvalitativ, ren produkt. Tillverkaren använder inga föroreningar och smaker.

I sortimentet av företaget hittar du spannmål, malet kaffe, pods och kapslar (Nespresso). Produkten är premium, men prisvärd. Många kännare av kvalitets kaffe lämnar bra recensioner om det, vilket indikerar en full, balanserad smak och rikedom.


4 Paulig


Prisvärd pris, utmärkt smak
land: Finland
Betyg (2019): 4.9

Detta märke av kaffe kan hänföras till massan - det säljs i de flesta stormarknader, är känt både hemma och i Ryssland. Sortimentet är inte så stort, men bland dem kan du hitta en blandning som verkar vara den mest utsökta för dig. Huvuddelen av sortimentet representeras av korn och malet kaffe i förpackningar av olika storlekar. Tillverkaren använder olika grader av rostning - från lätt till extra svart.

Många kaffeälskare anser att Paulig Mokka-sorten är bäst. På grund av den genomsnittliga rostningen i drycken finns det ingen uttalad bitterhet, men smaken är rik och intensiv. Många i recensionerna anger en lång, trevlig eftersmak och chokladanmärkningar. Förutom kornkaka finns det flera slipalternativ - universal, lämplig för kaffemaskiner, samt för matlagning i Turk och bryggning i en kopp. Varumärket hör till budgetkategori, men det är definitivt ett försök att värma. Kvalitets- och smakegenskaperna för en massprodukt är mycket bra.

3 Illy


Varaktigt hög kvalitet, olika släppformat
land: Italien
Betyg (2019): 4.9

En av de mest kända varumärkena, inte bara i Ryssland, men också i många europeiska länder.Ingen kännare av den uppfriskande drinken kommer inte att omgå det utmärkta i kvalitet och prisvärd kaffe från den italienska tillverkaren. Om du aldrig har provat det, borde du definitivt fixa det.

Tillverkaren är mycket känslig för valet av råvaror, köper det endast från vanliga leverantörer. Det mest kända och populära klassiska kaffet Illy, som består av nio sorter av arabica. Företaget har egna fabriker, laboratorier där ny teknik utvecklas för att göra drycken ännu bättre. Den bästa baristaen skapar noga avancerade blandningar, så kaffe är inte bara bra - det är bra.

Illy varumärke kaffe presenteras i en liten uppsättning av smaker, men formaten är olika - för alla metoder för förberedelse. Till salu hittar du spannmål, malet kaffe, pillerfilter, bössor, kapslar. Kaffe är inte billigt, men i butiker är det vanligt, det finns ofta kampanjer på det. Användare skriver att de tar det utan en andra tanke, eftersom de inte tvekar att de köper en produkt av högsta kvalitet.

2 Molinari


Förhållandet mellan god kvalitet och låg kostnad
land: Italien
Betyg (2019): 5.0

Alla älskare av gott, starkt och aromatiskt kaffe hörde förmodligen om detta varumärke. Produkterna från det italienska företaget har levererats till Ryssland under många år, under vilken tid de lyckades tjäna popularitet bland konsumenterna. Köparna lockas av förhållandet mellan utmärkt produktkvalitet och det relativt låga priset.

I hjärtat av olika grader av dryck appliceras Arabica och Robusta-korn. De köps av företaget i olika länder, vilket uppnår många smaker. Rostning och förpackning utförs på modern utrustning. För att bevara färskheten och smaken av den färdiga produkten utvecklade företaget sin egen förpackningsmetod.

Under varumärket produceras exklusivt naturkorn och malt kaffe med olika slipning. För hemmet erbjuder tillverkaren cirka 12 linjer av drycken. I pods och kapslar produceras nästan alla utvecklade blandningar. Kapslar kan användas med kaffebryggare Lavazza och Nespresso.

Trots populariteten kan kostnaden inte kallas överkomlig för alla, men den är inte hög för en elitkvalitetsprodukt. Åtminstone ibland kan varje älskare av riktigt gott kaffe skämma bort dig själv. Negativa recensioner om detta varumärke kan inte hittas - alla kunder är nöjda med olika smaker, styrka och smak.


1 Lavazza


Det bästa valet av sorter, världsomspännande erkännande
land: Italien
Betyg (2019): 5.0

En av de mest kända och bästa märkena av kaffe. Hon dök upp för mer än ett sekel sedan. Företaget var en av de första som började förpacka blandningar i vakuum för att bevara smak och smak. Magnifika blandningar skapas med hjälp av korn som odlas på de bästa plantagen. Tillverkaren använder en modern metod för rostning, egen skyddsförpackning, vilket eliminerar smakförlust och aromatiska egenskaper.

Under varumärket Lavazza producerade korn och jordprodukt av flera grader av rostning:

 • Skandinaviska. Mycket lätt rostning, där kornen blir ljusbruna.
 • Wien. Den genomsnittliga graden - kornet blir chokladfärg, och den färdiga drycken får en lite söt, uttalad smak.
 • Franska. Stark rost tills mörkbrun och fet.
 • Italienska. Korn är stekt till det mörkaste tillståndet. Klar att dricka från detta kaffe har en uttalad bitterhet, uttrycksfull smak. Surt i det är praktiskt taget frånvarande.

Ett bra val för ett hem- eller kaffehus, om du vill förse dig med riktigt gott kaffe. Under varumärket producerade dussintals olika sorter. Den mest populära bland köpare är sorten Qualità Oro. Enligt användarrecensioner är denna sort mycket god espresso, cappuccino och latte.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av kaffe till kaffemaskiner?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 82
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner