18 bästa datingsidor

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa platserna för fri kommunikation

1 Mamba Omfattande geografi av dating. Intressant relation blogg
2 Fotostrana De bästa söktermerna i det offentliga området. Inga annonser
3 läger Brist på bots och påträngande erbjudanden av betalda tjänster
4 Badoo Enkel borttagning av din profil. Lämpliga priser för betalda tjänster
5 mylove Den snabbaste registreringen. Kolla och radera explicit foton

De bästa platserna med betalda tjänster

1 Jeempo De bästa förutsättningarna för kommunikation med utlänningar. En dag premie
2 teamo Optimala inställningar för att hitta ett seriöst förhållande
3 eDarling Bästa partnersökningsalgoritm baserad på psykoporträtt
4 Kärlek planet Mycket användarvänligt gränssnitt. Håll en online dagbok
5 RusDate Manuell moderering. Rösthälsningar och videor istället för status

De bästa platserna för intim dating

1 Vän runt Möjligheten till gruppkommunikation. Överför bilder och videoklipp på nätet
2 JuliaDates Den bästa servicen att hitta en rik man
3 Topface Wirth Society Snabb screening av oönskade deltagare

Toppränta webbplatser

1 LinkYou Ursprungligt kandidatvalssystem. Trevlig kontingent
2 lite utrymme Det bästa mötesplatsen för de troende. Vänlig administration
3 Hitta-Gamers Datingportal för spelare. Helt gratis och rysktalande
4 Dörr till världen Tillgänglig miljö för funktionshindrade. Gratis juridisk rådgivning online
5 Kinder Online Chattportal för barn. Säkra spel och spännande kommunikation

För två år sedan genomförde en av de populära datingsidorna en undersökning om allvarliga relationer, som började på Internet. Cirka 50% av de svarande svarade att efter att ha kommunicerat på avstånd blev deras bekanta verkliga och ledde till en långvarig romantisk relation från sex månader till 2 år. Officiell statistik säger att nästa steg - äktenskap - får inte mer än 2% av dem som träffade online, men denna procentandel växer ständigt. Det är ingen tillfällighet att datering betraktas som en lovande nisch, och antalet tjänster för online kommunikation växer som svamp. Att objektivt bedöma vilken som är bäst är omöjligt, men vi försökte fortfarande markera de mest praktiska och relativt säkra platserna där du kan flörta, prata med en utlänning på sitt språk och hitta en likasinad person eller ens en livspartner.

De bästa platserna för fri kommunikation

5 mylove


Den snabbaste registreringen. Kolla och radera explicit foton
Webbplats: themylove.com
Betyg (2019): 4.0

För att registrera dig för "MayLav", måste du spendera mer än en minut. Och de mest lata (eller hemliga) användarna är också försedda med en färdig profil som standard - det här är det snabbaste sättet att bli en Muscovite. Men med fotot och avataren kommer det här tricket inte att fungera - moderatorerna avbröt omedelbart försök att dölja sitt verkliga utseende eller att placera ett intimt foto. Detta tillvägagångssätt gör livet enklare för dem som kom till webbplatsen inte för virtuella nöjen, men med det specifika målet att skapa ett seriöst förhållande.

Vad som är mer anmärkningsvärt är att det är ganska bekvämt att träffas och kommunicera utan pengar: fria funktioner inkluderar att skapa ett detaljerat frågeformulär, skicka och ta emot meddelanden, gå med i samhällen och behålla en lokal blogg. Allt detta är inrett i ett vackert och intuitivt gränssnitt. Det finns bara en minus - efter en tid går de första positionerna i profilen i sökresultaten bort och tjänsten börjar aktivt skicka påminnelser om behovet av att höja sin profil i TOPEN.


4 Badoo


Enkel borttagning av din profil. Lämpliga priser för betalda tjänster
Webbplats: badoo.com
Betyg (2019): 4.5

Ofta, i recensioner av andra resurser finns det klagomål om svårigheter att radera ett konto.Dessutom fortsätter de att ta ut pengar från det bankkort som är kopplat till det, om inte checkboxen "automatisk debitering" inte kontrolleras vid incheckningen. De säger också olika saker om "Badu", men det som inte definitivt kan skyllas för det är besatthet. Om en person vill ta bort sin profil, gå bara till avsnittet "Inställningar" och välj lämplig länk, följ sedan instruktionerna.

Registrering på webbplatsen är gratis, och efter det kan användarna säkert kommunicera, visa bilder, kommentera dem och liknande. Det är inte nödvändigt att fästa på en viss plats - du kan ändra bostadsområdet till den där resan är planerad och därigenom säkerställa en trevlig bekantskap på en ny plats. Det som lockar till webbplatsen är antalet aktiva och välfyllda frågeformulär. En intressant egenskap är de hemliga kommentarerna: I profilen till den man du gillar kan du läsa de egenskaper som hölls hemligt av sina vänner. Betalda "bullar" finns också där, men de är billiga och förtjänar uppmärksamhet. Till exempel, tack vare ett premiumkonto ("Superpower") kan du se bilder av dem som besökte sidan och lagt till den i "Favoriter" eller aktivera läget "Osynligt läge" själv.

3 läger


Brist på bots och påträngande erbjudanden av betalda tjänster
Webbplats: tabor.ru
Betyg (2019): 4.5

På populära datingwebbplatser är minst 30% av kvinnliga profiler falska. Bakom ett vackert ansikte kan du enkelt dölja en skäggig fysiognomi av administratören. Hans uppgift är att motivera en oerfaren användare att köpa ytterligare tjänster. Tabor är en online dating plattform, för vilken sådana bedrägerier inte har märkts. Självklart kan man inte göra det utan kommunikation med tjejmoths och boys-gigolos, men många av dem som kommunicerar ser allvarligt på relationer och sedan på äktenskap.

Webbplatsen är ganska öppen: tillgången till sidorna är möjlig utan registrering, fri kommunikation är tillgänglig, gratis visning av "gäster" och deltagande i psykologiska tester. Du måste bara betala om du vill individualisera sökningen enligt vissa kriterier, delta i en duell för titeln på det bästa eller flytta frågeformuläret till första platsen i listan. I allmänhet är feedbacken på servicekvaliteten positiv, men det finns också de som är missnöjda med den långsamma supporttjänsten och behovet av att ange telefonen under registreringen (konfidentialiteten är garanterad).

2 Fotostrana


De bästa söktermerna i det offentliga området. Inga annonser
Webbplats: fotostrana.ru
Betyg (2019): 4.7

En av de få webbplatser som tillhandahåller en kvalitetsplattform för dating online, men inte irriterande användare irriterande annonser och erbjudanden för att köpa betalda tjänster. Dessutom är vissa typer av tjänster som du måste betala för andra resurser gratis här. Till exempel, efter standardregistrering kan användarna fullt ut kommunicera med deltagarna, som kan väljas efter ålder, bostadsort, kroppsbyggnad, öga eller hårfärg etc. De har befogenhet att ändra profildesign, kommentera foton och blogga.

Det är inte lätt att placera någon annans foto - när du registrerar, är moderatorn modererad så att du i chatten kan genast utvärdera samtalets verkliga utseende. För att hålla användare online längre, har de en mobilversion av webbplatsen. Spel och tävlingar är ett annat sätt att diversifiera din vistelse här. Möjligheten att lyssna på musik och skapa gruppsamtal, informativiteten hos "Photo-country" frågeformulären liknar det sociala nätverket, så människor kommer hit och har ett seriöst förhållande och flört och bara pratar.


1 Mamba


Omfattande geografi av dating. Intressant relation blogg
Webbplats: mamba.ru
Betyg (2019): 4.8

Mamba som plattform för virtuell kommunikation har varit känd sedan 2003. Hon blev genast populär för att hon vid det tillfället tillhandahöll det bästa gränssnittet och lyckades attrahera en stor publik. Här kan du träffa utlänningar från hela världen, samt se bilder av vänner från din egen stad.Förresten, om det finns en önskan att inte bara bli bekant online, men också att omedelbart göra ett avtal i det verkliga livet, kan du tillgripa funktionen "Geo-sökning". Med hjälp av sökningen bestäms sökarens plats först och sedan finns sökningen på frågeformulär markerade i närheten.

För bekvämlighet och underhållning av besökare på webbplatsen visas ständigt nya alternativ, spel och tjänster. Bland annat finns det "Encyclopedia of dating" - en blogg som wittily berättar om svårigheterna att hitta andra hälften och hemligheterna att ingå lagligt äktenskap efter online-korrespondens. I allmänhet borde du inte bli uttråkad här. En preliminär titt och bestämmer huruvida att stanna här kommer inte fungera - tjänsten kräver gratis registrering. Det är enkelt, men bindningen går inte bara till e-post, men också till telefonen. Vidare fyller i frågeformuläret på vanligt sätt, som i alla sociala nätverk.


De bästa platserna med betalda tjänster

5 RusDate


Manuell moderering. Rösthälsningar och videor istället för status
Webbplats: rusdate.net
Betyg (2019): 4.2

Rusdate har funnits sedan 2008 och anses också som en gammal bekant inom området online dating. Webbplatsen har hundratusentals enkäter, inklusive personer i olika åldrar från olika länder. Bra rykte på webbplatsen har gett avancerad funktionalitet och flera unika "chips". Så, alla bilder och texter är manuellt kontrollerade, vilket saktar registreringen något, men säkerställer frånvaron av falska konton. Om någon profil visar misstänkt aktivitet eller många klagomål tas emot, blockerar administratörerna det omedelbart.

I stället för monotona statuser erbjuder webbplatsen att placera en ljudinspelning med egen hälsning och en liten video om sig själv. Detta tillvägagångssätt sparar mycket tid på korrespondens för att försöka lära känna varandra bättre och skydda dig från besvikelse under ett riktigt möte. Det finns inga underhållningselement - ingenting bör distrahera män och kvinnor från intressant kommunikation. Portalen har inga signifikanta brister, bara det är nödvändigt att ta hänsyn till att skicka och ta emot meddelanden här betalas.

4 Kärlek planet


Mycket användarvänligt gränssnitt. Håll en online dagbok
Webbplats: loveplanet.ru
Betyg (2019): 4.4

Webbplatsen registrerades 2005, och under denna tid har mer än 20 miljoner användare använt sig av sin hjälp. Människor kommer hit främst för flirt och kamratskapens skull online - det är bättre att lära sig om målen för att träffas direkt från deltagarens profil. Toppprofiler finns att studera utan registrering. Vid första anblicken är det märkbart att de flesta av publiken är kvinnor och män (inklusive utlänningar) på jakt efter partners för kön. De som registrerar sig i hopp om att skapa ett seriöst förhållande måste vara redo att spendera på platsen i flera månader, om inte år, men det här är en minus för nästan alla stora datingsidor.

Tjänstens tjänster är gratis endast villkorligt, eftersom profilen snabbt går förlorad bland miljontals andra utan statusen "Premium" eller "VIP" (från 200 rubel / vecka). Antalet meddelanden per dag är också begränsat, du kan inte skydda dig från obscena meddelanden och skapa en anonym chatt. I recensionerna klagar det på att utan ett betalt konto är fullständig kommunikation omöjlig. För att underlätta sökningen erbjuds registrerade användare "Pick-up" -tjänsten, där du måste skicka ett test av frågor, varefter programmet kommer att utfärda kontakter med matchande svar. Du kan hitta din själsförälder genom en dagbok där en medlem i gruppen lämnar en rekord om så önskas.

3 eDarling


Bästa partnersökningsalgoritm baserad på psykoporträtt
Webbplats: edarling.ru
Betyg (2019): 4.5

De flesta datingsidor hämtar inte personer eller gör det nominellt och visar slumpmässiga profiler till användaren. Som ett resultat är han tvungen att se dussintals och hundratals enkäter dagligen, varav de flesta säkert inte passar honom. Edarling doseringstjänst lindrar sina besökare i rutinen och ger möjlighet att fokusera exklusivt på användbara kontakter.För att kunna använda sina tjänster är det nödvändigt att fylla i ett frågeformulär - så detaljerat att den här lektionen tar minst 30-40 minuter. Efter fri registrering öppnas extremt begränsad tillgång till enkäten, och huvudfunktionen - fri kommunikation, visning och kommentar på foton, studie av psykologiska porträtt - blir tillgänglig efter köp av Premium.

Kortsiktig testning av kapacitet ges inte - utbyggnaden av tjänster tillhandahålls i 3, 6 och 12 månader och kostar 250, 400 och 1200 rubel. Det är inte billigt, och många är missnöjda med den här politiken, men det finns de som påpekar sina fördelar. Det är osannolikt att någon kommer att registrera sig här för att flörta, så chanserna att starta ett seriöst förhållande ökar. Som bevis uppdaterar webbplatsen ständigt information om glada par som har hittat varandra genom online-dating och redan har ingått äktenskap.

2 teamo


Optimala inställningar för att hitta ett seriöst förhållande
Webbplats: teamo.ru
Betyg (2019): 4.5

Det sägs att surfing över expanserna av "Teamo" inte tröttnar. Faktum är att platsen positionerar sig som en plattform för att skapa starka vänskap, kärlek och till och med familjebanden. Därför försökte obehörig åtkomst till användare så svårt som möjligt. Som ett resultat är obscena erbjudanden praktiskt taget inte hittas här, eftersom det betalda systemet och den aktiva moderationen utesluter de som registrerar sig utan allvarliga avsikter och skickar meddelanden av offensiv karaktär. Under sådana omständigheter är det mycket enklare och snabbare att göra en lovande bekantskap.

Ett helt konto kostar ungefär 1000 rubel. För 3 månader att använda webbplatsen. Det finns en ganska billig provversion, enligt vilken du kan testa webbplatsen i 3 dagar och betala cirka 50 rubel. Man bör komma ihåg att testläget automatiskt växlar till huvudautomaten, så Internet är fullt av missnöjda recensioner av dem som inte hade tid att stänga av prenumerationen. Webbplatsen är dock en framgång, det rekommenderas fortfarande som bäst, och bristen på fria tjänster anses vara ett plus snarare än ett minus.

1 Jeempo


De bästa förutsättningarna för kommunikation med utlänningar. En dag premie
Webbplats: jeempo.com
Betyg (2019): 4.6

"Gimpo" är en ung sida, men klagar inte på närvaro. Vid den här tiden är mer än 28 miljoner personer registrerade i den. För användare är det en stor fördel: det finns ingen risk att bli uttråkad tills någon visas online. Distributionsgeografin omfattar de flesta länder i världen, så att träffa en utlänning eller en utlänning är mer än realistisk. Utvecklarna har gett användarna utmärkt, och viktigast av allt, fri funktionalitet. Efter en 5 minuters registrering (kandidater kan inte utvärderas utan det) kan de genast använda sökningen, visa frågeformulär, skicka meddelanden och uttryckssymboler, blockera oönskade samtalspartners och ta ett test på 48 kompatibilitetsproblem.

Om du har ett betalt konto blir de tillgängliga funktionerna större: Begränsningen avlägsnas från att skicka gåvor, åtkomst till dolda bilder öppnas, profilen höjas till toppositionerna i sökningen etc. Premium-kontot får kopplas i 1 dag och betalar endast 29 rubel. Men försiktighet måste utövas här - en abonnement på en dag kommer automatiskt att förnyas i 1 månad till en kostnad av nästan 1 000 rubel, om du under första dagen inte skickar ett meddelande till administrationens e-post om uppsägning av avtalet (vanligtvis, vid registrering).


De bästa platserna för intim dating

3 Topface


Wirth Society Snabb screening av oönskade deltagare
Webbplats: topface.com
Betyg (2019): 4.7

Fram till nyligen var Topface en applikation av Vkontakte-nätverket, och nu har det vuxit till en fullfjädrad plats. Men länken till moderplatsen var kvar, och i deltagarnas profil anges länken till VK-sidan. Folket här "hänger ut" mycket, de flesta av publiken är inriktade på Wirth, någon letar efter intima möten i det verkliga livet. Med tanke på antalet registrerade profiler (123 miljonerfrån olika delar av världen) kan vi anta att det finns människor med ganska anständiga önskningar, men fortfarande är de en minoritet.

För att filtrera bort obehagliga meddelanden finns en "svart lista" -knapp. Du behöver inte betala för de viktigaste funktionerna, men marknadsföring och individualisering av din ansökan kräver pengar. Den har sin egen valuta: en privilegierad status för en vecka kostar 5 mynt (5 dollar), samma belopp måste betalas för att skicka en gåva. För utlänningar är sådana priser triviala, och invånarna i CIS i recensionerna kallar dem orimliga. Ändå är fria funktioner tillräckligt för att ta en timme eller två av sin tid med en lekfull konversation, och om du inte hoppas på ett seriöst förhållande kommer webbplatsen inte att göra någon besvikelse.

2 JuliaDates


Den bästa servicen att hitta en rik man
Webbplats: juliadates.com
Betyg (2019): 4.8

Internetportalen gömmer inte det faktum att huvudmålen för sina besökare inte alls är ett äktenskap, men en enkel flört och icke-bindande möten. Följaktligen får personer under 18 år inte använda webbplatstjänsterna. Placering av frågeformulär för kvinnor är gratis, medan män måste betala både för registrering och möjlighet att kommunicera - från 1000 rubel per vecka. Naturligtvis flickorna här som moths till ljuset för att hitta en rik och icke-girig partner som kan betala för sitt möte, och ännu bättre - ett sätt att leva.

Men inte alla användare hamnar i den här kategorin - det finns en viss andel av dem som tror att allt gott måste betalas, och profilen anger målet om permanent relation. Lyckligtvis finns det alla nödvändiga funktioner för deras sökning: strikt moderering av frågeformulären och obligatorisk verifiering av foton, ett detaljerat filter för angivna parametrar, förmågan att skriva till någon deltagare du gillar och spåra besökare på din sida. Det ungefärliga förhållandet mellan manliga och kvinnliga kategorier är 30/70. Det är därför troligt att det inte går att göra utan betalning av frågeformuläret i TOP.


1 Vän runt


Möjligheten till gruppkommunikation. Överför bilder och videoklipp på nätet
Webbplats: drugvokrug.ru
Betyg (2019): 4.9

Cirka 95% av användarna går till datingsidor för att chatta utan att känna sig hoppade om att träffa en älskad och speciellt äktenskap. Och om samtalarna bara är vänner, varför skriver de inte till varandra tillsammans och räddar sig från den tråkiga bytet av flikar? Förmodligen trodde utvecklarna av Drug Vokrug-webbplatsen också att ha organiserat en gemensam mötesplats för användare från listan över vänner - Megachat. När listan vill uppdateras kan du läsa och skriva meddelanden för universell åtkomst - så kallad. eter. Den är uppdelad i 3 delar - "Land", "Region" och "Gäster".

För varje meddelande som skickas i luften finns en avgift på 30 vänner. Detta är ett internt mynt som är lika med 50 kopecks. Vuxna ämnen förekommer i chatten, och kommunikation är så uppriktig att ungdomar under 18 år (även om reglerna tillåter 14-åringar) och helt enkelt inte intryckbara människor har någon plats här. Om du vill kan du dela foton och videoklipp mellan konton. Det är bättre att omedelbart begränsa åtkomsten till den här funktionen, annars måste du se könsorganens könsorgan. Trots dessa funktioner lämnar gammaltidarna på webbplatsen positiva recensioner och hävdar att anständiga människor är överallt.

Toppränta webbplatser

5 Kinder Online


Chattportal för barn. Säkra spel och spännande kommunikation
Webbplats: kinder-online.ru
Betyg (2019): 4.4

Vuxna klagar ofta på att barn på Internet spelar inte mindre än på gården: ibland spelar de inte spel, de kommunicerar inte med dem. Den gyllene regeln om pedagogik säger att för att förbjuda någonting i detta fall är värdelös, erbjuder smarta föräldrar en ersättning. Kinder-online är ett utrymme för barn från 10 till 16 år. Här möts de, samlas i vänliga grupper, skapar fotogallerier, delar Reshebnik, recept och hobbies, läser och skriver artiklar om aktuella problem, startar deras första barns bloggar.

Alternativen är intressanta och spenderar verkligen tid online - massa.Menyn är fylld med förslag på att lösa ett pussel, lära texten av en populär sång, snälla mamma och pappa med nya färdigheter, och slutligen bara prata om detta med någon från 17 tusen kamrater från alla CIS-länder. Det finns många faktiska spel, mycket live kommunikation och nya vänner från olika delar av världen - vad är inte en idealisk tidsfördriv som passar både föräldrar och barn?


4 Dörr till världen


Tillgänglig miljö för funktionshindrade. Gratis juridisk rådgivning online
Webbplats: doorinworld.ru
Betyg (2019): 4.5

Var tionde invånare i Ryssland har en eller flera grupper av funktionshinder. Det är extremt svårt för personer med begränsad rörlighet att gå ut på gatan och det är ännu svårare att skapa relationer med en person som inte är från sin egen miljö. Internetportalen "Door to the World" är ett mycket bekvämt kommunikationsverktyg, med hjälp av vilket personer med funktionshinder får chansen för självförverkligande, social anpassning och till och med ett lyckligt äktenskap.

Förutom bekantskap med likasinnade människor och bröder i anda, kan du här samråda med en kvalificerad advokat, hitta den nödvändiga informationen, få en professionell utbildning och hitta ett jobb. Så att personer med funktionsnedsättning inte förtvivlar, motiveras material för dem om kändisar som har övervunnit liknande hälsoproblem, personer med funktionshinder som har uppnått framgång, metoder för rehabilitering etc. i fyra väggar upphör att känna sig ensam.

3 Hitta-Gamers


Datingportal för spelare. Helt gratis och rysktalande
Webbplats: find-gamers.ru
Betyg (2019): 4.5

Videospelälskare som vill uppleva ömma känslor i det verkliga livet har inte många ställen att möta likasinnade människor. Online-spel, miljö av cosplayers, tematiska utställningar och allmänheten i sociala nätverk, och även ... Find-Gamers datingsida är den enda ryskspråkiga. Det är placerat som en bot sökmotor för partners att spela tillsammans, men i frågeformulären erkänner många spelare det underliggande målet - att bli kär.

Du kan inte ringa ett hyperaktivt samhälle, webbplatsen är ung, så det finns få frågeformulär. Men förgäves - en enkel och bekväm resurs. För att gå med måste du fylla i din profil genom att svara på vanliga frågor om syftet med sökningen, bostadsområdet och preferenser i spel. Foto krävs. Du kan bekanta dig med deltagarna genom att bläddra igenom sina profiler manuellt eller via en enkel sökmotor. Fri tillgång är tillgänglig för alla funktioner, det finns inga erbjudanden att köpa privilegierad status.

2 lite utrymme


Det bästa mötesplatsen för de troende. Vänlig administration
Webbplats: svetelkaznakomstva.ru
Betyg (2019): 4.6

Troende är ännu svårare att lösa problemet med ensamhet. Att hitta en själskompis, likasinnade, med vilken de vill bygga ett seriöst förhållande, hjälper Svetelka-webbplatsen - ett slags socialt nätverk för ortodoxa kristna. På grund av publikens särdrag reduceras risken att få ett erbjudande från "ateister" praktiskt taget till noll, det finns inga rubriker som "Easy Flirt" eller "Intimate Dating".

Det kan inte sägas att okyrkade och otroende människor inte är välkomna här. Men det kommer att bli svårt för dem att kommunicera - för det första på grund av den karakteristiska atmosfär som råder på portalen, och för det andra skapar svårigheter höga förväntningar för medlemmar i samhället i förhållande till varandra. Även om vi lärde oss av de recensioner som många ex-fångar, drogmissbrukare och alkoholister registrerades på Svetelka. All artig respektfull kommunikation på forumet skiljer sig mycket från analogerna på andra webbplatser. Om några frågor uppstår, försöker administratörerna försiktigt hjälpa.


1 LinkYou


Ursprungligt kandidatvalssystem. Trevlig kontingent
Webbplats: linkyou.ru
Betyg (2019): 4.7

Vad som omedelbart gläder sig på webbplatsen är erbjudandet av gästentrén - utan att registrera kan du titta på gränssnittet och funktionerna. Den andra egenskapen hos tjänsten är ett ovanligt sätt att träffa människor, baserat på deras yrke. Erfarenheten visar att denna taktik fungerar framgångsrikt - åtminstone ta statistiken över kontorsromancer. Webbplatsen är ung, den fungerar lite över 2 år, och enligt vissa medier lyckades man komma in i listan över de bästa.Publiken är fortfarande liten, men majoriteten av användarna är aktiva och är på jakt efter andra hälften för att bo tillsammans och äktenskap.

Moderering är ganska strikt, du kan alltid kontakta administratörerna för hjälp om en fläkt eller en fläkt har blivit obsessiv eller aggressiv. Samtidigt kan det spela ett dåligt skämt - en avvisad samtalare kan också klaga, och kontot kommer att blockeras, utan att verkligen förstå detaljerna. Med utlänningar är här tätt, främst på "LinkYu" sätter rysktalande sökande. Efter att ha studerat frågeformulären kan du ens undrar hur det finns många sanna kännare av bra musik och litteratur, följare av ovanliga sorters hobbies och bara intressanta personligheter.


Populär omröstning - vilken datingsida är bäst
Vi rösta!
Totalt antal röster: 8
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner