10 bästa sajter och avhandlingar

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa sidor av uppsatshandlingar och avhandlingar

1 Låt oss skriva Bästa Performer Check, Secure Deals
2 Multiwork Ett integrerat arbetssätt
3 Alla passerade Bästa gränssnitt, bra garanti
4 Postad av24 Snabbsökande artist
5 Zaochnik Låg förskottsbetalning, bättre kvalitetskontroll
6 MosDiplom Den mest diversifierade börsen
7 Iq konsult Snabbt svar, kontraktsarbete
8 Elitutbildning Snabb leverans av beställningen, kvalitetskontroll
9 Studservis Unika verk till överkomliga priser
10 WorkPrice Lågt förskott, billigt arbete

Studentlivet är så mångsidigt att det inte alltid är möjligt att hitta tid för kvalitetsresultatet i allt arbete. I ögonblick när ens sömnlösa nätter inte hjälper till att hålla sig till tidsfristerna, hjälper specialiserade platser. Lärare, doktorander och doktorer av vetenskapsarbete vid sådana utbyten. Alla förstår flera smala ämnen, order distribueras därefter.

Vi har samlat ett dussin värdiga platser som kunderna litar på. De gör inte bara ett bra jobb, men ger också garantier. När vi talade om den senare uppmärksammade vi antalet gratis korrigeringar och korrespondensen av den färdiga texten till den ursprungliga planen. Naturligtvis måste arbetet vara unikt och formaterat i enlighet med kraven. De flesta företag i rankningen erbjuder sig att teckna ett kontrakt och överföra betalning till entreprenören först efter det att ordern är klar och säkerställer säkerheten för transaktionen.

Topp 10 bästa sidor av uppsatshandlingar och avhandlingar

10 WorkPrice


Lågt förskott, billigt arbete
Webbplats: workprice.net; Tel: +7 (962) 131-75-72
Betyg (2019): 4.4

Öppnar topp tio WorkPrice, vilket lockade vår uppmärksamhet mot låga priser. Kunden gör endast 30% av förskottsbetalningen (många konkurrenter begär 50%), resterande 70% översätts när texten är klar. Kostnaden beräknas individuellt efter att ha fyllt i ett litet enkät, minimipriset för en sida är 15 rubel. Omkring 70 författare är inblandade i sajten, nya aktörer söker aktivt. Alla beställningar omfattas av en garanti som gör att du kan göra ändringar gratis under ett visst antal dagar. Texter kontrolleras av Antiplagiat.VUZ och Antiplagiat.ru-programmen.

Kontraktet i företaget säger att de utövande är verifierade, bekräfta de angivna uppgifterna. Vissa intervjuas. Också listat ett dussin ämnen som inte accepteras i arbetet: gifter, militär utrustning, droger, droger, tillsatser etc. Vi lämnade utbytet i 10: e plats på grund av bristen på användarfeedback. Sidan ser oavslutad, inte alla sidor laddas korrekt. Företaget har en aktiv Youtube-kanal, men det finns inga kommentarer.


9 Studservis


Unika verk till överkomliga priser
Webbplats: studservis.ru; Tel: +7 (800) 551-95-57
Betyg (2019): 4.4

Studenttjänsten är inblandad i eventuella studentuppgifter, inklusive uppsatser, uppsatser och tester. Webbplatsens författare är versed i ekonomi, historia, algebra, psykologi, filosofi och många andra områden. Texten före leverans kontrolleras för plagiering, webbplatsen garanterar hög unikhet. 100 artister skriver arbetena, men vi hittade ingenting om hur de testade sin kunskap. Valet erbjuder 300 discipliner, chefen svarar på frågor, det finns en onlinechatt.

Minsta kostnad för avhandlingen är 1 600 rubel, genomförandet ges upp till 7 dagar. Kunden bidrar med 50% av kostnaden när texten är klar, resten betalas. Först då kommer klienten att få allt arbete. Justeringar är gratis, utförs efter att 100% av pengarna har gjorts för texten. Om de ursprungliga kraven har ändrats, betalas förbättringar. Vi ställde inte platsen högre i betyget på grund av klagomål om den försiktiga överföringen av leveransdatum för ordern. Vissa säger att ändringarna är extremt motvilliga att acceptera, och pengarna återvände aldrig.

8 Elitutbildning


Snabb leverans av beställningen, kvalitetskontroll
Webbplats: eliteeducation.ru; Tel: +7 (495) 772-12-50
Betyg (2019): 4.5

Elite Education har 100 erfarna anställda, varav många har avancerade grader. Ordern behandlas om några timmar, kunden kan kommunicera med författaren direkt eller ställa frågor till chefen. Förskottsbetalning är 30% - lägre än konkurrenternas. Bedömning av ansökan på platsen når unikheten 90%, vilket är svårt att uppnå i uppsats. Den genomsnittliga kostnaden är 6.400 rubel för 25 sidor. Vanliga kunder har rätt till 5% rabatt. Särskild uppmärksamhet ges till avsnittet med exempel: Företaget har lagt fram flera verk tillgängliga för kvalitetsbedömning. Endast här kan du betala för beställningen i delar, i proportion till volymen som utförts.

Kommentarer och ändringar accepteras från kl. 10.00 till 18.00. Företaget förstår inte de brådskande ansökningarna. När texten är klar får kunden en förkortad version och bidrar med resterande 70%. Uppgiften kommer in i posten, inom några dagar kan den skickas för revision. Texten är upprättad enligt GOST, andra regler måste anmälas i förväg, annars kommer korrigeringar att betalas. Det finns få recensioner om företaget, bland dem finns det klagomål om ett stort antal brister. Vid fullbordning tar det upp till 3 veckor.


7 Iq konsult


Snabbt svar, kontraktsarbete
Webbplats: iqconsultant.ru; Tel: +7 (968) 631-32-95
Betyg (2019): 4.5

En värdig plats i rankningen togs av IQ Consultant, som samlade fakultetsmedlemmarna för att skriva papper på 45 ämnen. Chefen hittar snabbt en lämplig författare och leder projektet till slutet. Den ungefärliga kostnaden för den teoretiska delen är 1 900 rubel, avhandlingen kostar 15-17 000 rubel. Entreprenören ges upp till 12 dagar för texten, det är möjligt att minska perioden till 5 dagar mot en extra avgift. Webbplatsen säger att universiteten erkänner unikhet från 65%, IQ Consultant styrs av denna indikator.

Företaget börjar samarbeta med kunden efter att ha fått handböcker, krav från chefen eller några instruktioner. Chefen utvärderar kostnaden och villkoren, kommunicerar med kunden för att diskutera planen. Under de första 2 dagarna kan depositionen returneras, då förskottsbetalningen överförs till utövaren. Utbytet accepterar alla ansökningar online, förutom avhandlingar. De kan beställas på Moskva-kontoret genom att fylla i ett frågeformulär. Klienten tecknar kontraktet, erhåller ett betalningskvitto. Det finns dock klagomål om chefer: vissa pratar om respektlös kommunikation, andra om inkompetens. Många korrigeringar betalas och tar flera dagar.

6 MosDiplom


Den mest diversifierade börsen
Webbplats: mosdiplom.ru; Tel: +7 (800) 250-95-75
Betyg (2019): 4.6

MosDiploma är en av de äldsta studenttjänsterna, som samlar mer än 200 konsulter. Många har akademiska grader. Företaget tillhandahåller alla slags tjänster, inklusive materialsökning, skrivarbeten av någon komplexitet, textdesign. Här kan du beställa ett samråd om deltagande i vetenskapliga diskussioner, rundabord, etc. Specialister kommer att förbereda abstrakta för presentationen och polera texten. Priserna på hemsidan är inte angivna, de beräknas individuellt. Unika teman är dyrare. Parterna är bundna av ett kontrakt som listar detaljerna i arbetet (även om det inte publiceras på webbplatsen). Unikhet bekräftas av programmet Antiplagiat University.

Stora beställningar övervakas av en personlig chef som svarar på frågor från 8:00 till 10:00. Standard garantiperiod är 30 dagar, kan förlängas upp till 2 månader. Fri anpassning beror på jobbet och orsaken till rättelsen. Till exempel får huvudansvaret nästan alltid betalt extra. Förskottsbetalning är 50%, liksom de flesta andra utbyten. Inom 24 timmar kan klienten ändra uppgiften. Priserna är dock högre än konkurrenternas priser, det finns inga kontakter med entreprenören. I händelse av problem tar en återbetalning mycket tid.


5 Zaochnik


Låg förskottsbetalning, bättre kvalitetskontroll
Webbplats: zaochnik.com; Tel: +7 (800) 333-85-44
Betyg (2019): 4.6

Zaochnik erbjuder utmärkta villkor för kunder: Förskottsbetalning är endast 25%, bra garanti och mottaglig supporttjänst.Varje klient arbetar med en personlig chef och en copywriter. Det personliga kontot visar processen för att slutföra uppgiften. Texten av arbetet kontrolleras först i kvalitetskontrollavdelningen, då kommer den till kunden. På telefonen kommer ett meddelande. Avtalet anger att garantiperioden är 2 månader - mer än tävlingen.

Zaochnik straffar artister som försenade arbetet. För varje försenad dag får kunden 3% av den totala kostnaden. Eftersom parterna ingått ett kontrakt är företaget juridiskt ansvarigt. Även om dokumentet anger att företaget fungerar som en mellanhand och inte en representant. Det innebär att huvudansvaret ligger hos utövaren. Tidsfristen varierar från en dag till 2 veckor, 600 discipliner är tillgängliga att välja mellan. Enligt recensioner är det uppenbart att förseningar händer ofta, arbetet görs med brister. Det finns klagomål om bristen på expertkvalifikationer, vissa beställningar misslyckades med att hitta en utövande.


4 Postad av24


Snabbsökande artist
Webbplats: author24.ru; Tel: +7 (800) 775-03-30
Betyg (2019): 4.7

Författare24 är en av de mest populära platserna för att skriva examensbevis och uppsatshandlingar. Utbytet samarbetar med tusentals artister som är specialiserade på olika områden. Det finns möjlighet att läsa recensioner, se betyg och priser. Tilldela en person till projektet är enkelt: fyll bara i informationssidan, bestäm kostnaden och publicera resultatet. Webbplatsen fastställde minimipriserna: 300 rubel för kontroll och växelkurs, 500 rubel. för examensbeviset. Kunden gör en 100% förskottsbetalning, fonderna fryses till leverans. Garantiperioden är 20 dagar, då kommer pengarna att överföras till expertkontot. Performers gör korrigeringar gratis.

På webbplatsen används endast de som har ackrediterats i form av ett test. Performers bekräftar kvalifikationer genom att ladda upp examensbevis till webbplatsen. Börsen samlade färdigt arbete, vilket är mycket billigare. De kontrolleras av korrekturläsare och har en hög unikhet. Användarinformation är skyddad av vanliga PCI DSS- och SSL-certifikat, de flesta utbyten använder dem. På grund av det stora antalet utövande är kvalitetskontrollen lägre, oftare är det kontroversiella situationer.

3 Alla passerade


Bästa gränssnitt, bra garanti
Webbplats: vsesdal.com
Betyg (2019): 4.8

Alla passerade samlade hundratals experter i olika ämnen och hjälpte till att hitta den bästa artisten. Betyg, priser och recensioner är tillgängliga för kunder, dussintals människor svarar på applikationer. Det mest utvecklade bonusprogrammet fungerar här: för varje 1500 rubel returnerar kunden 100 rubel. Webbplatsen kräver 100% förskottsbetalning, som är fryst i balansräkningen innan arbetet är klart. Om artisten misslyckas, returneras pengarna. Varje text har en garanti: 28 dagar för examensbevis, 21 dagar för kurs och kontroll, 14 dagar för en uppsats. Avtalet anger att förvaltningen inte är en representant för experter, därför bär den inte skyldigheter för tjänsterna. Men det kan lösa en kontroversiell fråga.

Entreprenören måste begära av kundens exempel, sätt att kontrollera och rekommendationer från läraren innan du skriver texten. En praktisk egenskap hos webbplatsen är toppexperter: copywriters med de bästa recensionerna och överkomliga priser. Om det emellertid inte finns några krav på anti-plagiat är ett värde på 30% tillåtet (mycket låg unikhet). Förvaltningen får en procentandel av arbetet i storlek från 10% till 80% - det här är mer än tävlingen.

2 Multiwork


Ett integrerat arbetssätt
Webbplats: multiwork.org; Tel: +7 (495) 668-08-13
Betyg (2019): 4.9

Det bästa i rangordningen var Multiwork, utvalda artister för studentarbete, letar efter litteratur och handledare. Webbplatsen är ett omfattande tillvägagångssätt för uppgifterna, vilket ger en stor mängd tjänster från studenter och lärare. Det finns dygnet runt kundsupport, företaget säger att det kommer att svara inom 30 sekunder. Huvudpositionen är vägran att skriva på ett medicinskt ämne, att ta doktors- och magisteruppsatser. Företaget samarbetar med Yandex.Cash för att säkerställa säkerheten för transaktioner.

Omkring 500 författare arbetar på webbplatsen, var och en intervjuades. För att överföra ordern till jobbet gör kunden en 50% förskottsbetalning.Författaren kastar bort delar för verifikation, ändringarna diskuteras. Kunden översätter resterande 50% och mottar hela texten. Minimibudet är 200 rubel per tusen tecken. Jag skulle vilja nämna ett bekvämt personligt konto med en chatt. Det enda som ofta nämns i recensionerna är att vissa artister är ovilliga att göra korrigeringar, det tar mycket tid.


1 Låt oss skriva


Bästa Performer Check, Secure Deals
Betyg (2019): 4.9

Service Låt oss skriva har blivit ett av de mest förtjänande tack vare ett kompetent tillvägagångssätt för valet av artister. Endast copywriters som har bekräftat sin utbildning är engagerade i examensarbete av klienter. Anställda på utbytet kontaktar personligen och genomför intervjuer. För att beställa en tjänst är det tillräckligt att fylla i formuläret, registrera kraven och publicera dokumentet på webbplatsen. Inom några minuter kommer de utövande att svara på förfrågan och erbjuda sina priser. När det gäller pengar är kunderna väl skyddade: arbetet betalas först efter godkännande. Valet av experten hjälper till att bestämma betyg, recensioner och betyg.

Kunden är skyldig att göra från 50% till 100% förskottsbetalning (fastställd av entreprenören). Detta är nödvändigt för säkerhet, frågan är bara fryst i kontot. En obestridlig fördel är registrering av ett bolag i Ryssland, båda parter är skyddade av ett erbjudandeavtal. Sekretess för kunddata och anonymitet garanteras. Naturligtvis är det inte så många av dem som på mer öppna områden på grund av den strikta kontrollen av artisterna. Därför ökar söktiden.


Populär omröstning - vilken webbplats är den bästa kursen och examensplatsen?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 82
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner