10 bästa nätbutiker av naturkosmetik

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa nätbutiker av naturkosmetik

1 4fresh Den bästa ecomarket på utbud och inköpsvillkor
2 Spivak Ovanlig handgjord tvål, liksom andra typer av bio-kosmetika
3 iHerb Det största urvalet av miljöprodukter till överkomliga priser
4 Yves Rocher Herbal kosmetika och parfymer från "hjärtat" i Frankrike
5 Eco Cosmetics Den mest lönsamma resursen för betalningsmetoder, rabatter och kampanjer
6 EcoVille.Ru Best Choice Organic Premium Brands
7 Herbals Den bästa platsen för främjande av bio-utveckling av ryska producenter
8 Naturworld.ru Eco-certifierad kosmetika för hela familjen
9 Mixit Ryska varumärke för produktion av unika skönhetsprodukter
10 Ecoway Ekologisk butik med egen filosofi och syfte

Naturliga (organiska) kosmetika idag ligger på toppen av popularitet och efterfrågan. Det är bevisat att komponenterna av naturligt ursprung absorberas av människokroppen många gånger bättre än syntetiska ämnen. Därför har den "organiska" inte bara en mer uttalad visuell effekt, men har också en helande effekt. Med korrekt och regelbunden användning kan krämer, schampon, skalor och vegetabiliska masker bota hud, naglar och hår från insidan. Det är därför som majoriteten av kvinnorna, när de köper en ny vårdprodukt, först och främst studerar sin komposition, letar efter de omhögda orden "eko" eller "bio" på etiketten. Förutom allt detta innehåller sådana produkter inte parabener, sulfater, färgämnen och dofter, och deras produktion testa inte djur.

De som länge varit anhängare av en hälsosam livsstil, är väl medvetna om att högkvalitativa naturkosmetik är svår att hitta på hyllorna hos vanliga stormarknader. Det största urvalet av sådana verktyg presenteras på specialiserade försäljningsställen, inklusive de som säljer sina varor via Internet.

Topp 10 bästa nätbutiker av naturkosmetik

Vi har sammanställt en lista med 10 beprövade nätbutiker med det bästa sortimentet av organiska skönhetsprodukter. Fördelningen av platser tog också hänsyn till sådana viktiga aspekter som användarvänligheten av resursen, leveransvillkor, betalningsmöjligheter, tillgänglighet av rabatter, prispolitik och andra faktorer som är nödvändiga för framgångsrik virtuell shopping.


Store namn

sortiment

leverans

Enkel navigering

Betalningsmetod

Produktbeskrivning

Specialerbjudanden och kampanjer

Övergripande poäng

4fresh

 

5++

5+

5+

5

5

5+

5.0

Spivak

 

5+

5

5

5

5

4

5.0

iHerb

 

5++

4

5

4

5

5

4.9

Yves Rocher

 

5+

5

5

4

5

4

4.9

Eco Cosmetics

 

5

5

5

4

5

5+

4.8

EcoVille.Ru

 

5

4

5+

4

5

4

4.8

Herbals

 

5

5

4

5

5

4

4.7

Naturworld.ru

 

5

5

4

4

4

4

4.7

Mixit

 

5

3

5

4

5

3

4.6

Ecoway

 

5

4

3

3

5

4

4.6

10 Ecoway


Ekologisk butik med egen filosofi och syfte
Webbplats: bezhimii.ru
Betyg (2019): 4.6

Ecoways webbutik placerar sig inte bara som en plattform för onlineförsäljning av miljövänliga produkter för skönhet och hälsa, men också som en resurs med egen social ställning. Detta projekt skapades av människor som är allvarliga om planetens framtid. Därför är nästan alla produkter som presenteras i katalogen gjorda av biologiskt nedbrytbara material som inte är skadliga för naturen. Eftersom majoriteten av företagets anställda är unga föräldrar, har webbplatsen särskilt många erbjudanden för spädbarn, inklusive naturkosmetik för vård av känsliga barns hud och hår.

 

Förutom barnserien kan du hitta utmärkta dekorativa och vårdande kosmetika på växtbasen (för gravida och ammande kvinnor), livsmedelsprodukter, ekoskåp, kläder gjorda av naturliga tyger, allergivänliga hygienartiklar och många andra produkter som hjälper dig att leda en hälsosammare livsstil. Webbplatsen är utformad helt enkelt, det finns inga ljusa banderoller, och navigationssystemet lämnar också mycket att önska (enligt vår åsikt).Det är dock inte så svårt att hitta produkter av intresse, och en ganska detaljerad beskrivning är bifogad till varje position. Leverans sker i hela Ryssland, kontanter på leveransservice tillhandahålls inte.


9 Mixit


Ryska varumärke för produktion av unika skönhetsprodukter
Webbplats: mixit.ru
Betyg (2019): 4.6

Det ryska varumärket MIXIT tillverkar sin egen rad oskadliga kosmetika, som består av endast 100% naturliga ingredienser: organiska oljor och växtekstrakter. Butiken producerar inte grossistförsäljning och presenterar sig som en implementatör av unika anpassade verktyg, det vill säga de som är gjorda enligt individuella kundförfrågningar. Effektiviteten hos produkterna är ansvaret för laget av professionella kosmetologer och kemister, och alla ingredienser genomgår noggrann miljöövervakning. Du kan köpa MIXIT-produkter både online och på specialiserade försäljningsställen i många stora ryska städer.

 

Site mixit.ru är aktivt annonserad på de mest fashionabla webbplatser och är en av de mest populära bland inhemska skönhetsbloggar. Tyvärr, i riktiga recensioner kan du hitta mycket kritik om arbetet med denna resurs. Oftast klagar kunderna om dålig service och inte en komplett uppsättning av den mottagna ordern. De som inte stött på sådana problem var ganska nöjda med samarbetet och kvaliteten på de inköpta varorna. Leverans sker endast med förskottsbetalning. Pickup finns inte.

8 Naturworld.ru


Eco-certifierad kosmetika för hela familjen
Webbplats: naturworld.ru
Betyg (2019): 4.7

På naturworld.ru kan du köpa högkvalitativa biok Cosmetics för hela familjen - förutom hudens och hårvårdsprodukterna, erbjuder butiken ett stort urval av mäns skönhetsprodukter (deodoranter, krämer, skum och barberande lotioner etc.), liksom barns utbud av naturliga produkter. Innan du säljer är alla produkter föremål för obligatorisk miljöcertifiering, vilket är ett tecken på kompositionens kvalitet och miljösäkerhet.

 

Beställning på webbplatsen kan göras utan registrering. Betalningen sker på två sätt: i kontanter till kuriren eller vid hämtning och utan kontanter på bekostnad av företaget. För inköp av mer än 15 000 rubel. En enda bonus på -5% tillhandahålls. Dessutom har affären ett ackumulativt system som låter dig spara upp till 7% av den totala kontrollen. Det bör noteras att vissa varumärken från katalogen inte deltar i bonusprogrammet (till exempel Dr Hauschka kosmetika), var därför försiktig när du beställer. Från trevliga - rabatter summeras, det vill säga om du tar en reklamartikel och du har ditt eget privilegium så kommer inköpet att bli ännu billigare. Leveransstandard - "Rysslands brev" eller ett transportföretag att välja mellan.


7 Herbals


Den bästa platsen för främjande av bio-utveckling av ryska producenter
Webbplats: herbals.ru
Betyg (2019): 4.7

Online-butiken för naturkosmetik Herbals har tillhandahållit sina tjänster för försäljning av olika organiska produkter för skönhet och hälsa i mer än 8 år. Denna resurs skiljer både ett stort sortiment av 3000 objekt och en hel del informativ information om specialämnen. Här kan du hitta intressanta artiklar, recensioner och tips om korrekt användning av bioverktyg. Företaget säljer produkter från olika världs varumärken, men den ärade platsen i katalogen är exakt den ryska utvecklingen som skapats på grundval av Ryska federationens forskningsinstitut.

 

Butiken samarbetar direkt med tillverkare och de största distributörerna av miljömärken, vilket gör det möjligt att handla med minimala marginaler. Därför jämför priserna för herbals.ru ofta positivt med erbjudanden från andra liknande webbplatser. Med rabattprogrammet kan du spara ännu mer. Det maximala rabattbeloppet är 7%. Varor skickas till alla städer i Ryska federationen. Registreringen görs automatiskt vid utcheckningen.Samtidigt beräknas kostnaden för leverans beroende på den totala kontrollen och det valda transportföretaget.

6 EcoVille.Ru


Best Choice Organic Premium Brands
Webbplats: ecoville.ru
Betyg (2019): 4.8

Som resten av våra toppmedlemmar erbjuder EcoVil.ru högkvalitativa naturkosmetika, livsmedelsprodukter, hushållsprodukter och andra användbara produkter baserade på säkra naturliga råvaror. Denna webbplats har intresserat oss först och främst av förekomsten av ett stort urval av produkter av kända miljömärken av premiumkategori. I en speciell sektion hittar du inte bara exklusiva ekologiska produkter från Europa, USA och Australien, utan även selektiva parfymer och till och med original eko-stildekorationer från världens mest prestigefyllda designers.

 

Webbplatsen är nöjd med sin trevliga design, intuitiva gränssnitt och en stor mängd nödvändig information, skickad i en enkel och enkel form. Butiken bryr sig om bekvämligheten hos sina kunder. Bevis på detta kan fungera som en detaljerad beskrivning av orderalgoritmen med förklarande skärmdumpar och förklaringar. Leverans av varor görs i mer än 500 bosättningar i Ryssland. För att få paketet gratis bör du köpa produkter värda från 3300 rubel. (i Moskva - från 2000). Det finns också en minimikontroll - 900 rubel. för invånare i huvudstaden och 2000 rubel. för alla andra. För en exakt beräkning av leveranskostnader och väntetider rekommenderar vi att du kontaktar företagets chefer direkt.


5 Eco Cosmetics


Den mest lönsamma resursen för betalningsmetoder, rabatter och kampanjer
Webbplats: ecokosmetica.ru
Betyg (2019): 4.8

En webbplats med ett "talande" namn som direkt indikerar dess specialisering. Eco-Cosmetics tillfredsställer sina besökare med avsaknad av förfalskningar och ett brett utbud av naturliga dekorativa och vårdprodukter. Detta är en av de få kosmetiska online-resurserna som erbjuder möjligheten till kontanter vid leverans. Också på ecokosmetica.ru, kanske det största antalet aktier. Butiken ger bonusar för varje produktrecension kvar, det finns ett remissprogram, ett sparningssystem och till och med en "hemlig" rabatt som ges till köparen individuellt.

 

I katalogen hittar du produkter från kända tillverkare och de senaste innovationerna på marknaden för skönhetsprodukter. För dem som ännu inte är välbekanta i ett sådant sortiment finns en sektion med rekommendationer och en lista över bästsäljare som redan har blivit populär bland kunderna. Att arbeta på webbplatsen är ganska bekvämt: ett trevligt visuellt område, en enkel sökning och en detaljerad beskrivning av varje position gör det möjligt för en nybörjare att snabbt navigera. Butiken samarbetar med flera budtjänster, vilket gör att vi kan garantera snabb leverans till någon region i Ryssland. Pakettransporter tillhandahålls även i vissa CIS-länder. Personligen kan du hämta en order i showroom, som ligger i staden Dolgoprudny.


4 Yves Rocher


Herbal kosmetika och parfymer från "hjärtat" i Frankrike
Webbplats: yves-rocher.ru
Betyg (2019): 4.9

Ljus, informativ och bara en snygg webbplats, yves-rocher.ru erbjuder älskare av naturkosmetik och parfymer ett brett utbud av tjänster - från att sälja alla typer av växtskyddsprodukter och smink till online konsultationer med valet av det bästa sättet att behandla hår och hud. Butiken erbjuder produkter av exklusivt naturligt ursprung, i den mån förpackningen till dem är tillverkad av miljövänliga material.

 

Alla som presenteras i katalogen av dekorativa, rengörings-, vård- och parfymprodukter produceras på företagets egna företag, belägna i Paris och i hemlandet av märkets grundare - i provinsen La Gassia. Det här är en högkvalitativ skönhetsprodukt av mellansegmentet, som länge har haft sin nisch på marknaden för miljöprodukter, och blir en av de mest kända inom världen. För det första köpet ges alla besökare till affären en rabattkupong samt ett kumulativt poängsystem. För att beställa måste du genomgå en enkel registrering och välja en bekväm betalnings- och leveransmetod.Webbplatsen har en spårningstjänst som gör det möjligt att när som helst bestämma platsen för paketet.

3 iHerb


Det största urvalet av miljöprodukter till överkomliga priser
Webbplats: ru.iherb.com
Betyg (2019): 4.9

På iherb.com är en av de mest kända platserna för försäljning av hälsoprodukter. Detta amerikanska företag har sålt högkvalitativa ekologiska produkter över hela världen i mer än 20 år och anses med rätta vara en av de bästa när det gäller pris och kvalitet. Nu i katalogen på webbutiken finns det mer än 1200 företag som producerar naturkosmetika, kosttillskott, produkter för barn, mat etc., och kostnaden för de flesta positionerna är 30-50% lägre än i olika detaljhandelskedjor.

 

Den första sidan av webbplatsen visar de mest populära produktkategorierna, liksom information om aktuella rabatter och kampanjer. Navigering är väldigt enkel - för att välja önskad produkt är tillräckligt för att använda snabbsökningssystemet eller hitta det i lämplig sektion. Naturkosmetik är i kategorin "Skönhet", där du kan välja medel efter syfte, varumärke eller önskade ingredienser. För varje produkt finns en detaljerad beskrivning med bilder och kundrecensioner. Leverans av order till vårt land från USA utförs med flyg. Tyvärr vägrade företaget att transportera varor till Krim, och vägrade många av sina kunder i en anständig tjänst. Detta faktum påverkat väsentligt iHerb-betyget, vilket inte gjorde att butiken kunde ta en högre plats i vår ranking av det bästa.

2 Spivak


Ovanlig handgjord tvål, liksom andra typer av bio-kosmetika
Webbplats: oilsoap.ru
Betyg (2019): 5.0

Nätbutiken i naturkosmetik "Spivak" är främst specialiserad på försäljning av tvålprodukter med samma namnnamn. Förutom handgjord tvål, tillverkad utan användning av animaliska fetter, syntetiska ytaktiva ämnen, dofter och färgämnen, på platsen hittar du alla slags medel att sköta din hud, hår och mun. Dessa är balm, skinn, skrubber och sylt för att tvätta, hydrofila oljor för att ta bort smink, uppfriskande tonik, kropps- och ansiktsmasker, miljövänliga schampon och mycket mer. Separata kategorier fördelas för barns produkter och kosmetika för det starkare könet.

 

Geografiskt är företagets kontor beläget i Krasnoyarsk, därför har invånarna i denna stad möjlighet att självständigt plocka upp varor från lageret. Paket till andra Ryska federationens städer skickas av ett transportföretag som valts av köparen, av Boxberry Courier Service eller Russian Post. Den maximala leveranstiden är 14 dagar. Observera att butiken har ett minsta orderbelopp, vilket är 400 rubel. För de som är rädda för att spendera mycket pengar rekommenderar vi att du besöker försäljningsavdelningen med rabatter upp till -40%. Dessutom ges en bonus på -15% till alla abonnenter på den officiella sidan av företaget i den populära sociala. nätverk.


1 4fresh


Den bästa ecomarket på utbud och inköpsvillkor
Webbplats: 4fresh.ru
Betyg (2019): 5.0

Online ecomarket 4fresh är verkligen en av de mest populära bland fans av alla naturliga. Dess vanliga kunder är de som strikt övervakar inte bara deras externa skönhet, men vill också minimera användningen av skadlig "kemi" i vardagen. I denna nätbutik kan du bokstavligen köpa allt som behövs för en riktig ZOZHNIK: grönsakskosmetik för personlig vård, rengöring och tvättprodukter baserade på naturliga ingredienser, hälsosam mat, kosttillskott, aromaterapi tillbehör och till och med tryckta publikationer med recept och tips från kända wellness tränare.

 

Förutom ett stort utbud av mer än 20.000 varor, är webbplatsen nöjd med sin lojala prissättningspolitik, förekomsten av ett stort antal erbjudanden och rabatter, samt en mycket enkel algoritm för inköp, betalning och leverans.Butiken har ett kumulativt poängsystem som gör att du kan spara upp till 100% av köpeskillingen och företaget lovar att lägga till en liten men trevlig överraskningsgåva till varje order. För beställning krävs inte registrering, du behöver bara fylla i formuläret och vänta på samtalshanteraren. Paket levereras över hela Ryska federationens territorium, liksom till Vitryssland och Kazakstan.


Populär omröstning - vilken webbutik av naturkosmetik är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 1
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner