10 bästa nätbutiker av golv

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa onlinebutiker golv

1 Parkettmässa Det bästa valet av kvalitet och säkra produkter för golvet, väggarna och taket
2 Olympus Parkett De mest gynnsamma villkoren för inköp i avbetalningar utan överbetalning
3 Villa di parchetti Skapa lyxiga parkettgolv på ett enskilt projekt
4 PetroParket Den bästa resursen i förhållande till köpare
5 Polov De mest fashionabla nyheterna inom området för ytbehandling. De bästa idéerna för ett privat hus
6 Hem Golv Försäljning och komplett utbud av tjänster för demontering och läggning av golvet
7 PolMarket Försäljning av detaljhandeln på grossistpriser i Uralområdet
8 Golv magi Online-butik med egen leveransservice
9 Golv symfoni Officiell återförsäljare av de mest populära europeiska och ryska varumärkena
10 Centrumlaminat Det bästa förhållandet till överkomliga kostnader och stort utbud

Väl valda golv är en av huvudkomponenterna för en bekväm vistelse i alla rum. Sortimentet av liknande produkter i butikerna är ganska stort. Förutom traditionell parkett, laminat, linoleum och kakel har många nya material uppstått idag som har ett billigt pris och utmärkta konsumentegenskaper. Varje teknik har sina fördelar och nackdelar, så valet måste göras, främst baserat på rummets syfte, driftsbelastningen på golvet, yttre faktorer (temperatur och fuktighet) och interiörets stilistiska inriktning.

Är det möjligt att välja golv på distans? Ja, om du vet exakt vad du behöver. Vi har samlat topp 10, enligt vår uppfattning, online-butiker av denna specialisering, som inte bara erbjuder ett stort antal olika och högkvalitativa produkter för golv utan också ger de bästa förutsättningarna för inköp, samt utför snabb leverans till någon stad i Ryska federationen. Några av de företag som deltar i vårt betyg har egen produktionsbas. Andra är officiella återförsäljare av kända världen märken. Men alla njuter av den välförtjänta förtroendet och populariteten bland ryska användare.

Topp 10 bästa onlinebutiker golv

Store namn

sortiment

leverans

Enkel navigering

Betalningsmetod

Produktbeskrivning

Specialerbjudanden och kampanjer

Övergripande poäng

Fair Parkett

 

5++

5+

5

5

5

5+

5.0

 

Olympus Parkett

5+

5

5

5

5

5++

5.0

 

Villa di parchetti

5

4

5

4

5

5

4.9

 

PetroParket

5

5

4

5

4

5

4.9

 

Polov

5+

4

5

5

5

5

4.8

 

Hem Golv

5

5

5

5

4

4

4.8

 

PolMarket

5

4

4

5

4

5+

4.7

 

Golv magi

5

4

5

4

5

4

4.7

 

Golv symfoni

5

3

5

4

4

5

4.6

 

Centrumlaminat

4

3

4

3

4

5

4.6

 

10 Centrumlaminat


Det bästa förhållandet till överkomliga kostnader och stort utbud
Webbplats: laminatcenter.ru
Betyg (2019): 4.6

Salong "Center laminat" slog vår topp tack vare det bästa, enligt vår mening, en kombination av låg kostnad och ett stort urval av golvbeläggningar av högsta kvalitet. Bristen på overheadkostnader för underhåll av lager, säkerhet och säljare gör att du kan sälja produkter med minimala marginaler, så affären är ganska populär bland sparsamma köpare. Basen för företagets katalog består av olika typer av billiga parkett och laminat. Här kan du också hitta relaterade produkter: lim, primer, lack, baseboards, pulver och andra verktyg och tillbehör.

Trots den mycket blygsamma designen, var webbplatsen laminatcenter.ru ganska informativ. Någon som inte är förkroppslig i det komplicerade att välja och betjäna olika typer av golv, hittar här många intressanta och informativa artiklar, rekommendationer och tips om detta ämne. De uppenbara nackdelarna med resursen är bristen på specifika villkor för leverans och betalning av order. Det enda som vi upptäckte är att företaget levererar varor gratis i Moskva när man köper produkter från 50 m².De återstående frågorna om kostnad, lager tillgänglighet och väntetider måste förhandlas fram via telefon med en butikskonsult.


9 Golv symfoni


Officiell återförsäljare av de mest populära europeiska och ryska varumärkena
Webbplats: simfopol.ru
Betyg (2019): 4.6

Onlineaffären av mattor, linoleum, vinylgolv och mattor "Symphony of Floor" är den officiella återförsäljaren av sådana populära märken som Tarkett, Forbo, Alpine Floor, EcoClick och andra kända tillverkare av högkvalitativt golvbeläggning. Här kan du välja golv för alla bostäder och kommersiella lokaler. Också i katalogen finns speciella beläggningar för simbassänger, idrottshallar, industriella smutsskyddande material och andra typer av klädsel. Tillverkarens beprövade rykte garanterar hög kvalitet och fullständig säkerhet för de produkter som säljs, och praktiska köpvillkor gör att du snabbt kan beställa någonstans i vårt land.

Webbplatsen har ett individuellt bonussystem för varje kund, beroende på den köpta volymen vinylgolv och premiummattan. Med hjälp kan kunderna spara mellan 3 och 10% av den totala kontrollen. Betalning sker på ett bekvämt sätt (kontant, per faktura eller kort), men en viss kategori av varor släpps först efter en 100% förskottsbetalning (se listan över positioner med chefen). "Symfoni av golvet" levererar sina produkter över hela Ryska federationens territorium. Kostnaden för att transportera beställningen från företagets lager till bärarens kontor är 1000 rubel, vilket är något högre än övriga deltagare i vårt betyg. Annars, inga klagomål om arbetsaffären.

8 Golv magi


Online-butik med egen leveransservice
Webbplats: magia-pola.ru
Betyg (2019): 4.7

Onlinebutiken "Magic floor" glädjer inte bara besökarna på pålitliga och hållbara produkter från globala golvtillverkare utan också med de mest praktiska leveransvillkoren. Företaget äger sin egen bilpark, vilket gör det möjligt att säkerställa snabb leverans av order till destinationer. Geografiskt finns butiken och lageret i Nizhny Novgorod, och köpare från denna stad kan dra nytta av gratis frakt, oavsett köpbelopp. För invånare i andra orter i Ryssland finns det också vissa fördelar - till exempel när man köper från 5000 rubel. Företaget tar inte ut en avgift för att transportera ordern till terminalen hos den valda operatören.

Företagets hemsida har ett ganska enkelt navigationssystem och låter dig snabbt hitta positionen i katalogen. Här kan du inte bara studera alla egenskaper hos de valda produkterna utan också få ny kunskap genom att bekanta dig med användbara artiklar om att ta hand om olika typer av material för golvet. Bedömning av recensionerna var de flesta köpare nöjda med samarbetet med "Magic floor". Besökare på resursen tyckte om ett stort sortiment av linoleum, laminat, naturlig parkett, korkgolv och mattor samt relaterade produkter. Kritiska anmärkningar orsakade kanske en otillräckligt hög servicenivå - vissa kunder klagade på misstag vid beställning och förseningen av leveransen av varorna.


7 PolMarket


Försäljning av detaljhandeln på grossistpriser i Uralområdet
Webbplats: pol-market.ru
Betyg (2019): 4.7

PolMarket-affären, vars kontor, lager och showroom ligger i Jekaterinburg, är en av de mest populära resurserna för försäljning av golv och relaterade produkter i Urals-regionen. Öppet 2008 på grundval av det största grossistföretaget, kan pol-market.ru idag med rätta betraktas som det bästa när det gäller sortiment, service och prissättning i UFD. I den virtuella katalogen finns mer än 3000 golvdekorationer från ledande ryska och utländska företag, och priset på de flesta detaljhandeln överstiger inte grossistpriset.

För att erbjuda våra kunder möjlighet till det bästa fyndet, ger webbplatsen en intressant kampanj, som genomförs under slogan "Hitta billigare". Varje besökare som ger tillförlitlig information om närvaron av en lägre prislapp för den valda produkten kan räkna med en extra rabatt på individuell basis. Leverans av beställningar sker genom egen transport och omfattar alla Urals städer. Inom Jekaterinburgs stad är distributionen gratis (förekommande inköp av material från 20 m²). För att transportera varor till andra delar av Ryssland kan köparen tillgripa tjänster från tredje parts transportföretag eller kurertjänster.

6 Hem Golv


Försäljning och komplett utbud av tjänster för demontering och läggning av golvet
Webbplats: poldlyadoma.ru
Betyg (2019): 4.8

Webbplatsen poldlyadoma.ru erbjuder sina besökare det mest varierade valet av golv - från traditionell parkett och linoleum till sådana ovanliga som trämosaik, korkgolv eller vinyllaminat för plattor. Butiken köper de flesta produkterna direkt från tillverkare, kringgår mellanhänder, vilket gör att priserna kan sättas lägre än från många konkurrenter. En annan otvivelaktig "plus" är företagets öppenhet - på webbplatsen med direkt åtkomst kan du hitta alla intyg om överensstämmelse som bekräftar äkthet och hög kvalitet på produkterna.

Förutom att sälja golv och relaterade produkter tillhandahåller Floor For House tjänster för att demontera det gamla och lägga nya material, och invånare i Moskva och Moskva-regionen kan räkna med ett personligt samråd med tekniken på plats för att genomföra mätningar, individuell planlösning och kostnadsberäkning. Betalning för varor görs med alla tillgängliga medel - kontant och kontantlösa betalningar. Företaget samarbetar med TC "PEK" och när man väljer den här operatören kan köparen omedelbart ta reda på kostnaden för tjänsten (för detta har platsen en funktion av en online-kalkylator). Det är också möjligt att välja en annan organisation för godstransporter.


5 Polov


De mest fashionabla nyheterna inom området för ytbehandling. De bästa idéerna för ett privat hus
Webbplats: polov.ru
Betyg (2019): 4.8

Ett särdrag hos salonggolvet "Polov" kan kallas snabb leverans av de mest relevanta innovationerna inom ytbehandling, vilket gör att du enkelt kan göra en vanlig lägenhet, kontor eller privat stuga på ett modernt ställe med original omgivningar. Originalvävt vinylgolv, innovativa stenpolymerplattor, vinylplattor av kvarts vinyl och flerskiktslaminat - sådana ovanliga beläggningar finns på polov.ru. De köpare som inte är benägna att fatta sådana djärva beslut kan välja i katalogen ett naturligt massivt bräde av massivt trä, tre skiktsparkett och andra mer traditionella material.

Butiken är inriktad inte bara på försäljning av olika typer av golv. Detta är ett riktigt lagerhus av icke-standardiserade idéer för ägare av förortshus. Webbplatsen innehåller ett brett urval av trädgårdsparkett med olika texturer och färger, utemöbler, solstolar, lekomplex, utomhusbelysningsarmaturer samt andra produkter för att plantera trädgården. Du kan beställa de varor du gillar online eller ringa företaget. Betala inköp i kontanter vid ankomst kan endast bosatta i Moskva och Moskva regionen. I andra städer i landet sker leveransen först efter mottagandet av hela beloppet av den tidigare utfärdade fakturan.


4 PetroParket


Den bästa resursen i förhållande till köpare
Webbplats: petroparket.ru
Betyg (2019): 4.9

PetroParket Company positionerar sig som en modern lovande återförsäljare som säljer golvmaterial från de bästa utländska tillverkarna. Butiken utför detaljhandel och försäljning av material för att dekorera golv och komponenter med leverans till alla regioner i vårt land. Ett brett spektrum av online katalog gör att du kan tillgodose behoven hos någon klient, oavsett hur mycket hans budget är.Webbplatsen presenterar både dyra naturliga golv från massan av ädel ek, bok eller hornbåge, och fler "demokratiska" alternativ i form av linoleum, laminat, PVC-plattor.

En annan otvivelaktig fördel med resursen, som noteras av majoriteten av köpare, är artig och kompetent personal, såväl som en enkel inköpsalgoritm. Beställning på webbplatsen kan göras utan föregående registrering, genom att fylla i flera fält i formuläret, eller helt enkelt genom att kräva en muntlig ansökan. Leverans till någon region i Ryska federationen görs med hjälp av ett transportföretag valt av kunden. Pickup service är tillgänglig för boende i St. Petersburg. I annat fall kommer de varor de tar till entrén inom 1-2 dagar efter beställningen (kostnaden inom ringvägen är 700 rubel.). Betalningen debiteras kontant (till föraren eller förvaltaren av salongen), via bankkonto eller via elektroniska betalningssystem.

3 Villa di parchetti


Skapa lyxiga parkettgolv på ett enskilt projekt
Webbplats: vparchetti.ru
Betyg (2019): 4.9

Om du vill skapa en verkligt exklusiv inredning i ditt hem - rekommenderar vi att du besöker den specialiserade affären Villa di Parchetti. Företaget har arbetat på marknaden för ytbehandlingar i mer än 12 år och har under denna tid lyckats öppna många butiker som säljer originalgolv, och även framgångsrikt handlar online. Produktsortimentet innehåller de mest trendiga samlingarna av utsökta golv från de mest kända europeiska varumärkena. Köparna erbjuds också ett stort urval av dörrar för olika ändamål och egen möbel och lampor.

I Villa di Parchetti kan du inte bara köpa färdig parkett eller laminat utan också göra beställning för golvbeläggning på ett enskilt projekt. Erfarna mästare i sin egen designstudio hjälper till att utveckla en skiss av komplexitet med hänsyn till alla önskemål hos kunden, varefter arbetarna på verkstaden kommer att säkerställa exakt produktion av lameller med önskad konfiguration och färgskugga. Som ett resultat får köparen ett unikt golv som harmoniskt passar in i rummets övergripande inre. Butiken levererar inte sina produkter med hjälp av transportörer. Den valda produkten kan endast hämtas från närmaste köpare till salongens plats. Betalning sker kontant eller via bank. Vi rekommenderar att du klargör resten av informationen personligen hos företagets chef

2 Olympus Parkett


De mest gynnsamma villkoren för inköp i avbetalningar utan överbetalning
Webbplats: olimp-parketa.ru
Betyg (2019): 5.0

Olimp Parketa är ett stort federalt nätverk av butiker som säljer golvbeläggningar och inredningsdörrar, som har mer än 80 butiker i hela Ryska federationen. Om det inte finns någon stationär butik i företaget, kan du bekanta dig med sortimentet och göra en beställning via Internet genom att besöka webbplatsen olimp-parketa.ru. Det finns mer än 4000 prover av de mest kända ryska och europeiska märkena, liksom våra egna produktionsgolv, gjorda av högkvalitativa och säkra råvaror.

För alla produkter som köpts i affären, tillverkarens garanti. Efter att ha valt materialet kan kunderna använda hjälp av en heltäckande serviceavdelning, vilket ger ett tekniskt korrekt sätt att lägga samtidigt som golvbeläggningen är perfekt utseende och hållbarhet. För att öka tillgången på sina produkter till alla kategorier av befolkningen erbjuder Olimp Parketa betalning i avbetalningar i upp till sex månader utan provisioner, överbetalning och betalning. Detta trevliga tillfälle låter oss kalla den här resursen bäst enligt villkoren för köpet och lägga den på en av de ledande positionerna i vårt betyg.


1 Parkettmässa


Det bästa valet av kvalitet och säkra produkter för golvet, väggarna och taket
Webbplats: parket-sale.ru
Betyg (2019): 5.0

Vi slog inte av misstag på första platsen i vårt betyg en webbutik som säljer golv "Fair Parquet". Företaget i mer än 14 år är en av de största ryska leverantörerna av vackra och, viktigast av allt, högkvalitativa "kläder" för golvet. Förutom de mest olika typerna av täckning hittar du nästan allt på platsen som är nödvändigt för bekvämt boende i en lägenhet eller ett privat hus: tillbehör och vårdprodukter för olika typer av beklädnad, material för väggar, tak och dörrar, VVS, byggvaror, verktyg, inredningsprodukter och mycket mer.

Alla sålda produkter uppfyller statliga krav på kvalitet och miljöskydd, vilket framgår av nödvändig dokumentation. Anmärkningsvärt och lojalt prissättning. I "Fair Parket" regelbundet säsongsbetonade kampanjer finns det en permanent del av försäljningen, där du kan hitta produkter med en rabatt på upp till 50%, det finns ett kumulativt rabattprogram. Beställningar kan göras på flera sätt - genom att fylla i formuläret på hemsidan, via telefon (gratis samtal) och via online-konsulten i chatten. Leverans sker i hela Ryssland, och för invånare i St. Petersburg erbjuds denna tjänst kostnadsfritt, med förbehåll för inköp från 4,999 rubel. För att kunna skickas till andra städer kan köparen välja den mest praktiska för honom bärare.


Populär omröstning - vilken online butik golv bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner