Topp 10 Online cykelbutiker

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa online cykelbutiker

1 VeloShop Det bästa urvalet av cyklar och tillbehör
2 Cykellager Bästa fynd. Retail till grossistpriset
3 VeloStrana Online-butik i det största handelsnätverket
4 Forward.bike Brandade produkter av samma märke
5 VashVelosiped Lämpliga inköpsvillkor. Stort sortiment
6 BIKE SITE Den mest informativa webbplatsen
7 Cykelsalong Den bästa inställningen till kunderna
8 Drömcyklar Fri leverans i Ryssland
9 Cykeldrivning Det bästa erbjudandet om ytterligare tjänster
10 All-Bikes Den optimala kombinationen av rimligt pris och olika varor

En cykel hör till den typen av transport, den kärlek som de flesta av oss bär genom livet. Och oavsett vilket syfte du planerar att använda cykeln - för promenader i frisk luft, racing över grov terräng eller som det viktigaste transportmedelet i staden väljer du rätt modell inte bara dig, men ger dig också maximala positiva känslor av att ha en kvalitet och bekväm tvåhjulig maskin.

Varje år blir inköp av cyklar via Internet mer tillgängligt och populärt bland alla delar av befolkningen. Oavsett hur långt du är från närmaste sportvaruhypermarknad, tack vare världsomspännande webben, har alla nu möjlighet att välja och beställa vilken design som helst - från funktionellt MTV till kompakt vikning, universell hybrid, barns trehjuliga eller vuxna elektriska cyklar.

Topp 10 bästa online cykelbutiker

Vi har samlat de 10 största online-cykelbutikerna med det största sortimentet, gynnsamma priser och bekväma betalnings- och leveransvillkor. Bedömningen gjordes bland populära webbplatser med bevisat rykte, vilket fick flest positiva recensioner från både experter och vanliga användare.

Store namn

sortiment

leverans

Enkel navigering

Betalningsmetod

Produktbeskrivning

Specialerbjudanden och kampanjer

Övergripande poäng

VeloShop

5++

5++

5

5

5

5

5.0

 

Cykellager

5++

5+

5

5

5

5+

5.0

 

VeloStrana

5+

4

5

5

5

5+

4.9

 

Forward.bike

5

5

5

5

4

5

4.9

 

VashVelosiped

5

5+

5

5+

4

5

4.8

 

BIKE SITE

5

5

5+

4

5

5

4.8

 

Cykelsalong

5+

4

5

5

5

5+

4.7

 

Drömcyklar

5

5+

4

5

4

5

4.7

 

Cykeldrivning

5

5

4

4

3

4

4.6

 

All-Bikes

5

4

3

4

4

4

4.6

 

10 All-Bikes


Den optimala kombinationen av rimligt pris och olika varor
Webbplats: all-bikes.ru
Betyg (2019): 4.6

Vi börjar vår översyn med den mest till synes oförskämliga, men väldigt populära resursen all-bikes.ru. Förutom cyklar erbjuder affären simulatorer till försäljning, speciell motorcykelutrustning, vintersporter (skidor, snowboards), skotrar, skateboards, longboards, komponenter och tillbehör från ledande tillverkare. Produkterna är indelade i kategorier, det finns också ett enkelt söksystem med filter som hjälper dig att välja produkt efter storlek, design, produktionsår och pris.

 

Den främsta positiva kvaliteten hos dessa resursköpare kallar rimliga priser på varor. Också många noterade att det var på alla cyklar att de kunde skaffa några bristfälliga positioner som inte var tillgängliga på andra webbplatser.

Företaget levererar sina produkter till någon plats i Ryssland. Invånarna i huvudstaden, den valda modellen levereras fullständigt monterad och redo att användas, och med köp av 5000 rubel. också gratis. För köpare från andra städer finns inga trevliga bonusar. Kostnaden för leverans i det här fallet bestäms av det valda transportföretagets eller kurirserviceens tariffer. Förhandsinformation om dessa frågor kan erhållas med hjälp av onlinekalkylatorn för beräkning av leverans av varor på webbplatsen.


9 Cykeldrivning


Det bästa erbjudandet om ytterligare tjänster
Webbplats: velodrive.ru
Betyg (2019): 4.6

VeloDrayv-butiken finns på marknaden för online-försäljning av cykelprodukter under lång tid - i mer än 13 år.Under denna tid har denna resurs fått gott rykte bland ryska köpare inte bara på grund av sin omfattande katalog över barn-, bergs-, stads-, professionella och andra modeller av cyklar av kända märken, men också på grund av det mycket stora utbudet av ytterligare tjänster som företaget tillhandahåller.

 

Förutom försäljningen, hjälper sidan velodrive.ru älskare av miljövänlig enhet för att lösa ett antal pressande problem. Här kan du beställa ett komplett professionellt underhåll av din cykel, få expertassistans, delta i årliga cykelkonkurrenser, anlita tvåhjuliga fordon och ge upp cykeln, samt andra sommarsportutrustning för säsongsförvaring (från september till april). De som väljer att köpa online kan välja en produkt som är tillgänglig eller förbeställa den förväntade modellen.

Trots ett mycket bra urval av produkter, anser vår webbplatsens utformning en del förfining. En ganska dålig beskrivning av många positioner, bristen på ljusa banderoller och inte mycket bekväm navigering kan något komplicera processen med virtuell shopping, speciellt för en oerfaren användare. Resten av påståenden till affären nr.

8 Drömcyklar


Fri leverans i Ryssland
Webbplats: dreambikes.ru
Betyg (2019): 4.7

På sidorna på webbplatsen samlade dreambikes.ru nästan allt som kan vara av intresse som en professionell idrottsman och den vanliga älskaren av cykling. I "Dreambikes" kan du hitta modeller av de mest olika priskategorierna, köpa nödvändiga reservdelar, tillbehör, samt hämta en intressant scooter för vuxna och barn.

 

Butiken rymmer ofta kampanjer tillägnad några viktiga datum eller händelser. Här kan du hitta de senaste nyheterna från sådana kända tillverkare som Subrosa, Merida, Författare, KTM AG och andra välkända cykelmärken. Produktsortimentet uppdateras ständigt, och i avsnittet "Artiklar" hittar du detaljerade recensioner av de bästa toppositionerna. Företaget erbjuder sina kunder det maximala antalet betalningsmetoder, inklusive online-kredit, kontantlösa betalningar för företagare och juridiska personer. personer. Beställningar transporteras till någon stad i Ryssland, och det är särskilt trevligt när man köper från 20 000 rubel. Du behöver inte betala för leveransen, varhelst adressaten är.

I sin feedback uppskattade kunderna sin erfarenhet av att arbeta med dreambikes.ru. Användare noterade professionalismen och artighet av personalen, snabbköp och inköpsbevis i tid. Det är möjligt att rangordna "minuserna" om det saknas relevant information. De flesta kommentarerna går tillbaka till de senaste åren, så man kan bara hoppas att resursen inte har förlorat sitt rykte.


7 Cykelsalong


Den bästa inställningen till kunderna
Webbplats: velospec.ru
Betyg (2019): 4.7

En annan resurs för försäljning av varor på ett cykeltema föll i vårt betyg på grund av det stora antalet positiva kommentarer och en bra samling berg, väg, stad, vikning och BMH-modeller för ryttare i alla åldrar. Företaget positionerar sig som den bästa cykelaffären i Europa och erbjuder sina kunder inte bara högkvalitativa originalprodukter av kända varumärken utan även kvalificerad service samt gynnsamma villkor för inköp.

 

Butiken är beroende av professionalism - nästan alla konsulter är inte bara partiella att cykla, men är aktiva idrottsmän, det vill säga de har speciell kunskap om denna fråga. Varje besökare i organisationen garanterar ett individuellt tillvägagångssätt vid valet av den bäst lämpliga cykeln och bedömer genom recensionerna sina löften. För att attrahera nya kunder tillhandahålls ett rabattsystem på webbplatsen (kortet utfärdas vid första köp), kampanjer hålls och små användbara artiklar ges till kampanjkoden.

Leverans till regionerna genomförs först efter 100% betalning av ordern.Cykelsalong samarbetar med den populära fraktbäraren PEK och transporterar köpet till sin filial i Moskva gratis (med en check från 5000 rubel). Om köparen väljer en annan TC, är detta erbjudande inte giltigt. En annan negativ aspekt är den frekventa överensstämmelsen med väntetiden för paketet.

6 BIKE SITE


Den mest informativa webbplatsen
Webbplats: velosite.ru
Betyg (2019): 4.8

VeloSite.ru webbshop lockar omedelbart uppmärksamheten med den mängd användbar information som redan samlas in på första sidan av webbplatsen. Omedelbar sökning efter kategori, senaste nyheter, professionella tips, artiklar, videor och recensioner från köpare - alla dessa finns i de första minuterna av att besöka resursen. Trevlig design, enkelt navigationssystem och en detaljerad beskrivning av positionerna i kombination med ett ganska stort sortiment gör Velosayt till ett av de bästa i användbarhet.

 

Direkta leveranser från distributörer och tillverkare gör att butiken kan hålla konkurrenskraftiga priser på cyklar och tillbehör. Företaget har sitt eget servicenätverk, och om det finns missförstånd med ordern kan kunderna kontakta klagomålet. För de som inte kan betala omedelbart för de varor som de gillar, finns en tjänst med räntefria avbetalningar (från 10 000 till 250 000 rubel) för en period på 4 månader. upp till sex månader. Ett lån kan utfärdas både på en stationär försäljningsplats och online på hemsidan genom att göra en begäran via telefon.

Leverans av order sker i alla regioner i Ryska federationen. För att ta reda på tid och kostnad för tjänsten skriver du bara in namnet på din plats i den aktuella sektionen och beräkningen görs automatiskt. Inom Moskva ringvägen transporteras paket med egen transport (för inköp från 10 tusen rubel - gratis).


5 VashVelosiped


Lämpliga inköpsvillkor. Stort sortiment
Webbplats: vamvelosiped.ru
Betyg (2019): 4.8

Butiken "Din cykel" kan utan överdrift räknas bland de största Internetcentra som säljer cyklar, cykeldelar och tillbehör med leverans i hela Ryssland. Webbplatsen har ett stort antal populära stads- och bergsmodeller för vuxna och barn, det finns också ett utmärkt utbud av fältsyklar, BMX för extrema skidor, cyklar, enhjulig cykel och andra originaldesigner.

 

Webbplatsen präglas av gynnsamma villkor för samarbetet. En garanterad bonus ges till alla kunder för första beställningen (registreringsbevis) och vanliga kunder kan räkna med en personlig rabatt som växer med en ökning av antalet inköp (från 6 till 25% av checkbeloppet). Du kan placera din beställning direkt på vamvelosiped.ru genom att ringa det angivna telefonnumret eller tillgripa hjälp av en online-konsult.

En annan obestridlig fördel med resursen är möjligheten att betala för inköp direkt vid mottagandet av kontanter vid leverans. Och även om tjänsten är giltig endast vid beställning via Post of Russia, tycker många köpare om det här alternativet att beräkna, vilket eliminerar risken för förlust av gods och andra transportproblem.


4 Forward.bike


Brandade produkter av samma märke
Webbplats: forward.bike
Betyg (2019): 4.9

Webbplatsen forward.bike riktar sig främst till fans av det kända inhemska varumärket FORWARD - en tillverkare av högteknologiska cyklar av olika kategorier. Butiken är den officiella representanten för varumärket, så du kan hitta här många moderna och pålitliga modeller med garanti för äkthet. Dessutom säljer företaget cykelprodukter från Shimano, SRAM, Kenda, Topeak och andra populära företag.

 

Förutom cyklar, reservdelar och tillbehör presenterar sidan ett bra urval av simulatorer som hjälper till att uppnå bästa möjliga resultat i sportstävlingar. För dem som vill spara pengar finns det en särskild Outlet-sektion med rabatterade produkter från tidigare årstider eller med mindre visuella fel. Butiken erbjuder också tjänster (fullt underhåll och reparation av komplexitet) och erbjuds att ta kurs i cykelskolan (längdåkning för barn från 11 år).

Leverans av order sker i alla regioner i Ryssland. Cyklar transporteras oassemblade. Valet av transportör, villkor och kostnader för tjänsten beror på köparens plats och förhandlas fram i varje enskilt fall. Betalning accepteras enligt standardvillkor - kontant till kurir eller vid pick-up-punkten, via terminalen, banken, via banköverföring och elektroniska betalningssystem.

3 VeloStrana


Online-butik i det största handelsnätverket
Webbplats: velostrana.ru
Betyg (2019): 4.9

Webbplatsen för en av de största detaljhandelskedjorna som säljer cyklar och tillbehör i Ryssland ligger på velostrana.ru. Resursen är mycket populär bland idrottare och utomhusentusiaster. Katalogen innehåller alla kända märken, och det totala antalet modeller av berg, stad, väg och extrema cyklar är cirka 10 000 objekt.

 

Färgrikt design och användarvänligt gränssnitt för att snabbt navigera i intervallet. Ett enkelt söksystem gör att du kan hämta produkten exakt för önskade parametrar, regelbundna kampanjer och försäljning ger dig möjlighet att spara betydligt på inköpet. Det är också värt att notera att VeloStrana.ru är den enda officiella partnern för sådana "valar" som Mercedes-Benz och Porsche i Ryssland, vilket ger rätt till certifierat tekniskt underhåll av sina cykelprodukter.

Med alla positiva aspekter har butiken en betydande, enligt vår mening, nackdel - leverans till regionerna sker endast från inköpsbeloppet över 5 000 rubel. Det är på grund av detta irriterande ögonblick att vi inte kan placera "Cykellandet" på en högre plats i vårt betyg, även om andra egenskaper gör det möjligt för oss att ringa webbplatsen till en av de bästa i sin kategori.

2 Cykellager


Bästa fynd. Retail till grossistpriset
Webbplats: velosklad.ru
Betyg (2019): 5.0

Lagret i butiken "VeloSklad.ru" är ett team av proffs som hjälper dig att snabbt hitta rätt produkt även för en oerfaren nybörjare. Webbplatsen innehåller mer än 1 500 cyklar av kända märken - från de mest populära modellerna till sådana icke-standardiserade som trehjuliga laststrukturer, cykelvagnar för transport av husdjur, tandemlöpningar och andra ovanliga tillbehör.

 

Butiken ger all nödvändig dokumentation för de produkter som säljs, inklusive certifikat från den officiella återförsäljaren som intygar lagligheten av försäljning av cyklar från olika kända tillverkare. De viktigaste "fördelarna" med order via webbplatsen velosklad.ru köpare kallade låga detaljhandelspriser för de flesta produkter, samt kompetens och professionalism hos företagets chefer.

Beställning ger inga problem - efter att ha valt produkten behöver du bara ange nödvändiga uppgifter i formuläret (ingen registrering krävs), för att ta emot och betala kvittot. Efter det kommer inköpet att skickas till mottagaren via någon bekväm transportör eller levereras med bud inom Moskva ringväg (och för en check från 10 000 rubel - gratis). Betalning accepteras med alla tillgängliga metoder: kontant, via en bank, med hjälp av Yandex Money betalningssystemet, via banköverföring och postorder.


1 VeloShop


Det bästa urvalet av cyklar och tillbehör
Betyg (2019): 5.0

Nätbutiken "VeloShop" började sin verksamhet 2009 som ett dotterbolag till det kända ryska varumärket för produktion av Stark-cyklar. Efter några år har produktutbudet ökat betydligt, och idag finns det i företagets katalog modeller av nästan alla inhemska och utländska tillverkare av cyklar i mellansegmentet.

 

Inte så länge sedan var webbplatsen helt uppdaterad, vilket avsevärt förbättrade användbarheten och därmed lockade allt fler kunder. Nu är navigering tillfredsställande med sin enkelhet, och en detaljerad beskrivning av varje position gör att du helt enkelt kan utforska den valda produkten även på distans. Mountain, racing och city cyklar, dam- och barnmodeller finns tillgängliga för försäljning, och du kan genast köpa hoverboards, skotrar, specialkläder och olika tillbehör för en bekväm åktur under olika förhållanden.

En annan otvivelaktig fördel, som fördelar "Bicycle Shop" från konkurrenterna, är mycket attraktiva leveransvillkor för inköpta produkter. Leveranspunkter för varor arbetar i 20 större städer i Ryssland, vilket gör att du snabbt kan hämta din beställning när som helst som är lämplig för kunden. Och för muskoviter, invånare i St Petersburg och Pskov finns det möjlighet till fri leverans av gods med kurirservice till ingången.


Populär omröstning - vilken online cykelbutik är bäst?
Vi rösta!
Totalt röstat: 14
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner