Topp 10 online teaffärer

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa online tebutiker

1 101 TEA Internet stormarknaden av svart och grönt te. Bästa köpvillkoren
2 BestTea Stort utbud av te från olika länder. Bra servicenivå
3 RealChinaTea Kinesiskt te från ställen för tillväxt. Global leverans
4 En uns Den bästa platsdesignen. Utvecklad butikskedja i olika länder i världen
5 Te linje Online-butik med eget varumärke. grossist
6 ChaiBuket.ru Det bästa utbudet av olika uppsättningar. Original delikatesser
7 chai chai Vänlig personal. Möjligheten att satsa inköp
8 Tea.ru Bästa semestersamlingar. Rabattkoder
9 Te planet Partihandel. Den optimala kombinationen av pris och kvalitet på produkten
10 InTea Det bästa erbjudandet till företagskunder. Te för kvinnor

Populariteten av te i vårt land är svår att överskatta. Ryssarna dricker denna drink oavsett årstid. På vintern älskar vi att värma upp med en kopp stark svart med citron, och på sommaren släcker vi vår törst med toninggrönt, doftande jasmin, lätt oolong eller till och med exotisk Shen puerh.

Alla butiker som säljer te hittar alltid sina kunder, och nätbutiker är inget undantag. Dessutom är det online shopping som har den största efterfrågan, eftersom det ger möjlighet att välja några, även de mest ovanliga sorterna till var och en av oss, trots avståndet från stora köpcentrum och specialbutiker. Det är bara nödvändigt att kontakta en betrodd säljare med gott rykte. Kvaliteten på produkterna kommer inte att göra dig ångra de bortkastade pengarna. Det är värt att notera att de flesta företag erbjuder en mycket dyr produkt med fokus på äkthet och exklusivitet. Jo, att te tillhör mat gör dig mer uppmärksam på valet av inköpsort.

Topp 10 bästa online tebutiker

Vi hjälper dig att inte gå vilse i ett stort antal erbjudanden i nätverket, och vi ska visa dig vilka resurser du ska leta efter det bästa sortimentet, rimliga priser och de mest bekväma betalningsvillkoren och leverans av naturligt te. Dessutom tog fördelningen av platser i våra rankningar hänsyn till bekvämligheten med att använda webbplatsen, dess informationsinnehåll och intuitivt gränssnitt. Alla data vi utvärderade på en fempunktskala och sammanfattas tydligt i en allmän tabell.

Store namn

sortiment

leverans

Enkel navigering

Betalningsmetod

Produktbeskrivning

Specialerbjudanden och kampanjer

Övergripande poäng

101 TEA

5++

5+

5

5

5

5++

5.0

 

BestTea

5+

5+

5

5

5

5

5.0

 

RealChinaTea

5

5++

5

5

5

4

4.9

 

En uns

5+

4

5

5

5

4

4.9

 

Te linje

5

5

4

5

5

4

4.8

 

ChaiBuket.ru

5

4

5

5

5

4

4.8

 

chai chai

5

5

5

5

4

4

4.7

 

Tea.ru

5

5

4

4

4

5

4.7

 

Tea Planet

5

5

4

5

4

4

4.6

 

InTea

5

5

4

4

4

5

4.6

 

10 InTea


Det bästa erbjudandet till företagskunder. Te för kvinnor
Webbplats: intea.ru
Betyg (2019): 4.6

Enkel och tillgänglig plats med tydlig navigering och en detaljerad beskrivning av varje position. Utbudet av affären består av olika typer av te - från klassiska till samlarobjekt. Inklusive i katalogen finns det särskilda drycker för kvinnor som stimulerar ämnesomsättningen och tråkig känslan av hunger under kost och teer som förbättrar laktation under amning.

 

En intressant egenskap hos butiken kan kallas förändringen i detaljhandelsprislistan beroende på antal inköpta paket. Till exempel kan priset för 100 g te med inköp av 5 förpackningar vara mer än 100 rubel. billigare än när man köper samma sort i mindre kvantiteter. En sådan marknadsföring flyttar är särskilt relevant för människor som köper te för deras kontors behov eller bara brukar göra lager av deras favoritdryck hemma. Också de otvivelaktiga fördelarna inkluderar närvaron av ett bonussystem, vilket gör att du kan spara från 3 till 15% på checken.

För registrering av transaktionen på webbplatsen krävs inte registrering. Ange bara dina kontaktuppgifter och bekräfta beställningen.Efter att ha valt "Mail of Russia" som transportör betalar köparen ett fast belopp för leverans av 350 rubel, oavsett plats. Kunderna kan också använda tjänsterna för DPD-budtjänsten eller välja Boxberry-leverans för att hämta paketet från pickup-punkterna (adressen finns på webbplatsen).


9 Te planet


Partihandel. Den optimala kombinationen av pris och kvalitet på produkten
Webbplats: planetatea.ru
Betyg (2019): 4.6

Planet teaffären kommer att vara av intresse främst för de som är engagerade i bulkköp av te, kaffe och relaterade produkter, även om detaljhandelskunder kan köpa här några produkter med en mängd på mer än 1000 rubel. Företaget arbetar direkt med de mest kända tillverkarna, så att kostnaden för de flesta produkter på platsen planetatea.ru jämförs positivt med andra erbjudanden på marknaden.

 

Online-butikens katalog innehåller mer än 4500 varuprodukter, bland vilka te är naturligtvis vägda och packade i första hand. Också här hittar du olika typer av kaffe, kakao, snabbblomkål, naturlig honung och grädde. Alla produkter som presenteras på webbplatsen är tillgängliga. Partihandelsköpare kan räkna med speciella villkoren för samarbete, som förhandlas fram individuellt.

Bolaget äger sin egen bilpark, vilket gör det möjligt att snabbt leverera inköp på nästan hela Rysslands territorium. För bekvämligheten hos sina kunder erbjuder butiken att välja vilken metod som helst för att ta emot varor att välja mellan - från egenvara från ett lager i Moskva, från orderens utgåva, när de levereras till överbelastningspunkten (för affärspartner), med hjälp av kurirservice. Betalning accepteras kontant och kontantlösa betalningar, om det behövs kan du använda kassan med en uppskjuten betalning.

8 Tea.ru


Bästa semestersamlingar. Rabattkoder
Webbplats: tea.ru
Betyg (2019): 4.7

Internetresursen te.ru lockar uppmärksamhet med sin lätta design och intuitiva gränssnitt. Förutom 500 sorter av te och kaffe i katalogen välkomnar webbplatsen fans av friska sötsaker med ett stort urval av läckra och doftande grädde honung med olika tillsatser, och erbjuder även till försäljning exklusiva handgjorda chokladprodukter.

 

Företaget har funnits i över 25 år och tack vare lojala priser, stort sortiment och goda kundrelationer har den under tiden blivit förtroende för teälskare, inte bara i Ryssland utan också i andra länder. En av de otvivelaktiga fördelarna med webbplatsen kan kallas närvaron av ett intressant avsnitt med presenter, där kunderna erbjuds läckra doftande samlingar, inredda i färgglada presentförpackningar. Detta är till stor hjälp för dem som vill behaga sina nära och kära med en originalgåva för en statsferie eller en väsentlig händelse.

Butiken publicerar regelbundet specialkoder för att sänka köpeskillingen med 10-20%. Leveransområdet täcker alla regioner i Ryska federationen, liksom vissa utländska städer och länder i Grekland. Betalning accepteras med eventuella medel: Kontanter till kuriren, via Yandex-tjänsten. Kassör, ​​via banköverföring, med kreditkort eller kontant vid leverans.


7 chai chai


Vänlig personal. Möjligheten att satsa inköp
Webbplats: chai-chai.ru
Betyg (2019): 4.7

En tebutik med "talande" namnet "Tea-Tea" positionerar sig som säljare av en traditionellt gjord produkt, det vill säga en som aldrig produceras i industriella kvantiteter, vilket indikerar 100% naturlighet och friskhet. Företaget utövar en rent utilitaristisk tillvägagångssätt - här hittar du inte en mystisk esoterisk inställning till drycken. Sådana enkla men viktiga saker som kvalitet, korrekt lagring och bekväm förpackning kommer fram.

 

Pålitlig information i en förståelig och välvillig presentation, en hel del användbara artiklar om funktionerna i sällsynta och populära sorter, ett ungt ochergetiskt team, är alltid redo att svara på en intressant fråga - allt detta bidrar till att locka fler och fler kunder till webbplatsen.Och för dem som inte kan välja, erbjuder te-te att köpa te i portionspåsar. På grund av närvaron av sin egen vakuumförpackare kan företagets anställda på så sätt förpacka alla kvantiteter av varje typ av produkt (enligt den preliminära specifikationen i ordern).

Varorna levereras över Moskvas territorium (nästa dag från inköpsregistreringen) och till alla andra städer i Ryska federationen (i så fall beror tiden på mottagarens avstånd). Du kan också hämta paketet själv i en av de många utgivningsplatserna för företaget.

6 ChaiBuket.ru


Det bästa utbudet av olika uppsättningar. Original delikatesser
Webbplats: chaibuket.ru
Betyg (2019): 4.8

Online-butiken ChaiBuket.ru med kontor i Moskva, Ufa och Jekaterinburg levererar te från olika tillverkare till den ryska marknaden. Sortimentet består av dussintals populära sorter av svart och grönt te, du kan omedelbart välja växtbaserade drycker, te med tillsatta blommor och frukter, samt det legendariska Ivan-te som länge används i Ryssland för att stärka immunitet och välbefinnande.

 

En av de mest intressanta erbjudandenen i butiken kan säkert kallas ett stort antal te- och kaffesatser samt olika uppsättningar, som består av påsar av både drycker för dem som inte kan ge företräde åt någon av dem. Dessutom erbjuder företaget läckra delikatesser i form av beleva pastila, fruktflis, pasta-Urbech, smaksatt sirap, belgisk choklad och godis i presentkartong.

På ChaiBuket.ru finns ett bonusprogram, som alla registrerade och betalade användare via webbplatsen kan delta i. Leverans i Ryssland sker med hjälp av beprövade partners, transportörer (lista, se relevant avsnitt), men endast efter 100% förskottsbetalning. Beställningar transporteras till leveranspunkter gratis.


5 Te linje


Online-butik med eget varumärke. grossist
Webbplats: chaline.ru
Betyg (2019): 4.8

Företaget "Tea Line" har arbetat inom onlineförsäljning sedan 2011 och har sedan dess omvandlats från en vanlig säljare av kvalitetste till ägaren av sitt eget märke av original kinesisk Puer. Förutom den här utsökta sorten erbjuder butiken en omfattande telista med klassificering av te efter kvalitet, jäsning, graden av oxidation och andra egenskaper som är viktiga för denna produkt.

 

Shop säljer grossist och detaljhandel. För köpare av stora mängder tillhandahålls särskilda rabattvillkor och tillsammans med varorna tillhandahåller företaget all nödvändig information om produkternas kvalitet, dess miljöskydd, platsen för uppsamling och lagringstid. För individer försöker "Tea Line" också försäkra sig om ett bekvämt samarbete - till exempel finns det inget minimibelopp för invånare i Ryssland. Det är möjligt att betala för paketet både i förskott och vid mottagandet. Senare tillhandahålls posttjänster kostnadsfritt till alla som köper varor mer än för 1000 rubel.

Idag, förutom chaline.ru-sidan, har företaget flera stationära terum i större städer i vårt land. Vanliga kunder i kedjan uppskattar Tea Line för högkvalitativ service och ett stort antal exklusiva sorter som är svåra att hitta på konkurrenternas resurser.


4 En uns


Den bästa platsdesignen. Utvecklad butikskedja i olika länder i världen
Webbplats: chay.info
Betyg (2019): 4.9

Webbplatsen chay.info är utan tvekan den ljusaste och "läckra" medlemmen av vårt betyg. Snygg design, som helt motsvarar tetemat, ett tydligt gränssnitt och en attraktiv huvudsida där du kan hitta grundläggande information om företaget och produkterna, hjälper dig snabbt att navigera och enkelt välja rätt produkt, även för en oerfaren nybörjare.

 

Företaget "Oz" är internationellt - cirka 100 detaljhandelsteabutiker i 5 olika länder arbetar under sin logotyp. I den här populära populära säljaren kan du hitta många olika sorter av den ädla drycken från hela världen, men särskild uppmärksamhet ägnas åt klassisk engelsk te - svart och grönt, med naturliga tillsatser.Dessutom finns det ett bra urval av rätter för bryggning och tedryckning (inklusive original etniska produkter), godis och presentuppsättningar.

Leveranstider för utvalda produkter beror på regionen och tar i genomsnitt 5-15 dagar från orderplacering. En viktig detalj är att webbplatsen har en minimumsköpregel (1000 rubler för muskoviter och St Petersburg och 2000 rubel för invånare i andra städer i Ryssland). Vid beställning från 5000 rubel. transporttjänster tillhandahålls gratis.

3 RealChinaTea


Kinesiskt te från ställen för tillväxt. Global leverans
Webbplats: realchinatea.ru
Betyg (2019): 4.9

RealChinaTea är en av de mest populära webbplatser, som säljer högsta betyg av kinesiskt te direkt från teplantager från 12 provinser i Kina. Företagets grundare är en riktig entusiast av sitt arbete, som har bott i Kina i många år och är väl känt i alla nyanser av den "rätt" autentiska drycken. Frånvaron av mellanhänder tillåter affären att sätta det mest attraktiva priset på sina produkter. Och möjligheten till personlig kvalitetskontroll bidrar till att diversifiera sortimentet bara de mest intressanta erbjudandenen.

 

RealChinaTea säljer inte bara originalte och allt relaterat till det. Det här är en hel grupp av likasinnade människor som aktivt kommunicerar med varandra och försöker att popularisera kinesisk tekultur så mycket som möjligt. Varje besökare kan vara säker på expertsexperthjälp, och viktigast av ett vänligt och snabbt svar på deras fråga. Två gånger om året bedriver företaget turer till unika platser i Kina, under vilka träningsföreläsningar och möten med intressanta personer hålls.

Butiken ger internationell leverans, och med en check från 5000 rubel. Paketet kommer bli fritt till var som helst i världen. I Ryssland transporteras gods av Boxberry Courier, väntetiden är 2 till 7 dagar.

2 BestTea


Stort utbud av te från olika länder. Bra servicenivå
Webbplats: besttea.ru
Betyg (2019): 5.0

En annan direktleverantör av certifierade varor, som kännetecknas av ett stort antal geografi sorter av sina produkter. I BestTea-katalogen hittar du mer än 700 namn på de bästa proven i kinesiska, japanska, indiska och kenyanska teindustrin. Butiken erbjuder kunderna både elit och traditionella drycker, och tillgången till regelbundna rabatter och kampanjer gör något köp ännu billigare.

 

Resursen är dekorerad helt enkelt. Det är lätt att hitta en intressant position, katalogen är indelad i kategorier, du kan också använda filter som låter dig välja den dryck som bäst passar smak, arom och pris. Webbplatsen har ett bonussystem som gör att du kan få en individuell rabatt på upp till 10% på alla typer av te, kaffe, tallrikar och tillbehör. Utöver detta, med en kontroll på 1000 rubel. En liten gåva är kopplad till varje beställning, och för inköp av mer än 4 000 rubel levereras ett paket kostnadsfritt till någon stad i Ryssland.

På internet kan du hitta mycket positiv feedback på arbetsaffären. Köparna berömmer besttea.ru för god service och uppmärksam attityd, speciellt att det vid eventuella klagomål alltid uppfyller kraven hos sina kunder.


1 101 TEA


Internet stormarknaden av svart och grönt te. Bästa köpvillkoren
Webbplats: 101tea.ru
Betyg (2019): 5.0

Webbplatsen 101tea.ru har förtjänat en ledande ställning i vårt betyg, eftersom det är i det att alla kvaliteter som krävs för att en butik ska lyckas fungera tillsammans. Ett stort sortiment (i katalogen hittar du mer än 1500 sorter av naturligt te från världens mest kända plantager), ett lönsamt ackumulerat system och utmärkt service gör det möjligt att kalla "101 te" en av de bästa teförsäljarna på den ryska marknaden.

 

Butiken säljer endast certifierade produkter i enlighet med alla standarder för hållbarhetstid. Förutom te- och tedrycker kan du köpa olika typer av kaffe, diskar för en te ceremoni, hälsosamma sötsaker eller välja en ovanlig gåva (till exempel smakprov, temapaket och andra intressanta gizmor).Varje dag utförs kampanjen "Dagens produkt", och varje vecka fylls samlingen på med nya utsökta smaker.

Leverans av order görs inte bara över Ryska federationens territorium utan även till Kazakstan. Företaget har mer än 300 pickup-poäng och skickar även paket med ryska posten och olika budtjänster. Den genomsnittliga väntetiden beror på adressatens avstånd, men sällan överstiger 7-10 dagar.


Populär omröstning - vilken online te butik är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner