10 bästa onlineunderkläder

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa onlineunderkläder

1 Intimissimi Det mest kända märkesunderkläderna i Europa. Expressleverans i Ryssland
2 Etam Lyxkit från det kända franska varumärket. Stora rabatter
3 Vild orkidé Elegant underkläder premium. Ett bra urval av produkter från ryska tillverkare
4 ARDI Naturunderkläder från Danmark. Bästa bärkomfort
5 Tezenis Snygga ungdomssamlingar till konkurrenskraftiga priser
6 Intimo-Shop Bekväma underkläder för hela familjen. Hög kvalitet till en rimlig kostnad
7 Wolford Det bästa utbudet av strumpor och strumpbyxor. Ovanlig design och de senaste färgerna
8 Trusiki Den bästa platsen för användbarhet. Det finns en utbyte och retur
9 MONA Handla för de mest oinhiberade. Många stora storlekar
10 Underkläder Online Den bästa resursen när det gäller pris och kvalitet

Underkläderbutiker är ett paradis för vilken kvinna som helst. De flesta av oss föredrar att köpa dessa eleganta detaljer i garderoben i en bekväm salong med en avkopplande atmosfär och möjligheten att passa. Men hur är det med de som av ett antal anledningar inte kan besöka en bra linnebutik eller inte acceptera ledningskonsulters obsessiva uppmärksamhet? Är det möjligt att förneka dig själv nöjet att klä sig i lyxiga sviter, bekväma bustier och förföriska strumpor? Självklart inte. I det här fallet skulle det bästa alternativet vara att kontakta specialiserade butiker som säljer denna känsliga produkt.

Trots tvivel hos många tjejer är det ganska säkert att köpa underkläder online. Du bör bara veta vilka resurser som ger fullständig information om de produkter som säljs, läs noggrant av betalningsvillkoren och leverans, granska den sanna feedbacken från andra kunder och du är garanterad att inte bli besviken av det efterlängtade köp.

Topp 10 bästa onlineunderkläder

Vi försökte göra uppgiften så lätt som möjligt och samlade för dig de 10 bästa, enligt vår mening, webbplatser för försäljning av underkläder. I vår TOP hittar du inte bara webbadresserna till kända företag, utan lär dig också vissa funktioner i deras arbete, samt kan jämföra de viktigaste kriterierna som skiljer framgångsrika nätbutiker: sortiment, användarvänligt gränssnitt, specialerbjudanden och kampanjer, servicenivå.

Store namn

sortiment

leverans

Enkel navigering

Betalningsmetod

Produktbeskrivning

Specialerbjudanden och kampanjer

Övergripande poäng

Intimissimi

5+

5+

5

5

5

5+

5.0

 

Etam

5+

5

5

5

5

5+

5.0

 

Vild orkidé

5+

5

5

5

5

5

4.9

 

ARDI

5

4

5

5

5

5+

4.9

 

Tezenis

5

5

4

4

4

5+

4.8

 

Intimo-Shop

5+

4

5

5

4

5

4.8

 

Wolford

5

5

5

4

5

4

4.7

 

Trusiki

5

5

5+

4

5

4

4.7

 

MONA

5

5

4

4

5

4

4.6

 

Underkläder Online

5

4

5

4

5

5+

4.6

 

10 Underkläder Online


Den bästa resursen när det gäller pris och kvalitet
Webbplats: belyo-online.ru
Betyg (2019): 4.6

Vi börjar vår granskning från onlinebutiken "Belle-On-line", som innehåller ett stort antal modeller av underkläder, sensuella uppsättningar, mössor, mysiga badrockar, pyjamas och andra typer av hemtextilier. En praktisk uppdelning i kategorier, trevlig design och detaljerad information om alla problem gör att du använder resursen bekväm även för oerfarna köpare. Ett urval av riktiga recensioner gör att du objektivt kan bedöma nyanserna på webbplatsen.

 

De uppenbara fördelarna med "Underkläder Online" inkluderar närvaron av ett stort antal rabatter. En engångsbonus till varje kund, ett kumulativt system samt specialerbjudanden för vanliga kunder gör det utan tvekan till en av de bästa när det gäller priskvalitetsförhållande.

Paketet bildas inom 1-2 dagar efter det att beställningen har bekräftats, varefter varorna levereras till köparen med hjälp av ryska posten eller budtjänsten. Tyvärr erbjuder butiken inte passande tjänster, eftersom det inte finns möjlighet att återvända eller byta inköpta produkter (i det här fallet fungerar företaget i enlighet med lagen i Ryska federationen).Webbplatsen accepterar förskottsbetalning, det ger också kontanter vid leverans för vissa grupper av varor (för detaljer, se avsnittet "Betalning"). I allmänhet är det här en bra butik, där du kan välja en mycket attraktiv produkt och samtidigt spara pengar.


9 MONA


Handla för de mest oinhiberade. Många stora storlekar
Webbplats: monamona.ru
Betyg (2019): 4.6

Länken monamona.ru är värt en titt för dem som vill diversifiera sina personliga liv och att behaga sin "hälften" med en oväntat passionerad presentation. Ett stort sortiment av erotiska underkläder, lyxiga korsetter, rollspel för "vuxna" -spel är bara några av de speciella och otroligt förföriska produkterna som finns på sidorna i onlinekatalogen av denna resurs.

 

Dessutom erbjuder MONA eleganta aftonklänningar, bekväma baddräkter, snygga kläder till hemmet, korrigeringsunderkläder som kan dölja vissa sorters brister och alla typer av tillbehör som behövs för att skapa en charmig och unik bild. Produktens dimensionella nät kommer speciellt att beakta de frodiga skönheterna av storleken SIZE +. För dessa tjejer på webbplatsen finns en hel sektion där unika kit monteras som kan göra någon hemlagad pyshechka till en riktig sexbomb.

Butiken fungerar utan förskottsbetalning, du kan tjäna pengar för beställningen vid mottagandet, vilket är en extra garanti för köpets säkerhet. Leverans av varor täcker hela Rysslands territorium, liksom vissa CIS-länder. I sina återkopplingar berömmer kunderna Mona för originala och högkvalitativa produkter som inte finns på den vanliga massmarknaden. Uppskattat också förtjänade snabb leverans och vänlig attityd gentemot sina kunder.

8 Trusiki


Den bästa platsen för användbarhet. Det finns en utbyte och retur
Webbplats: trusiki.ru
Betyg (2019): 4.7

Den närmaste affären med ett ganska frivolöst namn, Trusiki, har faktiskt etablerat sig som en helt värdig resurs och erbjuder besökare mer än 2000 modeller av kvalitetsunderkläder och hemstickade kläder från kända världs varumärken. Katalogen presenterar produkter med olika ändamål och priskategorier - från billiga och bekväma "varje dag" sätts till exklusiva föremål från de senaste modekollektionerna.

 

Trots ett så rikt sortiment är det ganska enkelt att välja den nödvändiga handelspositionen. För att göra detta tillhandahåller webbplatsen ett enkelt söksystem med sorteringsfilter, ett bekvämt dimensioneringsnät (med hänsyn till varje tillverkares egenskaper), en fullständig beskrivning och pittoreska produktbilder. Förresten är detta en av de få nätbutikerna i detta område, vilket möjliggör utbyte och retur av produkter av god kvalitet.

Leverans av varor utförs i alla bosättningar i Ryssland och i vissa städer i Republiken Kazakstan. Du kan bekanta dig med väntetiderna och kostnaden för tjänsten redan innan köpet. Ange bara din adress i ett specialtabell, och sidan kommer direkt att visa alla möjliga alternativ. Anmärkningsvärda och detaljerade instruktioner som förklarar hur man beställer. Varje steg i den framtida köparen är målad i detalj och kompletterad med förklarande skärmdumpar. Detta är mycket bekvämt och i kombination med andra otvivelaktiga "plusser", ger oss anledning att kalla trusiki.ru en av de bästa i komfort.


7 Wolford


Det bästa utbudet av strumpor och strumpbyxor. Ovanlig design och de senaste färgerna
Webbplats: wolford.ru
Betyg (2019): 4.7

Det världsberömda österrikiska företaget Wolford är en riktig "revolutionär" i världen av strumpor, fashionabla underkläder och andra attribut som betonar det förföriska utseendet på modern skönhet. Varumärkesdesigners utvecklar produkter som helt överensstämmer med de senaste trenderna, tar ofta del i prestigefyllda modeshow och kännetecknas av ett ovanligt förhållningssätt till valet av färger, mönster och material.

 

Tidigare var bolagets huvudsakliga specialisering produktion av utsökta höghållfasta strumpor och ströjor, men idag presenterar wolford.ru-katalogen också ett stort sortiment av korrigeringsunderkläder, T-shirts, toppar, kläder för hemmet, badkläder och andra produkter för en bekväm kvinnas liv. Webbplatsen är väldigt snygg. I en svartvitt och svartvitt gamut, med världsstjärnornas attraktion som fotomodeller, förvånar han helt enkelt med sin elegans, vilket än en gång understryker den höga nivån på produkter som säljs här.

När man köper på nätet får köparna möjlighet att välja underkläder efter färg, storlek och pris. Leverans sker med kurirservice på adressen eller paketet kommer till närmaste butiksförsäljning av varumärket, varifrån det kan hämtas av dig själv. Du kan betala för inköp med kreditkort på hemsidan eller kontant till kuriren. Monterings- och partiell inlösen är tillgänglig vid beställning av högst 10 enheter. Beställ varor från 10 000 gnid. skickas till köparen gratis.

6 Intimo-Shop


Bekväma underkläder för hela familjen. Hög kvalitet till en rimlig kostnad
Webbplats: intimo-shop.ru
Betyg (2019): 4.8

På webbplatsen intimo-shop.ru svarar de flesta köpare som en pålitlig resurs där du kan köpa olika modeller av underkläder och saker till huset till mycket överkomliga priser. Butiken försöker upprätthålla sitt gott rykte genom att ständigt fylla på sortimentet av moderna kvinnors noveller, såväl som strikt följa kvaliteten på service hos de kunder som tillämpade dem.

 

Delikat sömlöst underkläder, kit för förväntade mammor, natursköna baddräkter, mysiga hemgjorda pyjamas och badrockar, herrprodukter och till och med en attraktiv samling barnkläder gör att du kan köpa vackra kläder till alla familjemedlemmar på ett ställe. Intimo-Shop är en multi-brand butik, som innehåller de mest intressanta produkterna från beprövade globala tillverkare.

Enligt statistiken på webbplatsen, som utförs på grundval av riktiga recensioner på Internet, var mer än 97% av kunderna nöjda med tjänsten, priserna och produktutbudet på intimo-shop.ru. En del kritik orsakades inte alltid av den korrekta leveranstiden, men det här problemet kan vara relaterat till den låga kvaliteten på operatörstjänster, därför kan denna punkt inte kallas en objektiv brist. Av minuserna - det finns ingen pickup service.


5 Tezenis


Snygga ungdomssamlingar till konkurrenskraftiga priser
Webbplats: ru.tezenis.com
Betyg (2019): 4.8

Underkläderaffär Tezenis fokuserar främst på smaker av unga män och kvinnor. Trendig, spektakulär och till och med i viss utsträckning provocerande produkter av detta italienska märke kommer alltid att locka uppmärksamheten hos dem som föredrar att alltid känna sig snygga och självsäkra. Kombinationen av överkomliga priser och högkvalitativa produkter har gjort resursen ru.tezenis.com till en av de mest populära bland ungdomar.

 

Butikskatalogen uppdateras ständigt och erbjuder sina kunder attraktiva och högkvalitativa produkter som uppfyller de senaste trenderna på marknaden för underkläder. Du kan beställa produkter på ru.tezenis.com utan att registrera dig, men vi rekommenderar fortfarande att du går igenom proceduren, eftersom det här låter dig få tillgång till olika erbjudanden och specialerbjudanden "för egen".

Betalning sker endast efter leverans av den valda produkten till mottagaren (förskottsbetalningen på webbplatsen fungerar för närvarande inte) Detta kan göras på två sätt: kontanter till kuriren eller genom att överföra pengar från ett bankkort. Företaget samarbetar med kurirstjänsten LM Express, som levererar Tezenis-produkter till 500 stora städer i Ryssland. Paket skickas till andra platser i landet med posten av Ryssland. Den genomsnittliga väntetiden vid beställning av expresstjänster är från 2 till 5 dagar.


4 ARDI


Naturunderkläder från Danmark. Bästa bärkomfort
Webbplats: ardi.ru
Betyg (2019): 4.9

Webbplatsen ardi.ru är en officiell plattform för virtuell försäljning av underkläder med samma namn av det danska företaget. ARDI produkter tillverkas med traditionell textilteknik och präglas av naturlig sammansättning, elegant design och bekvämt snitt.Kroppen, bras och trosor från denna tillverkare är oerhört bekväma att bära, tack vare vilka de förtjänar kärleken till moderna kvinnor som vill kombinera estetisk skönhet med bekvämlighet.

 

Sidgränssnittet ger det bästa intrycket. En tydlig uppdelning i kategorier, valet av storlek, typ och pris, levande foton och videorecensioner hjälper besökare att utforska vilken nyans som helst av deras favoritprodukt. För dem som tvivlar på deras parametrar finns det en speciell sektion med användbara tips om hur man gör mätningar och bestämmer rätt storlek på underkläder och hemkläder. Butiken erbjuder ett brett utbud av produkter. I katalogen kan du hämta utsökta produkter för både smala tjejer och för mer korpulenta kvinnor.

Förutom regelbunden säsongsförsäljning har webbplatsen ett system med kampanjer, så att du får extra rabatter på en viss typ av underkläder eller stickade kläder. Leverans av inköp av 1000 rubelmängder. produceras gratis i hela Ryssland. Men, enligt användarrecensionerna, är väntetiderna inte lika lovade. Detta är den enda fel som vi kunde hitta i resursens arbete. Resten av sortimentet och kvaliteten på ARDI-produkter ger inga klagomål.

3 Vild orkidé


Elegant underkläder premium. Ett bra urval av produkter från ryska tillverkare
Webbplats: shop.wildorchid.ru
Betyg (2019): 4.9

Online-butik Wild Orchid erbjuder sina kunder sofistikerade damunderkläder och andra kläder som är relaterade till premiumsegmentet. Dessa är lyxiga produkter från de bästa inhemska och utländska tillverkarna, gjorda av material av högsta kvalitet, där varje tjej kan känna sig som en riktig drottning.

 

Den sofistikerade designen och den tydliga navigeringen drar omedelbart uppmärksamheten på resursen, och gör det enklare att använda det, även för nybörjare inom online shopping. Tydliga, attraktiva bilder, en detaljerad beskrivning av varje produktlinje, samt snabb information om skids och leverans, hjälper dig att snabbt göra ett val. Webbplatsen innehåller ett brett utbud av modeller av kvinnors underkläder, det finns originala stranddräkter, tights, tillbehör. Här kan du också köpa eleganta kläder för att bära hemma och på gatan.

De flesta kunder utvärderade positivt samarbetet med webbutiken shop.wildorchid.ru. I sina recensioner noterade kvinnorna den höga professionalismen hos företagets chefer, snabb bearbetning och leverans av beställningar, och i synnerhet den utmärkta kvaliteten på de inköpta produkterna här. Den enda nackdelen är bristen på passande tjänster före inköpet och ett komplicerat utbytesförfarande med fel storlek.

2 Etam


Lyxkit från det kända franska varumärket. Stora rabatter
Webbplats: etam.ru
Betyg (2019): 5.0

Etam är det äldsta franska varumärket av underkläder och hemkläder, som tar hand om kvinnornas skönhet och komfort sedan 1916. Företagets officiella webbutik öppnades 2001 och har under de senaste 20 åren lyckats betjäna tusentals kunder runt om i världen. Om du ställer in Ryssland i platsinställningarna växlar webbplatsen automatiskt till den ryska versionen av etam.ru, där du enkelt kan välja en produkt efter typ av möte, form, färg, symaterial och storlek.

 

En av de mest attraktiva fördelarna med resursen, förutom högkvalitativa och vackra saker av olika storlekar och former, kan kallas en lojal prissättningspolicy som låter dig spara upp till hälften av köpeskillingen. Under säsongsförsäljningen finns en fast rabatt - 50% på utvalda objekt. Också på platsen finns specialerbjudanden för inköp av ett andra par varor eller för återstoden av förra årets samlingar.

Etam tillhandahåller expressleverans av underkläder med passform.Registrering och samling av paketet görs inom 1-2 arbetsdagar, varefter varorna skickas till köparen. Den genomsnittliga väntetiden är upp till 5 dagar. Du kan ta reda på din order med spårningsnummer, som levereras till kunden via SMS eller till det angivna e-postmeddelandet. Vid köp från 5000 rubel. Transportkostnader betalas av säljaren.


1 Intimissimi


Det mest kända märkesunderkläderna i Europa. Expressleverans i Ryssland
Webbplats: en.intimissimi.com
Betyg (2019): 5.0

Varumärket Intimissimi, vars internetbutik förtjänar den första raden av vårt betyg, skapades 1996. Företaget är en del av det kända italienska företaget Calzedonia, har många stationära butiker i mer än 40 länder och leder framgångsrik virtuell handel runt om i världen. Varorna av märket är anmärkningsvärda för deras fasthållna och samtidigt raffinerad stil, utan vulgaritet och överdriven aggression.

 

Webbplatsen ru.intimissimi.com är anpassad för önskemål från rysktalande köpare. I katalogen ingår kvinnors och herrkläder, sorterade i samlingar, nyheter, typ av möte och priserbjudanden. Förutom eleganta bras och trosar, kan du köpa hemkläder, byxor, leggings, mysiga jumpers, klänningar och uppsättningar för att sova. I sina recensioner säger erfarna underkläder shopaholics att utbudet av produkter i nätbutiken är mycket större och mer mångsidigt än i salonerna i företaget. När du beställer online kan du också räkna med speciella erbjudanden och försäljning, vilket kan spara betydligt på inköpet.

Intimissimi gör expressleverans till alla regioner i Ryska federationen till ett fast pris på 299 rubel. När du betalar en check på 4500 rubel, transporteras paket gratis till var som helst i landet. I många stora städer ger företaget en passande service för utvalda produkter med möjlighet till partiell inlösen (listan finns på hemsidan).


Populär omröstning - vilken onlineunderkläder butik är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner