10 bästa online barnvagnsvagnar

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa online-butiker av barnvagnar

1 Köp en Kolyasku.Ru Det största urvalet av rullstolar
2 känguru Den bästa konfiguratorn av modulära mönster
3 Babadu Den mest populära webbplatsen för unga föräldrar
4 Olant Bäst butik efter servicenivå
5 lapsi Stort sortiment av europeiska märkesvagnar
6 obstetrik Den mest auktoritativa resursen för barnens ämnen
7 ForMyAngel Den optimala kombinationen av pris och kvalitet på varor
8 Kolyaski.ru Partihandel och detaljhandel. Lämpliga inköpsvillkor
9 KIDIKI.RU Tillgänglighet av exklusiva modeller
10 Allt för smulor Enkelt beställningsförfarande. Bekväm sökning

Högkvalitativ och pålitlig barnvagn - En av de viktigaste föremålen för ett behagligt liv för barnet och mamman, utan vilket det bara är omöjligt att göra. Fördelarna med att gå i frisk luft är kända för alla, utan undantag, föräldrar. Barnläkare rekommenderar att man går med en nyfödd från de första dagarna av livet, eftersom detta stärker immunförsvaret och bidrar till en mer hälsosam utveckling av smulorna. Men du kan bara genomföra detta råd om du har ett funktionellt fordon i ditt arsenal där barnet kommer att vara bekvämt och säkert när som helst på året.

Bristtiden är långt borta, och idag är det inte ett särskilt problem att välja en barnvagn i någon konfiguration. De finns i specialaffärer, kedjebutiker, barnhypermarknader eller från privata handlare på marknaderna. Inte mindre populärt är inköp av barnvagnar via Internet. Denna typ av shopping har otvivelaktiga fördelar, varav den viktigaste är ett lägre pris än för offline konkurrenter. Och då tar tid och ansträngning att välja en lämplig modell i detta fall mycket mindre, vilket är särskilt viktigt för de ständigt upptagna invånarna i moderna megacities. Det viktigaste är att hitta "din" resurs med gott rykte, som ansvarar för sina uppgifter, och ger en garanterad bra produkt.

Topp 10 bästa online-butiker av barnvagnar

Från ett stort antal förslag tog vi upp de 10 bästa, enligt vår mening, webbplatser, i katalogen där det finns ett stort urval barnvagnar. Vidare påverkades fördelningen av platser i betyget av sådana viktiga kriterier för varje konsument som bekvämligheten med att beställa, leveranshastighet, servicenivå och helhetsintryck av butiken.

Store namn

sortiment

leverans

Enkel navigering

Betalningsmetod

Produktbeskrivning

Specialerbjudanden och kampanjer

Övergripande poäng

Köp en Kolyasku.Ru

5+++

5+

5

5

5

5

5.0

 

känguru

5++

5

5+

5

5

5

5.0

 

Babadu

5++

5

5

5

5

4

4.9

 

Olant

 

5

5+

5

4

5

5

4.9

 

lapsi

5

5

4

5

5

5

4.8

 

obstetrik

5++

4

4

5

5

5+

4.8

 

ForMyAngel

5

5

5

4

5

5

4.7

 

Kolyaski.ru

5

5

4

5

4

5

4.7

 

KIDIKI.RU

5

4

4

5

5+

4

4.6

 

Allt för smulor

5

4

5

4

5

4

4.6

 

10 Allt för smulor


Enkelt beställningsförfarande. Bekväm sökning
Webbplats: vsekroham.ru
Betyg (2019): 4.6

Vi börjar vår recension med inte så välkänd, men väldigt värdig onlinebutik "Everything for Crumbs". Den elektroniska katalogen för denna resurs innehåller ett brett utbud av modeller av populära rullstolsbyggare. För användarnas bekvämlighet är alla mönster indelade i två stora kategorier: för nyfödda (vaggar, moduler, transformatorer) och rekreation (burkar och böcker).

 

Till skillnad från många andra resurser är sökmotorfiltren här inte begränsade till varumärket och buntet. På sidan vsekroham.ru kan du välja en modell för sådana parametrar som hjulets antal och mekanism, närvaron av "förälder" handtaget, tillverkningslandet. Om ett varupost beror på en rabatt eller gåva från företaget visas den här informationen på huvudproduktfotoet, så att köparen omedelbart kan ta reda på ytterligare bonusar.

För att beställa behöver du inte registrera dig. Lägg helt enkelt produkten "i korgen" och fyll i formuläret med din kontaktinformation.Inom ringvägen i Moskva kommer barnvagnen att levereras gratis, men den här tjänsten tillhandahålls inte för leverans till en annan stad. Sändning till butikens regioner utförs endast på 100% förskottsbetalning.


9 KIDIKI.RU


Tillgänglighet av exklusiva modeller
Webbplats: kidiki.ru
Betyg (2019): 4.6

Online-butiken med det roliga namnet "KIDIKI.RU" har arbetat inom nätförsäljning i mer än 10 år och lyckades under denna tid hitta många lojala fans i personen som ansvarar för föräldrarna. Resursen är uteslutande inriktad på försäljning av rullstolar och erbjuder sina besökare alla kategorier av barnvagnar - från budgetmodeller till premiumprodukter.

 

Även om en liten uttryckslös design av webbplatsen inte påverkar användbarheten, lockar den inte en potentiell köpare uppmärksamhet. Men uppdelningen i kategorier och grundläggande egenskaper gör sökningen efter önskad modell så snabb och tydlig som möjligt. Det är värt att notera att Kidiki.ru är exklusiv distributör av många globala varumärken. Exempelvis kan några exempel på företaget Esspero hittas endast på denna handelsplattform.

Bedömning av recensionerna var den frekventa kritiken av besökare orsakad av den frekventa skillnaden mellan de utlovade leveransdatumen och de riktiga. Och det här är den enda "minus" i butiken. Användare gillar ett stort urval av rullstolar för alla åldrar av barnet, möjlighet till självleverans och vänlig service.


8 Kolyaski.ru


Partihandel och detaljhandel. Lämpliga inköpsvillkor
Webbplats: koliaski.ru
Betyg (2019): 4.7

Nästa plattform för försäljning av barnvagnar har praktiska förutsättningar för samarbete för både detaljhandel och grossistkunder. Butiken tar emot varor direkt från importörer, vilket gör det möjligt att vägra återförsäljare och erbjuda möjlighet att självständigt reglera priserna på produkter. Kolyaski.ru har arbetat inom e-handel i mer än 15 år och blev under den här tiden en av de mest besökta och populära resurserna bland liknande.

 

Eventuella varor värda mellan 3000-150000 rubel. kan köpas på kredit eller i perioder. Också på webbplatsen finns en tjänst av "förtroende betalning", så att du kan betala inom 30 dagar utan ränta och överbetalningar.

Vid beställning mer än 12 000 rubel. last kommer att bli kostnadsfritt till någon punkt i Moskva. I regionerna skickas paketen av transportföretaget av kundens val. Väntetiderna beror på adressatens avstånd, men enligt butikens försäkringar överstiger inte 2-8 dagar från det datum då du mottog pengar för inköpet. För alla barnvagnar fastställs en garantiperiod (6 månader), under vilken en full service tillhandahålls.


7 ForMyAngel


Den optimala kombinationen av pris och kvalitet på varor
Webbplats: formyangel.ru
Betyg (2019): 4.7

Den specialiserade onlinebutikaffären ForMyAngel lockar framtida och nuvarande kunder med ett utmärkt förhållande av adekvat kostnad och hög kvalitet på sina produkter. Prisreduktionen på webbplatsen beror vanligtvis på löpande kampanjer och försäljning, men enligt resursens uppfattning är den ursprungliga kostnaden för varor också ofta lägre än konkurrenternas.

 

Även om företagets prioriterade verksamhet är försäljningen av barnvagnar och bilstolar, finns det ett stort urval av barnkläder, bärare, tillbehör för sömn och matning och många andra nödvändiga saker för barn från födsel till 3 år. Den höga servicenivån och ansvarstagande attityder till sina kunder framgår av möjligheten att återvända varor av god kvalitet, liksom eftersalgsservice för alla typer av produkter som säljs.

För att ta reda på leveransvillkoren måste du välja din plats från listan över städer på webbplatsen. I det här fallet får du omfattande information om de operatörer som är verksamma i din region, samt att välja den lämpligaste betalningsmetoden. Eventuella frågor kan klargöras via telefon.

6 obstetrik


Den mest auktoritativa resursen för barnens ämnen
Webbplats: akusherstvo.ru
Betyg (2019): 4.8

Att genomföra en konversation om barnets varuhus är omöjligt att ignorera en sådan "Internet-jätte" som webbplats akusherstvo.ru.Detta är kanske den mest kända profilresursen som har stor prestige bland föräldrarna. På "Obstetrics" kan du inte bara köpa produkter av kända varumärken utan också delta i att testa nya modeller av barnvagnar, ställa en fråga till en läkare eller chatta på forumet.

 

Laconiskt och användarvänligt gränssnitt ger ett mycket trevligt intryck. Enkel navigering och kategorisering gör det möjligt att snabbt välja en modell efter designtyp, färg, tillverkare och ålder av barnet, och hjälper också till att hitta de nödvändiga komponenterna till produkterna. En av de främsta fördelarna med webbplatsen är utmärkta rabatter och vanliga kampanjer, tack vare vilka du kan spara upp till 70% av kostnaden.

Leverans av order sker uteslutande på 100% förskottsbetalning. För kunder från regionerna finns det ett minimalt köpbelopp (minst 2000 rubel.). Med tanke på dessa icke-så lämpliga ögonblick för den genomsnittliga användaren, även med alla andra positiva egenskaper, kan vi inte placera Obstetrics på en högre plats i vårt betyg. Även om det annars inte observeras några klagomål om arbetet i affären.


5 lapsi


Stort sortiment av europeiska märkesvagnar
Webbplats: lapsi.ru
Betyg (2019): 4.8

Nätverket av specialiserade salonger Lapsi har butiker i olika städer i vårt land och bedriver även aktiv online-handel i Ryssland och CIS-länderna. Företaget säljer barnprodukter mer än 300 varumärken, varav en stor del är upptagen av sådana kända varumärken som FD-Design Teutonia, Stokke, Bugaboo och andra tillverkare av världsberömda rullstolar.

 

Var inte förvirrad av den ganska blygsamma utformningen av webbplatsen. Trots bristen på färgglada banderoller och ljudsamtal, kan du enkelt hitta barnvagnar av alla slag för alla åldrar. Den nyfödda butiken erbjuder robusta och pålitliga barnvagnar, vaggar, äldre barn kan hitta enklare och mer mobila "canes". Det finns också en hel del snygga designmodeller, liksom ett antal produkter från det brittiska företaget Maclaren för barn med speciella behov.

Den otvivelade "plus" är fri frakt vid inköp av varor av vissa märken i mängden över 20 000 rubel. (se lista på hemsidan). Förutom Rysslands städer skickar företaget order till Vitryssland, Republiken Kazakstan och Kirgizistan.


4 Olant


Bäst butik efter servicenivå
Webbplats: olant-shop.ru
Betyg (2019): 4.9

Butiken "Olant" är en berömd rysk detaljhandel, som är inriktad på försäljning av varor till barn från födsel till 3-5 år. Barnvagnar presenteras här i alla möjliga variationer: för nyfödda, promenader, sommarkanor etc. Det finns även separata samlingar av modeller för pojkar och flickor. Här kan du "samla" och köpa en produkt av individuell konfiguration.

 

Från webbplatsens "fördelar" kan vi notera en attraktiv visuell serie med popup-fönster, en praktisk uppdelning i kategorier och en slutsats till huvudsidan av all viktig information om populära modeller, nyheter och kampanjer. Också en bra bonus kan betraktas som möjligheten till fri leverans till en annan stad (beroende på köpeskillingen och den valda transportören). Men den frekventa frånvaron av varor som anges i katalogen, lägger givetvis inte poäng till affären.

I allmänhet har "Olant" etablerat sig som en bra online-resurs med ett stort sortiment och ansvarsfull inställning till sina kunder. Snabb orderbehandling, bra rabatter och snabb leverans i tid gör det möjligt för oss att kalla det en av de bästa när det gäller service.

3 Babadu


Den mest populära webbplatsen för unga föräldrar
Webbplats: babadu.ru
Betyg (2019): 4.9

Babadus barns varuhus täcker hela utbudet av spädbarns och deras föräldrars livsviktiga intressen. En katalog med tusentals artiklar gör det möjligt för dig att hitta här allt från praktiska produkter, hygienprodukter och leksaker till resväskor, bilstolar och barnvagnar av olika slag. Stort utbud av modeller för varje smak och plånbok gjorde platsen babadu.ru en av de mest populära bland unga föräldrar.

 

Till salu finns de mest populära modellerna (barnvagnar med vagga, fritidsfordon, terrängfordon, ljuskranar, transformatorer) samt mer "specifika" alternativ (barnvagnar för tvillingar, tripletter och pogodok). Varje produkt är kopplad till ett tydligt foto och detaljerad information om konfiguration, storlek, varumärke och färg. Dessutom kan du omedelbart hitta de nödvändiga delarna för de flesta populära designerna.

Leveransvillkor beror på kostnaden och dimensionerna för den valda produkten och beräknas individuellt för varje stad i Ryssland (online på hemsidan). Betalning accepteras på ett bekvämt sätt - kontant, kontant vid leverans, via faktura och kreditkort.

2 känguru


Den bästa konfiguratorn av modulära mönster
Webbplats: keng.ru
Betyg (2019): 5.0

Nätverket av salonger för framtida mödrar och barn "Kangaroo" i mer än 20 år har varit en leverantör av barnprodukter av de mest varierande funktionella tillbehören. Tillsammans med kläder, vårdprodukter, barnmöbler och andra saker som behövs för ett bekvämt liv, finns ett stort urval av barnvagnar, bilstolar och andra tillbehör för transport av ett barn.

 

Företagets webbplats är anmärkningsvärt för dess informativa. Det tydliga söksystemet låter dig välja en barnvagn efter märke, färg och design. Produkterna sorteras också efter rabatter som för närvarande hålls, vilket gör att användarna kan lära sig om de bästa erbjudandenen. Med detta tillvägagångssätt blir inköp i en butik inte bara snabb och bekväm, men också den mest lönsamma.

Katalogen innehåller barnvagnar, gångmodeller och den första "transporten" för tvillingar. Anmärkningsvärt är den så kallade "rullstolskonfiguratorn", med vilken du kan montera en komplett uppsättning enligt dina egna individuella krav och önskemål.


1 Köp en Kolyasku.Ru


Det största urvalet av rullstolar
Webbplats: kupi-kolyasku.ru
Betyg (2019): 5.0

Online-butik Kupi-Kolyasku.Ru - utan tvekan en av de största ryska detaljhandlarna i sin kategori. Ett enormt sortiment, artig personal och snabb leverans kombinerat med lojal prissättning ger anledning att överväga webbplatsen kupi-kolyasku.ru för att vara bäst i sin kategori. Företaget är den officiella representanten för alla varumärken som finns i katalogen och säljer endast certifierade produkter (de nödvändiga dokumenten finns i lämplig sektion).

 

Direkta leveranser från tillverkare kan hålla priserna på en lägre nivå än konkurrenterna, och ger också möjlighet att snabbt bekanta kunder med de senaste innovationerna. Buy-Kolyasku.Ru - en av de få online-säljare som har sitt eget utställningscenter. I det stora showroomet på 1400 kvadratmeter finns det mer än 1000 modeller av rullstolar och andra barntransporter.

Butiken har sin egen leveransservice, så det finns inga problem med distributionen av varor. Beställningar levereras till särskilt avlägsna och svårtillgängliga områden i vårt land med hjälp av transportföretag. Betalning sker kontant till kurir eller med kortbetalningssystem Visa, MasterCard.


Populär omröstning - vilken online släpvagnsbutik är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner