Top 10 Baby Dummy Företag

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa baby dummy företag

1 Philips AVENT Bästa kvalitet. Mest populära
2 chicco Avancerad tillverkningsteknik
3 Hevea Hög säkerhet
4 Canpol spädbarn Den bästa kombinationen av pris och kvalitet
5 Dr Browns Bred funktionalitet. Unik design
6 Maman Elektronisk utrustning
7 Bibi Lång livslängd
8 Pigeon Ergonomisk design
9 nuk Ortopedisk form
10 bevingade Samaras Bekvämlighet. Enkel funktionalitet

Mödrar för barn - en oumbärlig sak. De ger en normal bildning av bett, minskar upphetsningsnivån och hjälper till i stressiga situationer tack vare sugrörelsen, som är känd för barnet.

Frågan om vilken modell som ska väljar bekymrar många föräldrar. För att kunna fatta rätt beslut är det viktigt att fokusera på följande parametrar:

 • Ålder - vanligtvis för olika perioder av livet, är det nödvändigt att köpa en separat bröstvårt, eftersom den anatomiska strukturen och biten av munhålan förändras med tillväxten;
 • Formen kan vara rund, anatomisk eller symmetrisk. Du måste välja det format som ditt barn kommer att tycka mest om;
 • Användningen ska vara helt säker, så det är bättre att föredra hållbara modeller utan möjlighet att analysera i små delar.
 • Materialet kan vara latex eller silikon. Silikon kommer att vara längre, men latex är ett helt naturligt och säkert material;
 • Vid valet bör man föredra välkända och beprövade varumärken, eftersom de garanterar bästa kvalitet och längre livslängd.

Nedan är en rankning av de 10 bästa baby dummiesna för nyfödda, som bygger på återkoppling från föräldrar och expertrekommendationer.

Topp 10 bästa baby dummy företag

10 bevingade Samaras


Bekvämlighet. Enkel funktionalitet
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.6

Kurnosikis firma producerar prisvärda och högkvalitativa produkter för nyfödda. Flaskor, tänder, baby kosmetika - allt finns på detta företag. Alla produkter är strikt certifierade och passerade ett stort antal kvalitetskontroller. Enkel funktionalitet och intressant design är de viktigaste kriterierna för företagets framgång.

Den latex klassiska dummy "Bear" är i stor efterfrågan. Hon hjälper helt och hållet att spåra barnet att suga ett finger och lugnar honom. Den praktiska vanliga formen är utvecklad under barns ålder och fysiologiska egenskaper. Särskilda öppningar i kroppen ger luftcirkulationen, förhindrar närande och inflammation runt munnen. Den vackra designen i form av en björn kommer säkert att glädja barnen, och den ljusa röda färgen lockar sin uppmärksamhet under en lång tid. I recensionerna skriver föräldrarna om produktens långa livslängd och bevarar det ursprungliga utseendet även vid daglig användning.


9 nuk


Ortopedisk form
land: Tyskland
Betyg (2019): 4.6

Det tyska företaget Nuk är världsberömd för sina ortopediska pacifiers med en platt näsa och en speciell urtagning som förhindrar att den faller ur munnen och lämnar mycket utrymme för tungan inuti. Sortimentet av företaget har ett stort antal alternativ i olika färger med ljusa intressanta mönster. Välj den som precis som barnet, det blir inte svårt.

Latexmodermodellen Nuk Soft är i stor efterfrågan. Denna helt säkra och tidtestade bröstvårtan är utrustad med ett speciellt ventilsystem som gör att du kan ta bort luften och hålla formen mjuk och behaglig. Detta förhindrar deformation av munhålan och barnet utvecklas friskt. Anatomisk munstycke är utrustad med en speciell ventil med ventilationsluft. Den är idealisk för användning även för barn. Priset är inte så högt, vilket gör det till ett särskilt lönsamt och roligt köp.

8 Pigeon


Ergonomisk design
land: Japan
Betyg (2019): 4.7

Ljusa och vackra soothers av det japanska företaget Pigeon kommer inte bara att vara en intressant leksak för barnet. Med hjälp av silikonortodontiska bröstvårtor utan smak och lukt hjälper de till att bilda rätt bett och kommer att bidra till tungens naturliga sugrörelser. I jämförelse med andra har duvorna den minsta storleken och är lämpliga för miniatyr och till och med för tidiga barn.

Modeller är för äldre barn och för nyfödda. Ett särdrag är möjligheten att välja färger. För pojkar finns det ett alternativ med bilar, för tjejer - med blommor. Det finns också olika storlekar av bröstvårtor. Behöver ta strängt under barnets ålder, eftersom det ger den bästa utvecklingen av munhålan och minskar risken för felaktig bitning. För nyfödda är det nödvändigt att använda storlek S. I recensioner är de främsta fördelarna närvaron av skyddskåpa och ett hål för att tömma överskott av vatten efter tvättning. Det är mycket bekvämt för daglig användning.


7 Bibi


Lång livslängd
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.7

Schweiziska sötnosar Bibi vann populärt erkännande för sin ljusa och ovanliga kroppsdesign. Inskriptionerna "Jag älskar Mamma", "Papa är Bäst" eller "Jag älskar Ryssland" kommer att överraska någon. Det är viktigt att notera att den moderna designen är helt säker och tillverkad med hjälp av naturliga matfärger. Du kan inte oroa dig för att den vackra inskriften har en negativ inverkan på barnets hälsa.

Den mest populära är versionen med texten om pappa. I butikerna är det i stor efterfrågan och slutar mycket tidigare än andra. Trendig ovanlig design - inte den enda skillnaden mellan bröstvårtor. Det är också väldigt balanserat i vikt, ljus, väldigt trevligt att hålla i handen. Flätig mjuk silikon garanterar en lång livslängd. Den ortodontiska formen, den bekväma nubinen och den speciella ventilen för luftcirkulation möjliggör en hög komfortnivå under användning. Skyddskåpan håller alltid nappren ren och skyddar mot yttre föroreningar.

6 Maman


Elektronisk utrustning
land: Ryssland (producerat i Kina)
Betyg (2019): 4.8

Det ryska bolagets varumärke producerar vård åt det minsta. Utbredningsområdet är väldigt brett. Detta enkla och enkla betyder med en minimal uppsättning funktioner och multifunktionell. En särskiljande funktion är fortfarande utsläpp av elektroniska enheter som underlättar processen att ta hand om barn. Vågar, radio och videorier, bröstpumpar, värmare - allt finns i företagets arsenal.

En speciell plats är reserverad för Maman termometer, som är konstruerad för bekväm och enkel temperaturmätning även hos små barn. Vattentätt hus och högkvalitativa material använder sig så säkert som möjligt. Och ljudlarmet i slutet, minnet på den sista mätningen och LCD-displayen hjälper till att ta reda på kroppstemperaturen hos de fina och stygga ungarna utan tårar och smärta. Med ett speciellt fall kan du transportera enheten bekvämt. Nackdelarna innefattar bristen på sterilisering, och bara behovet att torka med en trasa.


5 Dr Browns


Bred funktionalitet. Unik design
land: USA (producerat i Kina)
Betyg (2019): 4.8

Företaget har som huvudsyfte skapandet av innovativa produkter för nyfödda för att upprätthålla sin hälsa och rätt utveckling av munhålan. Produkter kombinerar en unik design, bred funktionalitet, rimlighet för varje detalj och möjligheten att ge maximal komfort.

Dr Browns PreVent pacifiers från 0 till 6 månader är gjorda av 100% medicinsk silikon, väldigt elastisk och har maximal användarvänlighet. Med hjälp av en speciellt utformad form minskar de risken för att utveckla felaktig bett och negativa effekter på munhålan. Lätt och ergonomiskt utseende är väldigt mycket som mammor, och barnen lockas av den ljusa färgen och ovanliga mönstret. Djurpussel är mycket populära hos barnen, de tycker om att titta och leka med dem.Inkluderat är två bröstvårtor med kepsar på en gång, vilket är speciellt bekvämt, eftersom båda kan bäras på en gång och inte är rädda för att barnet slänger det på golvet. Med dig kommer du alltid att vara en reservdel.


4 Canpol spädbarn


Den bästa kombinationen av pris och kvalitet
land: Polen
Betyg (2019): 4.8

Den polska tillverkaren Canpol Babies erbjuder smörgåsar av rätt anatomisk form, som är idealiska för alla barn i storlek. Materialet i produkten kan vara latex eller silikon. De är båda säkra att använda för de yngsta barnen. Ett varierat sortiment hjälper dig att välja exakt vad som är mest intressant och tacka barnen.

Anatomisk rund silikonmodell Canpol Babies är lämplig för spädbarn från 0 till 6 månader. Djurets bild på kroppen lockade noggrann uppmärksamhet, och den ljusa färgen kommer att bidra till att lugna även det starkaste tantrumet. Bristen på irritation vid användning tack vare hålen i nippeln, det mjuka materialet, högkvalitativa element, en bekväm ring och ett trevligt lågt pris gör tillbehöret oumbärligt för någon mamma. Lätt och kompakt storlek ger inte obehag vid användning och lämnar bara positiva känslor.

3 Hevea


Hög säkerhet
land: Malaysia
Betyg (2019): 4.9

Varumärket Hevea i sin produktion fokuserar endast på produktion av soothers och teethers för tänder. Alla produkter i företaget uppfyller internationella och ryska kvalitetsstandarder. Förpackad i miljövänliga och biologiskt nedbrytbara material, vilket har en positiv inverkan på miljön och förorenar inte den.

Kronans rundpulver är lämplig för spädbarn från 0 till 3 månader. En lämplig form minskar risken för att den faller ur munnen. Tillverkad av 100% naturgummi utan sömmar och sprickor. Det finns inga skadliga ämnen och konstgjorda färger i kompositionen. Lämnar ingen rester runt munnen, berör försiktigt ansiktet och förhindrar bildandet av ett vakuum. Vacker design med bilden av kronor och neutral känslig färg passar både små prinsessor och kommande prinsar. Kommentarerna tyder på att detta är en mycket hållbar och bekväm produkt, men priset är mycket för högt jämfört med liknande på marknaden.

2 chicco


Avancerad tillverkningsteknik
land: Italien
Betyg (2019): 4.9

Det italienska företaget Chicco är känt för sin säkra produktion av leksaker och tillbehör till barn. Produkter för gravida kvinnor, för utfodring, sömn och noggrannhet - allt finns i sortimentet av varumärket. Dummies är inget undantag. Tillverkad av säkra material enligt avancerad teknik skadar de inte, utan tvärtom bidrar bara till en riktig utveckling.

Enligt användarna är Physio Soft en populär modell. Det är utvecklat i samarbete med de bästa barnläkare och ortodontister i världen, som tar hänsyn till alla fysiologiska och åldersegenskaper hos munhålan. De är tillverkade av ultralätt silikon, de skadar inte huden och garanterar en lång livslängd. Hål i skrubben tillåter luft att tränga för att ge naturlig ventilation och förhindra irritation. Nackdelen med många mammor markerar en ganska stor vikt och bristen på skyddskåpa för enkel lagring av produkten.


1 Philips AVENT


Bästa kvalitet. Mest populära
land: England
Betyg (2019): 5.0

AVENT-bolaget från England producerar en mängd olika tillbehör till barn: flaskor, dricka koppar, bröstpumpar. Sedan 1982 tar varumärket hand om barnen och förenklar deras mammors liv. Produktionen är baserad på den mest avancerade tekniken med material som är helt säkra för barn.

Philips Avent Freeflow dummy för ålder från 0 till 6 månader är mycket populär bland läkare och mödrar. Mjuka färger, minimalistisk design kommer definitivt att vara som en baby.Symmetrisk ortodontisk design tar hänsyn till munhålans struktur och hjälper till att utveckla himlen, tänderna och tandköttet. Genomskinlig och mjuk silikonmodell har lång livslängd och fullständig brist på smak och lukt. Närvaron av en speciell skyddskåpa ger enkel transport och hög hygienisk lagring. Den enda nackdelen med produkten är priset, vilket är högre än genomsnittet på marknaden. Men som noterat i recensionerna måste du betala för god kvalitet och lång livslängd.


Populär omröstning - vem är den bästa dummy-tillverkaren för nyfödda?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 6
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner