10 bästa online-butiker av klänningar

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa online-butiker av klänningar

1 bonprix Den mest populära webbplatsen med ett stort sortiment och överkomliga priser.
2 Wildberries Den största multi-brand butik med ett bekvämt söksystem
3 LOVE REPUBLIC De mest fashionabla klänningarna. Full insamling uppdateras varje månad.
4 Zarina Det bästa ryska varumärket kvinnokläder för unga och snygga
5 1001dress Det bästa valet av kväll och gradering klänningar. Online monteringstjänst
6 Bondekvinna Klassiska klänningar från naturtyger. Ortodoxa samling
7 DRESS STORE Onlineaffär klär ryska designers. Exklusiva modeller
8 Kärleksklänningar Snygga designerklänningar för alla tillfällen
9 Vmage.ru Originalprodukter i detaljhandeln till grossistpriser
10 Floryday Online-butik med världsomspännande leverans. Ett bra urval av stora klänningar

En lyxig kväll, strikt affärer, charmig sommar eller bekvämt men stilfullt "för varje dag" - oavsett hur många klänningar i garderoben har varje tjej särskilda krav för var och en av dem. Först ska klänningen sitta vackert, betona fördelarna och gömma de befintliga siffra. För det andra borde det vara bekvämt. Dessutom drömmer vi alla om att ha kläder i en enda kopia för att utesluta ens en snedsteg av konkurrens till vår skönhet. Du måste erkänna att ingen från den kvinnliga publiken som någonsin träffat på en fest eller en gäst i hans mode "dubbel" vill vilja uppleva detta spektrum av negativa känslor igen.

Tyvärr kan sortimentet på de flesta massmarknaderna inte uppfylla dessa enkla önskningar. Deras produkter kännetecknas inte av den märkliga designen, ofta gjord av lågkvalitativa och billiga material, och antalet identiska modeller som säljs är osannolikt för att säkerställa bildens individualitet. Det är därför många moderna modekvinnor nästan helt har bytt till virtuell shopping, köpa originala klänningar på specialiserade webbplatser.

Topp 10 bästa online-butiker av klänningar

Vi erbjuder dig en kort översikt över 10 nätbutiker av kvinnors klänningar, som har fått störst antal positiva återkopplingar från kunder i nätverket. Rangordningen innehåller webbplatser med det mest intressanta sortimentet, bekväma betalnings- och leveransvillkor, kompetent personal och rättvisa priser. Genom att jämföra dessa viktiga parametrar valdes de bästa av dem, vilket blev ledarna för vår TOP.

Store namn

sortiment

leverans

Enkel sidnavigering

Betalningsmetod

Produktbeskrivning

Specialerbjudanden och kampanjer

övergripande

bonprix

5++

5

5

5

5

5++

 

5.0

Wildberries

5+

5

5+

5

5

5+

5.0

 

LOVE REPUBLIC

5

5

5

4

5

5

4.9

 

Zarina

5

5

5

4

5

4

4.9

 

1001dress

 

5

5

5

5

4

4

4.8

 

Bondekvinna

5

5

5

4

4

5

4.8

DRESS STORE

5

5

5

4

4

5

4.7

 

Kärleksklänningar

5

5

5

4

5

4

4.7

 

Vmage.ru

5

4

4

3

3

5

4.6

 

Floryday

5

4

3

4

3

5+

4.6

 

10 Floryday


Online-butik med världsomspännande leverans. Ett bra urval av stora klänningar
Webbplats: floryday.com
Betyg (2019): 4.6

Vi börjar vårt betyg med en populär resurs floryday.com, som erbjuder sina kunder ett brett utbud av kvinnors klänningar till ett budgetpris. Företaget är registrerat i London, men bedömer genom recensionerna, de flesta av de inköpta varorna går till våra landsmän direkt från Kina. Beställningar skickas över hela världen, paket från Floryday kommer till Ryssland inom en månad med standardleverans och 3-6 dagar senare när du väljer expresstjänster.

Den viktigaste funktionen som gjorde att vi kunde inkludera denna webbutik i listan över de bästa är närvaron i sin katalog av en mängd olika modeller av stora storlekar. Detta är en av de få ställen där du kan hitta vackra och bekväma klänningar märkta 9XL. Men det är värt att överväga att varje produkt har sitt eget storleksschema, så innan du köper bör du kontrollera det valda läget för att följa parametrarna i din figur.

Webbplatsen är inte särskilt väl utformad.Inte särskilt bekväm navigering, många grammatiska fel och en mycket dålig beskrivning av varor föreslår en ide om låg professionalism hos anställda. Dessa nackdelar, som är inneboende i nästan alla kinesiska resurser, kompenseras mer än av låga priser och ett stort antal erbjudanden och erbjudanden.


9 Vmage.ru


Originalprodukter i detaljhandeln till grossistpriser
Webbplats: vmage.ru
Betyg (2019): 4.6

Nästa webbutik, som positionerar sig som säljare av trendiga designerklänningar, erbjuder sina kunder en mängd olika vardagliga och eleganta modeller. Här finns en mängd olika stilar och riktningar, inklusive ganska sällsynta - vintageklänningar, charmiga spetsprodukter, sexiga klubbklänningar, klänningar och andra ursprungliga kvinnokläder.

Priserna på webbplatsen kan inte kallas exorbitant. Dessa är ganska rimliga erbjudanden som kan gynna de flesta ryska kunderna. Dessutom har Vmage.ru en permanent försäljningsavdelning där du kan hitta en intressant modell från tidigare samlingar.

Du kan få detaljerad information om tid och kostnad för leverans på motsvarande sida genom att ange din adress och välja en lämplig transportör. Observera att företaget tar ut en särskild avgift för kartongförpackningen av sina varor, så om du vill att klänningen ska komma i rätt form, var beredd att betala lite extra. Du kan spåra status för order i ditt konto. Paket som innehåller mer än 7 produkter skickas endast med 100% förskottsbetalning. Men för regelbundna kunder är undantag möjliga (kontrollera med chefen för detaljer). För närvarande accepteras betalning endast på ett sätt - genom betalningsaggregat Onpay.ru, vilket tydligt inte bidrar till användarnas komfort.

8 Kärleksklänningar


Snygga designerklänningar för alla tillfällen
Webbplats: lovedresses.ru
Betyg (2019): 4.7

Online-butiken med det ljusa namnet "Jag älskar klänningar" förvånar besökarna med ett stort utbud av modeller för varje smak - från bekväma vardagliga kläder till frodiga klänningar för speciella tillfällen. Webbplatsen innehåller mer än 1000 produkter av olika stilar för vilken typ av figur som helst. Och alla, enligt säljarens försäkringar, motsvarar de senaste trenderna inom modebranschen.

Butiken säljer produkter av eget varumärke och erbjuder också originella brittiska stilklänningar från designbyrån Audrey Right. Här hittar du också ett sortiment av Novosibirsk-fabriken av kvinnokläder FLY, känd för frisläppandet av kreativa garderobsprodukter. Alla objekt har en ganska detaljerad beskrivning. Dessutom erbjuds varje prov en uppsättning lämpliga tillbehör som harmoniskt kan komplettera bilden av fashionista.

Du kan göra en beställning på webbplatsen (registrering krävs inte) eller genom att ringa och diktera operatören vilken artikel du vill ha och önskad storlek. Vid köp från 5000 rubel. Det finns gratis leverans till någon stad i Ryssland. Företaget samarbetar med flera pålitliga speditörer (CDEK, EMS, "Russian Post"), så köparen kan välja den mest praktiska och fördelaktiga leveranssättet.


7 DRESS STORE


Onlineaffär klär ryska designers. Exklusiva modeller
Webbplats: kupit-platye.ru
Betyg (2019): 4.7

Online-butiken DRESS STORE är en populär plats där prov på de mest fashionabla modeprodukterna från ryska designers presenteras. Samlingen av klänningar innehåller originalmodeller som praktiskt taget inte finns bland konkurrenterna, därför kommer de tjejer som strikt följer exklusiviteten hos deras stil och bild här.

Webbplatsen innehåller cocktailklänningar, mantelklänningar, balklänningar, sommarsunnor, kväll och casual klänningar av olika stilar. Det finns också ett utmärkt urval av bröllopsklänningar för de brudarna som vet hur man ser elegant ut utan att spendera extra pengar på garderoben. DRESS STORE kämpar för kundernas uppmärksamhet, därför uppmuntrar de dem ständigt med olika kampanjer och personliga bonusar (till exempel för att skriva recensioner i socialanätverk erbjuder företaget en rabatt på upp till minus 10% av köpeskillingen).

Vid beställning från 3000 rubel. Paketet kommer att fria till någon stad i Ryssland. Vid kurirleverans finns möjlighet till montering, och för dem som vill använda tjänsterna i Posten Ryssland är kontanter vid leverans tillgänglig (betalning vid mottagande). I allmänhet är DRESS STORE en enkel och tydlig plattform som implementerar billiga men mycket värdiga damkläder av inhemska märken.

6 Bondekvinna


Klassiska klänningar från naturtyger. Ortodoxa samling
Webbplats: baryshnya.com
Betyg (2019): 4.8

Onlinebutiken "Young Lady-Peasant" är ett unikt projekt skapat för tjejer med en viss vital position. De flesta modellerna från webbplatsen baryshnya.com är utformade för att bäras av ortodoxa kvinnor, som främst värderar kyskhetens snitt och materialets naturlighet. Trots sådana stränga ramar kännetecknas produkterna av deras elegans och femininitet, och kompletterar perfekt bilden av den moderna troende.

Ett anständigt utbud av billiga men högkvalitativa garderobsposter gör att du kan välja en modell enligt din smak och budget. Förutom vardagliga och festliga kläder innehåller katalogen begränsade samlingar av traditionella ortodoxa klänningar: för dop, bröllop, bad i heliga källor och så vidare. Kläderna som säljs av "Lady-Bonde Woman" kommer inte att gå obemärkt av älskare av fashionabla vintage stil eller boho. Sys på verifierade mönster, sådana produkter passar perfekt på vilken form som helst, särskilt eftersom storleken på produkter varierar från 38 till 62 nummer.

Du kan göra ett köp på hemsidan, via e-post, telefon eller via populära WhatsApp, Viber eller Telegram budbärare. Beställningar skickas till alla städer i Ryssland, liksom till Kazakstan och Vitryssland. För prästernas fruar, studenter i ortodoxa skolor, deras lärare och medlemmar i stora familjer finns rabatt minus 10% för allt.


5 1001dress


Det bästa valet av kväll och gradering klänningar. Online monteringstjänst
Webbplats: 1001dress.ru
Betyg (2019): 4.8

1001 Dress Company är en välkänd rysk tillverkare av kvinnors klänningar, vars produkter kan köpas i nätverket av branded salonger i Moskva och St Petersburg, eller på distans på hemsidan 1001dress.ru. Kataloget för onlinebutiken presenterar en mängd olika modeller för alla tillfällen, men prioriteringen är genomförandet av spektakulära outfits för firandet - kväll, cocktail och examentoaletter.

Sortimentet av färdiga klänningar innehåller mer än 600 modeller, som ständigt uppdateras med prov från nya samlingar. En enkel sorteringsmekanism gör att du kan hämta en produkt efter popularitet, nyhet, pris eller rabatt för att snabbt hitta det bästa erbjudandet från alla tillgängliga. En intressant detalj som särskiljer 1001dress från liknande resurser är tillgången till ett nätverksrum. Med den här tjänsten kan varje kund mer objektivt utvärdera sin favorit sak beroende på vilken typ av kroppsform och kroppsstorlek.

Betalning och leverans utförs på vanliga villkor. Varorna kan tas bort från kuriren genom att betala kontant, eller du kan beställa posttjänsten för att skicka den till din stad (i det här fallet kan du använda kontanter vid leverans). Förutom Ryssland transporterar butiken sina produkter till vissa grannländer.


4 Zarina


Det bästa ryska varumärket kvinnokläder för unga och snygga
Webbplats: zarina.ru
Betyg (2019): 4.9

Trots sitt "främmande" namn har ZARINA rent ryska rötter. Kvinnans klädmärke skapades på grundval av plagget fabriken CJSC Pervomayskaya Zarya och blev snabbt en av de mest kända bland unga fashionistas. Efter att begåvade inhemska och utländska designers lockades till tillverkningen av kläder, liksom på grund av en mycket prisvärd policy, är online-butik zarina.ru idag en av de mest populära bland kunder som föredrar en feminin stil i garderoben.

Sortimentet av ZARINA-klänningar inkluderar vardagliga, kontors-, kvälls- och sommarmodeller.Dimensionsnätet är ganska omfattande - från 42: e till 54: e talet. Här på sidan kan du hämta original smycken, solglasögon eller en snygg väska för att slutföra bilden.

Leverans av varor utförs i hela Ryssland, och när man köper från 4000 rubel. paket du tar gratis. En passande tjänst (upp till 8 saker) med möjlighet till partiell inlösen är tillgänglig för Muscovites och invånare i St Petersburg. Betalning sker kontant till kuriren vid mottagandet av ordern eller med kreditkort på webbplatsen. Paketet "Russia of Russia" skickas endast på 100% förskottsbetalning.

3 LOVE REPUBLIC


De mest fashionabla klänningarna. Full insamling uppdateras varje månad.
Webbplats: loverepublic.ru
Betyg (2019): 4.9

Ett annat ryskt märke, som med tillförsikt kan kallas bäst bland tillverkare av moderna och högkvalitativa kläder. Den viktigaste skillnaden mellan KVINNA REPUBLIKKlänningar, som de värderas av vanliga kunder, är i fetstil, ljusa färgkombinationer och överensstämmelse med de senaste globala trenderna. Samlingen uppdateras varje månad, så flickor kan inte vara rädda för att snubbla på den "föråldrade" produkten.

Butikens onlinekatalog innehåller cirka 300 modeller av moderna klänningar. I beskrivningen av varje varupost indikeras inte bara sammansättningen och ursprungslandet, men ger också råd om korrekt vård av produkten. För de som inte kan betala för det omedelbara erbjudandet, finns det möjlighet att köpa i avbetalningar (upp till 3 månader utan överbetalningar och en förskottsbetalning).

Leverans av order sker genom transporttjänster som företaget samarbetar med, och "Rysslands brev" i de städer där det inte går att skicka varorna med bud. Om de köpta klänningarna inte passade i storlek eller helt enkelt inte gillade, kan du returnera dem via mail. När du får en defekt produkt, är butiken garanterad att byta den till en kvalitet, som självständigt betalar alla kostnader för returfrakt.

2 Wildberries


Den största multi-brand butik med ett bekvämt söksystem
Webbplats: wildberries.ru
Betyg (2019): 5.0

En av de största detaljhandlarna på den inhemska internetmarknaden. Butiken har funnits inom distanshandeln i cirka 15 år, och under denna tid lyckades man vinna rykte som en av de mest ansedda och pålitliga leverantörerna av varor av olika ämnen. Totalt innehåller webbplatsen mer än 15 tusen varumärken, varav en stor del är tillverkad av klädmärken.

På wildberries.ru är det lätt att välja kvinnors klänningar av de mest relevanta stilerna: vardaglig, kväll, sommar, affärer och så vidare. "Höjdpunkten" i katalogen kan kallas så intressanta modeller som ovanliga klänningar, blazers, klänningar, sweatshirts eller eleganta stickade modeller. I sina recensioner uppskattade många kunder ett tankeväckande söksystem. Inte bara standardparametrar som färg, storlek och kostnad är inblandade i urvalet, men det finns också en bekväm uppdelning som tar hänsyn till längden på kjol, hals, ärmtyp och andra stildetaljer. Tack vare ett så detaljerat tillvägagångssätt, även i en mängd olika produkter, kan du snabbt hitta en produkt som passar alla indikatorer.

Du kan betala för din favorit sak via webbplatsen (elektroniska pengar), kontant till kuriren eller via banköverföring. Paket skickas över hela Ryska federationens territorium, och gratis leverans tillhandahålls till många större städer (kontakta operatören för detaljer).


1 bonprix


Den mest populära webbplatsen med ett stort sortiment och överkomliga priser.
Webbplats: bonprix.ru
Betyg (2019): 5.0

Klänningar från Bonprix med nöje bär en stor del av kvinnornas kvinnliga befolkning, och detta faktum har en förståelig förklaring. Den populära tyska resursen har alla kvaliteter som krävs för framgångsrik online-handel: ett användarvänligt gränssnitt, ett stort sortiment av de mest kända varumärkena och en lojal prissättningspolicy, som ger regelbundna försäljningar och erbjudanden. Lägg till här de enkla beställningsvillkoren, snabb leverans och hög servicenivå, och du kommer att förstå varför vi anser att bonprix.ru ska vara det bästa i försäljningskategorin för kvinnors klänningar.

På bonprix.ru hittar du klänningar av olika slag: för speciella tillfällen, för varje dag, för kontoret, för sommar och strand, för sport och för rekreation.Flickor med magnifika former kan välja en originalmodell från en separat samling av stora storlekar, som presenterar exklusiva produkter XXL.

Butiken håller hela året kampanjer som sparar upp till hälften av inköpspriset. Dessutom blir varje ny kund ägaren till en individuell identifierarkod, vilket garanterar en extra rabatt. Du kan beställa varor direkt på webbplatsen, via telefon, genom att skicka ett meddelande via e-post eller sms. Betalning sker på två sätt: kontanter eller elektroniska pengar. Leverans tar från 1-2 dagar till ett par veckor beroende på adressatens avstånd.


Populär omröstning - vilken online klädbutik är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner