Top 10 Online Music Stores

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa online-butiker av musikinstrument

1 Muztorg Den bästa nätbutiken av musikinstrument och utrustning
2 Musik produktiv Direkta leveranser från Tyskland
3 Världen av musik Den bekvämaste platsnavigeringen
4 Jazzbutik Det bästa urvalet av musikinstrument
5 Polysound Fri leverans för order från 10 000 rubel
6 POP-MUSIC Den mest detaljerade beskrivningen av varorna
7 DYNATONE Lönsamt bonuskort
8 MUSIC expert Alla typer av musikinstrument
9 Grand mystery Tillgång till auktoriserad servicecenter
10 Älgstad Enkel navigering och ett bra utbud.

Amatör och professionella musiker tittar allt mer på musikbutiker på nätet. Anledningen är enkel - här kan du omedelbart köpa verktyg, all nödvändig utrustning och relaterade produkter. Valet i onlinebutiker är vanligtvis mycket rikare, ofta finns det olika kampanjer och rabattsystem, varför de lyckas spara mycket. Du kan utan dröjsmål studera varorna, jämföra deras egenskaper och välja det bästa alternativet för funktionalitet och kostnad. Det viktigaste är att hitta en pålitlig webbplats. Vi kommer att förenkla din uppgift något genom att erbjuda betyg av de bästa online-butikerna av musikinstrument.

Topp 10 bästa online-butiker av musikinstrument

Store namn

sortiment

leverans

Enkel sidnavigering

Betalningsmetod

Produktbeskrivning

Specialerbjudanden och kampanjer

övergripande

mark

Muztorg

5

5

5

5

5

5

5.0

Musik produktiv

5

5

5

5

5

5

5.0

Världen av musik

5

5

5

5

5

5

4.9

Jazzbutik

5

5

4

5

5

5

4.9

Polysound

5

5

4

5

5

5

4.8

POP-MUSIC

5

5

5

5

5

4

4.8

DYNATONE

5

5

4

5

5

4

4.7

MUSIC expert

5

5

4

5

5

4

4.7

Grand mystery

4

5

4

5

5

5

4.6

Älgstad

5

5

5

5

3

4

4.6

10 Älgstad


Enkel navigering och ett bra utbud.
muztown.ru
Betyg (2019): 4.6

Allt i denna webbutik är bra - du kan köpa något musikinstrument till en rimlig kostnad, ha betalat till säljaren med en av de många betalningsmetoderna, få den överallt i Ryssland. Webbplatsen görs vackert, bekvämt - att "vandra" på det är rent nöje. Men det finns också små "buts" - som går över den valda produkten, vi ser en extremt knappa och icke-informativ beskrivning. För en köpare som letar efter en viss produkt är det naturligtvis inte läskigt. Men om en nybörjare besöker webbplatsen kommer han att vara förlorad.

En annan nackdel är otillräcklig uppmärksamhet åt kunderna i den meningen att det finns ett erbjudande att prenumerera på nyhetsbrevet om kampanjer och de bästa erbjudandenen, men faktum är att webbplatsen inte ens kan hitta en försäljningsavdelning. Och alla köpare älskar stocken. Om du eliminerar dessa mindre brister, blir den här webbplatsen en av de bästa online-butikerna av musikinstrument.


9 Grand mystery


Tillgång till auktoriserad servicecenter
grandm.ru
Betyg (2019): 4.6

Denna butik är inte särskilt anmärkningsvärd, med undantag för närvaro av ett auktoriserat servicecenter. Garantin på musikinstrument ges i ett år, det gäller inte för förbrukningsvaror. Men om ett verktyg bryts ner eller en fabriksdefekt upptäcks har du full rätt att kontakta en av butikscentralernas servicecenter. Ett bra sortiment fångar ögat längre, men vid närmare inspektion visar det sig att många produkter helt enkelt inte finns i lager, och det är mycket frustrerande. Listan med varumärken som finns i butiken är inte heller den mest omfattande.

Sidnavigering är inte den mest praktiska, du behöver vänja dig på det under en tid. Leveransvillkor är utmärkta - till exempel skickas små medelstor varor som väger upp till 5 kg och kostar från 10 000 rubel gratis till regionerna. Betalningsalternativ är också mycket många - kontanter, bankkort, plånböcker WebMoney, Qiwi, Yandex Money. En extra bra bonus är ett ganska lönsamt rabattprogram för vanliga kunder.

8 MUSIC expert


Alla typer av musikinstrument
music-expert.ru
Betyg (2019): 4.7

MUSIC expert är en mycket bra butik, vilket är definitivt värt en titt. Det kan kallas en av de bästa i termer av sortimentet. Det finns alla typer av musikinstrument, ljud, belysning, scen och biografutrustning. I allmänhet ett riktigt paradis för professionella musiker. Många produkter är lämpliga för nybörjare. I katalogen hittar du nästan alla kända märken med sällsynta undantag. Priserna är ganska rimliga, hålla ungefär samma nivå med andra liknande butiker. Leveransvillkor och betalning är inte dåliga - det finns många alternativ.

Som i de flesta fall misslyckas obekväm navigering genom webbplatsen. Han fungerade bra, men det är svårt att förstå. Men alla produkter beskrivs på det mest detaljerade och färgstarka sättet, alla nödvändiga egenskaper ges. Tydligen finns det tillräckligt med människor som vill köpa musikinstrument, så affärsägare oroar inte för mycket om behovet av kampanjer. Vid tidpunkten för skrivandet erbjöds endast 2 rabattartiklar.


7 DYNATONE


Lönsamt bonuskort
dynatone.ru
Betyg (2019): 4.7

I denna webbutik och nybörjare kommer en professionell att hitta sig själv för alla nödvändiga varor till mycket rimliga priser. Webbplatsen innehåller musikinstrument från välkända varumärken, budgetalternativ, alla nödvändiga relaterade produkter. En intressant Sökning - i kategorin "andra" på något sätt ormfiskvaror och barns designers. Och musikinstrument här kan hittas även inte det vanligaste. Om en kund gör ett icke-engångsinköp, kan han bli ägare till ett kumulativt bonuskort. Och med varje köp debiteras 10% av varans värde - det här är det bästa erbjudandet bland liknande butiker. När tillräckligt med bonusar ackumuleras kan de betala för den valda produkten.

Vid detta intressanta lager slutar. Försäljning och rabatterade produkter finns där, men främst på tillbehören, inte själva musikinstrument. Invånare i något hörn av Ryssland kan använda tjänsterna i en onlinebutik, leverans sker på olika sätt, betalningsmöjligheter är också mycket. I allmänhet kan butiken placera topp fem, men lite ger enkel navigering genom webbplatsen.

6 POP-MUSIC


Den mest detaljerade beskrivningen av varorna
pop-music.ru
Betyg (2019): 4.8

Om köparen fortfarande inte är mycket välkänd i musikinstrument och utrustning, kommer han att bli hjälpt av en mycket detaljerad och kompetent beskrivning av varje produkt. I detta avseende kan nätbutiken POP-MUSIC kallas bäst - inte bara de produkter som erbjuds, men även leveransvillkoren, betalningen och andra detaljer i ordern beskrivs i detalj här. När det gäller betalning, det finns många av sina alternativ - kontanter, överföring, bankkort, Yandex pengar handväska. Vid leverans via post kan du välja pengar vid leverans. När du gör dyra inköp kommer du att få möjlighet att få ett lån i upp till två år.

Priserna på musikinstrument och utrustning är genomsnittliga, ungefär samma som på de flesta konkurrerande sajter. I kategorin försäljning kan du hitta många rabatter, men mestadels för små relaterade produkter och detta anses vara en minus av köpare. Men intervallet är mer än värdigt - det finns allt som amatör eller professionell musiker behöver.


5 Polysound


Fri leverans för order från 10 000 rubel
polysound.ru
Betyg (2019): 4.8

Online-butiken levererar musikinstrument och utrustning i hela Ryssland. Det bästa är att när du beställer från 10 000 rubel är leverans gratis. Sortimentet är ganska bra, det finns alla typer av musikinstrument, relaterade produkter, belysning, studio, DJ-utrustning och mycket mer. Samtidigt är priserna låga - lägre än i offlineaffärer. Produkter med rabatter är, men inte så mycket.

Betalningssystemet är bekvämt - kontant och icke-kontanter. Du kan använda ett bankkort, några e-plånböcker, när du köper för en stor del, få ett lån eller avbetalningsplan. Alla frågor du kan ta reda på genom att ringa online butikens heta fria linje.På grund av låga priser, snabb leverans, kvalitetsprodukter, köpare lämnar positiv feedback om butiken. Den enda negativa punkten är att webbplatsen inte är väldigt bekväm, det är svårt att navigera.


4 Jazzbutik


Det bästa urvalet av musikinstrument
jazz-shop.ru
Betyg (2019): 4.9

Det bästa med denna onlinebutik är det stora urvalet av musikinstrument i varje kategori. Och här hittar du några instrument - en mängd olika gitarrer, trummor, tangentbord, folk, orkester, samt alla nödvändiga relaterade produkter. Det är trevligt att med varje köp kan du välja två gåvor för dig själv samtidigt och ordna dem med huvudprodukten som en uppsättning. Det visar sig mycket lönsamt. Det finns en kategori av försäljning med bra rabatter. Förutom musikinstrument på webbplatsen kan du hitta all nödvändig utrustning för studioinspelning, bearbetning och uppspelning av ljud, belysningsapparater, ljud och DJ-utrustning. Gäller också en mycket detaljerad beskrivning av alla produkter.

Leverans är ordentligt bra - en kurir bara några dagar (eller lite längre beroende på region) levererar de beställda varorna direkt till ditt hem. Betalning i kontanter är endast tillgänglig för boende i Moskva och Moskva, i andra fall endast kontantlösa betalningar. Butiken ger också ett lån, men inget är skrivet om villkoren på sajten, denna fråga måste klargöras med chefen. Den enda nackdelen med onlinebutiken är inte särskilt bekväm navigering på webbplatsen. Till exempel är kategorin med försäljningsobjekt längst ner på sidan, skrivet i små bokstäver.

3 Världen av musik


Den bekvämaste platsnavigeringen
mirm.ru
Betyg (2019): 4.9

Denna webbutik är fascinerande, inte så mycket ett stort urval av musikinstrument och utrustning, som en mycket trevlig design och tankeväckande, enkel navigering. Den önskade produkten kan hittas efter kategori, varumärke eller betygsätta sitt namn i sökrutan. Online-butiken säljer de flesta typer av musikinstrument - tangentbord, trummor och orkester. Särskilt nöjd med det utmärkta utbudet av gitarrer och närvaron av folkstränginstrument.

Nya kampanjer visas ständigt i affären, det finns en hel kategori rabatterade produkter med bra rabatter. Invånarna i vissa städer har möjlighet att köpa dyra instrument på kredit. Leveransen är ordnad perfekt, betalningen sker endast genom banköverföring, men det finns många alternativ - ett bankkort, en faktura, Yandex Money. I allmänhet har nätbutiken inga allvarliga brister. Den enda irriterande faktorn är att när du surfar på webbplatsen dyker upp ett mycket irriterande fönster där du ber dig ringa tillbaka.

2 Musik produktiv


Direkta leveranser från Tyskland
musik-produktiv.com/ru
Betyg (2019): 5.0

Om du behöver verkligen högkvalitativa musikinstrument bör du vara uppmärksam på nätbutiken, vars offlinekontor ligger i Tyskland (Ibbenburen). Därifrån görs direkta leveranser till Ryssland, paketet når i genomsnitt 2-3 veckor. Förutom garanterad hög kvalitet har butiken ett brett utbud av produkter - alla typer av musikinstrument, ljud, studio och DJ-utrustning, belysningsteknik. Katalogen innehåller endast pålitliga, beprövade varumärken. Priserna får inte vara lägst, plus fraktkostnader om 3000 rubel, men det går bra med hög kvalitet.

Webbplatsen är fullt anpassad för ryska köpare, översatt till ryska. Navigering är bekväm, förståelig. Njut av en detaljerad beskrivning av varje produkt med användarbetyg. Det finns inga några särskilt lönsamma aktier, men vid ordering av flera varor samtidigt utges de som en uppsättning vid förvärvet av vilket rabatt är tänkt. Några brister, olägenheter i betalning eller leverans kunde inte hittas, så nätbutiken kan lägga en solid topp fem.


1 Muztorg


Den bästa nätbutiken av musikinstrument och utrustning
Betyg (2019): 5.0

Denna webbutik kan anses vara bäst, om bara för att den även köper kända musiker. Allt är underbart i det - sortimentet av produkter, rimliga priser, mycket bekväm navigering genom webbplatsen, trevlig design.Online-butiken erbjuder avbetalningar utan överbetalningar upp till 36 månader och ordnar hela tiden försäljning av musikinstrument, utrustning och relaterade produkter med en rabatt på upp till 40%! I sortimentet finns alla typer av musikinstrument - gitarrer, tangentbord, slagverk, etnisk, böjd och pluckad, mässing, munharmoniker.

Professionella kan köpa i butiken all nödvändig utrustning för inspelning, bearbetning och ljudspel. Leverans utförs i alla regioner i Ryssland på olika sätt - per post, med bud. Beroende på de valda varorna (med rabatt eller inte) kommer leverans från mängden mer än 5000 rubel vara antingen gratis eller 10% billigare. Det finns flera betalningsmöjligheter tillgängliga - kontant, banköverföring, kort. Detta är definitivt den bästa webbutiken som erbjuder musikinstrument, eftersom han inte kan hitta en enda fel.


Populär omröstning - vilken online musikinstrument butik är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 5
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner