10 bästa online-butiker av bordsduk

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa online-butikerna av bordsduk

1 Posuda.ru Den största online stormarknaden porslin
2 POSUDAMART.RU Resursens bästa utformning
3 Farfor-Gzhel.ru Det mest utsökta sortimentet
4 Vazaro Concept Store Snygga samlingar för älskare av extraordinära beslut
5 Unida Underskott till rimliga priser
6 Domos Unika erbjudanden för de mest krävande
7 Köp Plate.Ru De mest bekväma köpvillkoren
8 Bokal.ru Bästa Bar Drinkware
9 Tescoma-Best. Ru Märkesvaror från den europeiska tillverkaren
10 Posudavik Förvara med det mest beprövade rykte

En bra köksartiklar är en viktig del av ett bekvämt liv. Det är ingen hemlighet att resultatet av våra kulinariska experiment i hög grad beror på kvaliteten på krukor, kokkärl och frypans. Ännu större uppmärksamhet kräver val av rätter för måltider. Korrekt servering kan dekorera vilken som helst måltid, kommer att göra en vanlig middag till en romantisk kväll och kan även initiera födelsen av en bra tradition av familjen middagar.

Online-butikerna av disketter är mycket efterfrågade bland användarna, eftersom de, till skillnad från stationära försäljningsställen, kan vara mer omtänksamt när de väljer en produkt - en detaljerad beskrivning, inklusive tillverkningsmaterial, dimensioner och tillverkarens varumärke, låter dig välja vilken modell som bäst passar dina behov. behöver. Ett extra "plus" av online-handel är billigare priser på grund av låga uthyrningskostnader, onödigt underhåll av en stor personal och avsaknaden av andra utgifter som ägare av offlineaffärer står inför.

Topp 10 bästa online-butikerna av bordsduk

Vi presenterar dig ett urval av de bästa, enligt vår mening, webbplatser för försäljning av bordsredskap, som inte bara har ett rikt utbud av produkter för matlagning, mottagning och lagring av mat, men erbjuder också de mest praktiska förutsättningarna för att köpa och leverera. Bedömningen baseras på reell återkoppling av kunder och våra personliga bedömningar om resursens användbarhet. Vi utvärderade parametrarna i varje webbutik på en fempunktskala och gjorde en tabell där vi sammanfattade all information vi samlade in.

Store namn

sortiment

leverans

Enkel navigering

Betalningsmetod

Produktbeskrivning

Specialerbjudanden och kampanjer

Övergripande poäng

Posuda.ru

5+++

5

5

5

5

5+

5.0

 

POSUDAMART.RU

5++

5

5

5

5+

5

5.0

 

Farfor-Gzhel.ru

5

5

5

5

4

5

4.9

 

Vazaro Concept Store

5+

5

5

5

5

5+

4.9

Unida

5+

5

4

5

4

5

4.8

 

Domos

5+

5

5

5

5+

4

4.8

 

Köp Plate.Ru

 

5

4

4

5

4

5+

4.7

Bokal.ru

5

5

5

5

4

4

4.7

 

Tescoma-Best. Ru

5

4

5

3

5

4

4.6

 

Posudavik

5

5

4

4

5

5

4.6

 

10 Posudavik


Förvara med det mest beprövade rykte
Webbplats: posudavik.ru
Betyg (2019): 4.6

Den första deltagaren i vårt betyg, nätbutiken "Posudavik" är en riktig "veteran" inom området virtuell handel i vårt land. Webbplatsen började sitt arbete 1993 och var den första resursen som ägnade sig åt online-försäljning av köks- och matredskap. Idag är posudavik.ru en del av ett stort federalt nätverk med eget lager och ett vänligt team av experter som är redo att ge dig råd om val och köp av alla typer av rätter.

Förutom vackra och högkvalitativa rätter (alla produkter i katalogen har obligatoriska certifikat), erbjuder Posudik sina hushållsapparater, varor för rekreation och turism, dekorativa element och många andra viktiga komponenter i vårt dagliga liv. Separata kategorier är krukor och kokkärl för tallrikar med olika ytor (induktion, glaskeramik och keramik).

Butiken samarbetar med alla kända transportföretag (Business Lines, PEC, Auto Trading, Russian Post, etc.), vilket ger sina kunder möjlighet att välja den mest praktiska transportören för sig själva. Du kan betala för beställningen kontant till kuriren eller genom att överföra pengar till någon gren av Sberbank (en procentandel av beloppet debiteras).


9 Tescoma-Best. Ru


Märkesvaror från den europeiska tillverkaren
Webbplats: tescoma-best.ru
Betyg (2019): 4.6

Tjeckiska Tescoma-servis har varit i stor efterfrågan bland ryska köpare i många år på grund av sin nästan perfekta kombination av högkvalitativa och överkomliga priser. I vårt land säljs detta varumärke genom många butiker, men det bästa stället att välja är naturligtvis Tescoma-Best online-resursen. Ru, som är den officiella återförsäljaren av företaget i Ryssland.

Produktkatalogen innehåller de bästa proverna av köksredskap: uppsättningar krukor av olika storlekar och mönster, porslin, glasmodeller, vattenkokare, termoser och ett brett utbud av olika bagage för en bekväm matlagningsprocess. Vid tillverkning av bordsredskap och tillbehör används endast moderna material som uppfyller alla krav på tillförlitlighet och säkerhet, tack vare vilka de köps från Tescoma-Best. Ru produkter kommer att underlätta dig länge med sin skönhet och funktionalitet.

Tyvärr accepterar butiken betalningen på bara ett sätt - genom en banköverföring till det aktuella kontot. Bristen på andra alternativ kan ha negativ inverkan på resursens popularitet, men den höga kvaliteten på de presenterade produkterna gör att användarna accepterar detta uppenbara olägenheter.

8 Bokal.ru


Bästa Bar Drinkware
Webbplats: bokal.ru
Betyg (2019): 4.7

Barredskap för drycker utgör en särskild kategori av bordsartiklar, där produktionsmaterialet är glas eller kristall. Det händer så att inte bara vår tids behaglighet, utan även pubens hela framgång, beror på det rätta valet av glasögon, vinglas, koppar och koppar. Därför är oftast separata webbplatser dedikerade till denna typ av produkt, och en av de bästa i den här riktningen är Internet-resursen Bokal.ru.

Butikens sortiment kan tillfredsställa även den mest sofistikerade finsmakaren av viner, starka alkoholhaltiga och läckra läskedrycker. Förutom traditionella behållare för hem- och professionella barer innehåller katalogen ett stort urval bestick, bekväma dekanter, snygga dekanter, champagnehinkar, komponenter för att göra olika drycker och andra intressanta gizmor.

Speciellt för nybörjare på webbplatsen finns en sektion med tips om vilka kriterier du behöver välja rätter för drycker. Leverans sker inte bara på vårt lands territorium utan omfattar även Vitryssland och Kazakstan. Betalning accepteras kontant, kontantlösning och bankkort med VISA och MasterCard betalningssystem.


7 Köp Plate.Ru


De mest bekväma köpvillkoren
Webbplats: kupitarelku.ru
Betyg (2019): 4.7

Följande nätbutik som säljer maträtter och hushållsprodukter lockar köparna uppmärksamhet främst av ett stort antal rabatter på olika varukategorier. Denna resurs uppskattas särskilt av ekonomiska hemmafruar som föredrar att få hushållsartiklar av hög kvalitet utan att betala för varumärket "högt" namn.

Katalogen presenterar produkter av de mest varierande prisklasserna - från lyxiga bordsredskap av sådana premiummärken som Domenik, Luminarc, Taller, till inte så välkända, men ganska pålitliga inhemska tillverkare. En enkel sökmotor hjälper dig att hitta en produkt enligt dina önskemål, välja en modell för det avsedda syftet, materialet och varumärket. Om du av någon anledning inte vill beställa en beställning direkt kan du lägga till produkten du vill ha till WishList, där den kommer att "vänta" för ett mer fördelaktigt ögonblick.

Du kan betala för inköp på något sätt: kontant till kurir, elektroniska pengar eller via banköverföring. Tyvärr är informationen om frakt och transport inte fullständig - i den relevanta delen av webbplatsen är endast leveransvillkoren i Moskva och Moskva. Invånarna i andra städer uppmanas att klargöra denna fråga med chefen.

6 Domos


Unika erbjudanden för de mest krävande
Webbplats: domos.ru
Betyg (2019): 4.8

Internetsidan för det kända ryska företaget Domostroy, som säljer hushållsartiklar, ligger på domos.ru.Företaget har funnits sedan 1995 och har under denna tid blivit en av de mest erfarna importörerna och distributörerna av middagsuppsättningar, köksredskap, bar tillbehör och andra köksartiklar. Förutom välkända och populära märken hos folket kan du hitta unika varumärken som inte finns på den vanliga massmarknaden (avsnitt Domos Exclusive) i butiken.

Alla Domos produkter har den mest detaljerade beskrivningen, som inte bara levereras med text och foton, men också med en demonstrationsvideo. Detta tillvägagångssätt tillåter även på avstånd att i detalj överväga alla nyanser av den valda produkten så att de inte blir besvikna när de får order.

Leverans sker i hela Ryssland. När du betalar en check för mer än 1 500 rubel levereras paketet gratis i Moskva och St Petersburg. Invånarna i andra städer kan också ordna transport med kurir, medan inköpsbeloppet, som tillåter att inte betala för denna tjänst, "växer" till 7000 rubel. De som vill spara pengar kan självständigt ta emot sin order på pickuppunkterna (mer än 1000 adresser över hela landet).


5 Unida


Underskott till rimliga priser
Webbplats: unidom-shop.ru
Betyg (2019): 4.8

Hypermarket "Unidom" är ett utvecklat nätverk av stationära köpcentrum i södra Ryssland. Företaget säljer olika typer av varor till hemmet och trädgården, varav bordsredskapet är första ära. Sedan 2010 har varumärket säkert kommit in på marknaden för virtuell grossist- och detaljhandel med att öppna sin online-butik unidom-shop.ru för besökare.

Förutom kundservice erbjuder Unid omfattande tjänster för utrustade kaféer, restauranger, kantiner, hotell och andra offentliga institutioner. För de som inte hittat det önskade objektet i katalogen kommer cheferna att göra en individuell köpplan och ta med sig den nödvändiga produkten "på förfrågan". I det här fallet kommer priset på även de mest knappa positionerna att vara lägre än konkurrenternas, eftersom affären direkt samarbetar med ledande tillverkare av rätter, vilket innebär att kostnaderna för mellanhänder inte kommer att ingå i priset.

Leverans av varor omfattar alla regioner i Ryska federationen. Enligt kunderna är ordern bildad inom ett par dagar efter att ha kontaktat webbplatsen, medan väntetiden för ett paket varierar från 1 till 10 dagar. Betalning accepteras via faktura, med bankkort och kontanter.


4 Vazaro Concept Store


Snygga samlingar för älskare av extraordinära beslut
Webbplats: vazaro.ru
Betyg (2019): 4.9

En konceptuell butik med ett exemplariskt sortiment - det här är hur en webbutik som säljer unik och elegant Vazaro Concept Store presenterar sig. Webbkatalogen innehåller faktiskt de mest framstående europeiska tillverkarna, och avantgarde-samlingar i den trendiga etno-trenden kommer utan tvivel att locka uppmärksamheten hos dem som försöker göra deras hematmosfär mer atmosfärisk och original.

Förutom eleganta porslinssatser, bestick, köksredskap och bar tillbehör, har Vazaro ett brett urval av knivar av hög kvalitet, uppdelat efter syfte, material och ursprungsland. Intressant design, ovanliga färger och fullständig miljöskydd - det här är huvuddragen i de produkter som denna resurs implementerar. Varje produkt som köpts i Vazaro är berättigad i 1 år från inköpsdatumet.

Webbplatsen har ett kumulativt system som låter dig spara mellan 5 och 10% av beloppet av checken. Regelbundna kunder kan dessutom utfärda ett klubbkort, rabatten som ställs in individuellt. Leverans av varor sker med budtjänsten (i Moskva och St Petersburg) och transportföretag (till andra städer i landet). Skicka till regionerna görs endast på 100% förskottsbetalning.

3 Farfor-Gzhel.ru


Det mest utsökta sortimentet
Webbplats: farfor-gzhel.ru
Betyg (2019): 4.9

Magnifika produkter från Gzhel Porslinsfabriken anses vara ett av de mest framträdande exemplen på skönhet och nåd i diskotekindustrin.Produkterna förvånar med subtilitet av arbete och original design, och hänvisar mer till lyxartiklar som inte bara kan diversifiera det festliga bordsvaran utan också bli en ljus dekorativ accent i det inre av huset.

Företagets webbplats innehåller ett stort antal bildprover dekorerade med traditionell och berättande målning. De som strävar efter att slutföra exklusivitet, kan köpa här författarens hantverk skapade med ovanliga tekniker. Särskilt omnämnande förtjänar förslaget om inte dekorerade vita porslin, på vilka på beställarens begäran kan du ange ett visst mönster, inskription eller logotyp.

Online-butiken accepterar beställningar dagligen, förutom helger och helgdagar. I Moskva kan denna skönhet hämtas på egen hand (adresserna på hämtningspunkter är bifogade på hemsidan) eller ordna budgivning (350 rubel). I regionerna transporteras paket med känsliga produkter med hjälp av pålitliga bärare. "Russian Post" bräckliga varor skickas inte.

2 POSUDAMART.RU


Resursens bästa utformning
Webbplats: posudamart.ru
Betyg (2019): 5.0

En av de bästa butikerna i vår recension, POSUDAMART.RU, utmärker sig inte bara av ett stort utbud (över 50 tusen handelspositioner är representerade i katalogen), men också genom exemplarisk utformning av resursen. Pittoresk design, bekväm fördelning efter kategorier (matlagning, servering, köksredskap, bar "saker" etc.), ljusa bilder i 3D-format gör att du snabbt och enkelt hittar rätt produkt även för en oerfaren användare.

Webbplatsen, utan överdrift, kan kallas en riktig gemenskap av moderna gourmeter. Här kan du plocka upp disken för alla typer av kulinariska aktiviteter, lära känslorna av matlagning från kända kockar, få många nya recept och till och med bli deltagare i tävlingar om specialämnen.

För beställning krävs inte att registreringsproceduren överförs. Efter att ha fyllt i en liten blankett kommer företagschefen att kontakta dig, vilken kommer att klargöra alla nödvändiga detaljer. Observera - POSUDAMART.RU fungerar med 100% förskottsbetalning, så skickas paketet endast efter mottagande av pengar för varorna. Leverans sker i hela Ryska federationens territorium, och när man köper från 3000 rubel. Denna tjänst tillhandahålls gratis.


1 Posuda.ru


Den största online stormarknaden porslin
Webbplats: posuda.ru
Betyg (2019): 5.0

Online-butik Posuda.ru är utan tvekan den största i vår ranking. Nästan alla kända utländska tillverkare, ryska varumärken och till och med deras egna rätter, som tillverkas under varumärkena GOTOFF, LaSella och Posuda.ru, presenteras i sin katalog. Resursen är mycket populär bland privata företagare, eftersom det ger mycket gynnsamma villkor för grossistköp.

Antalet varor i lager är cirka 60 000 varor. Förutom disken finns intressanta souvenirer, presenter, barnleksaker, inredningsprodukter, hemtextil och så vidare. Butiken utför regelbundet säsongs- och tematiska kampanjer, vilket möjliggör betydande besparingar på inköpet. Också på platsen är aktivt arbetande försäljning, där du kan köpa resterna av tidigare samlingar med en rabatt på upp till 70% av den ursprungliga kostnaden.

De flesta användare som ansökt om Posuda.ru var nöjda med resultaten av samarbetet. I sina recensioner noterade de rätt och kompetent service, snabb leverans och noggrann förpackning, vilket eliminerar risken för skador på produkten. Genom kombinationen av egenskaper och höga betyg hos kunder kan vi kalla den här online-butiken bäst bland alla deltagare.


Populär omröstning - vilken online bordsaffär är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 1
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner