10 bästa tillverkare av gasutrustning (HBO)

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa gasutrustningstillverkare (HBO)

1 BRC Ökar motorns livslängd. Bra säkerhetsmarginal
2 Prins Den bästa kvaliteten utrustning. ekonomi
3 AEB Stabilt arbete på gas av dålig kvalitet. Säkra installationen
4 Tomasetto Bästa köparen val
5 Lovato Hög kvalitet till ett överkomligt pris.
6 OMVL Den mest högteknologiska utrustningen
7 ENSAM MAN Exakta inställningar för systemet. Ryskspråkig programvara
8 ALFA Den mest effektiva inhemska tillverkaren
9 SEC Det bästa utbudet av komponenter från olika tillverkare
10 DIGITRONIC Optimalt val av pålitliga komponenter

Beslutar att sätta ut gasutrustning på bilen, kan ägaren avsevärt minska kostnaden för tankning och minska driftskostnaderna. Samtidigt kan återbetalning av HBO, beroende på tillverkare och körsträcka, ta upp till ett år. Den mest rationella och kostnadseffektiva är installationen av ett gasförsörjningssystem med 4 generationer, trots höga kostnader, jämfört med enklare gasutrustning.

Granskningen deltar av de bästa tillverkarna som producerar HBO, inklusive för den ryska marknaden. Vid upprättandet av bedömningen beaktades de tekniska egenskaperna hos produkterna från olika företag, liksom yttranden från specialister om anpassning och reparation av HBO.

Topp 10 bästa gasutrustningstillverkare (HBO)

10 DIGITRONIC


Optimalt val av pålitliga komponenter
land: Polen
Betyg (2019): 4.0

Det inhemska bolaget använder komponenter och delar av budgetpriset, på grund av vilket gasutrustning från Digitronic är efterfrågan på hemmamarknaden. Beslutar att lägga HBO på detta fordon på bilar bör man komma ihåg att de föreslagna valarna använder en Tomasetto-växellåda, och för 4-generationsinstallationer används OMVL- eller AEB-gasställ, utrustade med sydkoreanska Dymco-munstycken.

Direkt 32-bitars styrenheter monteras på begäran av Digitronic själv och kännetecknas av utmärkt kvalitet och tillförlitlighet. Möjligheten att använda komponenter från olika tillverkare gjorde det möjligt för företaget att sticka ut på marknaden till ett överkomligt pris. I det här fallet lyckades företaget, endast på grund av det korrekta och avsiktliga urvalet av tillverkare, uppnå högprestandegenskaper hos färdiga HBO-installationer och uppta sin nisch inte bara på den ryska marknaden.


9 SEC


Det bästa utbudet av komponenter från olika tillverkare
land: Polen
Betyg (2019): 4.2

Det här polska företaget HBO använder komponenter från andra tillverkare, vilket gör det möjligt för alla att välja det bästa priset och kvaliteten på utrustningspaketet. Samtidigt är en av de mest budgeterade erbjudandenen inom utrustningen egen utrustning. SECGAS Standard / Super växellådan är speciellt populär tack vare dess överkomliga priser, men kunden kan också välja Tomasetto eller Poletron.

Genom att besluta att leverera gasutrustning från 4: e generationen från SEC kommer köparen att möta ett stort antal munstycken från tillverkare OMVL, Valtek, Barracuda eller Hana. Samtidigt kan skillnaden i pris endast för dessa komponenter uppgå till 4 tusen rubel. Allt ovanstående ger dig möjlighet att välja den bästa gasutrustningen till pris och kvalitet som motsvarar kundens förmåga och önskemål.

8 ALFA


Den mest effektiva inhemska tillverkaren
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.4

Till skillnad från många hushållstillverkare av HBO, monterade installationssatser från delar av olika företag, har ALPHA tillverkat sin egen utrustning. Efter att ha börjat sin verksamhet år 2005 med stycken installationer, har hovdjuret väsentligt ökat omsättningen.Idag bedriver företaget regelbundet arbete med mer än 200 större transportörer i landet som använder ALPHA-gasutrustning på sina bilar.

Samarbetet med den polska tillverkaren Tegas har upprättats. En gemensam utveckling lanseras i form av ALPHA PM-modellen. 4: a generationen ALPHA AEB-gasinstallationslinjen dök upp i 2017 tack vare ett nära samarbete med AEB Alternative Fuel Electronics. Det bör noteras att företaget har utvecklat och genomfört egna elektroniska styrsystem och programvara för dem, vilket tar hänsyn till egenskaperna hos gasinjektorer av olika märken.


7 ENSAM MAN


Exakta inställningar för systemet. Ryskspråkig programvara
land: Polen
Betyg (2019): 4.5

Tillverkaren av högkvalitativ gasutrustning STAG är välförtjänt populär, inte bara i Polen utan i hela världen. För den inhemska konsumenten är valet till förmån för STAG 4-generationen HBO dikterat av tillförlitlighet, rimligt pris, snabb återbetalning och ryskspråkig programvara. För de bästa indikatorerna på effektiviteten hos systemet uppfyller den avancerade mjukvaran som reglerar gasinsprutningen mest exakt. HBO STAG garanterar också högsta nivå av kontroll och säkerhet.

På grund av sin kompakta storlek och närvaron av automatisk inställning kan denna gasutrustning placeras på nästan vilken bilmodell som helst. En ytterligare fördel med denna tillverkare HBO är att erbjuda på marknaden inte bara kompletta uppsättningar, men också enskilda delar, vilket är mycket praktiskt om du behöver ersätta dem.

6 OMVL


Den mest högteknologiska utrustningen
land: Italien
Betyg (2019): 4.6

Gasutrustning av detta företag, känt på marknaden sedan 1980, har etablerat sig som en av de mest tillförlitliga och högteknologiska. I produktion finns det uppsättningar av 2 och 4 generationer (Saver och Dream XXI-linjer är representerade i Ryssland) metanväxter och system för att leverera flytande gas utan reducerare, som saknas på hemmamarknaden på grund av deras kostnad och komplexitet vid installation och underhåll.

Trots premiumkvaliteten är OMVL mindre efterfrågan än andra italienska tillverkare av HBO på grund av den höga kostnaden för utrustning och hög känslighet för gas av dålig kvalitet. Det finns dock ingen anledning att ifrågasätta tillförlitligheten hos installationerna för detta märke för olika bilar. Det är känt att företaget har tecknat ett kontrakt för leverans av uppsättningar gasutrustning direkt till fabrikstransportören av den mest populära kommersiella modellen Gazelle. Detta ökade inte bara maskinens effektivitet utan ökade också livslängden hos cylinderns kolvgrupp i motorn.


5 Lovato


Hög kvalitet till ett överkomligt pris.
land: Italien
Betyg (2019): 4.7

En av de äldsta italienska tillverkarna av alternativa bränslesystem har lovato fått förtroende för miljontals bilägare runt om i världen. Alla komponenter i HBO tillverkas på en fabrik i Italien och testas regelbundet under olika förhållanden vid högsta belastning, vilket utesluter möjligheten till äktenskap. Produkterna genomgår den strängaste kvalitetskontrollen, samtidigt som de har många intyg om överensstämmelse. Gasutrustning Lovato är utrustad med munstycken, som enligt tillverkaren kommer att tjäna upp till 300 tusen km.

På grund av de olika färdiga uppsättningarna HBO kan du hämta systemet för nästan alla fordon. Särskilt populär på hemmamarknaden är gasutrustning från den 4: e generationen, som produceras av detta företag. HBO Lovato fungerar bra i svåra realiteter - bränsle av låg kvalitet, driftsegenskaper, låga temperaturer och andra faktorer kan inte orsaka ett kritiskt tillstånd för installationen. Gassutrustning från denna tillverkare kännetecknas av högsta hållbarhet och prestanda, samtidigt som de visar stabila prestandaindikatorer.


4 Tomasetto


Bästa köparen val
land: Italien
Betyg (2019): 4.9

Detta är förmodligen den mest kända tillverkaren av gasutrustning i post-sovjetisk rymd.Det italienska företaget lyckades kombinera prisvärda och högkvalitativa installationer. Beslutar att ta på bilen HBO Tomasetto, tar ägaren som regel inte bara dessa egenskaper i beaktande. Den breda representationen på marknaden för reservdelar och komponenter i detta varumärke, liksom deras tillgänglighet, spelar en viktig roll i sin popularitet.

Utrustningens kvalitet och tillförlitlighet är otvivelaktigt. Sedan 1982 kunde Tomasetto Achille Spa få internationellt erkännande genom att investera en betydande del av vinsten i sin egen utveckling. HBO 2 och 4 generationer, samt installationer som fungerar på metan (CNG) tillverkas exklusivt på en fabrik i Italien, där strikt kvalitetskontroll etableras inte bara för produkter utan också för råmaterialtillförsel.

3 AEB


Stabilt arbete på gas av dålig kvalitet. Säkra installationen
land: Italien
Betyg (2019): 4.9

Den mest populära hos konsumenten är gasutrustning från den italienska tillverkaren AEB, som är av högsta kvalitet och samtidigt har ett konkurrenskraftigt pris. Praktisk programvara tillhandahålls för att installera systemet, och det är också möjligt att ansluta till styrenheten via en mobil enhet. AEB-gasutrustning särskiljs genom att optimera bränsleförbrukningen och omedelbar systemavstängning vid ett problem.

HBO 4: e generationen från AEB kan sättas på nästan alla moderna bilar, både med bensin och dieselmotorer. Tack vare den unika utvecklingen lyckades företaget visa de bästa resultaten när det gäller dieselbyte av metan upp till 60%, propan - upp till 50%. HBO-systemet med 4 generationer är utrustat med munstycken, som på grund av den unika sammansättningen har ökat motståndskraft mot låg bränslekvalitet och kritiska temperaturer. Den uppskattade tiden för gasutrustningen AEB är 200 tusen km, men i praktiken kan denna indikator ökas avsevärt.

2 Prins


Den bästa kvaliteten utrustning. ekonomi
land: Nederländerna
Betyg (2019): 5.0

Det holländska företaget Prins representerar produkter av högsta kvalitet på världens HBO-marknad, vilket blir det bästa valet för premiumbilar. Denna utrustning är installerad som en basenhet vid vissa fordonsindustrier av varumärken som Volkswagen Group etc. Det höga priset på gasutrustning från denna tillverkare är motiverad av exceptionell driftsäkerhet, säkerhet och effektivitet. HBO-systemet 4 generationen Prins VSI 2 uppfyller alla europeiska standarder och omfattar en tre års garanti utan körsträcka.

Företagets unika utveckling när det gäller att införa bränsle i det stegvisa insprutningssystemet i ångfasen möjliggör användning av Prins gasutrustning med både metan och propan-butan. Systemet HBO Prins VSI, konstruerat för motorer med en volym från 0,7 till 6,0, är ​​utrustad med en kraftfull elektronisk styrenhet som kan styra arbetet med 10 cylindrar samtidigt. Gasinjektorerna som används i HBO-kitsna hos den japanska tillverkaren Keihin utmärker sig av bästa kvalitet och driftsäkerhet, vilket i sin tur garanterar en ekonomisk bränsleförbrukning.


1 BRC


Ökar motorns livslängd. Bra säkerhetsmarginal
land: Italien
Betyg (2019): 5.0

Det italienska företaget BRC, som grundades 1977 i staden Cherasco, är idag en erkänd världsledande tillverkare av gasutrustning. Den höga kvaliteten på de produkter som är avsedda att omvandla bilen från bensin till billigare bränsle har gjort företaget mer populärt. HBO av denna tillverkare är installerad på en mängd olika fordon runt om i världen. Den senaste forskningsutvecklingen som gjorts av ingenjörer i företaget, möjliggör förbättring av gasballongutrustningens BRC och förbättring av dess egenskaper.

Enligt resultaten av test som BRC regelbundet utför på autodrom, kan bilar som körs på flytande gas klara maximala belastningar och samtidigt visa de bästa resultaten i bränsleekonomin.BRC är för närvarande den enda tillverkaren som producerar HBO med ett unikt system för direkt injektion av propan och metan. Om du lägger på bilens gasutrustning BRC 4 generationer kan motorn arbeta med minimal belastning, men utan att förlora ström alls. Denna funktion leder naturligtvis till en ökning av resursen, vilket i hög grad bestämmer ägarens preferenser.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av HBO?
Vi rösta!
Totalt röstat: 11
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner