15 bästa schweiziska klockor

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa märkena av schweiziska klockor: en budget på upp till 30 000 rubel.

1 Tissot De bästa innovationerna i produktionen
2 Maurice Lacroix Den perfekta kombinationen av pris och kvalitet
3 roamer Bästa pris
4 SWISS MILITARY - HANOWA Hög funktionalitet
5 Adriatica Tillförlitlighet och elegans

De bästa varumärkena av schweiziska klockor: en budget på upp till 100 000 rubel.

1 Rado Bästa repansäkerhet. Lyxdesignlösningar
2 Longines Hög kvalitet och stil
3 Tag Heuer Hög vattenbeständighet
4 Raymond Weil Kombinationen av innovation och tradition
5 Victorinox Diskret stil

De bästa varumärkena av schweiziska klockor: en budget på 100 000 rubel.

1 Rolex Den bästa noggrannhetsklassen är "A"
2 Omega All-keramisk kropp
3 Breitling Hög byggkvalitet
4 Ulysse Nardin Avancerad teknik
5 Baume & Mercier Universitet och unikhet

Schweiziska klockor är en unik kombination av högkvalitativ och attraktiv design. Detta är en klassiker och prestige, som inte har varit lika i över 400 år nu - sofistikerad teknik, manuell montering, dyra material. Den särdrag hos schweiziska klockor för män och kvinnor är inte bara märkning, vilket anger ursprungslandet. Klockor anses endast vara schweiziska under vissa förutsättningar:

 • Kostnaden för delar i urverket - inte mindre än 50%.
 • En klockmekanism är inbyggd i fallet i Schweiz.
 • Slutklockan kontroll gjordes i Schweiz.

Sådana klockor är inte bara ett funktionellt tillbehör, men kan också berätta mycket om karaktären och hobbyerna hos deras ägare eller värdinna. Till exempel är vissa märken (främst lyx) inspirerade av olika sporter, vilket återspeglas i designen. Således borde du inte spara på timmar, eftersom de är en organisk fortsättning av bilden och personligheten. Nedan är rankningen av de bästa schweiziska klockbolagen, som är av hög kvalitet och kända för sina unika designlösningar.

De bästa märkena av schweiziska klockor: en budget på upp till 30 000 rubel.

Budget schweiziska klockor? Ja, och det händer! Nedanstående varumärken har visat sig vara exklusivt positiva. Till en relativt låg kostnad kan du bli ägare av högkvalitativa produkter.

5 Adriatica


Tillförlitlighet och elegans
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.6

Klockmärket, som främst är känt i europeiska städer, blir bara populär bland ryska konsumenter. Företaget producerar inte bara herrklockor, utan även kvinnor, som kännetecknas av en speciell elegans och sofistikering. Manliga modeller är ganska mångsidiga, de kommer att vara ett bra komplement till någon bild, vare sig det är en klassisk stil eller en sportig. Remarna är gjorda av äkta kalvskinn, elastisk och mjuk. Tack vare en speciell bearbetningsmetod har de naturliga färger. Inte alla märken kan skryta.

Metalldelar är gjorda av titan, som har höga slitstyrka egenskaper. Mekanismer köps från de berömda schweiziska mästarna, så tveka inte deras militära noggrannhet och hög kvalitet. Varje klocksamling har sin egen individuella stil och unik design. Det låga priset gör förstklassiga produkter särskilt attraktiva. Klockorna på detta företag kommer att vara en underbar present till en man. De betonar sin maskulinitet, stilstil och en liten prat om karaktären. Tillförlitlighet, elegans och originalitet särskiljer detta billiga schweiziska varumärke från andra.


4 SWISS MILITARY - HANOWA


Hög funktionalitet
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.7

Ett av de mest populära billiga schweiziska märkena, vilket ger utmärkta herrklockor.Specialister med särskild uppmärksamhet till sina egna skisser skapar en original design med högkvalitativa material som hjälper till att uppnå absolut noggrannhet, pålitlighet och hållbarhet. Klockorna på varumärket skapas för en riktig man som strävar efter perfektion, inte bara i livet utan också på jobbet och i sport. De är mångsidiga och lätta att passa in i någon garderob. Känslighet och maskulinitet - de viktigaste komponenterna som ligger till grund för varumärket.

Företaget försöker skapa en funktionell produkt. Så, varje klockmodell innehåller delar med en speciell beläggning, genom vilken du kan se tiden på natten. Billiga klockor har mineralglas, och produkter med högre prislapp finns med safir (ett av de svåraste materialen). Den joniska beläggningen skyddar klockan från olika typer av skador. Metalldelarna är gjorda av rostfritt stål med utmärkt slitstyrka. Alla produkter testas på elektronisk utrustning för att undvika de minsta defekterna. Detta är det bästa billiga klockmärket.

3 roamer


Bästa pris
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.8

Roamer - den mest budgeterade representanten för betyg av schweiziska klockor. Märket är ännu inte känt över hela världen popularitet på hemmamarknaden, men dess låga kostnader kommer säkert att ha en positiv inverkan på försäljningsutvecklingen. Vaktbolaget registrerades 1908. Grundarna och efterföljande ägare av företaget fortsatte sina namn genom att förordna utvecklingen av kalibrer och engagemang i användningen av beprövade mekanismer.

Utformningen av herr- och kvinnoklockor i allmänhet är inriktad på klassikerna på 40-talet. En unik egenskap hos modellerna är guilloche, dvs ritning på mönstret och / eller ringen på mönstret, som sammanfaller med armbandets mönster. Användarna i recensionerna noterar kvaliteterna av diskreta linjer, hög noggrannhet, inläggningar med ädelstenar. Kostnad - från 8 000 rubel.

2 Maurice Lacroix


Den perfekta kombinationen av pris och kvalitet
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.9

Maurice Lacroix är ett schweiziskt klockmärke, grundat 1975. Varumärket skylder inte sitt namn till grundaren eller staden, vilket ofta är fallet, men till namnet på en anställd - mer exakt, till sitt harmoniska ljud som tillverkarna har åberopat. I rekordet av företaget - projektet av världens första mekaniska klockor. För närvarande har ett sponsringskontrakt med FC Barcelona tecknats med varumärket.

Kvinnors och mäns samlingar av varumärket inkluderar klockor för varje smak och plånbok. Men det som är särskilt värdefullt för användarna är att bland lyxmodeller finns det mycket prisvärda, vilket gjorde det möjligt för tillverkaren att komma in i betyget: från kvarts till mekaniska, olika vattentäta klasser och armbandsmaterial. Minimipriset är 29 000 rubel.

I 1600-talet i Schweiz förbjöd John Calvin män och kvinnor att bära smycken, föremål av ädelstenar och metaller. Alla mästare var tvungna att omskola. Underbara klockor uppträdde på deras räknare som var så magnifika att de överskuggade några smycken. För närvarande producerar Schweiz det högsta antalet högkvalitativa klockor.


1 Tissot


De bästa innovationerna i produktionen
land: Schweiz
Betyg (2019): 5.0

Tissot - en av ledarna av betyget i kategorin budget schweiziska klockor. Företaget grundades 1853. Märket har nära band med Ryssland. Sedan slutet på 50-talet av XIX-talet har Tissot varit den officiella leverantören av klockor till den ryska kejserliga domstolen. från början av 1900-talet - timmar för den ryska armén.

En del av tillverkaren är innovationer, till exempel klockor av granit, pärlemor och trä - deras avancerade utveckling. I kollektionerna av märkes klockor för män och kvinnor, mekaniska och kvarts, analoga och digitala, fickor och klockor. Användarna i recensionerna betonar sådana fördelar som vattenbeständighet, läder, rostfritt stål eller gummiband, stålhölje, diamantinlägg etc. Minimikostnaden är 17 000 rubel.


De bästa varumärkena av schweiziska klockor: en budget på upp till 100 000 rubel.

I denna kategori av betyg är beprövade märken av herr- och kvinnoklockor, som har hittat det största antalet positiva recensioner. Användare har dubbed dessa varumärken som den bästa kombinationen av värde, estetik och funktionalitet.

5 Victorinox


Diskret stil
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.6

Märket, som har skapat ett namn för sig tack vare de mest funktionella arméknivarna, är engagerad i produktionen av minst funktionella klockor. Varje element som införs under skapelsen har sin egen mening och utför en speciell funktion som gör varje produkt praktisk och original. Inledningsvis var företaget engagerad i frisläppandet av de bästa arméklockorna i Amerika, men då beslutades det att utöka produktionen i riktning mot Schweiz. Företaget har varit trogen mot sina traditioner och skiljer sig från andra genom att det tillverkar produkter med måttlig form och med de läsbara (av alla schweiziska klockor) dial.

Märket producerar klockor av olika priskategorier, men speciellt intressanta artiklar finns i kategorin från 30 eller tusen rubel. Högkvalitativ, hållbarhet av material, ovanligt men strikt design - de viktigaste komponenterna i märket, hjärtliga hjärtan. Dessutom har det här märket kvinnliga modeller, men de är få. De är en utmärkt avslutning av inte bara en sportbild (modeller med band av textilier), men också en bild av en framgångsrik affärskvinna, som kan marknadsföra sin verksamhet på nivå med män. Ibland kan klockor berätta om en person mycket mer än det verkar.

4 Raymond Weil


Kombinationen av innovation och tradition
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.7

Det märke av schweiziska klockor, som skapades relativt nyligen (under andra hälften av 1900-talet), kan överraska med sina produkter. Under hela tiden har företaget förbättrats och fortsätter att förbättra processen att skapa en av de bästa herr- och kvinnoklockorna. Märket, inspirerat av musik, är idag ett av de få som har sin egen oberoende produktion. Unik produktionsteknik, högteknologisk design och premiummaterial har hjälpt varumärket att skapa ett ärligt namn, strikt med angivande av högkvalitativa produkter.

Ett brett utbud av klockor har ett annat fokus: det finns sportmodeller, det finns tidlösa klassiker eller klassiker i en modern tolkning, och märkets mästare erbjuder intressanta vintagemodeller. Det finns ett stort antal vackra samlingar för kvinnor. De är utövandet av elegans och respekt för estetiken i klockorna i det förflutna. Men den främsta fördelen med varumärket över de andra är en unik kombination av innovationer och traditioner, och naturligtvis uppmärksam attityd gentemot kunderna. Detta är det första företaget som skapar en konsumentklubb och utökar sin närvaro på Internet.

3 Tag Heuer


Hög vattenbeständighet
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.8

Tag Heuer är ett företag som började 1860. För närvarande är det engagerat i produktion av lyxklockor, kronometrar, smartphones och glasögon. Ett särdrag hos varumärket är oändlig fascination med precision. Företaget äger många kronografer, som kan mäta även hundrades sekund. Armbandsur av detta märke är i stor efterfrågan bland Hollywoodstjärnor och legendariska idrottare - Leonardo DiCaprio, Lewis Hamilton, Cristiano Ronaldo, Patrick Dempsey, etc.

En speciell plats i samlingarna är reserverad för en kvarts herrur med ett stålfall och ett armband av rostfritt stål, som inte är rädda för dykning. Tillverkaren garanterar en hög vattenbeständighet, vilket bekräftas av användarrecensioner. Kostnad - från 70 000 rubel.

2 Longines


Hög kvalitet och stil
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.9

Longin är ett märke av klockor och deltid världens första officiellt registrerade varumärke bland de som hittills används. Företaget grundades 1832 och har sedan länge prydat sina klockmodeller med specifikt gravyr - inverterade timglas med vingar breda. Märket slår alla rekord inom urvalsföretagens antal utmärkelser. Bland de kända ägare av armbandsur från denna tillverkare är Albert Einstein, Joseph Stalin, Coco Chanel. Och bland reklampersonerna är hon själv Audrey Hepburn och Andre Agassi.

Företaget presenterade världen med en sådan innovation som utvecklingen av en mekanism där överföringen av händerna och deras växt blev möjlig genom kronan. Andra innovationer - lanseringen av en rektangulär klocka och tunnformad samt minimering av produktens tjocklek. Användare betonar att armbandsur av detta märke är kärnan i hög kvalitet och stil. Pris - från 44 000 rubel.

1 Rado


Bästa repansäkerhet. Lyxdesignlösningar
land: Schweiz
Betyg (2019): 5.0

Rado är en av de mest kända schweiziska klockmärkenna. Företaget har varit verksamt sedan 1917 och koncentrerat sig på produktion av armbandsur för män och kvinnor i mellanklassen. Ett intressant faktum är att klockorna i det här varumärket präglar Sasha Belys hand - den legendariska karaktären från TV-serien "Brigade" som utförs av Sergey Bezrukov. Dessutom är företaget den officiella tidvakten för tennisturneringar.

Tillverkaren äger sådan förtjänst som frisättningen av första klockan, reptålig. Denna egenskap är fortfarande deras "chip". Användare är överens med modedesxperter som ger varumärket en prioritet i design. Alla samlingar i företaget präglas av sofistikering, relevans och sofistikering. I recensionerna betonar kunderna att märket erbjuder ett brett sortiment av herr-, dam- och unisex klockor. Kostnad - från 48 000 rubel.


De bästa varumärkena av schweiziska klockor: en budget på 100 000 rubel.

Varumärken från premium-segmentet kommer att falla under fickan i en smal cirkel av klockvänner. Men som de som har lagt ut en snygg summa klockan är de värda det. Design, funktionalitet, ergonomi - allt är överst!

5 Baume & Mercier


Universitet och unikhet
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.6

Lyxklockor, kända som de bästa produkterna i lyxsegmentet, erövrar inte bara kvinnors hjärtan utan även män. Det äldsta varumärket i världen bland annat klockverkstäder började sin historia på 1500-talet och fortsätter att skapa mästerverk för handleder fram till idag. Ett brett sortiment låter dig välja en modell för vilken bild som helst. Det finns också modeller med en kronograf, med tre ratt och världstid. Mekanismen fungerar felfritt och imponerar med dess funktionalitet.

Välmående män ger helt och hållet varumärket en förtrollning av maskulinitet och en känsla av smak i design, vilket direkt skiljer dem från mängden. Kvinnor klockor har sensuell elegans och ger en speciell charm till deras ägare. Du kan träffas som tidlösa klassiker och ett nyfiken spel med henne. Vissa modeller inkluderar ett borttagbart band som gör att du enkelt kan kombinera klockor med något sätt. Produkter av varumärket väljs av kvinnor av alla åldrar, eftersom de är universella, men samtidigt unika. Kvalitet är inte värt att nämna här, priset och namnet på varumärket kommer att göra det själv. Dessa klockor kommer att vara en utmärkt finansiell investering, redo att arbeta i årtionden.

4 Ulysse Nardin


Avancerad teknik
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.7

Historien om varumärket, som började på 1800-talet med helt noggranna marina kronometrar, fortsätter denna dag. Dessa kronometrar avstämdes med hjälp av astronomiska regulatorer.För många patent har företaget fått ett stort antal utmärkelser. Sedan 80-talet av 1900-talet lanserade den produktionen av herrklockor som inte är sämre än de berömda kronometerna, för vilka hon fick titeln på det bästa märket av schweiziska klockor i det offentliga ansiktet. Nyligen beslutade varumärket att öka garantiperioden för sina produkter upp till fem år, vilket indikerar den högsta nivån av klocktillverkning till denna dag. Inte alla märken kan vara stolta över det.

Perfekt tillverkbarhet och uppfinningsrikedom, särskiljande märke klockor kan inte vara billigt. Ett företag som ständigt utbildar sin personal och förbättrar produktionsprocessen har inte råd med lyxen av lågmodellmodeller, eftersom varje detalj i klockorna är gjord av högkvalitativt material, testat med noggrann precision och särskild uppmärksamhet. Företaget har under många år varit ledande bland tillverkare av klockor, utan att ändra sina traditioner och är trovärdiga mot havet i designlösningar.

3 Breitling


Hög byggkvalitet
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.8

Varumärket schweiziska klockor Breitling finns sedan 1884. Företaget presenterar uppfinningen av en kronograf med en oberoende kontrollknapp och en stoppur, vars noggrannhet var 1/10 av en sekund. Märket har arbetat nära med globala flygbolag och är fortfarande känt för sin anslutning till flygteknik.

Användare noterar i recensionerna byggkvaliteten, den höga vattentäta klassen och en unik tematisk design. Modeller av alla linjaler kännetecknas av en stor kropp, kontrasterande trim och utseende, som simulerar cockpiten. Minimikostnaden för en armbandsur är 135 000 rubel. Till det här priset kan du till exempel bli ägare till en kvarts herrsklocka med en analog typ av tidskärm, ett läderband och en reflekterande safirkristall.

2 Omega


All-keramisk kropp
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.9

Premium varumärket är inspirerat av de mest oväntade sakerna: i idrott, i rymden, i arbete med välgörenhetsorganisationer, och även i relationer med den mest kända hemliga agenten. Många kändisar väljer klockor av det här varumärket för högsta kvalitet, unik design och livlig historia. Så, till exempel, "Omega" är den första klockan som besökte månen. Dessutom har ett märke som ingen annan en särskild plats i sportarenan. Under många år har bolaget varit den främsta tidvakten vid alla tävlingar på högsta nivå.

Företaget försöker inte bara använda högkvalitativa material som testas med tiden, utan också självständigt inventerar nya legeringar, vilket gör produkten speciell. Hög prestanda och funktionalitet förbättras av en smakfull design. Detta företag, ett av få, som skapar ett tillbehör med ett keramikfall, representerar således en intressant tolkning av "månens" timmar. Produkter av varumärket betonar ägarens unika egenskaper och kommer att vara ett utmärkt komplement till alla bilder.


1 Rolex


Den bästa noggrannhetsklassen är "A"
land: Schweiz
Betyg (2019): 5.0

Rolex är ett premium-märke av schweiziska klockor, vars namn är förknippat med lyx, elegans och tillförlitlighet. Tillverkaren specialiserar sig i produktion av tillbehör och klockor, vars årliga volym är en halv miljon varor. Detta är kanske det mest kända märket av klockprodukter.

Företaget, grundat 1905, ägnar sig i hela sin verksamhet till kvaliteten på klockrörelser. Detta företag äger den första utgåvan av armbandsur, märkta med certifikatet för kronometrisk precision. Användare som har tillåtit sig ett så prestigefyllt inköpskrav, högkvalitativa armbandsur, ett rikt sortiment, oöverträffad noggrannhet och elegant design. Minimikostnaden börjar med ett varumärke på 682 000 rubel.Klockan är gjord av stål och guld, och guld kompletteras också med ett rostfritt stålarmband.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av schweiziska klockor?
Vi rösta!
Totalt röstat: 1364
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. Daniel
  Breitling? Det bästa inom flygfarten? Allvarligt? Bär inte nonsens. De bästa luftfartens ämnen har alltid varit IWC, och de är högre än klassen i klassen.

betyg

Hur man väljer

recensioner