10 bästa ovanliga gåvor för det nya året

plats

namn

Bästa presentera presentidé

Topp 10 bästa ursprungliga gåvor till det nya året

1 Presentkort Det mest minnesvärda presentintrycket
2 Nyårsdisk Bra kombination av praktiskt och festligt humör
3 Plaid transformator Varma hälsningar för närmaste
4 Ant gård Underhållande gåva för djurälskare
5 Brädspel Den bästa underhållningen för vänner i alla åldrar.
6 Baduppsättning För älskare av ryska bad och bastur
7 Växt i banken Det bästa gåva valet för hem trädgårdsmästare
8 Snöklot Universal present och ett underbart inslag av inredning
9 Koppmuffa Bekvämlighet i detaljer
10 Sött kort Den bästa billiga presenten till kollegor och bekanta

Det nya året är en av de ljusaste och mest massiva helgdagarna på jorden. Både vuxna och barn väntar på honom och förbereder sig för det. Alla drömmar om uppfyllandet av sina välskötta önskningar och hoppas att alla motgångar kommer att förbli i det gamla året. På nyår och jul är det vanligt att ge varandra gåvor, då det börjar bli kallt väder, börjar vi undra vad vi ska ge till våra släktingar, släktingar, vänner och kollegor. För en sådan universell semester borde du inte leta efter dyra gåvor, eftersom deras siffror i slutändan blir stora och din plånbok kan märkbart minska.

Nedan ser vi på en provlista över de bästa ovanliga gåvorna för det nya året.

Topp 10 bästa ursprungliga gåvor till det nya året

I våra topp 10 bästa nyårs presenter ingår gåvor för olika ändamål och prisnivå. Här hittar du läckra ätbara hälsningar där du kan behaga ett stort företag av vänner eller kollegor, utsökta rätter för att dekorera semesterbordet, underhållande spel för barn och vuxna, och många andra ovanliga och originella idéer för firandet.

10 Sött kort


Den bästa billiga presenten till kollegor och bekanta
Presentpris: från 295 gnidning.
Betyg (2018): 4.1

Få människor är likgiltiga med sådana goda och friska godisar som choklad. Om det finns sötsaker bland dina kollegor eller bekanta, kan ett sött kort vara det bästa alternativet för en billig men originalgåva - en kakel av högkvalitativ mjölk eller mörk choklad i ett personligt paket. För att ge souveniren ännu mer individualitet, beställ en unik hälsningstext för varje gåva, som kommer att ligga på andra sidan om omslaget.

Denna tjänst erbjuds av många online-presentbutiker, så det är inte svårt att välja rätt delikatess för dig och boxens utformning. Den enda regeln är att ange tillverkningsdatum och hållbarhet i förväg, och ta reda på vem tillverkaren av produkten är.9 Koppmuffa


Bekvämlighet i detaljer
Presentpris: från 200 gnidning.
Betyg (2018): 4.2

Och här är en annan idé om en enkel billig present - en manschett för en krus. Detta är en stickad halsduk med en knapp som bärs på koppen och därigenom håller innehållet varmt. En ljus och söt manschett på samma gång tjänar flera syften - det är en prydnad, skapar ett nyårs humör, och skyddar också händerna mot att bränna med en varm dryck.

En sådan original gåva kan tillverkas med egna händer, om du äger elementära stickning färdigheter. Men om du inte har tid eller vissa färdigheter, är det lättare att beställa och köpa färdiga alternativ. Deras överkomliga kostnad gör att du kan skänka en hel grupp vänner till det nya året med glada "kläder" för en krus.

8 Snöklot


Universal present och ett underbart inslag av inredning
Presentpris: från 630 gnid.
Betyg (2018): 4.3

Snöklotet har länge varit en oumbärlig egenskap för nyår och jul. Det här är ganska enkelt, men samtidigt har det ursprungliga leksaken lite otroligt magi, vilket tvingar även den mest seriösa personen att le.Vad kan vi säga om barnen, fascinerad med att titta på "snöflingorna" försiktigt nedåt i sfären, skaka om och om igen souveniren i handen. Ännu mer intressant, om den dekorativa bollen är utrustad med ett musikband organ, som kommer att spela en söt julmelodi.

En sådan gåva kan vara ett utmärkt inslag i inredningen, vilket gör den festliga atmosfären ännu bekvämare och fantastisk. Detta är en underbar gåva för nära och kära, släktingar eller vänner. På samma sätt kan du gratulera affärspartners, anställda eller kollegor.


7 Växt i banken


Det bästa gåva valet för hem trädgårdsmästare
Presentpris: från 299 gnidning.
Betyg (2018): 4.4

Vill du gratulera din mormor, mamma eller vän original och intressant? Det finns ett sådant sätt. Ge dem en personlig burk med en växt. Det ser ut som en vanlig burk, på etiketten som typ av växt är skrivet till och till vilken den nu tillhör. Och inuti finns ett helt ovanligt innehåll - en fruktbar jord med en frö av en växt, till exempel ett julgran. Om det vattnas och lagras under gynnsamma förhållanden, kommer ett riktigt levande träd att växa därifrån. Du måste erkänna att på vintern är ett träd på vintern ett mirakel!

6 Baduppsättning


För älskare av ryska bad och bastur
Presentpris: från 1 840 gnid.
Betyg (2018): 4.5

En snöig och kall vinter är den traditionella tiden att besöka ett varmt ryskt bad. Förutom det faktum att detta vattenförfarande har en mycket positiv effekt på människors hälsa, vilket gör immuniteten mer robust är mötet i ångbastun en av de mest önskvärda händelserna för miljontals män i vårt land. Om din favorit också tillhör beundrare av "lätt ånga", ge honom ett underbart baduppsättning, som inkluderar en filthatt, badkar, handduk eller massagehandske, kvast och annat tillbehör för en trevlig vistelse.

Mässan kan också erbjuda mycket intressanta och användbara kits för att besöka badet och bastun. Med aromatiska oljor, handgjord tvål, scrubs, salt och andra "kvinnliga" saker. En sådan gratulation kommer säkert att komma till domstolen "för dem som har sitt eget ångbad, eller är vana vid avkoppling i de bekväma förutsättningarna för olika fritidsanläggningar.

5 Brädspel


Den bästa underhållningen för vänner i alla åldrar.
Presentpris: från 1 350 gnid.
Betyg (2018): 4.6

Brädspel i dag upplever en verklig återfödelse. Nu spelas de inte bara hemma utan även i klubbar, restauranger och antikafe. Bland älskare av denna typ av underhållning är verkliga tävlingar och mästerskap av olika nivåer. Människor samlas i stora företag för att inte bara spendera fritiden i ett intressant samhälle utan också att öva sin uppfinningsrikedom, hitta nya vänner och få en hel rad positiva känslor.

Välj ett presentkort spel ska vara beroende av åldern för de donerade. Om du vill behaga studenten - ta en titt på det klassiska "Monopolet" eller den informativa "7 underverk", som kan spelas från 8-10 år. Vuxna är mer lämpliga "Mafia" eller "Slaget vid könen" från företaget "Neskuchnye-spel". Kostnaden för sådana varor bestäms av konstruktionen, antalet ytterligare element och skriptets komplexitet men överstiger sällan mängden 1500-2000 rubel.


4 Ant gård


Underhållande gåva för djurälskare
Presentpris: från 3 200 gnid.
Betyg (2018): 4.7

Om ditt barn drömmer om ett husdjur, men du är inte redo att ta på sig sådant ansvar, presentera honom en trendig formica, en artificiell anthill, där energiska och aktiva insekter glatt spenderar sina dagar. Ant gårdsvård kräver minimal, men det ger ett unikt tillfälle att observera naturen på microworld utan att lämna din hemstol.

Nu kan du hitta modeller av forcarias av alla konfigurationer, storlekar, gjorda av olika material. I produktens egenskaper anges vanligtvis hur många individer som har utformat ett sådant "hus".Du kan välja ett enkelt akvarium fyllt med säker bio-gel, eller köpa en mer komplex struktur med rymliga arenor och många färdiga rörelser. Allt beror på dina personliga preferenser och naturligtvis på materialmöjligheterna.

3 Plaid transformator


Varma hälsningar för närmaste
Presentpris: från 1 200 gnid.
Betyg (2018): 4.8

Den ursprungliga sättet att värma dina nära och kära på kalla vinterkvällar är att ge en mjuk varm filt. Men filten är inte enkel, men en transformator. Det vänder sig lätt från en rolig leksak till en plaid, och lätt också tillbaka i leksaken. Det är bekvämt att ta med dig till bilen, det tar upp lite utrymme. Björnar, kaniner, kattungar lämnar inte likgiltigt ett enda barn, och när de blir till en stor duk kommer de att glädja dem.

Utformningen av en sådan transformator är en duk med ett lås som viks i en leksakspudde.

2 Nyårsdisk


Bra kombination av praktiskt och festligt humör
Presentpris: från 750 rubel.
Betyg (2018): 4.9

Ett vackert serverat festligt bord är hälften av händelsens framgång. Det är ingen hemlighet att en varierad och näringsrik meny är ett obligatoriskt tecken på någon fest i Ryssland, och i traditionen att fira det nya året spelar familjefestet en särskilt viktig roll. Varje hemmafru vill glädja sina släktingar med några ovanliga recept, dekorera rätter på ett särskilt originellt sätt. Detta kommer att hjälpa de speciella "julen" rätterna, dekorerad med tematiska ritningar eller inskriptioner.

Som present kan du välja en elegant tekanna eller en keramisk maträtt, salladsskålar i form av julgranar eller eleganta glasögon med "snötäckta" kanter. Om du förbereder gratulationer för gästerna - få var och en av dem en billig, men pittoresk mugg med den färgstarka jultomten eller hans oumbärliga följeslagare - Snow Maiden. Det viktigaste är att hålla andan i denna älskade semester i produkten.


1 Presentkort


Det mest minnesvärda presentintrycket
Presentpris: från 3 000 gnid.
Betyg (2018): 5.0

En underbar gåva till våra nära och kära som förtjänar det bästa. Beroende på din älskade intressen kan du hämta ett certifikat för en mästerklass i teckning eller keramik, köpa en dag på spaet, köpa en individuell rundtur i staden eller välj ett extrema alternativ - fallskärmshoppning, flyga i en aerotube eller fallande till zorb. Intervallet av idéer är enormt. Av särskilt intresse är de "parade" certifikaten, som erbjuder att spendera tid tillsammans på ett ovanligt ställe (till exempel att ordna en romantisk kväll i en saltgrotta eller lära sig att dansa den eldiska argentinska tango) och kan till och med gå igenom en erotisk strävan.

Gåvor intryck är verkligen en av de mest minnesvärda och värdefulla. Välja ett äventyr till smaken och karaktären hos den person som doneras, du hjälper honom att uppleva känslor som helt enkelt är omöjliga att mäta i monetära termer.

Populär omröstning - vad är det bästa nyttårsgåvan?
Vi rösta!
Totalt röstat: 17

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner