20 bästa gåvor till chefen

plats

namn

Bästa presentera presentidé

De bästa gåvorna till chefen: en budget på upp till 1000 rubel.

1 Personligt glas för whisky Den bästa minnesvärda dekorationen av baren
2 planingi Utbytbar assistentchef
3 Newton Balls Avlastar stress
4 timglas Kommer att lägga till ett interiör
5 Mugg Planner Original och billigt

De bästa gåvorna till chefen: en budget på upp till 2000 rubel.

1 Penna i fallet För den vackraste signaturen
2 Cup "Den bästa chefen" Express respektfull attityd
3 Graverade Manschettknappar Viktigt tillbehör hos en affärsman
4 Vinlåda Status i detaljer
5 Nominell tändare Den bästa presenten till dem som röker

De bästa gåvorna till chefen: en budget på upp till 5000 rubel.

1 Pennstativ Garanterad att användas varje dag.
2 Massage sitsskydd Var försiktig med huvudets hälsa
3 Smart klocka Snyggt tillbehör med stor funktionalitet
4 Silver slipsklämma Praktiskt och elegant
5 Skrivbordsväderstation Det bästa originalet, men allvarlig gåva

De bästa gåvorna till chefen: en budget på 6000 rubel.

1 Kontorsstol Göra en bekväm vistelse på arbetsplatsen
2 Brand plånbok Håll en respektabel bild
3 Globe bar För den vackraste signaturen!
4 Spisplatta För dem som röker
5 Presentbok Bästa vinn-vinn-present

Chefen är en speciell person, han är hjärtat av företaget, teamets själ, motorn och stödet. Ledaren kan vara strikt och krävande, och kan vara mjuk och glad. Valet av en present till en chef till ära av födelsedagen bör tas på allvar. Han måste vara fast, betona sin individualitet och dominerande ställning. Men också att glömma att chefen också är en enkel person, det borde du inte. Han har sina personliga hobbyer. Detta kan vara sport, fiske, jakt eller kanske korsstygning. Vi har skapat en ranking av de bästa idéerna om original och intressanta presenter till chefen för att förenkla ditt val.

De bästa gåvorna till chefen: en budget på upp till 1000 rubel.

5 Mugg Planner


Original och billigt
Presentpris: från 500 gnid.
Betyg (2018): 4.3

Mug-Planner - Den bästa analogen av den vanliga koppen, eftersom den också kan vara användbar och funktionell. Hur ofta sippar du med ditt favoritte eller kaffe, i ett avslappnat tillstånd, kommer intressanta idéer till oss ... Med en bägare kan din chef skriva ned alla de viktigaste sakerna du behöver göra direkt efter att han har avslutat sin dryck, till exempel ring en affärspartner. Blyertspenna och suddgummi i satsen kommer snabbt att korrigera redan skrivna anteckningar. Detta är en verkligt original gåva för både kvinnor och män. Det är ett gott tecken på uppmärksamhet till chefen på egen hand, särskilt om du är i ett lag inte så länge sedan och dyra gåvor är olämpliga.


4 timglas


Kommer att lägga till ett interiör
Presentpris: från 600 gnid.
Betyg (2018): 4.6

Idag används en timglas huvudsakligen som ett inredningselement, eftersom sand kan vara av olika färger och ramen som håller behållaren kan vara tillverkad av både plast och ädelträ, med gängning på den, till exempel i form av monogram, Metallinsatser skapar ett antikt utseende. För huvudkontoret är träramning mer framträdande. Klockan kan också användas för att tilldela en viss tid för att fatta ett beslut eller att utföra en viss åtgärd, vilket ökar effektiviteten. Det är viktigt att notera att en sådan present är lämplig för semester, men på en födelsedag eller årsdag, om chefen är lite vidskeplig, bör de inte ges.

3 Newton Balls


Avlastar stress
Presentpris: från 500 gnid.
Betyg (2018): 4.7

Svårt förvaltningsarbete följs alltid av stress, nervsmärta, ackumulerad trötthet. Hjälp din chef att snabbt slappna av i stressiga situationer - gör en avkopplande present "Newton Balls".Och du kommer genast att märka hur en varm och intensiv person blir lugn och fredlig, och i huvudet börjar de skapa nya idéer. Även Newtons Balls kommer att bli en utmärkt affärsinredning, betona en kortfattad stil och göra den lite original.

2 planingi


Utbytbar assistentchef
Presentpris: från 350 gnid.
Betyg (2018): 4.8

Planering är den bästa budgetgåvan för ett företag och ständigt upptagen person. Det förenklar avsevärt kontrollsystemet av planer och uppgifter, både inom en snar framtid och på lång sikt. Förutom planering kan planeringen vara mer funktionell, eftersom det finns många variationer av sin design till salu: referenssidor med internationella nummerkoder, streckkodstransskriptioner, konverteringstabeller, kontaktfält, växelkurser, kalendrar för det gångna och nästa år. Planering är en oumbärlig assistent i affärsverksamheten, så chefen måste uppenbarligen tycka om en sådan praktisk, men användbar gåva.


1 Personligt glas för whisky


Den bästa minnesvärda dekorationen av baren
Presentpris: från 700 gnidning.
Betyg (2018): 5.0

Chefen behöver ibland också koppla av och vila. Varför inte dricka en whiskypen efter en hård dags arbete? Ge kocken ett glas för en stark dryck med personlig gravyr och varma ord. Han kommer alltid ihåg och vet att hans underordnade respekterar och uppskattar honom. På glaset kan man göra en annan inskription. Till exempel "Boss number 1" eller "The best boss." Som en ansökan, lägg till en flaska god whisky till presenten och nämna att ibland borde du bara inte fungera.


De bästa gåvorna till chefen: en budget på upp till 2000 rubel.

5 Nominell tändare


Den bästa presenten till dem som röker
Presentpris: från 1 600 gnid.
Betyg (2018): 4.3

Om din chef är beroende av en cigarett, bör du inte tänka länge om presentkontot. Ge honom en kvalitetsljus med en personlig gravyr. En sådan hälsning kommer att vara användbar och visa din uppmärksamhet åt honom. Ljus upp din chef med nya idéer, med elden av fruktbart arbete! Din ursprungliga gåva kan tjäna honom i många år, och den personliga inskriften kommer att vara minnesvärd. Och vid ett möte med partner kommer chefen att kunna skryta sitt laga uppriktiga sinne.

4 Vinlåda


Status i detaljer
Presentpris: från 1 100 gnid.
Betyg (2018): 4.5

Och i fortsättningen av ämnet alkoholhaltiga drycker - en vinlåda med gravyr, som en gåva till chefen på hans födelsedag. En sådan gåva kommer att dekorera inredningen av huvudkontoret. Och när höga gäster eller affärspartners kommer till honom, kan han stolt ta ut en flaska god vin därifrån och behandla dem åt det. Gåvan visar samtidigt huvudets höga status och ger sitt förhållande till underordnade närmare. Varje inskription kan också graveras på träboxen. Glöm inte att lägga ett fartyg med en god drink!

3 Graverade Manschettknappar


Viktigt tillbehör hos en affärsman
Presentpris: från 1 500 gnid.
Betyg (2018): 4.7

I gott ledarskap är inte bara kvaliteter som intelligens, anseende och uppfinningsrikedom, utan också affärsstil viktigt. Bild bästa chefen skapa en strikt kostym, slips och herrtillbehör. Komplettera bilden av din favoritchef med manschettknappar med personlig gravyr. De representerar ett elegant element i kostymen, och ett individuellt mönster på dem kännetecknar ägarens allvar och betydelse.

Detta är en utmärkt present till VD för ett stort företag, banksystemet, finans och advokatbyråer. Där den dagliga affärsenheten är normen.

2 Cup "Den bästa chefen"


Express respektfull attityd
Presentpris: från 1 500 gnid.
Betyg (2018): 4.8

En annan bra presentidé för ledningen är att lämna cupen till "Bästa Manager". Du kan donera den till en födelsedag eller ett årsdag, både från hela laget, för att uttrycka allmänt erkännande till chefen, eller personligen från dig själv, vilket indikerar din personliga sympati. Det är definitivt trevligt att få en sådan originalgåva, särskilt eftersom det är för ett långt minne eftersom koppen alltid kommer att dekorera hyllan på kontoret.Kollar på honom kommer chefen definitivt att inspireras av produktivt arbete. Och hur trevligt det blir när partner ser hur laget uppskattar ledarens arbete ... Det är omedelbart klart: en person vet hur man hittar ett gemensamt språk med kollegor och framgångsrikt bedriver verksamhet.


1 Penna i fallet


För den vackraste signaturen
Presentpris: från 1 300 gnid.
Betyg (2018): 5.0

Chefen måste alltid skriva ett stort antal dokument, ingå transaktioner och kontrakt. Därför bör den alltid ha en penna till hands, vacker, snygg och perfekt. Förbered dig på kockens födelsedag och beställ en penna i ett fall graverat med hans namn. Hög självkänsla, självförtroende, ett landmärke för framgång garanteras! Och med en framgångsrik chef och en underordnad liv bättre. Presenten kommer att vara relevant för regissören, avdelningschef, lärare, affärsman.

De bästa gåvorna till chefen: en budget på upp till 5000 rubel.

5 Skrivbordsväderstation


Det bästa originalet, men allvarlig gåva
Presentpris: från 4 000 gnid.
Betyg (2018): 4.6

Om du vill presentera en original, men allvarlig present till din chef, är det bästa alternativet en stationär väderstation. Enheten kommer inte bara att hjälpa dig att övervaka förändringar i atmosfärstryck, temperatur och fuktighet, förutsäga vädret under de närmaste 24 timmarna, men kommer också att dekorera inredningen i ett högt kontor. Idag finns det mekaniska och elektroniska (betraktas som mer exakta) modeller som säljs. Designen är väldigt varierad: från modern, i viss utsträckning futuristisk till klassiskt trä, daterat till gamla dagar. Det är bättre för en man att donera en mekanisk station, eftersom dess design är fasthållen och solid.

4 Silver slipsklämma


Praktiskt och elegant
Presentpris: från 2 700 gnid.
Betyg (2018): 4.7

En slipsklämma är ett viktigt tillbehör i en mans garderob för affärsmöten, och en sådan liten detalj kan indikera bärarens höga status. Från början av 1700-talet ansåg fransna klippet för ett slips ett element av aristokratiska kläder. Om du ger din chef ett enkelt klipp, är det tritt, guld kan vara pretentiöst, men ett klipp från 925 silver är lämpligt vid evenemang på alla nivåer, oavsett om det är en vardag på kontoret eller ett möte med partners. Dessutom är utbudet av klipp idag stort, du kan hitta modeller med skär av stenar eller strass av olika former, även i form av ett vapen eller flygplan (beroende på aktivitetsfältet). Den bästa anledningen till en sådan gåva skulle vara födelsedagen på huvudet.

3 Smart klocka


Snyggt tillbehör med stor funktionalitet
Presentpris: från 3 900 gnid.
Betyg (2018): 4.8

I ökande grad köps smart watch, ett handledstillbehör till en modern, affärsmässig och aktiv person, som en presentidé för förvaltning. Det ser ut som vanliga timmar, men deras potential är bredare; samling av meddelanden från en telefon kopplad till dem om alla mottagna SMS och samtal är tillgängliga. I vissa modeller är det möjligt att ringa direkt från klockan, följ puls och steg som tas, räkna ut kalorier som används, gå online, titta på videor och bilder, navigera i GPS-kartor och mycket mer. Smarta klockor har använts över hela världen under lång tid och det är verkligen bekvämt och funktionellt. Särskilt en sådan gåva blir trevligt för chefs mannen.

2 Massage sitsskydd


Var försiktig med huvudets hälsa
Presentpris: från 4 500 gnid.
Betyg (2018): 4.9

Många känner till det stressiga tillståndet på jobbet, och vilken typ av stress händer med en ledande person, som är ansvarig för arbetet i hela laget, förutom att ständigt sittande hållning ökar tröttheten. Avkopplande, lindra muskelspänningen, och kanske till och med föryngra kan hjälpa massakap, som snabbt sätter på stolen och lika lätt avlägsnas. Det spelar ingen roll här, chefen - en man eller en kvinna, vilken ålder, vilken typ av händelse - en födelsedag eller årsdag - en sådan gåvaidé kommer att glädja alla. De vanligaste lägena för massagekappar: vågor, pulsering, knådning, tappning.


1 Pennstativ


Garanterad att användas varje dag.
Presentpris: från 2 500 gnid.
Betyg (2018): 5.0

En pennahållare är en av de bästa gåvorna till en chef, både män och kvinnor, men det är absolut icke trivialt. En sådan gåva garanteras att ske på skrivbordet på huvudet och kommer alltid att användas, eftersom pennan i upprätt läge alltid kommer att vara synlig vilket kommer att befria henne från konstant sökning. Dessutom är en sådan arrangör inte på varje förvaltares kontor, och detta kommer att gynna din ledares exceptionella allvar. Stativet kommer som standard i en uppsättning med en penna, det kan också läggas till, till exempel en klippautomat, en klocka eller en fotoram.

De bästa gåvorna till chefen: en budget på 6000 rubel.

5 Presentbok


Bästa vinn-vinn-present
Presentpris: från 9 500 gnid.
Betyg (2018): 4.4

Boken har alltid varit den bästa gåvan, och om den är handgjord, så få det mer behagligt dubbelt. Exklusiv design, begränsad upplaga, rikt och värdefullt innehåll - den bästa gåvan till en stark, värdig, kraftfull person. Här är en sammendrag av memoarer som förmedlar världsledarnas erfarenhet: "Winston Churchill. Ledarskapslagen, Henry Ford. Historien om min framgång, bankirer som förändrade världen, 48 makts lagar, affärsmän som förändrat världen etc. Priserna för sådana presentböcker beror på utföringsformen av omslaget, cirkulationen av publikationen, närvaron av värdefulla element.


4 Spisplatta


För dem som röker
Presentpris: från 10 000 gnid.
Betyg (2018): 4.6

Brand är en symbol för ljusets triumf över mörkret, en symbol för rikedom, makt och auktoritet. Dessutom är observationen av eld lugn och fascinerar. Ge din chef en födelsedagspresent i form av en bio-spis spis. För det första dekorerar det inredningen, för det andra ger det en trivsamhet till rummet, för det tredje har det avkopplande egenskaper. Eldstaden har en levande eld som inte avger lukt och skadliga ämnen, röker inte, röker inte. Det tar upp mycket lite utrymme, så du kan lägga den överallt. Bio-spisar kan dekoreras på olika sätt: glas, marmor, dekorativa eller naturliga stenar.

3 Globe bar


För den vackraste signaturen!
Presentpris: från 6 000 gnid.
Betyg (2018): 4.7

Skrivbordshjärpen - baren är en originalgåva till en statusperson. Perfekt i den här kapaciteten, huvudet och huvudet. Vid första anblicken är detta en bra möbel som framhäver oklanderlig stil, svårighetsgrad och rikedom, men inuti den döljer en minibar. Där kan du alltid lagra drycker för en plötslig buffé. Globen - baren läggs på bordet och passar under alla möbler. Och viktigast av allt kommer den donerade saken definitivt inte att avvisas som onödig, eftersom affärsmöten, som slutar med den informella delen, hålls mycket ofta. Detta är ett originellt beslut när du väljer en gåva, din chef kommer att vara nöjd.

2 Brand plånbok


Håll en respektabel bild
Presentpris: från 6 500 gnid.
Betyg (2018): 4.9

För att upprätthålla chefens affärsstil kan du ge honom en kvalitet plånbok från ett känt varumärke, om det är tillverkat av naturmaterial, som läder, blir det bra. En plånbok, speciellt för en man, är alltid en relevant gåva. Vid valet är det viktigt att uppmärksamma ergonomin, förutom facken för anteckningar måste det finnas platser för trivia och för kort. Detta är en daglig användningspost - ett viktigt bildtillbehör till en affärsperson, så du kan säkert ge en sådan present till så högtidliga datum som ett årsdag eller födelsedag. Enligt etikettreglerna måste du presentera plånboken i den ursprungliga märkesfältet, du kan dessutom lägga den i presentpapper.


1 Kontorsstol


Göra en bekväm vistelse på arbetsplatsen
Presentpris: från 15 000 gnid.
Betyg (2018): 5.0

En mjuk, bekväm presentabel kontorsstol - en gåva som garanterar att du kan skämma på chefen! De flesta arbetsmoment som myndigheterna bestämmer sig för att sitta på kontoret. En högkvalitativ stol kommer inte bara att ge den bästa, bekväma känslan utan också öka produktiviteten. Kommer att glädja sig över olika modeller och deras breda funktionalitet, förutom att justera höjden och lutningen på baksidan är moderna stolar utrustade med svängbara, stötdämpande svängmekanismer. Anatomiska utsprång i ländryggen, axlar och nacke minskar belastningen på ryggraden och bäckenet. Klädseln spelar också en viktig roll, det ska vara mjukt och hållbart.

Populär omröstning - vilken gåva är bättre för chefen?
Vi rösta!
Totalt röstat: 11

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
2 kommentarer
 1. Yana
  om kaffebryggaren älskar dig kan du ge en kaffebryggare med inbyggd kaffekvarn och fjärrkontroll Redmond Skykofe, om han är avancerad kommer du definitivt att uppskatta en sådan present.
 2. Vasily
  Listan är klart inte fullständig. Förra månaden slog vi in ​​med hela avdelningen och presenterade chefen med Schnapser moonshine. Han glödde bara med lycka. Nu väntar vi på vår första hand gjorda konjak

betyg

Hur man väljer

recensioner