10 bästa presentidéer till hans fru

plats

namn

Bästa presentera presentidé

Topp 10 bästa presentidéer till hans fru

1 tur Den mest oväntade gåvan
2 Konsertbiljett Trevlig tidsfördriv
3 smycken Största sortimentet
4 Foto session Minne i många år
5 diskmaskin Den bästa hjälpen i köket
6 Ballongflygning Otrolig upplevelse
7 parfym en win-win
8 armbandsur Vacker och samtidigt praktisk gåva
9 SPA presentkort Full vila och avkoppling
10 Shopping Minsta tid spenderad på presentförberedelse

Män står ofta inför situationer när de behöver välja en gåva för sin fru. Detta sker framförallt före vissa helgdagar (8 mars, födelsedag, bröllopsdag). I vissa situationer skulle ett bra alternativ vara hushållsapparater, en stor bukett blommor eller till exempel kosmetika. Men många tjejer vill få en oförglömlig och originalgåva för en betydande händelse. Nyligen har det blivit viktigt att ge intryck snarare än materiella saker (till exempel att resa tillsammans eller gå på konsert).

Nu är det enkelt att köpa någon gåva via Internet. Här kan du beställa kläder, snygga inredningsprodukter, utrustning eller utfärda presentkort för alla tjänster (resa till spa, luftballongflygning, fallskärmshoppning etc.). Alla gåvor är vanligtvis uppdelade i flera kategorier: praktisk, romantisk, extrem, original. Oavsett den valda presentationen, glöm inte att lägga till den med en bukett blommor - detta kommer att lägga till ytterligare positiva känslor för kvinnan. Många män skickar blommarrangemang direkt till jobbet, för att än en gång tacka sin älskling med förvåning. När du väljer den bästa gåvan till din fru, bör du följa vissa regler:

 1. Kostnad för. Givetvis är valet av en gåva ofta beroende av möjligheterna. Om du har ett mycket begränsat antal bör du inte köpa det billigaste utrustningen eller smycken. Det är bättre att välja en kvalitetsgåva från en annan kategori.
 2. originalitet. Ju mer originalen gåvan, desto mer positiva intryck kommer den att ge. Tjejer gillar att få något ovanligt på semestern. Banal gåvor kedde redan många damer.
 3. Typ. Beroende på kvinnans preferenser är att välja en gåva. Det finns de som drömmer om nya köksapparater, så du behöver inte försöka överraska henne med en ballongflygning, men att välja ett föredrag för en praktisk presentation. Och om en tjej gillar överraskningar, så kommer en resa eller en bildsession säkert att glädja och överraska henne.

Vi hittade vilka presentidéer som är bäst för fruar. Urvalet tog hänsyn till följande egenskaper:

 • valuta för pengarna;
 • tjejer recensioner
 • praktiska;
 • originalitet.

Topp 10 bästa presentidéer till hans fru

10 Shopping


Minsta tid spenderad på presentförberedelse
Presentpris: från 5000 gnid.
Betyg (2018): 4.5

Shoppingturen kommer att vara ett surefire presentalternativ för din fru. Du kan behaga din älskade kvinna och hjälpa henne att välja en snygg bild, en drömklänning eller nya skor. Den största skillnaden i en sådan gåva är att den inte behöver planeras i förväg. Det enda som krävs av en man i denna situation är pengar och tid. Parallellt med shopping kan du gå till en mysig restaurang och bara ha en bra dag. Flickor är nöjda när motsatt kön spenderar tid för något ovanligt för deras skull. De flesta män gillar inte att shoppa, så deras intresse för den här verksamheten är en ovärderlig gåva.

I varje stad finns stora köpcentra eller centrala gator med olika butiker. På sommaren är det bättre att ta en promenad i frisk luft, och i kylan borde du definitivt gå inomhus. Tänk på förhand om hur mycket du kan fördela för att handla. Ju mer det är desto bättre.Fördelar: Du behöver inte spendera tid på att förbereda en gåva, trevliga känslor av en tjej. Nackdelar: höga kostnader.


9 SPA presentkort


Full vila och avkoppling
Presentpris: från 1200 gnidning.
Betyg (2018): 4.5

Under förhållanden med frekvent stress, stor arbetsbelastning och konstant trötthet, kommer den bästa presenten till min fru att vara en möjlighet att ha en bra vila. Om du av någon anledning inte har råd till varma länder, har en kvinna ett bra alternativ att känna sig i ett tropiskt paradis, även i hennes stad. För att göra detta, besök bara SPA-salongen. Var och en av dem erbjuder många olika tjänster: massage, omslag, skönhetsbehandlingar, besök på hammam, peeling, SPA-komplex etc. Du kan köpa ett certifikat för både en viss tjänst och ett belopp. I den andra varianten kommer flickan själv att välja lämpliga förfaranden för sig själv.

I salongen kan en kvinna koppla av, få ett ansikte och kroppsvård, och viktigast av allt - koppla av. Om du märker att den senaste tiden har din fru blivit irriterad, kommer ett certifikat till SPA-salongen att vara den bästa presenten. De främsta fördelarna är: avkoppling och vila, positiva känslor, en original gåva till en födelsedag, den 8 mars årsdagen, varje kvinna kommer att vilja, möjligheten att välja en tjänst överkomlig.

8 armbandsur


Vacker och samtidigt praktisk gåva
Presentpris: från 1000 gnid.
Betyg (2018): 4.6

Armbandsur har länge upphört att uppfattas endast som en praktisk egenskap. Nu är det ett vackert snyggt tillbehör som kan komplettera alla bilder. Olika varumärken erbjuder klockor från alla material: gummi, gummi, stål, ädla metaller (guld, silver). De utfärdas i olika nyanser (från klassisk till modig och ljus) och dekorerad med stenar, strass, dekorativa element, tryck. Priset består av enhetens kvalitet, mekanismen, materialen som används, varumärket.

De mest populära klockorna produceras av Swatch, Nika, Romansonn, etc. De, tillsammans med andra märken, presenterar tillbehör i olika segment: från budget till premium. En man kan välja en klocka som en gåva till sin fru för ett bröllopsdag, 8 mars, födelsedag. Fördelarna inkluderar vackert utseende, snygg design, praktisk, ett brett urval, olika priskategorier.


7 parfym


en win-win
Presentpris: från 800 gnidning.
Betyg (2018): 4.6

Nästan en win-win-version av en present till sin fru för sin födelsedag, årsdag eller till exempel den 8 mars är en favorit parfym. Om du aldrig har givit en tjej en parfym så är det definitivt värt att göra. De flesta kvinnor älskar olika smaker. Några av dem älskar att prova nya, medan andra har samma i åratal. I det första fallet kan du välja den mest populära parfym eller lukt som du tycker är lämpligast för din fru. I en situation med din favorit parfym är det ännu lättare. Nu finns det hela nät som är specialiserade på försäljning av parfymer och kosmetika. De erfarna konsulter hjälper dig snabbt att göra rätt val.

Sortimentet innehåller flaskor med de mest olika kostnaderna. Motståndet är som regel beroende av det. Välj bland blommiga, träiga, läder och färska dofter. För att inte förlora pengar med en gåva kan du köpa ett presentkort. Fördelar: vilken tjej som helst, ett stort sortiment, möjligheten att välja värde för någon plånbok.

6 Ballongflygning


Otrolig upplevelse
Presentpris: från 5000 gnid.
Betyg (2018): 4.7

En annan immateriell gåva - en ballongflygning - kommer att ge de mest oförglömliga intryck. Omedelbart är det värt att notera att innan du köper en sådan gåva måste du veta om din fru har rädsla för höjder. Annars kan bara negativa känslor leverera en överraskning. I många ryska städer finns en sådan tjänst som en luftballongflygning. Du och din hälften kan njuta av soluppgången från en fågelperspektiv. Ett viktigt inslag i denna tidsfördriv är att du inte befinner dig i en helikopter eller ett flygplan stängd cockpit utan utomhus.

Från ballongen erbjuder ballongen en fantastisk utsikt som inte lämnar någon likgiltig. Sådana känslor kommer att ligga kvar i minnet under lång tid. Före flygningen kommer säkerhetsanvisningar att ges till dig, så det blir inget att oroa dig för. De viktigaste fördelarna: oförutsägbara intryck, en mycket original gåva, en romantisk tidsfördriv. Nackdelar: Ej lämplig för tjejer med rädsla för höjder, för extrem för många.

5 diskmaskin


Den bästa hjälpen i köket
Presentpris: från 10 000 rubel.
Betyg (2018): 4.7

Gåvor i form av köksredskap orsakar ofta kvinnor inte alls de känslor som en man förväntade sig. Och det här är inte förvånande - det blir trevligare för någon tjej att få en vacker dekoration, kläder, än till exempel en dammsugare eller en mikrovågsugn. Men det finns en sak som de flesta kvinnor drömmer om. Det handlar om diskmaskinen. Det är ingen hemlighet att tvätta ofta däck. Detta gäller särskilt för stora familjer. För att rädda sin kvinnas styrka och tid kan en man ge henne den mest praktiska och användbara presenten - köpa en diskmaskin.

Om reparationen i lägenheten redan har gjorts och köket är installerat, skulle skrivbordsmodellen vara det bästa alternativet. Ännu bekvämare när det är möjligt att bygga maskinen i storlek istället för rutorna. Det tredje alternativet är att köpa fristående apparater (om plats finns i köket). I apparaten finns ett stort antal olika diskmaskiner. Fördelar: En stor hjälpare för någon tjej, sparar tid och ansträngning. Nackdelar: högt pris.


4 Foto session


Minne i många år
Presentpris: från 1500 gnidning.
Betyg (2018): 4.8

Nästa gåva kommer inte bara att ge positiva känslor, men lämnar också minnet i många år. En fotosession med en professionell är den bästa gåvan för många fruar. De flesta tjejer älskar att klä sig, ta bilder, njut av processen och följaktligen resultatet. Det finns många typer av fotograferingar att välja mellan: romantisk tillsammans, familj med barn, individuell studio, tematisk, etc. Välj det bästa alternativet baserat på hustruens preferenser. Men i alla fall, dina gemensamma bilder - den bästa presenten.

Om en man är svår att välja, kan du köpa presentkort för en viss summa. De erbjuds av många fotografer. Beroende på årstid hittar du den perfekta platsen (flodbank, skog, strand, park, studio). Viktiga fördelar: mycket vackra bilder för minne, ett stort urval olika fotograferingar. Minus: färdiga bilder måste vänta några månader.

3 smycken


Största sortimentet
Presentpris: från 700 gnidning.
Betyg (2018): 4.8

En av de vanligaste, men inte mindre trevliga gåvorna till hans fru, är smycken. Att behaga din älskade kvinna med en guldring, halsband, örhängen är en bra idé. Denna gåva är lämplig för årsdag, födelsedag, 8 mars och andra helgdagar. Smycken butiker erbjuder ett brett utbud - du kan välja mellan produkter gjorda av vitt, gult, rött guld, samt silver, platina. Fioniter, diamanter och andra ädelstenar används som smycken.

Innan du hämtar en gåva, var uppmärksam på stilen och materialet av smycken som redan finns hos kvinnor. Troligtvis reflekterar de hennes smak. Om en man köper örhängen i en uppsättning till en befintlig ring, kommer känslorna att bli ännu trevligare. Också en bra presentidé är upphävande. Det kan vara i form av ett hjärta eller i form av en inskription. Förresten, glöm inte att du kan gravera varje dekoration. Fördelar: Ett stort sortiment, priser på någon plånbok, kommer att hålla länge, en memento, ett vackert utseende.

2 Konsertbiljett


Trevlig tidsfördriv
Presentpris: från 300 gnid.
Betyg (2018): 4.9

Den bästa gåvan till min fru är en trevlig upplevelse. En resa till konserten hos hennes favoritgrupp eller en intressant prestation (ett teaterspel) kommer att föra dem till fullo. Populära artister årligen reser runt i landet med turer, troligtvis är din stad inget undantag. Beroende på ålder och preferenser kan du alltid hitta det perfekta alternativet. Ingen vet din fru bättre än dig. Med tanke på hennes intressen, köp biljetter till legendariska shower (föreställningar med kända skådespelare), konserter av grupper eller artister, föreställningar av cirkusartister, ishower.

Posten i varje stad innehåller många intressanta evenemang. Biljetter kan nu köpas elektroniskt utan att lämna ditt hem, eller på speciella biljettkontor. De viktigaste fördelarna: en trevlig tidsfördriv, garanterat intryck, optimal kostnad, ett stort urval.


1 tur


Den mest oväntade gåvan
Presentpris: från 3000 gnid.
Betyg (2018): 4.9

Alla som någonsin har rest till en annan stad eller ett land vet att detta ger oförglömliga känslor. Varje tjej kommer bli glatt överraskad av en sådan gåva. En man kan boka en färdig tur, köpa en grupputflykt till en närliggande stad, eller ens planera sin egen rutt. En bra idé är att köpa en biljett till en vacker romantisk plats, och du kan boka ditt boende i förväg via Internet. Resebyråer erbjuder intressanta turer till huvudstaden, St Petersburg, olika soliga länder, till exotiska öar och europeiska städer med otrolig arkitektur.

När du väljer en sådan gåva, kom ihåg att en lång resa bör sammanfalla med hans frus frisläppande (du kan självständigt hålla med sina överordnade) eller föredra "weekend" -turer. Fördelar: de mest otroliga intryck, gemensam trevlig vila, oförglömliga känslor, original gåva. Nackdelar: dyrt, köpt mycket i förväg.

Populär omröstning - vad är den bästa presentidén för en fru?
Vi rösta!
Totalt röstat: 18

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. Sergei
  Jag gjorde en reproduktion av en bild på duk som en gåva, det visade sig som en riktig. Tack, stor konstaffär för en originalgåva.

betyg

Hur man väljer

recensioner