20 bästa böcker om marknadsföring och försäljning

plats

namn

Funktionsbedömning

Top Marketing Books

1 Hacking marknadsföring Bästa praktiska marknadsföringsboken
2 Muntlig marknadsföring. Hur smarta företag får dig att prata om dig själv Bästa ryktebaserade kampanjsystem
3 Konsumentmarknadsföring Det största antalet sidor på teori och praxis för marknadsföring
4 100 + hack för internet marknadsförare. Hur man får trafik och konverterar den till försäljning En kort och praktisk rundtur i internetmarknadsföring
5 Grunderna för marknadsföring. Kort kurs Den mest replikerade boken om marknadsföring

Toppförsäljningsböcker

1 Kunder för livet Den mest populära och läsbara boken på försäljningen
2 Effektivt kommersiellt erbjudande Den bästa detaljerade boken om att skriva kommersiella erbjudanden
3 Försäljningskampanjer Alternativ försäljningsstrategi med mästare
4 45 tatueringar sålda. Regler för dem som säljer och hanterar försäljningen Detaljerad erfarenhet av denna säljare med rekommendationer
5 Blå havsstrategi Världens bästsäljare i marknadsföring

Top Network Marketing Books

1 10 servettlektioner En kort praktisk översikt över nätverksmarknadsföring
2 Ditt första år i nätverksmarknadsföring Den bästa boken för en nybörjare nätverksmarknadsförare
3 Handelshögskolan Den bästa boken om hur man förstår nätverksmarknadsföring från
4 Big Al avslöjar sina hemligheter Network Business Guide i Nice Story Format
5 7 färdigheter av mycket effektiva nätverk marknadsföring proffs En bok för personlig tillväxt i effektiviteten hos en nätverksmarknadsförare

De bästa böckerna om reklam och PR

1 PR hög flygning. Hur man gör en topp chef stjärna Komplett guide till arbetet med olika PR-kampanjer
2 Slutet på marknadsföring som vi känner till det Det bästa sättet att marknadsföra reklam och PR
3 99 lagar av explosiv PR. Book Verkstad Kort praktisk bok om grundprinciperna och lagarna i PR
4 Revelations reklam agent En motivationshistoria med reklam och PR-tips
5 Hur man skapar en produkt som kommer att älskas. Upplev framgångsrika chefer och designers De bästa grunderna att bygga en produkt för proffs inom PR och försäljning

Marknadsföring - konsten att skapa en produkt, dess bild och marknadsföring. Han har många nivåer och industrier. I vår ranking granskade vi de mest populära, välkända och användbara böckerna för att lära känna detta avsnitt. Materialet presenterar kategorier som är en väsentlig del av försäljningen baserad på marknadsföring. Även för dig har vi identifierat böcker som belyser den mindre populära, men progressiva nätverksmarknadsföring. Med deras hjälp kommer du att lära dig var du ska börja, hur du formulerar ett koncept, var du ska få ekonomi och hur man marknadsför allt. Vi tog upp böcker för både nybörjare och erfarna reklamhajar.

Top Marketing Books

Marknadsföring är utformad för att möta marknadens och människornas behov, för att säljas till verksamheten. Det finns många riktningar där det är lätt att gå vilse. Vi har presenterat dig fem bästa böcker från olika delar av marknadsföring. Med dem kan du lära dig alla grunderna, tricks och funktioner i branschen. Tillgängliga teoretiska utgåvor och praktiska handböcker.

5 Grunderna för marknadsföring. Kort kurs


Den mest replikerade boken om marknadsföring
Författare: Kotler F.
Betyg (2018): 4.6

Många har lärt sig om marknadsföring tack vare Philip Kotler. Hans böcker om försäljning och marknaden har sålts av miljoner i bokhandlar med mer än ett år. Och med regelbundna återkopplingar kan arbetet alltid förbli i trend. Liksom alla verksamhetsområden är marknadsföring av villkoren och olika begrepp. Och bara förstå dem, du kan gå vidare i studien av sfären. Inuti ser boken inte väldigt imponerande ut: bedömningen av recensionerna kan fintrycket vara en obehaglig nyans. Det här är det enda som det är obekväma.

I boken hittar du alla grundläggande begrepp. Början kan verka tråkig. Eftersom det handlar om att studera marknaderna och dess segment. Och först då lär du dig att interagera med kunder och bygga din produkt. Boken är byggd harmoniskt: från grunderna till avancerade strategier. En erfaren specialist med hjälp kan kontrollera och komplettera sin kunskap, och en nybörjare kan bekanta sig med hur allting fungerar och förstår om detta är hans sfär. "Grundläggande för marknadsföring. Kort kurs "är en referensbok för någon gren av marknadsföring och försäljning. Om du inte läste det först kan du ha missat många viktiga grundläggande nyanser. Som en bonus talar författaren också om den korrekta reklampresentationen av sin egen produkt.


4 100 + hack för internet marknadsförare. Hur man får trafik och konverterar den till försäljning


En kort och praktisk rundtur i internetmarknadsföring
Författare: Saveliev D., Kryukova E.
Betyg (2018): 4.7

Boken gjorde mycket ljud. Någon kallar det ett försök till självbefrielse, någon - den bästa referensbokmarknadsföraren. Låt oss därför betygsätta det ärligt. Det är nödvändigt att erkänna att ögonblicket för författarnas framsteg är närvarande, men det här har ett plus. Eftersom du direkt kan titta på exempel från livet. De kan enkelt kontrolleras i söknätverket, i motsats till de exempel från vag resonemang om vilka Google och Yandex inte ens hört. Språket är ganska enkelt, även om det finns en trend i fiktion: läsare kommer att främjas genom internetmarknadsföring med huvudpersonen. Denna form av berättelse är inte lämplig för alla, men av fördelarna är det lätt att läsa. Volymen är liten, så du behöver inte krama månadens publicering.

De flesta av avsnitten ägnas åt tips till marknadsförare, reglerna för att bygga högkvalitativt innehåll. Mest överraskad av antalet länkar och tjänster. Marknadsföringspersonal älskar att flagga detta som ett fel. Men för en nybörjare är det här en bonus. Eftersom det inte är så mycket hur mycket böckerna pratar om innehåll, anger få personer beprövade tjänster och verktyg som du kan söka om hjälp till. Därför, om du vill lära känna marknadsföring och rätt innehåll, är den här boken ditt skrivbord.

3 Konsumentmarknadsföring


Det största antalet sidor på teori och praxis för marknadsföring
Författare: Best R.
Betyg (2018): 4.8

Vid första anblicken kan det tyckas att boken "Marknadsföring från konsumenten" inte är värt priset. Den har 700 sidor, publicerad i paperback. Men efter några månader med aktiv läsning ser boken fortfarande bra ut, och sidorna kommer inte att falla ut, även om du bär den med dig och läser den varje dag. Därför, om boken är avsedd för en gåva, skämm dig därför inte för sitt utseende. Boken var reprinted sex gånger, den senaste versionen släpptes så fullt som möjligt i enlighet med de senaste marknadsföringsfunktionerna i världen. Roger Bests bok är den optimala kombinationen av teori och praktik. Det skapade tydligt en länk mellan dem: en följer från den andra och lämnar inga vita fläckar.

Produkten är lämplig för nybörjare, och för de mer avancerade. Den innehåller diagram, tabeller, diagram och förklaringar för dem. Det här är inte lättläsning: det kan ta tid att förstå vad som skrivs. Det finns allt i innehållet: från grunden för marknadsföring till marknadsförvaltning i finansiella aspekter. "Marknadsföring från konsumenten" kommer att bidra till att genomgå alla försäljningsstadier: skapandet och positioneringen av produkten, dess marknadsföring, utvärdering av konkurrenter, rätt investering av pengar, utvärdering av framtidsutsikterna. För att fördjupa sig i försäljning och marknadsföring är det därför bara att köpa det och börja agera.

2 Muntlig marknadsföring. Hur smarta företag får dig att prata om dig själv


Bästa ryktebaserade kampanjsystem
Författare: Sernovits E.
Betyg (2018): 4.8

Boken är för nybörjare - det är bättre för proffs att gå, de vet redan allt. Det är skrivet i ett enkelt språk, det finns grundläggande principer för att komma igång och motivera drivkraft för vidareutveckling. En nybörjare kan bekanta sig med olika synpunkter på att bygga marknadsföring.Exempel är historier om stora hotell och småaffärer. Boken var baserad på begreppet rykte och främjande av ens eget namn. Minus: De första 50 sidorna kan verka ointressant, eftersom det beskrivs ganska uppenbara begrepp och fakta. Alla metoder och tips avslöjas vidare.

Boken är lämplig för arbete på Internet, såväl som att leva med muntlig metod. Det innehåller inte bara interaktioner med klienten, utan också de bästa alternativen för hur man svarar på olika situationer och åtgärder. Förutom handledningen i åtgärden kan du hitta ytterligare motivation om du är osäker på valet. Kapitlen innehåller svar på vanliga frågor: varför det inte finns någon reaktion och positiv feedback. Boken kommer också att svara på var pengarna går till marknadsföring, hur man använder dem korrekt, var man ska titta på utvärderingar om ditt projekt och hur man arbetar med dem. I slutet av den väntar bonus-dagboken. Han kommer att hjälpa spåra framsteg, göra planer och hålla sig till dem.

1 Hacking marknadsföring


Bästa praktiska marknadsföringsboken
Inlagd av: Barden F.
Betyg (2018): 4.9

Från denna bok borde man inte förvänta sig många teorier, olika regler och samlingar av råd "hur och vad man ska göra." Allt är baserat på kundens förståelse och praktiska åtgärder för att uppnå försäljning. Först och främst står det ut för att veta varför folk köper, vilka produkter de väljer. Marketing Hacking bygger på en kombination av marknadsföring och psykologi. Kärnan i boken är inte bara att tänka vad kunden vill, men också om att förstå det. Hon är berövad av långa introduktioner, förklaringar och presentationer, inställd på arbete och övning. Därför rekommenderar vi att du, när du läser boken, tillämpar kunskapen i saken.

Nybörjare kommer att uppskatta "Marketing Hacking", men kanske saknar de den första försäljningskunskapen. Därför kan det vara din andra bok om marknadsföring. Varje ny råd och metod stöds av exempel. Det finns många av dem, de är utformade för olika nivåer av erfarenhet och situationer. Och sist men inte minst, det här är inte standardanalogerna som finns i mindre kvalitetsböcker. Rekommendationer och tips är lämpliga för både Internet och offline-läge. Efter varje kapitel sammanfattar - så du saknar något. Men hoppas inte på en enkel läsning: förvänta dig en full hjärnbelastning med den här boken.

Toppförsäljningsböcker

Konsten att sälja är inte bara ett sätt att övertala en person att köpa varor. Det här är förmågan att övertyga honom om att han behöver mer för den här produkten. Och också - att han borde komma tillbaka för nya inköp till dig. Försäljningen kombinerar marknadsföring, psykologi och kommunikationsförmåga. I vår ranking av de bästa böckerna på försäljningen hittar du motivation, personliga erfarenheter av säljare, förmåga att skriva texter och sälja.

5 Blå havsstrategi


Världens bästsäljare i marknadsföring
Författare: Kim Ch., Moborn R.
Betyg (2018): 4.7

Blue Ocean-strategin är en av världens bästsäljande böcker, den har översatts till 40 språk. Bakom den enkla väsen i boken finns det massor av viktig information som hjälper dig att förstå affärer. Den moderna världen är ett skarlet hav, allt är övermättat med konkurrenter. De är överallt, och alla försöker riva ut en bit för sig själva. På den grunden förlorar företagen bara, eftersom målet inte är utvecklingen av företaget, utan förstörelsen av en konkurrensutsatt. Författarna föreslår att man tittar på problemet annorlunda. Du behöver inte vara i det skarpa havet för att lyckas. Den rätta strategin är att hitta ditt blåa hav, det vill säga affärsformen, där det fortfarande inte finns någon.

En sfär utan konkurrens låter som ett mirakel. För första gången verkar det som att de redan har uppfunnit och försökt allt som är möjligt. Men det är värt att tänka igen. Stämningen förändras nästan varje dag, nya teknologier och utmaningar dyker upp som öppnar outforskade vägar för redan gamla industrier. Allt detta sägs i boken.Genomförandet är inte så enkelt, men om du läser det noggrant och noggrant, kommer du att lyckas skapa ditt eget blåa hav utan hajar, med nya möjligheter för dig själv, dina anställda och kunder.

4 45 tatueringar sålda. Regler för dem som säljer och hanterar försäljningen


Detaljerad erfarenhet av denna säljare med rekommendationer
Författare: Bytarev M.
Betyg (2018): 4.7

Bokens namn kan verka konstigt. Men, lyckligtvis, för bra försäljning är det inte nödvändigt att göra tatueringar för dig själv. Maxim Bytarev - en av grundarna av de lokala koncepten för försäljning, när de inte är baserade på det amerikanska exemplet, utan på egen ryska erfarenhet. Boken är baserad på Maxims egen historia, hans erfarenhet som en person från försäljningen. Han var upprepade gånger erkänd som en av de bästa säljarena. Allt detta: hans framgångar och misslyckanden han delar i boken.

Varje tatuering är en sanning som varje säljare behöver veta. I de flesta fall förstås det och kommer det svåra sättet. Boken låter dig också undvika fallgroparna och försiktigt gå upp i karriärstegen på försäljningsområdet. I publikationen undersöker författaren alla stunder: hans egen inställning till arbete och dess korrekta konstruktion, vem klienten är och vad han vill, kommunikation med ledningen, hur man uppfyller alla människors intressen, hur man förbereder sig på arbetet och så vidare. Separat är det värt att notera konsten att förhandla från boken: det kommer att hjälpa både en erfaren affärsman och en nybörjare. "45 tatueringar sålda" - en slutgiltig bok. Författaren är inte en bärare av flexibilitet, så du behöver läsa boken noga och välja vad som passar dig personligen.

3 Försäljningskampanjer


Alternativ försäljningsstrategi med mästare
Författare: Dikson M., Adamson B.
Betyg (2018): 4.8

"Varför köper inte kunderna?" Är den viktigaste frågan som varje försäljare i ett företag frågar. Trots allt är produkten bra, säljarna är ännu bättre, reklamen är av hög kvalitet ... Även kunder finns där, men de köper inte! Bäst av allt kommer denna fråga att svara på boken "Champions of sales." Det bygger på en storskalig studie av teknikförsäljning, kunder och säljare själv. Publikationen presenterar ett nytt perspektiv på försäljningen och vem säljarna är. De första kapitlen kan omedelbart leda till en önskan att argumentera. Eftersom bokens huvudbetydelse är: "Kunden är inte alltid rätt, vet kunden inte vad han ska köpa för honom". Modellen presenteras på ett sådant sätt att det inte finns något behov av att tillgodose alla köparens behov. Författarna tror att han bör instrueras, riktas och ibland pressas för att fatta ett beslut.

Basen för boken är baserad på olika undertyper av säljare, som alla har sina egna egenskaper i försäljningen. Den ideala medarbetaren är en försäljningsmästare. Det ger huvudvinsten, upprätthåller en hög servicenivå. Därför avslöjar boken också hur man kommunicerar med kunderna. Hon kommer att berätta för dig hur du förstår vilken säljare som fungerar för dig, och hur du anställer eller tränar ett säljare. Publikationen är lämplig för dem som är redo att införa ett nytt tillvägagångssätt för sin verksamhet.

2 Effektivt kommersiellt erbjudande


Den bästa detaljerade boken om att skriva kommersiella erbjudanden
Författare: Kaplunov D.
Betyg (2018): 4.9

Företaget består av många nivåer. Idag är det inte tillräckligt att vänta tills kunden kommer själv och frågar vad som är bättre för honom att köpa. Företag behöver självständigt engagera sig i försäljningskapande, dess marknadsföring. Kommersiella erbjudandet (KP) upptar en av huvudnichesna i försäljningen. För när en kund inte förstår vad som erbjuds honom, kan han inte bestämma vad han behöver köpa. Denis Kaplunov är bättre känd som en copywriter, men han anses vara en säljare av säljtexter. KP är verktyget som fungerar hela tiden, det har inte helger och helgdagar. Kunder ser det och bestämmer om de ska köpa något från dig.

Publikationen fungerar med flera riktningar. Först hjälper det att förstå vad publiken av produkten. Det bestämmer sedan hur man ska interagera med det, för att förstå dess behov. Och i slutändan kommer boken att lära dig att göra KP, vilket kommer att vara det första steget för köparens ankomst till din verksamhet.Kommersiellt erbjudande är också nödvändigt för att behålla lojala kunder, öka vinsten från dem. Dessutom arbetar boken Kaplunov med läsarens psykologi: författaren undersöker vad som förhindrar att du skriver korrekt och förstår försäljningen. Informationen är relevant för alla typer av försäljning, speciellt för Internet.

1 Kunder för livet


Den mest populära och läsbara boken på försäljningen
Författare: Sewell K., Brown P.
Betyg (2018): 4.9

Publikationen "Kunder för livet" har ansetts vara en av de bästa i många år och ingår i många guldfonder. Boken är liten, så läsningen tar inte mer än en dag, om inte distraherad. Grunden är berättelsen om bensinstationen. Om hur man arbetar med kunder. Därför kan inte alla kanske vilja presentera materialet. Det finns ingen tydlig guide, alla råd behöver anpassas till ditt eget företag. Från "Kunder för livet" borde du inte förvänta dig färdig teknik. Men för dem som söker ett ideal i försäljningen är den här boken nödvändig. Eftersom det inte bara riktar sig till kvalitetsservice utan också att behålla lojala kunder så att de återvänder till dig. Dess väsen är att skapa tillförlitliga relationer med kunder, effektivisera arbetsflödet och bygga ett företag på rätt sätt.

Boken är lämplig för nybörjare affärsmän att skapa en modell av ett företag där behoven hos både anställda och kunder är nöjd. Styrelseledamöter, ägare och chefer med hjälp kan titta på ett annat arbetssätt och förbereda sitt företag för expansion. För försäljningsavdelningen är försäljningschefen referensboken för ömsesidig förståelse med nuvarande och framtida kunder.

Top Network Marketing Books

Många gillar honom inte, många förstår inte, men modern nätverksmarknadsföring utvecklas snabbt. De flesta rika människor säger att grunden för alla pengar är kopplingar. Om du inte känner någon, så finns det ingen att sälja. Nätverksmarknadsföring bygger på detta byggande nätverk som berikar inte bara säljaren själv, men också hans vänner. Alla böcker från rankningen illustreras med levande exempel, berättelser och kännetecknas av lätt text.

5 7 färdigheter av mycket effektiva nätverk marknadsföring proffs


En bok för personlig tillväxt i effektiviteten hos en nätverksmarknadsförare
Författare: Covey S. R.
Betyg (2018): 4.6

Nätverksverksamhet är inte bara pengar och kommunikation med andra människor. Först och främst är det självutveckling och rätt målsättning. Det här handlar om boken "7 färdigheter för högpresterande nätverkskonsulter". Hon är i den berömda serien Stephen Covey. Därmed delar han hela människans liv i sju huvudpunkter, som du kan göra ett genombrott och hitta den rätta vägen för utveckling. Färdigheter är lika viktiga i nätverksmarknadsföring. Och många som inte tycker att personlig tillväxt och affärer är direkt kopplade till varandra. Om det huvudsakliga problemet med ditt företag är att du inte vet var du ska växa vidare kommer de 7 färdigheterna att svara på dina frågor.

Publikationen kan verka lite tät och fylld med vatten. Men det är värt att notera att på detta sätt avslöjar författaren alla funktioner i varje färdighet. Oavsett hur universell formeln är, måste den tillämpas på olika sätt i varje enskild sfär av livet. Därför, till exempel, under den korrekta inställningen av målet är det nödvändigt att överväga vad det är kopplat till. Hela boken är byggd enligt detta schema. Det är universellt, lämpligt för nybörjare, och för dem som har förlorat motivation, och för dem som bättre vill förstå sin egen utvecklingspsykologi.

4 Big Al avslöjar sina hemligheter


Network Business Guide i Nice Story Format
Inlagd av: Schreiter T.
Betyg (2018): 4.7

Enkel och enkel bok om nätverksmarknadsföring. När du läser det kan det tyckas att det här är mer fiktion. I träningscentret är Big Al. Han är en erfaren networker som redan har byggt ett ganska stort system av distributörer. Under hans ledarskap är nykomling Joe. Han har just börjat göra sin verksamhet, så han står inför alla slags problem.Till exempel, psykologiskt: han är inte säker på hur man berättar för honom korrekt, hur man korrekt presenterar det han tror.

Texten är uppdelad i mini-lektioner. Var och en av dem kan läsas om fem minuter. Därför är det inte ett problem att behärska boken, det tar inte mer än en dag på din tid. En annan dag kan spenderas på att förstå. Då är du välkommen att acceptera rekommendationerna och erövra verksamheten. Mest nöjda med arbetets struktur. Historien börjar med en enkel psykologi, studerar en nybörjare chef. Med varje sida kommer en ny nivå: hur man övervinnar sig, hur man korrekt utför en presentation, hur man utvecklar vidare. Boken är lämplig för alla typer av nätverksmarknadsföring, men det är mer användbart för nybörjare. Om du har problem i ett redan etablerat nätverk, bör du läsa boken igen, ta dig tid till avsnittet om grunderna för framgång.

3 Handelshögskolan


Den bästa boken om hur man förstår nätverksmarknadsföring från
Författare: Kiyosaki R.
Betyg (2018): 4.7

Robert Kiyosaki är en berömd författare av böcker om pengar. Och de flesta är erkända som bästsäljare i litteratur och näringsliv. Han ägnade en av sina publikationer till nätverksmarknadsföring, styrd av principen att det viktigaste i rikedom är nätverk. Boken presenterar samtidigt information på två sätt. Å ena sidan - en personlig historia med nätverksverksamheten, som han lärde sig om det, om dess mekanismer. Å andra sidan finns en historia om framgångsrika personer i den här verksamheten och en guide till vad man ska göra med nätverket.

Från den obehagliga: många referenser till hans andra böcker. För att bättre förstå allt som har lästs är det nödvändigt att studera inte en av hans böcker, men flera. Men jag är glad att texten har en ljus stil, den läser snyggt. Volymen är liten, så du kan studera hela boken om några dagar. "Business School" passar dem som avvisar nätverksmarknadsföring som företag. Det kommer att bidra till att avslöja hans ansikte, som bara är synliga för personer som arbetar i den. Novice Manager Edition är användbar för motivation. Det kommer att fungera som en handledning och en korrekt bedömning av vad som har gjorts. Robert Kiyosaki kommer att berätta vilka egenskaper som behövs och vad är lärningssystemet i nätverksstrukturen, hur du hittar din plats i det och slutar tvivla.

2 Ditt första år i nätverksmarknadsföring


Den bästa boken för en nybörjare nätverksmarknadsförare
Författare: Yarnell M., Yarnell R.
Betyg (2018): 4.8

"Ditt första år i nätverksmarknadsföring" är handboken för en nybörjarnätverkare. När det inte finns någon grundläggande kunskap är det svårt att gå och utveckla vidare. Varje fråga behöver ett svar och finns i den här boken. Det bygger på de grundläggande principerna för nätverksmarknadsföring med alla regler och nyanser. Du kommer även att veta vad en produkt är och vilken plats den upptar i sitt eget liv. Mycket uppmärksamhet ägnas åt att bygga relationer med en potentiell kund. Boken berättar om olika konversationsmetoder, hur man arbetar med smärtor och problem med människor. Arbetet genomförs på alla nivåer, från familj till nya bekanta. Det är ingen mening att bygga ditt eget nätverk om hustrun eller man inte förstår vad det är och varför du gör det. Därför är ett separat kapitel ägnat åt relationer med släktingar.

Om du vill utveckla inom modern nätverksmarknadsföring behöver du bara öppna och läsa den här boken för att lära sig alla grunder och nyanser. Teknikerna är universella, de arbetar för telefonsamtal, personliga möten, kontohantering i sociala nätverk. Boken är gjord enligt de bästa principerna om interaktion mellan affärs- och psykologins regler. Därför är det bara att ta det och börja utvecklas.

1 10 servettlektioner


En kort praktisk översikt över nätverksmarknadsföring
Inlagd av: Failla D.
Betyg (2018): 4.9

Att bygga ett system och ett nätverk är en helt naturlig process för en person, även om det inte tycks vara honom från början. Hela vårt liv är en serie system och nätverk. Detta är den första sanningen som är förståelig när du öppnar boken "10 lektioner på servetter". Det kan initialt orsaka en negativ, men bara för att nätverksmarknadsföring verkar så långt borta och utomjordisk.När du läser boken kanske du tror att det inte händer: Sådana vanliga sanningar kan inte generera inkomst. Men nätverksföretagets väsen är att det är tillräckligt att agera enligt planen, att älska ditt arbete och att göra det kvalitativt. Börja sedan skapa ditt eget nätverk. Det är viktigt att göra det rätt, där boken hjälper dig.

Den senaste utgåvan av den mest uppdaterade med alla innovationer. Boken är lämplig för nybörjaren som vill förstå vilken typ av fågel den är och hur man flyger med den till de gyllene bergen. En erfaren chef måste också titta på produkten, eftersom många uppenbara misstag som händer på ett viktigt ögonblick. Enligt boken kan du kontrollera ditt eget nätverk, hur bra det är byggt och vad som kan läggas till för att förbättra resultatet. En viktig plats i innehållet är ockuperad av psykologi: utan det är det omöjligt att helt bygga ett arbetssystem associerat med en person.

De bästa böckerna om reklam och PR

Reklam och PR hela historien går nära. En mer uppenbar, och den andra spelar rollen som en grå kardinal. De kan inte fungera normalt utan varandra. Dessa två branscher kallas föråldrade, men i själva verket är det oavsett hur många århundraden förbi de är också relevanta. Och oersättligt som ett verktyg för marknadsföring. I vår ranking av de bästa böckerna om reklam och PR, presenterade vi de mest populära, intressanta och användbara publikationerna.

5 Hur man skapar en produkt som kommer att älskas. Upplev framgångsrika chefer och designers


De bästa grunderna att bygga en produkt för proffs inom PR och försäljning
Författare: Hurf S.
Betyg (2018): 4.7

Det finns många steg för att skapa en digital produkt. Allt börjar med planering, utveckling. Nästa kommer marknadsföring, skapande och sedan - väntar på resultat. För att lista alla processer tar det mycket papper. En professionell är ansvarig för varje företag, och detta anses vara den ideala modellen för produktskapande. Men är det? Inte riktigt. Varje specialist behöver minst minimal kunskap från andra branscher. För att till exempel skapa en fulländad annonseringskampanj är det nödvändigt att förstå för vem det är skapat, vad som styrs av vad de satsar på. Därför måste varje PR-agent förstå vad som ligger bakom produkten.

"Hur man skapar en produkt som kommer att älskas. Erfarenhet av framgångsrika chefer och designers "är en bok som ger en PR-person möjlighet att fullt ut utforska en produkt, för att förstå dess grunder. Detta kommer att bidra till att bygga en PR-kampanj i processen att designa och skapa en produkt. I boken hittar du exempel på de legendariska varumärkena Amazon, Apple, bekanta dig med systemet med effektiva förhandlingar, exakt förstå vad dina kunder vill ha. Därför, om du vill erövra höjden i den digitala industrin och fortsätt, börja med den här boken.

4 Revelations reklam agent


En motivationshistoria med reklam och PR-tips
Författare: Ogilvy D.
Betyg (2018): 4.7

Boken "Revelations of the advertising agent" är 50 år gammal. Och det kan tyckas dumt att hoppas att det kommer att hjälpa till i modern tid, för nu finns det helt olika tekniker och andra människor. Vad kan en person som kallas "fadern till reklam" veta om reklam och PR? Hans bok har en omsättning på endast 1 miljon exemplar, den översattes till 14 språk. Det är så populärt eftersom det är relevant idag. Den första är motivation. Ogilvie började som en kakel reklam agent och växte till sin byrå med en omsättning större än den brittiska regeringen. Hans väg visar att det inte är så viktigt var du är från. Viktig noggrannhet, kreativitet och uthållighet, som en tjur. Många har valt sin nischannonsering och PR endast tack vare honom.

Vem bättre att veta reklamlagarna än inte hennes pappa? Trots skillnaden i år innehåller boken tips som kan användas säkert i en tid av högteknologi. Men det är viktigt att tack vare boken kan du gå långt. Och erfarenheten av David Ogilvy kommer att bidra till att undvika ett antal stenar och obehagliga överraskningar. Publiceringen är lämplig för alla som vill utvecklas i reklam, som saknar inspiration eller som behöver en bra bok att läsa.

3 99 lagar av explosiv PR. Book Verkstad


Kort praktisk bok om grundprinciperna och lagarna i PR
Författare: Maslennikov R.
Betyg (2018): 4.7

Kunskap om teorin är viktig, för utan det är det inte klart vad man ska göra i praktiken. Men moderna böcker har blivit alltför syndiga. De har många teorier skrivna i dem, och i de flesta publikationer skriver de samma sak, inte spenderar tid alls på övning. Därför är högkvalitativa praktiska böcker idag värda sin vikt i guld. Och de som också skrivs i tydligt språk - i vikt av platina. "99 lagar av explosiv PR. Bokverkstaden "är samma historia som hjälper dig att gå igenom PR snabbt och bekvämt. Det behöver inte spendera massor av tid för att studera teorin. Denna utgåva ersätter inte en fullfjädrad utbildning, men det hjälper till att starta och tränga in utan att förlora många formler.

Alla tekniker som beskrivs i boken, testad i realtid och förhållanden. Det här är inga hypoteser på vilka man kan hoppas att de någonsin kommer att arbeta. Bokens format är 99 lagkapitlar, och var och en innehåller en separat avhandling. Från de allra första sidorna kan du börja göra något och tillämpa det på ditt företag. Men ändå rekommenderar vi att du läser hela boken för att inte gå vilse i en PR-resa. Stilen är lätt, så det är trevligt att läsa den. Med snabb läsning tar det inte mer än två dagar. Och lika mycket - på den skriftliga medvetenheten.

2 Slutet på marknadsföring som vi känner till det


Det bästa sättet att marknadsföra reklam och PR
Författare: Ziman S.
Betyg (2018): 4.8

PR och marknadsföring heter olika vetenskaper. Eftersom man är mer ansvarig för bilden, den andra - för försäljning. Många tycker om att skilja dem, inte tänker på det faktum att utan varandra kan de inte fullt ut göra försäljning. Boken "Slutet på marknadsföring, hur vi kände honom" - en möjlighet att utvärdera det vanliga arbetet med PR från andra sidan. Traditionellt menas att PR är skapandet av bilden av det så kallade yttre skalet. Men tvättas den bort om den inte säljer? Författaren till boken, en Coca-Cola-marknadsförare, som vet att alla aspekter är viktiga, berättar om detta.

Boken är baserad på en strategi för fullständig växelverkan mellan industrier. Författaren visar att det första målet för något arbete är en konsument. Det spelar ingen roll vad præsentationen var och hur mycket pengar du spenderade på det om personen inte köper produkten. Skrivstilen är sådan att det finns en känsla av att vara närvarande vid en mästarklass av en professionell marknadsförare. Boken är lämplig för anställda på olika nivåer. Handboken kan till exempel bekanta sig med alternativa arbetssätt. Och försäljningsavdelningen och PR-specialisterna kommer att undersöka ett nytt tillvägagångssätt som kan öka försäljningen och utöka kundbasen.

1 PR hög flygning. Hur man gör en topp chef stjärna


Komplett guide till arbetet med olika PR-kampanjer
Författare: Alekseeva I., Gulyaeva T.
Betyg (2018): 4.9

PR i marknadsföring kallas spådomens konst. För att i de flesta fall kan framgång eller misslyckande av en PR-kampanj ses först efter det att den slutförts. Det här är en subtil vetenskap som kombinerar inte bara grunderna i psykologi utan innehåller grundläggande kunskaper om finansiering och marknadsföring. I PR spelar erfarenhet en nyckelroll. Boken "PR high flight" kombinerar all den kunskap som behövs för att organisera olika händelser, stavade ut subtiliteten av beteende, kommunikation med gäster, högtalare, kunder. Det här är en praktisk guide, och det är problematiskt att hitta en teori i den. Allt är skrivet så att du omedelbart kan göra det, utan att stoppa för att förstå villkoren. Den första är övning, och teorier kan läras i processen.

Texten innehåller många kommentarer från experter från olika områden: journalistik, marknadsföring, finans och så vidare. De hjälper till att göra rekommendationer mer livliga och kompletta. Därför är det möjligt att överväga olika möjligheter för PR-specialisten som helhet. Boken är lämplig för nybörjare som bara vet grunderna i PR-teknologier.För erfarna återförsäljare är det ett bra tillägg och avslöjande av stunder som tyvärr ofta saknas under arbetet.

Den populära rösten - vilken bok om marknadsföring, försäljning, reklam eller PR är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 2
Varning! Ovanstående information är endast avsett för information och är inte en guide till inköp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner