10 bästsäljande bästsäljare

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästsäljande bästsäljare

1 Stor gatsby Världens bästsäljare
2 Stolthet och fördom Klassisk romangenre
3 Skyll stjärnorna Bäst för tonåringar
4 Lavendel rum Kärleks triangelhistoria
5 Sommar, hej då! Intressant och vuxna och barn
6 Röd anteckningsblock eller Paris Quest Kärlekshistoria med en spets av en detektiv
7 Dream street house Olika karaktärs tecken
8 Vind Rhapsody Fascinerande plexus av tid
9 Berätta för mig om havet Topp citat
10 Slå på dig Ovanlig tomt

Romaner är klassiker i den litterära världen, som bildades i slutet av 1500-talet. I romanen är mänskliga erfarenheter, deras känslor och reflektioner framhävda, handlingen berättar som regel om personer med tragedi och livsvårigheter. Böcker i denna genre ger oss möjlighet att spionera på någons liv, att uppleva med sina hjältar alla sina glada och ledsna ögonblick. Romanernas finaler uppmanar läsaren att analysera sitt liv och hjälpa honom att hitta svar på de frågor som berör hans själ. I slutet, som en trevlig tidsfördriv för ett par kvällar, kommer en bok i romangenren att vara det bästa alternativet.

Världens bästsäljare hör till Fitzgerald och Bradbury, som skrev i en lätt stavelse; Dostojevskij och Tolstoy, som innehöll en passion för mer komplexa ämnen; Safarly, Lisa Jewell, Carol Matthews, John Green, fokuserade på moderna publik. Vi har skapat ett urval av de bästa romanen, vars centrum ligger i mänskliga relationer, vare sig kärlek eller vänskap. Vi uppmärksammar böcker som inte förlorar sin popularitet, även efter år, och i vissa fall även århundraden.

Topp 10 bästsäljande bästsäljare

10 Slå på dig


Ovanlig tomt
Av: Carol Matthews
Bokpris: 290 gnidning.
Betyg (2018): 4.0

Om du letar efter en roman med en ovanlig kärlekshistoria, är "Turned on you" det bästa alternativet för läsning. Boken täcker ämnet social, jämn rasets ojämlikhet, fördomarnas tryck och dumma stereotyper. Huvudpersonen är en ensam 30-årig Brit Jenny, som ses av alla med en grå mus. Dessutom kastades hon av en man, på vilken hon spenderade 7 år.

Jeni, det verkar som en mätt och blivande adventurismflicka, kommer att sänka alla sina besparingar för att köpa en turné till Afrika och träffa den vackra Dominic, Maasai-krigare, som inte kommer att vara likgiltig mot någon läsare. Intressanta episoder av anpassning av en främling i konservativa englarnas samhälle kommer att transporteras bort, när allt han vet är att jaga och skydda är en slags modern Tarzan. Du kommer att känna hela smaken av Afrika och kommer definitivt att empathize med huvudpersonerna.

9 Berätta för mig om havet


Topp citat
Författare: Elchin Safarli
Bokpris: 368 gnidning.
Betyg (2018): 4.2

Moderen av den författare Elchin Safarli, "Tell me about the sea", är författarens minne om de bästa stunderna av barndom och ungdom. Det här är minnen av familj, kamrater, men det mest levande minnet är havet. I recensionerna noterar många att boken på skrivstil är som en personlig dagbok, där de hänger uppriktigt sina själar, delar något intimt, hemligheter, tankar. Merparten tas av barnsuppsättningen, du kommer säkert att vilja återkalla parallellt dina egna ljusa ögonblick.

Läs romanen snabbt, inte bara på grund av den lilla volymen, men också tack vare en enkel stavelse. Efter att ha läst den här världens bästsäljare kan du hitta tips om hur man ska övervinna melankoli, rädsla för misslyckande och till och med döden, hur man är snäll mot människor och världen. Det rekommenderas att läsa för att älska litteraturen om ämnena att söka efter sig själv, inre harmoni, visdom. Liksom alla Elchins böcker, togs arbetet ihop i citat, och det finns verkligen många av dem här.

8 Vind Rhapsody


Fascinerande plexus av tid
Inlagd av: Karen White
Bokpris: 322 gnidning
Betyg (2018): 4.3

Rhapsody of the Windy Island är en bok om vanliga människors öde med sina tragedier, som förblir starka i anda, och varje strider mot sina egna inre demoner. Författaren till denna kärleksaffär, Karen White, tar läsaren till 1942, andra världskriget och introducerar Maggie, Lulu, Kat och Peter, som lever i svåra militära förhållanden, och tillkomsten av en ny dag är en stor anledning till lycka. .

Därefter byts tomten ut och fokuseras 2009. En viss Emmy, på moderens insisterande, köper en bokhandel på en ö belägen i Atlanten. Bland böckerna hittar hon kärleksbrev och konstiga ritningar. Det här är allt roligt börjar när Amy vill hitta svaret: Vad hände i denna butik och vars meddelanden är dessa? Författaren vägrar så skickligt och delikat händelser som ger upphov till intrig på de första sidorna. Romanen visar hur det förflutna hånar oss och hur man kan låta det gå.

7 Dream street house


Olika karaktärs tecken
Inlagd av: Lisa Jewell
Bokpris: 305 gnidning.
Betyg (2018): 4.4

Boken, som blivit världens bästsäljare, "The House on the Street of Dreams", har en intressant historia som kommer att beröra kärlekstema, betona vikten av vänskap och ömsesidig hjälp. Tobbyens fokus är den ouppfyllda poeten, i vars besittning en stor tre våningar herrgård, som har förvandlats till ett sådant vandrarhem. Hustrun lämnade mannen, och han gav länge handen, och hans utseende lämnar mycket att önska sig.

Läsaren kommer definitivt att vara nyfiken på att följa ödet för de människor som bor i huset. De sätter bokstavligen ut den svarta randen i sina liv. Inte mindre intressant karaktär - Leah, - tjejen som bor mitt emot. När omständigheter tvingar Tobby att skapa en herrgård till salu, kommer de att tänka upp ett par med Leah hur man ordnar livet för de människor som bosatte sig i huset. Den moderna romanen "The House on the Street of Dreams" är många olika tecken, det här är intrig, det här är uppenbarelsen av mänskliga laster.


6 Röd anteckningsblock eller Paris Quest


Kärlekshistoria med en spets av en detektiv
Inlagd av: Antoine Lauren
Bokpris: 664 gnidning.
Betyg (2018): 4.5

Den röda anteckningsboken eller Paris Quest är en speciell atmosfär som väcker läsaren med de bästa, varma känslorna, hjältarna i de nya läsböckerna, går runt kvadraterna på kvällarna och älskar sina barn uppriktigt. Arbetet är färgat med både röra fragment och humoristiska toner. Det är osannolikt att du kommer att kunna riva dig borta från boken, för från början börjar romanförseningarna: huvudpersonen Laurent, som äger Red Bookshops bokhandel, hittar en kvinnas handväska, där han upptäcker parfymer, flera fotokort och en anteckningsbok med anteckningar.

Men alla dessa saker skulle inte ha hjälpt Laurent att fastställa vem ägaren till påsen var. Därefter är mannen förvirrad av sökandet efter en vårdslös kvinna och försöker spela rollen som en detektiv. Det första som hjälten analyserar anteckningarna i en anteckningsbok, när han plötsligt inser att han är ännu mer angelägen om att hitta ägaren av hennes väska, men inte bara för hennes återkomst, förvärvar Laurent stort intresse för att känna till den här tjejen.

5 Sommar, hej då!


Intressant och vuxna och barn
Av Ray Bradbury
Bokpris: 156 gnidning.
Betyg (2018): 4.6

"Summer, Goodbye" är en fortsättning på en annan världs bästsäljare Ray Bradbury, "Maskrosvin", som tog 50 år att vänta. 2 år gått i berättelsen blir huvudpersonen Douglas från ett barn till en evigt protesterande tonåring, men han vill inte växa upp på något sätt och bestämmer sig för att förklara krig mot ålderdom. Äldre människor blir för honom en symbol för alla de värsta, som en person kan komma till slutet av. Eliminera fienden, stoppa tidens gång, i alla fall inte växa upp - Douglas mål, men hur kommer han att inse det och vad kommer det att leda till?

Denna berörande roman, full av mening och metafor, vilken zasyadut i minnet, kommer att bli en bro mellan barndomen och åldern. Under läsning kommer du att observera hur generationen förändras, deras attityd gentemot äldre. Det här är en bok om behovet av att få styrkan att möta det oundvikliga och kunna hitta harmoni med världen och dig själv.


4 Lavendel rum


Kärleks triangelhistoria
Inlagd av: Nina Gheorghe
Bokpris: 405 gnidning.
Betyg (2018): 4.7

Romanen "Lavendelrum", skriven av Nina Gheorghe, översattes till flera dussin språk och lyckades besöka toppen av litterära bästsäljare. Stycket skapar en varm och själslig atmosfär, det luktar lavendel, färska croissanter, boksidor, fyllda med konversationer under stjärnorna, vänskap och kärlek, förtjust i kärlek till Frankrike och dess mysiga kaféer.

Huvudpersonen med namnet Jean Égare är uppriktigt övertygad om att endast en verkligt utvald bok kan lyfta melankoli och längtan som en hand, avlasta från andlig ångest och tvivel. Men en paradox: en man kan inte hitta sitt "magiska piller" som skulle hjälpa honom att överleva en serie händelser och förluster. Allt kommer att vända upp och ner när sommaren kommer in i staden och Egar faller på en resa till Provence för att återkalla fortiden och starta en ny framtid. Boken är särskilt intresserad av romans fans om kärlekstrianglar. "Lavendelrummet" kan väl bli den allra bästa frälsaren.

3 Skyll stjärnorna


Bäst för tonåringar
Inlagd av: John Green
Bokpris: 332 gnidning.
Betyg (2018): 4.8

Världens moderna bästsäljande roman "Guilty the Stars" kommer att berätta om tonåringar som älskar och hatar, protesterar och syndar, skrattar och gråter. Hazel, i åldern 16, har cancer i sköldkörteln, och metastaser har hittats i hennes lungor, vilket givetvis är svårt för henne att gå igenom. Bekymrad om dotterns skick skickar hjältinna föräldrar henne till en stödgrupp, där tjejen kommer att träffas med Augustus, en ung man som kommer att förändra Hazels syn på livet ytterligare och med vilken hon kommer att börja älska relationer.

Augustus förlorade en del av benet på grund av onkologi och går med en protes. Men hjälten vill inte skada killen, för det kan inte bli någon dag. Nästan alla ytterligare Hazel-åtgärder kommer att baseras på denna rädsla. Boken kommer att vara intressant för alla åldersgrupper, men det kommer att vara särskilt användbart för tonåringar, eftersom arbetet lär dig att älska livet och njuta av enkla stunder.

2 Stolthet och fördom


Klassisk romangenre
Av: Jane Austen
Bokpris: 147 gnidning.
Betyg (2018): 4.9

Arbetet "Pride and Prejudice" sågs av världen så långt tillbaka som 1813, och i mer än 200 år har det ansetts vara en världsklassiker av den nya genren. Denna fascinerande bok kommer att intressera dem som tror att kärleken övervinner alla hinder. Romanen berättar att ibland otruthfulla domar om människor hindrar uppbyggnaden av lycka och avslöjar det allsidiga temat för uppförande, och allt detta berövas inte av humor och ironi, vilket ger livlighet till författarens ädla och vackra språk.

Fokus ligger på familjen Bennet, som bor i provinsen och består av en far, mor, huvudpersonen i Elizabeth och hennes 4 systrar. En avundsvärd brudgum, herr Bingley, kommer till sin region, han är rik på ekonomi och sinne, och han är stilig och singel, och hans kamrat Mr Darcy, som också är snygg och säker, har kommit med honom. Som bokens mycket namn tyder på, en roman om en komplex kärlekshistoria, där stötfångaren alltid har varit ett tryck av den allmänna opinionen och en inre känsla av stolthet.

1 Stor gatsby


Världens bästsäljare
Inlagd av: Francis Fitzgerald
Bokpris: 132 gnidning.
Betyg (2018): 5.0

Den legendariska roman av den amerikanska författaren Francis Fitzgerald, som belyser "Age of Jazz", det tjugonde året när allt kokades och kokades. Boken avslöjar eliten av den tiden, som visar den verkliga väsen av statliga men hycklande personer. Romanen fascinerar med sin extraordinära plot och kärlek tema, passerar en gyllene tråd genom stycket. I över 90 år har boken inte förlorat sin popularitet.

Romanen berättar om en ung man som heter Gatsby, som passionately älskar en tjej från det höga samhället, Daisy - som det verkar för honom, att inte nå.För att vinna sin uppmärksamhet kommer han att bli en stor man, göra en förmögenhet, erövra ära, ära - allt detta är jakten på Daisy. Särskild entusiasm för förvärvet av boken väckte den eponymiska filmen "The Great Gatsby", efter att ha tittat på vilken som helst som gick till bokhandlarna för att köpa en tryckt version av en fantastisk historia, vilket gjorde romanen till en världsbeställare.


Populär omröstning - vilken bestseller roman är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 3
Varning! Ovanstående information är endast avsett för information och är inte en guide till inköp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner