12 bästa proteiner med iHerb

plats

namn

Funktionsbedömning

Bäst väteprotein isolerar med iHerb

1 ALLMAX Nutrition Isoflex Bästa smältbarhet
2 Muscletech nitrotech Den bästa smaken
3 Kalifornien Gold Nutrition Ekonomisk kostnad och överkomligt pris

Toppkaseinproteiner från iHerb

1 Dymatize Nutrition Den trevligaste strukturen
2 MusclePharm Combat Rent kasein med tillsatta enzymer
3 Optimal Nutrition Gold Standard Det bredaste valet av smaker

De bästa vegetabiliska proteinerna med iHerb

1 Sprout living Den mest naturliga kompositionen
2 Orgain God smak och trevlig struktur
3 PlantFusion, komplett växtprotein Den mest ekonomiska konsumtionen

Bästa äggproteiner med iHerb

1 MRM Bästa äggprotein
2 Julianbageriet Den rikaste smaken och aromen
3 Universal Nutrition, Egg Pro Den bästa smaken

Bland utövare är speciella proteintillskott väldigt populära. De hjälper till att få muskelmassa under styrketräning för att snabbt uppnå önskat resultat. Det finns många sorter av proteintillskott - de skiljer sig huvudsakligen från proteinkällan och metoden för dess produktion. Enligt idrottare är inte alla proteiner effektiva. Därför gjorde vi ett betyg där vi samlade de bästa och mest populära proteintillskotten med IHerb.

Bäst väteprotein isolerar med iHerb

Isolat för sportnäring erhålls huvudsakligen från vassle. De anses vara de mest effektiva jämfört med andra typer av proteiner. Isolera är ett enkelt protein som har passerat maximal rening. Detta beror på dess snabba smältbarhet och återkomsten av den maximala mängd näringsämnen. Vi har valt ut de bästa proteinisolaten från IHerb.

3 Kalifornien Gold Nutrition


Ekonomisk kostnad och överkomligt pris
Pris för iHerb: från $ 49.00
Betyg (2019): 4.8

Kvalitetsprodukt erhållen genom flerstegs mikrofiltrering. För beredning av en enda del av drycken behöver du 39 g pulver. Produkten innehåller inte fetter och skadliga ämnen - alla komponenter är helt naturliga. En portion innehåller 27 g rent protein, 1 g kolhydrater och 6 g sockerarter. Tillverkaren erbjuder tre olika smaker - naturliga (utan tillsatser och smaker), mörk choklad och vanilj. Jämfört med andra liknande produkter är kostnaden låg med en ekonomisk förbrukning av pulver.

Många köpare i recensioner skriver att proteinet i detta märke motsvarar det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet. Det är mycket ekonomiskt, men det är mycket billigare än sina motsvarigheter. Åsikterna skiljer sig från smaken av den färdiga drycken - vissa anser att det är ganska trevligt, andra verkar onaturliga. En signifikant minus är misslyckad förpackning, efter att paketet har öppnats, kan det inte stängas tillräckligt tätt.

2 Muscletech nitrotech


Den bästa smaken
Pris för iHerb: från $ 52,64
Betyg (2019): 4.9

God proteinskaka från en beprövad tillverkare baserad på vassleisolat och peptider. Ungefär 46 g pulver behövs för att göra en servering med dryck. En burk på 1,81 kg räcker för att förbereda 40 portioner. Kompositionen är berikad med kreatin för snabbare muskelmassa vinst. Produkten passerade alla typer av test, enligt resultaten av forskningen och idrottsutövare ansågs vara en av de bästa proteinerna. Huvudindikatorerna är hög proteinhalt (27 g per portion) och god smak.

Enligt kunderna hjälper produkten verkligen till att snabbt bygga muskelmassa, ger styrka och uthållighet i träning. Pulvret är mycket lösligt i vatten och bildar en homogen dryck med en trevlig konsistens. Användarna uppskattar den goda, naturliga sammansättningen, lätt proteinfördelbarhet och utmärkt smak av den färdiga drycken.


1 ALLMAX Nutrition Isoflex


Bästa smältbarhet
Pris för iHerb: från $ 79,99
Betyg (2019): 5.0

Rent vassleproteinprotein ALLMAX Nutrition Isoflex är ett mycket effektivt kosttillskott som inte innehåller sockerarter, gluten och fetter. Den innehåller 90% protein - med en portion får kroppen 27 g protein och endast 1 g kolhydrater. Protein dryck innehåller kakao och smaker, mycket trevligt för smaken. Tillverkaren erbjuder ett brett urval av smaker - banan, choklad, vanilj, jordgubb, karamell. Isolat är ganska dyrt, men det har en mycket hög kvalitet, god smältbarhet, naturlighet och effektivitet.

Om produkten Eiherb-användare lämnar mycket bra recensioner. De noterar att pulvret är väl lösligt, har en trevlig smak, innehåller inte socker. Vissa köpare tror att det fungerar bättre än andra liknande drycker. Andra tror att kostnaden för produkten är grundligt dyr.


Toppkaseinproteiner från iHerb

Kasein är det huvudsakliga komplexa mjölkproteinet. Dess skillnad från vassleprotein är att det lossnar två gånger långsammare, har en lagringsfunktion. Därför kommer de aminosyror som finns i den gradvis in i kroppen. Denna egenskap av kaseinproteiner används aktivt av idrottare.

3 Optimal Nutrition Gold Standard


Det bredaste valet av smaker
Pris för iHerb: från $ 38,11
Betyg (2019): 4.8

Optimal Nutrition Micellar Casein Protein är av hög kvalitet och är ganska populär bland människor som leder en sportlivsstil. Tillverkaren erbjuder kunderna ett mycket brett utbud av smaker - bananer, jordgubbar, choklad, vanilj och några fler alternativ. För att förbereda en enda portion dryck krävs 34 g pulver, som innehåller 24 g protein, 3 g kolhydrater, 1 g fett och socker. När det gäller proteinhalten, förlorar produkten något dyrare proteinskakningar, men absorberas väl och ger ett märkbart resultat under träning.

Köparna skriver ofta i recensioner att om du dricker en cocktail på natten, återhämtar dina muskler mycket snabbare efter träning, det finns ingen smärta. De noterar också en rikare, mer välsmakande smak, en lång känsla av mättnad, en ekonomisk kostnad och en låg kostnad. Det var inte möjligt att avslöja allvarliga brister, men som alltid finns det köpare som inte gillar smaken av drycken.

2 MusclePharm Combat


Rent kasein med tillsatta enzymer
Pris för iHerb: från $ 39,99
Betyg (2019): 4.9

Högkvalitativt kaseinprotein, perfekt för kvällsängtid. Under hela natten tillhandahålls en gradvis frisättning av protein och aminosyror för att hjälpa till att bygga muskler. Produkten kompletteras med ett komplex av matsmältningsenzymer som ger bättre smältbarhet. En portion (34,5 g) innehåller 28 g rent protein och 60 mg enzymer. Cocktailen innehåller inte fett, mängden kolhydrater överskrider inte 2 gram per portion, sockerarter - 1 g. Tillverkaren erbjuder två smaker - mjölkchoklad och vanilj.

Köparna efter att ha använt cocktailen kommer till slutsatsen att detta är ett mycket högkvalitativt protein till ett rimligt pris. De rekommenderar att man blandar det med mjölk, inte vatten, för att få en god dryck. Enligt observatörer av idrottare tack vare denna cocktail, återhämtar musklerna mycket snabbare efter träning. Av nackdel är vissa för söt smak och gott om skum.

1 Dymatize Nutrition


Den trevligaste strukturen
Pris för iHerb: från $ 52,09
Betyg (2019): 5.0

Dymatize Nutrition-kaseinprotein ger en jämn och jämn tillförsel av aminosyror till musklerna, tack vare vilken en naturlig, korrekt uppsättning av deras massa uppträder. Det ger dig också en långvarig känsla av mättnad, vilket hjälper dig att lättare motstå protein, lågkarbid dieter. För att få en drink måste du ta 35 g torrt pulver. Denna mängd produkt innehåller 25 g protein, 3 g kolhydrater och 1,5 g fett.

I recensionerna noterar användarna en trevlig, lätt konsistens av drycken. Det är inte så tjockt som andra kaseinproteiner, lätt att dricka. Köparna anger också en acceptabel kostnad, hög produktkvalitet, effektivitet - det ger en känsla av mättnad, ökar styrkan, hjälper till att bygga muskler snabbare med måttliga träningspass.Negativa recensioner finns också, men i de flesta fall är de relaterade till smak, inte proteinkvalitet, och kommer från människor som inte gillar lukten av kanel.


De bästa vegetabiliska proteinerna med iHerb

Oftast erhålls sportprotein från vassle. För vegetarianer och personer med laktosintolerans har sportnäringsproducenter utvecklat proteinskakningar baserade på vegetabiliska proteiner. Som en källa till protein använder de baljväxter - ärtor, soja. Mindre vanliga är sorter som härrör från ris eller hampa.

3 PlantFusion, komplett växtprotein


Den mest ekonomiska konsumtionen
Pris för iHerb: från $ 45,99
Betyg (2019): 4.8

100% naturligt växtprotein, berikat med aminosyror och matsmältningsenzymer. Innehållet i aminosyror, balans och smältbarhet jämförbar med de bästa vassleproteinerna. Innehåller inte gluten, laktos och GMO. Ekonomisk konsumtion - För beredning av en servering av dryck behöver du bara 30 g torrt pulver. Den innehåller 21 g protein, 2 g fett, 4 g kolhydrater och sockerarter. Stevia och sackaros används som sötningsmedel. Med hänsyn till den ekonomiska kostnaden är kostnaden ganska acceptabel.

De flesta köpare med iHerb gillar smak, god löslighet och ekonomi hos produkten. Enligt sina recensioner är han väldigt frisk efter träning, hjälper musklerna att återhämta sig snabbare, ger styrka under träning. Många indikerar närvaron av aminosyror i kompositionen. Nackdelar - inte alla gillar konsistensen och smaken av drycken.

2 Orgain


God smak och trevlig struktur
Pris för iHerb: från 31,80 kr
Betyg (2019): 4.9

Vegetabiliskt protein härrörande från ärter och brunt ris med tillsats av chia frön. Naturkakao används som smakämne och aromatisk tillsats. Tillverkaren erbjuder andra smaker. Produkten innehåller inte gluten, laktos och sockerarter. Bristen på socker karakteriserar produkten från den bästa sidan, men denna fördel överlappar delvis med ett högt kolhydratinnehåll - 15 g per portion. Rent protein i 46 g är bara 21 g, vilket inte är den bästa indikatorn. Annars är detta vegetabiliska protein av hög kvalitet, naturlig och ganska effektiv.

Den främsta orsaken till den positiva återkopplingen på denna produkt på IHerb är dess utmärkta smak. Till skillnad från andra vegetabiliska proteiner löses det lätt, har en söt smak och en trevlig struktur. Den andra anledningen är näring och komposition. Det finns inga klagomål om dem heller. De flesta negativa recensionerna är förknippade med överdriven sötma på grund av tillsatsen av stevia.


1 Sprout living


Den mest naturliga kompositionen
Pris för iHerb: från $ 26.96
Betyg (2019): 5.0

Protein bestående av en blandning av vegetabiliska proteiner. Huvudkomponenterna är gulterter, solrosfrön, tranbär och pumpor. Jerusalem kronärtskocka används som en naturlig prebiotisk. För att förbereda en servering av proteindryck måste du ta 35 g pulver. Denna mängd av blandningen innehåller 26 g protein, 6 g kolhydrater, 3,5 g fett och 1 g socker. För vegetabiliskt protein är dessa mycket goda indikatorer. Produkten är inte billigast, men hög kvalitet och effektiv. Kunderna kan välja mellan flera olika smaker.

Köpare med IHerb som den naturliga sammansättningen av proteinpulver, frånvaron av syntetiska tillsatser och smaker. Det visar sig bra i åtgärd, men det kan bara konsumeras med ytterligare tillsatser i form av yoghurt och frukt på grund av sin korniga konsistens och speciella smak. Det är smaken av produkten som oftast ligger till grund för de negativa recensionerna.

Bästa äggproteiner med iHerb

Från äggvita får du ett av de högsta kvalitetsproteinerna för sportnäring. Det har nästan inga fetter och kolhydrater, det absorberas lätt och snabbt av kroppen, mättad med svavelhaltiga aminosyror. Äggproteiner rekommenderas att ta före och efter träning. På IHerb lyckades vi hitta några anständiga val av proteinprotein skakningar.

3 Universal Nutrition, Egg Pro


Den bästa smaken
Pris för iHerb: från $ 16,97
Betyg (2019): 4.8

Högkvalitativt proteinpulver härrörande från äggvita.Varje servering av den färdiga cocktailen innehåller 24 g rent protein, bara 3 g kolhydrater, och det finns inga fetter och sockerarter. Det finns tillräckligt med förpackningar för beredning av 13 drycker. Drycken är smakad med naturlig kakao, har en trevlig, starkt uttalad chokladsmak. God smältbarhet gör det till ett utmärkt alternativ till det vanligare vassleproteinet.

IHerb kunder har kommit att uppskatta detta äggprotein. I recensionerna delar de intrycket att dess smak är mycket högre än dess motsvarigheter, liksom vassle och vegetabiliska proteiner. Det absorberas väl, ger den nödvändiga energin. Nackdelarna, enligt köpare, är liten förpackning och hög kostnad.

2 Julianbageriet


Den rikaste smaken och aromen
Pris för iHerb: från $ 43,91
Betyg (2019): 4.9

Bra äggprotein med ett komplett utbud av essentiella aminosyror, berikade med probiotika och sötad med stevia. En portion (30 g) innehåller 25 g protein och endast 112 kalorier. Genom att applicera en cocktail tillsammans med styrketräning kan du bygga muskelmassan mycket snabbare och minimera smärta. Med lågkalor dieter rekommenderas att man dricker en cocktail mellan måltider för att minska känslan av hunger. Totalt erbjuder tillverkaren tre smaker - naturliga, utan tillsatser, choklad och vanilj.

Köpare med Aycherb tycker att det är mycket bra, men dyrt äggvitt. De kallar sin främsta fördel utmärkt smak - en trevlig konsistens, rik arom. Det kan spädas med mjölk eller vatten - det löser sig väl och är lätt att dricka. Minus - vissa har problem med matsmältningen.


1 MRM


Bästa äggprotein
Pris för iHerb: från $ 39.61
Betyg (2019): 5.0

Högkvalitativt protein, 100% bestående av äggproteiner. En servering av pulver (33 g) innehåller 23 g protein och 2 g kolhydrater. Fetter och sockerarter i kompositionen är inte, men innehållet av aminosyror är högt. Produkten är gjord utan artificiella smaker, stevia används som sötningsmedel. Det absorberas lätt av kroppen, ger ovärderligt hjälp till idrottare som behöver öka träningens effektivitet, snabbt få muskelmassa.

IHerb shoppare anser att detta protein skaka ett utmärkt alternativ till vassleprotein. Äggsmak i den färdiga drycken saknas, konsistensen är homogen, luftig, ganska trevlig. Det visar sig bra i handling - det ökar uthållighet, smälter lätt utan att orsaka matsmältningsbesvär. Den enda nackdelen är den alltför söta smaken.

Populär omröstning - vem är den bästa proteinproducenten med iHerb?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 6

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner