10 bästa hårprodukter med iHerb

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa hårprodukter med iHerb

1 Mild av naturen IHerb Shampoo # 1, mjuk och närande formel
2 Hobe labs energizer Aktivering av hårväxt, förebyggande av håravfall
3 Earth Science Hair Masque Bättre hydratisering och näring, med silkeproteiner
4 Giovanni Frizz är borta Unikt serum för lockigt hår, djup återhämtning
5 Avalon Organics Biotin B-Complex Det mest effektiva terapeutiska schamponet, med helande oljor
6 Desert Essence Hårvård Organics Coconut Conditioner Mjukgörande och fuktgivande hår, hälsosam glans efter första användning
7 Kinky-Curly Knot Today Den bästa outplånliga vården, 100% naturlig komposition
8 Nu Foods Solutions Jojoba Oil Den mest universella lösningen, mjukning och utjämning
9 Tony Moly Haeyo Mayo Hair Nutrition Pack Förstärkning och toning krullar, borttagande statisk stress
10 Alaffia hår lotion Den bästa restaureringen av mjukhet och elasticitet i håret, utan parabener och dofter

Tunt, torrt och skadat hår är inte en mening. Effektiva organiska schampon, lotioner, balm och andra skönhetsprodukter hjälper till att klara av alla dessa problem. Särskilt för dig har vi förberett de 10 bästa produkterna med iHerb som kan återställa skönhet och hälsa i ditt hår.

Topp 10 bästa hårprodukter med iHerb

10 Alaffia hår lotion


Den bästa restaureringen av mjukhet och elasticitet i håret, utan parabener och dofter
Pris för iHerb: från $ 8.16
Betyg (2019): 4.1

Berikande lotion Alaffia fuktar håret håret och närmar sig hårbotten. Den innehåller kokosnöt extrakt, sheasmör och orange geranium extrakt. Herbal ingredienser återställa hårets mjukhet och elasticitet, stimulera deras tillväxt. Ett idealiskt val för vågiga lockar. Lotion avlägsnar fluffiness, men eliminerar inte volymen. Utan parabener, artificiella smaker och gluten. Perfekt även för problem och känslig hårbotten.

I kommentarerna på Aycherb skriver de att Alaffia lotion kan appliceras inte bara för fuktig utan också för att torka håret. Verktyget har en trevlig arom, men den är helt väderad efter 10-15 minuter. Håret är behagligt att ta på och lätt att passa. Produkten är lämplig även för torra och porösa lockar. Omedelbart efter användning blir de ännu mer elastiska och mjuka. Men lotion bör appliceras mycket noggrant, undviker rötterna, annars håret blir smutsigare snabbare.


9 Tony Moly Haeyo Mayo Hair Nutrition Pack


Förstärkning och toning krullar, borttagande statisk stress
Pris för iHerb: från $ 8,01
Betyg (2019): 4.2

Nourishing mask från Tony Moly - den bästa lösningen för torra, skadade och splittrade ändar. Basen av fonderna är naturliga ingredienser: sheasmör, macadamiaxtrakt, äggkstrakt och citronsyra. Koreansk mask återställer snabbt svagt, trött och skadat hår. Omedelbart efter appliceringen blir krullarna smidiga och väl preparerade. Verktyget underlättar kraftigt kamningen.

En av fördelarna med Tony Moly-masken är en trevlig krämig konsistens. Det är snabbt fördelat och lätt tvättas av. Fyller hår med näringsrika komponenter tack vare vad de blir starkare och tjockare. I kommentarerna indikeras att med den ständiga användningen av denna mask kommer att kunna uppnå en otrolig effekt: även de svagaste låsningarna blir starka och glänsande. Flaskan är tillverkad av ogenomskinlig plast, så kontrollen av flödet av pengar är problematisk.

8 Nu Foods Solutions Jojoba Oil


Den mest universella lösningen, mjukning och utjämning
Pris för iHerb: från $ 18.51
Betyg (2019): 4.3

Nu Foods Solutions Jojoba Oil är den bästa Eicherb-oljan för ditt hårs hälsa och skönhet. Det kan läggas till några masker, balsamer och balsam, eller användas som fristående verktyg. Jojobaolja ger extra glans till locken, mjukar och fuktar spetsarna och förhindrar deras sektion. Det används som värmebärare och bidrar också till kampen mot håravfall.

På Aycherb presenteras denna olja i genomskinliga flaskor, vars volym är 237 ml. Bedömning av recensionerna kommer att räcka för flera månader med regelbunden användning. Fördelarna inkluderar 100% ren och naturlig komposition, djupt fuktgivande och mjukgörande hår. Oljan är tillverkad utan aggressiva kemikalier och syntetiska ingredienser. Tänk på att verktyget inte är lämpligt för oljigt och färgat hår, eftersom det accelererar utlakningen av färg.


7 Kinky-Curly Knot Today


Den bästa outplånliga vården, 100% naturlig komposition
Pris för iHerb: från $ 12.24
Betyg (2019): 4.4

Naturlig outplånlig balsam Kinky-Curly Knot Idag är den bästsäljande iHerb för tjockt, lockigt och konstant mattat hår. Grunden för fonderna är växtextrakt: althea rot, röd elm, mango. De skapar en skyddande mantel, vilket underlättar kamningen och ger extra fuktighet. Omedelbart efter appliceringen får håret en hälsosam glans, blir mer elastisk och ser mättad ut.

Bedömning av recensioner, är luftkonditionering från Kinky-Curly endast lämplig för tjocka krullar av någon längd. Det kan appliceras på torrt och vått hår, resultatet hålls fram till nästa tvätt. I recensionerna skriver de att den krämiga konsistensen är lätt och snyggt fördelad över hela längden, orsakar inte viktning och limar inte strängarna. Fördelarna inkluderar en trevlig arom, en bekväm flaska med en dispenser och eliminering av fluffiness. Många använder luftkonditionering som värmesköld. Det enda negativa är en stor kostnad.

6 Desert Essence Hårvård Organics Coconut Conditioner


Mjukgörande och fuktgivande hår, hälsosam glans efter första användning
Pris för iHerb: från $ 7.34
Betyg (2019): 4.5

Har du torrt hår utan styrka? För att återställa dem till elasticitet, jämnhet och hälsosam glans, använd den bästa tvättbara balsamens Desert Essence på iHerb. Organisk fuktgivande formel med naturlig kokosnötolja närmar och återställer lockar. Omedelbart efter användning är håret mycket smidigt, lätt att kamma. De blir genast mjuk och silkeslen. Luftkonditionering absorberas omedelbart och börjar fungera.

I recensioner rekommenderar du att du tar med dig till havet. Även med konstant exponering för UF-strålar, hjälper denna balsam håret att förbli mjukt, hanterbart och fuktat. Fördelar: trevlig kokosnöt smak, ingen oljig film efter applicering, ekonomisk konsumtion. Balsammen mjukar, fuktar och närmar sig spetsarna. Du bör dock inte använda den varje dag, eftersom frekvent användning kan påverka volymen.

5 Avalon Organics Biotin B-Complex


Det mest effektiva terapeutiska schamponet, med helande oljor
Pris för iHerb: från $ 9.38
Betyg (2019): 4.6

Terapeutisk Biotin B-Complex Shampoo från Avalon Organics är en av de bästa produkterna för Ayherb för daglig hårvård. Det närmar och fyller lockar med helande oljor, extrakt och proteiner. Vitaminiserar hårbotten, minskar talgproduktionen, eliminerar mjäll och irritation. Ett utmärkt val för dem som står inför problemet med håravfall. Shampoo stärker locken, vilket gör dem mer lätta och mjuka.

Den viktigaste fördelen med Avalon Organics shampoo är en lätt och diskret naturlig doft. Kostnaden för verktyget är liten även för långt hår. I recensionerna skriver de att de är mycket glada att använda: verktyget är lätt att applicera, snabbt fördelat och skummar bra. Det tvättas lätt av håret, även en liten mängd vatten är tillräckligt. Kommentarerna tyder på att schampo inte överdriver curls, men gör dem tätare och mer eftergivliga. Ett bra val för daglig vård.


4 Giovanni Frizz är borta


Unikt serum för lockigt hår, djup återhämtning
Pris för iHerb: från $ 7.33
Betyg (2019): 4.7

Giovanni Frizzs unika reparationsserum är borta är nr 1 botemedel mot lockigt hår. Den kan användas som balsam, termiskt skydd och likriktare. En omsorgsformel med lätta silikoner gör håret jämnare, silkeslen och mjuk. Avlägsnar skjutning, förhindrar att tangling, underlättar styling. Innovativt serum minskar tvärsnittet och brittleness, gör håret mer elastiskt och förhindrar utlakning av skugga.Omedelbart efter appliceringen ser håret frisk ut, snyggt och vackert.

Frizz Be Gone serum från Giovanni samlade 93% positiva recensioner. Bland dess fördelar ingår en elegant flaska med en bekväm dispenser, ekonomisk förbrukning och snabb effektivitet. Serumet har en oljig konsistens, men det smutsar inte håret och lämnar inget klibbigt skikt. Även lockiga lås blir mer lydiga, smidiga och jämn. Ett idealiskt val för daglig vård av alla typer av hår.

3 Earth Science Hair Masque


Bättre hydratisering och näring, med silkeproteiner
Pris för iHerb: från $ 8.12
Betyg (2019): 4.8

Earth Science Hair Masque är den bästa djupa fuktgivande masken på iHerb. Den är idealisk för torrt och normalt hår, vilket ger dem oöverträffad mjukhet, jämnhet och hälsosam glans. Formeln med olivolja, kokosnöt och avokado stärker och närmar sig locken. Utan parabener, utan sulfater. Silkeproteiner återställer även skadat och färgat hår. Verklig frälsning för porösa och smala krullar.

Masken från Earth Science har en tjock konsistens, så det är mycket ekonomiskt att spendera. I recensionerna skriver de att produkten har en neutral doft, det är lätt att applicera och sprida genom håret. Byter perfekt alla andra balsam och serum. Bedömningen av kommentarerna ger masken en ögonblicklig yt effekt: det minskar fluffigheten, skapar ytterligare volym och underlättar styling. Men för oljigt hår kommer det här verktyget inte att fungera.

2 Hobe labs energizer


Aktivering av hårväxt, förebyggande av håravfall
Pris för iHerb: från $ 8.86
Betyg (2019): 4.9

Hobe Labs Energizer outplånlig spray är det bästa valet för Eicherb för dem som drömmer om starkt, friskt och vackert hår. Basen för fonderna är följande komponenter: jojobaolja, växtextrakt, samt vitamin B5 (panthenol). Allt detta förhindrar inte bara håravfall, utan stimulerar också tillväxten av nya. Ett av dragets egenskaper - frånvaron av märken på locket och huden efter sprayning. Ett utmärkt val för daglig användning.

I kommentarerna skriver att Energizer hårspray har en trevlig växtbaserad arom. Det sprutas väl, men vid första användningen kan det känna en liten stickning i hårbotten. Det går fort och i framtiden känns inte alls. Bedömning av recensionerna, aktiverar sprayen hårväxten, gör lockar mer täta och friska. Det enda negativa - införandet av parabener i fondens sammansättning, men i små kvantiteter.


1 Mild av naturen


IHerb Shampoo # 1, mjuk och närande formel
Pris för iHerb: från $ 7,14
Betyg (2019): 5.0

Mjuk och närande Mild By Nature shampoo är idealisk för daglig hårvård. Det ger dem styrka och täthet, gör den mer elastisk, glänsande och voluminös. Huvudfunktionen hos schampot är en känslig tvättbas med naturliga extrakt av grapefrukt, apelsin, citron, vanilj, aloe, etc., liksom ett komplex av vitaminer B5 och B7. Den har ett balanserat pH, innehåller inte sulfater och parabener, så det är lämpligt även för känslig och problematisk hårbotten.

# 1 i rankningen av schampon på iHerb! I recensionerna indikeras att detta verktyg intensivt närmar, fuktar och minskar hårbrottet. Fördelarna inkluderar färsk citrus arom, organisk sammansättning och hög effektivitet. Hår efter användning är lätt och luftigt, det är lätt att stapla och elektrifierar inte. Shampoo skummar väl, är inte beroendeframkallande, stärker rötterna och ger krusarna en hälsosam glans.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av hårprodukter för Aycherb?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 4

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner