10 bästa kosmetika med iHerb

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa vård kosmetika med Aiherb

1 Naturrepubliken Den bästa rengöringsmedel med aloextrakt
2 Acure, Briljant Brightening Den mest populära ansiktsskruven
3 Mild av naturen Cream för alla hudtyper med grönt teextrakt
4 CeraVe Bästa fuktgivande lotion
5 Alba botanica Mask för intensiv hudåtervinning
6 Giovanni Rensningsmask med aktivt kol och vulkanaska
7 Eucerin Den mest effektiva anti-wrinkle cream
8 Skönhet utan grusomhet Bästa smink remover cream
9 Nu matar Den mest effektiva lera för djuprengöring
10 Acure Kvalitet arganolja

Till skillnad från dekorativa kosmetika är vårdprodukterna utformade för att förbättra hudens tillstånd, behålla sin ungdom, fukt. Beroende på kompositionen mjuknar, närmar, fuktar huden, hjälper till att bekämpa akne, pigmentfläckar, rynkor. I butikerna i ett stort sortiment säljs krämer, ansiktsrengöringsmedel, masker, scrubs, tonics, serums. Alla skiljer sig åt i komposition, priskategori, utformad för olika hudtyper. Det är väldigt lätt att gå vilse i en sådan sort, så vi har förberett dig för ett betyg av de bästa kosmetika från den amerikanska webbplatsen IHerb.

Topp 10 bästa vård kosmetika med Aiherb

10 Acure


Kvalitet arganolja
Pris för iHerb: från $ 8,59
Betyg (2019): 4.6

Fläktar av naturliga oljor kommer att älska denna vårdprodukt. Certifierad organisk arganolja utan tillsatser ger djup näring och hudskydd. Naturlig arganolja är rik på vitamin E, proteiner, essentiella fettsyror. I kombination hjälper alla dessa ämnen till att bekämpa de första rynkorna, göra huden mjuk, jämn och tonad. Det kan användas som ett universellt botemedel mot ansikte, hår, nagelband, mjukgöring av härdade armbågar och klackar.

Arganolja från denna tillverkare är en av ledarna i antalet positiva recensioner för Aycherb. Köpare använder den i ren form eller blandas med eteriska oljor. Det mjukar perfekt och fuktar torr hud, absorberas helt och lämnar ingen fet känsla. Många använder det för att återställa torra, splittrade hårändar. Minus - vissa användare tycker inte om lukten av olja.


9 Nu matar


Den mest effektiva lera för djuprengöring
Pris för iHerb: från $ 4.52
Betyg (2019): 4.6

Mycket populär på IHerb, billig och effektiv för djuprengöring av normal, kombination och fet hud. Rent europeiskt lerpulver innehåller inga tillsatser, så det orsakar inte allergier och irritation. Det rensar porerna, drar ut alla föroreningar från dem, ger huden en hälsosam strålande look, förbättrar tonen. För bästa resultat, följ tillverkarens rekommendationer.

Omhändertagningsverktyget är i stor efterfrågan bland kunderna Ayherb. De lockas av naturens lera, en bra effekt från användningen. Porer minskar, akne och glans försvinna. Många tror att detta är den ideala grunden för beredningen av olika masker. Minus några kallar torr hud efter användning.

8 Skönhet utan grusomhet


Bästa smink remover cream
Pris för iHerb: från $ 7,04
Betyg (2019): 4.7

Mycket mild smink remover cream har en allergivänlig formel - innehåller inte parfymer och parabener. Vårdproduktet är berikat med växtbaserade ingredienser - Aloe juice, oljor, gurka, kalendula, kamomill, kamelliaxtrakt. Cremen tar lätt bort även vattentätt smink, irriterar inte huden, närmar och fuktar den.

Kunder som använder IHerb skriver att produkten försiktigt och fullständigt tar bort sminkrester. Det gör ett utmärkt jobb även med vattentät mascara. Krämen har en trevlig konsistens, irriterar inte huden, vilket gör den mjuk och silkeslen.På grund av den naturliga sammansättningen och frånvaron av artificiella smaker är lukten subtil, väldigt trevlig. Många människor gillar att verktyget inte har testats på djur. Användarens missnöje orsakar en liten mängd förpackningar. Vissa människor blir irriterad efter att ha använt produkten.


7 Eucerin


Den mest effektiva anti-wrinkle cream
Pris för iHerb: från $ 11.13
Betyg (2019): 4.8

God omsorg för blekande hud med de första tecken på åldrande. Innehåller koenzym Q10, betakaroten och E-vitamin, vilket ger djup hudnäring. I komplexet stimulerar dessa substanser produktionen av kollagen och hjälper smidiga små ansiktsrynkor. Vid applicering regelbundet blir huden hårdare, fuktad och jämn. Kompositionen innefattar inte alkohol, artificiella smaker och färgämnen. Krukan är liten, endast 48 gram, men med tanke på den ekonomiska konsumtionen är grädden inte särskilt dyr.

Många köpare med Eiherb anser att denna grädde är den bästa vårdprodukten för blekande hud. De noterar en markant förbättring i utseendet med fortsatt användning. Huden är åtdragen, blir mjukare och mer elastisk. Cremen har en mycket lätt lukt och en trevlig konsistens. Några negativa recensioner, men de är. Orsaken till användarens missnöje är brist på effektivitet. I vissa fall klagar kunderna över allergier och irritation.

6 Giovanni


Rensningsmask med aktivt kol och vulkanaska
Pris för iHerb: från $ 7,96
Betyg (2019): 4.8

Denna mask är idealisk för problemhår, utsatt för utseendet på svarta fläckar och akne. De två huvudkomponenterna i dess sammansättning är aktivt kol och vulkanisk aska. De har en absorberande effekt, minskar fett, tar bort toxiner, hjälper till att minska inflammationen. Förutom rengöring bidrar denna lösning djupt till huden på grund av innehållet av E-vitamin, havregryn, aloextrakt, gojibär, ficus och grönt te. Masken innehåller inte parabener och artificiella smaker.

Köpare med IHerb tycker att detta är den trevligaste masken att använda. Det är lätt att applicera, rengör huden perfekt, gör den mjuk och mjuk. Vid upprepad användning, porerna är väl rengjorda, intensiteten av akneutbrott minskar märkbart. Nackdelar - för vissa användare orsakar masken irritation och rodnad i huden.

5 Alba botanica


Mask för intensiv hudåtervinning
Pris för iHerb: från $ 9,87
Betyg (2019): 4.8

Masken med enzymer av papaya och ananas fungerar som en mjuk skalning - lossnar och tar bort döda hudceller, förnyar det och ger en hälsosam utseende. En extra effekt uppnås genom aloextrakt. Det har antiinflammatoriska och regenererande effekter. Kompositionen omfattar inte konstgjorda färger, parabener och ftalater. Sådana masker rekommenderas att göras sällan, så volymen på 85 ml är tillräckligt under lång tid.

Denna lösning har redan hittat många fans på Eiherb. Köparna gillar sin trevliga lukt och ljusa texturer. Tack vare den milda kompositionen irriterar den inte ens känslig hud, det minskar oljighet. Efter användning ser ansiktet friskt ut, blir det friskt. Av minuserna gillar många köpare inte känslan av att tippa och bränna orsakade av enzymernas verkan.


4 CeraVe


Bästa fuktgivande lotion
Pris för iHerb: från $ 16.93
Betyg (2019): 4.9

Dermatologer-utvecklad fuktgivande lotion med hyaluronsyra, ceramider och niacinamider är lämplig för torr och normal hud. Innehåller inte dofter, orsakar därför ingen allergi. Tillverkaren rekommenderar att den appliceras på kvällen före sänggåendet så att huden kommer att återställas och näring hela natten. Med regelbunden användning bidrar lotionen till att återställa hudens naturliga skyddshämmare, fuktar och lugnar den. Kostnaden är ganska hög, men du behöver bara använda lotionen en gång om dagen, så det varar länge.

IHerb köpare tror att detta är en utmärkt vårdprodukt som hjälper till att återställa huden och bli av med akne. De gillar sin lätta konsistens - lotionen fördelas lätt över huden, absorberas snabbt och ger en känsla av friskhet.Negativa recensioner är oftast förknippade med fraktfrågor.

3 Mild av naturen


Cream för alla hudtyper med grönt teextrakt
Pris för iHerb: från $ 9,00
Betyg (2019): 4.9

Högkvalitativ kräm som inte innehåller parabener, smaker, ftalater. Den är optimalt balanserad i pH, därför är den lämplig för alla hudtyper. Vårdprodukten har en mycket lätt konsistens, fuktar perfekt på grund av hyaluronsyrainnehållet. Den har antiinflammatoriska egenskaper, lugnar irriterad hud, bibehåller sin elasticitet och förhindrar utseende av rynkor. På grund av den speciella formeln skyddar den huden från påverkan av negativa yttre faktorer.

Denna vårdprodukt är väldigt populär på Ayherb, köpare lämnar mycket bra recensioner om det. Mest av allt gillar de den trevliga konsistensen av grädden, den delikata aromen. Verktyget absorberas snabbt i huden, lämnar ingen fet, perfekt fuktar och mjukar det. Dessutom noterar köparna en mycket ekonomisk bekostnad av medel. Av minuserna tror vissa användare att verktyget inte räcker till med fuktighet.

2 Acure, Briljant Brightening


Den mest populära ansiktsskruven
Pris för iHerb: från $ 7,81
Betyg (2019): 5.0

Helt naturlig ansiktsskrubb utan parabener, sulfat, ftalater och mineralolja. Den innehåller många fördelaktiga ingredienser - tång, fransk grön lera, aloextrakt, björnbär. Kompositionen kompletteras med medicinalväxter - salvia, kamomill, kalendula, mynta. Citronskalgranuler används som slipande partiklar. De rengör försiktigt huden utan att irritera den. Rörets volym är ganska stor (118 ml), och priset är ganska rimligt.

Denna skrubb uppsamlade maximal återkoppling på IHerb. Vissa köpare har använt denna vårdprodukt i flera år nu och rekommenderar det med säkerhet som en av de bästa scrubsna. Det är så mjukt att det kan användas varje dag, utan rädsla för hudirritation. Många gillar lukten av skrubb, dess naturliga formel, en känsla av renhet och jämnhet i huden. Några negativa recensioner, de är förknippade med problem med leverans och utseende av irritation på känslig hud.


1 Naturrepubliken


Den bästa rengöringsmedel med aloextrakt
Pris för iHerb: från $ 7,12
Betyg (2019): 5.0

Mjukt rengöringsmedel är ett utmärkt alternativ till tvål för personer med känslig hud som är benägna att irritera. Produkten med en ljus krämig konsistens rensar försiktigt huden av föroreningar, torkar inte eller dra åt den. Aloe leaf extrakt har antiinflammatorisk effekt, lugnar och fuktar. Lämplig för alla hudtyper. Säljs i ett stort rör (150 ml), så kostnaden är låg.

Köpare gillar den trevliga, lätta lukten av produkten, den ekonomiska konsumtionen - röret varar i ungefär sex månader. Det rensar huden väl för att "squeak" men torkar inte den - efter tvättning är den mjuk, mild och inte överdriven. I vissa fall skriver ägare av torr hud fortfarande om känslan av täthet efter användning. Andra brister kunde inte hittas.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av kosmetika för eiherb?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 2

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner