Topp 10 Vitaminer för ögon med iHerb

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa vitaminer för ögonen med Ayherb

1 Jarrow formler lutein Det bästa ögonskyddet, återställandet av synen
2 Kalifornien Gold Nutrition Astaxanthin, Astalif Avlastar trötthet, säkert
3 GummiKing Lutein, Omega-3 Det bästa verktyget för barn
4 Solgar Blueberry Complex, Ginkgo för Vision Plus Lutein Det bästa vitaminkomplexet
5 Naturens sätt Ginkgold Eyes Balanserad komposition för att bibehålla hälsan
6 Nu Foods Clinical Strength Ocu Support Källa till kvalitets vitaminer
7 Synergy Company Eye Protection Den mest potenta lösningen
8 Jarrow Formulas Black Currant + Lutein Förebyggande av ögonsjukdomar
9 Friska Origins Astaxanthin Antioxidant och antibiotika egenskaper
10 Jarrow Formulas Macula Protective Factors Ögonskydd vid extern exponering

Vitaminer för ögonen är uppdelade i flera stora grupper av aktiv substans. De mest populära är blåbärsextraktprodukter som stöder övergripande hälsa. De är inte sämre än produkterna med karotenoider (lutein, zeaxantin, lykopen etc.), vilket förhindrar utveckling av sjukdomar som skyddar mot de skadliga effekterna av den yttre miljön. Slutligen innehåller den sista gruppen vitaminer med mikroelement som syftar till att den visuella apparaten fungerar fullt ut.

Vi har sammanställt en ranking av de mest populära och effektiva ögonprodukterna med iHerb-användare som har tjänat förtroendet. I toppen är vitaminer från varje grupp och deras kombinationer övervägs åtgärdsmetoder och kontraindikationer. Tillagda positioner för barn och vuxna.

Topp 10 bästa vitaminer för ögonen med Ayherb

10 Jarrow Formulas Macula Protective Factors


Ögonskydd vid extern exponering
Pris för iHerb: från $ 14,02
Betyg (2019): 4.4

För att skydda dina ögon mot solljus, stress och andra yttre påverkan, rekommenderar vi att du uppmärksammar Jarrow Formula Macula Protective Factors. Lutein och zeaxanthin, erhållna från marinblomkål och marikozhki, absorberas mest effektivt. Astaxanthin, med dess kraftfulla antioxidantegenskaper, representeras i mindre kvantiteter. Det här läkemedlet är en av de få på Eiherb som har en komplett formel för god synuppbyggnad. Det rekommenderas för vuxna, barn från 12 år och för kunder över 55 år. Att jämföra med andra representanter för betyget kan vi notera det höga innehållet av zeaxanthin.

Köpare har märkbara resultat som visas inom några veckor. Känslan av torrhet försvinner, visionen blir tydligare. Vissa säger att dessa vitaminer rekommenderas av läkaren. Märket har länge varit på marknaden och är betrodat av kunderna. Men vitaminerna slutar snabbt, och de borde druckas regelbundet. Barn kan inte kalla det på grund av det höga innehållet av lutein. Vuxna behöver inte alltid en sådan dos. För förebyggande är det bättre att vara uppmärksam på vitaminer med 10 mg lutein.


9 Friska Origins Astaxanthin


Antioxidant och antibiotika egenskaper
Pris för iHerb: från $ 21.31
Betyg (2019): 4.4

Friska Origins Astaxanthin är en helt naturlig karotenoid tillverkad av mikroalger. Ämnet är känt för sina kraftfulla antioxidantegenskaper. De ögonen behöver ytterligare stöd, eftersom de är starkast drabbade av ultraviolett strålning. För att förbättra smältbarheten, tillsätts vitaminerna A och E till kompositionen, men det rekommenderas att dessutom ta Omega-3. Med regelbunden användning av läkemedlet kan risken för inflammatoriska processer och vissa sjukdomar minskas.

Enligt recensioner är det uppenbart att användarna har ett dubbelintryck. Vissa pratar om snabb effekt, andra påpekar att det inte finns något framstående resultat. Vitaminer rekommenderas för personer över 50 år som bromsar åldrandet. Föräldrar noterar att läkemedlet också är lämpligt för barn som spenderar mycket tid på datorn. Kapslarna är dock stora, de är svåra att svälja.Medlen slutar snabbt, en hel kurs behöver några burkar. Innehållet av lutein är minimalt, så vitaminer har praktiskt taget ingen effekt på symtomen på olika ögonsjukdomar.

8 Jarrow Formulas Black Currant + Lutein


Förebyggande av ögonsjukdomar
Pris för iHerb: från $ 17,52
Betyg (2019): 4.5

Jarrow Formulas, Black Currant + Lutein är värd att vara i listan över de bästa på grund av den känsliga effekten på ögonen. Huvudkomponenten i kompositionen - svarta vinbär, kända för dess antioxidantegenskaper. Vitaminer skyddar mot skadliga effekter av fria radikaler, lindrar spänning och trötthet. Lägg till effektiviteten av lutein och zeaxantin, förbättra fokus och färgmättnad. Detta verktyg kan ges till barn från 12 år, de första resultaten visas i 3-4 veckor. Emellertid kan detta läkemedel inte jämföras med effektiviteten hos de ledande ledarna, eftersom innehållet av aktiva substanser är lägre.

Köpare i recensionerna säger frånvaron av biverkningar, endast den minsta risken för individuell intolerans. Rekommendera att ta vitaminer med astaxanthin och zink för bättre smältbarhet. Effekten är kumulativ och tillfällig, eftersom läkemedlet lindrar symtomen och inte åtgärdar problemet. Det rekommenderas att eliminera obehag och torrhet och inte förbättra synkvaliteten.


7 Synergy Company Eye Protection


Den mest potenta lösningen
Pris för iHerb: från $ 44,75
Betyg (2019): 4.5

För den mest påtagliga effekten lade Synergy Company karotenoider, flavonoider och enzymer som skyddar och stöder ögonen. För full smältbarhet möter tomat extrakt, pressa alger och mariculture blomma. Tillagde några superfoods: Goji bär och saffran. Tillverkaren försäkrar att ögonen inte blir trötta, tröttheten kommer att försvinna. Shoppare pratar om en av de mest potenta kompositionerna på iHerb. Vitaminer måste vara berusade 2 gånger om dagen, bedömning av recensioner, verkan verkar på den första dagen.

Kompositionen är både ett plus- och ett minusmedel. Sällsynta ingredienser ökar priset flera gånger, och du måste dricka kursen. Risken för individuell intolerans mot drogen ökar. Barn kan inte ge det på grund av ämnets höga innehåll. Men det är svårt att hitta ett annat läkemedel för ögonen, som innehåller bor, järn, molybden och fluor. Av samma anledning är det svårt att kombinera det med andra vitaminer. Läkemedlet rekommenderas för kunder som inte har hittat sina medel. Med genomgången av en annan kurs från Synergy Company är det bättre att vägra.

6 Nu Foods Clinical Strength Ocu Support


Källa till kvalitets vitaminer
Pris för iHerb: från $ 16.19
Betyg (2019): 4.6

Nu Foods, Clinical Strength Ocu Support hjälper dig att få en komplett uppsättning ämnen för ögonen. En kapsel innehåller vitamin A i form av beta-karoten, C, E B6, B12, zink. Det finns en liten dos lutein för att skydda mot skadliga effekter av miljön. Läkemedlet är den mest komplexa i kompositionen: effekten ökar med extrakt av druvfrö, grönt te och alfa lipoinsyra. En kurs är bara 2 månader per år, eftersom innehållet av vitaminer är mycket högt. Läkemedlet kan ges 1 kapsel till barn från 12 år, vuxna - 3 stycken vardera.

Köparna i recensionerna rekommenderar att du dricker en kurs av vitaminer för att minska obehag i ögonen. De rekommenderas att ta efter operation för att eliminera rodnad. Köparna noterar en ökning av skärpa och mättnad av färger. Däremot jämförs inte med läkemedelsledarna. Eftersom lutein inte är huvudkomponenten är dess effekt minimal. Allvarliga symtom på verktyget tar inte bort, och resultaten måste vänta längre. Men det är visat för personer med svagt mag-tarmkanal, som inte passade rent lutein. Vissa människor är förvirrade av behovet av att dricka 3 tabletter per dag och deras stora storlek, liksom obehaglig lukt och smak. Det finns biverkningar, inklusive utseendet på åldersfläckar.

5 Naturens sätt Ginkgold Eyes


Balanserad komposition för att bibehålla hälsan
Pris för iHerb: från $ 24.95
Betyg (2019): 4.6

Kapillär hälsa och mikrocirkulation stöd Nature's Way, Ginkgold Eyes. Karotenoiderna i kompositionen hjälper ögonen att anpassa sig till det ljusa ljuset, minska belastningen på linsen. Lutein är en av de bästa försvararna mot fria radikaler.Företaget försäkrar att det härrör från premium gingko löv, talar om dess snabba absorption. Det rekommenderas att ta vitaminer med omega-3 eller vegetabilisk olja.

Köpare pratar om resultatet efter regelbunden användning i flera månader. Ögon slutar att rodna, mindre trött. Slemhinnan torkar inte upp även efter en lång dag på datorn. Vissa hävdar att Nature's Way har en av de bästa ögonformuleringarna på iHerb. Tabletter får ta till barn upp till 12 år, små barn kan ges halvor. Tuggning fungerar inte på grund av en obehaglig smak, du måste svälja. Den största nackdelen är kontraindikationer. Ginkgo löv är förbjudna att ta in i sjukdomar i magen, gastrit och ett antal andra sjukdomar. Priset på drogen är inte lyckligt, för hela kursen tar flera paket.


4 Solgar Blueberry Complex, Ginkgo för Vision Plus Lutein


Det bästa vitaminkomplexet
Pris för iHerb: från $ 17,99
Betyg (2019): 4.7

För integrerad ögonvård har Solgar producerat vitaminer med blåbär, ginkgo och lutein extrakt. Detta läkemedel anses vara det bästa med Ayherb för att skydda näthinnan, förhindra inflammation och trötthet, utvecklingen av olika sjukdomar. I en burk 60 kapslar rekommenderar tillverkaren att ta 2 delar per dag. Det är lämpligt för barn, men endast med doktorns tillstånd. Lutein är mest effektivt i kombination med fetter och blåbär, de första resultaten visas inom några dagar. Vitaminer rekommenderas för de allvarligaste ögonsjukdomarna, inklusive myopi och grå starr.

I kommentarerna noteras effektiviteten av läkemedlet: trötthet och inflammation i några dagar. Mer allvarliga resultat uppträder efter 2-3 månader, eftersom dosen av lutein är lägre än den som är ledande av klassificeringen. Läkemedlet är tillgängligt i doser av 5 och 10 mg, medan de mest kraftfulla vitaminerna innehåller 20 mg. På grund av detta finns recensioner av låg effektivitet och brist på resultat. Vitaminet har en liten diuretisk effekt, som iHerb inte varnar för. Priset på läkemedlet är något för högt, och kursen måste upprepas med flera månader.

3 GummiKing Lutein, Omega-3


Det bästa verktyget för barn
Pris för iHerb: från $ 11.36
Betyg (2019): 4.8

Öppnar de tre bästa chewable barnens marmelad GummiKing med lutein och omega-3. Vitaminer innehåller jordgubbsmak för smak och fiskolja för effektiv smältbarhet. I ett stycke 6 mg lutein - lämplig för barn under 12 år. Endast på iHerb kan det hittas i form av marmelad, inte tabletter eller kapslar. Föräldrar säger att vitaminer inte är cloyingly söta, men är lite sprinklade med pulveriserat socker. Ta det regelbundet, annars kommer marmeladen att torka. Det enda som stör köpare i recensionerna är den kemiska eftersmaken, täppa upp fiskolja.

Tillverkaren rekommenderar att du tar 2 marmelader per dag i en kurs om 2 burkar. Detta räcker för 4 månader, så GummiKing anses vara budget. De köps för att minska ögonbelastningen när du tittar på TV, spelar på en dator, tablett. Föräldrar varnar dock för att barn känner en fiskig eftersmak, vägrar att ta vitaminer. De små killarna är svåra att tugga marmelad. Den bästa åldersgränsen är 7-12 år, då kan du ge vitaminer till vuxna.

2 Kalifornien Gold Nutrition Astaxanthin, Astalif


Avlastar trötthet, säkert
Pris för iHerb: från $ 9,00
Betyg (2019): 4.8

Att hjälpa dina ögon att klara det dagliga arbetet kan Kalifornien Gold Nutrition, Astaxanthin, Astalif. Vitaminer tränger in i vävnaderna och har en kraftfullare effekt än andra karotenoider. I synnerhet inga biverkningar, bara individuell intolerans. Astaxanthin anses vara det bästa sättet att skydda mot solljus och brännskador. Jag är nöjd med den snabba effekten: Om visionen är dålig kommer skärpan att öka inom några timmar. I avsaknad av uttalade synproblem används drogen för att förhindra oxidativ stress. I "fångsten" av fria radikaler har han ingen lika: astaxanthin är tio gånger kraftigare än vitamin C och E, liksom betakaroten.

I recensionerna säger att i de första dagarna av appliceringen av färg ser mer mättad, ljus. Men de varnar för att vitaminer måste tas tillsammans med omega-3 eller vegetabilisk olja, annars absorberas de inte helt.Kapslarna är små, lätt att svälja. Det finns ingen lukt och smak, men barn under 12 år är förbjudna att ta det på grund av hög dos. Det finns flera recensioner om frånvaron av synlig effekt. Tillverkaren säger att dessa resultat är märkbara efter flera månader, så de dricker vitaminer i en kurs.


1 Jarrow formler lutein


Det bästa ögonskyddet, återställandet av synen
Pris för iHerb: från $ 10,08
Betyg (2019): 4.9

Jarrow Formulas erbjuder högsta kvalitet lutein, erhållen från kronbladens kronblad. En mjuk tablett innehåller 20 mg ren substans. Tillverkaren hävdar att luteinestrar absorberas bättre och har en stark effekt på kroppen. Användare bekräftar effektiviteten: minskad trötthet, smärta i ögonen försvinner, tydlighet återkommer. Vitaminer skyddar mot effekterna av fria radikaler, skyddar näthinnan från förstörelse. De är indikerade för att förhindra åldersrelaterade förändringar och minska befintliga symptom.

Det är nog att applicera vitaminer en gång om dagen. I recensionerna varnar man att resultatet visas i 20-30 dagar, eftersom lutein har en kumulativ effekt. För ett barns kropp är dessa vitaminer inte lämpliga på grund av den höga dosen. Av samma anledning är det nödvändigt att ta läkemedlet med försiktighet till personer med svagt mag-tarmkanal. Annars utgör det inte någon fara för kroppen, vilket är ett av de mest effektiva sätten för ögon med Aycherb.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av vitaminer för ögonen på Ayherb?
Vi rösta!
Totalt röstade: 26

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner