11 bästa preparat av vitamin D3 c Aycherb

plats

namn

Funktionsbedömning

Bästa D3 Vitaminer för Vuxna med Eiherb

1 Solgar Bästa lärande
2 Nu matar Det mest populära vitamin D3
3 Sunt ursprung Utmärkt värde för pengarna
4 Läkarens bästa Optimal dosering
5 21st Century Lägsta pris

De bästa vitaminerna D3 för nyfödda

1 Kalifornien Gold Nutrition Bästa pris
2 Ddrops Det mest populära vitamin D3 för nyfödda med iHerb
3 ur sitt tvång; Ger inte allergier

De bästa vitaminerna D3 för barn med iHerb

1 Kalifornien Gold Nutrition De bästa fruktsmaksiga snygga godisarna
2 Naturliga faktorer Det bästa alternativet för barn äldre än tre år
3 Naturens Plus Roliga vitaminer i form av roliga djur

Vitamin D3 är nödvändigt för både vuxna och mycket små barn. Mycket beror på nivån på innehållet - skelettets fullständiga bildning och hälsa, benvävnad, hjärnaktivitet, immunitet och metaboliska processer. Problemet är att med mat får en person försumliga mängder vitamin D3. Det produceras självständigt av kroppen, men bara under verkan av solljus. Därför rekommenderas alla, unga och gamla, på vintern att ta biologiska tillskott med vitamin D3. En hel del kvalitetsdroger finns på Eiherb. Vi valde de bästa och mest intressanta erbjudandenen från den här webbplatsen och gjorde ett betyg baserat på dem, vilket vi föreslår att du ska bekanta dig med.

Bästa D3 Vitaminer för Vuxna med Eiherb

Behovet av en vuxen i vitamin D3 till 50 år är ca 600ME. Med ålder ska dosen ökas till 800 IE. Det högsta behovet av detta vitamin hos gravida och ammande kvinnor. De rekommenderas att ta dagligen upp till 2000 IE eller högre. På vintern, när vitaminet inte produceras av kroppen, är behovet av det ännu högre. Vi har valt de bästa D3-drogerna för vuxna som kan tillgodose det dagliga behovet av detta vitamin.

5 21st Century


Lägsta pris
Pris för iHerb: från $ 1,00
Betyg (2019): 4.7

Kosttillskott för vuxna som inte har en uttalad brist på vitamin D3. Doseringen är ganska liten jämfört med många andra läkemedel (1000 IE), men tillräckligt för profylaktiska ändamål. En av fördelarna med tillägget är ett mycket lågt pris för en burk på 110 tabletter. För att förebygga vitaminbrist är det tillräckligt att ta bara en tablett åt gången, enligt dosens rekommendation kan dosen ökas.

Trots den låga kostnaden är dessa piller enligt köparna tillräckliga och effektiva. Många tar dem kontinuerligt för att upprätthålla immunitet och övergripande hälsa. Tabletter är små, med att de inte svalar inga problem. Enligt resultaten av analyser av vissa användare ökar läkemedlet faktiskt nivån av vitamin D3 i kroppen. Men det låga priset har en nackdel - många användare är missnöjda med innehållet i kompositionen av gelatin och en uppsättning oönskade ytterligare ämnen.


4 Läkarens bästa


Optimal dosering
Pris för iHerb: från $ 6,07
Betyg (2019): 4.8

En dos av 5000 IE för vitamin D3-preparat anses vara optimal. Det är utformat för dagligt intag, fullt ut uppfyller det dagliga behovet av vitamin även under den kalla årstiden. För en stor burk med 180 gelatinkapslar är priset ganska lågt. Vid tillverkningen av läkemedlet används inte smaker och allergener, är kompositionen begränsad till vitamin, olivolja, vatten, gelatin och glycerin. Det rekommenderas att ta en kapsel per dag, dosen kan ändras enligt läkarnas bedömning.

Många Aycherb-köpare har använt detta kosttillskott i mer än ett år, och deras kvalitet passar dem helt. Kapslarna är mycket små och släta, de är lätt att svälja. Effekten av mottagningen tar inte lång tid att dyka upp - krafter uppträder, kroppens skyddande funktion återställs, hudens och hårets tillstånd förbättras.Betydande av de negativa recensionerna - vissa köpare tror att beskrivningen överskattade dosen av vitamin eftersom dess nivå i kroppen inte stiger efter att ha tagits (enligt testresultat).

3 Sunt ursprung


Utmärkt värde för pengarna
Pris för iHerb: från $ 13,84
Betyg (2019): 4.8

Naturligt, högkvalitativt näringstillskott med vitamin D3 till ett mycket attraktivt pris. Det finns 360 kapslar i en burk, och med tanke på att ett vitamin rekommenderas att tas en kapsel varannan dag, ska förpackningen vara i två år. Detta är ett bra alternativ för familjer där det finns flera vuxna. Vitaminkvalitet, tillverkad utan användning av skadliga syntetiska ämnen. Oljebasen ger full absorption av kroppen.

Kunder med IHerb har uppskattat fördelarna med det här varumärket. De rekommenderar definitivt det för inköp, med hög kvalitet, överkomligt pris och en stor mängd förpackningar. Enligt vitaminens effekt är det helt i linje med tillverkarens uttalanden - många människor med allvarliga sjukdomar känner sig mycket bättre. Negativ uppstår, men det är inte associerat med läkemedlets kvalitet, men en dålig leveransservice och förekomsten av allergier.

2 Nu matar


Det mest populära vitamin D3
Pris för iHerb: från $ 9,92
Betyg (2019): 4.9

En mycket stor bank, som med den rekommenderade upptagningsmetoden varar nästan ett och ett halvt år. Företaget är välkänt, från det har Eiherb ett ganska stort utbud av biologiska livsmedelstillsatser. Kvalitet och assimilering ligger också på toppen. Vitamin D3 i detta företag är lämpligt för vegetarianer, eftersom det är tillverkat utan animaliska produkter. Olivolja används som en oljebaserad bas. En kapsel innehåller 5000 IE vitamin.

Köparna i vitaminet av detta märke är nöjda med allt - kapslarnas lilla storlek, rimlig kostnad, den optimala dosen för en vuxen. De som gjorde test, försäkra att efter en kurs att ta drogen stiger nivån av vitamin i kroppen till normala. Och kvinnor noterar accelerationen av hårväxt och förbättring av huden. Mest negativa feedback är relaterade till leverans - vissa köpare mottar inte sina order.


1 Solgar


Bästa lärande
Pris för iHerb: från $ 14.24
Betyg (2019): 5.0

Vitamin D3 från den populära tillverkaren av Eiherb finns i mjuka gelkapselkapslar. Deras innehåll är oljebaserat, så vitaminet absorberas väl av kroppen. Doseringen är hög, det är tillräckligt att ta bara en kapsel varannan dag. Kosttillskott är helt naturligt, innehåller inte GMO-produkter och starka allergener. Banken är utformad för åtta månaders kontinuerlig tillträde (120 kapslar). För priset är tillägget något dyrare än de flesta liknande droger, men IHerbs kunder litar på Solgar.

Varorna domineras av positiva recensioner. Köparna tror att doseringen för vinterperioden är utmärkt, kostnaden är acceptabel och resultatet är märkbart. Efter att ha tagit ett vitamin, många noterar en ökning av styrka, en minskning av frekvensen av sjukdomar, hudrening från akne. De flesta klagomål är relaterade till leveransfrågor, inte drogkvalitet.


De bästa vitaminerna D3 för nyfödda

Sedan födseln, barnet och hela tiden är han ammande, rekommenderar barnläkare att han ger en liten mängd vitamin D3, utformad speciellt för nyfödda. Till ett år gammal är den rekommenderade dosen cirka 400 IE. På IHerb-webbplatsen hittar du många droger avsedda för spädbarn.

3 ur sitt tvång;


Ger inte allergier
Pris för iHerb: från $ 8,79
Betyg (2019): 4.8

Läkemedel av god kvalitet, som sällan utvecklar en allergisk reaktion. Gjord på basis av kokosolja, har en standarddosering - 400 IE i en droppe. Medel innehåller inte dofter och färgämnen, luktar av ingenting, har en neutral smak. När de läggs till juice eller mjölk känner barn inte det, så de tar det utan lustar.

Många föräldrar som beställde detta vitamin från Ayherb anser att det är av hög kvalitet och effektiv.De ger det till barn varje dag och märker snabbt en positiv effekt på kropp och humör. Men vissa köpare är olyckliga med tillsatsens höga pris trots att det bara finns 2,25 ml av produkten i en 20 ml flaska.

2 Ddrops


Det mest populära vitamin D3 för nyfödda med iHerb
Pris för iHerb: från $ 14.57
Betyg (2019): 4.9

En av de mest populära D3-vitaminerna för nyfödda på Iherbs hemsida. Gjord på basis av kokosnötolja, har en god smältbarhet. Designad för spädbarn under en ålder. Den rekommenderade dosen (400 IE) är nöjd genom att endast ta en droppe vitamin. Medel kan droppas i mat eller på bröstvårtan. Kompositionen innehåller inte konserveringsmedel, smaker och andra skadliga ämnen. Smaken är neutral, det finns ingen lukt.

Föräldrar gillar detta märkes vitamintillskott. Enligt deras mening är det naturligt, säkert och mycket användbart för barn. På grund av neutral smak och liten volym är droppar enkla att ge. Trots den lilla volymen av bubblan, det varar mycket lång tid. Enligt deras barns beteende märker de att de positiva effekterna av vitaminbebis blir lugnare, men samtidigt aktiva, är de mindre benägna att bli sjuka. Otillfredsställelsen hos vissa köpare orsakar allergier i barnet och den orimligt höga kostnaden för pengar.

1 Kalifornien Gold Nutrition


Bästa pris
Pris för iHerb: från $ 8,00
Betyg (2019): 5.0

De flesta preparaten i form av en flytande form av vitamin D3 finns i mycket små flaskor om 2,5 ml vardera. Detta verktyg erbjuds till ett överkomligt pris och i en större volym - 10 ml. Med tanke på att endast en droppe av drogen behövs per dag, håller innehållet i flaskan ca 10 månader. Verktyget rekommenderas för barn från födsel till ett år. En droppe innehåller den optimala dagliga dosen av vitamin D3 för nyfödda - 400 IE.

Föräldrar är helt nöjda med kvaliteten på detta vitamintillskott. De noterar en bekväm dispenser, som mäter exakt en droppe av läkemedlet, en fet bas (kokosolja) för bättre absorption av kalcium, liksom en neutral smak och ingen lukt. Du kan släppa vitaminet direkt i munnen eller lägga det till din frukost. Negativa recensioner är oftare förknippade med leveranstjänsten. I vissa fall klagar föräldrarna på förstoppning hos ett barn, utslaget på utslag, det vill säga tecken på individuell intolerans.


De bästa vitaminerna D3 för barn med iHerb

Äldre barn behöver också regelbundet intag av "sol" vitamin, eftersom deras bensystem utvecklas snabbt och D3 hjälper till att absorbera kalcium. För barn under fem år och för nyfödda är 400 IE tillräckligt, en äldre dos kan ökas till 600 IE. Eftersom barn ibland vägrar att ta medicin, kan man i sortimentet av många läkemedelsföretag hitta vitaminer med olika fruktsmak som inte bara är hälsosamma men också goda.

3 Naturens Plus


Roliga vitaminer i form av roliga djur
Pris för iHerb: från $ 7.44
Betyg (2019): 4.8

Kerry-smaksatta vitaminer innehåller 500 IE vitamin D3. Drogen innehåller inte syntetiska smaker, färgämnen, vanliga allergener. Godkänd för barn från två år. Kan användas som profylaktisk för vuxna. För att fylla vitaminbristen hos barn om dagen är det tillräckligt att ta en tablett. Dosen kan ökas, men endast på recept.

Barn gillar den trevliga smaken av tabletter och deras form i form av roliga djur, och deras föräldrar har effekten av mottagningen. Fördelarna inkluderar överkomliga kostnader och stora förpackningar. En burk för små barn räcker för tre månaders dagligt intag. Bland bristerna är vissa inte nöjda med tablettens sura smak och dess sockerhalt.

2 Naturliga faktorer


Det bästa alternativet för barn äldre än tre år
Pris för iHerb: från $ 5,57
Betyg (2019): 4.9

Tuggbara tabletter med en trevlig jordgubbsmassa och arom har en optimal dosering för att behålla kroppen - 400 IE. Äldre barn kan ta två tuggbara tabletter om dagen för att kompensera för vitaminbrist. Preparatet innehåller inte konstgjorda färgämnen, smaker, sötningsmedel, samt vanliga allergener.

De flesta föräldrar gillar detta läkemedel mycket i smak och handling. Många beställer det inte bara för barn utan också för sig själva. De gillar den låga dosen av tabletter, tack vare vilken du kan välja en individuell behandling. Till exempel ger mycket unga barn 1 tuggbar tablett, för äldre barn, öka dosen. Priset för 100 tabletter är ganska lågt.


1 Kalifornien Gold Nutrition


De bästa fruktsmaksiga snygga godisarna
Pris för iHerb: från $ 5,00
Betyg (2019): 5.0

Mycket framgångsrika och billiga vitaminer för barn över fyra år och vuxna. Gjord i form av tuggsockor med fruktsmak innehåller en ganska hög koncentration av D3 - 1000 IE. En marmelad kommer att räcka för att ett barn ska acceptera, en vuxen rekommenderas att äta två bitar om dagen. Candy innehåller inte artificiella smaker, färger och gelatin. De är helt säkra och orsakar inte allergiska reaktioner.

Detta är en av de få drogerna på Aycherb, som inte har några negativa recensioner alls. Lägsta betyg är tre stjärnor. Dessa ord av köpare bekräftar produktens höga kvalitet. Många skriver om den underbara smaken och låga kostnader, samt en märkbar effekt från receptionen. Barn äter godis med nöje, ta dem för delikatesser.

Populär omröstning - vem är den bästa producenten av vitamin D3 på iHerb?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 15

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner