20 bästa produkterna med kollagen på iHerb

plats

namn

Funktionsbedömning

Bästa flytande kollagen på iHerb

1 BioSil av naturliga faktorer Den bästa formeln för kollagen syntes
2 Appliednutrition Det enda flytande kollagenet med en blandning av antioxidanter
3 LifeTime Vitamins Liquid Collagen Bäst för att återvända hudens hälsa
4 Health Direct AminoSculpt Kollagen Den högsta kollagenkoncentrationen
5 Mizon kollagen 100 Hög koncentration, bra kvalitet

Bästa pulverkollagen på iHerb

1 Great Lakes Gelatin Co Bästa smältbarhet
2 Läkarens bästa Prisvärd, stor volym
3 Kalifornien Gold Nutrition Collagen UP Det bästa komplexet av ämnen för återvinning
4 Sportforskning Aminosyrapulver för återvinning av huden
5 Zint Beef Collagen Bevisat varumärke, kvalitetsingredienser

De bästa kapslarna med kollagen på Eiherb

1 NeoCell Bästa valuta för pengarna
2 Läkarens bästa De billigaste kapslarna
3 ALLMAX Nutrition AllFlex Lindrar ledsmärta, minskar muskelspänning
4 Ageless Foundation Laboratories Ett bra val för blekande hud.
5 Nature's Way Hydraplenish Patenterad BioCell Kollagen Lindrar muskelspasmer

De bästa krämerna med kollagen på Eiherb

1 Elizavecca Green Piggy Den bästa naturliga kompositionen
2 Mason naturligt Effektiv hudhydratisering
3 Etude House Moistfull Kollagen Ögonkräm Utmärkt verktyg för huden runt ögonen
4 Mizon En mycket anti-rynkbehandling.
5 Reviva labs Naturlig sammansättning, kumulativ effekt

Kollagen är ett byggprotein som är nödvändigt för bindväv. Det förekommer i lederna, blodkärlen, benen, brosket. Ämnen ger näring till hår och naglar. Det är kollagen som ger huden elasticitet i ung ålder. Men med tiden sänks produktionen, ovala ansiktsflottorna, lederna och benen förlorar styrka. Processen med förångning börjar med 25 år, och vid 30 års ålder kan de första konsekvenserna märkas. Vid denna tidpunkt rekommenderas att man börjar ta emot kollagen.

IHerb erbjuder dussintals produkter med detta ämne. Du kan välja mellan pulver, vätskor, kapslar, krämer och mer. Vi har samlat 20 bästa verktyg, dela dem i grupper enligt frisättningsformen. Rangordningen innehåller den mest förtjänande, enligt köparens uppfattning, produkter och varumärken.

Bästa flytande kollagen på iHerb

5 Mizon kollagen 100


Hög koncentration, bra kvalitet
Pris för iHerb: från $ 13,90
Betyg (2019): 4.6

Öppnar de bästa fem bästa i gruppen av kosmetika Mizon Collagen 100. Detta flytande marina protein är skapat för ung hud till 35 år. Det ger elasticitet till trötta och livlösa lock. Det rekommenderas att applicera på ansiktet efter tonic på kvällarna, inklusive under ögonen. Verktyget hämmar åldrande av huden, släpper ut befintliga rynkor, förhindrar utseende av nya. Kompositionen har hyaluronsyra, vitamin B5 och växtkoncentrat som förhindrar fuktförlust. Vid regelbunden användning är huden skyddad mot miljöexponering.

Recensionerna talar om en trevlig konsistens som absorberar snabbt och stannar inte. Formeln blockerar inte porer, orsakar inte utslag och inflammationer. Verktyget används mycket långsamt, bara ett fåtal droppar behövs på hela ansiktet. Läkemedlet anpassar sig till huden: Inte fet och torkar inte ut. Effekten är emellertid tillfällig och extern. Mizon Collagen 100 eliminerar konsekvenserna, men inte problemet. För långvariga förändringar måste du ta kollagen inuti.


4 Health Direct AminoSculpt Kollagen


Den högsta kollagenkoncentrationen
Pris för iHerb: från $ 65.00
Betyg (2019): 4.6

Health Direct AminoSculpt Collagen är skapad för en organism som behöver starkt stöd. Tillverkaren hävdar att effektiviteten av kollagenbevisade kliniska prövningar. Läkemedlet är det bästa i de fem bästa koncentrerade verktygen. Köparna har noterat en minskning av smärta och obehag i lederna. Förbättrar hälsan hos hår och naglar. Ämnet är uppdelat i peptider som är lämpliga för personer med känsliga mage.Vätskan har en fruktig arom och en bitter eftersmak. Det kan spädas med juice i vilken mängd som helst. Den enda anmärkningen är avsaknaden av en mätsked.

IHerb har kundrecensioner som har valt detta läkemedel i flera år. De pratar om fuktad hud, glänsande hår och starka naglar. Vid åldern försvinner obehag efter långvarig fysisk ansträngning. Vätskan går i en stor flaska, det räcker för länge. Tasty formel kan inte kallas, men du kan dricka. Den unga kroppen behöver inte en sådan dos, endast med en stark kollagenbrist. Effekten av fonderna kumulativa måste tas utan avbrott.

3 LifeTime Vitamins Liquid Collagen


Bäst för att återvända hudens hälsa
Pris för iHerb: från $ 21,98
Betyg (2019): 4.7

LifeTime Vitamins tillsatte hyaluronsyra och vitamin D3 till kollagen för att maximera metaboliska funktioner. Proteinet innehåller aminosyror, stödjande hudceller. Tillverkaren försäkrar att den här kombinationen hjälper lederna, närmar sig blekning av integument, bekämpar rynkor, stärker benen. Som ett resultat blir huden fuktad och strålande, håret blir bättre. Recensionerna talar om att minska smärta i benen. En bra bonus är den snabba tillväxten av naglar. För bästa resultat rekommenderas att du kompletterar läkemedlet med C-vitamin.

Köpare skriver att flytande kollagen absorberas bättre. Det används omedelbart av kroppen, så det är inte nödvändigt att applicera verktyget på en tom mage. Formeln är lämplig för personer med dålig matsmältning, irriterar inte slemhinnan. Njut av trevlig smak och brist på kemisk lukt. Detta är emellertid inte ett koncentrerat kollagen, för åldrande hud är inte lämplig. Det är inte tillräckligt med svar, förmodligen är hög kostnad skyldig. Även om tillräckligt med pengar under lång tid.

2 Appliednutrition


Det enda flytande kollagenet med en blandning av antioxidanter
Pris för iHerb: från $ 12,22
Betyg (2019): 4.8

En av de mest unika produkterna med kollagen är Appliednutrition, utformad för att ge näring till trötthet. Tillverkaren lade antioxidanter, silika och vitamin H till för att återställa blekande integreringar. Ett rör bör blandas i 0,5 liter vatten och druckit på morgonen innan man äter. Kompositionen har en mild jordgubbsmak och lukt. Detta kollagen är den enda på Eiherb med bär och frukter i kompositionen. Hud, hår och nagels tillstånd förändras under den första månaden av användning.

Köparna i recensionerna rekommenderar att man tillsätter läkemedel C-vitamin och hyaluronsyra eftersom de absorberas mest effektivt. Formeln bör inte blandas med mjölk och vätskor som innehåller protein. Om du följer anvisningarna kommer resultaten att visas om några veckor. Håret blir tjockare, börjar skina. I recensionerna skriver de om starkare naglar. Om några månader kommer rynkor att minska. Men inte alla gillar den kemiska smaken. En kurs kräver 3 förpackningar, vilket är ganska dyrt.


1 BioSil av naturliga faktorer


Den bästa formeln för kollagen syntes
Pris för iHerb: från $ 25.59
Betyg (2019): 4.9

BioSil by Natural Factors är värd att bli bäst på grund av dess unika egenskaper: det ger inte bara kroppen kollagen, men bidrar också till utvecklingen. Tillverkaren säger den patenterade formeln som syntetiserar detta protein. Verktyget kommer i en liten flaska på 30 ml, men det varar i flera månader. Före användning är det nödvändigt att släppa formeln i någon vätska. Sammansättningen av endast naturliga ingredienser: kisel och kolin, kompletterat med vatten och glycerin.

Köparna säger att de första resultaten är märkbara på håret. De börjar skina, mindre förvirrade. Efter 4 veckor förbättras huden, utslag och spår av gamla finnar försvinner. Joder och ben känner skillnaden om några månader. För det första utgör kollagen förlusten, och då fungerar det som ett plus. Det enda som förvirrar är den obehagliga lukten av fisk. Därför späds vätskan med mycket vatten. För åldrig hud rekommenderas att man uppmärksammar kollagenkoncentratet.


Bästa pulverkollagen på iHerb

5 Zint Beef Collagen


Bevisat varumärke, kvalitetsingredienser
Pris för iHerb: från $ 42.59
Betyg (2019): 4.6

Öppnar en grupp av de bästa pulverna Zint Beef collagen, som syftar till att bibehålla skönheten och ungdomman i huden. Hårets tillstånd förändras, naglarna blir hårdare. Försvinner känslan av täthet och torrhet i huden. Tillverkaren hävdar att formeln närmar sig bindväv, hjälper led och ben. Gynnar ett gott rykte hos företaget, det samarbetar bara med pålitliga leverantörer. Smaken av pulvret är mjölkaktig, inte otäck. Du kan späda det med juice och vatten, men inte te. För bättre smältbarhet rekommenderas att tillsätta vitamin C. Tillägg tas om morgonen en timme före måltiderna.

I recensioner noteras högkvalitativt kollagen. En peptid har tillsatts till formeln som återställer matsmältningsorganet och hormonerna. Standard kursen är 3 månader, under denna tid tar det 1,5 pack. Priset är en av de största nackdelarna med produkten. Men resultatet kommer inom några veckor. Huden är näring och förtjockad, rynkorna slätas något ut. Den andra nackdelen är belastningen på tarmarna. Du måste dricka mycket vatten för att hjälpa kroppen. Efter kollagen kan socker inte konsumeras, annars kommer det inte att absorberas.

4 Sportforskning


Aminosyrapulver för återvinning av huden
Pris för iHerb: från $ 28,00
Betyg (2019): 4.6

Sportsforskningskollagenpeptider har låg molekylvikt, tränger snabbt in i kroppens bindväv och ger dem elasticitet. Tillverkaren säger att verktyget använder ben, ledband, leder, brosk. Kollagen hydrolyseras för bättre matsmältning, det skadar inte tarmarna. Ta pulvret måste vara med varmt vatten, annars kommer det att hålla ihop. Resultatet är manifesterat i elastisk hud, frånvaro av peeling, ärrläkning. Det finns en liten utjämningseffekt. Dessutom rekommenderas att man tillsätter vitamin C eller dricker den tillsammans med multivitaminer.

Tillverkaren erbjuder att ta ett litet prov med 4 portioner, prova smaken. Emellertid visas effekten efter några veckor. Rynkor blir mindre, kosmetika appliceras bättre. Formeln är inte särskilt löslig i vatten, det är svårt att dricka. Det rekommenderas inte att lägga till te och kaffe. Under året behöver du bara dricka 2 kurser i 3 månader, det visar sig ekonomiskt. Djurkollagen är dock inte lämpligt för alla, det är kräsen om matsmältningen. Om drogen inte passar, rekommenderas att vara uppmärksam på formeln med en lägre dos.

3 Kalifornien Gold Nutrition Collagen UP


Det bästa komplexet av ämnen för återvinning
Pris för iHerb: från $ 32,00
Betyg (2019): 4.8

Kalifornien Gold Nutrition Collagen UP har lagt till kollagen från fiskhud till preparatet, vilket är mest likartat i komposition till människa. Det är indikerat för personer med dålig matsmältning. Tillsammans med honom inkluderade tillverkaren vitamin C, vilket främjar absorptionen. Mycket burk och hyaluronsyra är nödvändig för att bibehålla hälsan. Skin gillar det här verktyget, resultatet är snabbast synligt på det. Ett paket är tillräckligt i 3 månader, rabatter visas regelbundet. Det räcker att röra en sked i 0,5 liter vatten, dryckens smak är nästan ingen. Men efter att ha tagit det, kan du inte äta i 2 timmar.

Njut av att mäta sked i banken. I recensioner berömma drogen och dess effekt. Huden blir jämn, porerna minskar. Det är lämpligt för nybörjare, det rekommenderas som det första kollagenet. Det finns ingen anledning att lägga till C eller hyaluronsyra, de finns redan. Det motiverar det höga priset. Medan du tar pulveret behöver du dricka 1,5-2 liter vatten, annars kommer kroppen att svälla. Vissa komponenter behåller vätska. Köpare använder även produkten som en mask på ansiktet: De spädar pulvret i vatten och applicerar det på huden.

2 Läkarens bästa


Prisvärd, stor volym
Pris för iHerb: från $ 9,09
Betyg (2019): 4.9

Doktorens bästa erbjuder det mest renade kollagenet som härrör från bovin hud. Läkemedlet har en hög koncentration av medel, som snabbt absorberas. Tillverkaren lade till natrium och kalcium för friska ben och ligament. Enligt instruktionerna måste du ta drogen på morgonen, annars kommer det inte att absorberas. Den korrekta delen mäts med en mätsked, innehållet i burken varar i flera månader. Pulvret löses i någon kall vätska.

Recensionerna kallar detta läkemedel mest effektiva. Det är lämpligt för äldre människor som är oroade över smärta i leder och rygg.Pulver underlättar obehag efter träning, hjälper till att somna. Efter några månader av att ta förändringarna visas på huden, sedan på naglarna. Det rekommenderas att dricka kollagenkurs om 3 månader och sedan ta en paus. Vitamin C kombineras perfekt med det, det ökar effektiviteten. Emellertid är innehållet i ämnet i läkemedlet så högt att det kan tjockna blodet. Det rekommenderas att börja kännas med kollagen med en mindre dos.

1 Great Lakes Gelatin Co


Bästa smältbarhet
Pris för iHerb: från $ 24.99
Betyg (2019): 5.0

Bestseller Eicherb Great Lakes Gelatin Co har fått erkännande av kunder genom högkvalitativt kollagen för leder. Protein återställer broskets struktur, förhindrar deras slitage. Molekylerna med formeln är små och kan tränga in på rätt ställen. På grund av detta inträffar absorptionen av kollagen inom några timmar. Tillverkaren låter dig lägga i pulveret i alla drycker utom mjölk. Kompositionen har natrium för bättre smältbarhet.

Köparna i recensionerna berömmer drogen och argumenterar för att det reglerar metaboliska processer, läker ont i lederna. Med tiden passerar inflammationerna, förbättrar hälsotillståndet. Den maximala effekten är märkbar efter några månader, en bank räcker för hela kursen. Efter ett par veckor slutar håret att smula, så blir naglarna starkare, rynkor försvinner. Pulvret är indikerat på vintern för att förhindra torr hud. Det smakar som mjölk och är lätt att dricka. Det löser sig utan klumpar. Varje par månader måste du ta raster, gå till vitaminkomplexet.


De bästa kapslarna med kollagen på Eiherb

5 Nature's Way Hydraplenish Patenterad BioCell Kollagen


Lindrar muskelspasmer
Pris för iHerb: från $ 18.36
Betyg (2019): 4.7

Nature's Way Hydraplenish Patenterad BioCell Collagen är designad för frisk hud, hår och tänder. Tillverkaren hävdar att det minskar risken för osteoporos och liknande sjukdomar. Hyaluronsyra tillsätts till kollagen för att främja vävnadsregenerering. Det här verktyget är ett av de få på iHerb med MSM-innehåll. Den senare reducerar mängden mjölksyra, lindrar muskelspasmer. Därför är verktyget lämpligt för äldre och professionella idrottare.

Kapslar måste tas två gånger om dagen, det första resultatet visas vid vecka 3. Huden blir friskare, hydratiserad. Smärta i musklerna och lederna försvinner efter några månader. Det rekommenderas att lägga till ett komplex av vitaminer till läkemedlet för bättre smältbarhet. För kunder med svag mage kan produkten inte vara lämplig, även om vissa rekommenderas att helt enkelt minska dosen.

4 Ageless Foundation Laboratories


Ett bra val för blekande hud.
Pris för iHerb: från $ 22,49
Betyg (2019): 4.7

Ageless Foundation Laboratories har släppt UltraDerm Gold - patenterat kollagen för hälsosam hudvävnad. Tillverkaren säger att protein främjar cellförnyelse, förlänger ungdomar. Molekyler i detta läkemedel kan snabbt tränga in i organen. Dessutom tillsatte märkesvaror polyfenoler - antioxidanter från äpplen, oliver, druvor. De gör huden mer strålande. Blodflödet till cellerna förbättras, effekten ackumuleras och förblir. En kurs varar från 6 till 12 veckor.

Recensionerna skriver om det fantastiska resultatet. Det sägs att i början är bristen på kollagen fylld, först då manifesteras den synliga effekten. Naglar och hår börjar växa snabbare. Det finns möjlighet till ödem, så du behöver öka vattenförbrukningen. Många säger att de inte kommer att handla med detta läkemedel för andra, för att de ser effekten. Tillsammans med en kräm med kollagen omvandlas åldrad hud märkbart.

3 ALLMAX Nutrition AllFlex


Lindrar ledsmärta, minskar muskelspänning
Pris för iHerb: från $ 14,99
Betyg (2019): 4.8

I mitten är ALLMAX Nutrition AllFlex utformad för att lindra obehag och smärta i lederna. Ta drogen måste vara två gånger om året, det är en av de billigaste i rankningen. Effekten är märkbar under de första 2 veckorna. Kompositionen rekommenderas för den äldre generationen på grund av den stora dosen kollagen. De noterar förbättringen av gemensam rörlighet, minskning av obehagliga känslor, inflammation.Tillverkaren specialiserar sig på verktyg för professionella idrottare, han är betrodd runt om i världen.

Kapslarna har en mycket ljus färg och en obehaglig smak. Utseende beror på en liten dos av curcumin i kompositionen. Det rekommenderas att lägga till multivitaminer i drogen, då kommer formuleringen att manifestera sig bättre. Det är nödvändigt att acceptera medel på flera timmar efter maten som den vita pilen är närvarande i strukturen. Det irriterar magefodern. Bör dock med ALLMAX Nutrition AllFlex inte bero på en mycket stor dos.

2 Läkarens bästa


De billigaste kapslarna
Pris för iHerb: från $ 10.61
Betyg (2019): 4.9

Kollagenkapslar från Doctor's Best fick vår uppmärksamhet med proteininnehållet i peptan, vilket är ansvarigt för vävnadsreparation. Tillverkaren hävdar att effekten uppträder i hår, naglar, leder, brosk, ben. Njut av vitamin C i kompositionen, det är inte nödvändigt att dricka det separat. Den obestridliga fördelen är den mest balanserade formeln, med detta läkemedel kan du börja känna kollagen. Det rekommenderas att ta från 30 år för att stödja kroppen. Med regelbunden användning slutar knäna gnälla, efter fysisk ansträngning finns det mindre obehag. För större effektivitet kan du lägga till hyaluronsyra.

Recensionerna säger att du måste dricka mycket vatten under kursen. I annat fall kommer det att bli svullnad, vissa kommer att utveckla utslag. Kapslar irriterar inte magen, absorberas snabbt. När det används korrekt finns det inga biverkningar. De första resultaten visas på hår, hud och naglar. Rynkor från köpare 30 år gammal lite, och åldersgruppen rekommenderas att uppmärksamma ett annat läkemedel. Oval ansiktsformeln stramar inte heller.


1 NeoCell


Bästa valuta för pengarna
Pris för iHerb: från $ 23.28
Betyg (2019): 5.0

Neocell har utvecklat kollagenkapslar som syftar till att förbättra gemensam hälsa. Formeln berikas med hyaluronsyra, som fungerar som smörjmedel för ben och brosk. Produkten har den bästa koncentrationen av båda ämnena på iHerb. Det rekommenderas att tillsätta vitamin C eller naturlig apelsinjuice. Kapslarna är perfekta för alla som inte kan ta pulver. Emellertid absorberas läkemedlet längre och magen smaker av läkemedlet. Tillverkaren rekommenderar det till äldre, idrottare och osteoporos.

För en kurs med en längd av 3 månader behöver du 2 banker. Resultatet visas efter några veckor, smärta i knäna, armbågar. Förvänta dig inte en stark effekt på huden och håret, för det här Eiherb finns specialverktyg. Vissa är förvirrade av lukt av kapslar, de måste säljas omedelbart. Men det finns praktiskt taget inga analoger i ingredienser och deras doser. Priset på läkemedlet är acceptabelt, något över genomsnittet.

De bästa krämerna med kollagen på Eiherb

5 Reviva labs


Naturlig sammansättning, kumulativ effekt
Pris för iHerb: från $ 13,50
Betyg (2019): 4.6

Öppnar en grupp krämer Reviva Labs, skapad för att försiktigt återfuka huden. Kompositionen har naturliga oljor som tjänar som ledare till huvudbeståndsdelen. Njut av närvaron av vitaminer och antioxidanter. Parabener, ftalater och mineraloljor är frånvarande. Tillverkaren säger att hydrolyserat kollagen absorberas bäst. På huden kvarstår en liten film som stramar den ovala i ansiktet. Effekten är emellertid kosmetisk, försvinner snabbt. Det är inte väldigt närande, inte lämpligt för åldrande hud.

Tillverkaren rekommenderar att du använder grädden i 2 veckor och byter sedan till ett läkemedel med elastin. Programmet upprepas var tredje månad. Även om verktyget ensam klarar av uppgifterna. Han har en liten kostnad, burken varar nästan ett år. Effekten är märkbar snabbt, huden är åtspänd. Emellertid har tillverkaren inte lagt till ett skyddsmembran, mikrober kan komma in. Vissa gillar inte lukten av apotek och brist på dispenser. I slutet av kompositionen finns ett dåligt konserveringsnatriumbensoat.


4 Mizon


En mycket anti-rynkbehandling.
Pris för iHerb: från $ 12,57
Betyg (2019): 4.6

Mizon har släppt ett av de mest närande kollagenkrämerna på iHerb. Formeln kompletteras med hyaluronsyra, oljor och koncentrat. De skapar ett skyddande barriär, fuktar huden och stöder celler hela dagen. Gynnar kumulativ effekt: Ju längre kräm används, desto mer ömma blir ansiktet. Trots näringsvärdet är inte porerna igensatta. Bara näsens spets är lite fet på morgonen. Tillverkaren lade en mätsked. Verktyget absorberas om 5 minuter, stör inte sminken.

Recensionerna rekommenderar att du inte blir upprörd om det inte finns något omedelbart resultat. Det rekommenderas att vänta några månader, eftersom burkarna är tillräckligt under lång tid. Belöningen blir en trim oval i ansiktet, slätmade rynkor. Vissa rekommenderar att du köper hela linjen för tillverkarens ansikte. Krämen klarar dock väl ensam. Det passar inte ägarna till fet hud, annars finns det inga klagomål om det.

3 Etude House Moistfull Kollagen Ögonkräm


Utmärkt verktyg för huden runt ögonen
Pris för iHerb: från $ 15.11
Betyg (2019): 4.8

Etude House Moistfull Kollagen Ögonkräm - En av de få ögonprodukterna för Eiherb med högt innehåll av kollagen. Protein stöds av naturliga oljor och koncentrat, föryngrande integreringar. Mimic rynkor slätas, effekten är kumulativ. På grund av sin täta konsistens skyddar grädden huden från de skadliga effekterna av den yttre miljön. Kompositionen är inte helt naturlig, men det finns inga farliga ingredienser. Tillverkaren lade till en plastsked för lätt avlägsnande.

Köparna säger att konsistensen inte är som antingen en kräm eller en gel. Den passar perfekt på vilken hudtyp som helst. Kompositionen fördelas lätt, absorberas snabbt. Formeln ger elasticitet i ögonlockszonen, vilket gör utseendet öppet. Det rekommenderas för att förebygga rynkor. Vissa noterar en minskning av puffiness och cirklar under ögonen. Även om tillverkaren av denna effekt säger ingenting. Jag är glad att den lätta konsistensen inte sträcker ut den känsliga huden. Men inte alla gillar skeden i satsen, tillverkaren har inte lagt till en plats för lagring. Priset är inte heller lyckligt.

2 Mason naturligt


Effektiv hudhydratisering
Pris för iHerb: från $ 8.86
Betyg (2019): 4.8

Mason Natural Collagen Face and Body Cream har en tät konsistens som absorberar snabbt och fuktar huden. På ansiktet förblir inte en film, bara en trevlig och känslig lukt. Effekten visas direkt, sminken lägger sig perfekt på krämen. Men många rekommenderar att du använder det på kvällarna så att huden är klar på morgonen. I kompositionen finns silikon, inte alla tycker om det. Utan dem skulle det inte finnas något sådant snabbt resultat. De kommer inte att täppa till porerna, om de rengör huden på kvällen.

I recensionerna säger att grädden är lämplig och åldersgrupp. På ett ungt ansikte är effekten inte så märkbar, men köpare tror att produkten förhindrar åldrande. Fuktgivande är nyckeln till god hud i vuxenlivet. Läkemedlet har skyddande egenskaper, vilket är särskilt viktigt på vintern. På sommaren verkar det för många människor för näringsrika, flyter lite. Men för mycket torr hud är läkemedlet frälsning när som helst på året. Trots inte den bästa kompositionen, orsakar det inte allergiska reaktioner. Lite upprörd bristen på lådor, drogen kommer i en plastburk.


1 Elizavecca Green Piggy


Den bästa naturliga kompositionen
Pris för iHerb: från $ 9,04
Betyg (2019): 5.0

Elizavecca Green Piggy har en av de bästa kompositionerna på Eiherb, som erbjuder en naturlig restaurering av trött hud. Det mesta av formeln är kollagen, kompletterat med organiska ingredienser. Macadamia olja och kakao extrakt närma och återfuktas. Läkemedlet är lämpligt för alla hudtyper, innehåller inte parabener, konstgjorda färger. Formeln absorberas snabbt, flödar inte och lämnar inte en film. Huden blir fuktad, smidig, smidig.

I recensioner rekommenderas att använda kräm som ledare för andra produkter.Det lockar de aktiva ingredienserna i kosmetiska produkter, de absorberas snabbare och fungerar bättre. Många lägger Elizavecca Green Piggy till sin dagliga kvällsritual. Njut av lite kostnad, verktyget är mycket ekonomiskt. Till röra strukturen liknar gelatin, inte alla gillar denna känsla i ansiktet.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av varor med kollagen på iHerb?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 2

Lägg till en kommentar

    • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
      oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
      uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
      besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
      glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
      sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner