15 bästa spädbarnsformeln för nyfödda

plats

namn

Funktionsbedömning

Den bästa spädbarnsformeln för prematura barn

1 PRE NAN Den högsta mängden protein
2 SIMILAC (ABBOTT) NEOSHUR Baserat på vegetabiliska oljor
3 Humana 0-VLB Användarvänlighet
4 Nutrilak Pre Den bästa kombinationen av pris och kvalitet

Den bästa spädbarnsformeln för spädbarn upp till sex månader

1 Hipp Den bästa kompositionen
2 Frisolac Främjar stark immunitet
3 NESTOGEN 1 Den mest ekonomiska
4 Agusha Prisvärd pris

Den bästa spädbarnsformeln för nyfödda under andra hälften av livet

1 Get 2 Bästa lärande
2 Heinz Infanta 2 Innehåller många vitaminer och mineraler
3 Nuppi 2 Harmonisk kombination av ämnen

Den bästa spädbarnsformeln för barn äldre än ett år.

1 Kabrita 3 GOLD Bästa kvalitet
2 Nanny 3 Bäst användbara egenskaper
3 Nutrilon 3 Det löser sig snabbt. luktfri
4 Baby 3 Balanserad komposition

Det faktum att mammas mjölk är den bästa maten för en baby sägs så mycket och så ofta att då amning är omöjlig av någon anledning, tjänar dålig mamma ett riktigt inferioritetskomplex. Samtidigt tillgodoser moderna blandningar alla barnets behov och den "otillräckliga kontakten" som aggressiva ammande anhängare motstår kompenseras perfekt om mamern håller barnet i hennes armar medan de matar och aktivt kommunicerar med det.

Ja, till skillnad från bröstmjölk, som omedelbart är lämplig för ett barn, är det inte alltid möjligt att hämta blandningen från första gången. Oavsett hur trött det låter, alla barn är olika, och den bästa formeln för en baby kanske inte är bäst för en annan, vilket orsakar kolik eller provocerande allergier. Efter förändring av blandningen måste du komma ihåg att du behöver en viss anpassningsperiod, därför är det för tidigt att dra slutsatsen att den nya produkten är lämplig eller inte lämplig för barnet efter den första utfodringen.

Lyckligtvis finns det idag gott om att välja mellan, och för att göra valet enklare, erbjuder vi betyg på den bästa spädbarnsformeln för nyfödda.

Den bästa spädbarnsformeln för prematura barn

Barn som föddes före tid, kräver särskild vård. Läkare hjälper till att ta itu med frågan om näring. De rekommenderar att man matar barn med modermjölk, men om det inte är möjligt erbjuder de anpassade mjölkformler. Produktionen skiljer sig åt med högt kaloriinnehåll och hög proteinhalt.

4 Nutrilak Pre


Den bästa kombinationen av pris och kvalitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 285 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Jämfört med andra ger Nutrilak den mest näringsrika maten, så det rekommenderas för lågviktiga eller för tidiga barn. Strukturen saknar palm- och rapsolja, vilket gör att produkten lätt kan smälta och skydda barnet från förstoppning och kolik. För aktiv utveckling och tillväxt innehåller Nutrilak naturligt mjölkfett, vilket är en riktig energikälla. Ryska tillverkare tog verkligen hand om en kompetent komposition, vilket bara kommer att ge nyfödda nytta.

Att döma av uppskattningarna av barnläkare är Nutrilak Pres tillräckligt bra. Dessutom trivs det billiga priset unga mumier. Blandningen görs strikt enligt internationella kvalitetsstandarder och uppfyller dem fullt ut. Köparna noterar att genom att ge en sådan produkt till ett barn, "snubblar han snabbt" med sina kamrater i vikt och utveckling. Dessutom är han välskild, upplösande i vatten utan klumpar. Nästan alla recensioner är positiva, föräldrar släpper inte ut brister.

3 Humana 0-VLB


Användarvänlighet
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 650 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Humana 0-VLB kommer att ha en sparsam effekt på spädbarnets matsmältningssystem.Den består av maltodextin, vilket bidrar till snabb viktökning. Blandningen säljs i färdig-vätskeformig form och korrekt dosering, vilket är mycket bekvämt. Det skapas i enlighet med de fysiologiska och metaboliska egenskaperna hos ett barn med en liten massa. Mjölk absorberas väl, vilket bidrar till utvecklingen av matstolerans.

Sammansättningen av Humana 0-VLB ligger nära bröstmjölksammansättningen. Dess användning på ett löpande sätt hjälper till att bilda en normal intestinal mikroflora. Dessutom kommer det att bidra till den harmoniska utvecklingen av barnet och den korrekta bildningen av nervsystemet. Tack vare Humana 0-VLB uppträder absorptionen av fördelaktiga spårämnen snabbt. Sådana ämnen som: kalcium, magnesium, mangan och andra - har en positiv effekt på en liten kropp och hjälper till att utveckla stark immunitet. Mödrar är väl bekant med denna produkt och rekommenderar att de matar till för tidigt födda barn.

2 SIMILAC (ABBOTT) NEOSHUR


Baserat på vegetabiliska oljor
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 739 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Fördelen med denna blandning - det mesta av laktosen i den är ersatt av maltodextrin. Detta gör att du kan spara det söta smak- och energivärdet, men minskar belastningen på de omogna enzymsystemen i barnets matsmältningsorgan, vilket gör blandningen det bästa för näring av barn som är benägna att bilda gas och kolik. En speciell blandning av vegetabiliska oljor ska göra barnets avföring mjuk och förhindra problemet med förstoppning, till vilken alla barn som är på artificiell utfodring är benägna. Den innehåller ARA och DHA, alfa-linolsyra.

Blandningen innehåller inte palmolja, som kan tacka föräldrar som är försiktiga med denna produkt och innehåller inte galakto-oligosackarider, som bara inte kan behaga, eftersom dessa föreningar används som prebiotika.

Hur väljer man en blandning för ett nyfött barn?

 • Det bästa alternativet är att kontakta en barnläkare.
 • Feed dessa barn kan bara anpassas blandningar avsedda för barn i deras ålder.
 • Förhållandet mellan serumproteiner och kasein bör vara minst 50/50: ju mer proteiner i serumfraktionen desto lättare blandas absorberingen.
 • Var uppmärksam på innehållet av fleromättade fettsyror. ARA och DHA hjälper till att utveckla hjärnan och synen på barnet.
 • Tja, om blandningen blir probiotika - bra bakterier. Ännu mer nödvändiga prebiotika - ämnen som stimulerar reproduktion av fördelaktig flora.
 • Det är önskvärt att blandningen innehåller nukleotider.

1 PRE NAN


Den högsta mängden protein
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 804 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En blandning i vilken maltodextrin används som sötningsmedel, och mängden laktos är minimal. Den har det högsta innehållet av vassle (lätt smältbart) protein bland liknande produkter. Innehåller också vitaminer, spårämnen och fleromättade fettsyror. I allmänhet kan kompositionen sägas att han är bra.

För en svag kropp med lågviktiga bebisar passar Pre Nan perfekt. Den mjuka kompositionen gör det möjligt för barnet att få nog och få de nödvändiga näringsämnena för en korrekt bildning av intellektuella förmågor. Absorberas perfekt, utan att orsaka kolik och andra problem med magen. Dessutom ger blandningen dig möjlighet att snabbt öka på grund av innehållet i ett stort antal kalorier. Köparna uppskattar produkten för den kompetenta kompositionen och den ekonomiska användningen. Men i jämförelse med några andra blandningar är Pre Nan en relativt dyr produkt.

Den bästa spädbarnsformeln för spädbarn upp till sex månader

Barn från födseln behöver moderns närande mjölk. Men på grund av olika omständigheter kan den nyfödda behöva ytterligare utfodring eller fullständig ersättning av bröstmjölk. För detta ändamål finns de bästa blandningarna för barn från 0 till 6 månader med det angivna numret "1" på den moderna marknaden.

4 Agusha


Prisvärd pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 35 gnugga.
Betyg (2019): 4.7

Det populära varumärket är känt för sina utmärkta produkter och rimliga priser.Det är inte en slump att alla produkter kontrolleras av unionen av barnläkare i Ryssland och medlemmar i Akademin för medicinska vetenskaper. De övervakar noga kvaliteten på blandningarna och andra barnmat som produceras i produktionen. Enligt tillverkarna, med hjälp av Agusha som huvudprodukt, kommer barnet att ha en stark immunitet. Dessutom bidrar mjölken till en harmonisk utveckling.

Förseglad förpackad förpackning medger att mammorna är övertygade om pulverets absoluta renhet. Den speciella kompositionen, som innehåller probiotika och prebiotika, bidrar till att magtarmkanalen fungerar väl och hjälper till att minimera risken för kolik och uppblåsthet, vilket är glatt överraskad av föräldrarna. De pratar positivt om mjölken och märker bara proffsen: frånvaron av allergier och låga kostnader för en högkvalitativ och ganska välsmakande produkt som du kan använda och för andra ändamål - lägg till någon kulinarisk maträtt.

3 NESTOGEN 1


Den mest ekonomiska
land: Schweiz
Genomsnittligt pris: 280 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Producerad av samma Nestle-företag som vinnare av vårt betyg, men i en mer ekonomisk priskategori - och för pappersförpackningar som inte är alltför bekväma för att lagra en redan öppen produkt, är detta omedelbart märkbart. Naturligtvis kan besparingarna inte hjälpa till, men reflektera över kompositionen: det innehåller inte fiskolja, vilket ger barnets växande nervsystem med omega-3 fleromättade fettsyror. Icke desto mindre innehåller blandningen vitaminer och mikroelement, prebiotika (inte förväxlas med probiotika: probiotika är en kultur av fördelaktiga bakterier, prebiotika är ämnen som ger normal flora näring och skapar förutsättningar för dess utveckling), laktobaciller.

Blandningen innehåller inte palmolja. Trots det faktum att palmolja i väst anses vara en oumbärlig källa till fleromättade fettsyror och vitaminer, för många av våra föräldrar är det mer ett plus än en minus.


2 Frisolac


Främjar stark immunitet
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 810 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

En av de mest berömda blandningarna föredras av unga mödrar. FrieslandCampina - ett företag som specialiserat sig på produktion av barnmat, har länge varit glada kunder med högkvalitativa och användbara produkter. Vid alla stadier av tillverkningen av blandningen följs Frisolak tillverkare noggrant. På grund av detta kommer inte mjölken att orsaka allergier, liksom kolik och förstoppning. Många barn "uppskattar" smaken av blandningen till sitt värde. Moms skriver om det i en recension. De beskriver nöjet som ett barn äter.

De komponenter som finns i produkten bidrar till den friska bildningen av nyfödda. Den innehåller olika vitaminer, liksom sådana användbara ämnen som kalciumfosfat, järnsulfat, folsyra och andra ingredienser som hjälper en liten person att växa frisk. Den främsta fördelen med Frisolak är att det finns nukleotider i sin struktur. De bidrar till bildandet av god immunitet. De flesta köpare berömmer mixen. Och nackdelarna är närvaron av oljor (palm och raps).

1 Hipp


Den bästa kompositionen
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 999 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

För att skapa en normal mikroflora och för att säkerställa en hälsosam matsmältning av den nyfödda hjälper blandningen Hipp. Den säljs i ljusa burkar på 350 och 750 gram. Bekvämlighet i matlagning som alla föräldrar. Använd en mätsked, häll rätt mängd pulver i varmt vatten. Tillverkare tog hand om den hygieniska processen att packa blandningen och presenteras för de strikta kraven som varje anställd måste uppfylla.

Produkten saknar gluten och emulgeringsmedel, det innehåller inte några konserveringsmedel och färgämnen. Basen är certifierad mjölk av organiskt ursprung. Fettsyror har en fördelaktig effekt på hjärnbildning och syn. Alla dessa fördelar tillåter att kalla Hipp en av de bästa blandningarna för ett nyfött barn. På grund av den kompetenta strukturen reduceras sannolikheten för förstoppning till ett minimum. Det enda som kanske inte passar många köpare är ganska hög kostnad.


Den bästa spädbarnsformeln för nyfödda under andra hälften av livet

Blandningarna som presenteras i denna kategori är märkta med tillverkarens nummer "2". Det innebär att de är speciellt utformade för barn från 6 års ålder. Strukturen för denna produkt är anpassad för halvåriga barn som behöver rik på vitaminer och användbara spårämnen.

3 Nuppi 2


Harmonisk kombination av ämnen
land: Estland
Genomsnittligt pris: 320 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Trots att Nuppi inte är en sådan berömd blandning som till exempel Agusha eller NAN, är den näringsrik och fördelaktig på grund av dess sammansättning. Tillverkare är försiktiga och uppmärksamma på tillverkningsprocessen, vilket gör det möjligt att producera produkter av hög kvalitet. Barnmjölk är så nära som möjligt för bröstmjölksammansättningen, varigenom barnet kommer att få de nödvändiga ämnena för normal utveckling. Hans smak som de flesta tots. De äter en portion med stort nöje.

Att mata med Nuppi kommer att ge barnet en stark immunitet och hjälp i utvecklingen av intelligens. Kompositionen av blandningen är helt anpassad. Den innehåller följande komponenter: kalcium, fosfor, taurin och andra. Det korrekta förhållandet mellan ämnen bidrar till en harmonisk utveckling. Dessutom tillåter detta faktum dig att rädda barnet från förstoppning och andra obehagliga problem i samband med tarmens arbete. Mommies med många års erfarenhet rekommenderar Nuppi att köpa. Förvirra kan endast närvaron av vegetabiliska oljor i kompositionen.

2 Heinz Infanta 2


Innehåller många vitaminer och mineraler
land: Spanien
Genomsnittligt pris: 310 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Populär tillverkare av barnmat, som i många år bekräftar statusen som en av de bästa. Heinz Infanta har ett komplett komplex av vitaminer och mineraler i kompositionen, vilket hjälper till att säkerställa en liten person en hälsosam utveckling utan problem med matsmältningen. En bred kruka ger bekvämlighet till matlagningsprocessen. Mätskedan är fäst på lockets botten vilket gör proceduren steril. Heinz Infanta recensioner är tillräckliga för att analysera dess användbarhet och användbarhet. De är mest positiva och rekommenderande.

Namnet Infanta lockar många köpare. När allt kommer omkring så kallade prinsessor i Portugal och Spanien. Därför föredrar många mödrar av tjejer denna produkt. De noterar att efter matning äter barnen tätt. Trevlig smak av mjölk som barn, och kompositionen är helt nöjd med föräldrarna. Den enda nackdelen är svårigheten att hitta en produkt till salu - du kan bara beställa i nätbutiker.


1 Get 2


Bästa lärande
land: Spanien
Genomsnittligt pris: 781 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Med namnet på produkten kan du omedelbart förstå att en särskild fördel med blandningen är basen - getmjölk. Denna typ av förebyggande näring kommer att passa barn som är benägen för koens proteinallergi, liksom barn med atopisk dermatit. Get 2 finns i pulverform, som finns i en tenn. Den obestridliga fördelen är att mjölk sällan kan orsaka allergiska reaktioner. Detta bekräftas av recensioner av mammor som föredrar denna blandning.

Getmjölk absorberas av kroppen mycket enklare ko s. På grund av detta kommer pjäsen inte att ha problem med stolen, och hans mage stör inte honom. Omega-3 och 6 bidrar till en korrekt utveckling av barnets hjärna. För vissa skulle en signifikant fördel vara avsaknaden av en komponent, såsom maltodextrin, eftersom den inte bär användbara egenskaper, men används för framställning av nästan alla mjölksformler. Barnläkare godkänner valet av mammor som matar den nyfödda geten. Köparna är inte nöjda med den inte riktigt bekväma mätskedan och närvaron av palm- och rapsoljor, som inte rekommenderas för små barn.

Den bästa spädbarnsformeln för barn äldre än ett år.

Vuxna barn är också viktiga att äta bra. Trots att de äter de flesta produkterna från det vanliga bordet, behöver de få ytterligare spårämnen för den mest harmoniska utvecklingen. Blandningar märkta "3" är perfekta för detta ändamål.

4 Baby 3


Balanserad komposition
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 441 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Den ryska tillverkaren av babymat, som vann förtroende för konsumenterna för många år sedan, producerar en kvalitetsblandning Baby. Hon är utvald av ett stort antal mödrar, eftersom hon är lämplig för barn som behöver artificiell utfodring. Gult pulver löses snabbt i vatten och blir till en användbar produkt. Innan du skickar mjölk för produktion, passerar den en strikt veterinärbesiktning. Detta gör att du inte kan tvivla på steriliteten och säkerheten i maten.

Att mata produkten hjälper barnet att utvecklas ordentligt. Det förbättrar tarmmikrofloran, så matsmältningsorganet fungerar "som en klocka". Balanserad komposition bidrar till en hälsosam tillväxt och stärker immunförsvaret. Miljontals mödrar är positiva till blandningen och rekommenderar det som en extra mat för småbarn som har fyllt 1 år. Endast en obekväm låda är en minus, eftersom pulvret är svårt att få med en sked.

3 Nutrilon 3


Det löser sig snabbt. luktfri
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 859 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den trogen följeslagare för miljontals mammor och en god näringsrik produkt för barn äldre än ett år - Nutrilon 3. De flesta barn gillar en användbar produkt. Fiskolja i kompositionen gör att barnet kan utveckla intelligens. Vitt pulver har nästan ingen lukt, vilket är ett plus. Dessutom skiljer det sig helt i några sekunder och löses i 40 graders vatten. Nutrilon 3 orsakar inte problem med stolen - barnet ska tömma tarmarna stadigt. Korrekt förhållande mellan proteiner och kasein gör att du kan maximera mjölkens sammansättning till det naturliga.

Sammantaget förtjänar Nutrilon 3 endast positiva kommentarer. Moms säger lämplig komposition och effektivitet vid beredningen. Blandningen kommer att ge en fördelaktig effekt på tarmfunktionen. Det stärker immunförsvaret och minskar risken för allergiska reaktioner. Tillverkare tar ansvar för produktens kvalitet. Hans många föräldrar väljer honom och använder Nutrilon 3 löpande. Att mata denna mjölk är det bästa alternativet för barnets bra humör - han kommer att vara full och nöjd. Nackdelarna inkluderar inte det billigaste priset och närvaron i kompositionen av palmolja.

2 Nanny 3


Bäst användbara egenskaper
land: Nya Zeeland
Genomsnittligt pris: 2 299 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Optimal näring för barn i åldrarna 1 till 1,5 år är Nanny märkt på banken "3". Basen för blandningen är getmjölk, som lätt absorberas av barnens kropp och uppvisar de bästa egenskaperna - det saknar vissa typer av protein som kan orsaka allergisk reaktion hos spädbarn, den är näringsrik och innehåller väsentliga spårämnen. Alla vitaminer i kompositionen absorberas väl och gynnar kroppen. Detta beror på det kompetenta förhållandet mellan ämnen.

Prebiotika och probiotika normaliserar matsmältningssystemet, med undantag av utseende av förstoppning och uppblåsthet. För utveckling av intelligens i sammansättningen av fleromättade fettsyror. Dessutom har de en positiv effekt på barnets vision. Feeding Nanny kommer att låta dig få den vikt som behövs och utvecklas harmoniskt. Köparna uppskattar produktens sammansättning och smak. Mycket hög kostnad kan skrämma de flesta mammor. Detta faktum hindrar dem från att köpa blandningen kontinuerligt, särskilt eftersom konsumtionen inte är helt ekonomisk.


1 Kabrita 3 GOLD


Bästa kvalitet
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 1 799 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En av de dyraste och högkvalitativa blandningarna på marknaden idag. Företaget har cirka 55 gårdar på sitt konto. Var och en av dem är uppfödda getter, som endast utesluter färskt gräs. I själva verket är Kabrita 3 gjord av mjölken från dessa djur.Den har en delikat och trevlig smak, och har också otroligt användbara egenskaper. Blandningen uppfyller kvalitetskraven i Qualigate-systemet, vilket ställer baren hög för att hålla och mata getter. Regelbunden testning av denna produkt ger endast de bästa blandningarna.

DigestX-fettkomplexet i kompositionen skiljer barnsammansättning bland alla andra. Det gör att du kan maximera fördelarna med artificiell utfodring av amning. Fördelarna med Kabrita 3 är också frånvaron av maltodextrin, GMO, färgämnen och en trevlig smak utan uttalad lukt. Nackdelen är kostnaden - inte alla kommer att kunna köpa varor på ett löpande sätt.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av spädbarnsformulär för nyfödda?
Vi rösta!
Totalt röstade: 1911
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
2 kommentarer
 1. Bella
  nyfiken recension, men allt är relativt
 2. Lelia
  om i denna recension artikeln anses blandningar på getmjölk, så säkert Md mil Kozochka skulle vara nummer 1. vi och många av våra vänner gillar det! Utmärkt värde för pengarna! och inga allergier mot det.

betyg

Hur man väljer

recensioner