14 bästa elektriska sågar till hemmet

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa låga kraftsågarna

1 Sturm! CC099222 Ergonomisk kropp. bär kvaliteter
2 STAVR PCE-40/2000 Bästa tillverkargaranti
3 Parma-M6 Högkvalitativ inhemsk kedja
4 Huter ELS-2400 Pålitligt skyddssystem

Topp professionella batterisågar

1 Husqvarna 436 Li Bästa prestanda
2 Bosch AKE 30 L Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
3 Makita BUC122RFE Den ljusaste kraften såg

Bäst billiga batteridriven sågar

1 Greenworks G40CS30 0 Bästa pris
2 Champion CSB360 Den bästa kombinationen av pris och kvalitet
3 Makita BUC122Z Högkvalitativ produkt

De bästa nätverkssågarna i mitten och premium segmentet

1 Makita UC4030A Perfekt värde för pengarna
2 Hummer CPP 2200 C Bäst i sin uppställning
3 PARTNER P820T Få en jämn och exakt skärning
4 Bosch AKE 40 S Användarvänlighet

Partnerbjudanden

KRÜGER ECSK 25-40
En kraftig elektrisk såg på 2500 W - i en komplett komplett uppsättning! 2 bussar + 2 kedjor

Under en tid har motorsågar varit det enda (med undantag av handsåget) mobilt verktyg för att skära träd och träprodukter i hushålls- eller dacha-förhållanden. Och allt skulle vara bra om målens dimensioner inte hindrade dem från att göra lite mer subtilt arbete. Efterhand ledde sökandet efter alternativa energikällor till byte av förbränningsmotorn med en elektromotorgenerator och bränslet i form av bensin med el som är säkrare för miljön. Naturligtvis är det omöjligt att prata om elektriska sågs totala överlägsenhet, eftersom de, tillsammans med fördelar, också har en hel del svaga punkter.

Den elektriska sågmarknaden fick snabbt fart, men saknade fortfarande den överflöd som regerar i motorsågsegmentet. Detta faktum förenklar väsentligt valet av modeller för konsumenterna, men risken för att snubbla på produkter av dålig kvalitet finns fortfarande kvar. För att hjälpa dig att undvika detta rankade vi de 14 bästa nätverks- och autonoma sågarna till ditt hem i tre huvudkategorier. Valet av varor gjordes enligt följande kriterier:

 • Kundens återkoppling om användarupplevelsen;
 • expertutlåtande inom det tekniska området
 • total tillförlitlighet, körprestanda och förmåga;
 • matchande pris och kvalitet.

De bästa låga kraftsågarna

Nätaggregatssågar är ett kraftfullt verktyg som i de flesta fall kan ersätta mellanklass bensinsagen. Deras enda problem är att arbetsradien begränsas av elnätets längd - med andra ord, rörligheten lämnar mycket att önska. Dessutom finns det vanliga fall att skära kabeln med skärets skärdel under arbetet. Men om du inte tar hänsyn till dessa fakta, vad gäller förhållandet mellan genomsnittskostnaden och nätets kvalitet, blir sågsågarna ett fullt motiverat köp. Nedan är de bästa billiga motorsågarna, som är bra för hem eller trädgård, var lång och hög belastning inte krävs.

4 Huter ELS-2400


Pålitligt skyddssystem
land: Kina
Genomsnittligt pris: 5440 gnidning
Betyg (2019): 4.5

Med sin effekt på 2,4 kW är den här elektriska sågen inte sämre än bensinmodeller. Huvudsyftet med denna kraftfulla modell är att skära träd, inklusive lövträ, samt skörning av träbyggnadsmaterial. Klippets kvalitet orsakar inte klagomål, skäret är jämnt och smidigt. Antivibreringssystem gör det möjligt att bekvämt använda verktyget och rädda händerna mot gemensamma sjukdomar i framtiden.

Funktionerna i Huts ELS-2400 elektriska såg är: en sockethållare, ett bekvämt handtag, en tröghetsbroms, ett oljenivå kontrollfönster.I recensioner noterade användarna den höga kvaliteten på arbetskomponenterna, en bekväm nyckelfärdig kedjespännare, en modern design och ett av de bästa säkerhetssystemen. Att välja en pålitlig enhet för hem och trädgård är värt en närmare titt på denna modell.

3 Parma-M6


Högkvalitativ inhemsk kedja
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 3213 gnidning
Betyg (2019): 4.6

En pålitlig elektrisk såg av inhemsk produktion av kilowattkraft kommer enkelt att klara av sågöverdimensionerade träd, men de flesta användare, baserat på recensioner, förvärvar detta verktyg för att skära små och medelstora grenar i landet eller nära huset, där det är obekvämt att använda tunga bensinsågar.

Den elektriska sågkedjan är gjord av högkvalitativt stål, som kan slipa jämn naglar, men det är naturligtvis bättre att undvika detta för att öka produktens livslängd. Leveranspaketet är omfattande och innehåller allt du behöver för smidig drift och regelbundet underhåll. I allmänhet har modellen, för sin prisnisch, visat sig vara en av de bästa och bör inte luras av sitt leksaksutseende - det är en pålitlig assistent som kan utföra hårt arbete utan problem och lätt vikt är bara en extra fördel.

2 STAVR PCE-40/2000


Bästa tillverkargaranti
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 4500 gnidning
Betyg (2019): 4.6

För ett privat hus eller ett lanthus med en trädgårdspot Stavr PCE-40/2000 elektrisk såg kommer att vara ett utmärkt val. Modellen är utrustad med en motor med en effekt på 2 kW med en maximal rotationshastighet på 12,1 m / s, vilket gör att den kan användas vid förberedelse av en stor uppsättning ved, byggnads- och reparationsarbete och för andra hushållsbehov. Nyckelfärdig kedjespännare gör att du kan justera kedjan i processen, och en lämplig klämma tillåter inte förlängningssladden att hoppa ut vid en jerk.

På grund av tröghetsbromsen med ett ögonblickligt stopp på kedjan och en knapp för att blockera en slumpmässig start kan modellen betraktas som helt säker. På grund av utrustningen med högkvalitativt såghögtalare kan OREGON-sågen fungera länge utan skärpa. För denna modell ger tillverkaren en 2 års garanti, vilket indikerar enhetens tillförlitlighet, och priset är en av de bästa bland konkurrenterna.


1 Sturm! CC099222


Ergonomisk kropp. bär kvaliteter
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 6200 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Tack vare sin kapacitet på 2 200 kW och den relativa lättaheten på 5 kg kan denna elektriska såg användas inte bara hemma eller i landet utan också vid arbete på byggarbetsplatser, vid konstruktion eller demontering av träkonstruktioner. Modellen har visat sig på avverkningen av stora träd och upplösningen av stockar med en diameter på mer än 40 cm. För att förbättra bekvämligheten har handtaget gummidämpande kuddar. En nödbromsbroms, blockering av oavsiktlig start och säkerhetsvakt är ansvarig för säker drift.

Enligt recensioner är det inte pretentiöst i sågen, det är bara värt att det ibland kollar på oljens nivå och spänningen i kedjan. Tack vare den ergonomiska kroppen kan du klippa i vilken vinkel som helst, och närvaron av ett tandstopp gör att du kan kontrollera dess noggrannhet. Satsen innehåller det ursprungliga däcket och kedjan av hög kvalitet från TM Oregon. För intensivt och produktivt arbete är den här modellen det bästa alternativet.

Topp professionella batterisågar

För vissa användare kan det vara bra att köpa en batterisåg. När det gäller makt är batteriverktyget visserligen sämre än motorsagen men vinner i rörlighet och autonomi. Att köpa uppladdningsbara elektriska sågar är motiverad i de fall där det inte finns någon el i arbetsområdet eller det är obekvämt att dra strömkabeln. Jämfört med bensinversionen drar det trådlösa verktyget av miljövänlighet och autonomi. Inget behov av att ständigt oroa sig för bensin och olja, och därmed bära kostnaden för bränsle. En annan uppenbar fördel som absolut alla användare noterar är att sågen alltid är redo att fungera (det behöver inte lindas och fastna innan varje klippning).

De mest populära tillverkarna av trådlösa motorsågar är Makita, Bosch, Huskvarna, Stiel, Gardena och Riobi. De billigaste modellerna är sågar från det kinesiska företaget Riobi. De dyraste och mest produktiva modellerna är Shtil och Huskvarna. När det gäller priskvalitet vinner Makita och Bosch.

Tänk på de 3 bästa modellerna av batterisågar.

3 Makita BUC122RFE


Den ljusaste kraften såg
land: Japan
Genomsnittligt pris: 30 550 gnid.
Betyg (2019): 4.5

Populär modell i mellanklassen. Den största fördelen med Makita BUC122 - lätt vikt, som bara är 2,5 kg. Detta är ett utmärkt alternativ att ersätta cirkuläret.

Verktyget fungerar från ett Li-Ion-batteri med en kapacitet på 18 V, 3 A * h. På en laddning kan kraftsågen fungera 22 minuter.
Det mest intressanta verktyget kommer att användas för byggnadsändamål. Paketet innehåller två batterier, ett däck, en kedja, olja, ett hölje, en laddare och ett fodral. Det här är den rikaste klassen i klassrummet.

Vad som är bekvämt är den mångsidiga batterier som medföljer en såg. De är fritt lämpade för andra Makit-batteriteknologier (skruvmejslar, pusselar, cirkulär, etc.).

2 Bosch AKE 30 L


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 19970 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Husqvarna 436 Li är något underlägsen prestanda, men Bosch AKE 30 L-kedjan såg väsentligt fördelar i priset. Bosch är nästan 2 gånger billigare än Husqvarna.

Verktyget körs också på ett 2,6 Ah Li-Ion batteri. Enligt tillverkaren, på en enda laddning, kan sågen producera över 100 stycken tallskog 10x10 cm.

Följande video visar arbetsprocessen för det här verktyget:

En funktion av verktyget är användningen av handtag med en mjuk padda för bekvämt arbete. Du kan också välja ett dubbelbromssystem som gör att du omedelbart kan svara på sågens inverkan. När det gäller säkerhet är detta en av de bästa batterisagen.

Användarrecensioner

Fördelar: låg ljudnivå, kompaktitet, alltid redo att arbeta, inte uppvärmd.

Nackdelar: Dyra och sällsynta delar (speciellt batteriet), det är snabbt i kylan, om du sällan arbetar, batteriet förlorar sin kapacitet, är ganska tungt (5,2 kg)

1 Husqvarna 436 Li


Bästa prestanda
land: Sverige
Genomsnittligt pris: 25 990 gnid.
Betyg (2019): 4.5

En av de tydliga ledarna bland batterisagen är Husqvarna 436 Li. Med sin relativt lätta vikt (endast 2,5 kg) är detta verktyg ett av de mest produktiva och hållbara batterisagen. Lengden på Huskvarna-bussen är 35 cm, och tiden för kontinuerlig drift av litiumjonbatteriet är 45 minuter. Differsåg och lågt ljud, vilket är lika med 93 dB. Också värt att notera är möjligheten att spänna kedjan utan verktyg.

Den mest uppenbara nackdelen med Husqvarna är priset. Till kostnad ligger det framför sina konkurrenter med 1,5 - 2 gånger.

Användarrecensioner

Fördelar: komfort, brist på avgaser (typiskt för alla batterimodeller), lätt vikt, minsta vibration.

Nackdelar: Den största nackdelen är förutsägbar - priset.


Bäst billiga batteridriven sågar

Till skillnad från avancerade autonoma motsvarigheter kan batterier med låg kostnad batteridrivna elektriska sågar inte skryta med hög effekt och nominellt hög kvalitet. Oftast, efter att ha lyckats i en komponent, förlorar ett sådant instrument betydligt sin position i en annan. Men även lågmodellmodeller har ett antal betydande fördelar (förutom priset): En av dessa är produktens låga vikt och som en följd av ökad rörlighet. Det här är ett bra verktyg för lättverktygsarbete, och det är inte utformat för något annat.

3 Makita BUC122Z


Högkvalitativ produkt
land: Japan
Genomsnittligt pris: 10 540 gnid.
Betyg (2019): 4.5

När det gäller kvalitet, kan Makita BUC122Z, kanske, kringgå nästan alla billiga trådlösa elektriska sågar, men i sin rena prestandaegenskaper är den helt underlägsen för alla. Om jag kan säga så, så så är det absolut inte så.En liten "bie" tjänar snarare som assistent i att skära små trämaterial, det är inlägg, staketet och andra förbrukningsvaror, som så ofta finns i landet. Den inhemska användaren är dock bara densamma och använder sågen för ett så enkelt syfte. På grund av sin lilla storlek är det bekvämt att dra det till landspictnik, där även sådan låg effekt är tillräcklig för att göra ved.

Makita har en BUC122Z och den största fördelen: att jobba med henne är ett nöje. När det gäller ergonomi, är allt tänkt ut till minsta detalj - och handtagens placering, och en plastskyddsskärm (som finns på vissa sågar som tillbehör), och till och med en skyddande visir på kanten av däcket. Allt detta, tillsammans med en liten vikt, gör ett kraftfullt nikchemititsu ganska användbart verktyg.

fördelar:

 • bra kvalitet;
 • 2,5 kg;
 • utarbetad ergonomi;
 • Förekomsten av säkerhetsfunktioner;
 • snabbkedjespänningsfunktion.

nackdelar:

 • dyr för begränsad funktionalitet.

2 Champion CSB360


Den bästa kombinationen av pris och kvalitet
land: Kina
Genomsnittligt pris: 11 850 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Mellanliggande alternativ mellan de två kategorierna, Champion CSB360 kombinerat i sig en relativt låg kostnad för ackumulatorns såg och hög fabrikskvalitet. Det här är inte bara en förekomst för tilläggsuppgifter - det är ett verktyg som kan utföra seriöst sågarbete. Den drivs med samma hastighet, men drivs av ett 36 volts litiumjonbatteri, på grund av vilket det utvecklar en anständig 4 400 varv per minut. Användare klagar på att fem kilo vikt på jobbet inte längre är så bekvämt, men det här är en ganska vanlig indikator för en såg med batteri och 30 cm däck. Generellt är CSB360 en ganska intressant och rymlig modell som kan jämföras med effektivitet med genomsnittliga motorsågar.

fördelar:

 • kapacitetsbatteri, konstruerad för 30-40 minuters kontinuerlig drift;
 • ett 30 centimeter däck är ett bra resultat för en budgetmodell;
 • lämplig för skärning av tjocka träd.

nackdelar:

 • mycket tung modell (enligt olika källor 4,5 - 5 kg).

1 Greenworks G40CS30 0


Bästa pris
land: United States
Genomsnittligt pris: 8 490 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Fantastiskt anpassningsverktyg som har genomgått mer än en modifiering i namn av presentabilitet. Detta är det billigaste och samtidigt det mest balanserade alternativet för hemmabruk, om pengarna för en kraftfull laddningsaxel inte var tillräckliga. Många köpare, som har sett ett prov på affärsfönstret, tar det för en annan leksaksmodell, som då kan klara av små grenar. Men, efter att ha testat enheten i praktiken, kommer överlevnaden av alla tänkbara förväntningar att uppstå - för de blinda rullarna av träd Greenworks G40CS30 0, tyvärr, kommer inte att fungera, men han kan klara av ärenden ett la "arbete för en genomsnittlig motorsåg". Det enda som är deprimerande är att varken batteriet eller laddaren levereras med sågen - du måste köpa dem själv. Men även med en sådan "rimlighet" är den den mest balanserade när det gäller pris och prestanda.

fördelar:

 • bra kvalitet;
 • optimal prestanda för en budgetsåg som överstiger de ursprungliga förväntningarna
 • massiv till synes skyddskärm.

nackdelar:

 • bristen på laddare och strömförsörjning.

De bästa nätverkssågarna i mitten och premium segmentet

Professionella kedjesågar i utseende kan inte särskiljas från amatör. Här ligger fokus på kvaliteten på interna komponenter som tål långsiktig drift och maximal belastning. Att ha hög effekt i en sådan såg bör vara genomtänkt och tillförlitligt bromsskyddssystem med ett ögonblickligt stopp av kedjan. Tillverkaren av professionella sågar måste ta hand om att minska vibrationer och bekväma handtag med slitskydd, vilket ökar komfort och säkerhet vid långvarig användning. Modeller som uppfyller de nödvändiga kriterierna beaktas i vårt betyg.

4 Bosch AKE 40 S


Användarvänlighet
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 8775 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Ett relativt billigt alternativ, som för den tyska kvaliteten, kommer att vara den Bosch elektriska sågmodellen, som är lätt (4,1 kg) och tillräcklig effekt (1800 W) för hushålls- och småbyggnadsuppgifter. Av de användbara funktionerna och designfunktionerna finns kedjebromsar och blockerar mot oavsiktlig aktivering. I konfigurationen för sågkedjan, skyddskåpa och däck.

Bosch AKE 40 S använder ett SDS-system för enkel utbyte och enkel kedjespänning utan att använda några verktyg. Enig, det här är en väldigt bekväm lösning. Du kan också notera närvaron av en stor oljetank på 200 ml, vilket indikerar fyllnadsnivån.

Enligt användarens återkoppling har Bosch AKE 40 S följande fördelar:

 • Kvaliteten på material (plast) och byggkvalitet
 • Ergonomiskt handtag
 • Bra makt
 • Automatisk kedjesmörjning
 • Säkerhet (på grund av blockering)

3 PARTNER P820T


Få en jämn och exakt skärning
land: Sverige
Genomsnittligt pris: 7780 gnidning
Betyg (2019): 4.6

El-sågen Partner P820T är ett utmärkt alternativ till bensindrivna modeller och är det bästa alternativet för en villa eller ett hus som gränsar till en plats där det finns en elkraft. Denna såg hjälper till att snabbt förbereda ved för uppvärmningssäsongen, förbättra trädgården, och utföra ett antal andra uppgifter där träning är nödvändigt. Effektiviteten hos enheten säkerställs med en 2 kW högkvalitativ motor och en ergonomisk kropp med praktiska handtag, vilket möjliggör exakt kontroll över skärningsprocessen.

Ägarna har identifierat fördelarna med en smidig start, vilket förhindrar jerks, enkel montering och efterföljande kalibrering av kretsen som inte kräver extra verktyg. Tack vare de utmärkta kroppsmaterialen kvarstår sågets utseende i gott skick även efter långvarig användning, och dess låga vikt (3,6 kg utan kedja) enligt recensioner visade sig vara ett avgörande argument för äldre. Priset på enheten är tyvärr högt och för detta belopp kan du redan välja modeller av professionell serie.

2 Hummer CPP 2200 C


Bäst i sin uppställning
land: Kina
Genomsnittligt pris: 7599 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Kompakt professionell modell Hummer CPP 2200 C är bäst i sin serie och är resistent mot ökad belastning på grund av glasfiberförstärkt kropp. Motorns längsgående anordning gav sågen en effekt på 2,2 kW, och kontrollelektroniken övervakar varv och belastning, sparar el och slitage på rörliga delar. Motorn har ett bromslås av säkerhetsskäl, en kedjebroms och ett oavsiktligt startlås finns också.

Kedjesäkringen Hummer är i hög efterfrågan på tillförlitlighet, bekvämt underhåll och komfort, även efter långvarig användning. Utvecklingen och utformningen av enheten ledde det tyska företaget, och för att göra produkten så tillgänglig som möjligt överfördes produktionen till Kina under strikt kvalitetskontroll. Modellen har fått mycket positiv feedback och passar både hemma och professionella aktiviteter.


1 Makita UC4030A


Perfekt värde för pengarna
land: Japan
Genomsnittligt pris: 11890 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Makita är ett av de mest populära varumärkena av professionella elverktyg. Japansk kvalitet och tillverkningsbarhet är synlig i alla verktyg i detta företag. Absolut alla användare noterar följande positiva egenskaper hos sågsågningssagen: enkel användning, byggkvalitet med väl genomtänkt ergonomi, låg vikt och rimligt pris.

Om du tittar på de tekniska egenskaperna, är det enligt de här indikatorerna som instrumentets vikt, att Makita UC4030A är en av de bästa inom budgetpriset (4,4 kg). Verkliga användare noterar sådana positiva egenskaper som: Handtagets praktiska läge, hög arbetshastighet, rimligt pris, enkel användning.

Absolut negativa recensioner om arbetet med Makita UC4030A, vi hittade inte. Det finns små klagomål om en kort strömsladd, övervikt och en god aptit för smör.


Hur man väljer en motorsåg

tillverkare

Att köpa en såg börjar med tillverkarens val. De mest populära och följaktligen de mest sålda varumärkena är: Makita, Bosch, Rebir, PATRIOT, Stihl, Echo. Genom att köpa en välkänd varumärkesutrustning, å ena sidan betalar du för varumärket. Å andra sidan betalar du för en viss tillförlitlighet. Nästan alla populära märken har egna tjänster och officiella representantkontor i Ryska federationen. Följaktligen kommer efterföljande reparation och inköp av reservdelar att bli mycket enklare än vid ett känt varumärke.

Vi övertygar inte på något sätt dig att köpa varumärken. Idag finns det en hel del tillverkare, däribland inhemska (Interskol, Zenit, Energomash), som inte är mycket sämre än äldsta varumärken. Och även i något de vinner, till exempel i pris. I vilket fall valet är ditt.

effekt

En sådan indikator som effekt berättar hur lätt sågen kommer att klara av uppgiften. För skärning kommer hårdare material att kräva verktyg med en motor på 2500 watt. För trädgårdsarbete är 1200 till 2000 watt tillräckligt. Även experter rekommenderar att man köper elektriska sågar med en effekt på minst 1800 W, eftersom ju mer kraftfull motorn är desto lättare kommer den att reagera på spänningsfall. På platser med ett instabilt elnät är denna egenskap särskilt relevant.

De flesta moderna modeller, även i budgetpriset, har en kapacitet på över 2000 watt. Därför, innan du använder sågen hemma eller i landet, bör du rådfråga elektriker, eftersom nätverket inte kan motstå lasten.

Däcklängd

Däcket är det huvudsakliga arbetselementet hos den elektriska sågen som kedjan är fastsatt på. Skärdjupet beror direkt på däckstorleken. Ju längre däcket är, desto större diameter kan materialet skäras. Till skillnad från motorsågar, för elektriska sågar, överskrider storleken på ett däck sällan 50 cm. Den mest löpande storleken är 40 cm. Med sådant däck kan de flesta hushålls- och byggnadsuppgifter utföras.
I moderna kraftsågar är däcket ett avtagbart och utbytbart element. Så, om du köpte en såg med ett litet däck, kan du byta ut den med en större version om motorns kraft gör det möjligt. Var uppmärksam på den viktiga regeln - det rekommenderas inte att lägga för långa däck på svaga motorer, eftersom den senare kan slita ut snabbt.

Kedjebroms

Kedjebroms är en mekanism som förhindrar att verktyget kastas bort under tändernas första kontakt med träytan. Detta är dock inte den viktigaste indikatorn på sågens kvalitet, och det kan inte kallas värdelös. Idag levereras även låga elektriska sågar med inbyggd kedjebromsmekanism.

Smidig start och motorbromsning

Mjukstart är en mycket användbar funktion. När du slår på sparar sågen en stor startström, vilket inte är bra. Mjukstartssystemet reducerar strömförbrukningen och den totala belastningen på nätet, vilket skyddar motorn från överbelastning. En mjukstart reducerar också recoil när tänderna sätts in i materialet. Det är synd att ett sådant system sätts främst på dyra elektriska sågar.

vikt

En viktig parameter för handsågar. Ju lägre sågens vikt är, desto lägre belastning på händer och leder och därmed mindre trötthet från att arbeta med verktyget. Samtidigt desto kraftigare sågen är desto större är dess vikt. Så, lita på vikt när du väljer en såg, måste du förstå för vilket syfte verktyget är köpt.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av motorsågar?
Vi rösta!
Totalt röstat: 136
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
2 kommentarer
 1. Sergei
  Recensioner strider mot betygsättningen. Om batterierna snabbt sätter sig ner, är verktyget tungt - vad såg det på andra plats?
 2. quality-sv.designluxpro.com
  Citat: Sergey
  Recensioner är helt i strid med betyget. Om batterierna snabbt sätter sig ner, är verktyget tungt - vad såg det på andra plats?

  Detta är en lista över de bästa batterisågarna (som du pekar på), vars driftsätt är extremt begränsat. Och varje såg har sina egna fördelar (vikt, pris, arbetstidens varaktighet ...)

betyg

Hur man väljer

recensioner