Topp 20 säkerhetsplatser

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa bilstolarna för nyfödda (upp till 13 kg, grupp 0+)

1 Maxi-Cosi CabrioFix Det bästa förhållandet mellan pris, kvalitet och säkerhet
2 Recaro Privia Bättre komfort och säkerhet
3 Cybex Aton Q Ökad sätesvolym
4 Maxi-Cosi Pebble Högt ADAC-kraschtestresultat
5 Heyner SuperProtect Aero Budgetalternativ med hög säkerhet

De bästa bilstolarna upp till 18 kg (grupp 0/1)

1 Carmate Kurutto NT2 Premium Rotationsmekanismen på 360 gr. Den bästa klassen
2 BRITAX RÖMER First Class Plus Super bekvämt säte
3 Peg-Perego Viaggio 0 + / 1 Växla Bästa pris

De bästa bilstolarna 9 - 18 kg (grupp 1)

1 Cybex Juno 2-Fix Den mest omtänksamma monteringen på stolen
2 Maxi-Cosi Tobi Populär bilstol
3 Recaro optiaFix Högt skydd, utmärkt kraschtestresultat.

De bästa bilstolarna 9 - 36 kg (grupp 1/2/3)

1 Kiddy Guardianfix 3 ADAC crash testresultat, bästa ergonomi
2 Recaro Monza Nova IS 4 kraschpunkter
3 Nania Beline SP Luxe Bra pris
4 Chicco YOUniverse FIX Ergonomisk, funktionell modell

De bästa bilstolarna 15 - 36 kg (grupp 2/3)

1 BRITAX RÖMER Kidfix XP Sikt Bästa valuta för pengarna
2 Concord Transformer XT Den mest bekväma bilsitsen
3 Cybex Solution M-Fix Fyndpris med hög säkerhet
4 Besafe iZi Flex Fix Ytterligare delar av barnskydd
5 Baier adefix Barnstol från kvalitativa material

Bilbarnstol - Utveckling av moderna tillverkare av barns varor, vilket gör det möjligt för föräldrar att inte oroa sig för barnets säkerhet under en bilresa. Detta attribut spelar en mycket viktig roll, så dess förvärv bör tas på allvar. Valet av företag erbjuder stolar i olika kategorier och grupper:

 1. Kategori 0+ är avsedd för nyfödda och barn upp till ett och ett halvt år. Sådana modeller är utrustade med en speciell insats som upprepar bakstyckets form samt ett bekvämt handtag. Maximal belastning - 13 kg.
 2. Grupp 0/1 låter dig bära barn från födsel till 4 år. Maximal vikt - 18 kg. Som regel finns det en lutning i ryggen, så att barnet vid behov kan anta en bekväm plats för att sova.
 3. Kategori 1 eller 9-18 kg är det bästa alternativet för barn från 9 månader till 4 år, som redan sitter på egen hand.
 4. Stolarna i 1/2/3-gruppen är avsedda att användas från 1 år till 12 år. Behåll en last på upp till 36 kg.
 5. Nästa grupp på 2/3 är mer som en vuxen bilstol, men den är utrustad med ytterligare skyddsåtgärder. Designad för vikt från 15 till 36 kg. Detta alternativ är lämpligt för barn över 3,5 år och under 12 år.

Endast kraschtest kan bedöma den verkliga säkerhetsgraden. En av de mest välrenommerade organisationerna är den tyska bilklubben ADAC. Vid bedömningen tar experterna hänsyn till prestanda, säkerhet (front- och sidokollision), ergonomi, innehållet i skadliga ämnen och komfort. Nedan följer en ranking av de bästa bilstolarna i olika ålders- och viktkategorier enligt köpare. Baserat på resultaten från experterna från den tyska bilklubben ADAC (kraschtestresultat) inkluderade vi modeller med höga betyg i betyget.

De bästa bilstolarna för nyfödda (upp till 13 kg, grupp 0+)

Apparater för transport av barn kallad avtolyulki. De är ergonomiska bärformar med handtag och solskydd. Deras utmärkande funktion är en enkel och snabb fastsättning på bilbarnstolen med hjälp av säkerhetsbälte. Lämplig för nyfödda, såväl som barn upp till ett och ett halvt år. En annan funktion kan betraktas som en halvvågen position och möjligheten att vissa modeller ska fästas på barnvagnens chassi.

5 Heyner SuperProtect Aero


Budgetalternativ med hög säkerhet
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 4 900 gnidning.
Betyg (2019): 4.2

Heyner SuperProtect Aero är det mest budgetmässiga alternativet för gruppen, medan det har ett bra ADAC-kraschtestresultat. Den nya versionen fick Isofix mount. Nackstödet har sex nivåer, anpassning till barnets tillväxt. Bilsätet är utrustat med en ergonomisk lutning bak, justerbar under bilens säte. Den är monterad i färdriktningen, äldre barn kan fästas med ett vanligt bälte.

Nackstöd i den väl genomtänkta formen skyddar näsan hos nyfödda vid slag. I det här fallet ser barnet världen runt omkring sig när man reser. Bredden på sätet är tillräckligt under lång tid. Levereras med en bekväm kudde. De stötdämpande styrenheter som ökar säkerheten är byggda i en plastram. Armstöd och ryggstöd är justerbara, vilket gör att barnen blir bekväma.


4 Maxi-Cosi Pebble


Högt ADAC-kraschtestresultat
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 20 300 gnidning
Betyg (2019): 4.5

Maxi-Cosi Pebble - en av de bästsäljande bilstolarna för barn upp till 13 kg. Enligt många kraschtester gjorde den mycket höga poäng, inklusive en rating av 4 av ADAC. Stolen är bekväm, har ett trevligt tyg med en ovanlig broderi i form av tvålbubblor. Bälten är utrustade med en mjuk axelplatta och stör inte barnets landning, eftersom de är i upphöjd position.

Maxi-Cosi Pebble kan fixas antingen med standard säkerhetsbälten eller installeras på en speciell Familyfix-bas (med isofix-infästning). Bilsitsen sätts på det enkelt och enkelt, det är helt enkelt omöjligt att göra ett misstag i installationen.

Användarrecension:

Köpte en bilstol med förlust på kraschtest. För sommaren 2010 Maxi-Cosi Pebble var absolut bäst. Tog för poluterogorodovaloy dotter. Vi åkte på en resa, 2 dagar på vägen, barnet sov och grät inte. Mest av vägen ligger horisontellt. Bilsätet är mycket bekvämt, brett, det finns tillräckligt med utrymme även på vintern när barnet är klädt i täta överaller.

3 Cybex Aton Q


Ökad sätesvolym
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 9 390 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Cybex Aton Q är en beprövad bilsitsmodell som fick flera viktiga uppdateringar år 2019. Tillverkaren har ökat den inre volymen, tillagt sidostöd. Inbäddade delar har blivit mer ergonomiska, vilket har en positiv inverkan på säkerheten. Sätet är utformat för en lång servicetid. Förbättringarna bekräftade crash test ADAC från 2019.

Cybex L.P.P.-systemet, som skyddar barn i sidokollisioner, uppskattades mycket. Nackstöd håller barnets nacke i rätt läge. Huset förhindrar ryggskada. Fästen har flera justeringar som gör det möjligt att justera höjden på det mest exakta sättet. Bilsätet sätts i färdriktningen, fästs av Isofix-systemet och maskinbälten. Ett barn äldre än 9 månader skyddas av en speciell bas som ingår.

2 Recaro Privia


Bättre komfort och säkerhet
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 12 900 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Mycket högkvalitativ bilstolpe erbjuder ett tyskt företag Recaro. Det uppfyller alla europeiska säkerhetskrav. Enligt många kraschprov 2014 (ADAC, ÖAMTC, TCS) rankade Recaro Privia toppen av rankningen. Det är en säker, bekväm och prisvärd bilstol.

Flertalet användare i sina recensioner noterar närvaron av mjuka dynor under barnets axlar, bekväma handtag som har tre positioner. Lättvikt (3,7 kg) gör att du kan använda bilsätet som bärbart (till exempel när barnet somnade i bilen).

ISOFIX är ett modernt sätt att fästa barnstolar på bilstolar. Den största fördelen är att felaktig installation är utesluten. Enligt expertbedömningar fixar 70% av föräldrarna felaktigt bilsätet med bälten, vilket ibland minskar säkerheten. Med ISOFIX elimineras ett installationsfel helt.

Vi uppmärksammar det faktum att innan du köper en bilstol med ISOFIX är det viktigt att du ser till att den här monteringen (metallankare) finns i din bil. Oftast ligger de i klyftan mellan rygg och kudde. I vissa modeller stängs de med lock.


1 Maxi-Cosi CabrioFix


Det bästa förhållandet mellan pris, kvalitet och säkerhet
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 15 600 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Enligt många kraschtest anses Maxi-Cosi CabrioFix bilsäte vara en av de säkraste för nyfödda. Det här är en mycket populär modell bland biltillägare, som har tjänat prestige tack vare komfort, säkerhet, ergonomi, en rik uppsättning och ett överkomligt pris. I bilsätenas utformning hittar du fina tillägg: mjukt foder på innerremmarna, soltaket, avtagbart lock och fack för små saker.

Användarrecensioner

fördelar:

 • Höga kraschtestresultat
 • Kvalitetsmaterial
 • Enkel installation
 • Tab för en nyfödd
 • Trevlig design
 • Tvättbar påse
 • Markera från solen
 • Låda för små föremål på baksidan

nackdelar:

 • Obehagligt knappfällbart handtag

Kraschvideo (frontimpuls)

De bästa bilstolarna upp till 18 kg (grupp 0/1)

Bilstolar kategori 0/1 anses vara universella. De är lämpliga för både nyfödda och barn upp till 4 år. En sådan lång tids användning är en fördel med dessa modeller. De är små i storlekarna stolar, vaggar med mjuka insatser, ett speciellt fodrar för de minsta. De flesta har en justerbar vinkel på ryggstödet. I sådana anordningar är det lämpligt för ett barn att sova och vara vaken. Betyget innehåller de bästa modellerna enligt föräldrarna, såväl som experter.

3 Peg-Perego Viaggio 0 + / 1 Växla


Bästa pris
land: Italien
Genomsnittligt pris: 15 990 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Det italienska varumärket ger föräldrarna en optimal kvalitet och pris bilstol Viaggio 0 + / 1 Switchable. Den kan användas från födsel till 4 år. Med justerbar rygg kan du sänka barnet till ett halvvattensläge under sömnen. Detta gör långa resor bekväma för både föräldrar och småbarn. Är etablerad i alla situationer (i färdriktning eller mot). Fem-punkts inre remmar har mjukt foder och fixar barnet ordentligt. Förstärkta sidopaneler ger extra säkerhet. Enligt resultaten av kraschprovet fick ADAC-modellen positiva värderingar när det gäller miljövänlighet, vård, ergonomi och drift.

fördelar:

 • höga kollisionsprov poäng
 • mångsidighet;
 • justerbara fempunktsbälten;
 • liner för nyfödda;
 • flera bestämmelser i nackstöd, tillbaka;
 • färger att välja mellan;
 • optimal kostnad;
 • positiv feedback.

nackdelar:

 • inte detekterad.

2 BRITAX RÖMER First Class Plus


Super bekvämt säte
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 20 990 gnid.
Betyg (2019): 4.8

En av de bekvämaste och bekväma bilstolarna i kategorin upp till 18 kg är modellen BRITAX RÖMER First Class Plus. Enligt många användarrecensioner är de främsta fördelarna med bilsätet materialkvaliteten, utmärkt sidostöd och många tilt- och fastsättningsjusteringar. Det finns mjukt foder på bälten, anatomisk kudde, stöd för huvudet på det nyfödda och skydd mot chock. BRITAX RÖMER är i allmänhet utrustad med allt som behövs för en lugn och säker barnsova under en resa.

Bilbarnet sitter fast på bilbarnet med regelbundna bälten (ISOFIX är frånvarande), men pålitligheten orsakar inte censurer - enheten står som om den hälldes ut och hänger inte.

1 Carmate Kurutto NT2 Premium


Rotationsmekanismen på 360 gr. Den bästa klassen
land: Japan
Genomsnittligt pris: 30 450 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Carmate Kurutto NT2 Premium heter en av de säkraste bilstolarna enligt resultaten av kraschtester. Ett kännetecken hos modellen är närvaron av en mekanism - den kan roteras 360 grader, vilket är bekvämt när du går och går ombord på ett barn. Dessutom kommer många föräldrar att uppskatta Ultra Pushys mjuka sidostöd och dämpning. För nyfödda i setet finns en liner, bilbarnstolen kan ta en stor lutning för att sova.

Dessutom är enheten utrustad med en markis från solen, ett avtagbart lock av mjukt slitstarkt tyg och ett system för stöd till golvet. Hon kommer att göra det möjligt att fixa en stol ännu mer tillförlitligt. Många användare påpekar i sina positiva recensioner en bekväm installation, högsta kvalitet på material, ett stort antal omvandlingsalternativ och en liten rotation av skålen med en hand.

Carmate Kurutto NT2 Premium - den första platsen i rankningen av de bästa bilstolarna upp till 18 kg. Den enda stora nackdelen är det höga priset som är otillgängligt för många konsumenter.

Video recension


De bästa bilstolarna 9 - 18 kg (grupp 1)

Grupp 1 anses vara den mest lämpliga för barn från 1 år till 4 år med en vikt av 9-18 kg. Sådana bilstolar är en silikonram, i utseende som liknar ett normalt säte med en mjuk insats. I storlek och form skiljer sig från föregående kategori. Modeller i grupp 1 kan också ha en justerbar ryggstöd eller nackstöd för barnets bekvämlighet. Installerad i färdriktningen. Den maximala höjden är 98 cm.

3 Recaro optiaFix


Högt skydd, utmärkt kraschtestresultat.
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 20 500 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Recaro OptiaFix passerade framgångsrikt ADAC 2016-kraschtestet på alla kriterier. Det är särskilt framträdande inom säkerhetsområdet, som är försedd med högkvalitativ design och förbättrat skydd vid sidokollisioner, liksom miljövänlighet. Den andra uppnås genom användning av ofarligt tekniskt material. Modellen är fastsatt på golvet med ett pålitligt Isofix-system. Recaro OptiaFix har en ergonomisk form som upprepar kurvorna i barnets kropp och gör stolen i stolen helt säker. För enkelhets skyld finns också flera ryggstödspositioner. Väskan är tillverkad av högkvalitativa tyger, som lätt avlägsnas vid behov. Modellen utformar en kombination av flera färger på en gång och ser vackert ut i vilken bil som helst.

fördelar:

 • Isofix mount;
 • fin design;
 • långsiktig användning
 • kvalitetsmaterial;
 • avtagbart hölje;
 • hög styrka;
 • bra recensioner.

nackdelar:

 • högt pris.

2 Maxi-Cosi Tobi


Populär bilstol
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 19 300 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Enligt resultaten från crash-testet ADAC 2015 gjorde Maxi-Cosi Tobi bilbarn höga poäng för drift, ergonomi, miljövänlighet och säkerhet. Detta är en av de mest sålda modellerna för 9-18 kg. Stolen har en liten vikt på 8,9 kg, har 5 bakpositioner och funktionen att justera bältenas höjd. Det här är en väldigt bekväm lösning som gör att du kan sätta barnet och inte leta efter bilagan under bytet.

Flertalet användare i sina recensioner noterar en snabb och bekväm installation i bilen, en pålitlig fixering med ett vanligt bälte (stolen hålls som om den hälls) och en enkel och smidig övergång till viloläge.

Maxi-Cosi Tobi - andra platsen för vårt betyg! Det är synd att priset är något för högt. I andra frågor måste du alltid betala för kvalitet.


1 Cybex Juno 2-Fix


Den mest omtänksamma monteringen på stolen
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 15 300 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Cybex Juno 2-Fix Ett annat högkvalitativt bilsäte, vilket gjorde det högsta resultatet av kollisionstesterna ADAC. Ett inslag i modellen är en genomtänkt infästning av barnet till stolen. Säkerhetsbältets funktion här är ett mjukt säkerhetsbord. Vid en kollision på huvudet vilar barnet mot det, så belastningen fördelas jämnt över hela kroppen. Detta eliminerar praktiskt taget skador på de mest utsatta delarna av kroppen - ryggraden, nacken, bröstcellen och inre organen. Sätet är fastsatt på bilsätet med det kända ISOFIX-systemet och standard säkerhetsbälten.

Det är omöjligt att inte notera det överkomliga priset, bra design och materialkvalitet. Bilägare i sina recensioner noterar den praktiska vård av omslag, som snabbt torkar efter tvätt, kan enkelt avlägsnas och installeras.

Video (kraschtest)

De bästa bilstolarna 9 - 36 kg (grupp 1/2/3)

Grupp bilstolar 1/2/3 - detta är en av de mest universella kategorierna. Den täcker åldrar från 1 år till 12 år. Dessa modeller är utrustade med en transformerbar design, olika glidmekanismer. Detta gör att barn i alla åldrar kan känna sig bekväma i sina bilstolar. Betyget innehåller de bästa modellerna för olika egenskaper: säkerhet, miljövänlighet, kraschtestresultat och kundrecensioner.

4 Chicco YOUniverse FIX


Ergonomisk, funktionell modell
land: Italien
Genomsnittligt pris: 15 199 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Chicco YOUniverse FIX bilbarnstol ger bekvämt placeringen av ett barn från 9 till 36 kg, genomtänkt design och ökad säkerhet. Modellen har ett Isofix-fäste, känt för sin enkelhet och pålitlighet av fixering. För att installera, klick bara på några växlar. Bilsätet är utrustat med justerbar ryggstöd, handtag och armstöd. Det har ökat skydd mot sidoskydd. Avtagbar täcker bekvämt att tvätta i en skrivmaskin. I 2018 genomförde ADAC ett kraschtest, vilket gav enheten ett betyg av "Tillfredsställande". Den starkaste sidan var ergonomi.

Föräldrar skriver att säkerhetsbälten och huvudstöd kan samtidigt ändras i höjd. De uppskattade det extra skyddet mot kollisioner. Barnet är låst, men inget pressar. Tyget torkas inte, det är lätt att rengöra, det tar lång tid. Detaljer om bilsätet stänger inte barnrecensionen. Om bilen inte har Isofix-systemet kan modellen sättas fast med vanliga band.

3 Nania Beline SP Luxe


Bra pris
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 6 290 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Bilplatsen för det franska företaget Nania är ett utmärkt exempel på god kvalitet till ett lågt pris. Den består av två delar: booster och baksida. Med denna design kan kroppen lutas beroende på avståndet till bilbarnstolen. Tillverkad av bra plast. Passar framåt med ett konventionellt säkerhetsbälte. Barnet har tillräckligt med utrymme vid alla åldrar, så han känner sig alltid bekväm. Speciell anatomisk kudde gör att barnen kan vara i en bekväm position. Kraschtestet som genomfördes 2016 visade genomsnittliga resultat. I den här prisklassen har Beline SP Luxe bilsäte en ledande position.

fördelar:

 • universell användning
 • ryggstöd lutning;
 • flera färger;
 • hållbart fall
 • fempunktsbälten;
 • nackstödshöjden är reglerad.

nackdelar:

 • inre bälten är lite korta.

2 Recaro Monza Nova IS


4 kraschpunkter
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 19 790 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Enligt resultaten från 2014 ADAC crash test, Recaro Monza Nova IS bilsäte betygsattes 4 (bra), vilket indikerar hög säkerhet. Närvaron av Isofix-tabellen och bilagan spelar en stor roll i detta. Ytterligare kuddar vid sidostörning minskar belastningen på huvudet och axlarna med upp till 30%.

Användarrecension:

Huvudkriteriet för att köpa bilbarnstol var närvaron av ett säkerhetsbord, så vi valde Recaro Monza nova IS. Det skapar en känsla av ytterligare skydd och gör barnets resa mer bekväm. Ett stort plus för oss är möjligheten att använda bilbarnstolar i upp till 12 år. Avlägsnar ryggen, det visar booster, och huvudstödet kan ta 11 positioner.

Kraschtest Recaro Monza Nova IS


1 Kiddy Guardianfix 3


ADAC crash testresultat, bästa ergonomi
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 21 500 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Modern bilstol Kiddy Guardianfix 3 rankas först i bordet i den tyska klubben ADAC enligt resultaten från kraschtester. Detta indikerar en hög grad av barnskydd i alla trafiklägen. Förstärkt chassi för maximal tillförlitlighet. Och det interna mjuka skyddet från andningsmaterialet gör det möjligt för barn att känna sig bekväma under en resa. En viktig skillnad är den extra säkerhetstabellen framför. En annan funktion är fotbrädet, som har flera positioner beroende på barnets ålder. Lämplig bilstol för användning från år till 12 år. Recensioner talar om bekvämligheten av drift, hållbarhet och styrka av modellen.

fördelar:

 • banbrytande utseende;
 • Isofix mount;
 • ergonomisk form;
 • mjukt säte;
 • skyddande bord;
 • mångsidighet;
 • Utmärkt crash testresultat
 • positiv feedback.

nackdelar:

 • litet benrum under bordet.

De bästa bilstolarna 15 - 36 kg (grupp 2/3)

Transformers bilstolar grupp 2/3 är konstruerade för lång livslängd. Lämplig för alla åldrar - från 3 till 12 år. Tillverkare gör sådana modeller längre, bredare, men samtidigt lägger man till en lätt konstruktion här. Oftast finns ingen frontbord, visir eller steg, som är karakteristiska för andra grupper. Bilstolar i viktkategori 15-36 kg är formade och ser ut som en vuxenstol.Dock skyddar de också sina unga passagerare tillförlitligt.

5 Baier adefix


Barnstol från kvalitativa material
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 17 980 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Baier Adefix överträffar konkurrenterna i vikt. Bilsätet är utformat för bekväma resor av ett barn upp till 12 år, små barn fästs med Isofix-systemet. Modellen är konstruerad och monterad i Tyskland enligt höga krav. Fästena justeras enkelt under ryttaren. Låg vikt kan du bekvämt bära stolen. Små hål i ryggen förhindrar överhettning, ökar komforten på resan. Modellen är placerad i färdriktningen, den kan sättas fast med vanliga bälten.

Tillverkaren uppmärksammar säkerheten. De senaste kraschtesterna av ADAC genomfördes 2018, försvarssystemen fick höga poäng. Den bästa funktionen var användarvänligheten. Materialen absorberar kraften vid påverkan, fästarna fixar barnen ordentligt. Bilsätet är monterat i en tysk fabrik, vilket har en positiv effekt på dess kvalitet. Miljövänliga material väljs för klädsel.

4 Besafe iZi Flex Fix


Ytterligare delar av barnskydd
land: Norge
Genomsnittligt pris: 16 830 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Besafe iZi Flex Fix är det bästa i gruppen upp till 36 kg med antalet ytterligare säkerhetsfunktioner. Bilsätet passerade crash testet ADAC år 2018 och fick hög betyg. Uppskattar speciellt den minskade risken för skador med sido- och frontbelastningar. I denna modell avlägsnades Side Impakt Rotetion-systemet, överliggande stötdämpare verkade istället. Tillagda guider för bältet. Bekväm nackstöd stöder barnet under sömnen. Täck materialet andas, orsaka inte allergier, lätt att rengöra.

Föräldrar firar PAD + kudden som följer med den. Den omsluter under nacken och skyddar den i en kollision. En del av bältet passerar genom dynan, stör inte ryttaren. Monteringen är fast med några knappar, installationen tar några minuter. Ytterligare foder är mjukt på båda sidor, barnet är bekvämt. Vid en kollision i huvudet, neutraliserar kuddar huvudet mot huvudet mot bröstet. Vid andra tillfällen ökar de komforten.

3 Cybex Solution M-Fix


Fyndpris med hög säkerhet
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 14 600 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Cybex Solution M-Fix är en annan framgångsrik bilstol i vårt betyg från ett populärt tyskt varumärke. Enheten fick också höga säkerhetsvärden under oberoende ADAC-test.

Vilka är huvuddragen i modellen? För det första, ett av de mest prisvärda priserna i kategorin bilstolar för 15-36 kg med isofixfäste. För det andra, i form av komfort är Solyushn M-Fix inte sämre än dyrare alternativ, och ibland överträffar det. Nackstödet är inställbart i 12 lägen. Dessutom är den utrustad med ett internationellt patenterat lutningssystem.. Detta är särskilt lämpligt när du behöver ställa in optimal vinkel för sömn och vakenhet. På baksidan av enheten finns en frihjuling, så den kan anpassa sig till bilsätet. Bilsätet är dessutom skyddat mot sidokollision med skydd (LSP-system).

Video recension

2 Concord Transformer XT


Den mest bekväma bilsitsen
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 22 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

I nomineringen kan det bekvämaste bilsätet för 15-36 kg bland de klara ledarna säkert tillskrivas Concord Transformer XT. Modellen har ett antal funktioner och egenskaper som gör barnets resa så bekväm och säker som möjligt:

 1. Secure Isofix.
 2. Anatomisk kudde, vars position kan justeras.
 3. Justering av sätets bredd - Bilbarnets sida kan flyttas från varandra när barnet växer. Funktionen kommer också att vara användbar på vintern när komforten kan störa en volymetrisk jumpsuit.
 4. Ryggstödsjustering.
 5. Höjdjustering av nackstöd.

Enligt resultaten av kraschtest fick Concord Transformer XT mycket bra poäng. Det är synd att priset, enligt vår mening, är lite dyrt.


1 BRITAX RÖMER Kidfix XP Sikt


Bästa valuta för pengarna
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 21 330 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Första plats ranking - BRITAX RÖMER Kidfix XP Sikt, bilsits Tyska monteringen med 4 poäng på kollisionsprovet från bilklubben ADAC. Modellen kan berömas för ett genomtänkt säkerhetssystem, som tillverkaren kallade XP Pad.Stolen design gör det möjligt att jämnt fördela lasten i en frontkollision och skydda de mest utsatta delarna av kroppen: nacke, huvud och ryggrad. Sidokrockkuddar kan avlägsnas genom att frigöra utrymme i hytten. Inte överraskande, enligt kollisionsresultat, gjorde BRITAX RÖMER Kidfix höga säkerhetsresultat.

Bilsätet är mjukt och behagligt att ta på. Höljena här är också avtagbara och lätta att rengöra. BRITAX RÖMER Kidfix XP Sict är monterad på det välkända Isofix-systemet. Om det inte finns några kontakter i bilkroppen kan bilsätet fixeras med vanliga säkerhetsbälten.

Video recension


Hur man väljer bilbarnstol

Att välja ett barnbilsits är inte en lätt uppgift. Här är det nödvändigt att ta hänsyn till olika faktorer som direkt påverkar barnets funktion och säkerhet. Ingen är försäkrad mot olyckor vid körning. Men föräldrar, köpa en bilstol, rädda barn från konsekvenserna. Hur väljer man det bästa och mest lämpliga alternativet?

 1. Innan du köper en bilstol bör du definitivt försöka sätta ett barn i det. Om barnet är bekvämt är det här alternativet lämpligt.
 2. Föredrar modeller med positiva slutkraschtestresultat.
 3. Tyg Välj mjukt, andningsbart, behagligt att ta på.
 4. Undvik att köpa otestade modeller - de kan misslyckas i det mest oupphörliga ögonblicket.
 5. Var uppmärksam på funktionaliteten. Vissa sittplatser har en justerbar ryggstöd, vilket är mycket bekvämt för långa resor, eftersom Barnet kan sova lugnt i det.
 6. Förekomsten av ett avtagbart lock är verkligen en fördel, eftersom det är lätt att tvätta.
 7. När du köper avtolyulek var uppmärksam på närvaron av ett speciellt fodrar. Med honom kommer barnet att känna sig mycket mer bekvämt.
 8. Stolar med förbättrat sidskydd har en fördel över de andra, eftersom De har förbättrad säkerhet.
Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av babybarnstolar?
Vi rösta!
Totalt röstat: 1053
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
5 kommentar
 1. Svetlana
  Bilstol för babyar - är det här nonsens? i modersjukhusen vet de inte något om det, ett barn är inslaget i en filt, ett barn kan inte sitta i en stol efter födseln, ryggraden kan brytas och sagor att han är som i livmodern är samma nonsens, för i barnmodern är barnet upp och ner att i hans stol borde ställas upp och ner? inte i en kommersiell, att den nyfödda sitter i bilsätet, eftersom det är omöjligt, särskilt i förhållandena i vårt land, när det är kallt ute. Låt dem experimentera med sina barn och göra en film, som efter födseln lägger de barnet i en stol. Allt detta pratar om en bilstol från 0+ är bara ett företag, du kan inte se det själv? Jag kommer att vara glad om jag befinner mig fel, men enligt min mening kan bara blinda inte se det!
 2. Alex
  Jag förstår inte föräldrar som köper de billigaste kinesiska stolarna, jag råder alla som tvivlar på att titta på kraschtestvideor. Vi köpte Kiddy Guardianfix Pro 2 för barnet. Stolen är mycket nöjd, barnet är bekvämt, bordet stör inte alls.
 3. Luda
  Citat: Svetlana
  Bilstol för babyar - är det här nonsens? i modersjukhusen vet de inte något om det, ett barn är inslaget i en filt, ett barn kan inte sitta i en stol efter födseln, ryggraden kan brytas och sagor att han är som i livmodern är samma nonsens, för i barnmodern är barnet upp och ner att i hans stol borde ställas upp och ner? inte i en kommersiell, att den nyfödda sitter i bilsätet, eftersom det är omöjligt, särskilt i förhållandena i vårt land, när det är kallt ute.Låt dem experimentera med sina barn och göra en film, som efter födseln lägger de barnet i en stol. Allt detta pratar om en bilstol från 0+ är bara ett företag, du kan inte se det själv? Jag kommer att vara glad om jag befinner mig fel, men enligt min mening kan bara blinda inte se det!


  Luda,
  Vereno sa Svetlana! Föräldrar är bara oroliga över sin komfort .. och dumt lita på framsteg och marknadsföring, och också argumenterar på så sätt .. de säger allt det bästa för barn ... kommer till dina sinnen. kom inte upp !!!!!
  Svetlana,
 4. hoppas
  Concord Transformer XT visas inte på ADAC-listor.
 5. Dmitry
  Idag köpte vi 2 platser Cybex Solution M-Fix (svart och blått). Över 26 tusen. Två stolar. Det är lätt att installera, se säkert, jag rekommenderar. Som en present från affären fick en keps på baksidan av sätet, en bagatell, men trevligt.

betyg

Hur man väljer

recensioner