15 bästa rengöringsprodukter

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa pulver rengöringsmedel för rör

1 Chirton "rena avlopp" (600 g) Det bästa valuta för pengarna
2 Expel Bio Eliminerar hårblockeringar Säkert alternativ för badrummet
3 Cinderella Mole Den mest attraktiva kostnaden
4 Udalix Medel för avlägsnande av blockeringar i rören Maximal beredskap för användning

De bästa flytande rörrensarna

1 Mole (1,2 L) Det bästa botemedlet för obehaglig lukt
2 YPLON avloppsrengöringsmedel (1 l) Hög tillförlitlighet
3 Syntilor tubi Utmärkt produktnedbrytning
4 Synergetisk för att eliminera blockeringar Miljövänliga ingredienser

De bästa geliknande verktygen för rengöring av rör

1 Sanfor (0,75 L) Den bästa avloppsvattenreningen (5 minuter)
2 TIRET (1 liter) Användarval
3 Deboucher Active (1 L) Maximal sammansättningseffektivitet
4 EFFECT Alfa 104 Stor volym

Det bästa sättet att rengöra rör i granulat

1 BAGI Pothan (600 g) Effektivitet vid starka blockeringar
2 Unicum Tornado Den mest kraftfulla åtgärden
3 Mr. Muscle Pipe Cleaning Pellets Den optimala kombinationen av pris och kvalitet

Ofta är avloppsrör och jämn avlopp allvarligt igensatta. När manuella metoder är maktlösa, kommer speciella kemikalier som hjälper till att effektivt bekämpa föroreningar och blockeringar av varierande grad av komplexitet komma till räddning. De är uppdelade i flera grupper: flytande, pulver, geliknande, granulär. Varje typ av rengöringsmedel skiljer sig inte bara i konsistens utan har också en annan inverkan på människors hälsa (vid kontakt), avloppsrör, liksom själva orsaken till blockeringen.

Det är ingen hemlighet för någon att marknaden för hushållskemikalier har tagit ställning till en av de mest mångsidiga. Bland rengöringsmedel och tvättmedel, tyvärr, inte bara goda produkter står över - det finns en chans att snubbla på rent "gift" förklädd som en ofarlig flaska för hushållens behov. För att du ska kunna garanteras inget misstag vid valet har vi valt de bästa rengöringsprodukterna för avlopp och andra avloppsrör i köket eller på badrummet. Alla platser i rankningen fördelades enligt följande parametrar:

 • grad av säkerhet för människors hälsa;
 • användarens feedback på prestanda
 • noggrann jämförelse av egenskaper
 • optimal kombination av pris och kvalitet.

Var och en av de verktyg som presenteras nedan garanterar ett resultat och förtjänar noggrann uppmärksamhet.

De bästa pulver rengöringsmedel för rör

En mycket effektiv typ av rengöringsmedel för rör och avlopp, lämplig för mycket tunga blockeringar. Det är lite dyrt, men det motiverar fullt ut denna hastighet. Bland bristerna kan en hög grad av kausticitet noteras: när det kommer i kontakt med hud och slemhinnor kan det orsaka allvarlig irritation eller (i vissa fall) kemiska brännskador.

4 Udalix Medel för avlägsnande av blockeringar i rören


Maximal beredskap för användning
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 30 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Ett av de viktigaste särdragen hos drogen - möjligheten att använda den utan förtunning med vatten. Det räcker att hälla 70 gram förpackning i utloppet av det täppta röret och häll sedan 200 ml vatten i det för att få önskad effekt. Som konsumenternas erfarenhet visar klarar den alkaliska kemiska kompositionen ordentligt med rengöringsfettföroreningar.

Denna produkt är väl lämpad för användning i system av olika slag, inklusive avloppsvatten. Den kan användas inte bara i badrummet eller i toaletten, men också i köket. I det senare fallet löser pulverblandningen väl organiskt avfall i sinkavloppet.I recensionerna kallar konsumenterna användarvänligheten av drogen bland fördelarna, åtgärdshastigheten (det tar ungefär 30 minuter att städa upp), bekvämt förvaring i en lufttät väska.

3 Cinderella Mole


Den mest attraktiva kostnaden
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 20 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Den inhemska tillverkaren erbjuder en pulverblandning med ett mycket talande namn. Skiljs i vatten, det tränger in i varje hörn av röret, eliminerar både ett litet blockage och en solid. Trots mängden pulver 90 gram per förpackning är rengöringseffekten hög. Detta uppnås genom en ökning med 20 viktprocent av den aktiva substansen.

Fördelarna med läkemedelsägarna innehåller också dess förmåga att förstöra olika mikrobiella miljöer. Som ett resultat är det inte bara rengöring, men också eliminering av obehagliga lukt som ofta förekommer på offentliga platser. Det är viktigt att det torra läkemedlets hållbarhet är 2 år.

2 Expel Bio Eliminerar hårblockeringar


Säkert alternativ för badrummet
land: Belgien
Genomsnittligt pris: 125 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Det är ingen hemlighet att en av de vanligaste orsakerna till täppt rör i badrummet är hår som tvättas i avloppet. Naturligtvis kan du sätta in i dräneringen en speciell finmask som håller dem och manuellt engagera sig i rengöring. Emellertid kommer denna pulverprodukt att lindra onödigt problem. Förpackningen innehåller 2 påsar på 50 gram, var och en är avsedd för en applikation. Detta är praktiskt eftersom dosen mätes noggrant och det finns ingen rädsla för en ökad konsumtion av produkten.

Dessutom är kompositionen helt säker, eftersom den inte korroderar rörens yta, handlar försiktigt. I det finns det ingen klor, men de aktiva komponenterna klarar av sin uppgift, enligt konsumenterna, kvalitativt. Den enda nackdelen, som vissa användare tror, ​​är överdriven skumhet av den färdiga mortern.


1 Chirton "rena avlopp" (600 g)


Det bästa valuta för pengarna
land: Storbritannien (producerat i Ryssland)
Genomsnittligt pris: 220 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Medel för utländsk produktion, som har visat sig vara effektiv vid hanteringen av olika slags lager "trafikstockningar". Blågranuler, bestående av kaustik soda och natriumnitrat, börjar agera omedelbart efter kontakt med vatten. Åtgärdstiden är i genomsnitt 15 minuter. Enligt recensioner är pulvret relativt säkert för huden, men försiktighet bör utövas. Lukten är skarp, men instabil (försvinner snabbt). Som ett resultat, baserat på pris och kvalitet, är Chirton ett mycket lönsamt köp.

medelutformad för sex tillämpningar (eliminerat långtidslagring av farliga ämnen),innehåller inte klor. Minus - inte allmänt representerad i de kommersiella nätverken.

De bästa flytande rörrensarna

Vätskekemi för att eliminera blockeringar är traditionell och vanlig på butikshyllor. Att förlora i hastighet pulver, granulär och geliknande i delikatess är otvivelaktigt framåt i andra indikatorer. Det är inte alltid tillrådligt att använda den som likvidator för allvarliga trafikstockningar, men det kan bli ett oumbärligt verktyg för att förebygga framtida förorening.

4 Synergetisk för att eliminera blockeringar


Miljövänliga ingredienser
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 220 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Läkemedlet är intressant i sin komposition, vilket innefattar ett komplex av ingredienser av vegetabiliskt ursprung A-tvättmedel. Därför är det å ena sidan det ekologiskt säkert, å andra sidan - det fungerar ganska försiktigt. Användare rekommenderar att du använder det för att rengöra små träskor. Vätskan innehåller också läsk, silverjoner för att neutralisera bakterier och skadlig lukt.

En 1-liters plastflaska är täckt med ett lock med skyddskåpa och dispenser. Dessutom är dessa element utformade på ett sådant sätt att innehållet inte spolas även när behållaren vänds utan att först tryckas på båda sidor. Betydar väl avfall, tillvägagångssätt för rengöring av avloppssystem av handfat, badkar.Produkten är praktiskt taget luktfri, hypoallergen, certifierad.

3 Syntilor tubi


Utmärkt produktnedbrytning
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 600 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Utseendet på produkten attraherar redan uppmärksamhet. Plastbehållaren är stark nog, anpassad för långvarig lagring, spricker inte, deformeras inte när den pressas. Inuti finns 1 kg koncentrat, varav en av komponenterna är tetraättiksyra, vilket är ganska aggressiv mot smuts. Andelen alkalier är 30%, verktyget är brandsäkert. Kompositionen är giftfri, så när du arbetar med det kan du inte vara rädd för skadliga ångor, men skyddskläder är nödvändiga.

Innehållet i förpackningen är resistent mot temperaturförändringar, tolererar frysning, förlorar inte dess egenskaper efter avfrostning. Rengöring av olika typer av rör, inklusive avloppsrör, utförs efter utspädning av preparatet med vatten. Förutom huvudfunktionen har den desinficeringsmöjligheter. En annan fördel - den biologiska nedbrytbarheten hos den använda substansen är mer än 90%.

2 YPLON avloppsrengöringsmedel (1 l)


Hög tillförlitlighet
land: Belgien
Genomsnittligt pris: 250 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Den belgiska produktionens kemiska sammansättning baserad på natriumhydroxid. Det skadar inte plast, men det rekommenderas inte att använda det med keramik och aluminium. Tid för att eliminera blockeringar varierar kraftigt - från en halvtimme med mild stagnation och (baserat på recensioner) upp till 8-10 timmar med en allvarlig trafikstockning. Mediokra resultat, särskilt mot bakgrund av konkurrerande produkter. Men med avseende på lukt och konsekvenser när det gäller hud, visar YPLON sig bra: det äroderar lätt och skadar inte epitelet eftersom det inte finns något frätande klor i kompositionen.

1 Mole (1,2 L)


Det bästa botemedlet för obehaglig lukt
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 60 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Ironien av varumärket "Mole" är att i Ryssland använder flera tillverkare detta namn på en gång. Och låt alla tankar externt ha en skillnad, inuti dem finns alltid samma sammansättning: ytaktiva ämnen, kalium- och natriumhydroxider och även modifierad ättiksyra. Produkten är billig, prisvärd och mycket effektiv (inte förlorad från konkurrenter). Naturligtvis kan reaktionstiden vara längre, men intervallet på 1,5-3 timmar för att eliminera igensättning är ett ganska normalt resultat. Nackdelarvanligt lock utan extra klämmor,långa åtgärder


De bästa geliknande verktygen för rengöring av rör

Ofta är det en liten grad av skadlighet som spelar en viktig roll vid valet av hushållskemikalier. Av alla typer av remedier för att ta bort blockeringar är det geliknande som är mest mild för människor. Och låt effektiviteten ibland självklart vara lägre än för pulvervaror, de är föredragna för regelbunden användning.

4 EFFECT Alfa 104


Stor volym
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 500 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

5-liters kapacitet är avsedd för både hemmabruk och professionell. Med gelens kemiska formel kan du bli av med ett allvarligt problem på 15-20 minuter. Samtidigt är det möjligt att göra rengöring av alla typer av rör, inklusive plast, huvudsakligen avlopp. Verktyget kräver inte utspädning, så förberedelserna för proceduren tar inte mycket tid. Det är nog att skruva av halskåpan och häll en viss mängd gel i enlighet med instruktionerna. Efter rengöring är det bara att spola dräneringen med vatten.

Om det finns möjlighet att täppa till regelbundet igensättning av rörsystemet, kan du upprepa proceduren som en förebyggande åtgärd en gång i månaden. Rörens tillstånd i negativ mening reflekteras inte. Ingår i kompositionen av tvålen baserad på naturliga fettsyror mjuker den aggressiva verkan hos de andra komponenterna.

3 Deboucher Active (1 L)


Maximal sammansättningseffektivitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 180 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Det ursprungliga komplexet av rengöringskemikalier, inklusive natrium- och kaliumhydroxider, samt klor och aktiva tillsatser (katalysatorer). Det tar en timme att rengöra allvarliga avlopp och rörbelastning. Självklart hanterar han microgaps mycket snabbare, men väntetiden är inte hans starka sida. Det är en budget som motsvarar "föreslagna" medel, vilket också återspeglas i användarkommentarer. Låg kostnad bland verktygets fördelar, liksom komplett immunitet för kompositionen till polymerer, närvaron av ett lås på locket.

2 TIRET (1 liter)


Användarval
land: Storbritannien (producerat i Ryssland)
Genomsnittligt pris: 750 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En av de mest publicerade innebär att bekämpa blockeringar. Såsom ofta är fallet motsvarar mängden reklam inte alltid produktkvaliteten. Och trots all sanning skiljer sig TIRET inte radikalt bättre prestanda mot bakgrund av värdiga rivaler i sin klass. Men publicitet gör sitt jobb, och användarna ger nästan enhälligt det bästa sättet att eliminera blockeringar av rör och avlopp. Fungerar i 15 minuter, har en trevlig lukt - och det är här alla positiva funktioner slutar. Overpriced anses vara en av nackdelarna med produkten.


1 Sanfor (0,75 L)


Den bästa avloppsvattenreningen (5 minuter)
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 130 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

En seriös budgetkonkurrent för kända rengöringsprodukter. Ja, inte så smakad, inte så delikat, men mycket effektiv. Består av hypoklorit och natriumhydroxid, ytaktiva ämnen och salter av ADTA. Eliminerar obehagliga lukt, ger nästan fullständig desinfektion av systemet (cirka en timme krävs), "genombrott" blockeringar på 5-15 minuter. Den har stor popularitet bland användare, finns i nästan alla butiker av hushållskemikalier. Klor i kompositionen är den enda nackdelen med läkemedlet.

Det bästa sättet att rengöra rör i granulat

Granulära erbjudanden på marknaden är bland de mest eftersökta. De är praktiska att använda som regel i portioner doserade i paket, lagras utan några problem. Det återstår att välja produkten för önskad grad av blockering till en lämplig kostnad.

3 Mr. Muscle Pipe Cleaning Pellets


Den optimala kombinationen av pris och kvalitet
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 80 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Detta läkemedel är inte avsett för rengöring av starka träskor, men det klarar av måttliga, ganska kvalitativa. Användare rekommenderar också det för förebyggande åtgärder för att spola avloppsavloppet i badrummet och i köket ungefär en gång var 1-2 månad.

Externt är produkten en liten, nästan luktfri vit granulat, förseglad i en mjuk, förseglad förpackning. De smuler inte som pulver, spraya inte, därför är andning av lukten inte så skadlig, de kan inte spillas som flytande. Detta är den otvivelaktiga fördelen med läkemedlet. När du använder innehållet i paketet är det enkelt: fyll det bara i utloppet, tillsätt ett glas varmt och helst varmt vatten. Efter en halvtimme kommer den önskade effekten att tillhandahållas. Hållbarheten för organ för rengöring av rör är 3 år, vilket kan hänföras till plusser.

2 Unicum Tornado


Den mest kraftfulla åtgärden
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 300 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Detta granulära verktyg visar utmärkta resultat med de mest hopplösa träskorna. Dessutom, som konsumenterna säger i recensionerna, fungerar det snabbt i badrummet och i köket. "Felet" är den koncentrerade kompositionen, vars huvudkomponent är den välkända natriumhydroxiden.

Drogen är dock mycket kaustisk, så det rekommenderas att du strikt följer bruksanvisningen, använd skyddsutrustning av hög kvalitet (tjocka gummihandskar, skyddsglasögon, etc.). Förblandning av granulat med vatten är förbjudet! Allt arbete måste utföras i ett välventilerat område. Rörrengöring sker inom 3 minuter! Förvara behållaren med tätt vridet lock på ett torrt ställe borta från barn, mat etc.


1 BAGI Pothan (600 g)


Effektivitet vid starka blockeringar
land: Israel
Genomsnittligt pris: 450 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Den mest kaustiska och ändå effektiva lösningen för rengöring av djupt täppt avlopp och avlopp. Kärnan i "Potkhana" är en kombination av ytaktiva ämnen och kaustik soda, vilket skapar en slags "explosiv blandning" av endast en annan tillämpbarhet. För att pulver ska börja fungera måste varmvatten levereras och efter 3 minuter erhålls det önskade resultatet. Men det rekommenderas inte att använda sig för ofta: för dessa ändamål bör en mindre aggressiv åtgärd väljas.

Fördelarna inkluderarekonomisk konsumtion,närvaron av ett skyddsblock,tut geometri som maximerar risken för hudkontakt mellan pelletsna. Bland minuserna kallas högpris och aggressiv påverkan på rörets material.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av rörrengöringsmedel?
Vi rösta!
Totalt röstat: 445
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner