15 bästa luftpistoler

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa riflade pneumatiska pistolerna

1 Umarex Beretta 92 FS 4.5 Den optimala kombinationen av pris och kvalitet
2 Walther CP88-tävling Bästa designen
3 MP 654K Hög grad av tillförlitlighet
4 Gletcher M712 Den mest tillförlitliga kopian
5 Gletcher TT-P Hög fart på en kula. Attraktivt pris

De bästa luftpistolerna för självförsvar

1 Crosman C31 Bästa skottkraft
2 Aniks A101 MS Den bästa ryska luftpistolen
3 Stål storm umarex Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
4 Stalker spm Stor butikskapacitet
5 Borner Z122 Den mest kompakta modellen

Toppluftspistoler för skytte sport

1 MP-53 M Det bästa ryska varumärket
2 Borner Super Sport 708 Kraftfull revolver med falska kulor
3 PCP Ataman-M1 Den snabbaste pistolen
4 Galaxy G21 Den bästa vårpistolen. Attraktivt pris
5 ASG Dan Wesson 8 " Den mest kraftfulla sportrevolveren

Pneumatiska pistoler - En särskild grupp av traumatiska vapen, vars arbete är baserat på användningen av komprimerad gas. Sådana modeller har vunnit stor popularitet relativt nyligen: tidigare användes de bara som underhållningsvapen i skytte gallerier och liknande institutioner. Avgörande roll i främjandet av "pneumor" spelade möjligheten till fri försäljning och köp - för vissa pistoler, vars kraft inte överstiger ett visst tröskelvärde, behöver man inte köpa en ytterligare licens. Fram till nyligen (tills stramningen av lagar om självförsvar) användes de i stor utsträckning som ett alternativ till stun gun och peppar sprayburkar för självförsvar.

Marknaden för pneumatiska pistoler är full av modeller av olika priskategorier, som inte alla kan prata av hög kvalitet och bra prestandaegenskaper. Efter att ha noggrant studerat det här ämnet valde vi dig de bästa luftpistolerna som uppfyller högkvalitativa standarder. Den slutliga listan bildades utifrån följande kriterier:

 1. konsumentåterkoppling om användarupplevelse;
 2. yttrande från experter och proffs inom flygvapen;
 3. utvärdering av prestationsuppsättning
 4. valuta för pengarna.

De bästa riflade pneumatiska pistolerna

Ett gevär är inte bara maskinpistoler eller tankens mun. Tekniken används också vid tillverkning av pneumatiska pistoler. Detta gör att du kan öka kollens hastighet avsevärt och balansera den samtidigt, vilket gör det möjligt att genomföra mer exakt och riktad bildning. Skärningarna är gjorda inuti fatet, och tack vare dem får kulan en rotationsrörelse vid avgången. Dessa pistoler är något dyrare, men noggrannhet och snabbhet av skytte från dem är mycket högre.

5 Gletcher TT-P


Hög fart på en kula. Attraktivt pris
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 4 250 gnid.
Betyg (2019): 4.5

TT, eller Tula Tokarev förtjänar titeln på den bästa pistolen. Han stod och fortsätter att vara i tjänst med många länder, även trots en ganska gammal ålder. Och här har vi framför honom nästan en exakt kopia, justerad för en pneumatisk design. Licensen för inköp av detta vapen är inte nödvändig, eftersom dess slaktkapacitet inte överstiger 3 J., som enligt föreskrifter inte är föremål för obligatorisk licensiering.

Samtidigt har denna modell en relativt hög projektilhastighet på 120 meter. Detta är inte det högsta på marknaden, men inte det lägsta. Fördelarna inkluderar kostnad. Bara 4 med lite tusen rubel, vilket inte är så mycket för en rifled pistol. Men vad gäller bristerna, här är butikens kapacitet. Endast 15 avgifter, trots ganska rymlig rumpa.Grunden är att du måste dela upp det användbara utrymmet med en gascylinder, vilket i övrigt är mycket ekonomiskt tack vare kulsens acceleration med en rifled fat.


4 Gletcher M712


Den mest tillförlitliga kopian
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 8 890 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Före oss är en kopia av den legendariska Mauser. Inte de mest estetiskt vackra vapen som var i tjänst med Tyskland och flera andra länder. Tillverkare har försökt ta hänsyn till vapens faktiska egenskaper och upprepa dem i sin produkt. Tunnelbyxan är till exempel helt identisk här, liksom handtaget, vilket många skyttar anser vara inte helt bekväma.

När det gäller de tekniska aspekterna är det här en ganska snabb pistol med 18 kulor i butiken. Kalibern är standard - 4,5 millimeter, och den ursprungliga flyghastigheten är 110 kilometer per timme. Det här är inte så mycket, men det bör förstås att vi har ett gevär framför oss, och noggrannheten för att skjuta här är bättre. Även om det enligt utvecklarna själva inte överskrider ett avstånd på 10 meter. Enkelt uttryckt, enligt egenskaperna är det ganska en genomsnittlig pistol, men dess viktigaste fördel är dess maximala identitet. Alla aspekter som kunde beaktas realiserades här, och det skiljer sig från den verkliga Mauser om det inte är en ovanlig butik, utan vilken det är omöjligt att göra med flygpistoler.

3 MP 654K


Hög grad av tillförlitlighet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 10 000 gnid.
Betyg (2019): 4.6

En av de mest populära pneumatiska pistolvariationerna, som har en fantastisk likhet med den ursprungliga "Makarov". Den främsta och kanske den enda signifikanta skillnaden (det är en fördel) av denna modell gentemot andra är möjligheten till modernisering i en rent hemmiljö. Dessutom gör denna inställning det möjligt att väsentligt förändra (hur man förbättrar och vice versa, förvärrar) operativa egenskaper. Hastigheten hos en kula avfyrade från en lagerpistol är 125 meter per sekund, vilket medför låg effekt och därmed möjligheten att sälja MP 654K utan tillstånd. Denna modell är mycket värt, men priset återspeglar tillförlitligheten av denna variation av det legendariska vapnet.

fördelar:

 • hög grad av tillförlitlighet;
 • beprövad design;
 • extern likhet med den ursprungliga Makarovpistolen.

nackdelar:

 • hög kostnad;
 • medioker kraft.

2 Walther CP88-tävling


Bästa designen
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 15 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Tysk pistol med en rifled fat, kännetecknad av typiskt hög kvalitet. Detta är inte ett enkelt vapen för självförsvar, utan en premie kopia som helt rättfärdigar de medel som investerats i sitt köp. Egenskaper är inte de bästa, men de är konstigt nog sekundära. Faktum är att huvuddelen av kostnaden för "Walter" består av material som används i skapandet, såväl som den visuella komponenten. Vad man ska säga - pistolen ser ut, om inte perfekt, då mycket nära den.

Av fördelarna och egenskaperna bör tilldelas en långsträckt rifled fat, vilket ger kulan en bra starthastighet (130 meter per sekund) och en klar riktning. Således har vi inte så mycket ett försvar som ett displayfall av en pistol, fascinerande framför allt med sitt utseende.

fördelar:

 • tillgång till högkvalitativa metall- och trädelar;
 • bra (men inte enastående) prestanda;
 • premium utseende.

nackdelar:

 • hög kostnad.

1 Umarex Beretta 92 FS 4.5


Den optimala kombinationen av pris och kvalitet
land: Tyskland / Italien
Genomsnittligt pris: 12 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Det riflade premiumsegmentet slutar inte ensam vid Walther CP88-konkurrensen. Umarex Beretta 92 FS 4.5 är en ännu mer intressant luftpistol, som anses vara en av de bästa (om inte bäst) i världen. Absolut allt har det - och det metalliska fodralets formidbara utseende, och måttliga skottegenskaper, mekanismens tillförlitlighet och självklart prestandakvalitet.

Indikatorer för noggrannhet och bränningsområde är imponerande.Om det första kriteriet bestäms till stor del av skyttens skicklighet, är det andra ett passindikator. Och här upptäcks överlappningen: I motsats till de angivna 250 meter visade mätningarna av avståndet på kula av användarna resultat som översteg detta värde med 150 meter. Värt resultat, med tanke på inte den högsta hastigheten av avfyring.

fördelar:

 • högkvalitativt utförande
 • optimal prestanda;
 • utmärkt bränningsområde;
 • bevarande av alla funktioner i den ursprungliga "Beretta".

nackdelar:

 • Bullets starthastighet når knappt 120 meter per sekund.

De bästa luftpistolerna för självförsvar

Luftvapen används för både sport eller amatörskytte och för självförsvar. Grunden är att det inte behöver en licens, och fienden kommer inte att kunna påverka några allvarliga skador. Här fungerar den psykologiska faktorn i större utsträckning, vilket innebär att vapnet ska vara lika pålitligt och formidabelt som möjligt. Det vill säga, tillverkare försöker antingen på ett tillförlitligt sätt kopiera riktiga pistoler, eller producera modeller som ser så stark ut som möjligt. Som praktiken visar, är en typ av en sådan pistol i de flesta fall tillräcklig för att konflikten ska sluta.

5 Borner Z122


Den mest kompakta modellen
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 2 590 gnid.
Betyg (2019): 4.4

Om du behöver en pneumatisk pistol för självförsvar, och du letar efter det mest formidabla vapnet som kan skrämma bort med ditt utseende, så är den här modellen för dig. Vi har före oss en kopia, eller praktiskt taget en kopia av den tyska Sig Sauer-pistolen, som är i tjänst med polisen och väpnade styrkor i Tyskland.

I verkligheten, ett dödligt vapen, och i den pneumatiska formfaktorn - en fantastisk och formidabel pistol. Men inte bara utseendet på detta vapen kan locka en köpare. Specifikationerna här är också i höjd. Till exempel är den första flygningshastigheten för en kula 110 kilometer, vilket, om det saknas skära i tunnan, tillåter noggrann fotografering på ett avstånd på upp till 10-12 meter. Men den största fördelen här är fortfarande priset. Det är den billigaste, eller åtminstone en av de billigaste luftpistolerna på marknaden, och av denna kvalitet förtjänar den uppmärksamheten hos köparna.

4 Stalker spm


Stor butikskapacitet
land: Kina
Genomsnittligt pris: 2 690 gnid.
Betyg (2019): 4.5

Utseendet på Makarov-pistolen är bekant för alla. Detta verkligt legendariska vapen blinkar ständigt i filmsekvenser och olika krönikor. Det är definitivt det mest kända vapnet från Ryssland, och nu har de kinesiska tillverkarna beslutat att släppa en tillförlitlig replika.

Från Makarovs verkliga pistol kännetecknas det bara av etiketten på fatet, vilket är fastsatt av tillverkaren. Allt annat görs med största förtroende. Dessutom är det ganska ett formidabelt vapen, för trots den vanliga 3 joules kraften är en kuls initialhastighet 120 kilometer i timmen, vilket möjliggör noggrann fotografering på ett avstånd av 20 meter eller mer. För airguns med en slät fat är det ganska mycket. Tja, vi får inte glömma, förmodligen är den största fördelen med denna modell en rymlig butik. 20 kulor i en laddning. Det här är ganska mycket för en pistol, speciellt med en så liten form.

3 Stål storm umarex


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 4 500 gnid.
Betyg (2019): 4.5

Modell av pistolen, som skiljer sig framför allt från det ursprungliga utseendet. Handtaget med tidningen ligger närmare mitten än det ser väldigt ut som ett halvautomatiskt vapen (som MAS-10). Prestandaegenskaper är inte dåliga, men de når inte nivån på tilläggslicens. Hastigheten hos den avfyrade kullen når 130 meter per sekund.

Egenheten hos Steel Storm Umarex ligger i det faktum att det kan förbättras praktiskt taget hemma, vilket kallas "på knäet". Fördelarna med manualerna och ytterligare detaljer för det är tillräckligt - från anpassade kroppsdelar till en förstärkt vår. Och priset i förhållande till egenskaperna är mycket bra.

fördelar:

 • bra noggrannhet för skytte
 • Uppladdning tar lite tid;
 • två gasflaskor inkluderade;
 • lågt pris

nackdelar:

 • ett stort antal plastdelar;
 • Brännlägesväljaren är obekvämt att använda.

2 Aniks A101 MS


Den bästa ryska luftpistolen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 3 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

"Brother" av den belgiska högeffekten, en modell som ligger på gränsen till tillåtet för fri försäljning av makt. Utrustad med ett självupphämtningssystem, så att det första skottet kan göras omedelbart efter att pistolen har tagits bort från säkerhetsfånget. Magasinet rymmer 15 patroner med 4,5 mm kaliber. Kulans initialhastighet är 150 meter per sekund. Pulsen som bildas av skottet är tillräckligt för att skada attacken, graden av allvar som helt beror på avståndet. En bra modell för självförsvar av rysk produktion, förutom, stödd av ett lågt pris.

fördelar:

 • bra utbud av ett skott (ca 200 meter);
 • rymlig butik;
 • låg kostnad;
 • tillgänglighet av självhäftande system.

nackdelar:

 • totalvikt är knappt en kilo.

1 Crosman C31


Bästa skottkraft
land: United States
Genomsnittligt pris: 4000 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Modellluftspistol, skapad i USA. Huvudskillnaden mellan Crosman C31 från andra är den långsträckta designen av det släta bordet, vilket ger ett ordentligt brandområde och större maxhastighet för den avfyrade kulaen (151 m / s). Bland annat kombinerar detta vapen två mycket viktiga kvaliteter som krävs för självförsvar - det är enkel design och användarvänlighet.

En annan fördel med Crosman är den ekonomiska förbrukningen av gas, och pistolen väger inte mycket - bara 680 gram. I allmänhet är detta en mycket intressant modell som kan hjälpa till med självförsvar mot djur och människor.

fördelar:

 • hög skjutkraft;
 • en kombination av längd och vikt (21,5 centimeter och 680 gram);
 • låg kostnad

nackdelar:

 • inte detekterad.

Toppluftspistoler för skytte sport

Luftvapen används ofta för skytte sport. Men vi pratar inte om professionell sport, där specialutrustning används, vilket ofta är mycket dyrt. Det är snarare en amatör sport. Exempelvis kan sådana pistoler användas för att träna på mål, vilket innebär att de borde ha maximal likhet med riktiga vapen, men inte i utseende, men i tekniska aspekter: vikt, avfyrningsintervall, balansering, ökad recoil. Och mycket mer.

5 ASG Dan Wesson 8 "


Den mest kraftfulla sportrevolveren
land: Danmark (producerat i Taiwan)
Genomsnittligt pris: 8 490 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Pistoler är både lätta och mycket tunga, beroende på kraft och kaliber. Pneumatik väger som regel inte mycket, eftersom de tunga delarna är gjorda av lätt plast, och det är därför nästan omöjligt att känna det verkliga vapnet. Men vi har en modell som upprepar den riktiga 45 kaliberrevolveren. Här observeras alla proportioner, inklusive vikt, och en sådan revolver väger mer än ett kilo.

Vi placerade denna revolver i sportskytteavdelningen av en anledning. Faktum är att det inte finns något behov av att skapa ett pneumatiskt vapen med en sådan vikt. Men det låter dig vänja sig vid en riktig pistols vikt och bättre förstå ballistiken. Förresten behövs inte en pistollicens, eftersom kraften inte överstiger tre joules, och det är trots det faktum att en kuls initialhastighet är 130 kilometer, vilket är väldigt mycket för ett sådant vapen. Tillverkare vägrade också en multiplicerad laddad butik, och efter att ha skjutit 6 kulor skulle trumman bli omladdad.

4 Galaxy G21


Den bästa vårpistolen. Attraktivt pris
land: Kina
Genomsnittligt pris: 1 290 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Pneumatiska vapen arbetar huvudsakligen på komprimerad gas. Det är han som driver kulan och ger den en första hastighet. Men det finns modeller som implementerar en helt annan mekanism - våren.Denna design är vanligare i luftrör, och den destruktiva kraften hos sådana vapen förplikar redan ägaren att ha licens.

Denna pistol, trots vårmekanismen, behöver ingen licens, eftersom dess kraft inte överstiger 3 joules, och kollens initialhastighet är 120 kilometer per timme. Det här är ganska mycket, men det bör förstås att, till skillnad från gas, här är det nödvändigt att peka utlösaren efter varje skott. Ett sådant vapen är följaktligen knappast lämpligt för självförsvar, men sportskytte är det avsedda syftet, eftersom det låter dig uppleva komplexiteten att skjuta från en militärpistol och inte automatiskt, men mekanisk. Och äntligen är ett annat viktigt plus priset. Detta är det bästa erbjudandet på marknaden, och du kan knappt hitta pneumatik billigare.

3 PCP Ataman-M1


Den snabbaste pistolen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 4 190 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den största nackdelen med de flesta pneumatik kan betraktas som en liten magasinkapacitet. Ständigt måste du ladda vapnet och samla in bollar i butiken, och det tar mycket tid. Och här har vi den bästa pistolen i detta avseende. Här uppnås en unik design som enligt tillverkarna inte har några analoger i luftgunsvärlden.

Runda butik med 8 sektioner. Varje sektion rymmer 15 kulor, och efter en fullskott är det tillräckligt att ta bort magasinet från hållaren och bara vända det och därigenom ladda om. Mycket bekvämt och viktigast av allt. Detta är speciellt viktigt när man tar hänsyn till eldens hastighet i denna modell. Även här installeras samtidigt två gasflaskor. Med tanke på butikens kapacitet är detta en mycket nödvändig funktion, eftersom en cylinder är tillräckligt för att skjuta om 30 laddningar, och i denna butik finns det mycket mer. Förresten, med en annan funktion i konstruktionen kan du fylla gas i cylindrar från en vanlig brandsläckare, vilket kommer att spara betydligt pengar på tankning koldioxid.

2 Borner Super Sport 708


Kraftfull revolver med falska kulor
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 5 790 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Självförsvar är inte det enda sättet att använda pneumatik. Det används också ofta för träning, i vilket fall en maximal identitet med ett riktigt vapen är nödvändigt. För oss är Smith & Wesson-systemet revolver, och det här är inte bara en vacker plastmodell, utan ett fullvängdat vapen. Här observeras inte bara dimensionella proportioner utan även viktegenskaper. Pistolen låter dig känna vikten av en riktig pistol, och den falska patronen ger dig möjlighet att lära i praktiken med den riktiga ballistiken i en kampkula.

Falshpatrony - detta är den främsta fördelen och funktionen hos denna modell. Här laddar du inte bara bollarna i fat eller hål. Innan varje patron måste laddas, placeras den i trumman och därefter skottet. Denna design är idealisk för träningsskytte, och den maximala likheten med en riktig revolver låter dig använda den för självförsvar.


1 MP-53 M


Det bästa ryska varumärket
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 2 730 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Izhevsk Arms Factory kan med rätta betraktas som en legend. Genom åren har han producerat de bästa vapen som är erkända över hela världen. Men dess modellutbud är inte begränsat till skjutvapen. Det finns också pneumatiska pistoler, som kan användas för sportskytte.

Före oss är ett vapen, vilket är en sportutrustning. Det är från sådana pistoler att de skjuter på tävlingar, därför tillhandahåller tillverkaren tre ändringar på en gång, olika i buntning och kraft. Priset i det här avsnittet är det enklaste alternativet. Om du betalar ungefär tusen får du också en extra butik, skyttelmål och ett rengöringssats.Och med en komplett uppsättning, värt lite mer än 7 tusen, får du också extra föremål, som en fjäder och en uppsättning gasflaskor. Mål och ytterligare butiker ingår också. Enkelt uttryckt står vi inför det bästa alternativet för sportskytte, och det är därför vi placerat det i första hand i det här avsnittet.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av luftpistoler?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 476
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner