12 bästa breathalyzers

plats

namn

Funktionsbedömning

Det bästa av billiga breathalyzer: en budget på upp till 1 500 rubel.

1 Alco Stop AT 109 Den snabbaste
2 Flygbolag ALK-D-02 Tillgänglighet och mångsidighet
3 Carline alco-100 Mest tillförlitliga
4 Inspektör AT100 Självdiagnostik och självrensande sensor

Den bästa personliga andningsapparaten

1 Delta AT-500 Bästa valuta för pengarna
2 RitmIix RAT-303 Bäst när det gäller bekvämlighet
3 Dingo E-010 Den bästa funktionaliteten
4 AT-300 Delta Den mest eleganta breathalyzer

De bästa professionella breathalyzersna

1 META 01 trafikpolis Mest tillförlitliga
2 Alcotest 6810 Maximal noggrannhet
3 AlcoHunter Professional X Bästa designen
4 META AKPE-01M-01 Spektrofotometrisk sensor, bärbar skrivare

Körning under berusad leder varje år till tiotusentals olyckor. Låt inte sitta i ratten bakom hjulet hjälpa till med breathalyzer, som med högsta noggrannhet kommer att bestämma nivån av alkohol i blodet. Denna enhet används aktivt för personliga ändamål, trafikpolisen och i medicin. Det är professionellt och personligt.

När du väljer den här enheten bör du vara medveten om följande:

 • Typ av sensor. Det är uppdelat i halvledare, elektrokemisk, spektrofotokemisk. Den första är oftast inbäddad i personliga modeller, och resten i professionella.
 • Noggrannhet. Dess nivå ligger mellan 1% och 20%. Framför allt har den en enhet med en halvledartyp av sensor.
 • Metoden för luftintag. Det utförs genom att luften löper ut i ett speciellt hål (utan hylsmetoden) och / eller genom att placera munstycket i munhålan. Nya apparater är dyrare, men de är mer exakta.
 • Funktion. Breathalyzers kan ha användbara alternativ - tid, temperatur, stoppur, väckarklocka.
 • Räckvidd och måttenheter. Det varierar vanligen från 0,00 till 5,00 mg / l. Ju högre denna siffra desto mer exakt blir resultaten. Alkoholkoncentrationen anges i% BAC, mg och ppm per liter.

Vi studerade egenskaperna hos mer än 100 olika modeller av breathalyzers i kategorierna "low cost", "professional" och "personal", välj från dem de 12 bästa. Valet gjordes med beaktande av alla ovanstående parametrar, även med hänsyn till återkopplingen från användarna.

Det bästa av billiga breathalyzer: en budget på upp till 1 500 rubel.

Sådana anordningar erbjuds vanligtvis av kinesiska tillverkare. Dessa är oftast konventionella halvledarmodeller. Kvaliteten på deras arbete är ifrågasatt av trafikpolisen, och resultaten som erhållits genom användning av lågprispustar har ingen rättslig kraft.

4 Inspektör AT100


Självdiagnostik och självrensande sensor
land: Kina
Genomsnittligt pris: 972 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Åtgärdsprogrammet Inspirator AT100 bygger på en halvledarsensor. För att förbereda enheten så snabbt som möjligt, för att minska intervallet mellan mätningar, utrustade tillverkaren det med sådana funktioner som självdiagnos och självrengöring. Till följd av detta är modellen redo för drift 10-20 sekunder efter det att den är påslagen. Endast 5 sekunder krävs för testning, och upprepade mätningar kan göras efter 1 minut. Kontrollen av kontinuerlig utandning sker med hjälp av munstycken, satsen innehåller 3 ersättningsdelar. AAA batterilivslängd är konstruerad för 200-300 test vid lufttemperatur från 10 till 40 ° С. Indikationer på skärmen är tydligt synliga även i mörkret.

Många ägare av testaren tyckte om den tvåsiffriga LED-skärmen, kompaktiteten hos enheten, snabb förberedelse för arbete. Nackdelen av breathalyzer var noggrannheten av avläsningarna (ingen hundrahundra), fel vid användning i kallt väder.

3 Carline alco-100


Mest tillförlitliga
land: Kina
Genomsnittligt pris: 710 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Carline alco-100-modellen är anmärkningsvärd för sitt tydliga gränssnitt och kraftfulla funktioner.Detta är en av de få enheterna med ett ljudspår som utlöses när man överskrider de tillåtna normerna för alkohol i blodet. Priset är helt i överensstämmelse med kvaliteten, trots att det är en apparat tillverkad i Kina, ger det alltid det mest exakta resultatet. Han är inte rädd för låga eller höga temperaturer. Denna breathalyzer är lätt att använda, vilket kräver en liten, fri utgång. Analysen av "materialet" uppträder ganska snabbt, det görs endast krav på anordningens dimensioner.

fördelar:

 • batterier håller på länge
 • låg procentandel av felet;
 • brett utbud av driftstemperaturer;
 • lågt pris;
 • ljudindikering.

nackdelar:

 • bulk;
 • ganska stor vikt;
 • blåser bara ett sätt
 • ingen lång garanti.

2 Flygbolag ALK-D-02


Tillgänglighet och mångsidighet
land: Kina
Genomsnittligt pris: 540 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Till ett överkomligt pris säljs flygbolaget ALK-D-02 kinesiska breathalyzer på den ryska marknaden. Ett kännetecken för denna lågprismodell är anständig utrustning. Tillverkaren lyckades "skjuta" en stor bakgrundsbelyst display, en ljudsignal som överskred den tillåtna koncentrationen, samt en LED-ficklampa. Inte konstigt att en sådan enhet är en bra souvenir eller en symbolisk gåva. Mätningen sker på ett kontaktlöst sätt, så användaren behöver inte dessutom köpa munstycken. Basen för breathalyzer är en halvledarsensor, för driften kräver två AAA-batterier. Mätintervallet är begränsat till 1,9 ppm.

Användare noterar i recensionerna sådana fördelar med enheten som kompaktitet, tillgänglighet, användarvänlighet. Nackdelarna innefattar behovet att hålla en lång paus (30 min) mellan mätningar.


1 Alco Stop AT 109


Den snabbaste
land: Kina
Genomsnittligt pris: 520 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Alco Stop AT 109 breathalyzer är ganska populär bland förare, och noterar att det är ganska lätt att använda. Resultaten är felaktigt klagade, och i grunden beror detta på felaktig utandning. Abnormitet i blodalkohol detekteras ganska snabbt med hjälp av en halvledarsensor. Enheten kräver ingen speciell förberedelse för testet, det behövs inte laddning, det drivs av batterier. En bra bonus - den kan också användas som väckarklocka. Kvaliteten, särskilt till det pris som erbjuds, är definitivt hög.

fördelar:

 • förekomsten av två skärmar;
 • snabba resultat;
 • överensstämmelse med priskvaliteten
 • inbyggd väckarklocka.

nackdelar:

 • det finns en viss procentandel av felet;
 • smalt driftstemperaturområde.

Den bästa personliga andningsapparaten

Denna kategori innehåller apparater avsedda för personlig, enskild användning. Med hjälp kan du inte få officiell bekräftelse eller förnekelse av alkoholförgiftningen. Detta är det bästa alternativet för självkontroll innan du kommer bakom ratten. Vanligtvis är de utformade för 1-2 test per dag. Sådana anordningar är lätta och anses vara fickor.

4 AT-300 Delta


Den mest eleganta breathalyzer
land: Kina
Genomsnittligt pris: 1 490 gnid.
Betyg (2019): 4.0

När du skapar en breathalyzer Delta AT-300 har kinesiska designers gjort sitt bästa. Modellen utmärker inte bara den bästa stilen utan även den höga kvaliteten på den inre fyllningen. Indikatorernas noggrannhet garanteras av den kalibrerade halvledarsensorn. Arbetet med att enheten ska fungera är 20 sekunder. LCD-skärmen har en bakgrundsbelysning som hjälper till att ta mätningar i mörkret. Omedelbart efter att ha slagit på fungerar självdiagnossystemet, det eliminerar inflytande från utomstående faktorer. En hörbar varning utlöses när märket överstiger 0,25 mg / l. För att driva enheten behöver 3 AAA-batterier, som laddas tillräckligt länge. Tillverkaren tillåter användning av en nätverksadapter med en driftspänning på 4,5 V och en ström på 120 mA.

I recensionerna noterar alla ägare elegansen i breathalyzer, hög mätnoggrannhet och enkel hantering. Endast vissa apparaters livslängd överstiger inte ett år.

3 Dingo E-010


Den bästa funktionaliteten
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 710 gnidning.
Betyg (2019): 4.2

"Dingo E-010" är den bästa representanten för alkoholtestare från asiatiska tillverkare. Det är verkligen universellt eftersom det blåses genom både naturligt och genom munstycket. Två typer av ström - från batterier och batterier - hjälpte honom att förtjäna en sådan titel. Inte mindre viktigt är det faktum att flera typer av kompletta uppsättningar erbjuds. Mot denna bakgrund kan det obehagligt överraska en lång utandningsanalys (upp till 1 minut). Vissa recensioner visar missnöje med denna faktor. Det förstärker behovet av en ny kalibrering efter varje 1000 mätningar.

fördelar:

 • funktionen att räkna och spara antalet utförda tester
 • två typer av blåser;
 • högkvalitativ digital display;
 • lång batteritid
 • fungerar både på batterier och på ackumulatorn;
 • två typer av konfiguration.

nackdelar:

 • lång förberedelsestid för testet;
 • inte kapacitetsbatteri;
 • stora storlekar.

2 RitmIix RAT-303


Bäst när det gäller bekvämlighet
land: Kina
Genomsnittligt pris: 400 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

RitmIix RAT-303 är den mest populära personliga breathalyzer. Det är mycket praktiskt eftersom det drivs av vanliga batterier. Förtroende orsakas av en solid display, mätresultaten visas bokstavligen 20 sekunder. Som recensionerna visar, till ett så lågt pris, är enhetens funktionalitet ganska anständigt. Den är lätt att använda, lugn design och liten storlek. Trots den kinesiska produktionen ger nästan aldrig falsk information. Totalt sett är detta ett bra och ekonomiskt erbjudande!

fördelar:

 • enkel funktionalitet;
 • Snabba resultatutdata;
 • Förekomsten av en ljudvarning om att överskrida den tillåtna alkoholhalten.
 • automatisk avstängning
 • lågt pris;
 • bra recensioner.

nackdelar:

 • brist på batterier;
 • svag pip
 • stora storlekar.

1 Delta AT-500


Bästa valuta för pengarna
land: Kina
Genomsnittligt pris: 650 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Delta AT-500 är en av de enklaste och enklaste att använda alkoholtestare. Det fungerar snabbt och utan bindning till nätverket, från vanliga batterier. Enheten har en lugn design och liten storlek. Enligt användarens återkoppling kan det exakta resultatet erhållas utan fel i ett år, varefter återkalibrering behövs. Det interna minnet i det är tillräckligt för att spela långt ifrån en indikation. Kroppen är gjord av slitstarkt material och tål därför även fall.

fördelar:

 • snabb uppvärmning
 • god känslighet
 • högkvalitativ montering
 • multifunktionalitet.

nackdelar:

 • inga munstycken;
 • Satsen ger inte batterier.

De bästa professionella breathalyzersna

Denna typ av utrustning är särskilt relevant för trafikpolisens och medicinsk personal att övervaka anställda. De uppgifter som erhållits med hjälp av dem är juridiskt bindande och godkänns för överväganden i domstol. Felet i detta fall är praktiskt taget uteslutet, vilket uppgår till högst 0,03 ppm.

4 META AKPE-01M-01


Spektrofotometrisk sensor, bärbar skrivare
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 51 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En breathalyzer META AKPE-01M-01 kommer att vara ett allvarligt medicinskt instrument för att bestämma graden av berusning. Tack vare den spektrofotometriska sensorn överstiger mätfelet inte 10%. Och närvaron av en bärbar skrivare kan du omedelbart utfärda ett protokoll av mätningarna med tid och datum. Enheten kan lagra upp till 4000 resultat som kan presenteras som bevis i domstol. Breathalyzer är inskrivet i det ryska läkemedelsregistret och rekommenderas för trafikpolitiska inspektörer. En särskiljande egenskap hos enheten är förmågan att kontrollera graden av berusning hos personer som är medvetslösa.

Naturligtvis kommer det höga priset på breathalyzer inte att tillåta de flesta ryska medborgarna att använda den för personligt bruk. Men i händerna på trafikpoliser och medicinska arbetstagare kommer han att bli en pålitlig assistent för att identifiera personer som missbrukar alkohol.

3 AlcoHunter Professional X


Bästa designen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 9 490 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

De ledande positionerna inom olika professionella alkoholtestare tas av den inhemska utvecklingen av AlcoHunter Professional X. Enheten är en förbättrad version av den populära Professional + prototypen. Ingenjörer har arbetat med bristerna i den gamla modellen, gjort den nya produkten mer exakt, pålitlig och bekväm i drift. Experter pekar på sådana styrkor hos enheten som att fastställa ultra låg koncentration (0,01 ppm), hög mätnoggrannhet, användarvänligt gränssnitt, färg LCD-skärm, brett mätområde. Utan tidigare kalibrering kan instrumentet göra upp till 1000 test. Alla dessa egenskaper är lämpliga för trafikpolis och ett rimligt pris gör enheten till ett utmärkt alternativ för personligt bruk.

Bilister i recensioner berömmer enheten för enkel användning, mätnoggrannhet och rimligt pris. Bland bristerna finns en lång uppvärmning av breathalyzer och dålig fixering av munstyckena.

2 Alcotest 6810


Maximal noggrannhet
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 20 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Alcotest 6810 erkänns av trafikpolisen som den mest exakta andningsapparaten. Inte särskilt bekvämt är att den drivs från nätverket och väger mycket. Men i ekonomin är det ingen tvekan, för det förbrukar lite energi. En snabb kontroll levereras nästan aldrig med en felaktig elektrokemisk sensor. På grund av närvaron av en komplett mobilskrivare kan du skriva ut mätresultat på platsen. Enligt trafikpoliser har enheten inte ett mycket stort minne och behöver omkonfigureras varje år. I detta fall utförs provtagningen snabbt och utan problem genom munstycket.

fördelar:

 • skrivarens tillgänglighet
 • Europeisk kvalitet
 • lång garanti
 • blåser två typer;
 • noggrannhet.

nackdelar:

 • tung;
 • dyra;
 • kontinuerlig bearbetning av resultat
 • litet antal mätningar och indikationer.

1 META 01 trafikpolis


Mest tillförlitliga
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 6200 gnidning
Betyg (2019): 4.9

"META 01 trafikpolis" - en annan bästa breathalyzer bland dem som används av trafikpolisen. Under dagen kan du kontrollera många drivrutiner, ha ganska stort minne och arbeta med ett kraftfullt batteri. Mätfelet är minimalt. Fördelarna inkluderar ett robust, droppresistent hus. Den låga vikten av anordningen är också en viktig punkt, och provanalysens höga hastighet skapar ett trevligt intryck.

fördelar:

 • kontroll över fullständig utandning
 • korrekt;
 • kroppsstyrka;
 • Den bästa designen bland professionella enheter;
 • låg vikt

nackdelar:

 • ett litet antal test per dag;
 • otillräcklig batterikapacitet
 • genomsnittlig kostnad.
Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av breathalyzers?
Vi rösta!
Totalt röstat: 181
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner