14 bästa manikyr- och pedikyrmaskiner

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa maskinerna för manikyr och pedikyr hemma

1 IRISK JD-400 Den bästa kombinationen av pris och kvalitet
2 TNL MP-68 Minimikostnad
3 ruNail RM-25000 Den optimala apparaten för nybörjare
4 Harizma H10402 Enhet med slitstarka skärare
5 HoMedics ELM-MAN3023-EU Den mest varierade utrustningen

De bästa professionella maskinerna för manikyr och pedikyr

1 Marathon 3 Champion SH20N Val av proffs
2 Stark 90N 102 Den bästa kraften och funktionaliteten
3 Nail Master ZS-603 Klassisk design, val av färger
4 Soline Charms EN500 Maximal användbarhet

De bästa maskinerna för manikyr och pedikyr med pekskontroll: budget 4000-10000 gnidning.

1 Global Fashion DM-011A Den bästa effekten hos enheten
2 Orbita smart Välinformativ digital display
3 Valera 651.01 Spela in antal munstycken
4 Medisana MP 840 Bakgrundsbelyst mobil tillbehör
5 Gezatone 130D Flera hastigheter

Apparater för manikyr och pedikyr - ett genombrott inom nagelservicen. Bearbetningsmaskinen överträffar ofta den klassiska (kantade) och europeiska (oklippta) tekniken för händer och fötter.

Frånvaron av taggade skärelement gör proceduren säker och hygienisk. Tack vare den milda effekten är det möjligt att förhindra avskalning av naglar och förbättra hudens tillstånd. Korrektionshastigheten för förlängda naglar och deras borttagning kan inte jämföras med de vanliga metoderna. Maskinen tar försiktigt bort döda hudceller och tar inte bort nagelbandet, vilket förhindrar bildandet av gräs. Enheten tar hand om sidovalsarna och fingertopparna. Om dess funktionalitet inkluderar speciella slipskärare, tar det också hand om fötterna och klackarna.

Vi uppmärksammar rankningen av de bästa maskinerna för hårdvara manikyr och pedikyr, som är lämpliga för både hemma och professionella salonger. Vid valet beaktades följande egenskaper och indikatorer:

 • varv per minut, vilket påverkar procedurens hastighet
 • effekt som anger användningsperioden utan överhettning
 • munstyckena som ingår i den förpackning som påverkan varierar på.
 • pedal, ansvarig för fotläge för pedikyr;
 • omvänd, vilket innebär en rotation mot och medurs.

Dessutom gjordes valet av de bästa modellerna på grundval av:

 1. Kostnaden för enheten (överensstämmelse med pris och kvalitet).
 2. Kundrecensioner.
 3. Meningar av kosmetologer.

De bästa maskinerna för manikyr och pedikyr hemma

Välja en maskin för användning hemma, bör du vara uppmärksam på modeller med liten och medelstora effekt, inte begå mer än 25 000 varv per minut. Sådana apparater för manikyr och pedikyr är idealiska för början mästare. Som regel väger de lite, och skiljer sig också i kompaktitet. Deras kostnader är lägre på grund av det mindre utbudet av funktioner och antalet skärare.

5 HoMedics ELM-MAN3023-EU


Den mest varierade utrustningen
land: United States
Genomsnittligt pris: 3600 gnidning
Betyg (2019): 4.6

Modellen är en av de mest lågt drivna TOPA-enheterna med en hastighet på 8600 rpm, men det har också ett antal fördelar. Trots den stora uppsättningen tillbehör är enheten kompakt, har en ergonomisk form utan skarpa hörn och utskjutande element. Omslaget som ingår i satsen gör att du kan använda maskinen inte bara hemma utan också ta med dig på vägen, vare sig det är affärsresa eller resan, för att inte ge upp dina favoritvanor och behålla hygien.

Tack vare 12 munstycken, bland annat skärare för läder och nagelplatta, en spatel, en poleringsskiva, en borste, kommer dina händer alltid att vara välskötta. Alla arbetsredskap lagras i ett separat fack.Vi bör också separat ange närvaron av ett integrerat SPA-bad, vilket förvandlar proceduren för manikyr och pedikyr till nöje. Bland fördelarna med tillbehöret noterar användarna 4-stegs-läget, närvaron av användbara alternativ för omvänd och torkning, möjligheten att fungera inte bara från nätverket utan även genom batteriet. Minus design - vikt 2 kg.


4 Harizma H10402


Enhet med slitstarka skärare
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 5500 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Den högsta anpassningen av en hårdvaruversion uppmärksammar inte bara handtaget enkelt och bekvämt, men också utmärkt prestanda. Med det kan du snabbt ta bort den gamla beläggningen, återställa nagelytan, gör den perfekt i alla avseenden. Samtidigt är det viktigt att intensiteten hos enhetsoperationen regleras från 3000 till 25000 rpm. Kraft är tillräckligt för ett perfekt resultat hemma.

Modellen är utrustad med 5 slitstarka munstycken för långvarig drift. Hållbarhet beror på safirbeläggning 4 av dem, den 5: e skäraren är anordnad för en emery-trumma. Satsen innehåller även ett skyddsstativ under mikromotorn, vilket skyddar mot mekanisk skada, tjänar till ytterligare luftbyte och kylning. I recensioner som ett plus är närvaron av omvänd alternativ. Vid köp bör man komma ihåg att enheten är konstruerad att driva uteslutande från elnätet.

3 ruNail RM-25000


Den optimala apparaten för nybörjare
land: Ryssland (producerat i Kina och Polen)
Genomsnittligt pris: 4800 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Maskin för manikyr och pedikyr hjälper till att minska tiden för att ta hand om nagelplattorna på händer och fötter. Med bilagorna i paketet kan du ta bort konstgjorda naglar för att bearbeta utrymmet under nagelplattorna och sidovalsarna. Med deras hjälp, som noteras i recensionerna, får användarna sina naturliga välkända utseende. För att byta munstycken behöver ingen nyckel, vilket förenklar proceduren.

Handtaget med en strömlinjeformad design gör arbetet bekvämt, och fotpedalen hjälper till att skapa en spektakulär pedikyr. Låg effekt, i kombination med en rik uppsättning funktioner - det bästa alternativet för nybörjare och älskare som är engagerade i manikyr och pedikyr hemma. Ägare anser att produktiviteten är mest användbar.25000 rpm. Funktionomvänd, 3 tips.

2 TNL MP-68


Minimikostnad
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 4400 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Apparat varumärke TNL är utformad för att skapa manikyr och pedikyr, för att korrigera konstgjorda naglar, avlägsna hård hud och minska majs. En särskiljande egenskap hos modellen, enligt recensioner, är det överkomliga priset i jämförelse med den rika funktionaliteten. Det ergonomiska handtaget med en strömlinjeformad design används för att justera hastigheter. Maskinen är utrustad med en omvänd och en fotpedal.

Användare noterar att det inte finns några vibrationer under arbetet, vilket möjliggör ett snyggt resultat och inte skadar naglarna och huden. Satsen innehåller munstycken för bearbetning och slipning av fötterna, skjuvning av nagelbandet, rengöring av det, skötsel av sidovalsarna. Bland fördelarna med modellens hastighet25 000 rpm4 skärmar ingår. Nackdelar - alltingets kraft12 W, oInget överhettningsskydd.


1 IRISK JD-400


Den bästa kombinationen av pris och kvalitet
land: USA (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 5800 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Enheten av detta märke är en kraftfull och höghastighetsanordning för att ta hand om nagelplattor. Enheten har två rotationsriktningar och för att förhindra överhettning är den utrustad med en inbyggd fläkt. Paketet innehåller ett fodral, ett stativ med handtag, munstycken (cylindriskt, koniskt, litet rundat, med en skarp topp, finkorniga diamantskärare och en trumma). Maskinen är utformad för att skapa en fin manikyr och pedikyr, samt att ta bort en slitstark lackbeläggning och konstgjorda plattor.

Användare med säkerhet kallar den här enheten den bästa kombinationen av pris och kvalitet.Enligt recensioner kommer det att vara relevant både för nybörjare som övar hemma och för dem som redan har fått hand i nagelkunskap. Bland dess fördelar35-watt effekt, prestanda upp till 25 000 rpm Konsumenterna anser att en fotpedal saknas en negativ punkt.

De bästa professionella maskinerna för manikyr och pedikyr

Maskiner för hårdvara manikyr och pedikyr, som representeras av egenskapen för rotationshastighet över 25000 varv per minut, är det bästa alternativet för erfarna amatörer och spikpersonal. I oerfarna händer finns det risk att skada kunden, så det är bättre att lära av mindre kraftfulla och höghastighetsenheter.

4 Soline Charms EN500


Maximal användbarhet
land: Kina
Genomsnittligt pris: 3800 gnidning
Betyg (2019): 4.6

Om du accepterar klienter hemma, kommer detta tillbehör att ge ett högkvalitativt utförande av proceduren. Tack vare den tillgängliga miniatyrpedalen kan du bekvämt inte bara manikyrmanikyr, men också pedikyr. Under driften vibrerar handtaget inte, det är bekvämt i omkretsen, ändringen av var och en av de 6 skärarna sker snabbt. Munstycken är ordentligt fastsatta när de är ordentligt placerade, så det finns ingen rädsla för att de i det inbyggda läget av enheten kommer att hoppa ut ur det speciellt utformade boet. Diametern på fabrikerna är 2,35 mm universell.

Enheten stöder framåt och bakåt rotationslägen, medan prestandan ligger inom området 500-30000 rpm. Kursens jämnhet, närvaron av ett stativ under handtaget, vikten av den senare utan en kontrollenhet 200 gram, ringde ägarna i recensionerna bland de positiva egenskaperna hos modellen. All användbar funktionalitet möjliggör optimalt underhåll av både naturliga naglar och akryl eller gel.

3 Nail Master ZS-603


Klassisk design, val av färger
land: Kina
Genomsnittligt pris: 3500 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Det kinesiska varumärket representeras av en manikyr-pedikyrmodell, vars konturer liknar en traditionell telefon, med skillnaden att här används en arbetspenna istället för ett rör, och mini-skivan är en kontroll för skärarens hastighet. Du kan ställa in takten från 5000 till 35000 rpm. Den maximala effekten når 45 watt. Apparatens fall är tillverkat av slitstark plast, vilket håller olika temperaturförhållanden. Denna modell presenteras i flera färger, inklusive den klassiska trioen: röd, vit, svart.

För att skydda den ursprungliga enheten från repor, mekaniska stötar och överhettning är den övre urtaget försedd med gummitätningar och handtaget har ett högkvalitativt kylsystem. Som ett resultat, enheten fungerar nästan tyst, överhettar inte, har ingen brinnande lukt. Inkluderat hittar du 6 skärare med slitstark diamantbeläggning och samma antal engångshattar för slipning samt en fotspedal med en enda hastighet. Den senare ingår både direkt från fallet och direkt. Innan den första lanseringen av nagelmästaren ZS-603, noteras att den kan köras på både 110 och 220 V. Den ligger på vänster sida av tillbehöret.

2 Stark 90N 102


Den bästa kraften och funktionaliteten
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 17000 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Stark 90N 102 är en kompakt manikyr- och pedikyrmaskin med hög effekt och hög hastighet. Modellen har också möjlighet att rotera i båda riktningarna. Genom en speciell mekanism är skärarna fast fastsatta i spetsen. Användare anger i recensioner att byte av munstycken tar några sekunder. Paketet innehåller en anordning, en pedal för fotanvändning, ett tips som har ett luftintag för kylning av mikromotorn, och en stativ för den, en extra säkring, en reparationssats.

Dysor ingår ej i uppsättningen, de måste köpas separat. Enheten är utrustad med ett avstängningsalternativ när det är överbelastat vilket skyddar enheten mot fel. Enheten är utformad för aktiv professionell drift, redo att fungera troligt i många år. I recensionerna lägger användarna kraft till fördelarna64 W, hastighetsläge35 000 rpm

1 Marathon 3 Champion SH20N


Val av proffs
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 9000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Bärbar multifunktionsanordning för manikyr och pedikyr från maraton i recensioner kallas bäst när det gäller pris och kvalitet. Hastigheten justeras beroende på manipulation av naglarna i händer och fötter. Satsen innehåller en styrenhet, ett handtag, en pedal för fot på och av, en hållare, ett stativ för en mikromotor. För befälhavaren skapas alla förutsättningar för att kunna genomföra de nödvändiga förfarandena bekvämt och snabbt.

Men munstyckena bör köpas separat, och det här är nästan den enda negativa modellen. Användare noterar att enheten har perfekt rekommenderat sig under aktivt arbete, när en professionell nästan varje dag serverar många kunder. Ett extra plus är det omvända, vilket tillåter att rotera munstyckena i båda riktningarna. Bland fördelarna kallas vanligtvis rotationshastigheten för skärarna30 000 rpm, tillgänglighet nen pedal,hållare och stå för mikromotor. En stor nackdel är den höga kostnaden för ofullständig utrustning.


De bästa maskinerna för manikyr och pedikyr med pekskontroll: budget 4000-10000 gnidning.

Maskiner med pekskontroll hör till en ny generation enheter som är utformade för att göra våra händer och fötter välskötta, friska, vackra. Denna tekniska kapacitet underlättar övervakningen av nuvarande inställningar, kräver ingen betydande fysisk ansträngning under driften av enheten i något av lägena.

5 Gezatone 130D


Flera hastigheter
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 3350 gnidning
Betyg (2019): 4.6

Om du tror att lågkrafts elektriska enheter kan ha effektiva arbetsfunktioner, så skapades den här modellen för sådana konsumenter. Dess funktionalitet förklaras av ett stort antal fabriker, det finns 7 av dem. Dessutom har tillverkaren tillhandahållit 10 rotationshastigheter, vilket är en av de bästa indikatorerna även i branschen med professionella enheter. För högkvalitativa prestanda av proceduren hemma är detta ett idealiskt alternativ. Munstycken fastnar snabbt och utan svårigheter i handtaget, och kommer också enkelt att lossna.

Pekskärm kan du spendera minst tid på varje åtgärd. Belysningsfunktionerna, omvända i ägarens granskningar samt närvaron av nätverksadaptern i uppsättningen utmärker sig bland de absoluta fördelarna med enheten. Bland nackdelarna uppmärksammas i första hand på kraften på 7,2 W, prestanda med högst 4 000 varv per minut, en halvtimme med kontinuerlig drift.

4 Medisana MP 840


Bakgrundsbelyst mobil tillbehör
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 6000 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Trots den låga utvecklade kraften på 9 W har modellen en ganska seriös konfiguration och potential. Satsen innehåller 7 safir och filtade munstycken för en komplett manikyr och pedikyrprocedur. Detta inkluderar nagellackare med 4 olika rullar, vilket ger skönhet och till och med sken över hela ytan på nagelplattorna.

En sådan anordning är utrustad med en pekskontroll, och den är lätt att använda även vid svagt ljus. Inbyggda lampor markerar varje knapp. Befälhavaren är tillgänglig för att arbeta 3-hastighetsläge i intervallet 3500-8000 watt. Ett användbart omvänd alternativ aktiveras också. För att byta till det för att undvika skador måste du vänta tills skärarna slutar helt vända. Nackdelen med en av de mest bärbara mönstren är den enda kraftkällan i form av ett elnät.

3 Valera 651.01


Spela in antal munstycken
land: Schweiz
Genomsnittligt pris: 16000 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

För att rymma hela mängden munstycken och andra konstruktionsdelar hos enheten tog det en hel mini-portfölj. Därför är det bekvämt med en sådan maskinvaruanordning att gå till kontoret eller till ett samtal till kunden för att kunna ta hand om nagelplattorna hemma.

Huvudattraktionen hos anordningen är närvaron av 14 skärare med olika konfigurationer, inklusive ett munstycke för behandling av nagelband som är gjord med safirputtring, av filt eller stål.Dessutom finns det 30 sandkit, samt en hållare för dem. Men fördelarna slutar inte där. Det finns en specialadapter som låter dig använda munstycken som inte ingår i denna modell. Alla kvarnar hålls i ett rymligt fack.

Enheten stöder 4-hastighetsläge och når högst 11 000 varv per sekund. Med hjälp av pekskontrollen är programändringen mjuk. I recensioner markerar ägarna exaktheten, tillförlitligheten hos enheten, effektiviteten i arbetet från det elektriska nätverket och från batterikällan.

2 Orbita smart


Välinformativ digital display
land: Tyskland (producerat i Tyskland och Kina)
Genomsnittligt pris: 10 000 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Under Planet Nails-märket tillverkas en apparat som kännetecknas av enkel användning, en balanserad uppsättning, en optimal vikt på 1,75 kg. Samtidigt når den en effekt på 60 W, vilket gör det möjligt att avlägsna jämna bollar av hög kvalitet och göra huden mjuk och mjuk. På grund av den smidiga omkopplingen av munstyckets rörelsehastighet i ett sparsamt läge löses olika problem vid manikyr och pedikyr. Maximalt kan antalet varv per minut vara 35 000.

Den mest användbara funktionen i modellen är utrustningen med en sensorhållare och en digital skärm där aktuella parametrar visas snabbt. Sådana tekniska möjligheter har lett till det höga priset på maskinen, vilka användare tillskriver minus. Av de positiva ögonblicken finns en komplett uppsättning 4 olika typer av munstycken, en universell kollettklämma och en känslig pedal.


1 Global Fashion DM-011A


Den bästa effekten hos enheten
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 10 000 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Enheten, vars effekt är 80 W, kommer att vara av intresse för erfarna mästare av hårdvarutypen manikyr och pedikyr. Den är perfekt anpassad till förhållandena för kontinuerlig kontinuerlig drift, konstanta cykliska belastningar. Med det är det lätt att sätta i ordning även de mest komplexa naglarna, för att göra en korrigering. Metallhandtaget på enheten har en lämplig längd på 13 cm och för att undvika överhettning är den tidiga änden av operationsperioden utrustad med skyddande ventilation. Om temperaturen överskrids, stängs en speciell sensor automatiskt av enheten.

Modellen är dessutom utrustad med en sensorhållare, som gör det möjligt att omedelbart stoppa fräsens rotation, när munstycket tas bort börjar det rotera med samma hastighet. Det förresten, både i manuell och i fotläge kan regleras. Omvänd funktion och ljusindikering som informerar om inkoppling tillhandahålls. Förutom skärare ingår engångslock i satsen.


Hur man väljer den bästa enheten för manikyr och pedikyr

Vi rekommenderar att du förhandsgranskar användbara tips om hur du väljer en maskin för manikyr och pedikyr, för att inte räkna med inköp:

 1. Antal varv. Målet du eftersträvar (hemma eller professionell användning) beror på valet till förmån för revolutioner - mindre än eller mer än 25 000 per minut.
 2. Antal skärmar. Få munstycken som du verkligen kommer att använda. Många enheter innehåller redan några skärare i paketet, andra går utan munstycken i uppsättningen, så att du bara kan köpa dem som behövs.
 3. Förekomsten av en fotpedal. Det här elementet i konfigurationen är ansvarigt för arbetets bekvämlighet när du utför en pedikyr, eftersom det är möjligt att slå på och av maskinen utan att avbryta proceduren.
 4. effekt. Ju kraftigare enheten är desto längre fungerar den utan överhettning. För hemanvändning är 10 watt tillräckligt. För professionell är det önskvärt att få en maskin med en kapacitet på 40 watt.
 5. Överhettningsskydd - Ett integrerat alternativ för dem som aktivt ska använda enheten. I billigare modeller utförs denna funktion av den inbyggda fläkten, i dyra - av luftintaget.
Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av apparater för manikyr och pedikyr?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 910
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner