10 bästa roddsimulatorer

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp mekaniska roddmaskiner

1 Torneo Golfstream V-117 Bästa pris. Optimal simulator för nybörjare
2 Kettler Favorit 7978-900 Kompensatorer ojämnhet av golvet. Hjärtfrekvensmonitor och PC-synkronisering
3 DFC R7103 Den mest bekväma designen

Toppmagnetiska roddmaskiner

1 INFINITI R70 Det bästa i kombinationen av aeroba och kraftbelastningar. Funktionell dator och ventilationssystem
2 DFC R8001 Maximalt antal belastningsnivåer
3 Sport Elit SE-104 Kompakt, snabb och enkel montering
4 Xterra ERG200 Det bästa alternativet för små lägenheter

De bästa aerodynamiska roddssimulatorerna

1 Koncept 2 E PM5 Bästa skärm, justerbara fötter och ergonomiskt grepp
2 NordicTrack RX 800 20-nivåsbelastning och musik
3 FITEX PRO Professionell modell för hem och gym

En roddmaskin är en unik projektil för aerob träning, där påverkan utövas på alla viktiga muskelgrupper: rygg, axel och axelband, bröst, ben och abs. Traditionellt finns det tre typer: mekanisk, magnetisk och aerodynamisk roddsimulator.

En särskiljande funktion är den effektiva kombinationen av kardio- och styrketräning, träningssäkerhet och en hög andel kaloriförbränning. Styrketräning främjar muskel tillväxt och utveckling av styrka, och aktiv kardiovaskulär träning förbättrar uthållighet och positivt påverkar kroppsformning.

Vi uppmärksammar rankningen av de bästa roddssimulatorerna för hemmet. Fördelningen av positioner tog hänsyn till följande kriterier:

 • underarter som definierar uppsättningen funktioner
 • Den maximala vikten hos en idrottsman som kan stå emot en projektil
 • En uppsättning indikatorer som visas på displayen, hjälper till att hålla register över kalorier som bränns och analysera egenskaper (hastighet och antal slag).
 • tillförlitlighet och ergonomisk design, vilket ger komfort och säkerhet.

Topp mekaniska roddmaskiner

Mekaniska roddsimulatorer är avsedda för hemma. De utmärks av användarvänlighet, enkel montering, prisvärd kostnad och högpresterande träning. Funktionsprincipen är motståndet hos de hydrauliska kolvarna, vilket åtföljs av buller och ojämna framsteg, vilket ger en känsla av riktig vistelse i en riktig båt. Detta är det bästa alternativet för nybörjare.

3 DFC R7103


Den mest bekväma designen
land: Kina
Genomsnittligt pris: 18990 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Billig vikningsmodell med magnetbelastningsjusteringssystem. Simulatorn är anpassad främst till hemmet på grund av sin kompakta storlek. 54 x 124 x 68 cm i vikning, 50,50 x 46 x 174 cm - i arbetaren. Lasten justeras manuellt av simulatorns handtag. Beroende på fysisk kondition kan du välja en av 10 nivåer av träning. Modellen är utrustad med en dator, på LCD-skärmen som visar varaktigheten av klasserna, antalet slag per minut och för hela träningen, kalorier som bränns.

Användare lämnar bra recensioner om denna modell. Först och främst tycker de om simulatorns bekvämlighet - en stabil design, en speciell beläggning av handtag mot glidning, närvaron av stora stopp för benen med hållremmar. Bland nackdelarna finns endast en användarviktgräns på 100 kg.

2 Kettler Favorit 7978-900


Kompensatorer ojämnhet av golvet. Hjärtfrekvensmonitor och PC-synkronisering
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 29999 gnidning
Betyg (2019): 4.8

En överkomlig och effektiv mekanisk Kettler roddmaskin är utformad för att träna musklerna i ryggen, axelbandet, buken och låren. Funktion av modellen - kompensatorer för ojämn golv för ökad träningskomfort.

LCD-skärmen visar följande parametrar: besättningstid, avstånd, slag, brännskador.Simulatorn är utrustad med en USB-port som låter dig synkronisera data med en dator. Ytterligare funktioner inkluderar pulsmätning och kontroll av dess övre gräns med hjälp av "Clip" -sensorn, möjligheten att genomföra riktade träningssessioner och genomföra ett träningstest. Simulatorn är avsedd för idrottare vars vikt inte överstiger 130 kg. Datorsimulatorn går på batterier.


1 Torneo Golfstream V-117


Bästa pris. Optimal simulator för nybörjare
land: Italien (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 8999 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Klasser på den mekaniska roddssimulatorn Torneo stärker bukmusklerna, ryggen, höfterna och axelbandet. En särskiljande funktion - ålders mångsidighet, lämplig för barn och vuxna. Designen ger möjlighet att justera pedaler och handtag. Oändligt varierande belastningskontroll görs genom hak på spakarna.

Hydraulcylindrar ger tyst och jämn rörelse. Den inbyggda datorn registrerar beläggningstid och avstånd, streck och kalorier som bränns. Fördelarna med modellanvändarna i recensionerna inkluderar kompakt storlek (74 x 27 x 120 cm), låg kostnad och enkel träning. Minus - simulatorn är konstruerad för användarvikt högst 100 kg.

Toppmagnetiska roddmaskiner

Magnetiska roddsimulatorer - valet av erfarna idrottare. Med dem kan du justera nivån på belastning och börda, bygga övningar med flera ändamål och analysera resultaten av träning via en funktionell dator. Simulatorer kännetecknas av ljudlöshet, kompaktitet, vikningstyp av design.

4 Xterra ERG200


Det bästa alternativet för små lägenheter
land: USA (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 22490 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

En lyckad simulator som simulerar rodd, utformad för viktkategori användare upp till 110 kg. Ett bra val för hemmet, för regelbunden eller periodisk träning. Tillverkaren tillhandahåller 8 nivåer av belastning, 4 målprogram för klasser. För bekvämligheten av användare av sportutrustning är utrustad med möjligheten att justera stoppen för benen. Fällbar design och möjligheten att lagra i vertikal position gör modellen oumbärlig för små lägenheter.

Displayen visar kalorier som bränns, antalet slag per minut och för hela träningen, hela sessionens längd. I den här modellen brukar användarna speciellt simulatorens kompaktaitet - i sammansatt tillstånd tar det inte mycket utrymme, det går snabbt och snabbt ut. Minsta uppsättning funktioner är tillräcklig för att nybörjare tränar hemma. Av minuserna orsakar misstro hos vissa kinesisk produktion, men bland recensionerna kunde inte hitta information om snabba nedbrytningar.

3 Sport Elit SE-104


Kompakt, snabb och enkel montering
land: Kina
Genomsnittligt pris: 10790 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Magnetic Sport Elite roddmaskin präglas av sin naturliga kurs och jämnhet. På en svartvitt dataskärm visas alla nödvändiga data: yrkestid, antal slag, antal bränna kalorier, avstånd och totalt avstånd, hastighet. Magnetiska systemet ändrar belastningsnivån består av 4 nivåer. Det låter dig använda projektilen som en kardiovaskulär maskin för utveckling av hjärtmuskeln, förbättra uthållighet och bantning och kraftutrustning som är utformad för att utveckla muskler och bygga lättnad.

Simulatorn tar inte mycket utrymme och demonteras, vilket är viktigt för dem som regelbundet tränar. Stålkonstruktionen är hållbar och lämplig för personer vars vikt inte överstiger 120 kg. Användarna i recensionerna noterar enkelhet och snabbhet vid montering. De tycker också om designens lätthet (15 kg) och kompaktitet i viket tillstånd (54 x 38 x 174 cm).

2 DFC R8001


Maximalt antal belastningsnivåer
land: Kina
Genomsnittligt pris: 49990 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Mycket funktionell simulator som är lämplig för träning för nybörjare och erfarna idrottare. Beroende på användarens fysiska kondition kan du välja en av 16 belastningsnivåer.Dessutom har tillverkaren tillhandahållit 20 olika program - du kan använda en redan konfigurerad uppsättning parametrar eller ställa in flera egna träningslägen. Träningen i träningen ökar med kompensatorer av golvets ojämnhet, slitstöd och banden för benen. Tillåten last - 120 kg, vilket gör det möjligt för ganska stora människor att arbeta på simulatorn.

Bedömning av recensionerna, användare tycker om olika möjligheter att justera träningstypen och intensiteten. Dessutom pekar de på en väl genomtänkt, korrekt fungerande dator, på displayen där kaloriutgifterna visas, träningstiden, antalet slag per minut och hela sessionens längd. Den enda nackdelen de kallar en relativt hög kostnad jämfört med liknande modeller från andra tillverkare.

1 INFINITI R70


Det bästa i kombinationen av aeroba och kraftbelastningar. Funktionell dator och ventilationssystem
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 38990 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Infinitis magnetiska roddmaskin är utrustad med en LCD-skärm och har många relevanta bokföringsfunktioner - räckt avstånd, uppehållstid, procent av kalorier som bränns, pulsmätning och antal slag. Vikten av studenten har en gräns på 100 kg. Mekanisk aeromagnetisk typ av belastning ger sex nivåer och låter dig kombinera styrka och aeroba övningar.

Recensionerna beskriver positivt den kompakta designen, möjligheten att vikas och ett bekvämt säte som är inställbart i höjd. Den långsträckta ramen gör det lätt att lära sig för alla, oavsett höjd. För användarnas bekvämlighet, för att underlätta yrken, har tillverkaren tillhandahållit en integrerad fläkt.


De bästa aerodynamiska roddssimulatorerna

Aerodynamiska roddsimulatorer anses vara professionell utrustning, som oftast placeras i idrottshallar. Men vissa idrottare, trots höga kostnader, buller och bulkiness installerar dessa skal hemma. Förflyttningen beror på motståndet mot luftflödet skapat av en speciell fläkt.

3 FITEX PRO


Professionell modell för hem och gym
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 110000 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Professionell aeromagnetisk roddsimulator, som är lika bra för hem och installation i gymmet. Stora maxbelastningar (180 kg), möjligheten att ställa in olika inställningar gör att du kan justera simulatorn för alla användare, oavsett höjd, byggnad och fysisk kondition. Tillverkaren har 10 belastningsnivåer, en bildskärm som visar varaktigheten av träningen, pulsen, aktivitetens aktuella intensitet och antalet kalorier som bränns. För att övervaka tillståndet under träningen är det möjligt att ansluta en kardiokardiosensor.

Simulatorns design är extremt enkel, men samtidigt hållbar och bekväm. Kompensatorer för golv oregelbundenheter tillhandahålls av tillverkaren för en stabil position av simulatorn under träning. I recensionerna noterar användarna att modellen är dyr men mycket bekväm och högkvalitativ. Tack vare den väl genomtänkta ergonomiska designen och breda justeringsmöjligheterna är den perfekt för nybörjare och erfarna idrottare. Negativa recensioner kunde inte hittas.

2 NordicTrack RX 800


20-nivåsbelastning och musik
land: Kina
Genomsnittligt pris: 39990 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Aerodynamisk simulator, simulering av rodd, NordicTrack har 5 lastnivåer och 20 program. Hälften av dem ger en enhetlig belastning på hjärtsystemet, resten är riktade direkt mot brinnande kalorier. Den robusta ramen med stålskena kompletteras med ett ergonomiskt säte med mjuka räcken.I instruktionerna anges maxvikten med 130 kilo. Ett särdrag hos modellen är möjligheten att ansluta spelaren för att träna musik för att förbättra effektiviteten.

Monokrom LCD-skärm har en justerbar lutningsvinkel och visar de viktigaste mätvärdena: kalorier, avstånd, antal rörelser och deras antal per minut, övningstid, uteffekt. Användare märker en sådan positiv nyans i recensioner som en hyllplan där du kan installera en tablett.


1 Koncept 2 E PM5


Bästa skärm, justerbara fötter och ergonomiskt grepp
land: United States
Genomsnittligt pris: 110 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den obestridda ledaren bland de aerodynamiska roddssimulatorerna - Koncept 2. Modellen är lämplig för hem och boende i gymmet. Tillverkaren tog hänsyn till alla nyanser av designen, så kraftklasserna som använder denna simulator är inte bara mycket effektiva utan också bekväma och säkra. I synnerhet valdes den optimala landningshöjden för att underlätta utbildningen av personer med knäproblem. Detta trick hjälper till att minimera den totala belastningen på skadade muskler.

PM5-displayen, som är fixerad i vilken position som helst med hjälp av justerbara stöd, visar egenskaper hos intensitet och körsträcka. Utmärkande egenskaper hos datorn är bakgrundsbelysning, USB för lagring av information om flyttbart media, tre dataöverföringskanaler. Justerbar fotstöd är lämplig för personer med olika höjder. Det ergonomiska handtaget har en böjning på 10 grader så att händerna är i ett naturligt läge vid roddning. En annan fördel med simulatorn - den kan klara höga laster upp till 227 kg.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av roddsimulatorer
Vi rösta!
Totalt antal röster: 152
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner