Top 20 antibiotika

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa antibiotika för ont i halsen, bronkit och hosta

1 Fluimucil-antibiotikum IT Det mest effektiva antibiotikumet för hosta
2 macrofoams Det bästa antibiotikumet i pillerform
3 azitromycin Prisvärd pris
4 sumamed Snabb åtgärd och enkel mottagning

De bästa antibiotika för sinus

1 Izofra Det bästa lokala antibiotikumet
2 Polydex med fenylefrin Antibakteriell och vasokonstrictorverkan
3 Vilprafen® Soluteb Det säkraste läkemedlet under graviditeten
4 EkoKlav Stor lista med indikationer

De bästa bredspektrum antibiotika

1 amoxicillin Det mest ofarliga universella antibiotikumet
2 Avelox Den bästa effekten vid akuta och kroniska sjukdomar
3 tetracyklin Det bredaste handlingsområdet
4 Klabaks Minsta kontraindikationer och biverkningar

De bästa antibiotika för barn

1 amoxiclav Maximal nytta - minimala kontraindikationer
2 augmentin Det bästa komplexa antibiotikumet
3 Ospamoks Det mest prisvärda priset
4 Meronem Effektivt antibiotikum för svåra sjukdomar

De bästa antibiotika för gynekologiska sjukdomar

1 rulid Det bästa antibiotikumet för allvarliga inflammatoriska processer
2 Unidox Solutab Ett av de vanligaste antibiotika inom gynekologi
3 cefotaxim Den bästa kombinationen av pris och effektivitet
4 tsiprolet Enkelt administrering och snabbt avlägsnande av inflammation

Ofta märker vi knappast en hosta eller en liten temperaturökning, börjar vi studera alla möjliga piller och läkemedel. Utan tvekan är kunskapen om goda läkemedel alltid användbar. Därför söker man efter information om dem på Internet en mycket användbar tidsfördriv. Dock bör någon sjukdom behandlas noggrant, grundligt undersöka allt och, naturligtvis, efter samråd med en läkare. Speciellt när det gäller antibiotika.

Antibiotika är kraftfulla och effektiva mot många sjukdomar. Dessa antibakteriella ämnen av syntetiskt, halvsyntetiskt eller naturligt ursprung kan snabbt stoppa tillväxten av skadliga mikroorganismer eller helt förstöra dem. Särskilt ofta används de vid behandling av sådana vanliga sjukdomar som angina, bronkit, bihåleinflammation, tarminfektioner, otit, lunginflammation.

Därför har vi, för översyn, sammanställt en bedömning av de bästa antibiotika mot specifika sjukdomar, särskilt ont i halsen, hosta och några andra. När vi valde metoderna styrdes vi av rekommendationer från specialister, patientrecensioner och beskrivningen av läkemedlets farmakologiska verkan. Om du tar antibiotika bör du dock strikt ordinera av en läkare!

Det finns kontraindikationer. Kontrollera med din läkare.

De bästa antibiotika för ont i halsen, bronkit och hosta

De flesta antibiotika är utformade för att bekämpa flera olika typer av mikrober samtidigt och har ett ganska brett spektrum av åtgärder. Men bara några av dem är verkligen effektiva för hosta och luftvägsinfektioner.

4 sumamed


Snabb åtgärd och enkel mottagning
land: Kroatien
Genomsnittligt pris: 350 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Mycket effektivt bakteriostatiskt bredspektrum antibiotikum baserat på azitromycin. Det verkar mot en mängd olika mikroorganismer som kan orsaka ont i halsen, bronkit och andra sjukdomar i övre luftvägarna. Sumamed klarar sig enkelt med försummade fall av purulent tonsillit, otit, med en måttlig sjukdom tar bort alla symptom på akut respiratoriska infektioner på bara en dag. Verkar väldigt snabbt, så för behandlingen är vanligtvis nog bara tre tabletter. Bekvämlighet av mottagning - en av de största fördelarna med detta läkemedel.

Det finns kontraindikationer och biverkningar, men det finns färre än de flesta billigare antibiotika.Läkare är mycket förtjust i detta läkemedel, ger honom höga betyg och noterar hög effektivitet i de flesta fall. Tillåtet att acceptera barn från tre år. Men det är bättre för barn att ge det i form av en suspension, men inte tabletter.

3 azitromycin


Prisvärd pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 160 gnidning.
Betyg (2019): 4.0

Det låga inhemska bredspektrumläkemedlet är det vanligaste läkemedlet mot förkylningar. Trots det låga priset klarar det bra med olika luftvägsinfektioner, inklusive bronkit, laryngit och lunginflammation.

Men i bruksanvisningen kan du se ett stort antal biverkningar och kontraindikationer, tyvärr, karakteristiska för de flesta av dessa läkemedel. Dessutom rekommenderas det inte för barn under 16 år, såväl som för vuxna som har arytmi, njure eller leversvikt.

2 macrofoams


Det bästa antibiotikumet i pillerform
land: Slovenien
Genomsnittligt pris: 262 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

De belagda tabletterna i Slovenien är ett bra botemedel mot patogena intracellulära mikroorganismer. Detta antibiotikum används huvudsakligen för bronkit, stomatit, lunginflammation och andra infektioner orsakade av vissa patogener. Dessutom kan läkemedlet tas för behandling och förebyggande av kikhosta och difteri.

Fördelarna med detta antibiotikum bör inkludera effektiviteten, det lilla antalet kontraindikationer och minimala biverkningar. Dessutom är det ganska lätt att ta. Vanligtvis ordineras det 3 gånger om dagen, en tablett före måltiderna. Standardavgivningsformen för antibiotikumet är 16 tabletter. Drogen finns emellertid också i form av en suspension, som ges till och med de yngsta barnen.


1 Fluimucil-antibiotikum IT


Det mest effektiva antibiotikumet för hosta
land: Italien
Genomsnittligt pris: 750 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Fluimucil är ett av de få verkligt effektiva antibiotika som är lämpliga för både injektioner och inhalationer. Detta antibiotikum används huvudsakligen för inandning med våt hosta, bronkit, ont i halsen, trakeit och ett antal andra andningssjukdomar. Även denna lösning kan kallas ett av de bästa sätten för tvättning eller instillation i bihåleinflammation, inklusive bihåleinflammation och otit.

På grund av den framgångsrika kombinationen av antibiotika och mucolytic eliminerar Fluimucil inte bara den patogena mikrofloran utan hjälper också till att rengöra problemområdet. Till exempel, med bronkit, lyfter läkemedlet upp processen att avlägsna sputum. Fluimucil-antibiotika IT frigörs i form av en 500 mg lösning för inandning och injektion. Det ska inte förväxlas med samma brösttabletter och granuler för att förbereda en lösning som tas oralt.

De bästa antibiotika för sinus

Behandling av bihåleinflammation utförs enligt olika regimer, men antibiotika förskrivs i de flesta fall. Dessa kan vara tabletter, lösningar för intramuskulär administrering och lokal användning. Ibland används en kombinerad behandlingsplan.

4 EkoKlav


Stor lista med indikationer
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 250 gnid.
Betyg (2019): 4.7

I denna framställning förbättras effekten av amoxicillin med klavulansyra. Antibiotikumet har en baktericid effekt, och syran stöder det, vilket säkerställer effektiviteten av läkemedlet. Verktyget har ett brett spektrum av åtgärder, så det hjälper till med nästan ond hals och bronkit, oavsett vilka mikroorganismer de orsakas av. På grund av dess höga effekt är läkemedlet ofta förskrivet för sjukdomar i övre och nedre luftvägarna, hudinfektioner, osteomyelit och andra allvarliga sjukdomar.

Kontraindikationer för användning av barn är barn upp till 12 år, njursvikt, svår leversjukdom, intolerans mot cefalosporiner. Läkemedlet får användas under amning. Det finns biverkningar, men färre än många andra antibiotika.

3 Vilprafen® Soluteb


Det säkraste läkemedlet under graviditeten
land: Italien
Genomsnittligt pris: 500 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Vilprofen Solutab är en ganska stor tablett med en söt smak och en trevlig jordgubbsmak. Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen är josamycin, effektiv mot bakterieinfektioner orsakade av en mängd olika patogener. Läkemedlet ordineras ofta för ont i halsen, bronkit, otit, lunginflammation samt dentala infektioner, furunkulos och sjukdomar i det genitourinära systemet.

Antibiotikumets huvuddrag är att det kan tas under graviditet och amning utan rädsla för allvarliga konsekvenser för barnet. I allmänhet kan detta läkemedel kallas en av de säkraste. Kontraindikationer reduceras till intolerans mot makrolidantibiotika och allvarlig leversjukdom. Biverkningar åtminstone. Den enda nackdelen innebär att läkare och patienter kallar det för en hög kostnad.

2 Polydex med fenylefrin


Antibakteriell och vasokonstrictorverkan
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 320 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Polydex spray är ett komplext verktyg som ordineras för långvarig förkylning med purulent urladdning från näsan. På grund av kombinationen av två antibiotika och vasokonstriktorfenylefrin har detta antibiotikum ett brett spektrum av verkan och effektivitet i kampen mot bihåleinflammation och andra bihåleinflammation, rinit och ett antal olika bakterier. Dessa droppar kan kallas det bästa läkemedlet som har en antibakteriell och antiinflammatorisk effekt och bidrar till att förbättra andningen. Effekten av deras användning är som regel märkbar efter 3 - 5 dagar. En fullständig behandling tar inte längre än 10 dagar.

Det är viktigt att komma ihåg att detta inte bara är en näspray, men också ett starkt antibiotikum med ett antal kontraindikationer. Förutom gravida kvinnor och barn upp till 2,5 år är Polydex inte lämplig för vuxna som lider av glaukom, njursvikt och njursjukdomar. Därför ersätts den ofta med en mer mild motstycke.

1 Izofra


Det bästa lokala antibiotikumet
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 300 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Den första platsen bland de bästa biverkningarna för bihåleinflammation blir ganska kraftfullt lokal antibiotikum i form av en näspray. Även om det här franska läkemedlet är ganska billigt och inte har det bredaste handlingsspektret, är det bokstavligen oumbärligt vid behandling av långvarig förkylning med rinit, bihåleinflammation eller rinofaryngit. Dessutom används detta antibiotika för att behandla både vuxna och barn.

Läkemedlet anses vara ett av de mest ofarliga antibiotika, det är väl kombinerat med andra läkemedel, det har praktiskt taget inga kontraindikationer. Eventuella biverkningar inkluderar endast allergier mot vissa komponenter och viss försämring av nasofaryngealmikrofloran med långvarig användning. Det är dock viktigt att komma ihåg att det fortfarande är ett antibiotikum som ska användas enligt läkarens anvisningar. Dessutom är det absolut inte rekommenderat att användas i allergisk rinit eller som ett botemedel mot allergier.


De bästa bredspektrum antibiotika

Även om användningen av höggradigt antibiotika i de flesta fall är att föredra, eftersom de har färre biverkningar är det ofta omöjligt att återvinna utan ett bredspektrum antibiotikum. Till exempel kan vissa sjukdomar orsakas av flera typer av bakterier samtidigt. Dessutom kan inte alla patogener elimineras genom att ta ett specialiserat antibiotikum.

4 Klabaks


Minsta kontraindikationer och biverkningar
land: Indien
Genomsnittligt pris: 250 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Ett effektivt läkemedel baserat på klaritromycin, som har en hög aktivitet mot ett stort antal mikroorganismer. Clabax är resistent mot syror, så du kan när som helst dricka det, oavsett måltid. Lång postantibiotisk effekt på grund av underhåll av ett ämne i kroppen ger fullständig förstöring av bakterier.

Läkare rekommenderar att du tar detta läkemedel för olika ENT-sjukdomar, infektioner i mag-tarmkanalen, urinvägarna, huden.Förutsatt att dosen är korrekt beräknad, får barn från sex månader ta emot den. Den enda kontraindikationen är intoleransen av makrolidantibiotika - klaritromycin, erytromycin och andra. Läkemedlets säkerhet har bevisats av många test - det medför minimalt antal biverkningar för antibiotika.

3 tetracyklin


Det bredaste handlingsområdet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 76 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Nästan alla vuxna känner till detta ofta föreskrivna läkemedel. Släppt i olika former är antibiotikumet nästan universal. I de flesta fall tas Tetracyclin i piller, inklusive bronkit, tonsillit, faryngit, prostatit, eksem och olika gastrointestinala infektioner och mjukpappersinfektioner. Fungerar i ett komplex, klarar detta antibiotikum snabbt med de flesta smittsamma orsakerna till hosta, temperatur och andra sjukdomar. Antibiotikumet är också tillgängligt i form av aktuell salva och ögonsalva, vilket hjälper till att fixa vissa problem lokalt.

Antibiotikumet har emellertid många kontraindikationer och är inte lämpligt för barn under 8 år, liksom kvinnor under graviditet eller amning. Dessutom kan det, som många andra starka läkemedel, orsaka allvarliga biverkningar.

2 Avelox


Den bästa effekten vid akuta och kroniska sjukdomar
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 773 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Avelox tabletter av det välkända tyska företaget Bayer är ett av de allvarligaste antibiotika som används främst för att bekämpa akuta och kroniska sjukdomar som inte kan behandlas av de flesta andra droger. Därför har den sedan 2012 inkluderats av Ryska federationens regering i listan över viktiga läkemedel.

En av de bästa läkemedlen för vuxna är dess höga effektivitet och det faktum att det är bekvämt och lätt att ta, så det beror inte på måltider och kräver inga ytterligare åtgärder. Dessutom är antibiotikumet väl undersökt och, enligt många studier, orsakar det sällan biverkningar. Antibiotikumet finns också i form av en injektionsvätska, som ofta används vid förvärring av kronisk bronkit. I vissa fall föregår injektionsförloppet Avelox under samma antibiotikabehandlingar.


1 amoxicillin


Det mest ofarliga universella antibiotikumet
land: Slovenien
Genomsnittligt pris: 44 gnugga.
Betyg (2019): 4.9

Ett brett spektrum antibiotikum, ett tidtestat populärt läkemedel, är ganska billigt, men fungerar ganska effektivt. Det kan tas vid många sjukdomar, både med och utan feber, från ont i halsen och otit mot Lyme-sjukdomen, hjärnhinneinflammation och sepsis.

Amoxicillin är kanske en av de mest eftertraktade antibiotika för vuxna och barn. Förekomsten av olika former av frisättning, inklusive piller och suspensioner, samt en relativt liten lista över möjliga biverkningar gör det möjligt att ta medicin även för gravida kvinnor och barn från 1 månad.

De bästa antibiotika för barn

Själva barnet själv är inte en lätt prövning. Situationen är emellertid ofta komplicerad av det faktum att barn inte vill ta ett antibiotikum, eller det har många biverkningar som är extremt skadliga för barnets kropp. Därför har vi valt några av de mest ofarliga och välsmakande effektiva drogerna för tonsillit, bronkit och andra vanliga sjukdomar.

4 Meronem


Effektivt antibiotikum för svåra sjukdomar
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 7000 gnidning
Betyg (2019): 4.7

I de fall då de normala lågpris antibiotika är maktfria är det opraktiskt att riskera barnets hälsa, överväga användningen av ett sådant läkemedel som Meronem. Det har en kraftfull antibakteriell verkan mot en mängd olika patogener, den är ordinerad för allvarliga sjukdomar - lunginflammation, bukhålan, septikemi, hjärnhinneinflammation.

Läkemedlet är officiellt godkänt för användning av barn från tre månader, effektiviteten bekräftas av många laboratorietester. Men det finns ett antal kontraindikationer. Läkemedlet är mycket allvarligt, det föreskrivs i extrema fall, det brukar användas på sjukhuset eftersom det inte ska vara full, men administreras intravenöst. Den stora minus av antibiotika är en mycket hög kostnad.

3 Ospamoks


Det mest prisvärda priset
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 50 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Läkemedlet baserat på amoxicillin är tillgängligt i olika doseringsformer, men i barnläkemedel används den huvudsakligen i form av granuler för beredning av suspensioner. Förutom den tidstestade effektiviteten är låg kostnad. Den avser bredspektrum antibakteriella läkemedel, är effektiva i angina, bronkit, liksom infektionssjukdomar i mag-tarmkanalen, mjuka vävnader och hud.

Läkemedlet är ganska starkt, när barn behandlas är det nödvändigt att strikt välja dosen, så det kan inte bli full utan recept. Det finns också ett antal biverkningar och oförenlighet med vissa andra droger.

2 augmentin


Det bästa komplexa antibiotikumet
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 150 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Augmentin är ett av de få antibiotika som är säkra nog att ge till små barn, även barn. Trots det relativt lilla antalet biverkningar kan läkemedlet, till skillnad från vissa analoger, fortfarande få en negativ effekt på njurarna och tarmarna. Därför bör det tas med försiktighet, särskilt i en tidig ålder.

I allmänhet skiljer antibiotikumet sig från dess effektivitet och goda sammansättning. Särskilt ofta är detta antibakteriella medel förskrivet vid behandling av bronkit, tonsillit, bihåleinflammation, liksom olika infektioner i luftvägarna. Dessutom, på grund av den förbättrade komplexa verkan, är detta antibiotikum också effektivt vid bekämpning av olika blandade infektioner. Förutom suspensionen är Augmentin också tillgängligt i pillerform, som kan tas av barn i skolåldern och vuxna.


1 amoxiclav


Maximal nytta - minimala kontraindikationer
land: Slovenien
Genomsnittligt pris: 220 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Ledaren bland de bästa barnens antibiotika kan med säkerhet kallas ett universellt läkemedel med ett brett spektrum av åtgärder som passar både vuxna och barn. Den mest populära formen av Amoxiclav är tabletter, men på apotek kan man lätt hitta en suspension som vanligtvis ges till småbarn och till och med till nyfödda med allvarlig kyla, hosta och temperatur orsakad av olika infektioner.

Förutom den praktiska formen av frisättning och mångsidighet till fördelarna med läkemedlet är det minsta antalet kontraindikationer och biverkningar, överkomlig kostnad, snabb effekt av mottagningen. Det är lätt för barn att dricka på grund av sin trevliga smak. Trots den lätta effekten av läkemedlet kan den tas som andra antibiotika, endast av läkare. Dessutom kan Amoxiclav inte kombineras med några andra droger.


De bästa antibiotika för gynekologiska sjukdomar

Kvinnor måste ofta möta gynekologiska sjukdomar, och behandlingen är vanligtvis ordinerad specifik, skiljer sig från behandlingen av andra inflammatoriska processer. Många droger är ganska dyra men hanterar snabbt vanliga "kvinnliga" sjukdomar - endometrit, adnexit och andra inflammatoriska processer.

4 tsiprolet


Enkelt administrering och snabbt avlägsnande av inflammation
land: Indien
Genomsnittligt pris: 110 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Ett utbrett läkemedel, inte bara inom gynekologi, men också inom andra områden av medicin.Trots den mycket överkomliga kostnaden har det breda spektrumet antibiotikum många fördelar - du måste ta det två gånger om dagen, medeltiden för kursen är 5 dagar, effekten av att ta det känns ganska snabbt. En ytterligare fördel med läkemedlet - det har nästan ingen effekt på tarmmikrofloran.

Ett antibiotikum är ordinerat för infektioner i bäckenorganen, inklusive adnexit, liksom alla inflammatoriska "kvinnliga" sjukdomar. Det finns få kontraindikationer: det här är barn och ungdomar, graviditet och amning och överkänslighet mot kinolondroger. Läkemedlet tolereras vanligtvis väl av patienter, men utvecklingen av biverkningar som anges i anvisningarna är inte utesluten.

3 cefotaxim


Den bästa kombinationen av pris och effektivitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 40 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

III-generationen cefalosporin antibiotikum i gynekologi är föreskriven för inflammatoriska och infektionssjukdomar. Eftersom läkemedlet har ett brett spektrum av åtgärder visar det effekt i kampen mot en mängd olika patogener. Förutom behandling används den efter obstetrisk-gynekologisk verksamhet för att förhindra infektion.

Läkemedlet är inte avsett för egenanvändning - det administreras intravenöst eller intramuskulärt. Normalt ordineras i allvarliga fall där antibiotika i piller kanske inte är tillräckligt effektiva. Den huvudsakliga kontraindikationen är överkänslighet mot penicilliner, måste också vara försiktig med allvarliga sjukdomar i lever och njurar. Trots den låga kostnaden är drogen populär bland gynekologer, de använder ofta den i sin medicinska praxis.

2 Unidox Solutab


Ett av de vanligaste antibiotika inom gynekologi
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 320 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Bakteriostatiskt, antibakteriellt medel baserat på doxycyklin. Antibiotikumet har ett brett spektrum av åtgärder, påverkar de vanligaste patogenerna i bäckenorganen hos kvinnor. I gynekologi är läkemedlet ordinerat för endometrit, endokervit, klamydia, mykoplasmos. Det används också för sjukdomar av annan art som uppträder vid inflammatoriska processer.

Det finns få kontraindikationer, de kokar ner till porfyri, överkänslighet mot tetracykliner och allvarliga lever- och njursjukdomar. Men det finns tillräckligt med biverkningar, alltså som alla antibiotika är det nödvändigt att ta läkemedlet med försiktighet och endast på rekommendation av en läkare. Behandlingstiden är vanligtvis från 5 till 10 dagar, beroende på arten och svårighetsgraden av sjukdomen.


1 rulid


Det bästa antibiotikumet för allvarliga inflammatoriska processer
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 950 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Ett semisyntetiskt makrolidantibiotikum är stabilt i den sura miljön i magen än andra antibiotika av samma typ och har därför en mer uttalad effekt. Det används ofta i gynekologi vid behandling av olika inflammatoriska processer som orsakas av bakterier och infektioner. Läkemedlet är ganska starkt - självmedicinering är oacceptabelt. Det finns ett antal kontraindikationer, biverkningar. Du kan inte använda den under graviditet och amning.

Antibiotikumet är tillgängligt i piller som måste tas två gånger om dagen. Enligt gynekologer är detta ett av de mest effektiva läkemedlen - det ger en snabb och stabil förbättring även vid allvarliga inflammatoriska processer. Vissa patienter är missnöjda med den höga kostnaden, men i själva verket visar detta antibiotikum sig mycket effektivare än sina motsvarigheter.

Populär omröstning - vem är den bästa producenten av antibiotika?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 554
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
6 kommentar
 1. Alexey
  Vi åkte på en familjesemester. Jag vet inte, acklimatisering eller vad, men temperaturen och ont i halsen slog mig ner. Det är bra att jag tar medicin med mig. Och en av dem hjälper bara med temperaturen och ENT-sjukdomarna Azitral. På morgonen kände jag mig dåligt, men på kvällen var allt över. Semester sparad. Vilka mediciner brukar du ta med dig?
 2. Jaroslav
  Nyligen, ofta sjuk, orolig ont i halsen, hosta, snot. Läkaren rådde Azitral. Verkligen mycket snabbt hjälpte, lägga på fötterna under ett par dagar.
 3. Valentine
  Okej, men när det är kallt ute och i offseasonen, min kropp lät mig ner. Alltid sjuk och hosta kan inte passera i månader. Jag lärde mig om antibiotikumet Azitral. Hjälper snabbt att hantera även med allvarlig bronkit. Även biverkningarna på något sätt kom omkring mig. Det är väldigt bekvämt att ett litet antal piller räcker för att stoppa kvävning i hostande passar.
 4. Aphrodite
  Min man lyckades nyligen få en kall och tjäna laryngit. Apoteket rådde Azitral, jag hade aldrig hört talas om. Men viktigast av allt hjälpte han snabbt, efter tre dagar var mannen redan full av energi.
 5. Ingvar Di
  Som alltid med en uppsättning antibiotika, slutföra galenskap. Augmentin och Amoxiclav är identiska preparat och de skiljer sig bara från amoxicillin genom att tillsätta klavulansyra, det vill säga antibiotikum är tekniskt detsamma)
  Floucil är acetylcystein till ett trippelpris. Och i kommentarerna annonsera Azitral-azitromycin för samma trippelpris.
 6. pravdorub
  Kan du inte se att dessa azitralbots skriver upp betalade kommentarer ...

betyg

Hur man väljer

recensioner