15 bästa barntermometrar

plats

namn

Funktionsbedömning

Bästa öroninfraröda termometrar

1 B. Tja WF-1000 Den bästa billiga termometern för barn
2 Chicco Comfort Quick Mest bekväma
3 Ramili Baby ET3030 Funktionell termometer med bakgrundsbelysning

Bästa icke-kontaktinfraröda termometrar

1 CS Medica KIDS CS-88 Minsta fel, stor minneslogg
2 Sensitec NF-3101 Den bästa mätnoggrannheten
3 LAICA SA5900 Perfekt för föräldrar till nyfödda

De bästa elektroniska termometrarna för barn

1 Canpol Babies Digital Den bästa elektroniska termometern
2 Omron Eco Temp Basic Högkvalitativ termometer från en ansedd tillverkare
3 B.Well Duckling Den mest intressanta designen

De bästa termometrarna-armband för barn

1 ITherm iFever Den bästa intelligenta termometern för barn
2 Turbo smart Mest lönsamma
3 Xiaomi Miaomiaoce Smart Konstant temperaturövervakning

De bästa nippeltermometrarna för de små

1 Liten läkare LD-303 Hög noggrannhet och bekvämlighet
2 B.Well Quick Minsta mättid
3 Tal 2909 Den bästa termometerns nippel för nyfödda

För någon mamma är det viktigt att du alltid övervakar ditt barns hälsa. Det första tecknet på ett barns obehag är en ökning av kroppstemperaturen. En sådan reaktion är naturlig och uttrycks av kroppens defensiva respons på infektionen, men det kräver kontinuerlig övervakning av föräldrarna. I tid för att identifiera sjukdomen hjälper termometern. De viktigaste kriterierna för valet är säkerhet, noggrannhet, enkelhet och användarvänlighet.

Moderna modeller av termometrar skiljer sig åt i principen om drift, struktur och andra parametrar. För någon mamma är det viktigt att ha högkvalitativa medicintekniska produkter och idag presenterar vi betyget på de 15 bästa och populära termometrarna för barn.

Hur väljer man en termometer för barnet? (Dr Komarovsky)

Bästa öroninfraröda termometrar

Infraröd termometer - den perfekta lösningen för unga mödrar. Enheten är enkel att använda, innehåller inte kvicksilver eller andra skadliga ämnen, är tillverkad av plast och metall. Mätning av kroppstemperatur utförs på ett kontaktfritt sätt eller genom nedsänkning av anordningen i örat. Det andra alternativet är särskilt lämpligt för spädbarn och barn upp till ett år, det mjuka munstycket är säkert och ger inte barnet obehag. Sådana modeller visar de mest exakta resultaten.

3 Ramili Baby ET3030


Funktionell termometer med bakgrundsbelysning
land: Storbritannien (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 1949 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Universellt instrument för mätning av temperatur. Två mätmetoder finns tillgängliga: kontakt - genom att nedsänka termometerns spets i örat och kontakten - genom att mäta i pannan. Formen är bekväm och ergonomisk, utrustningen passar bekvämt i handen. Termometern är utrustad med LCD-display, som är upplyst på natten. Bekvämt har displayen en batteriindikator. I standby-läge kan det användas som en skrivbordsklocka eller en rumtermometer. Det är bekvämt att mäta temperaturen när barnet sover.

Batteriet ska bytas var sjätte månad, men det beror på användningsfrekvensen. Bland de infraröda termometrarna som finns på den ryska marknaden är denna modell den mest populära och efterfrågan. Av minuserna föräldrar registrerade ofta oväntade fel, felet når 3-4 ° C.

fördelar:

 • multifunktionalitet: kontakt och icke-kontakt mätmetod;
 • bekvämt gränssnitt;
 • rensa stora antal.

nackdelar:

 • i vissa fall starka avvikelser i mätningar.

2 Chicco Comfort Quick


Mest bekväma
land: Italien
Genomsnittligt pris: 1995 rub.
Betyg (2019): 4.7

Comfort Quick, utrustad med världens minsta sondspets (5,9 mm diameter), är termometern särskilt väl lämpad för mätning av övertemperatur i ett spädbarn.Dessutom gör modellen mätningar på ett kontakt sätt genom att applicera på pannan eller templet hos barnet. Designad i Italien, tillverkad i Kina. Enheten är enkel att använda, styrd av endast två knappar: på / av. och mäta temperaturen. Mäter temperaturen i en sekund. Tillverkaren förklarade ett fel på högst 0,1-0,2 ° C.

Paketet innehåller enskilda munstycken av olika storlekar, lämpliga för alla familjemedlemmar. Dessutom kan tips och engångstips köpas på apotek och medicinsk utrustning. Enheten är dyr och prisintervallet med en skillnad på 400 och 600 rubel. Enligt användarens återkoppling sänker temperaturen med frekvent användning. Mätområdet är från 10 till 50 ° C. Du kan till och med känna till temperaturen på vatten, spädbarnsformel eller mjölk utan nedsänkning i vätska.

fördelar:

 • universalitet, mätningar görs i öronen och på pannans yta;
 • snabb mätning
 • 20 minnesceller;
 • hög kvalitet.

nackdelar:

 • högt pris;
 • eventuella fel under mätningar.

Typer av termometrar och deras tillverkare

Följande anses vara den mest populära och efterfrågan:

 • kvicksilver - den mest populära typen av termometer, känd för alla sedan barndomen; Det anses fortfarande vara det mest exakta, men när kvicksilver faller och läcker ut på golvet blir det farligt för människors hälsa, och särskilt för ett barn.
 • Elektronisk - helt säker typ av termometer, fungerar på grundval av den inbyggda metallsensorn, som svarar mot förändringar i omgivande temperatur.
 • infraröd - modern medicinsk utveckling, enheten är utformad på ett sådant sätt att infånga infraröd strålning som kommer från människokroppen och omvandla den till en temperaturindikator; Sådana termometrar är uppdelade i örat eller genomträngande, liksom kontaktfria;
 • armband termometer - en apparat för konstant temperaturmätning; är fastsatt på barnets handled, fångar och sänder avläsningar till den elektroniska bäraren; så mamma är ständigt medveten om barnets tillstånd.

Termometer och termometer används oftast som synonymer. Termometern - har en generaliserad definition som en medicinsk anordning som används för att mäta temperaturen på vatten, jord och luft. Termometern är en komplex form som härstammar från ordet "grad" och betecknar en anordning för att mäta kroppstemperatur i ett litet intervall från 33-35 ° C till 42 ° C.

De mest populära tillverkarna av termometrar är:

 • OCH DT - producerande billig medicinsk utrustning; Alla utvecklingar görs i Japan, montering i Kina;
 • B-Well är ett engelskföretag specialiserat på produktion av elektroniska och infraröda termometrar av olika konfigurationer;
 • Sensitec - Det nederländska företaget producerar infraröd kontaktlös och kontakttermometrar;
 • Omron-termometrar tillverkas av ett välkänt japanskt medicinteknisk företag; engagerade i produktion av infraröda och elektroniska termometrar.

1 B. Tja WF-1000


Den bästa billiga termometern för barn
land: Storbritannien (bygg i Kina)
Genomsnittligt pris: 1250 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Enheten är av engelsk produktion, monterad i Kina. Termometern är populär på grund av hastigheten och jämförbar noggrannhet i mätningen. Temperaturen mäts genom nedsänkning av ett speciellt spets i örat, och locket kan också avlägsnas och tas till templet eller pannan. Indikationer på hudytan är mindre tillförlitliga än i öronen. Mätningstid - 2-3 sekunder.

Lättvikt, väger ca 100 g, bekvämt placerad i handen. Resultatet visas på en bakgrundsbelyst display. På början och slutet av enheten piper. Det finns ett automatiskt avstängt läge - 1 minut. Mätnoggrannheten är låg, beroende på leveransserien. Vissa modeller ger ett fel på 0,1 och 0,2 ° C, andra - i 1 och 1,5 ° C. För att undvika ett sådant lotteri måste du noggrant välja leverantören och köpa enheten i det officiella nätverket eller apotek som säljer medicinsk utrustning. Det finns också fall där felet är förknippat med bristande överensstämmelse med arbetsreglerna.Tillverkaren rekommenderar att du noggrant läser instruktionerna och tittar på ett videoklipp om att använda en termometer på företagets officiella hemsida.

fördelar:

 • detaljerade instruktioner
 • säkerhet;
 • mest billigt i sin uppställning.

nackdelar:

 • inköp av defekta varor är möjligt;
 • Svårt att hantera användningsvillkoren.

Bästa icke-kontaktinfraröda termometrar

Fördelen med icke-kontakt termometrar vid mätning av temperatur på avstånd. För unga mödrar är en sådan enhet helt enkelt oersättlig, så att du enkelt kan lära dig barnets tillstånd. För att få data, ta bara enheten i pannan på barnet och informationen kommer att visas på displayen. Kostnaden för sådan utrustning är 7-8 gånger högre än priset på en kvicksilvertermometer, men den infraröda termometern är säker att använda och visar ett resultat inom 1-2 sekunder.

3 LAICA SA5900


Perfekt för föräldrar till nyfödda
land: Italien (producerat i Italien och Kina)
Genomsnittligt pris: 2200 gnidning
Betyg (2019): 4.7

En funktionell infraröd termometer kan mäta temperaturen inte bara av kroppen utan också av vatten, luft och ytor. Det är mycket uppskattat av unga mödrar - med en enhet kan du kontrollera temperaturen på vattnet i badrummet, i plantskolan och mäta det i ett barn. Tillverkaren hävdar ett minsta fel på 0,1 ° C, hans ord bekräftas av de flesta användarrecensioner. Men några av dem hävdar att felet vid temperaturer över 37˚є är 1,5-2˚є. Detta kan bero på både produktens fabriksbröllop och fel mätning. Vid köp är det rekommenderat att vara uppmärksam på ursprungslandet - italienska enheter är bättre och mer exakta än kinesiska.

Minnesloggen är utformad för de senaste 32 mätningarna, tack vare vilken det är möjligt att kontrollera temperaturfluktuationer under dagen och hela sjukdomen. En karakteristisk nackdel med modellen är felaktig mätning av lufttemperaturen i rummet. Han klarar sig helt enkelt av andra uppgifter.

fördelar:

 • hög mätnoggrannhet med en noggrannhet av 0,1 ° C;
 • rymlig minnesbok;
 • mångsidighet;
 • prisvärd kostnad.

nackdelar:

 • klarar inte mätningen av lufttemperaturen;
 • Det finns mindre exakta kopior av kinesisk produktion.

2 Sensitec NF-3101


Den bästa mätnoggrannheten
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 3221 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Infraröd termometer Sensitec NF3010 är en av de mest sålda modellerna i Ryssland, som produceras i Nederländerna. Det finns en datakalibreringsfunktion som sparar resultaten för ytterligare jämförelse. Den har en bakgrundsbelyst flytande kristalldisplay och möjligheten att välja temperaturmätningsläge: för kropp och yta på en vätska. Avancerat gränssnitt, du kan välja ett mätsystem - Celsius eller Fahrenheit. Det finns en auto-off-funktion.

Tillverkaren ger en garanti om 12 månader. Sensitec utrustning används av professionella läkare på sjukhus och kliniker. I konfigurationen till termometern finns ett omslag, detaljerade instruktioner och en skruvmejsel för att byta batteri. Bekvämt kan du stänga av ljudet och inte väcka barnet. Noggrannhet i olika enheter är annorlunda. I recensionerna noterar vissa användare det här mönstret i mätningar: upp till 37 °, ett fel på 0,3 °, efter - 1 ° och 1,2 ° grader, men det kan bero på en överträdelse av mätreglerna. Termometerföretaget Sensitec har förtroende för både proffs och vanliga användare.

fördelar:

 • bekväm hantering;
 • utökad utrustning
 • möjlighet till kalibrering
 • rekommenderas av experter.

nackdelar:

 • eventuella fel i mätningar.

Användbara tips för att använda en infraröd kontaktfri termometer:

 • före mätning, ta bort hår och torka svett från pannan;
 • välj rätt mätläge: för kropp och yta;
 • Håll enheten på ett avstånd av 5-15 cm innan den speciella signalen låter.
 • Övervaka batteriladdningen, om laddningen slutar, är allvarliga fel möjliga.
 • Mät med åtminstone en minuts intervall
 • Försök att inte röra skärmen med fingrarna, torka den med en speciellt blötad trasa.
 • Kontrollera före mätningen noggrannheten i mätningarna med en kvicksilvertermometer. Om skillnaden inte överstiger 0,1-0,3 ° C, fungerar enheten korrekt, om felet är mer än 1 ° C - utrustningen behöver kalibreras.

1 CS Medica KIDS CS-88


Minsta fel, stor minneslogg
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 1950 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Rimligt noggrann infraröd kontaktfri termometer. Tillverkaren hävdar ett maximalt tillåtet fel på 0,2 ° C, men vissa användare skriver att det kan vara högre. Men jämfört med andra liknande termometrar är negativa recensioner av denna modell mycket mindre. Lika snabbt och effektivt mäter temperaturen i kroppen, vattnet, barnmat.

Åtgärder mycket snabbt - i 1 sekund, efter mätets slut, ger en signal. Tack vare den bakgrundsbelysta displayen på natten kan du inte sätta på ljuset, stör inte utan att behöva ett sjukt barn. En ytterligare fördel är mätminnet för 24 celler, vilket möjliggör spårning av förändringen i barnets temperatur under sjukdomen. Fördelarna med denna modell är mycket större än nackdelarna.

fördelar:

 • användarvänlighet;
 • hög noggrannhet för infraröd termometer
 • liten storlek och ljushet;
 • mätlogg.

nackdelar:

 • vissa kommer inte över mycket exakta exemplar.

De bästa elektroniska termometrarna för barn

Termometrar av denna typ har en känslig sensor i ena änden som svarar mot olika temperaturer i kroppen och miljön. Elektroniska termometrar är inte lika korrekta som kvicksilvertermometrar, men deras fördelar lågt pris Mätningstiden beror på modellen, vanligtvis 2-4 minuter. Elektroniska termometrar är gjorda av plast, så om de är skadade är de inte farliga. Mätningar kan göras oralt, rektalt och i armhålan.

3 B.Well Duckling


Den mest intressanta designen
land: Storbritannien (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 330 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Elektronisk termometer för axillär temperaturmätning med en mycket intressant design i form av en anka i slutet. Barn använder det med glädje och utan övertalning. Termometern för barn är gjord av en tillräckligt känd engelsk tillverkare - vanligtvis är kvaliteten bra, men det finns också negativa recensioner med klagomål om stort fel. Den angivna mättiden är 10 sekunder, för att få ett verkligt vittnesbörd måste barnet hålla en termometer upp till 6 minuter. För att uppnå mer exakta indikatorer rekommenderar vissa användare att mäta temperaturen i munnen och hålla det lite tid efter pipen.

Termometern stängs av automatiskt, även om du glömmer att stänga av den, vilket garanterar en lång batteritid på upp till ett år (beroende på användningsaktiviteten). Inkluderad med termometern är ett plastfodral.

fördelar:

 • intressant design som barn gillar;
 • ganska noggrann temperaturmätning;
 • säkerhet;
 • låg kostnad

nackdelar:

 • istället för 10 sekunder, bör temperaturen mätas inom 4-6 minuter.

2 Omron Eco Temp Basic


Högkvalitativ termometer från en ansedd tillverkare
land: Kina (Japan)
Genomsnittligt pris: 360 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Omron introducerar en ny generation elektronisk termometer. Ursprungsland - Kina, tillverkat av projekt av japanska ingenjörer. I den billiga enheten betraktas alla standardindikatorer, och dessutom tillkommer ytterligare alternativ: vattentäthet och attraktiv design. Kontrollen görs med en knapp. Väskan är hållbar och säker att använda - tillverkad av nickel, vikt är bara 11 gram. För enkelhetens skull tillhandahålls ett skyddshölje.

Detaljerade instruktioner på engelska och ryska är anslutna till termometern. Tillverkaren via detaljhandelsnät ger en garanti på 3 år. Av bristerna - batteriet sätter sig snabbt ner, och därför kan avläsningarna vara felaktiga. Med ett bra batteri fungerar det med ett minsta fel på 0,1-0,2 ° C.Omron termometer är en billig och effektiv apparat för mätning av temperatur hos barn och vuxna.

fördelar:

 • hög mätnoggrannhet;
 • bra kvalitet;
 • rimligt pris.

nackdelar:

 • spetsen böjer inte;
 • instanser med större noggrannhet finns.

1 Canpol Babies Digital


Den bästa elektroniska termometern
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 821 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Mycket positiv feedback har tjänat Canpol Babies elektroniska termometer av taiwanesiskt ursprung. Läsningarna är stabila, även om de kan skilja sig åt med 0,8-1 ° C. Den har ett mjukt spets som böjer och vrider, så att termometern är perfekt fastsatt på vilken del av kroppen som helst. Enheten har en speciell sensor som informerar om mätens slut. Skalet är plast, enheten är lätt, bekväm att ta med dig. Bildskärmen är liten, men bokstäverna är stora, lätta att läsa.

Termometern är tillverkad av säkra material, inte utsuger lukt och innehåller inga färgämnen. Enligt konsumentrecensioner ger endast mätningstiden besvär - 3-4 minuter. Vid den här tiden måste du behålla barnets stillhet och distrahera honom med en leksak. Motståndskraftigt i daglig användning, det är lätt att rengöra med en vanlig trasa, tål även vattenintressen.

fördelar:

 • bekväm att använda;
 • orsakar inte allergier
 • hög mätnoggrannhet.

nackdelar:

 • lång mätning.

De bästa termometrarna-armband för barn

Principen för armbandstermometern är en konstant temperaturreglering, när den fastställda standarden överskrids skickar enheten en varningssignal till någon elektronisk enhet. Gadgeten låter dig övervaka barnets tillstånd medan du sover eller går. Information om temperaturen kan överföras via Internet till en läkare eller lagras i "molnet".

3 Xiaomi Miaomiaoce Smart


Konstant temperaturövervakning
land: Kina
Genomsnittligt pris: 1690 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Denna termometer hör inte till kategorin armband, men närmare dem i prestanda än de viktigaste typerna av termometrar. Detta är en unik produkt av sin typ från företaget Xiaomi, känt för den ständiga utvecklingen av innovativa lösningar. Termometern är en liten (17 mm) silikonbricka med en metallbas. Den är fäst på huden med en speciell klisterplatta, på grund av sin låga vikt (8 gram) är den praktiskt taget inte känd på kroppen. Denna "bricka" är en sensor som ansluter till en smartphone via en speciell applikation och överför all inspelad data till den. Termometern kan fungera upp till 20 dagar i rad. När temperaturen stiger på smarttelefonen låter larmet.

Silikonfodralet och packningarna för fixering är hypoallergena, så termometern kan användas för att övervaka temperaturen även hos nyfödda. Sensorn är bäst fixerad i bröstet. Enligt tillverkaren är felet inte mer än 0,1 ° C, vilket bekräftas av feedback från många användare.

fördelar:

 • unik design;
 • konstant övervakning av barnets temperatur
 • hög mätnoggrannhet;
 • minsta vikt och storlek.

nackdelar:

 • Termometern säljs inte i vanliga apotek, det måste beställas via Internet.

2 Turbo smart


Mest lönsamma
land: Kina
Genomsnittligt pris: 1990 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Turbo Smart Thermometer Armband rekommenderas för barn upp till 3 år. Lätt att använda - för att hantera det räcker det att ladda ner en av de fria programmen som anges i anvisningarna och synkronisera enheten med din telefon eller surfplatta. Enheten sparar data för dagen och genererar ett schema för att sänka och höja temperaturen.

Tillverkaren ger en 3 års garanti. Remmen är tillverkad av mjukt tyg som inte skadar barnets hud. Armbandet bryr sig inte om barn, det är svårt för barnet att riva av det självständigt. Kundrecensioner bekräftar mätningens höga noggrannhet, avvikelser är möjliga vid 0,1-0,3 ° C, men endast med bra fixering. Om termometern glider ner från armhålan, är det allvarligare avvikelser. I beskrivningen av produkten finns en fras som armbandstermometern är en hjälpanordning för ytterligare kontroll. Så använd endast armbandet i behandlingen av barnet uteslutande.

fördelar:

 • noggranna avläsningar;
 • billigare än liknande anordningar;
 • bekvämt att använda.

nackdelar:

 • För noggrannhet krävs en stram fixering i armhålan.

1 ITherm iFever


Den bästa intelligenta termometern för barn
land: Japan (Kina)
Genomsnittligt pris: 4150 gnidning
Betyg (2019): 5.0

Enheten är speciellt utformad för barn. Tillåt utan en vuxen att mäta temperaturen, till och med en nyfödd. Remmen är lätt justerbar och fast i armhålan. Drivs av CR-batteri. Data överförs via Bluetooth 4.0, med en räckvidd på upp till 18 meter. Särskilt relevant enhet under sjukdoms första dagar, när temperaturen stiger konstant och spasmodiskt. Enheten gör att du kan ta reda på barnets tillstånd utan att störa honom eller störa sömnen. ITherm iFever-armbandstermometern är tillverkad av säkra material och även med ökad aktivitet är elementen inte farliga för barnet.

Du kan bara köpa en armbandstermometer på leverantörernas webbplatser, på apotek hittar du inte sådan utrustning. Priset är 2 gånger kostnaden för infraröda termometrar.

fördelar:

 • förmågan att spåra temperaturförändringar i online-läget;
 • användarvänlighet;
 • noggrannhet av data.

nackdelar:

 • högt pris;
 • kan inte hittas på den fria marknaden.

De bästa nippeltermometrarna för de små

Det är mycket bekvämt för nyfödda och små barn upp till ett och ett halvt år för att mäta temperaturen med en elektronisk termometer-spen. Det ger ganska noggranna avläsningar på 3-5 minuter. Sådana termometrar är mycket billigare än infraröd och ännu mer så armband, och det är väldigt enkelt att mäta temperaturen hos ett litet barn med dem.

3 Tal 2909


Den bästa termometerns nippel för nyfödda
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 424 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Denna elektroniska termometer är lämplig för mätning av temperaturen hos barn från födseln på grund av bröstvårtets lilla storlek. Den är tillverkad av mjuk silikon, har en ortodontisk form. Att använda en termometer är mycket enkelt och bekvämt - indikatorerna visas på den digitala displayen 300 sekunder efter mätningens början. Väskan är vattentät, vilket förenklar vården av enheten.

Mätningsändsignalen är tyst, vilken användare anser ett plus. – Detta ljud stör inte det sovande barnet. Mätnoggrannheten är hög - avvikelsen från läsningen av en kvicksilvertermometer överstiger inte 0,1 ° C. Den enda nackdelen är att det inte finns någon bakgrundsbelysning för att mäta temperaturen i mörkret.

fördelar:

 • minsta felet i jämförelse med kvicksilvertermometern;
 • vattentät väska;
 • ortodontisk nippelform.

nackdelar:

 • ingen displaybelysning.

2 B.Well Quick


Minsta mättid
land: Storbritannien (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 508 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Detta är ett utmärkt alternativ för små barn som är vana vid bröstvårtan. Enheten är väldigt bekväm, barn spekar inte ut det, några faller somna med den. Det är lämpligt att använda termometern under ett barns sömn. Jämfört med andra termometrar av denna typ utförs mätningen under minsta tidsperiod - 90 sekunder. Noggrannhet av mätvärden i jämförelse med en kvicksilvertermometer i en höjd - felet överstiger inte 0,1 ° C.

För barnet är enheten helt säker - tillverkad av högkvalitativa hypoallergena material, innehåller inte små delar. Men som med andra termometrar av denna typ, finns det en chans att barnet inte kommer att tycka om nipplarna.

fördelar:

 • hög noggrannhet;
 • kvalitetsproduktion och säkra material;
 • minsta mättid.

nackdel:

 • Beroende på de enskilda egenskaperna hos barnet kanske det inte är formen på bröstvårtan.

1 Liten läkare LD-303


Hög noggrannhet och bekvämlighet
land: Singapore (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 386 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En barntermometer, gjord i form av en bröstvårtor, blir en frälsning för mödrar till spädbarn och oroliga äldre kvinnor, som har svårt att mäta temperaturen med en vanlig termometer. Basen är gjord av plast, själva nippeln är tillverkad av säker silikon. Minsta felet är inte mer än 0,1 ° C. Detta bekräftas av många användarrecensioner - de skriver att avläsningarna nästan sammanfaller med den vanliga kvicksilvertermometern.

Det är lätt att använda det - du måste trycka på en knapp, vänta tills Lo-symbolen visas och placera barnets bröstvårtor i munnen. Mätresultaten kan ses efter pipen. Batteritermometern är konstruerad för att användas i 100 timmar. Även med tillräckligt många mätningar är det tillräckligt för den tiden tills barnet ger upp bröstvårtor.

fördelar:

 • snabb och exakt temperaturmätning
 • användarvänlighet;
 • prisvärd kostnad.

nackdelar:

 • Vissa barn kanske inte gillar formen på bröstvårtan.
Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av termometrar (termometrar) för barn?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 230
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
5 kommentar
 1. Jeanne
  Vi använder Sensitec 401 infraröd termometer. Mycket bekvämt, snabbt och korrekt. Detta är den enda termometern som kan kalibreras med en kvicksilvertermometer. Med ett ungt barn är detta det enda sättet att mäta temperaturen.
 2. Maria
  Vi har en B.Well-termometer (var i en presentförpackning på modersjukhuset). Först trodde jag nonsens, kommer att ligga. Men överraskande visade sig det vara ganska noggrant och mycket lätt att använda. Det är bara nödvändigt att studera instruktionerna. Det mäter kroppstemperaturen genom örat och på pannan. Det kan också mäta temperaturen på vatten, luft, mat. Exceptionellt användbar och högkvalitativ sak.
 3. Dinara
  Stämmer också med yttrandet från Joan. Termometer Sensitek bra, snabb och korrekt. Vi gick igenom många termometrar, men de är mycket nöjda. Kalibreringsfunktionen hjälper mycket när termometern misslyckas.
 4. Larissa
  Nyligen köpt en termometer, för övrigt Sensitek. Vi tyckte också om det, det hjälper väl, speciellt vid sjukdom. Särskilt så är det en kalibrering
 5. Alena
  Jag håller tidigare kommentarer, vi har också en känslig sensortermometer, en bra och billig termometer. Det viktigaste som visar exakt och snabbt

betyg

Hur man väljer

recensioner