15 bästa probiotika

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa mono- och multikomponent-probiotika

1 Bifidumbacterin Bäst för hela familjen
2 Lactobacterin Lämplig för nyfödda
3 Enterol Det bästa efter att ha tagit antibiotika
4 Atsipol Maximal nytta - minimala kontraindikationer
5 bifiform Stärker immunförsvaret

Bästa sorptionsprobiotika

1 Baktistatin Bättre reglering av tarmmikroflora
2 Probifor Effektiv med förgiftning. Säker på alla åldrar, från födseln
3 Linex Producerar B-vitaminer
4 BIFIDUM BAKTERIN FORTE Tar snabbt bort toxiner från kroppen
5 ecofloristic Säker och effektiv mot förgiftning

Topsynbiotik

1 Maksilak Bästa prestanda. Mest populära
2 BION-3 Probiotisk med vitaminkomplex
3 Normoflorin Den mest naturliga kompositionen, lämplig för nyfödda
4 Biovestin - Lacto Hög absorptionshastighet för läkemedlet
5 NARINE FORTE Mjölkproducerad mjölkprodukt

Probiotika är läkemedel som innehåller levande bakteriestammar. Verktyget implementeras i olika former av frisättning och med olika kompositioner. Det finns inte bara en-komponent probiotika, där endast en typ av mikroorganismer är närvarande, men också multikomponent. Drogens unika egenskaper bidrar till att uppnå följande resultat:

 • förstärkning av immunsystemet
 • återställande av mikroflora och tarmslimhinna efter att ha tagit antibiotika;
 • lägre blodkolesterol;
 • snabb eliminering av toxiner och allergener;
 • normalisering av Ph-balans i tjocktarmen;
 • förbättra absorptionen av vitaminer och mikroelement.

Nedan är de bästa probiotika enligt läkare och patientrecensioner. Observera - informationen tillhandahålls endast för informationsändamål och är inte en guide till köpet. För råd bör du kontakta experterna!

Det finns kontraindikationer. Kontrollera med din läkare.

De bästa mono- och multikomponent-probiotika

Monokomponent-probiotika innehåller endast en bakteriell stam. Dessa kan vara: bifidobakterier, laktobaciller, E. coli eller baciller. Sådana läkemedel klassificeras som probiotika av den första generationen. Det är exakt sammansättningen av det allra första sättet att förbättra tarmmikrofloran. Sammansättningen av multikomponent-probiotika innefattar från 2 till 30 stammar eller flera typer av levande bakterier. Till exempel kan i en beredning det finnas fyra typer av laktobaciller eller en blandning av bifidobakterier och mjölkstreptokocker. På grund av den mer komplexa sammansättningen påverkar polykomponent-probiotika omfattande mikrofloran i tarmarna.

5 bifiform


Stärker immunförsvaret
land: Danmark
Genomsnittligt pris: 472 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Sammansättningen av symbiotisk "Bifiform" innefattar enterokocker och stammar av bifidobakterier. Aktiva substanser normaliserar matsmältningssystemet, så probiotikum används för att behandla och förebygga dysbios hos barn och vuxna. Det bekämpar också förstoppning och diarré. Läkemedlet stärker immunsystemet och fungerar som en förebyggande åtgärd mot infektionssjukdomar.

För vuxna säljs läkemedlet i form av tabletter eller kapslar. För barn är frisättningsformuläret mer varierat. "Bifiform Baby" presenteras i form av ett pulver för att förbereda en lösning med en orange-hallon smak. Med samma smak finns det tuggbara tabletter "Bifiform Kids". Och för mycket unga patienter produceras Bifiform Baby oljelösning.

Indikationer för användning:

 • förebyggande och behandling av dysbios
 • förstoppning och diarré.

Kontraindikationer:

 • individuell intolerans.

4 Atsipol


Maximal nytta - minimala kontraindikationer
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 337 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

"Acipol" framställs i kapslar innehållande kefir svamp och acidofila laktobaciller. Eftersom skalet är gelatinöst, rekommenderas att öppna kapseln och blanda innehållet i en tesked vatten eller mjölk innan du tar symbiotiska för små barn. Probiotiska är godkända för användning av barn äldre än tre månader.

Verkan av de aktiva substanserna i läkemedlet liknar antibiotika. Verktyget skapar ogynnsamma förhållanden för patogena mikrober, därför normaliserar det enkelt balansen i tarmmikrofloran. Probiotiska används för att förebygga och behandla dysbakterier, som härrör från undernäring eller antibiotika. Det ingår ofta i komplex behandling av mag-tarmkanalen, till exempel med kolit och enterokolit.

Indikationer för användning:

 • tarminfektioner och dysbios
 • minskning av förgiftning under matförgiftning;
 • kronisk enterokolit och kolit.

Kontraindikationer:

 • känslighet för komponenter.

3 Enterol


Det bästa efter att ha tagit antibiotika
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 450 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Multikomponent probiotisk "Enterol" utvecklad av franska forskare. Sammansättningen av symbioten inkluderar saccharomyces bollardi - det är levofiliserade bakterier, och laktosmonohydrat fungerar som hjälpämne. Efter att ha uppfyllt sin huvudsakliga funktion utsöndras jästsvampar naturligt från kroppen. Finns i kapslar eller pulverväskor.

Oftast är "Enterol" ordinerat efter en kurs att ta antibiotika. Probiotiska bekämpar orsakerna till diarré, vilket kan uppstå genom matförgiftning eller dysbakteriöshet. Verktyget kan inte tas till barn under 1 år utan recept.

Indikationer för användning:

 • diarré;
 • rotavirusinfektion;
 • irritabelt tarmsyndrom.

Kontraindikationer:

 • allergiska reaktioner eller hög känslighet för beståndsdelarna;
 • graviditet och amning.

2 Lactobacterin


Lämplig för nyfödda
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 140 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Probiotiska av den första generationen "Lactobacterin" skapades på basis av en komponent - levande laktobaciller. Efter att ha trätt in i tarmen producerar de mjölksyra, vilket skapar gynnsamma förutsättningar för bildandet av fördelaktiga bakterier. Den aktiva beståndsdelen bekämpar stafylokocker, proteus och intestinala pinnar. "Lactobacterin" är tillåtet för spädbarn från den första dagen i livet. Probiotiska har praktiskt taget ingen kontraindikationer och biverkningar, därför kan den inte skada de omogna tarmarna hos nyfödda.

Läkemedlet är tillgängligt i pulverform, förseglad i flaskor. I varje förpackning finns 10 sådana flaskor. Det är möjligt att ansöka betyder högst 10 dagar. Verktyget är resistent mot antibiotika, så det kan användas samtidigt med antibakteriella läkemedel.

Indikationer för användning:

 • tarminfektioner och dysbios
 • diarré;
 • nedsatt tarmfunktion hos nyfödda.

Kontraindikationer:

 • vulvovaginit.

1 Bifidumbacterin


Bäst för hela familjen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 232 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En framträdande representant för den första generationen probiotika är Bifidumbacterin. Enkomponentläkemedel finns i form av tabletter, droppar, pulver och ljus. Verktyget förbättrar metaboliska processer, förbättrar immunitet och normaliserar tarmens arbete både hos vuxna och barn från 6 månader. Det är värt att notera att halvåriga bebisar bara kan ta "Bifidumbacterin" i pulver, de andra formerna för frisättning är tillåtna för användning från 3 år. Om barn vägrar ta läkemedlet, får man bereda en lösning baserad på bröstmjölk.

Den aktiva ingrediensen i läkemedlet är bifidobakterier, vilka är aktiva mot Escherichia coli-stammar, jästliknande svampar och stafylokocker. Behandlingstiden bör inte vara längre än 14 dagar. För att förlänga mottagningsperioden kan endast den behandlande läkaren.

Indikationer för användning:

 • struma;
 • tarminfektioner;
 • kolik.

Kontraindikationer:

 • individuell intolerans
 • allergisk mot probiotiska.

Bästa sorptionsprobiotika

Denna kategori innehåller de bästa probiotiska komplexen, som förutom levande mikroorganismer innefattar en sorbent. I beredningen kombineras bakterier i små kolonier (20-180 levande celler), vilka är fixerade på sorbenter, oftast är det aktivt kol. Detta ökar överlevnaden av mikroorganismer i magen. Produkten med en sådan komposition rensar försiktigt och effektivt tarmarna, återställer kolonier av fördelaktiga bakterier, förhindrar förgiftning och andra magproblem.

5 ecofloristic


Säker och effektiv mot förgiftning
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 125 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Innovativt läkemedel 4 generationer probiotika. Samtidigt kombinerar egenskaperna hos probiotiska, sorbent och prebiotiska. Förstörande patogener, fullständigt bevarar näringsämnen, vitaminer, mineraler, aminosyror. Innehållet i bifidobakterier och laktobaciller bevarar tarmarna med bra mikroflora. Avlägsnande av förgiftning av olika ursprung sker på kort tid, vilket framgår av en minskning av antalet eosinofiler i blodet. Läkemedlet anses vara det säkraste bland analoger, återställer lika effektivt kroppen efter diarré och förstoppning, skadar inte matsmältningsorganets slemhinnor.

Preparatet innehåller inga konserveringsmedel, genetiskt modifierade bakterier, vilket ökar säkerheten under behandlingen. Rekommendera att ta 10 minuter före en måltid, spädning i en liten mängd vatten. Tillåtet att blanda med gelé. Kursen går upp till 14 dagar. Barn upp till 5 år, en engångsdos - 3 g per mottagning, upp till 10 år - 5 g, vuxna också, 5 g, men upp till 3 gånger om dagen.

4 BIFIDUM BAKTERIN FORTE


Tar snabbt bort toxiner från kroppen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 215 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Probiotiskt komplex finns i form av kapslar eller pulver. Levande bifidobakterier sorberade på aktivt kol koloniserar tarmmikrofloran enhetligt. Aktiva ingredienser normaliserar mikrofloran och kol eliminerar förgiftning. Drogen eliminerar mycket snabbt matsmältningsorganen i avfallsprodukterna från skadliga bakterier, tar bort giftiga ämnen och återställer kolonierna av fördelaktiga mikroorganismer.

Probiotiska föreskrivs inte bara för matsmältningsbesvär, utan även före planerad operation eller efter operation. Läkemedlet eliminerar lätt förgiftning, förstoppning och diarré. En nyfödd är ordinerad ett botemedel från den första dagen i livet endast i pulver, kapslar är tillåtna från tre år.

Indikationer för användning:

 • förgiftning och allergier;
 • förstoppning eller diarré
 • tarminfektioner.

Kontraindikationer:

 • laktasbrist;
 • Individuell intolerans mot läkemedlets komponenter.

3 Linex


Producerar B-vitaminer
land: Slovenien
Genomsnittligt pris: 263 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den aktiva substansen i läkemedlet "Linex" är libenin, innehållande stammar av levande laktobaciller, bifidobakterier och enterokocker. En gång i tarmen börjar fördelaktiga mikroorganismer inte bara att föröka sig aktivt, men också för att syntetisera vitaminerna B1, B2, B6, B12 och K. Mjölksyrabakterier ökar surheten i tarmmikrofloran, vilket leder till inhibition av tillväxt och utveckling av patogena mikroorganismer. Aktiva substanser ger inte patogener att klibba i tarmväggen.

Formen av läkemedelskapslarna. "Linex" är säkert för hälsa med korrekt dosering. Verktyget är ordinerat även för spädbarn, men det rekommenderas att försiktigt avlägsna innehållet i kapseln och blanda med bröstmjölk eller formel.

Indikationer för användning:

 • behandling och förebyggande av dysbios
 • gas eller halsbränna
 • diarré eller förstoppning.

Kontraindikationer:

 • överkänslighet mot komponenterna.

2 Probifor


Effektiv med förgiftning. Säker på alla åldrar, från födseln
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 684 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Det består inte av enskilda celler av bifidobakterier, utan av små kolonier som ligger på mikropartiklar av aktivt kol. Antalet celler i en koloni når 180 bitar.När de släpps in i tarmarna, börjar de aktiv reproduktion, vilket hjälper till att snabbt återställa den fördelaktiga mikrofloran. Probifor är en effektiv kämpe mot diarré och förgiftning. Hjälpämnet är laktos i det.

Det finns inga åldersgränser för upptagande. Ett effektivt probiotikum ordineras i postoperativ period. Läkare råder att ta det före operation, förlossning. Indikationerna för att starta medicinen är hudsjukdomar, bakterieinfektioner och allergier. Finns i pulver eller kapselform. De tas med måltider, drick mycket vatten, kefir eller yoghurt. För ett barn i det första året av livet, är det nödvändigt att späda pulvret med vatten innan du tar det. Mängden mottagning - upp till 7 år 1 kapsel 4 gånger om dagen. Över 7 år gammal - 3 stycken 2 gånger om dagen. Om symtomen kvarstår, förlängs behandlingen från 3 till 5 dagar.


1 Baktistatin


Bättre reglering av tarmmikroflora
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 860 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Läkemedlet innehåller en zeolit ​​som avlägsnar giftiga ämnen och allergener från kroppen, förbättrar parietal digestion i tarmarna. I probiotika finns det inga levande bakterier, men det finns en vätska som produceras av höbacillus, som är rik på vitamin E. Det selektivt påverkar den intestinala mikrofloran, förstör patogen och behåller välgörande bakterier. En substans som liknar interferon ingår i Baktistatin, vilket ökar immuniteten mot virus. Sällan intolerans mot drogen. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor på grund av brist på forskning.

Enligt patientrecensionerna, i början av behandlingen försvinner kramp och uppblåsthet, och stolen normaliserar. Tilldela en agent för behandling av dysbios, gastrit, allergier. Läkarna rekommenderar att man tar det efter antibiotika, när det finns stor sannolikhet för obalans i mikrofloran. Läkemedlet ska vara strikt enligt instruktionerna: Vuxna - 1-2 kapslar tre gånger om dagen i matprocessen. Barn från 6 år - upp till 2 stycken per dag.

Topsynbiotik

Synbiotika är läkemedel som innehåller probiotika och prebiotika. Probiotika är levande bakterier som tillhör den normala intestinala mikrofloran. Prebiotika är organiska kemikalier som skapar idealiska förhållanden för normalisering av tarmmikroflora. Komplexa droger hanterar perfekt matsmältningsbesvär, som i en kapsel är inte bara användbara mikroorganismer, men också ett näringsämne för dem.

5 NARINE FORTE


Mjölkproducerad mjölkprodukt
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 350 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Sammansättningen av flytande probiotika innefattar en speciellt skapad stam av acidobakterier "Narine TNSI", som är väletablerad på slemhinnorna i mag-tarmkanalen. Verktyget slåss med alla kända patogener. Tillsammans förblir bifidobakterier och acidobakterier långsiktiga, vilket innebär att effekten av normalisering av tarmmikrofloran är längre.

Drycken rekommenderas för användning hos vuxna och barn med dysbios och tarminfektioner. "Narine Forte" ordineras efter lång tid att ta antibiotika eller hormonella preparat, samt efter strålning eller kemoterapi. Verktyget normaliserar tarmarna efter klimatförändringen. Det kan ta framtida mammor, kvinnor under amning, såväl som nyfödda eller för tidiga barn.

Indikationer för användning:

 • vitaminbrist;
 • alkoholförgiftning;
 • dysbakteriosprevention.

Kontraindikationer:

 • individuell intolerans.

4 Biovestin - Lacto


Hög absorptionshastighet för läkemedlet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 506 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Laktobaciller och bifidobakterier, som ingår i produkten, tillhör en sådan stam, som har en hög reproduktionshastighet. De förstör patogena bakterier, som snabbt mättar kroppen. Runt omkring dem skapas en biologisk miljö som förhindrar penetrering av patogena mikrober. Biovestin-Lacto är en av de bästa läkemedlen för gravida och ammande kvinnor som har matsmältningssvårigheter och lider av förstoppning.Verktyget rekommenderas för tillträde till personer som genomgår kemoterapi, strålbehandling.

Tillåtet till nyfödda. Kontraindikation anses vara individuell immunitet. Förvaras i kylskåp, men i en svag kylning. Förvaringstid upp till två månader. Dosen av daglig intag av vuxna ska inte vara högre än 12 ml. Drick bättre omedelbart innan du äter. Med förebyggande syfte ta 30 dagar 3 gånger om året. En förpackning är en vecka. Enligt patientrecensioner tolereras läkemedlet lätt, det finns en ytterligare rengöring av huden från inflammation, eliminering av flatulens.

3 Normoflorin


Den mest naturliga kompositionen, lämplig för nyfödda
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 400 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

"Normoflorin" är ett effektivt biokomplex mot intestinal dysbios. Det förbättrar peristaltiken, återställer mikroflora, minskar kolesterol. Den baseras på tre komponenter: metaboliter, laktitol och bakterier (bifido och lakto). Tillsammans har de en aktiv positiv effekt på matsmältningssystemet. Läkemedlet är lämpligt även för personer med intolerans mot laktos och koers mjölkprotein. En viktig egenskap anses vara en helt naturlig komposition.

Tillverkaren producerar tre typer av "Normoflorin", som är något annorlunda i kompositionen. Men oftast rekommenderas de att ta in komplexet. Probiotiska har varit på marknaden i över 20 år. Det är ett komplex av användbara ämnen som kan hjälpa till även med kroniska gastrointestinala sjukdomar (sår, gastrit etc.). Satsen innehåller en mätkopp. Verktyget används för förebyggande och behandling av dysbios hos barn och vuxna. Innehåller inte färgämnen och konserveringsmedel.

Indikationer för användning:

 • magsår, kronisk gastrit, etc .;
 • laktasbrist;
 • struma;
 • störd mikrobiocenos.

Kontraindikationer:

 • individuell intolerans mot komponenterna.

2 BION-3


Probiotisk med vitaminkomplex
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 859 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Sammansättningen av probiotika innefattar bifidobakterier och laktobaciller. Det anses vara det bästa läkemedlet med högt innehåll av vitaminer och mineraler. Berikar kroppen med B-vitaminer, folsyra, C-vitamin, E, biotin och andra. På grund av denna rika komposition ökar immuniteten, balansen av mikroorganismer efter att antibiotika återställs. Antalet ämnen täcker fullt ut barnets dagliga behov och en vuxen i dem. Tabletterna löser sig snabbt efter konsumtion, näringsämnen träder in i blodomloppet och mättar kroppsvävnad, metabolism aktiveras.

Ett modernt effektivt läkemedel rekommenderas att tas för profylax, från och med 14 års ålder. Ta 1 tablett per dag i 30 dagar. Förpackningen är avsedd för 1 kurs. På grund av det höga innehållet av näringsämnen före användning måste du konsultera en läkare. Vid njurinsufficiens, hyperkalcemi, dysfunktion i sköldkörteln, är administrering av ett medel begränsat eller förbjudet.


1 Maksilak


Bästa prestanda. Mest populära
land: Polen
Genomsnittligt pris: 440 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Biologiskt aktiv tillsats "Maksilak" är en av de mest populära enligt läkare och patientrecensioner. Preparatet består av levande laktobaciller (4 arter), bifidobakterier (3 arter), laktokocker och streptokocker, och för att skapa bekväma förhållanden används den prebiotiska oligofruktosen. Denna kombination hämmar effektivt skadliga bakteriers aktivitet och stoppar deras reproduktion.

Läkemedlet kan ta inte bara vuxna, men även barn i åldrarna 3 till 14 år, under förutsättning att alla recept från läkaren som behandlas är uppfyllda. Synbiotisk är tillgänglig i kapselform med den innovativa patenterade Multi Resistant Encapsulation (MURE) beläggningen.Kapslar behåller mikroorganismernas livskraft även vid aggressiva miljöpåverkan, så verktyget kan lagras vid höga temperaturer.

Indikationer för användning:

 • långsiktig antibiotikabehandling;
 • diarré eller förstoppning
 • dysbios.

Kontraindikationer:

 • överkänslighet mot synbiotiska komponenter.
Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av probiotika?
Vi rösta!
Totalt röstat: 1228
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
11 kommentar
 1. Antonina
  Maxilak försökte och Linex, båda är bra, enligt min mening, men Maksilak arbetar snabbare. Av de snävt fokuserade probiotika hade Laktozhinal noterat att det också finns bakterier där, bara i hondelen. När dysbios på alla fronter är det bättre att samtidigt stödja tarmfloran och intim.
 2. ären
  Mikrofloran i tarmarna stördes och stafylokocker hittades i nasofarynxen. Såg kursen Normoflorinov. Mycket nöjd. Hon rådde sina brorson med frekventa förkylningar. De drack en kurs. För varje plockade upp programmet. Och mamma var nöjd. Det är väldigt bekvämt att ta en flytande form, från en sked eller från en mätbägare. Tack till normflorinen.
 3. ären
  Ja, ja, probiotika är inte bara för tarmarna! Laktozhinal behövs om dysbakterier i hondelen. Och för mag-tarmkanalen Narine gillar jag. Sådan kefirchik, vi dricker tillsammans med barnet och friskare)
 4. Helena
  Det är konstigt att det inte finns någon vitabiotisk probifid i listan. Jag gillar det mer, för efter det att resultatet är märkbart, förbättras hudens, hårets och det allmänna välbefinnandet. resten tar du, så du känner bara bubblan.
 5. Ivan
  I multikomponent-probiotika är det värt att lägga till "LB-komplexet" från institutet. En loppa Det är ett flytande probiotikum med 6 stammar av lakto- och bifidobakterier. Dessutom är paketet en hel kurs i receptionen i 25 dagar. Producerad vid Forskningsinstitutet i Nizhny Novgorod. Nu kan du köpa probiotika i Moskva.
 6. Vitali
  Översynen gjordes inte av alla tillverkare, men främst av dem som annonserar på TV.
  Därför föredrar jag personligen Bifidumbacterin i glas, den inhemska producenten Microgen och Evitalia Bifidum.
  Läs alltid kompositionen, graden och hur många stammar.
  försökt Linex, dyr annonserad dummy.
 7. Jeanne
  Vitaminer är viktigare för hud och hår. Famvital är till exempel bara för denna specificitet. Och från probiotika, kanske Bifillus närmade sig mig mest.
 8. Katia
  För mig är de bästa probiotika Lactobalance. Det är bekvämt att ta, även gav barnet, som piller dåligt - hon spädde innehållet i kapseln i vatten. Effekten är utmärkt
 9. Julia Timofeeva
  Jag försökte olika kosttillskott och med olika antal bakterier. Men de är alla i stort sett desamma, den enda skillnaden är antalet bakterier, och priset är inte alls litet. Så nu litar jag på probifida mer. Han och bakterier 2 arter innehåller, och inulin. Förutom vitamin B6 och zink. Som ett resultat, till priset av droger och effekten får jag ett anständigt plus.
 10. Christina
  Och vi dricker probiotika med hela familjen, särskilt efter att vi är sjuk med influensa eller ARVI som ett vänligt företag.Jag gillade laktobalans framförallt, jag ger det till mina barn.
 11. Liza
  Jag skulle ha lagt till Active Flora baby till den här listan! Mitt barn började skada sin mage efter att ha tagit antibiotika. Vi gjorde alla typer av test och visade sig vara dysbakterier på grund av bristen på bifidobakterier. Läkaren förskrivit droppar Active Flora baby. Efter några dagar efter att ha fått avföring tillbaka till normal, stannade smärtan i buken. Därför kan vi dra slutsatsen att det bidrar till att normalisera tarmmikrofloran.

betyg

Hur man väljer

recensioner