15 bästa handtorkar

plats

namn

Funktionsbedömning

Bästa billiga handtorkar

1 G-teq 8820 pw Det bästa förhållandet "priskvalitet"
2 Neoclima NHD 2.0 Ekonomisk strömförbrukning
3 PUFF-8814 Robust konstruktion
4 BXG-100 Praktisk beläggning
5 CONNEX Hd-850 Bästa pris

De bästa handtorkarna i mid-priced

1 MERIDA JUNIOR PLUS M88A Bättre säkerhet. Lågt ljud
2 KSITEX M-2008 JET Hög effektivitet
3 JOFEL AA14000 Bekväm installationsprocess. tillförlitlighet
4 NOFER BIG FLOW 2050 Lång livslängd
5 Ballu BAHD-2000DM Möjligheten att justera känsligheten

Bästa premium handtorkar

1 Dyson Airblade dB AB14 Den bästa funktionaliteten. Absolut säkerhet
2 Starmix XT 3000 Massage effekt. Pekskärm
3 Electrolux EHDA / BV-1900 Den mest pålitliga och slitstarka modellen
4 MITSUBISHI ELECTRIC JT-S2AP-S-NE Höghållfasthet fall. Inte rädd för alkali
5 Sonnen k7 Pålitligt metallfall. Trevlig design

Handtorken är en elektrisk apparat som med hjälp av en ström av varm luft hjälper till att torka våta händer. Tack vare det är torkningen snabb och bekväm. Apparaten är som regel utrustade med offentliga institutioner, till exempel restauranger, sjukhus, gym, kontor och andra platser med hög trafik. Torken är energieffektiv, varför den har blivit mycket populär.

Utrustningen är automatisk eller tryckknapp. Naturligtvis är de mest bekväma de första. För att välja önskad torkare måste du ha minst en liten uppfattning om produktens egenskaper: prestanda, ljudnivå, typ av enhet, energiförbrukning, garanti och pris. Vi kommer att prata om den sista punkten. Bedömningen av de bästa handtorkarna är uppdelad i priskategorier, som beskriver populära enhetsmodeller. Toppprodukterna valdes utifrån ovanstående artiklar och kundrecensioner.

Bästa billiga handtorkar

Kategorin representerar kinesiska modeller vars intervall är tillräckligt stort. Lågkostnadstorkare tenderar att torka sina händer länge, men det låga priset gör dem överkomliga för många anläggningar.

5 CONNEX Hd-850


Bästa pris
land: Kina
Genomsnittligt pris: 1 019 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Kompakt enhet är mycket hållbar. Tjock kropp bidrar till lång livslängd. Den moderna designen av modellen kommer att komplettera det inre av det offentliga rummet eller ett privat badrum. CONNEX Hd-850 kommer att utföra sin funktion på 15-20 sekunder. Snabbtorkning sker på grund av hög luftförmåga. Apparatens fall har en stänkskyddad beläggning. Rörelsessensorn svarar omedelbart till de hållna händerna. Det blir inte svårt att installera torken och det tar lite tid.

Enhetens fläktvärmare visar ström i drift. Lufthastigheten är 12 m / s. Alla dessa egenskaper gör det möjligt för oss att prata om designens kvalitet. Det är opretentiöst i tjänst. Det räcker bara en gång att torka den för presentabilitet. Köpare uppskattar enheten för sitt anständiga arbete, i kombination med billig kostnad. Nackdelarna innefattar endast det emitterade bruset, som är karakteristiskt för vilken som helst modell av torken.


4 BXG-100


Praktisk beläggning
land: Kina
Genomsnittligt pris: 1 310 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Miniatyrmodellen klarar effektivt sin huvuduppgift. Trots den låga kostnaden torkar den snabbt händerna. Den största fördelen med modellen är ekonomisk strömförbrukning - endast 1000W. Bostäder med dekorativa element kommer att se vackra ut i toaletten. En praktisk elektrisk apparat väger väldigt lite, vilket gör att den kan fixas på vilken vägg som helst, även den tunnaste. Långsiktig framgångsrik användning gynnar köpare.

Luften kommer ut ur enheten med en hastighet av 10m / s vilket är det bästa alternativet för högkvalitativ torkning. Funktionen för automatisk växling hänför sig till modellens plus.Det börjar omedelbart fungera när det upptäcker händer på flera centimeters nivå tack vare den inbyggda sensorn. Ytbeläggningen är matt, vilket ger originalitet till designen. Konstruktionens färg är vit, med tiden blir den inte gul och försämras inte. Konsumenterna är nöjda med köpet. Vissa kan inte vara nöjda med egenskaperna hos bruset från torken - de är lika med 50 decibel.

3 PUFF-8814


Robust konstruktion
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 1 048 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Torktumlare med höghållfast plast är lämplig för platser med medelhög koncentration av människor - kontor, små kaféer och andra. Det kommer också att fungera länge i hemmet, och kommer att lägga originalitet i badrumsinteriör. Tillräckligt tjocka väggar i fallet kan tala om enhetens styrka. PUFF-8814 har en bra ljudisolering - gör ett diskret ljud. Designen behöver ingen vård. Det är lätt att använda och bekvämt att använda.

Lufthastigheten på 80 grader är 6,1 m / s, vilket gör det möjligt att torka våta händer med hög kvalitet. På cirka 15-20 sekunder hanterar torken sin huvudfunktion. Konsumenterna relaterar positivt till kostnaden för produkten, och efter exploatering noterar de sitt utmärkta arbete PUFF-8814. Dessutom en vacker design som de flesta användare. För enkel installation komplett med en torktumlare är ett speciellt fästelement. De mindre nackdelarna innefattar varaktigheten av torkningsprocessen.

2 Neoclima NHD 2.0


Ekonomisk strömförbrukning
land: Kina
Genomsnittligt pris: 2 690 gnid.
Betyg (2019): 4.9

En modell med anständig prestanda vid rätt tidpunkt är lämplig för offentliga platser. Ett praktiskt alternativ till enkla handdukar hjälper till att upprätthålla hygien i skolor och förskolor. Modellen är gjord av plast - den är slagtålig. Neoclima NHD 2.0 tänds automatiskt, du behöver bara ta med dig händerna. Den har två lägen - det släpper både kall och varm luft. En särskiljande egenskap är enhetens ekonomiska strömförbrukning.

De material som utgör torken, testas och har högkvalitativa indikatorer. Det är lätt att använda Neoclima NHD 2.0, och installationen tar lite tid. Trevlig design kommer att komplettera inredningen i ett toalett i någon institution eller hem badrum. Flödeshastigheten är 15 m / s och låter dig torka händerna i 10-15 sekunder. Köpare talar bra om produkten och rekommenderar den till andra. Det enda som Neoclima NHD 2.0 gör är buller, och detta faktum är noterat i kolumnen minus.


1 G-teq 8820 pw


Det bästa förhållandet "priskvalitet"
land: Kina
Genomsnittligt pris: 2 590 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Automatisk väggmonterad torktumlare som passar perfekt in i interiören och kommer att vara ett tillägg till det. Trots att attributet är relativt lågt och litet, kännetecknas G-teq 8820 pw som en kraftfull modell. Luftens hastighet når 16 m / s. Ekonomisk konsumtion av energi som alla konsumenter. Modellen består av en infraröd sensor, en styrenhet och en elektrisk motor. Vid tillverkning av elapparat beaktar tillverkaren alla säkerhets- och hygienkrav.

Vi rekommenderar att du placerar torken inte mindre än 60 centimeter från diskbänken, så att enheten får så lite stänk som möjligt. Dessutom rekommenderar tillverkaren att hänga den högre från golvet (150-160 cm). G-teq 8820 pw kommer att torka händerna i 20-25 sekunder. Den är installerad i sredneprokhodimy platser där den lyckas klara av sin uppgift. Användarna uppskattar enhetens kvalitet och råder honom att köpa. Nackdelarna upptäcker inte de flesta köpare.

De bästa handtorkarna i mid-priced

Kvalitetsnivån inom intervallet av detta intervall är högre. Kategorin innehåller de bästa modellerna av större kraft och tillförlitlighet, vilket helt torra händer. Garantin för dem är som regel mer rimlig.

5 Ballu BAHD-2000DM


Möjligheten att justera känsligheten
land: Kina
Genomsnittligt pris: 3 500 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Ballu-torkaren minimerar användningen av pappershanddukar och gör torkningen av händerna effektiv, snabb och hygienisk. Enheten är gjord av blank vit Abs-plast, som inte blir gul med tiden. Den infraröda sensorn svarar snabbt på händerna. Känslighet kan anpassas oberoende. Blåsningsvinkel stor. 2000 W kraft och hög lufthastighet säkerställer snabb torkning.
BAHD-2000DM är en innovativ lösning med en attraktiv design. Den har IP23 fuktskyddsklass. Utrustningen innehåller ett filter som effektivt fäller luftburna partiklar och damm. Enheten kräver ingen jordning. På grund av sin lilla storlek är det lätt att montera på väggen. Skruvar ingår. Enligt konsumentrecensioner kan man dra slutsatsen att BALLU-torkan motiverar priset.

4 NOFER BIG FLOW 2050


Lång livslängd
land: Spanien
Genomsnittligt pris: 7 190 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En elegant enhet blir en riktig dekoration av badrummet hemma eller badrum på en allmän plats. Robust konstruktion i många år kommer att glädja användarna med bra prestanda. Varm luft om några sekunder torkar våta händer. Temperaturen når 60 grader, och flödeshastigheten är 18,06 m / s. Torken av liten storlek väger ca 4 kilo, vilket gör att du kan placera den på tunna väggar utan rädsla för oavsiktligt fall. NOFER BIG FLOW 2050 har en vacker glansig nyans.

Modern utrustning design hjälper till att komplettera inredningen på ett offentligt ställe. Den är installerad i köpcentra, klubbar och andra lokaler med hög genomströmning. Livslängden på enheten är ganska lång - det fungerar bra i mer än en och inte två år. Kroppen är gjord av rostfritt stål, vilket ger torkarens tillförlitlighet och hållbarhet. Konsumenterna uppskattar enhetens egenskaper och rekommenderar det för inköp. Bullret de gör kan inte vara trevligt för användarna, annars är NOFER BIG FLOW 2050 idealisk.

3 JOFEL AA14000


Bekväm installationsprocess. tillförlitlighet
land: Spanien
Genomsnittligt pris: 8 636 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Hygienisk utrustning med de bästa egenskaperna förtjänar uppmärksamhet. Det används med framgång på olika offentliga platser: barer, restauranger, kontor och till och med i köpcentrum, där det alltid finns ett stort antal personer som använder badrummet. Följaktligen är torken i konstant driftläge, och detta förhindrar inte att det fungerar under lång tid. Tack vare den inbyggda optiska sensorn slås enheten automatiskt på, vilket ger bekvämlighet i bruk.

Luftens temperatur på 50 grader fördelas jämnt i våta händer och torkar dem i några sekunder. Hastigheten av flödet är 68 km / h. Köparna noterar användarvänligheten och tillförlitligheten hos denna utrustning. I kolumnen för meriter skriver JOFEL AA14000 om den bekvämaste installationsprocessen och snygg design. I allmänhet är konsumenterna nöjda med en praktisk produkt. Också notera och en liten minus - en kort ledning. Placera enheten nära uttaget.

2 KSITEX M-2008 JET


Hög effektivitet
land: Kina
Genomsnittligt pris: 6 055 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Höghastighets enhet som uppmärksammades av kunderna för effektivitet. Vandalskyddad plast som används som hus gör det möjligt för enheten att motstå miljöpåverkan och fungera länge utan skador. Lufthastigheten är 95 m / s. Detta gör det möjligt att torka bara tvättade händer i 10 sekunder. Enheten förbrukar en liten mängd elektricitet, vilket jämför sig positivt med andra liknande.

Platser med medel och hög trafik kan utrustas med en sådan enhet. Det kommer att uppfylla sina funktioner på högsta nivå och blir en oumbärlig hjälpare i hygien. Dessutom kommer det att dekorera alla rum i badrummet med sin eleganta design. I många år har enheten arbetat utan några klagomål från kunder. Detta faktum bekräftas av positiva kommentarer i recensionerna. Användarna är nöjda med kvaliteten på arbetet med KSITEX M-2008 JET, därför finns det inga signifikanta brister.

1 MERIDA JUNIOR PLUS M88A


Bättre säkerhet. Lågt ljud
land: Spanien
Genomsnittligt pris: .10 378 gnidning
Betyg (2019): 5.0

Praktisk och bekväm apparat, som kännetecknas av tyst drift. Det upptäcker händer med hjälp av den inbyggda rörelsessensorn och slås på automatiskt. Efter att deras tillbakadragande slutar frigöra luft efter 2-3 sekunder. Plasthylsan med en tjocklek av 3 mm är mycket hållbar, vilket gör det möjligt för utrustningen att behålla sin presentation under lång tid. Borstlös motor ger en ganska tyst torkningsprocess. Den tid det tar för att uppnå önskat - 38 sekunder.

Luftflödet rör sig med en hastighet av 65 km / h. Tillverkare rekommenderar att man slänger sensorn med ett vanligt rengöringsmedel. Kontorsarbetare i recensioner påminner om enhetens hållbarhet. Det förblir oförändrat under många år och utför regelbundet sina funktioner. Prisvärdhet och produktkvalitet ligger på en hög nivå. Det är säkert och pålitligt att använda, dessutom gör ljudet helt diskreta. Det finns inga uppenbara brister i elapparaten.


Bästa premium handtorkar

Självklart inkluderar denna kategori enheter av högsta kvalitet. De fungerar effektivt, snabbt torra händer, har en bra design och hållbarhet.

5 Sonnen k7


Pålitligt metallfall. Trevlig design
land: Kina
Genomsnittligt pris: 32 230 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

En modern apparat som har blivit ett oumbärligt verktyg inom hygien. Automatisk på och av ger enkel användning. Fördjupa dina händer inuti torken, vattendroppar på händerna försvinna bara på bara 10 sekunder. Metallfallet är tillförlitligt - det kommer inte att bryta jämnt med långvarig användning. Lufttemperaturen är bekväm, det är omöjligt att bränna dig själv. Vacker design av enheten gör det möjligt att vända ett badrum på ett offentligt ställe till en presentabel look. Och genom att installera Sonnen K7 hemma kan du även markera din status.

På platser med hög manövrerbarhet klarar denna enhet de funktioner som tillverkaren förklarat. Den är installerad på järnvägsstationer, flygplatser, idrottsanläggningar, vattenparker, utbildningsinstitutioner och andra. Användarna uppskattar funktionaliteten hos torken och rekommenderar den för inköp. Nackdelarna innefattar en signifikant vikt av anordningen vid 13 kg. Resten av modellen klarar sig bra med uppgiften och glädjer köparna.

4 MITSUBISHI ELECTRIC JT-S2AP-S-NE


Höghållfasthet fall. Inte rädd för alkali
land: Japan
Genomsnittligt pris: 31.416 rubel
Betyg (2019): 4.7

Kraftfull och elegant elektrisk torktumlare från ett pålitligt och beprövat företag. Den solida kroppen eliminerar bakteriens ackumulering och gör proceduren mest hygienisk. Det kan rengöras med alkoholhaltiga ämnen, och ytan är inte rädd för alkali. Sådana fördelar skiljer enheten från resten. En elvärmare som är inbyggd i torken låter händerna torka på 9-12 sekunder. MITSUBISHI ELECTRIC JT-S2AP-S-NE slitstark design passar perfekt i alla interiörer och kompletterar den med elegans.

Du kan installera en sådan struktur på platser med stora folkmassor. Ofta placeras den i toaletterna av köpcentrum och stora kontor. Kontinuerlig drift kommer inte att förstöra kvaliteten på arbetet MITSUBISHI ELECTRIC JT-S2AP-S-NE. Det kommer regelbundet att behaga användare under lång tid. Torktumlare fick de bästa kommentarerna i kundrecensioner. De markerar enhetens ursprungliga utseende och hållbarhet. Vissa kan avskräckas av priset, men med tanke på utmärkta prestanda hos utrustningen är det fullt berättigat.

3 Electrolux EHDA / BV-1900


Den mest pålitliga och slitstarka modellen
land: Kina
Genomsnittligt pris: 58 990 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Höghastighetsenhet har den bästa prestandan. Ett avancerat luftfiltreringssystem gör att du kan bedöma torkprocedurens hygien. Enheten skapades nyligen, år 2017. Med den senaste tekniken har tillverkare utvecklat den mest pålitliga och varaktiga modellen. Den unika borstlösa motorn bidrar till snabb och högkvalitativ torkning. Den infraröda rörelsessensorn upptäcker omedelbart händer och slås på automatiskt. När användaren tar bort dem stängs enheten av. På grund av sådana korta driftintervall förbrukar torken minst el.

Komplexfiltreringstekniken, på grundval av vilken modellen utvecklades, möjliggör trippel luftfiltrering: preliminär, Hepa och ultraviolett. Händerna blir torra 8 sekunder efter procedurens början. Kroppen består av höghållfast plast, som under lång tid behåller sitt utseende. Användare är nöjda med enhetens funktion och rekommenderar aktivt att köpa den. Nackdelen är bara den höga kostnaden.

2 Starmix XT 3000


Massage effekt. Pekskärm
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 93 788 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den enhet med högsta kostnad i vårt betyg är rekordet bland sina konkurrenter-torktumlare. Ekonomisk användning tillåter att förbruka minst el. Starmix XT 3000 - en modell som kommer att vara en värdig ersättning för handdukar. Ger helt torra händer på bara 10 sekunder. Luftflödet är 540 km / h, och ljudnivån är 70 decibel. Enheten är installerad i olika institutioner där det alltid finns många människor.

Enzym- och HEPA-filter renar luftflödet, och förfarandet blir sterilt - skadliga mikroorganismer kommer inte på rena händer. En bekväm pekskärm visar information om behovet av att byta ut filter eller rengöra brickan med vatten. Många kommer att njuta av massageffekten, som producerar Starmix XT 3000. Efter torkning har det en trevlig känsla. Användare noterar bekvämligheten när det gäller att byta filter och enhetens kvalitet. En stor nackdel för de flesta kommer att vara priset.


1 Dyson Airblade dB AB14


Den bästa funktionaliteten. Absolut säkerhet
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 89 990 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Det fantastiska priset för enheten är motiverat av det fantastiska arbetet. Filtrering av luft som kommer ut ur hålen ger proceduren hygienisk. Av denna anledning används Dyson Airblade dB AB14 oftast i livsmedelsförädlingsanläggningar, där det är särskilt viktigt att händerna är rena. Ett utmärkande drag hos modellen är att det i jämförelse med andra torkmedel ger 80 procent mindre koldioxid, vilket gör driften helt säker. Slitstark legering med polykarbonat tillåter att enheten fungerar i årtionden.

Framgångsrikt godkända test för utrustning visade att det är det bästa bland alla sådana torkare. I 10 sekunder kommer händerna att vara torra - en registrering av den snabbaste torkningen. Trots effekten i drift förbrukar enheten mycket mindre el än många andra liknande utföranden. Utformningen av Dyson Airblade dB AB14 står för sin originalitet och utsökta beläggning iriserande i ljusgrå. Användare beundrar funktionen och utseendet på enheten. Nackdelarna innefattar naturligtvis kostnaden.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av handtorkar?
Vi rösta!
Totalt röstade: 30
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner