10 bästa fotkrämer

plats

namn

Funktionsbedömning

Den bästa fotkrämen från natoptyshy

1 ForaFarm "Sophia" Bästa pris
2 Domix grön Professionell att bli av med corns
3 Aravia Super Moisture Ambulansfötter
4 GehwolMed Callus Cream Bevisad prestanda, långsiktigt resultat

Den bästa fotkrämen från lukten

1 Gehwol Deodorant fotkräm Det bästa resultatet
2 Christina Förvånande fotkräm Den mest känsliga vården

Den bästa billiga fotkrämen

1 Doktor "Med urea" Utmärkt kumulativ effekt
2 Natura Siberica "Havtorn" Den bästa kompositionen
3 EVO "med urea" Kyl effekt, eliminerar smärta
4 Ekologisk butik "Thai SPA pedicure" Mycket populär tillgänglig kräm

På grund av den frekventa belastningen på benen, såväl som den dåliga kvaliteten på materialet från vilka skor är gjorda kan människor bilda sådana obehagliga manifestationer som korn, natoptys, sprickor, torrhet etc. Alla dessa problem orsakar stora olägenheter. Till exempel orsakar korn och sprickor en person att uppleva smärta och lukten - att känna sig obekväma. För att förhindra detta är det värt att överväga valet av bra fotvårdsprodukter. De mest populära bland dem är krämer.

Bland den stora sorten är det lätt att hitta produkter från korn, korn och sprickor. Som regel är kompositionerna av krämer väldigt olika. Skrupelfria tillverkare lägger till olika skadliga ämnen som skadar huden. Därför har vi sammanställt en ranking av de bästa krämerna, baserat på feedback från experter och kunder.

Den bästa fotkrämen från natoptyshy

4 GehwolMed Callus Cream


Bevisad prestanda, långsiktigt resultat
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 700 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

GehwolMed Callus Cream har tjänat en plats bland de bästa tack vare sin beprövade effektivitet. Både tillverkaren och användarna talar om antiinflammatoriska och antiseptiska effekter. Kompositionen innehåller oljor av bärnsten, avokado och havtorn, som ger näring till huden. Algen extrakt och allantoin har fuktgivande egenskaper. Grädden rekommenderas för daglig användning, den har en kumulativ effekt. Medlen tar bort torrhet och tyngd, har näringsrika egenskaper. Tillverkaren säger att regelbunden användning kommer att förhindra keratinisering och skalning av fötternas hud.

Recensionerna säger att det är bättre att applicera grädden på de mest härdade områdena, där nattsaker oftast förekommer. Det är inte särskilt lämpligt för profylax, eftersom den fetma konsistensen inte absorberas i huden. Många lovar doften av grädde. Nämn enkel applikation och snabb känsla av chill. Emellertid lämnar verktyget filmen på fötterna, det är inte säkert att gå barfota på plattan. För att uppnå effekten måste du applicera grädden regelbundet, men priset är ganska högt.

3 Aravia Super Moisture


Ambulansfötter
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 600 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Aravia Super Moisture upptar en värdig plats i listan över de bästa tack vare en effektiv kamp mot torr, grov hud på fötterna. Som en del av det påstådda allantoinet, salicylsyra och glycerin, som har en fuktgivande och närande effekt. De kan ta bort små sprickor, ta bort hårda områden. Urea kämpar med corns och calluses. Njut av antalet växtdelar (avokadoolja, solros, kokosnöt), som har antiseptiska egenskaper, förhindrar utseende av svamp. Cremen orsakar inte allergiska reaktioner, vilket framgår av laboratorietester. Dispensern tillåter inte att överdriva det med beloppet.

Användare i recensionerna säger att menthol känns väldigt mycket. Strukturen är fet, sprider inte. Samtidigt är det ingen känsla av filmen, krämen rullar inte in i klumpar. Lite förvirrad att tillverkaren inte har angett reglerna för användning. Köparna säger att det är tillräckligt att ansöka en gång om dagen för kvällen. Banker i 550 ml varar i många månader. Å andra sidan reser med henne obehagligt.I recensionerna varnar att grädden absorberas i 20 minuter.

2 Domix grön


Professionell att bli av med corns
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 275 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Bland de professionella kosmetiska märkena domix har särskild popularitet. På grund av en måttlig prispolitik köps bolagets produkter ofta för användning, inte bara i butiker, utan även hemma. Domix Green Foot Cream med citron och silver ger professionell vård, som snabbt och effektivt eliminerar huden från smärtsamma korn, korn, sprickor och tecken på trötthet. För att uppnå bästa resultat rekommenderar experter att använda speciella strumpor efter applicering. Det närmar också huden, fyller den med sådana användbara ämnen som lanolin och olika oljor. Förpackningen har en speciell dispenser. Volymen på 200 ml varar mycket länge, för för en ansökan krävs en liten summa pengar.

Krämen går i ett genomskinligt rör genom vilket det är bekvämt att spåra mängden av produkten. Dispensern tillåter inte att överdriva det, och bakterierna kommer inte in. Användarna i recensionerna noterar en trevlig citrus doft. Kräppans verkan varar i 12 timmar, näringseffekten försvinner snabbare. Huden förblir fuktad och slät. Användarna märkte emellertid inte skydd mot infektion av svamp och antiseptiska egenskaper. Cremen är ganska lätt, allvarliga problem och benens svårighetsgrad kommer inte att avlägsnas.


1 ForaFarm "Sophia"


Bästa pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 175 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Inhemsk tillverkare "ForaFarm" producerar en av de mest populära fotkrämerna från natoptyshy. Detta verktyg har en fördelaktig effekt på huden, vilket eliminerar torrhet, korn och andra biverkningar. Köpare föredrar ForaFarm "Sofia" på grund av sin utmärkta sammansättning. Den innehåller bara naturliga ingredienser, såsom: trädträdolja, bivax, olika växtekstrakter (kamomill, propolis, etc.).

Urea anses vara den viktigaste ingrediensen. Det hjälper till att bli av med korn, mjukning av klackarna och deras intensiva fukt. Effekten är märkbar efter några applikationer. 75 ml röret är ganska ekonomiskt. Cremen har också ett behagligt ljust arom och optimal konsistens.

Den bästa fotkrämen från lukten

2 Christina Förvånande fotkräm


Den mest känsliga vården
land: Israel
Genomsnittligt pris: 1100 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Christina Pampering foot cream - ett exempel på utmärkt effektiv fotvård. Efter applicering av foten blir mjuk, mikroskador försvinna, och en speciell formel har en deodoriserande effekt. Den mjuka konsistensen omsluter försiktigt huden och fyller den med användbara element. Kompositionen innehåller flera närande oljor: shea, tea tree, eucalyptus. Naturliga ingredienser hjälper till att återställa fotens hud. Cremen är utformad speciellt för känslig vård.

Användare säger att effekten är märkbar med daglig användning, annars fungerar det nästan inte. Men om några få veckor svettas fötterna märkbart, obehagliga lukt upphör att dyka upp. En trevlig bonus vi överväger fuktgivande och närande egenskaper. Priset avskyr dock vissa köpare, och många har inte märkt den påstådda antibakteriella effekten.

1 Gehwol Deodorant fotkräm


Det bästa resultatet
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 750 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

På grund av den unika utvecklingen, liksom användningen av naturliga gynnsamma ingredienser kan Gehwol Deodorant fotkräm anses vara en av de bästa. Många som har haft problem med obehaglig lukt, föredrar det här. Det desormerar huden direkt samtidigt som den fuktar den. Under applikationen finns en mint-ört doft. Experter rekommenderar denna produkt för att bekämpa lukt på fötterna. Det är nödvändigt att använda verktyget varje dag för att uppnå maximal kumulativ effekt. Den har en tjock oljig konsistens som djupt tränger in i hudens inre skikt.

Trots de många fördelarna med grädden kan vissa inte tolerera lukten. Örter och dofter känns starkt.Men du behöver det ganska, verktyget är enkelt fördelat på benen, det absorberas snabbt. Det blir av lukt helt, den bästa effektiviteten är svår att uppnå. Användare säger att produkten har antiseptiska egenskaper, förhindrar utseende av svamp. Det finns en liten närande och fuktgivande effekt. Synliga resultat uppnås endast med regelbunden användning under flera månader.


Den bästa billiga fotkrämen

4 Ekologisk butik "Thai SPA pedicure"


Mycket populär tillgänglig kräm
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 90 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Cream Organic Shop "Thai SPA-pedicure" har en uttalad mjukgörande effekt, lindar foten från hård hud. Kompositionen är berikad med naturlig olja av eukalyptus, kummin och limextrakt. Ett annat viktigt plus är frånvaron av parabener, silikon. Cremen är också en gel, vilket framgår av dess speciella konsistens. Det främjar enkel applicering, effektiv näring och hudmjukgöring. När det gäller lukt har produkten en trevlig eukalyptus doft. Cremen lindrar också trötthet.

Röret har en bekväm dispenser med en smal nacke, som styr mängden produkt. Locket stängs väldigt tätt, ingenting strömmar ut. Bedömning av recensionerna, det bästa resultatet uppnås med regelbunden användning, trötthet och tyngd går bort. Huden blir mer hydratiserad och mjukare. Det absorberas snabbt, konsistensen är flytande och lätt. Emellertid kommer produkten inte att klara av restaureringen av huden. Sprickor och korn återstår på sina fötter. Användare säger att det är en lätt daglig hjälpen, inte ett terapeutiskt verktyg.

3 EVO "med urea"


Kyl effekt, eliminerar smärta
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 100 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

En av de mest värdiga vi trodde var EVO "Med urein", vilket är en effektiv förebyggande kräm. Tillverkaren hävdar att verktyget hjälper till att hantera den mest försummade huden, för att minska stor natoptysh. Effekten känns efter den första användningen - trötthet och tyngd går bort, benen känner en trevlig chill. I kompositionen finns oljor av oliv och kokos, som lindrar smärta, läker sprickor. Basen är urea, vilket återställer hudens elasticitet. Det finns också fuktgivande växtekstrakter av solros, ekbark och salvia.

Köparna i svar noterar behaglig växtbaserad arom av grädde. De pratar om en ljus konsistens. Medlen absorberas snabbt, lämnar inte märken på kläder. Njut av ett litet pris och en anständig summa. Miraklet händer emellertid inte, grädden lindrar inte åderbråck, döljer inte venerna. Det är ganska näringsrikt, klarar av torrhet, men det finns ingen terapeutisk verkan. Efter att ha fyllt hela kursen (5 veckor, 2 gånger om dagen), förbättras hälsan, huden blir märkbart mjukare.

2 Natura Siberica "Havtorn"


Den bästa kompositionen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 343 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Natura Siberica "Sea Buckthorn" har en nästan omedelbar exfolierande effekt, mjukgör den hårda huden på fötterna. Dess sammansättning är berikad med den berömda Altais havtorn och den lika användbara Yakut-tårtan. Dessa komponenter mjuknar fötterna, bli av med redan befintliga corns och calluses och förhindra även nya utseende. Förutom huvudredienserna ingår en salviaolja i grädden. När det appliceras finns en blom-menthol-arom. Efter långvarig användning, omvandlar fötterna bokstavligen - sprickor, natoptyshs och torrhet försvinner. Finns i 75 ml.

Användare varnar för att naturliga ingredienser ligger mitt i listan, så grädden är inte helt naturlig. Men i kompositionen finns sheasmör, som har en närande och fuktgivande effekt. Separat, vi skulle vilja notera cedar elfen och furu extrakt, som återställer blodcirkulationen.Cremen har en liten lugnande och kylande effekt. Men med allvar och allvarliga problem kan han inte klara sig. Grädden är inte den mest näringsrika, torrheten kan inte eliminera. Men för daglig användning och förebyggande passning passar perfekt.


1 Doktor "Med urea"


Utmärkt kumulativ effekt
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 110 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Den första bland de bästa billiga krämerna var doktorn "med urea", vilket mjukar på den hårda hårkroppen, lindrar känslan av tyngd och trötthet. Tillverkaren säger att med regelbunden användning kommer små sprickor, korn, corns att gå iväg. Gynnar användarvänlighet: Applicera bara krämen en gång om dagen på torra fötter. Det innehåller många naturliga ingredienser, inklusive urea, allantoin, tea tree oil, celandine, ekbark, vitamin E. Produkten är allergivänlig, även känslig hud är lämplig. Konsistensen av grädden är fet, ljus, absorberas snabbt. Men för en märkbar effekt måste du använda verktyget regelbundet i flera månader. Nästan inga omedelbara resultat.

Recensionerna varnar för att ett rör på 50 ml räcker för en kort stund, varav hälften används i 7 applikationer. Efter första användningen blir huden något mjukare, men de verkliga förändringarna är märkbara efter en månad. Gradvis minskar det kornade skiktet, klackarna upphör att avskalas. Kompositionen har emellertid silikon, så många direkta effekter är mer kosmetiska än härdande. Grädden är inte väldigt närande, med stark torrhet kommer inte att hjälpa.


 

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av fotkrämer?
Vi rösta!
Totalt röstat: 205
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
3 kommentarer
 1. Olga
  Jag ska tillägga att formagel hjälper lukten av svett mycket bra. Om du blir smurt på söndag kommer dina ben inte att svettas i en vecka. Följaktligen kommer det inte att finnas någon obehaglig lukt.
 2. Sandra
  Olga, och du försökte inte använda formagel för armhålor? Hjälper det? Och hur många dagar leder resultatet efter det?
  1. Olga
   Sandra, även lämplig för underarmar) Och palmer kan också smutsas - vissa har också ett sådant problem. Resultatet varar också länge. Under alla omständigheter kommer åtminstone en vecka inga problem.

betyg

Hur man väljer

recensioner