10 bästa dieselgeneratorer

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa dieselgeneratorerna med låg effekt

1 Champion DG6501E Den bästa ergonomin. Pålitlig motor. Utmärkt utrustning
2 Hyundai DHY-6000 SE Den mest tillförlitliga generatorn
3 Fubag DS 5500 A ES Låg bränsleförbrukning. Överbelastningssystem. Multifunktionsdisplay

De bästa dieselgeneratorerna med medelkraft

1 Mitsui Power ECO ZM7000-DE Tillhör det äldsta japanska varumärket. Kopplingslindningsgenerator
2 Daewoo Power Products DDAE 9000SSE Den bästa enfas kraftverk för huset
3 Fubag DS 14000 DA ES Fullständig överensstämmelse med angivna egenskaper. ekonomi
4 Firman SDG 8500TCLE Optimal kvalitet. Tanken över och tillförlitlig design

De kraftfullaste dieselgeneratorerna

1 Europower EPS333TDE Manuell montering. Spela in makt. Lätt underhåll
2 TSS SDG-12000EH Pålitlig inhemsk tillverkare. Förmåga att arbeta under svåra förhållanden
3 Azimuth HELL 20-T400-1R Den bästa inhemska dieselgenerern

Idag är bristen på ett elnät eller strömavbrott inte ett oöverstigligt hinder. I ett svårt ögonblick kommer autonoma generatorer till räddning. De kan användas för strömförsörjning av stugor, privata hus, samt för bygg- eller reparationsarbeten. Generatorer skiljer sig från varandra i kraft, effektivitet, kompaktitet, pris etc. Oftast väljer kunderna utifrån vilken typ av bränsle som ett kraftverk konsumerar.

 1. De mest populära bland ryssarna är bensinmodeller. Deras största fördel är ett litet pris. Redan med 3-10 tusen rubel kan du ta hand om en bra elkälla. Bensingeneratorer kör lätt i kylan, avger inte starkt ljud, är lätta att använda. Sådana modeller väljs oftast för att ge eller som en autonom strömkälla för elverktyg. På grund av sin lilla storlek kan de transporteras i en persontransport, ansluta en mängd olika utrustningar.
 2. Dieselgeneratorer är något avskräckande köpare med ett högre pris. Att välja en budgetmodell med anständigt resultat är osannolikt att träna i mindre än 20 000 rubel. Men denna kategori av kraftverk har ett antal obestridliga fördelar. Dieselgeneratorer är ekonomiska och driftsäkra i drift. Under drift kan de regelbundet producera kraftig elektrisk kraft. Tro på misslyckande kommer reparationer att kosta en klumpsumma. Vissa olägenheter föreligger när det gäller bulk och buller.

I vår ranking är de bästa dieselkraftverken. De är lämpliga för en blygsam stuga och för en stor stuga.

De bästa dieselgeneratorerna med låg effekt

För att stödja livet i småhus, där det finns en liten uppsättning elektriska apparater, kommer en dieselmotorer med låg effekt att göra. Effektområdet kan vara 1,1-5,0 kW.

3 Fubag DS 5500 A ES


Låg bränsleförbrukning. Överbelastningssystem. Multifunktionsdisplay
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 62 200 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Det bästa valet för en långsiktig och kostnadseffektiv strömförsörjning - så här, utan falsk modesty, beskriver DS 5500 A ES-avkomman av designarna från det tyska företaget Fubag. Jag måste säga att de inte är för överdrivna, och dieselgenerern visar sig verkligen vara en pålitlig och icke-mat-hungrig hemassistent. Med ofullständig belastning (75% av nominell effekt) krävs cirka 2,5 l / h, vilket är cirka 10% lägre än förbrukningen av dieselaggregat och 40-60% mer ekonomisk än bensingeneratorer med en nominell effekt på 5 kW.

För alla produkter ger tillverkaren en garanti på 24 år. Det är inte förvånande att han på alla möjliga sätt återförsäkrar sig på grund av skador genom att installera alla slags skyddssystem: automatisk lastöverföring (automatisk påslagning av reserven vid kraftig spänningsavbrott), skyddande avstängning vid kritisk oljemängd, automatisk överbelastningsskydd och en digital indikator för driftsparametrar.De tog hand om enhetens höga funktionalitet - användarna är glada över 3 uttag för 16 och 32 A, en kontakt för anslutning av automation och ett luftvärmesystem för enkel start vid låga temperaturer.

2 Hyundai DHY-6000 SE


Den mest tillförlitliga generatorn
land: Sydkorea (tillverkad i Kina)
Genomsnittligt pris: 87 990 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den bästa autonoma elkällan för sommarstuga är den sydkoreanska utvecklingen Hyundai DHY-6000 SE. Motorn är ganska picky om kvaliteten på inhemskt dieselbränsle, vilket gör det möjligt för generatorn att tjäna husägaren under lång tid. Generatorn använder en kraftfull dieselmotor med en kapacitet på 10 liter. a. och en volym av 406 cu. se. Tanken rymmer 17 liter diesel, vilket är tillräckligt för 9 timmar avbruten drift. Kraftverket producerar en ström upp till 5,5 kW. För bekvämt arbete slutförde tillverkaren enheten med ett antal alternativ. Detta är ett ljudisolerat hölje, timmätare, ljuddämpare, mätinstrument, hjul. Den totala vikten av enheten är 160 kg.

Köpare är positiva på byggkvaliteten, intelligent styrsystem, acceptabelt ljud och vibrationer. Generatorn går utan problem, under drift är alla spänningsindikatorer förblir stabila. Bland bristerna kan man identifiera tung vikt och otillförlitliga hjul.


1 Champion DG6501E


Den bästa ergonomin. Pålitlig motor. Utmärkt utrustning
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 49 500 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Letar du efter en kvalitetskälla av el som körs på dieselbränsle, tappa inte bort en av de mest populära modellerna av det rysk-kinesiska Champion-märket DG6501E. Det tillverkades ursprungligen med hänsyn till lokala driftsförhållanden och ryska köpare önskemål. Effekten av enheten, två 220V uttag och en utgång för 12V är tillräcklig för att driva utrustningen med en total effekt på 5 kW.

Generatorn är konstruerad på grund av den slitstarka 4-taktsmotorn hos det kända företaget Loncin (det tillverkar även motorer för BMW, Black & Decker och andra världs märken). Närvaron av en elektrisk start gör det lättare att starta under svåra förhållanden. Bränsletankens kapacitet ökade till 12,5 liter, vilket garanterar 8 timmars kontinuerlig drift och bränslesensorn kommer att signalera när tankning krävs. Dessutom är enheten utrustad med en oljesensor, voltmätare och spänningsregulator. Det finns också ett bekvämt fraktpaket - ergonomiskt handtag, stöd och stora gummihjul, vilket gör det möjligt för generatorn att arbeta inte bara hemma utan även i fältförhållanden.

De bästa dieselgeneratorerna med medelkraft

För att ge el till en försäljningsplats, en byggplats eller ett litet hus, är det bättre att föredra dieselgeneratorer med en kapacitet på 6-10 kW. Beroende på typ av elektriska apparater bör enfas- eller trefasmodifieringar väljas.

4 Firman SDG 8500TCLE


Optimal kvalitet. Tanken över och tillförlitlig design
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 74 750 gnidning.
Betyg (2019): 4.2

Användningsområdet för generatorer av SDG-serien sträcker sig också till konstruktion när den tunga utrustningen används och på service av privata hus med trefasinmatning i nätaggregatet. Den presenterade modellens aktiva kraft är 6 kW. Installerad kraftfull (10 HP, 500 cm3) En fyrtaktsmotor, som i jämförelse med en 2-taktsmotor är mer ekonomisk (förbrukar cirka 2,5 liter per timme), är konstruerad för längre livslängd och ger mindre buller och vibrationer. Starten utförs manuellt eller med hjälp av den elektriska startknappen. Den perfekta driften av enheten är försedd med ett luftkylsystem.

Det finns de viktigaste kontrollenheterna - en voltmätare, en indikator för dieselbränsletivå, det finns ett system för skydd mot så kallade. "Olja hunger" motor. Inkluderat med enheten är ett 12V / 30AH batteri, en adapter för 12V, 4 hjul, en tändstiftnyckel, 2 tändnycklar, en kondensatorkompensator och en styv metallram.Generellt sett är generatorn monterad bra, designen inspirerar förtroendet, vilket förstärks av det faktum att Firmans elektriska system för 5 år sedan sätter rekord under varaktigheten av arbetet utan störningar och hamnade i Guinness Book of Indonesia.

3 Fubag DS 14000 DA ES


Fullständig överensstämmelse med angivna egenskaper. ekonomi
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 185 700 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

DS 14000 DA ES 3-fas kraftverk, utrustad med en 2-cylindrig dieselmotor, elektrisk start och automatisk kontakt, kan tillhandahålla avbrottsfri kraft till huset, tillverkningen eller byggarbetsplatsen. Den totala effekten hos konsumenterna kan nå 10 kW. Tack vare 25-liters tanken och vätskekylning kan enheten arbeta upp till 6 timmar utan att stoppa. Det finns också andra fördelar: hög livslängd och tillförlitlighet i konstruktionen, samt relativt låg bränsleförbrukning. Vid 75% belastning förbrukar generatorn 4,2 l / h.

I användarrecensioner hittade vi upprepade bekräftelser om att tillverkaren är ärlig, tekniska indikatorer överdriver inte - under "provkörningen" och i reella förhållanden laddades enheten till maximalt och godkändes med heder. Det finns klagomål. Någon tror att den elektriska generatorn är dyr eller att den är för högljudd (80 dBA på avstånd av 7 m). Men det rekommenderas fortfarande för inköp och de tror att det är bättre, kraftfullare och mer ekonomiskt att hitta en station.

2 Daewoo Power Products DDAE 9000SSE


Den bästa enfas kraftverk för huset
land: Sydkorea (tillverkad i Kina)
Genomsnittligt pris: 110 990 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Modern dieselkraft Daewoo Power Products DDAE 9000SSE är det bästa alternativet för energiförsörjning av ett lanthus. Motorkapacitet på 15 liter. a. den startas manuellt eller med hjälp av en elektrisk startare. Generatorn producerar en enfasström på 6,4-7 kW. En enhet med spänning på 12 V och två enheter som fungerar från 220 V-nät kan kopplas till kraftverket. Den oavbrutna driftstiden för en bensinstation är begränsad till 13 timmar. Detta förbrukar 15 liter dieselbränsle. Skydda viktiga delar av kraftverket från effekterna av skadliga faktorer utformade hållbart hölje. Effektivt luftkylsystem tillåter inte motorn att överhettas under lång tid.

Inhemska husägare avger sådana fördelar med generatorn som kompaktitet, låg ljudnivå, enkel start, enkel drift. Kraftverket är ganska mobil tack vare hjulen. Bland bristerna pekar köparna på problemet med motorns underhåll på grund av begränsad tillgång.

1 Mitsui Power ECO ZM7000-DE


Tillhör det äldsta japanska varumärket. Kopplingslindningsgenerator
land: Japan (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 73 600 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Mitsui Industrial Group är en av de största i världen. Det innehåller dussintals företag inom olika branscher, inklusive Toshiba, Yamaha och Toyota. Alla Mitsui Power ECO generatorer tillverkas i en modern fabrik i Hong Kong och är utrustade med egna motorer. Således har modellen ZM7000-DE en luftkyld ZX 192 FE-motor och kan utveckla en aktiv uteffekt på 6 kW.

Den synkroniserade altaren, som är ansvarig för omvandlingen av kinetisk energi till elektrisk energi, är 100% gjord av koppar. Den största fördelen med denna lösning är förmågan att motstå toppladdningar och kortvariga fluktuationer, och ständigt ger ut högkvalitativ el. Andra lika viktiga fördelar med enheten är titanbeläggning på ventilerna, vilket ökar deras livslängd och samtidigt minskar volymen av skadliga ämnen i avgaserna, liksom kryogen behandling av kolvringar, på grund av vilket deras liv har ökat avsevärt.


De kraftfullaste dieselgeneratorerna

För att kontinuerligt generera en stor mängd el krävs en dieselgenerator med hög effekt. Några av dem blir huvudkällan i stugor och butiker, andra används som reservkraft på industrianläggningar, inom hälsovårdsanläggningar etc.

3 Azimuth HELL 20-T400-1R


Den bästa inhemska dieselgenerern
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 224 700 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Inhemskt företag Azimuth har släppt en kraftfull dieselgenerator till ett överkomligt pris. Modell Azimuth AD 20-T400-1R är utrustad med en 4-cylindrig BEARFORD K4100-motor med en volym på 3610 kubikmeter. se. Låghastighetsaggregat med flytande kylning kan fungera utan överhettning under lång tid. Bränsletanken rymmer 65 liter diesel, denna volym är tillräcklig för oavbruten drift under 10 timmar. Indikatorerna för aktiv och maximal effekt är 20 respektive 22 kW. Enheten väger 575 kg. Kraftverket producerar trefasström.

Konsumenterna använder Azimuth HELL 20-T400-1R som huvud- eller backupströmkälla. Maskinen drivs av småföretag, butiker och hus. Av nackdelarna hos konsumenterna avger brusande generator.

2 TSS SDG-12000EH


Pålitlig inhemsk tillverkare. Förmåga att arbeta under svåra förhållanden
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 189 200 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Förra året blev TCC-bolaget 25 år gammalt. Under denna tid lyckades hon utveckla produktionen av generatorer, komponenter, konstruktion och svetsutrustning upp till 5000 objekt. Idag använder sådana jätte strukturer som MES, Gazprom och Rosneft TSS elektriska system. För ett privat hus, såväl som på byggarbetsplatser och på gatuhandeln är det lämpligt att använda en av de mest populära dieselmodellerna med en effekt på 11,5 kW.

Det finns flera typer av utförande: Öppna, i ett hölje, i en behållare, med automatisk omkopplare. Alternativ SDG-12000EH kan fungera utan tankning i 8 timmar, varefter motorn (2-cylindrig, 4-takts) kräver en timmes vila. Förvärmning gör det möjligt att starta generatorn vid låga temperaturer - från 0 till -20 ° C. Vid överbelastning eller låg oljenivå utlöses det elektroniska nödskyddssystemet, övervakar enhetens funktion med hjälp av givare. Om rekommendationerna i instruktionerna följs kommer installationen att vara mycket längre än den period som omfattas av den ursprungliga garantin - 1 år eller 1000 timmar.


1 Europower EPS333TDE


Manuell montering. Spela in makt. Lätt underhåll
land: Belgien
Genomsnittligt pris: 1 120 000 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Europower EPS333TDE-generatoraggregat har visat sig i Ryssland, främst beroende på motorns pålitlighet i det japanska företaget Kubota. Den kännetecknas av en extremt låg nivå av buller och vibrationer för miljön (71 dB), full överensstämmelse med stränga EU-miljöstandarder, ekonomisk (6,5 l / h) bränsleförbrukning, även vid användning av hushållsbränslen och smörjmedel.

Med en effekt på inte mindre än 24 kW är generatorn en idealisk energikälla för bostads- och industrianläggningar, medan den skiljer sig i relativt blygsam storlek och vikt - 1700x1180x740 mm och 710 kg, vilket är viktigt vid installation i ett begränsat utrymme. För jämförelse är dimensionerna för liknande enheter av andra märken 2200x900x1600 mm. Enheten monteras för hand i belgiska fabriker. Tack vare skyddskåpan kan den installeras på gatan och drivas i alla väder, upp till 35 ° av frost. Station underhåll tar inte mycket tid, eftersom allt tekniskt arbete utförs genom bekvämt placerade tekniska luckor.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av dieselgeneratorer?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 31
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner