10 bästa vattenavstötningsmedel

plats

namn

Funktionsbedömning

Det bästa vattenavvisande för skor

1 Collonil Carbon Pro Det bästa skyddet mot fukt och smuts
2 Saphir Nano Invulner Protector Sammansättning baserad på nanoteknik
3 SOLEMATE ULTRA SHIELD Utmärkt flerfärgad skokompatibilitet
4 SHOExpert Högsta säsongsskydd
5 DIWAX Den mest mångsidiga kompositionen

Den bästa vattenavvisande för kläder

1 Grangers Clothing Repel Den bästa återhämtningen. Unik formel
2 Salamander Universal SMS Säljs tillbehör
3 DryCare Perfekt värde för pengarna. Silikonfri
4 TREKKO SKYDD Den mest optimala vården för saker för sport och turism
5 Antiliq Membran Hög kvalitet för membran och sporttyger

Att ta hand om produkter från naturmaterial är en noggrann verksamhet. Vattenavstötande impregnering - krävda medel som tränger djupt in i materialet. Deras utmärkande kännetecken från spray och krämer av en vattenavvisande direktivitet är ett längre skydd mot negativa miljöfaktorer - pölar, lera, regn, snö och negativa temperaturer.

När man väljer impregnering för kläder och skor med vattenavvisande egenskaper, rekommenderar experter att fortsätta med följande egenskaper:

 1. Material typ. I enlighet med det material som du planerar att använda impregnering, bör du välja ett snävt målinriktat medel. Bestämmelsesmärket anges alltid på förpackningen, till exempel "För mocka". På hyllorna finns emellertid mycket universell impregnering, lämplig samtidigt för olika material. Experter betonar att om du väljer mellan impregnering av ett smalt eller bredspektrum, mer fokuserade smala formuleringar.
 2. struktur. För mocka produkter är impregneringar med en halt av fluorkarbonharts mest relevanta, på grund av vilka en epoxibeläggning bildas på ytan av materialet. För kläder och skor i slät läder rekommenderas produkter med silikon. Fluorhaltiga vattenavstötningsmedel är optimala för andra material.
 3. tillverkare. De mest populära tillverkarna av vattenavvisande medel för kläder och skor är Salamander, Collonil, Grangers, DryCare, etc.

Vi presenterar dig ett betyg av de bästa anti-fuktprodukterna. Platser i TOP uppdelad i enlighet med:

 • impregneringsegenskaper (komposition);
 • kostnad (priskvot)
 • användarrecensioner;
 • rekommendationer från experter.

Det bästa vattenavvisande för skor

Skor impregnerade med vattenavvisande rekommenderas inte att användas under första dagen. Det är efter 24 timmar att kompositionen börjar visa sina fördelaktiga egenskaper och kommer effektivt att skydda skor från vatten och smuts.

5 DIWAX


Den mest mångsidiga kompositionen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 250 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Detta är ett värdigt alternativ för daglig användning, eftersom det har många fördelar, det finns praktiskt taget inga brister. Verktyget är inriktat på användningen av produkter från olika material, inklusive naturligt och konstläder, textilier som kräver ökad uppmärksamhet, mer nyckfull vid underhåll av velour och mocka. Fuktmotståndet uppnås på grund av den speciella kompositionen, som, efter behandlingen av skor, utesluter penetration av fukt och smuts, vilket ger "andning" egenskaper. Sådana produkter behåller naturlig luftväxling, de förefaller inte främmande lukt.

För att få önskad effekt måste du preimpregnera testet på en liten del av en viss sak. På så sätt kan du undvika obehagliga överraskningar om produktytan är dåligt målade. Det är också oönskat att använda en spray för känsliga material.


4 SHOExpert


Högsta säsongsskydd
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 280 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Detta tillbehör är användbart att ha vid nästan alla tillfällen. För det första kan den användas under alla väderförhållanden, eftersom det är lika effektivt för att skydda material av olika hudstruktur från vatten, UV-strålar, vind och fläckar. För det andra, enligt kundrecensioner, visade han sig vara utmärkt när den applicerades inte bara på ytan av skor utan även på paraplyer, påsar och kläder. Endast den lackerade strukturen av materialet förblir utom hans kontroll.

Basen för fonderna är komponenter som försiktigt verkar på den "inbyggda" ytan av huden, tränger in i porerna och skapar en tillförlitlig skyddande effekt. Nackdelarna innefattar en lång process för bearbetning av produkten. Den maximala effekten uppnås när huden är fullständigt mättad med impregnering, förlorar förmågan att ytterligare mättnad med komposition.

3 SOLEMATE ULTRA SHIELD


Utmärkt flerfärgad skokompatibilitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 1100 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Om du inte är anhängare av klassiska svarta skor, föredra ljusa färger eller deras kombination, då bör detta erbjudande från tillverkaren definitivt fylla en speciell kosmetisk väska. En 335 ml burk placeras i en produkt som klarar lika bra med både textilstruktur och läder eller mocka. Delikata material är också under det förstärkta skyddet av impregnering, och under lång tid behåller de sitt ursprungliga utseende utan att ändra färg utan att förstöra.

Efter 15 minuter från bearbetningsmetoden får du det bästa i kvalitet och glansytan, som inte är rädd för väderkatastrofer. Effekten ges i nästan 2 månader. Viktigt är att den applicerade transparenta beläggningen inte bara skyddar mot penetration av fukt, damm, utan även aggressiva reagenser. Det finns inga saltlösningar på de skor som behandlas med denna produkt. Den enda nackdelen med förvärvet är den höga kostnaden, även med hänsyn till behållarens volym.

2 Saphir Nano Invulner Protector


Sammansättning baserad på nanoteknik
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 800 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

I en sprayflaska på 250 ml, som används för aerosoltyp, finns ett verktyg som, enligt konsumentrecensioner, ökar hållbarheten hos skor under lång tid. Den kemiska formeln innehåller fluorkarbonhartser, kända för sin miljövänlighet och stabil vattenavstötande effekt. Speciella nanoteknologier tillåter impregnering sprutas på produkten för att skapa en speciell struktur som hindrar penetration av fukt, fett, smutspartiklar utan att skada fibermaterialet.

Kompositionen har god vidhäftning med äkta läder, nubuck, velour, mocka, syntet av olika slag, inklusive klimatmembran. Efter sprayning räcker det att tillåta impregnering att torka i 10 minuter för att börja använda skorna. Märket, som varit populärt sedan 1920, använder inte silikon i sin utveckling, varför produkten är en av de mest praktiska, utan några dolda biverkningar.


1 Collonil Carbon Pro


Det bästa skyddet mot fukt och smuts
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 1 400 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Detta är det bästa skyddet mot fukt och smuts. Det är vad de flesta användare säger i recensioner. Impregnerings aerosol i en 400 ml flaska visar höga egenskaper för vatten och smutsavvisande egenskaper. Egenskapen för den vattenavstötande kompositionen är en teknik som är speciellt utvecklad av tillverkaren, tack vare vilken impregnering skyddar vilken typ av skonprodukt som helst enligt principen om ett sprutat membran. Sålunda skapas en skyddande struktur som är osynlig för ögat på skosytan, förhindrar utbrändhet av färg och utseendet av saltfläckar.

Denna impregnering kan kallas innovativ - polymerfibrer är fasta på beläggningen och fungerar länge som en barriär för olika typer av föroreningar och mot miljöpåverkan. Det här verktyget är det dyraste bland de nominerade till betygsättningen. Köparna rekommenderar impregnering för inköp och betonar att dess värde är fullt motiverat.

Den bästa vattenavvisande för kläder

Egenheten att använda vattenavvisande impregneringsmedel för kläder är att agenten bör tillsättas till vatten, och sedan ska det doppas i rent och torkat ytterkläder, byxor eller andra produkter. Experter noterar att för att bevara effekten är det bättre att föredra handtvätt av saker som är belagda med en vattenavvisande beläggning.

5 Antiliq Membran


Hög kvalitet för membran och sporttyger
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 500 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

En kompakt flaska på 150 ml tar inte upp mycket utrymme i en turists ryggsäck, därför är det en av de bästa alternativen för användning vid vandringsförhållanden. Dessutom kännetecknas egenskaperna hos dess sammansättning som ganska attraktiva. Med ett speciellt utformat lock är produkten lätt att applicera på torrt kläder, skor eller utrustning med ett fast behandlingsområde med ett fast behandlingsområde.

Polymermembranet mikrotiperas försiktigt utan att ändra färg på en sak utan någon yttre glans, täcker produktens yta och stelnar vid en temperatur av 20 grader i högst 20 minuter. Spraya av kompositionen utförs på ett avstånd av 10-15 cm från det behandlade området. En sak som är förberedd på detta sätt släpper inte igenom vatten, behåller andning, är inte mottaglig för fläckar, inklusive salt. Tillverkaren garanterar ett tillförlitligt resultat vid arbete med moderna membranvävnader som kräver särskild uppmärksamhet och särskild vård.

4 TREKKO SKYDD


Den mest optimala vården för saker för sport och turism
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 650 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Verktyget utvecklades av Forsyth Light-företaget, som lockar ledande MSU-kemister för att skapa nya produkter. Hans huvudkvaliteter är snabbhet, utmärkt resultat med högsta luftfuktighet, långvarig stabil effekt. De bästa egenskaperna förklaras av närvaron av sådana komponenter som fluorerade akryl-sampolymerer, isopropanol, butylacetat. Tyget som bearbetas med medel är klart att användas om 15-20 minuter.

Som noterat i recensionerna som älskar aktiv vila, appliceras impregnering bekvämt, genom en speciell dispenser på locket med hjälp av en pennpistol. Det rekommenderas att förorena smuts från kläder eller utrustning. Material som är klart för bearbetning bör vara torrt. Denna komposition kan även täcka det yttre skiktet av ett turisttält. Möjligheten att luftvävnad förändras inte.

3 DryCare


Perfekt värde för pengarna. Silikonfri
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 500 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Segern i nomineringen "Det bästa pris / kvalitetskvoten" uppnås av vattenavstötande impregnering av varumärket DryKea. Det inhemska varumärket erbjuder ett effektivt sätt att skydda produkter från olika material till en överkomlig kostnad. Denna impregnering är lämplig för kläder, accessoarer och skor i slät läder, nubuck, velour, mocka, textilier, etc. och experter.

För bästa möjliga fukt och smutsskydd av kläder rekommenderas agenten att appliceras regelbundet i enlighet med anvisningarna, som tidigare rengjorts och torkats. Kompositionens egenskaper - frånvaron av silikonkomponenter.

2 Salamander Universal SMS


Säljs tillbehör
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 280 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den bästsäljande vattenavvisande för kläder och skor är Salamander. Tillverkaren har länge varit närvarande på hemmamarknaden och lyckades med rätta vinna användarnas kärlek. Universell impregnering är känd för sitt överkomliga pris, volymflaska (300 ml) och viktigast av allt, hög effektivitet. I recensionerna, som inte ska beaktas, berömmer de kompositionen och förmågan hos verktyget att förhindra bildandet av salt, snö och vattenfläckar på ytan av ytterkläderna.

Impregnering lämpar sig för kläder av olika material - smidigt läder, textilier, mocka, etc. Det enda undantaget är lackläder. Verktyget är 100% skydd mot att bli blöt, hjälper till att bevara presentabiliteten av produkter, appliceras enkelt och orsakar inte klagomål från kunder.

1 Grangers Clothing Repel


Den bästa återhämtningen. Unik formel
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 950 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Vattenavvisande från Grangers - ett dyrt verktyg, men mycket effektivt. Därför, trots den överskattade kostnaden, är det i stor efterfrågan bland dem som känner för första gången vikten av att ta hand om ytterkläder. Med tiden blir kappor, jackor och rockar värdelösa. Damm, negativa temperaturer, utfällningar har en negativ effekt på deras utseende. Som ett resultat förstörs det övre lagret, vilket medför avstötning av fukt, gradvis. För att undvika detta bör du tillgripa användningen av denna impregnering.

Dess unikhet ligger i en speciellt utvecklad formel som ger restaurering av det skyddande skiktet av kläder. Lämplig för andning (membran) vävnader. Tillämpningen av kompositionen säkerställer materialavstötning av fukt och smuts. Skyddsbarriären ökar klädtiden på produkterna, vilket ger ett attraktivt utseende.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av vattenavvisande impregnering?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 194
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner