15 billigaste bilar i Ryssland

plats

namn

Funktionsbedömning

Billigaste lilla bil

1 Kia picanto Den säkraste kompakta bilen
2 Ravon Matiz Bästa pris
3 Ravon R2 Den mest prisvärda bilen med automatisk växellåda

Billigaste sedans

1 Datsun på-DO Bästa kvalitet
2 Lada granta Den optimala kombinationen av pris och kvalitet
3 Ravon nexia r3 Tillfredsställande nivå av komfort
4 Renault Logan Billiga att behålla. Mest praktiska

Billigaste crossovers

1 Lada XRAY crossover Bästa pris
2 Chery Tiggo 2 Den mest ekonomiska crossover
3 Lifan x60 Bästsäljande crossover i Ryssland
4 Renault Sandero Stepway Det optimala valet av köparen

Billigaste SUV

1 Great Wall Hover H5 Den bästa nivån av komfort
2 UAZ Patriot Det bästa korset
3 Chevrolet NIVA Den mest sålda SUV i Ryssland
4 SUZUKI JIMNY Den mest ekonomiska. Hög byggkvalitet

För de flesta i Ryssland spelar priset på en ny bil fortfarande en dominerande roll vid val av en modell eller en annan. Många vill medvetet inte låna och ta ett lån när man köper en bil. I sådana fall bör vikten av billiga bilar inte underskattas, särskilt eftersom modellerna på marknaden med överkomliga kostnader kan ha fördelar och egenskaper som finns i dyrare modeller.

Vår recension presenterar de billigaste bilmodellerna som du kan köpa hos bilhandlare i Ryssland. Bedömningen är baserad på aktuella marknadspriser och kunders åsikter. För bekvämligheten av läsaren var bilar placerade i lämpliga kategorier.

Billigaste lilla bil

En kompakt bil är ett utmärkt alternativ för nybörjare och kvinnor. Även om män känner sig bra kör en kompakt bil, manövrera genom de smala stadsgatorna.

3 Ravon R2


Den mest prisvärda bilen med automatisk växellåda
land: Uzbekistan
Genomsnittligt pris: 489 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Inte så länge sedan såg Ravon R2 på den ryska marknaden, men lyckades redan få berömmelse mest budgetbilar med automatisk växellåda. Uzbek minicar är en licensierad kopia av Chevrolet Spark. Utsidan av bilen är gjord i modern stil. Kanske mest av förtjänsten i den här originalversionen. Samtidigt ser en budgetbil inte billigt ut, det kommer helt säkert att känna sig i en stormig gatetrafik.

Specifikationer kan överraska även erfarna bilister. Tillverkaren erbjuder inte mycket val. I konfigurationen finns en motor (1,2 liter) med en kapacitet på 85 liter. a. Kombinationen med en automatisk växellåda gör att du kan accelerera barnet till 161 km / h. Kommer behaga den framtida bilägaren gas körsträcka. Utanför staden förbrukar bilen endast 5,2 liter, och vid körning genom staden ökar motorisk aptit till 8,2 liter. Inuti är bilen ganska rymlig, de flesta delar passar med Chevrolet Spark.

2 Ravon Matiz


Bästa pris
land: Sydkorea (producerat i Usbekistan)
Genomsnittligt pris: 410000 gnidning
Betyg (2019): 4.6

Det uzbekiska företaget UZ Daewoo har producerat den billigaste Daewoo (Ravon) Matiz-bilen i 14 år. Bilen är kompakt, medan köparen får en fem-dörr hatchback med bra utseende. Den kompakta bilen är tillgänglig för försäljning med två motorer (0,8 och 1,0 liter) med en kapacitet på 51 och 64 liter. a. Manuell växellåda är enkel och pålitlig. Den kompakta bilen förbrukar lite bränsle, varför modellens popularitet fortsätter till denna dag. Grundutrustningen är ganska blygsam men det här är baksidan av myntens budgetbilar.

Den billigaste bilen har både fans och motståndare. Den första avger sådana fördelar som effektivitet, förutsägbart beteende på vägen, tillförlitlighet. Skeptiker pekar på sådana nackdelar som dålig ljudisolering, dimma av glasögon i regnigt väder, avbrott i arbetet med uppvärmt bakfönster.


1 Kia picanto


Den säkraste kompakta bilen
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 665000 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Trots sin lilla storlek, och i allmänhet ett bra pris, har den sydkoreanska minicaren en rad fördelar som skiljer det fördelaktigt från sina närmaste konkurrenter. Med tanke på säkerhetsparametrarna lyckades det med att lämna bakom även den dyrare FIAT 500-bilmodellen. Förutom de traditionella krockkuddarna (redan i databasen innehåller AirBag sidomonterad utrustning) finns det ett AEB-kollisionsavvikningssystem och däcktrycksövervakning.

I Ryssland, för ett sådant pris kan du inte hitta så många bilar, särskilt bland den opretentiösa småbilen. Dessutom, med avseende på komfort och säkerhet, är KIA Picanto högt värderad på marknaden, vilket utan tvekan påverkar dess popularitet. Av samma anledning förtjänar den här modellen den första platsen som den tilldelats i vårt betyg i den lilla bilkategorin.

Billigaste sedans

Bilar i sedan är eleganta utseende och bekväma inredning. Billig du kan köpa nya modeller av anständig kvalitet.

4 Renault Logan


Billiga att behålla. Mest praktiska
land: Frankrike (producerat i Ryssland)
Genomsnittligt pris: 534 000 rubel
Betyg (2019): 4.4

Under de långa åren på Rysslands vägar visade sig Renault Logan-bilen vara en opretentiös och pålitlig transportenhet, som har blivit en riktig hjälpreda och vän till många ryssar. Knappar i bilen är olika uthållighet, och i fallet med deras byte är ägaren inte alls rädd för kostnaden för reservdelar. Trots att deras pris inte gäller det billiga segmentet, på grund av den ökade resursen hos komponenterna, är den totala driftskostnaden en av de mest prisvärda.

Renault Logan uppskattas också för en ovanligt rymlig stuga - användningen är inte begränsad till passagerartransporter. Det är tillräckligt att montera baksätet för att öka lastutrymmet avsevärt - det finns ingen mellanrum mellan bagageutrymmet och baksidan av den bakre soffan. Detta gör att du kan placera överdimensionerade föremål med en längd på upp till 168 cm. Samtidigt öppnas locket på bagageutrymmet på ett sådant sätt att ägarens tillträde till inredningen blir enklare.

3 Ravon nexia r3


Tillfredsställande nivå av komfort
land: Sydkorea (producerat i Usbekistan)
Genomsnittligt pris: 499 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Denna bil förtjänar att ta en av de bästa platserna i vårt betyg. I sitt pris är det inte långt från de inhemska Lada Grants, och är ganska bekvämt transportmedel trots sin billiga kostnad. Det kan inte sägas att bilen inte var monterad med hög kvalitet, men ibland är det ibland möjligt att möta flagranta brister i form av en ofullständigt knäppt plastinredning. Det är det faktum att det här sällan hittas som gör att byggkvaliteten inte påverkar köparens val alls.

När det gäller komfort kan Ravon Nexia R3 ge odds till sina närmaste konkurrenter, Grant och Logan. I det här fallet orsakas klagomål av arbetet med en alltför rigid upphängning och avsaknaden av ljudisolering, för att ett sådant prissegment för att kalla sådana saker är en nackdel inte helt korrekt. Dessutom är närvaron i den grundläggande konfigurationen av autosystem ESP och ABSFörarens AirBag, bra markklarhet och rimlig bränsleförbrukning gör den billiga Ravon Nexia R3 till en seriös konkurrent till dyrare modeller.

2 Lada granta


Den optimala kombinationen av pris och kvalitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 435 000 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Inhemsk lada Lada Granta är prisvärd, lätt att underhålla och pålitlig. Bilen har hög markfrigång, rymlig bagageutrymme. Bilen har inga krusiduller i konfigurationen, designen är enkel och hållbar. Även om inredningen inte ser väldigt rymlig ut, men 5 vuxna kan bekvämt rymma i Lada Granta. Den inhemska maskinen har goda tekniska och dynamiska parametrar. I grundversionen är bilen utrustad med en bensinmotor (1,6 liter) med en kapacitet på 87 liter. a. och en mekanisk 5-växlad växellåda. Modellen kan utveckla en maxhastighet på 167 km / h.I det blandade läget förbrukar bilen cirka 7 liter bensin.

Av fördelarna med bilägare säger en rymlig konvertibel stam, lätt underhåll, rimligt pris. Nackdelarna med modellen är plast av dålig kvalitet, föråldrad handbroms, instabil position på vägen.

1 Datsun på-DO


Bästa kvalitet
land: Japan (producerat i Ryssland)
Genomsnittligt pris: 474 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Japansk kvalitet är fullt representerad i bilen Datsun on-DO. Efter återupplivningen av varumärket år 2012 bestämdes att för varje land att producera bilar med en viss uppsättning kvaliteter. Billiga bilar anpassade till vårt klimat, vägar och bensin erbjöds ryska bilister. Det var möjligt att uppnå låga priser med höga konsumentegenskaper på grund av placeringen av produktionen i AvtoVAZ-lokalerna. Datsun on-DO går på samma plattform som den inhemska Grant. Men den japanska modellen skiljer sig positivt ut från hyttens utseende och design. Sedan drivs av en 87 liters motor (1,6 liter). a. I kombination med en mekanisk 5-växlad manuell växellåda kan bilen accelerera till 165 km / h.

Bilägare pratar positivt om konfigurationen av Datsun on-DO, kvaliteten på delar och överkomligt pris. De flesta bristerna beror på den ryska församlings ofullkomlighet.


Billigaste crossovers

Modet för korsningar kom inte så länge sedan, men lyckades fånga många bilister i Ryssland. Bilar i denna kategori är nu tillgängliga för en mycket bred publik.

4 Renault Sandero Stepway


Det optimala valet av köparen
land: Frankrike (producerat i Ryssland)
Genomsnittligt pris: 723 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Denna crossover, trots sin billiga kostnad, lockar nya ägare, snarare än skrämmer och stöter dem bort med tillgänglighet. Dessutom har den grundläggande versionen av bilen ett ganska intressant paket. Det finns redan framluckor för föraren och passageraren, det finns elektriska fönster och speglar, samt ett helt relevant komfortelement för Ryssland - uppvärmda säten.

Självklart är denna kompakta bil värt pengarna. Energiintensiv upphängning, manövrerbarhet (svängradie är bara 4, 85 meter) och utmärkt dynamik finns i dyrare bilar, men för budgetkategorin är ett sådant förslag annorlunda än lyxigt, du kommer inte att namnge. I bilen är även stötfångar och foder på hjulbågarna gjorda av repfast plast. När det gäller stugan - han är ganska kapabel att ge en anständig komfortnivå på långa resor. Om det inte räcker, kommer Confort-ägaren att uppskatta klimat- och multimediasystemen i konfigurationen.

3 Lifan x60


Bästsäljande crossover i Ryssland
land: Kina
Genomsnittligt pris: 769 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Den uppdaterade crossover Lifan X60 är idag den mest sålda modellen i sin klass. Bilen står ut för ett billigt pris, ett dynamiskt, strikt yttre, igenkännbart galler med företagslogotypen. Inskriptionen Lifan gör bilen mer visuellt bredare, en särskiljande egenskap är huvudoptiken, utrustad med inbyggda riktningsindikatorer och dagsljus. Korsningen drivs av en bensinmotor (1,8 liter) med en kapacitet på 128 liter. a. Tillsammans med den mekaniska överföringen accelererar kraftverket bilen till 170 km / h. Vid körning i staden förbrukar motorn upp till 8,5 liter bensin.

Inhemska ägare Lifan X60 pratar positivt om den rymliga interiören, motorens prestanda, utseende. Klagomålen uttrycks beträffande kvaliteten på lacken, luftkondensens bräcklighet och motorns förbrukning av stora mängder olja.

2 Chery Tiggo 2


Den mest ekonomiska crossover
land: Kina
Genomsnittligt pris: 800 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Den mest ekonomiska och prisvärda korsningen i Ryssland idag är den kinesiska modellen Chery Tiggo 2. Bilen är anpassad till de ryska driftsförhållandena. I grundkonfigurationen ökas markfrigånget, suspensionen är förstärkt, bilen kan köra på AI-92 bensin. Ekonomisk motor (1,5 liter) förbrukar endast 6,5 liter bränsle när man kör ut ur staden.Övervaka arbetet med olika system och komponenter gör det möjligt att använda datorn. Vid tillverkningen av salongen använde tillverkaren billigt, men praktiskt och behagligt för beröringsmaterialen. För säkerheten för föraren och passagerare är ansvariga ABS, 2 krockkuddar, låsande bakdörrar.

Bilägare är överens om att bilen är värt pengarna. Särskilt noterad lätt styrning, trevlig suspension och rymlig bagageutrymme. Nackdelarna är dålig ljudisolering, dålig uppvärmning.


1 Lada XRAY crossover


Bästa pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 610000 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Den billigaste crossoveren i vår recension var den inhemska representanten för Lada XRAY. Några likheter i modellen kan spåras till Mitsubishi-statens medarbetare. En särskiljande egenskap vid utseendet av stål "dents" på dörrarna. AvtoVAZs designers svarade omedelbart på de identifierade bristerna, de flesta av problemen löstes. En 16-ventilsmotor (1,6 liter) med en kapacitet på 106 liter installeras på bilen med grundkonfigurationen. a. 2 kuddar hjälper till att öka säkerheten på vägen, dörrarna börjar automatiskt låsas efter start, ett nödlarm aktiveras vid nödbromsning. Basen har elektriska dörrar, ett ljudsystem med 4 högtalare.

Bilister är positiva på bilarnas manövrerbarhet, stabilitet på vägen, rik utrustning och låga priser. Nackdelarna innefattar dålig permeabilitet och blygsam kapacitet.

Billigaste SUV

Mer nyligen var en av indikatorerna för rikedom en SUV. Maskiner med högkvalitativa egenskaper, fram till nyligen, var väldigt dyra. Men ryska och kinesiska tillverkare kunde producera prisvärda modeller.

4 SUZUKI JIMNY


Den mest ekonomiska. Hög byggkvalitet
land: Japan
Genomsnittligt pris: 1,175 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Om du bara behöver en SUV, ger pålitligheten av komponenter och byggkvaliteten inte ens den minsta kritiken, och budgeten är begränsad, du bör uppmärksamma SUZUKI JIMNY. Detta är den mest ekonomiska SUV - bränsleförbrukningen ligger strax under 8 liter per hundra. Motorn med en volym på endast 1,3 liter verkar svag på väg, men på grund av bilens lätta vikt klarar det sig bra med uppgifterna (speciellt eftersom det finns två kamaxlar i motorn, och dess dragegenskaper ser ganska anständigt ut). Ramkonstruktionen hos bilkroppen och kortaxeln ger utmärkt längdåkning på svåra steniga områden.

Justering av hjulet och höga markfrigång är uppenbara fördelar med denna modell. SUZUKI JIMNY har en ganska enkel salong och berövas många alternativ för mer respektabla SUV, men i dess patency är inte alls sämre än dem. Mycket snart (under de kommande 6 månaderna) kommer Ryssland att börja sälja 4 generationer av denna modell, där förutom fräscha designlösningar kommer en kraftfullare motor äntligen att visas. Men kostnaden för en sådan bil upphör att vara en av de billigaste och mest prisvärda.

3 Chevrolet NIVA


Den mest sålda SUV i Ryssland
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 764 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

En värdig följare av den en gång populära "Niva" har blivit en billig uppdaterad modell Chevrolet NIVA. Samarbetet med den berömda amerikanska frågan återspeglas positivt på bilens tekniska parametrar. Bilen har en rymlig inredning, 2 krockkuddar, ABS. I kombination med utmärkt längdskiktsförmåga och överkomligt pris har det nya Niva blivit det mest sålda terrängfordonet i Ryssland. Modellen är utrustad med den vanliga bensinmotorn (1,7 liter) med en kapacitet på 80 liter. a. och mekanisk 5KPP. Bilen har en permanent fyrhjulsdrift, som styrs av en 2-rads razdatkoy. På en landsväg kan bilen accelerera till 140 km / h, bränsleförbrukningen på den kombinerade cykeln når 10,2 liter.

Positiva recensioner av Chevrolet NIVA kommer främst från opretentiösa jägare och fiskare som uppskattar de passabla egenskaperna i bilen. Många klagomål uttrycks fortfarande om sammansättningen.

2 UAZ Patriot


Det bästa korset
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 815900 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

De svåraste delarna av vägen blir inte ett hinder för en billig inrikes SUV UAZ Patriot. Designers och designers av växten har fungerat bra på maskinen, nu skäms det inte mot stadsgatorna. Den mest prisvärda modifieringen "Classic" ger en komplett uppsättning bensinmotorer (2,7 liter) med en kapacitet på 135 liter. a. och manuell växellåda. För att styra allhjulsdriften appliceras 2-rads razdatka. Av de moderna alternativen finns en krockkudde, ABS, elfönster och speglar. På ett bra spår kan bilen accelereras till 150 km / h. I landsläget förbrukar en SUV 11,5 liter AI-92 bensin per 100 km körning.

Patriot ägare notera tillgängligheten, hög permeabilitet av bilar, modern design, mjuka upphängningsarbeten. Inte saknar inhemska skurkar och brister. En ny bil måste genast returneras för korrosionsbehandling, det finns klagomål om byggkvaliteten.


1 Great Wall Hover H5


Den bästa nivån av komfort
land: Kina
Genomsnittligt pris: 1020000 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Kombinationen av goda terrängkvaliteter, hög komfort och överkomliga priser ledde till populariteten hos Great Wall Hover H5 i Ryssland. Nu kan älskare av utomhusaktiviteter färdas långa sträckor på vägen, upprätthålla kraft och optimism. Från föregångaren fick bilen en kraftfull bensinaggregat (2,4 liter, 126 liter.) Och manuell växellåda. I dyrare versioner kan du välja en dieselmotor med mekanik eller automatisk. Den kinesiska tillverkaren har fungerat bra på inredningen. Interiören ser borgerligt ut, det finns inte längre några billiga material och lukten av plast.

Det bör noteras att "rogue" från Celestial Empire känns perfekt på de ryska vägarna. Tack vare en ramkropp behåller bilen tillräckligt med problem på vägen. I rymlig bagageutrymme (810 l) kan passa alla fiskar eller jaktutrustning. På motorvägen kan en SUV nå en hastighet på 175 km / h.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av de billigaste bilarna?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 1712
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner