10 bästa stickmaskiner

plats

namn

Funktionsbedömning

Bästa Hand Stickmaskiner

1 Willow Den bästa manuella modellen. Inhemsk tillverkare
2 Prym MAXI Enkel design och användning
3 Addi Express Kingsize Bäst för nybörjare. Radräknare

Maskiner med bästa stansning (mekanisk)

1 Veritas Creative KM245P1 och KM245P2 Dvuhfonturnaya. Det bekvämaste arrangemanget av fontäner
2 Knitmaster SK360 Odnofonturnaya. Vikbara, inbyggda panchleys
3 Silver Reed SK 280 Det bästa alternativet för hemma
4 Silver Reed LK-150 Bra pris

De bästa elektroniska (dator) stickmaskinerna

1 Silver Reed SK 840 / SRP60N Bästa dator sticka maskin
2 BROTHER KH 970 / KR 850 Obegränsade möjligheter och exceptionell kvalitet alltid
3 BROTHER KH 930 / KR 850 Den största arbetsresursen

Stickmaskin är en enhet för hemmet för att skapa högklassiga strumpor, vantar, tröjor, handväskor, tofflor, halsdukar och hattar etc. En särskiljande egenskap hos enheten är ett minimum av tid på tillverkning av stickade produkter. Med hjälp av en stickmaskin kan du göra alla slags mönster och prydnadsföremål på saker, många typer av strykväv, elastiska band, ruffles, volymetriska blommor, vackra bälten, öppningsinsatser.

Stickmaskiner är att föredra för dem som lägger förmågan att sticka på tråden och vill skapa stickade produkter i stora mängder. Om vi ​​överväger att köpa enheten som en investering i vårt eget företag för försäljning av stickade saker, är det definitivt värt det, och med stor sannolikhet kommer snart att betala för sig själv. Enheten gör att du kan förverkliga den kreativa potentialen, att tillbringa tid med användbarhet och bli ägare av unika saker med egna händer.

Vi presenterar dig rankningen av de bästa stickmaskinerna. Vid fördelningen av nomineringar i toppräkningen beaktades följande:

 • egenskaper (typ, antal nålväskor, klass) på enheten;
 • kostnad (priskvot)
 • användarrecensioner;
 • rekommendationer från experter.

Bästa Hand Stickmaskiner

En särskiljande egenskap hos handstickmaskiner - den ultimata lättheten av hanteringen och den relativa billigheten hos enheterna. Svårigheter med denna typ av utrustning för användare uppstår nästan inte. Det är nödvändigt att förstå bara en gång för att snabbt komma till affärer i framtiden utan att förlora tid för att installera enheten. Kategorin presenterar de bästa handbrickningsmaskinerna för hemmet, som har fått flest positiva recensioner.

3 Addi Express Kingsize


Bäst för nybörjare. Radräknare
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 13195 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Stickmaskinen från Addi-Express Kingsize skiljer sig i radräkning. Enheten gör att du kan sticka produkter i en cirkel och en hel trasa. Detta är en universell anordning, i arbetet med vilken du kan använda garn med en tjocklek av 3 till 8 mm. Det viktigaste är att skapa egna stickade produkter på den här maskinen, du behöver inte erfarenhet och till och med speciella färdigheter. Din uppgift är att fylla tråden och vrida handtaget, och under tiden kommer maskinen självständigt att räkna en rad för rad.

I uppsättningen med enheten finns instruktioner på skivan, en uppsättning krokar av plast, gränser för slingor, ben (4 st), Fästelement (2 st), Extra nålar från plast (6 st). I recensioner betonar användarna den höga hastigheten att binde saker. Köparna är överens om att det är en pålitlig maskin som kan styras även av barn.

2 Prym MAXI


Enkel design och användning
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 5520 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Manuell stickmaskin är konstruerad för rak och rund stickning. För en rak webb kan du använda 40 slingor, för en cirkulär en - 44. Du kan använda ett brett utbud av trådar, men bedömer med återkoppling från användare, alltför tunt garn ger en lös web, för tjock en flyger av krokarna.Detta komplicerar någonting processen för att välja lämpliga trådar och begränsar knitmaskinens förmåga.

Maskinen är extremt enkel, inte lämplig för tillverkning av komplexa produkter, eftersom slingan minskas endast när den stickas med en rak bana. De flesta användare använder det huvudsakligen för stickning av halsdukar och hattar. Därför är den främsta fördelen med modellen den exceptionella användarvänligheten, även en begagnad hantverkare som aldrig har tagit hand om detta yrke kan klara sig på att sticka på den. De största nackdelarna är den lilla bredden på duken och en begränsad uppsättning alternativ för att skapa mer komplexa saker än hattar och halsdukar.

Hur man väljer en stickmaskin?

Experter kommer att berätta om vad man ska leta efter när man väljer en stickmaskin:

 • Variety. Stickmaskiner är indelade i enkelsidiga och dubbelsidiga. De första enheterna är utrustade med en nålstav, där du kan skapa alla nyckelbuntar. Tjockleken på det färdiga tyget beror på den valda tråden. Relaterade saker på en enfotig maskin har en fram- och baksida. När man skapar prydnadsföremål på fel sida av produkterna förblir hängande trådar, förstör utseendet och negativt på kvaliteten. Dvuhfonturnye-maskiner, som namnet antyder, har två nålar. Deras fördel är designen som består av en enhet och en hjälpkonsol som utökar funktionaliteten - bulkstrikning, dubbelsidig produkter, dubbelvävning etc. När du skapar ett mångfärgat mönster är insidan smidig, tät och attraktiv.
 • Prinsippet om prydnaden. Enheterna är indelade i slag, manuellt och elektroniskt. Den första särdrag är skapandet av en prydnad genom stenciler. Mönster läggs på stanskort och sätts in i maskinen, där han behandlar dem först och överför sedan algoritmen till nålarna. En prydnad skrivs in i en skrivmaskin genom mjukvara som är installerad på en dator. Programmet skapar en mängd olika prydnadsföremål, dukarna sticker på angivna konturer utan att begränsa antalet slingor. Handhållna enheter involverar självmönstring med hjälp av ett mekaniskt styrsystem med minimal automatisering.
 • Klassen. Klassen bestämmer tjockleken på de trådar som används i processen. Ju lägre klassen desto tjockare bör garnet vara. Den mest relevanta bland användare av den tredje (100-200 m / 100 g), 5: e (300-500 m / 100 g) och 7: e (500-600 m / 100 g) klasser. Den mest mångsidiga, enligt experter, anses vara enheter i femte klassen. De köps oftast av needlewomen för hemmet, eftersom de uppfyller kraven för att arbeta med tunna och tjocka trådar.
 • Tråd. Valet av tråd beror på enhetens klass. Köp garn enligt detta kriterium så att stickning inte överskuggas av svårigheter. Om du gillar garnet som inte passar klassen, lämna det för senare dekoration.
 • De mest populära är stickmaskiner från sådana företag som Silver Reed, Ivushka, Knitmaster, Veritas Creative, Kakadu, Addi Express. Silver Reed, speciellt i den ursprungliga japanska, inte kinesiska, visar sin mångsidighet och hög kvalitet. Företaget ger generellt en flerårig garanti, så att kunderna kan vara säkra på enhetens hållbarhet, snabb reparation eller utbyte av utrustning vid uppdelning, även om recensioner visar att detta sker extremt sällan. "Ivushka" har etablerat sig som den bästa handgjorda stickmaskinen för inhemsk produktion. Kakadu- och Addi-Express-varumärkena har blivit kända för att släppa ut extremt lättanvända stickmaskiner som är lämpliga även för barn. Knitmaster och Veritas Creative är ledande på marknaden för stansad kort. Stickmaskiner som Neva-5, Northerner, Brother, Toyota åtnjöt inte mindre framgång på tiden, men nu är alla avbrutna och deras köp är nu bara möjligt med händer.

1 Willow


Den bästa manuella modellen. Inhemsk tillverkare
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 4772 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Manuell stickmaskin "Ivushka" - en representant för hushållsutrustning, som är känd sedan Sovjetunionens dagar.En emaljerad metallanordning tillverkas för närvarande i Kaluga. Modellernas särskiljningsegenskaper är kompaktitet (jag är 30 cm), ljushet (mindre än 1 kg) och hållbarhet. I recensionerna skriver de att det är en lättförståelig och lättanvänd stickmaskin. Med hjälp av enheten skapas ansiktsskydd, komplexa öppningsmönster och elastiska band av olika former. Dessutom den universella maskinen som stöder alla typer av garn och tvåfärgsteknik. Maskinen är utformad för 66 krokar, som ligger i två rader. På grund av sin lilla storlek kan enheten även tas på vägen för att spendera tid på rätt sätt. Paketet innehåller små och stora tillbehör, dragare med 1-4 tänder, paneler med 15 vanliga och 8 dubbel krokar, två hållare för trådar och en albuminstruktion.

Maskiner med bästa stansning (mekanisk)

Ett särdrag i stansade stickmaskiner är det snabba och högkvalitativa utförandet av ett mönster eller en typ av stickning. Detta är den gyllene medelvärdet - det bästa valuta för pengarna och funktionaliteten. Kategorin presenterar bättre mekaniska modeller för hemmet, högt rankad av användare och experter.

4 Silver Reed LK-150


Bra pris
land: Japan (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 24900 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

De som planerar att köpa en stickmaskin för personliga behov, kan vi rekommendera en ganska enkel enkelmönstermodell av fjärde klassen. Den är konstruerad för stickning av produkter med varierande komplexitet från medel till tjocka trådar. Detta är den mest prisvärda maskinen med möjlighet att utföra komplexa ritningar. Den maximala bredden på duken är 95 cm. Den är stickad på 160 nålar.

Maskinen är utrustad med en brytare för att välja den optimala stickningstätheten - användaren kan, efter eget gottfinnande, ställa in parametrarna på webben. Tack vare den praktiska vagnen kan du samtidigt arbeta med två olika trådar. Den här skrivmaskinen har allt du behöver för arbete - laster, dekker, radräknare, reservdelar. Användarna noterar också sådana fördelar som själva enhetens lätthet, enkelhet och hög hastighet av bindning.

3 Silver Reed SK 280


Det bästa alternativet för hemma
land: Japan (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 85500 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Denna modell kan kallas det bästa alternativet för hemstickning saker att beställa. Duplex punched card maskin för stickning avser den mest universella femte klassen, så att du kan arbeta med garn av vilken tjocklek som helst. Samtidigt är det ganska enkelt att använda, även en nybörjare kan behärska strykningsförmågan på den.

Valet av mönster och möjligheter är nästan oändligt, begränsat endast av användarens skicklighet. På maskinen kan du sticka alla typer av gummiband, slät yta, flerfärgsmönster, öppningsarbete. Antalet nålar är 200, antalet slingor i rapporten är 24. Alla användare som har arbetat med denna modell försäkrar att den är väldigt bekväm och ganska enkel att använda, så att du snabbt kan sticka både enkla och komplexa saker.

2 Knitmaster SK360


Odnofonturnaya. Vikbara, inbyggda panchleys
land: Japan
Genomsnittligt pris: 17000 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Den japanska stickmaskinen från Nitmaster är en kompakt vikningsanordning med en mekanisk typ (styrt kort). En enfasad maskin för huset erbjuder en plastnållåda, konstruerad för 160 nålar. Enligt klassen av enheten hör modellen till den fjärde - gängets genomsnittliga densitet (200-300 meter / 100 gram), avståndet mellan nålarna är 4,5 ml, repetitionen av mönstret är 18 poäng. En särskiljande egenskap är frånvaron av en metallskena med skum för att pressa nålar, istället för det, verkar enskilda metallklämmor. En annan enastående egenskap är inbyggda panchleys för att skapa ljusa openwork stickade kläder. I recensionerna betonas att maskinen är lämplig för bindning av alla typer av enkelvävda vävningar från jacquard och fang till press och intarsi. Detta är en ganska mångsidig enhet som definitivt rättfärdigar sin kostnad.

1 Veritas Creative KM245P1 och KM245P2


Dvuhfonturnaya. Det bekvämaste arrangemanget av fontäner
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 40 000 rubel
Betyg (2019): 4.8

Stickmaskinen från Veritas Creative är en mycket produktiv enhet med en genomsnittlig kostnad för denna kategori av enheter. Funktion av maskinen för huset - en bekväm designlösning. Mönstren är ordnade på ett sådant sätt att genom denna enhet är det möjligt att sticka högkvalitativa stickade föremål, alla typer av skrymmande gummiband och andra typer av produkter. Dvuhfonturnaya maskin för stickning är konstruerad för 400 nålar. Som en fördel med modellen anger användarna i recensioner klass 5-enhet, kännetecknad av en genomsnittlig densitet av använt garn, 4,5 mm avstånd mellan nålarna och rapport om 24 poäng. Maskinen anses vara universell, som erbjuder en mängd olika typer av vävning, inklusive cirkulär stickning, jacquard, "falskt" öppningsarbete, glidning och många andra.


De bästa elektroniska (dator) stickmaskinerna

Elektroniska stickmaskiner är den bästa lösningen för amatörer och professionella. Datormodeller för hemmet erbjuder obegränsat utrymme för kreativitet och implementering av idéer för att skapa stickade produkter genom att förenkla de flesta tekniska processerna, möjligheten att ladda ner alla slags smycken via en dator och snabb stickning längs de nödvändiga konturerna. Den uppenbara nackdelen är kostnaden för utrustning.

3 BROTHER KH 930 / KR 850


Den största arbetsresursen
land: Japan
Genomsnittligt pris: 98500 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Jämfört med andra datorstickmaskiner har denna modell en ökad livslängd, det är extremt lätt att använda. De som precis börjat klara sig på en skrivmaskin bör börja med denna modell. Paketet innehåller en öppningsvagn, du kan sticka vävpanchleys och koppla in robottvagnen. Separat kan du köpa en enhet för enkla stickmönster.

Användare noterar de utmärkta egenskaperna hos stickmaskinen - obegränsad rapport, 200 nålar, 555 inbäddade mönster, förmågan att skapa och spara i minnet dina egna mönster. Men den största fördelen med modellen är den ökade arbetsresursen - du kan sticka flera saker dagligen på det, och i det här läget kommer enheten att fungera i många år. Denna dator stickmaskin kan rekommenderas till dem som gör saker att beställa.

2 BROTHER KH 970 / KR 850


Obegränsade möjligheter och exceptionell kvalitet alltid
land: Japan
Genomsnittligt pris: 145 000 rubel
Betyg (2019): 4.9

Trots att den här modellen redan är ute av produktion, kan du köpa en begagnad stickmaskin i vissa nätbutiker. Och köpet är rätt motiverat, eftersom det är en av de bästa datormaskinerna från ett japanskt hem och inte kinesiskt. Med det kan du sticka, alls inte begränsa fantasin, högkvalitativa saker på professionell nivå. När du är ansluten till en dator kan du skapa din egen modell av kläder från början och välja storlek, densitet och typ av stickning, mönster och andra parametrar.

Inkluderat med maskinen är en vagn för stickning av openwork mönster av någon komplexitet. Den behöriga mjukvaran, lagring till minne av 665 olika mönsteralternativ. Dessutom kan du memorera dina egna mönster, för att ytterligare undvika omarbetande av utarbetandet av projektet. Alla användare som stryker på den här skrivmaskinen, amatörer och yrkesverksamma är övertygade om att den här modellen inte passar inte bara hemma utan även professionella ändamål.


1 Silver Reed SK 840 / SRP60N


Bästa dator sticka maskin
land: Japan (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 109 000 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Dvuhfonturnaya maskin för stickning "Silver Reed" refererar till datorutrustning klass 5. 500 nålar är ordnade i två rader med ett avstånd på 4,5 mm, monoblock nålfodral av stål, rapport från 2 till 200 nålar.Egenheten hos denna stickmaskin för hemmet är förmågan att skapa mönster av någon komplexitet, inklusive de som utvecklats självständigt med hjälp av speciell programvara, som säljs separat till ordet. Användare noterar enkelheten att skapa mönster i standardstorlekar och individuella parametrar. Maskinen erbjuder olika typer av väv: elastiska band, kulirnaya slät yta, zigzag stickning, vävning, jacquard, spets, strumpor och många andra. Den höga kostnaden för enheten är helt berättigad av dess funktionalitet. Stickade produkter är av hög kvalitet, och på något sätt underlägsen professionella föremål från affären.

Populär omröstning - vem är den bästa stickmaskinmaskintillverkaren?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 262
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner