10 bästa hundsläckare

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa ultrasoniska hundskyddsfickorna

1 SITITEK GROM-250M Bästa prestanda, bra utrustning
2 EYENIMAL Universalanordning för skydd och förband
3 Bios "Cobra" Bästa pris
4 Sobakam.Net Det längsta intervallet
5 Chiston-11 AntiDog Bäst för enkel användning

Bästa Stationära Ultraljud Hund Scarer

1 Weitech WK0053 Mest funktionella
2 EcoSniper LS-937CD Bästa valuta för pengarna
3 Tromb-115 Den enklaste användningen
4 Grad duos s Tre strömkällor. Stort täckningsområde
5 DC-035 Bäst i ekonomin. Utrustad med rörelsesensor

Numera har nästan alla familjer husdjur. Som regel är det katter eller hundar. Tyvärr är inte alla ägare redo att vara ansvariga för sina husdjur, så som ett resultat hamnar de ofta utanför. Detta leder till framväxten av nya individer, som då kan orsaka besvär och även medföra fara för människor. Det finns fall där hundar, som samlas i flockar, angripit förbipasserande.

I förortsbyggnader finns en liknande situation: hundar kan klättra tomten på jakt efter mat eller skrämma någon på gatan. Tillverkare har utvecklat en modern apparat för att säkerställa att en person känner sig trygg och kan skydda sig vid behov, om det är nödvändigt. Hans namn är en scarer. Sådana anordningar finns i tre typer:

 1. Gas (aerosol) liknar vanlig pepperspray, endast med olika innehåll. Faktiskt bara när man angriper ett djur, för agera vid minsta avstånd. Det är tillräckligt att spruta en liten mängd framför hundens nosparti så att djuret känns irriterat i ögonen. Den största nackdelen - förhindra inte en attack.
 2. Elektriska scarers är små i storlek, passar lätt i händerna och arbetar med principen om en stunpistol. I direktkontakt med hunden trycks en speciell knapp, som frigör en laddning av ström för att immobilisera djuret ett tag. Den största nackdelen är densamma som för gasrepelleren - den fungerar endast under attacken och inte före den. Men det har några andra nackdelar: med slarvig användning kan det döda ett djur eller skada en person.
 3. Ultraljud repellrar - det bästa alternativet. De arbetar på långt avstånd (upp till 30 m) och agerar på grund av speciella vågor som leder till obehag hos hundar och får djuret att lämna. Det finns två typer - fickor och stationära. Den förra används oftare i staden, och den senare är installerad i privata sektorer direkt på husen.

Ultraljud repellrar anses vara de mest säkra för djuret och effektivt för människor. Därför bor vi på denna typ av enheter och överväger de bästa modellerna hos de mest populära tillverkarna.

De bästa ultrasoniska hundskyddsfickorna

Att välja en repeller för hundar är inte lätt. Nu i butikerna hittar du ett stort antal olika modeller. Men om du säkert vet att du behöver enheten långt ifrån huset på gatan, så är pocket repeller det du behöver. Den bärbara enheten har ett litet fotavtryck, lättvikt och ett stötdämpande fodral. Vissa modeller är utrustade med ytterligare skyddsmedel (ljud- och ljussignaler). Han kan verkligen hjälpa till när man möter aggressiva hundar. Vi studerade kundrecensioner och fick reda på vilka scarers som anses vara mest effektiva.

5 Chiston-11 AntiDog


Bäst för enkel användning
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 1 190 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

En av de mest kostnadseffektiva, men ändå mycket effektiva ultraljudsenheten "Chiston-11 AntiDog", är avsedd att skrämma bort stridshundar av vilken kaliber som helst.När den är påslagen genererar enheten ljud som är ohörbart för det mänskliga örat, men producerar en sådan irriterande effekt på djurets kropp att den inte kan attackera dig, men kommer att köra ett säkert avstånd.

Den otvivelaktiga fördelen med denna repeller är närvaron av 2 bindningsemitterare, vilka aktiveras genom att trycka på en knapp. Tack vare en så enkel arbetsmekanism, liksom kompakta dimensioner (strukturens vikt utan batteri är bara 70 g), även ett barn eller en äldre person kan enkelt använda Chiston-11 AntiDog för att skydda sig. Enligt recensioner överensstämmer produkten perfekt med den funktion som tilldelats den, och avväxlar djur på ett avstånd av upp till 15 m. Detta är en mycket pålitlig och billig utrustning som kan hålla aggressiva individer på ett säkert avstånd.


4 Sobakam.Net


Det längsta intervallet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 2 690 gnid.
Betyg (2019): 4.5

Nästa modell av den inhemska produktionen "Sobakam.Net" har den största aktivitetsraden mellan ficklina skrämma. Signalen på denna enhet kan påverka hunden, som ligger 20 m från strålkällan, negativt. Även om det är värt att notera att enheten demonstrerar sin maximala effektivitet på ett avstånd av högst 10 m.

Dessutom lovar tillverkaren en stabil drift av utrustningen även med halvladdade batterier. Tack vare en speciellt inbyggd digital styrenhet, som stabiliserar spänningen, kan du inte oroa dig för deras säkerhet, även om du inte har tid att ladda batteriet. I allmänhet var de flesta köpare nöjda med användningen av denna modell för sitt skydd, men vissa märkte att repelleren inte fungerar på alla hundar. Bedömning av recensionerna hade i praktiken vissa hundar en mycket svag reaktion på radiatorn, så vi kan inte sätta "Dogs No" -produkten på en högre plats i vårt betyg.

3 Bios "Cobra"


Bästa pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 900 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

"Cobra" är den mest tillförlitliga representanten för budgetsegmentet för enheter. Det är en liten "avlägsen" ovalformad med en knapp. Emittern själv är belägen inuti en stor metallring, vilket ökar effekten. Drivs av batteriet "krona", som måste ändras i genomsnitt inte mer än en gång om året. Som ett extra skyddsmedel är en ljus LED-ficklampa. Viktiga fördelar med "Cobra" anses vara lättviktiga (endast 50 g) och bekväm fastsättning på bältet. Fungerar på ett avstånd av högst 10 m. Hjälper till att bli av med hotet av angrepp från aggressiva hundar. Tillverkaren varnar för att enheten inte fungerar på utbildade eller lugna hundar.

fördelar:

 • bästa pris;
 • liten vikt;
 • lätt att bära eller fästa på bältet;
 • Ytterligare skydd (LED);
 • batteriet har funnits i ungefär ett år;
 • bara för att ansöka.

nackdelar:

 • liten kraft;
 • bräckligt fall.

2 EYENIMAL


Universalanordning för skydd och förband
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 1 300 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Den andra platsen i den bärbara ultraljud repeller kategorin tas av den kompakta och kraftfulla EYENIMAL modellen från det kända franska sällskapsdjuret varumärket NUM'AXES. Produkten är avsedd att neutralisera hundar av olika storlekar - från små till stora raser, och kommer också att kunna skydda en person när man möter ett vilddjur för en promenad i skogen. För en effektivare åtgärd är enheten utrustad med en ljudsiren som hjälper till att informera andra om en farlig situation.

Förutom självförsvar rekommenderar tillverkaren användningen av EYENIMAL för att förbättra träningsprocessen. Med hjälp av den här enheten kan du disaccustom ditt husdjur från oönskat beteende, till exempel att rycka i en trädgård eller klättra på stoppade möbler hemma. För användning på natten innehåller designen en inbyggd diodlampa. Ultraljudsintervallet är upp till 15 m. EYENIMAL fungerar på ett alkaliskt 9 volts batteri. Innehållet med utrustningen är tydlig instruktion på ryska, vilket gör det möjligt för dig att snabbt förstå principen om repellerens funktion.


1 SITITEK GROM-250M


Bästa prestanda, bra utrustning
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 3300 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Bedömning av recensionerna är "SITITEK GROM-250M" den mest populära repelleren för hemmaproduktion. Det har flera viktiga fördelar. Kompakt storlek gör att du enkelt kan ta den med dig (passar i fickan eller handväskan). Det har ökat effektiviteten på grund av närvaron av två ultraljudsemittare på en gång. En annan egenskap hos enheten är dess utrustning. En speciell inbyggd lampa belyser inte bara vägen i mörkret utan ger också en speciell ljussignal (blixt) när man möter djur. Och den unika sirenen kommer dessutom att skydda mot attacker av hundar och till och med rånare. Åtgärdsområdet - 18 m. Ultraljudsfrekvenser där "Thunder 250M" fungerar inte uppfattas av mänsklig hörsel. Skadar inte hundens hälsa. Strömtyp: litiumbatteri.

fördelar:

 • bra utbud
 • effektivt ultraljudstryck;
 • absolut säker för människor och djur;
 • behöver inte bytas ut
 • kompakt storlek;
 • bra recensioner
 • bekvämlighet när du använder;
 • Ytterligare säkerhetsfunktioner (blinkar, siren).

nackdelar:

 • högt pris.

Bästa Stationära Ultraljud Hund Scarer

Stationära repellrar är vanligtvis större i storlek än fickor, men samtidigt har de bredare utrustning och hög effektivitet. De är fästade på staket, väggar av hus, pelare etc. Skapat för att skrämma bort inte bara hundar, men också andra djur (olika trädgårdsskadedjur etc.). En viktig fördel med vissa modeller är solladdning. Detta sparar batterikostnader och är mycket praktiskt att använda. Vi har funderat på vilka stationära ultraljudsintimiderare som är mest användbara.

5 DC-035


Bäst i ekonomin. Utrustad med rörelsesensor
land: USA (producerat i Taiwan)
Genomsnittligt pris: 2 490 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Initialt var gatan repeller DC-035 tänkt av den amerikanska tillverkaren som hushållsutrustning avsedd att skydda gårdar från invasion av en mus, råttor och andra gnagare-skadedjur. I praktiken var emellertid kraften i enheten tillräcklig för att skydda privata varv och från större djur, såsom strövhundar och katter.

Enheten har flera effektiva sätt att påverka levande organismer: ultraljud (knölvågor med frekvensen 15-26 kHz), siren (högt ljud upp till 100 dB) och ett strobbelysning (ljusa ljusflampar med viss frekvens). Du kan välja driftsätt som passar dina förhållanden. På grund av sin säkra exponering kan DC-035 användas inte bara i öppna utrymmen utan även i rum, inklusive cateringanläggningar. Omfattningsområdet är cirka 70 kvadratmeter. m, och närvaron av en infraröd spårningssensor med en visningsvinkel på 110 ° sparar batteriström, inklusive det aktiva steget endast vid ett rörligt föremål.

4 Grad duos s


Tre strömkällor. Stort täckningsområde
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 2 990 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Den stationära repelleren Grad Duos S från det ryska företaget i4Technology skyddar inte bara din webbplats mot penetration av hemlösa eller närliggande hundar och katter, utan kan även skydda sig från andra oanvända gäster: raccoons, rävar, vargar och andra representanter för vilda djur. Två flervägliga radiatorer med en täckningsvinkel på 180 ° täcker effektivt ett område på 200 kvadratmeter, så att även en stor förening lätt kan skyddas mot oönskade besök. Det maximala avståndet från strålningskällan, som sprids av bandvågan, är 20 m, det mest effektiva - 10 m.

Enheten är utrustad med ett universellt monteringsskydd med hål för skruvar, vilket underlättar installationen av utrustning på vilken yta som helst som är bekvämt för dig. Och valet av grad av sluttning gör att du kan skicka en signal i exakt den riktning från vilken djurens utseende förväntas. En av de största fördelarna med Grad Duos S är dess mångsidiga sätt att ladda upp.Effekten levereras på tre sätt: från elnätet, externt batteri och solpanel, så denna modell kan användas även i områden där det inte finns någon el.

3 Tromb-115


Den enklaste användningen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 1850 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Ultraljud repeller "Tornado-115" skapades för pålitligt skydd mot olika skadedjur. Med hjälp av en speciell högfrekvenssignal ger den obehagliga känslor för djur, vilket tvingar dem att springa bort från slagzonen. Den har två emittrar, vilket väsentligt ökar enhetens effektivitet. Drivs av ett vanligt 220-watt vägguttag. Den är installerad framför entrén i en höjd av 1 till 1,5 meter. Åtgärd riktad mot ett visst territorium. Det har inga justeringar och inställningar. "Tornado-115" - den enklaste elektroniska ultraljudskrävaren som klarar sig bra med sin huvuduppgift - skyddar området från katter och hundar utan att skada människor. Det finns en garanti från tillverkaren under en period på 12 månader.

fördelar:

 • lätt att hantera;
 • arbetar i ett stort antal temperaturer (från -5 till +40);
 • små storlekar;
 • klarar av sin uppgift;
 • påverkar inte personen.

nackdelar:

 • kräver konstant elektrisk anslutning
 • nedbrytningar förekommer.

2 EcoSniper LS-937CD


Bästa valuta för pengarna
land: Ryssland (producerat i Taiwan)
Genomsnittligt pris: 1850 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Repelleren för hundar "EcoSniper LS-937CD" skapades för användning på platsen framför huset. Fastnar på en vägg och har en åtgärd riktad mot en vinkel på 90 grader. Med hänsyn till arbetsavståndet (15 meter) och lutningsvinkeln är det skyddade området cirka 200 kvadratmeter. Det fungerar vid olika temperaturer: från -10 till +50. Strömtyp: från elnätet. Det har en obehaglig effekt av högfrekventa pulser på små gnagare, katter, hundar etc. Det har en rund form av liten storlek och väger ca 400 g. Kundernas omdömen indikerar bra instrumenthållbarhet och effektivitet. Inverkar inte på människors och djurs hälsa. Tillverkaren varnar för fara vid fukt eller direkt solljus på enheten.

fördelar:

 • på ett tillförlitligt sätt motverkar hundar;
 • säker för människor;
 • vackert utseende;
 • påverkar ett stort område
 • lätt vikt;
 • små dimensioner.

nackdelar:

 • behöver alltid ett uttag i närheten
 • inte mycket hållbart fall.

1 Weitech WK0053


Mest funktionella
land: Weitech WK0053
Genomsnittligt pris: 3300 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Weitech WK0053 är en ultramodern enhet med den mest omfattande utrustningen. Först drivs den av solladdning. För det andra kan det konfigureras att skydda mot specifika djur. För det tredje slår den inbyggda sensorn på enheten endast när rörelse bestäms i ett visst område. Detta sparar mycket laddning. Det är en låda av liten storlek med ett speciellt fäste för nageln. Förresten har denna sensor en separat känslighetsinställning. En viktig egenskap hos enheten är dess IP54-säkerhet, som ger resistens mot fukt, damm etc. Det fungerar i hög frekvens, så att människor inte känner av effekterna av ultraljudsvågor på sig själva.

fördelar:

 • flera skrämma lägen (3);
 • justering av intensiteten hos rörelsessensorn;
 • arbeta från solbatterier;
 • hög effektivitet;
 • tillförlitligt skydd från en mängd djur;
 • väldigt starkt fall
 • bästa kundrecensioner.

nackdelar:

 • högt pris.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av hundsläckare?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 103
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. Alexander
  Jag är glad att min sititek pocket scarer hund vann den ärade första platsen. Jag går med honom hela tiden, jag bor i utkanten och hundarna kör bara Nemer. Redan kör inte nära, vet redan det till nytta.

betyg

Hur man väljer

recensioner