12 bästa avbrottsfri strömförsörjning (UPS)

plats

namn

Funktionsbedömning

Bästa Online UPS

1 Ippon back power pro ii 600 Bästa interaktiva UPS
2 BASTION TEPLOCOM-100 + Lågt ljud
3 APC av Schneider Electric Back-UPS BX500CI Kompaktitet och högkvalitativt utförande
4 3Cott 3C-1000-SPB Det bästa antalet kontakter

Top Backup UPS

1 BASTION TEPLOCOM-250 + 26 hållbarhet
2 av Schneider Electric Back-UPS BC650-RSX761 Användarvänlighet
3 Ippon tillbaka till 800 nya Avstängningsskydd
4 Powercom WOW-300 Bästa pris

Bästa dubbelkonverterings UPS

1 Ippon Innova G2 3000 Bästa dubbelkonverterings UPS
2 VANGUARD VGS-1000XL Aktiv kylning av fyllningen
3 BASTION TEPLOCOM-50 + Kompakt formfaktor
4 CyberPower OLS3000ERT2U Enkel kontroll, variabilitet av utförandet

Stabiliteten hos strömförsörjningen är nyckeln till en smidig drift av alla anslutna enheter i rummet. I många regioner kan instabil spänning leda till katastrofala konsekvenser, till exempel en gaspanna kan fungera instabil och hopp kan leda till att elektriska apparater misslyckas. När det gäller datorkomponenter reducerar sådana fenomen signifikant komponenternas livslängd, och om moderna nätaggregat har skydd, har äldre modeller inte denna kapacitet. För att eliminera sådana problem och spara energi skapades oavbrutna strömförsörjningar.

Mer sistnämnd var dessa instabila enheter, som ofta drabbade och misslyckades. Tack vare förbättringen av tekniken har många problem undvikits, men ett stort antal lågkvalitativa modeller och företag finns fortfarande kvar på marknaden. Vi har valt dig de 12 bästa avbrottsfri strömförsörjningen baserat på följande kriterier:

 • populär försäljning;
 • kundrecensioner
 • allmän resursförbrukning och effektivitet;
 • valuta för pengarna.

Bästa Online UPS

4 3Cott 3C-1000-SPB


Det bästa antalet kontakter
land: Hong Kong
Genomsnittligt pris: 5430 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Interaktiv avbrottsfri strömförsörjning med en ingångseffekt på 600 W och en stegvis approximation av sinusoider som en form av utsignal. Den maximala absorberade energin på 360 J är ett bra resultat både inom modellområdet och bland konkurrenterna.

Totalt har enheten 10 utgångskontakter, varav 5 drivs av batterier. Dessutom är det värt att markera ett brett frekvensområde av ingångsspänning, som börjar från 165 W och upp till 275 W. Laddningstiden är upp till 8 timmar. En automatisk säkring och alla nödvändiga grader av skydd finns närvarande, vilket gör enheten till den bästa och mest lönsamma att köpa.

3 APC av Schneider Electric Back-UPS BX500CI


Kompaktitet och högkvalitativt utförande
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 5470 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Bland de viktigaste fördelarna med denna oavbrutna strömförsörjning för hemmet är kompakt och högkvalitativ prestanda. Mycket glad och diskret ljudnavigering med en genomsnittlig signalvolym med en frekvens på 30 sekunder. Den enda knappen spelar rollen som LED. Officiellt är batteribyte inte stöds, och ärendet är förseglat. För att komma till det måste du nästan helt demontera fallet.

Övervakningsfunktioner saknas helt. Jag är glad att insidan inte är ett vanligt batteri, men en förbättrad. Detta är dock svårare att hitta, så denna aspekt är kontroversiell.

2 BASTION TEPLOCOM-100 +


Lågt ljud
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 6200 gnidning
Betyg (2019): 5.0

Denna "vita kråka" bland alla UPS fick de högsta betyg bland köpare. Dess huvudfunktion kan kallas en kombination av minimalism och tystnad. Externt är det en vanlig vit låda med 1 batterikontakt och en enda utgång.Generellt är aggregatet ganska bra, den redan starka plasten är dessutom förstärkt med aluminium.

Tekniska egenskaper är enkla. Ingångsspänningen varierar från 185 till 245 W, driftstiden vid full belastning varierar inom 30 minuter och vid halv tid alla 60. Informationen visas med LED-indikatorer. Det finns möjlighet till kallstart och anslutning av extra batterier eller utbyte av gamla. Skydd mot överbelastning och djup urladdning har en positiv effekt på användbarheten, och möjligheten att montera på väggen ökar användarvänligheten och gör att du kan installera enheten på ovanliga ställen.

En UPS i sin väsen är helt enkelt ett stort batteri som en dator, gaspanna eller någon annan enhet är ansluten till. I normalt läge fungerar det som en vanlig förlängningssladd från uttaget, men när den är avstängd, använder den omedelbart interna batterier. Den senare rekommenderas att bytas vart 3-5 år.


1 Ippon back power pro ii 600


Bästa interaktiva UPS
land: Kina
Genomsnittligt pris: 4120 gnidning
Betyg (2019): 5.0

Mest Den bästa interaktiva UPS-enheten i vår topp var Ippon Back Power Pro II 600. Alla interna element finns i ett tätt stängt svart matt plasthus. Stödet består av 4 ben utan gummerade insatser. Frontpanelen visar en blå bakgrundsbelyst LCD-skärm, som visar in- och utspänning, batteriladdning, laddningsnivåer och driftsläge. På grund av de stora betraktningsvinklarna läses informationen i vilken vinkel som helst. Själva närvaron av skärmen var ett stort plus eftersom en sådan bunt är okarakteristisk för detta prissegment. För synskadade ges ljud i form av korta signaler.

På framsidan placeras 2 USB port version 2.0. De spelar rollen som en extra kraftkälla för laddning av smartphones och andra kringutrustning. Antal uttag har ökat, nu finns det inte 3, men 4 av dem. Strömkabeln i längd är 1,3 meter, den är ej flyttbar, vilket kan hänföras till minuserna.

Top Backup UPS

4 Powercom WOW-300


Bästa pris
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 2658 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En billig UPS från Powercom skyddar ditt nätverk från strömavbrott. Med mycket kompakta dimensioner fungerar den i spänningsområdet från 165 till 285 volt. Det finns totalt tre försäljningsställen och de är gjorda i europeiskt format. Två av dem arbetar som oavbrutna.

För att enheten ska fungera stabilt tar det 4 timmars laddning. Tidsintervallet för byte till backup-ström, som bara är 4 ms, är reducerat. Valet av frekvens sker automatiskt, ljusa LED-indikatorer rapporterar om driftsättet för den avbrottsfria strömförsörjningen. När den används som UPS Det rekommenderas att användas med stor försiktighet, eftersom det i vissa fall kan "helt enkelt inte tas bort", vilket är anledningen till att det måste startas manuellt. Således är det en miniminivå UPS som bara har de mest nödvändiga funktionerna.

3 Ippon tillbaka till 800 nya


Avstängningsskydd
land: Kina
Genomsnittligt pris: 4853 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Så, 6 euro uttag, varav 4 har oavbruten strömförsörjning funktion. Vid halvlasten är det bara 8 minuter och vid full belastning reduceras den med 4 gånger - upp till 2 minuter. Det räcker inte, men för ett sådant pris är en synd att klaga. Det finns en kontakt på ena sidan RJ-45, skapad för att skydda det lokala nätverket och telefonlinjer från överbelastning. Filtrera störningar och minska effekten av kortslutning från högspänningsimpulser. Det mest intressanta är att med en extremt liten tid behöver enheten 12 timmar att ladda helt.

Således är denna backup-UPS vanligtvis att fungera med datautrustning, för gaspannor skulle vi inte rekommendera att använda den. Du kan inte oroa dig för de anslutna enheternas integritet, eftersom skyddet är försedd med passiva filter. Fördröjningen av detekteringen av avvikelser är 6 ms, varefter ytterligare kraften växlas från omformaren. Det fungerar tyst och tyst.

2 av Schneider Electric Back-UPS BC650-RSX761


Användarvänlighet
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 6169 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

BC650-RSX761 är väl lämpad för hem eller kontor tack vare en bra teknisk fyllning. 4 uttag för anslutning av extern utrustning är den gyllene medelvärdet för detta segment. Stark svart färg och kompakta dimensioner spelar i händerna på enheten, så att den kan placeras var som helst.

All information visas med LED-lampor. För vissa verkar det lite, men de utför sina funktioner fullt ut. Vid normal drift fungerar modulen som ett anslutningselement i kretsen och filtrerar den uppkomna störningen. Om strömförsörjningen stannar startar backup-batteriet omedelbart. Laddningstiden är standard - 8 timmar. På populariteten av produkten påverkar och lätt ersättning av batterier för reservdelar vid behov. Det är inte nödvändigt att byta säkringar, vilket i sin tur underlättar operationen.

Varje teknik förbrukar en viss mängd energi och här är några av exemplen:

 • TV - ca 60-100 watt;
 • kontorsdatorer - 100-250 W;
 • moderna spel-PC - mer än 350 W (beroende på konfiguration).

Trots ovanstående siffror rekommenderar tillverkare av avbrottsfri kraftförsörjning att köpa moduler med en 30-40% reserv för kraft.

1 BASTION TEPLOCOM-250 + 26


hållbarhet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 14600 gnidning
Betyg (2019): 5.0

Kvalitet UPS från företaget Bastion för en gaspanna. Detta är en toppmodell med ett inbyggt batteri på 26 Ah, endast toppen med 40 Ah. Huvudsyftet är det kontinuerliga och viktigast stabila utbudet av el till gasmonterade pannor för individuell uppvärmning med en sluten eller öppen förbränningskammare. Begränsningsfaktorns roll spelas endast av kraften begränsad till 250 watt. Det minskar risken för nätverksproblem som påverkar installerad utrustning.

I spargriset kan du lägga till ren sinus vid utgången tillsammans med mikroprocessorstyrning. När beredskapsläget är aktiverat, är nollmodulen påslagen också en indikation på driftsätt och överbelastningsskydd. Bra klarar stora startströmmar.


Bästa dubbelkonverterings UPS

4 CyberPower OLS3000ERT2U


Enkel kontroll, variabilitet av utförandet
land: Taiwan / Kina
Genomsnittligt pris: 61601 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

mest dyra oavbruten strömförsörjning i vår topp har ett enkelt och tydligt styrsystem. En liten skärm visar all nödvändig information, och allt som operatören behöver är bara att trycka på knapparna. Ingångsfrekvensen bestäms automatiskt, och ingångsspänningen kan variera från 190 till 300 watt. Antalet strömkontakter är bara 9 och alla kan drivas med ett batteri, varför du inte behöver kämpa med och gissa var du ska sätta i kontakten.

Samtidigt är vikten av detta mirakel av teknik nästan 30 kg och du måste antingen svita dig själv eller beställa transporttjänster. Det finns inga störningar i sikte, många köpare noterar möjligheten att installera ytterligare batterier, racklayout och 2 färger att välja mellan - grönt och brunt. Av uppenbara skäl bara till tillverkaren spelar färgen en av nyckelrollerna i försäljningen, till exempel, den bruna versionen kostar 59 000 rubel och den gröna versionen måste betala ytterligare 4 000 överst. Passar väl för alla system, inklusive servrar och gaspannor för hemmet.

3 BASTION TEPLOCOM-50 +


Kompakt formfaktor
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 4700 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Teplokom 50+ är konstruerad för att ge ström till pannor och gaspannor, liksom annan utrustning med en kapacitet på upp till 50 VA. kretsar -linje tack vare den dubbla energiomvandlingen, ger den stabil kraft under hela sitt liv. Om strömmen stannar sker en omedelbar omkoppling till batteriet, vilket skyddar det automatiska systemets pannrumsrum från frysning.

Små dimensioner, full automation och hög miljövänlighet gör det möjligt att använda det absolut i alla lokaler utan ytterligare skydd.Dessutom finns fästen för montering på väggarna, så att enheten kan användas även under extremt begränsade förhållanden.

2 VANGUARD VGS-1000XL


Aktiv kylning av fyllningen
land: USA / Kina
Genomsnittligt pris: 28615 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

I modellserien 1000XL är en ingångsnivåmodul. Huvudfunktionen är närvaron av aktiv kylning, representerad av en enda fläkt på baksidan av väskan. Det bör noteras att själva linjen är mer konstruerad för att fungera med enheter som kräver hög strömförbrukning, det vill säga det räcker inte för huset.

Hög effektivitetsläge med energisparläge hjälper modulen att växla mellan dubbelkonvertering och bypass-läge. Vid instabil spänning är det första alternativet påslaget och om allt är normalt, aktiveras omedelbart omkoppling. Samtidigt registreras eventuella defekter i nätspänningen, vilket minskar energiförluster och ökar batteriets livslängd.


1 Ippon Innova G2 3000


Bästa dubbelkonverterings UPS
land: Filippinerna
Genomsnittligt pris: 30254 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

teknik -linjesom tillverkaren tillämpade kännetecknas av dubbel omvandling av ingångsspänningen. Priset bestämmer automatiskt UPS-rollen - det används ofta för att skydda arbetsstationer, servrar och nätverksutrustning. Inuti finns en uppsättning inbyggda batterier och de gör att du kan fortsätta arbeta med ett långt strömavbrott. En intelligent LCD-skärm gör det enkelt att navigera, även för första gången köpare med den här typen av enhet.

Av de trevliga markerna kan man notera samtidig belastning och lastindikatorer. Varje skala representerar 20% av belastningen. Allmetallkroppen skyddar på ett säkert sätt alla insidan. Byte av batterier är väldigt enkelt, det gynnar köpare och har en bra effekt på prestanda. Enheten tillåter inte allvarliga strömavbrott och är mycket populär hos köparen.


Hur väljer man en UPS?

Först bestämmer du för vilken utrustning du köper en produkt. Om du vill ha hem, dator och tv, kan du sluta på enkla modeller med en uppsättning av de viktigaste funktionerna. För speldatorer och servrar behöver du modeller med stabilisatorer, överbelastningsskydd och andra saker.

När det gäller antalet uttag saknar den genomsnittliga köparen 3 pluggar.

Köp endast produkter från pålitliga företag, så UPS är inte rätt enhet för att spara pengar på.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av UPS?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 69
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner