10 bästa träbrännare

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa träbrännare

1 ligatur Bästa kvalitet
2 STAYER 45227 Den rikaste uppsättningen munstycken
3 MÖNSTER-1 Den mest mångsidiga brännaren
4 Dreamer Long Journey Den bästa amatör löddjuren typ
5 BONDIBON med en tablett och färger Bästa pris
6 Den sista hjälten Enkla och komplexa ritningar för barn i olika åldrar
7 Sparta 913225 Kraftfull amatör enhet
8 LORI Burn Kit Allt du behöver i en uppsättning
9 REXANT 12-0183 Lämplig för att skapa komplexa mönster.
10 10k mönster Ett bra val för nybörjare.

Pyrografi är populär inte bara bland barn utan också bland vuxna. Under effekten av elektrisk ström upphettas spetsen, som hantverkarna leder på den behandlade ytan. Som ett resultat visas mörka bruna mönster på en ljus bakgrund. Idag använder nybörjare pyrografer och erfarna proffs två typer av instrument i sitt arbete.

 1. Elektriska brännare med trådspetsar skiljer sig positivt av snabb uppvärmning och kylning. Inom några sekunder efter att du har slagit på kan du börja processen. Oftast har dessa enheter strömstyrning, vilket gör det möjligt att välja det optimala värmebehandlingsmetoden. Den tunna nichromtråden som är en enhet av enheten, är skapad för utförande av exakta linjer. Nackdelarna med denna typ av brännare inkluderar det högre priset och komplexiteten hos reparationen.
 2. Modeller med fasta spetsar liknar vanliga elektriska lödstrykjärn. Men till skillnad från dessa metalllödningsanordningar har brännarna avtagbara munstycken. Deras nummer kan nå 20 eller fler bitar, det beror helt på syftet med enheten och dess pris. Nackdelarna med modellerna av lödjärgstypen innefattar lång tid för uppvärmning och kylning (från 5 minuter), obekvämliga handtag som inte tillåter smidigt arbete.

Vår recension omfattade de bästa träbrännare. Betygsättningen gjordes med beaktande av recensioner av professionella pyrografer och föräldrar till startmästare.

Topp 10 bästa träbrännare

10 10k mönster


Ett bra val för nybörjare.
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 730 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Öppnar rankningen av den bästa kompakta brännaren Mönster-10k i ett slagfast plasthölje. Användaren har 2 temperaturlägen, tack vare vilken du kan rita skuggor och lutning. Det tar bara en minut att värma upp, vilket är mycket populärt med otåliga artister. Jag är glad att enheten är lämplig för vuxna och barn från 6 år. Knapparna kan enkelt bytas, inget går ut och bryter inte. Boards måste köpas separat. Enheten kostar lite mer än sina konkurrenter, men den håller också längre: från 3 år med regelbunden användning.

I recensionerna kallas enheten bra, men klagar på bristen på utbytbara munstycken. Var 15: e minut måste du ge honom vila, annars blir pennan väldigt het. Ledningen är lång, men rullar inte bra vid basen. För att uppnå tydliga linjer måste du trycka hårt på brädet, det är svårt för barn. Ingen hållare för varm enhet. Enligt handlingsprincipen liknar han mest brännarna från barndomen. Nålen är tjock, svår att dra en tunn linje. Vuxna har inte ett starkt värmeläge, det tar mycket tid för en bild.


9 REXANT 12-0183


Lämplig för att skapa komplexa mönster.
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 490 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

REXANT 12-0183 är en av de få i rangordningen som kan skapa konstverk och komplexa målningar. Dysorna värms upp om några minuter, pincett läggs till satsen för ersättning. I en uppsättning med 6 tips, inklusive laser, fästskruvar. Tillagd bekvämt stativ, den heta enheten kommer inte att förstöra ytan. Ledningen är väldigt mjuk, roterar vid basen, men kort. Alla delar monteras utan gräs, monterade på rätt sätt, vilket många barns brännare inte kan skryta med.

I recensionerna säger de att enheten även används som lödstryk. Många noterar det ergonomiska handtaget, men klagar på stinget. Med långvarig användning blir den lös, du måste fixa den med tång. Nätsladden är tyngre än apparaten, du måste se till att den inte slår den över från stativet. För barn är enheten inte lämplig, nybörjare vuxna kan också välja en enklare modell. Satsen har inte tillräckligt många slingor. Inkluderingsindikatorn skadar inte, eftersom det finns recensioner av enheten som lämnats och glömts av operativsystemet.

8 LORI Burn Kit


Allt du behöver i en uppsättning
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 555 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

LORI-företaget producerar flera dussinsatser för att bränna med olika bilder. Inuti finns allt du behöver för att komma igång. Den brinnande apparaten kompletteras med flera munstycken som sätter prickar, har en lasertopp. Tillsammans med enheten finns en instruktion som rekommenderar det till barn från 6 år och till nybörjare vuxna. Du kan välja mellan Disney-bilder som kan ramas efter arbetet (läggs till i setet). Emellertid är brädet inte av högsta kvalitet, något grovt att röra vid. På grund av detta erhålls böjda linjer. Det är omöjligt att polera plywood, annars kommer mönstret att raderas.

Recensionerna varnar för att uppvärmning varar i 5 minuter. Enheten är mycket enkel, endast 3 delar, som tjänar länge. Det finns missnöje med tråden, det roterar inte vid basen och vrids. Enheten själv är bekväm att hålla. Munstycken installeras med tang, barn kan inte klara av detta. På spetsen finns en liten skiva så att den varma fjädern inte förstör ytan. Det är dock litet och rundt, ofta rullar ner. Inte alla munstycken är av samma kvalitet, några av dem brinner nästan inte ut.


7 Sparta 913225


Kraftfull amatör enhet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 590 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Sparta 913225 är värd att kallas bäst, eftersom det för sitt värde erbjuder 6 munstycken och ett bekvämt stativ. Med en effekt på 30 W kan du snabbt värma spetsen och spåren på handtaget ger bekväm användning. Kroppen är gjord av plast, som kommer att överleva hösten. Den elektriska delen är dock rädd för mekanisk påverkan, det är hon som är den svagaste i designen. Munstycken av metall, det finns en lasertopp för små delar. Enheten är utformad för vuxna, så att du kan rita bilder med många detaljer.

Recensionerna säger om den framgångsrika designen av enheten, och noterar att den är väldigt bekväm att använda. Hand blir inte trött efter flera timmars arbete. Det finns emellertid inga ämnen för bränning. Denna enhet varar i flera år av service, då elektroniken bryter ner. Vid användning är det viktigt att stänga av och kyla enheten var 10-15 minuter. Handtaget värms också lite, men det finns inga temperaturregimer.

6 Den sista hjälten


Enkla och komplexa ritningar för barn i olika åldrar
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 1 500 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Den sista bogatyren är en stor uppsättning med bilder av olika komplexitet, skapad för barn från 6 år gammal. Tillverkaren hävdar att lacken på plywood inte avger skadliga ämnen vid bränning och inte skalar ut vid bränning. Satsen är bäst för fansen att dra mycket, eftersom det inte bara erbjuder färdiga bilder, utan också rena brädor. De kan fyllas med ritningar från online-bibliotek för bränning. Effekt på 20 watt räcker för barns kreativitet, men för att skapa komplexa skuggor och övergångar inte fungerar. Ägarna varnar för att enheten måste värmas upp från 5 minuter. Väskan själv är gjord av plast med knappar för att ställa in temperaturen.

Vid kylning tar det upp till 5 minuter, det är viktigt att överväga om barnet målar utanför huset. Föräldrar varnar för att det finns stor risk att glömma och sätta en varm apparat i en ryggsäck eller låda. Fördelarna är välkända teckningar från den ryska filmen, skuten av Disney. Många rekommenderar en uppsättning för barn från 8 år som säkert håller pennan. Det rekommenderas att köpa brädor för att bränna med bilder från detta företag. Det slutliga priset skrämmer dock, särskilt jämfört med budgetkonkurrenter.


5 BONDIBON med en tablett och färger


Bästa pris
land: Kina
Genomsnittligt pris: 885 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En utmärkt gåva för barn i åldern 8 år eller mer kommer att vara en billig BONDIBON-brännare med en plank och målarfärg. Även vuxna, som visar barnen de grundläggande teknikerna i arbetet, är beroende av den kreativa processen. Enheten är lätt att använda, den levereras med ett elegant stativ. Dessutom lade tillverkaren en träplank i lådan där designen skisserades. För att helt bränna ut de olika elementen i bilden finns det 3 ytterligare munstycken. När det viktigaste arbetet med bränningen kommer att göras, kommer färger (6 färger) och en borste att ge mästerverket en klar utseende.

Konsumenterna avger flera positiva egenskaper hos en BONDIBON-brännare med en plank och målarfärg. Enheten är överkomlig, tillverkad noggrant, har allt du behöver för de första stegen i bränningen. Från minuser fördelar användare lång uppvärmning och inte det mest praktiska handtaget.


4 Dreamer Long Journey


Den bästa amatör löddjuren typ
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 1 177 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Omfattande möjligheter till kreativitet unga kabinmakare ger vyzhigatel Visionary. Funktionsprincipen för anordningen liknar ett vanligt lödstryk, endast spetsen (sting) kan ändras beroende på typ av arbete. Innehåller 6 munstycken med olika form av stinget. De har en gängad bas som gör att du snabbt kan ändra spetsen. Förutom utbytbara munstycken kompletterade tillverkaren enheten med stålstativ, plywood, kopiator och papper. Efter att ha läst instruktionerna kan du omedelbart börja annonsmaterialet. Det bör noteras en lång tid att värma enheten, vilket är typiskt för alla modeller av lödningstyp.

Användare noterar sådana fördelar med Fantazer-brännaren, som bra utrustning, tillgång till ytterligare munstycken, rimligt pris. Av minuserna tilldelar föräldrarna en lång uppvärmningstid, bristen på strömjustering.

3 MÖNSTER-1


Den mest mångsidiga brännaren
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 1 140 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Elbrännare Mönster-1 är en mångsidig enhet. Den används av professionella konstnärer, barn, hantverkare. Enheten kan hittas i skolor i arbetsklasser, i kreativa hus, hantverksverkstäder, etc. Arbetsstycket av nåltyp kan enkelt avlägsnas och installeras, vilket gör det möjligt att byta värmeelement utan extra verktyg.

Handstycken måste köpas separat. Ett litet paket anses vara den största nackdelen med anordningen. Förutom trä, klarar enheten med dekorationsmaterial som nylon, tulle, nylon, polyester och konstgjord silke. Tack vare sin användarvänlighet kan alla barn i medelåldersgruppen behärska trädbränning.

2 STAYER 45227


Den rikaste uppsättningen munstycken
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 907 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den mest omfattande uppsättningen munstycken i vår översyn är STAYER 45227 elektriska brännare. Löddjärnstypen är avsedd för erfarna hantverkare som hittar användning för var och en av de 20 tipsen. Med hjälp kan du dekorera inte bara träytor utan också naturligt läder. Bytet av spetsen är inte svårt, elementet skruvas enkelt med tang och sedan skruvas in ett nytt munstycke. Vyzhigatel olika trevligt ergonomiskt handtag och kompakt storlek. Inkluderat är ett bekvämt metallstativ, 2 knivar för termoklippning och ett plastfodral.

Professionella och brännaamatörer är smickrande över enheten STAYER 45227. Den är kompakt och bekväm, utrustad med en stor uppsättning munstycken, så att du kan utföra de mest komplexa typerna av arbete.Nackdelarna innefattar endast långvarig uppvärmning och kylning.


1 ligatur


Bästa kvalitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 1 030 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Vyaz-enheten har ett utmärkt utförande. Enheten är konstruerad för bränningsmönster och reliefkompositioner i trä. Tack vare sin kompakta och säkra prestanda kan barn från 8 år arbeta med det. Inkluderat med enheten är en reservnål, liksom enkla ritningar för de första stegen i bränningen. Uppvärmningsgraden kan justeras, det finns en strömbrytare på väskan. Bekvämt tillverkad och stativ, ingår den i plastfodralet.

På internet kan du hitta många recensioner, där föräldrarna rapporterar obeskrivlig glädje hos barn från Vyazzh-brännaren. Arbetet med trä hanteras extremt snabbt på grund av enhetens enkelhet, kompaktitet, tillförlitlighet och kvalitetsproduktion. Nackdelarna innefattar en dålig uppsättning ytterligare bilagor.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av elektriska brännare?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 235
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner