14 bästa lösningar för corns

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa anti-hjärnans fläckar

1 Compeed En universell gips för alla typer av callusformationer. Garanterat varumärke
2 KOSMOS Hydro Aktiv från HARTMANN PAUL Det bästa sättet att behandla våta corns. Helande och regenerering
3 Leiko Salicylic Plaster Bomullsbaserad. Prisvärd pris och bra resultat.
4 Korngips "Salipod" Effektiv avskalning. Använd med försiktighet

De bästa krämerna för majs

1 Cream "Nemozol" Naturprodukt. Den bästa kompositionen för budgetpriset
2 SVR XERIAL 50 EXTREME CREME PIEDS Utan dofter och färgämnen. Lämplig för känslig hud
3 Cream paste "Aquapilling" Superkoncentrat. Resultat från första ansökan
4 Flytande grädde "Mozolin" Stor volym. Bra verktyg för hempedicyr

De bästa corns gelerna

1 Pennapplikator Wartner Det bästa botemedlet för torra corns. Ekonomisk konsumtion och användarvänlighet
2 Callus Remover av Aravia Formel med kamillextrakt. Intensiv mjukning och regenerering
3 Gel PROTOSKN Callus Mjukmedel Ta bort gamla korn och förhindrar bildandet av nya.

De bästa salvorna för korn

1 "Super Antimozolin" För behandling av torr och majs. Fuktar och deodorizes
2 Klistra in "5D fem dagars fotantaska" Uttalad keratolytisk effekt. För alla hudtyper
3 Salicylsalva från Tver Pharmaceutical Factory Billigt och effektivt sätt. Det finns kontraindikationer

Problemet med utseendet av sår på huden står inför, utan överdrift, var och en av oss. Oftast förekommer hudkallar och natoptysh på fötterna, klackarna och mellan tårna, som ett resultat av att ha obehagliga skor. Dessa smärtsamma formationer kan ge betydande obehag för våra liv, och försummade och smittade former kan vara en indikation på att besöka ett kirurgiskt rum. Därför är det viktigt att förhindra till det yttersta och vidta åtgärder omedelbart efter detektering av problemet. Den kosmetiska och farmakologiska industrin erbjuder oss ett brett sortiment av produkter för behandling av sår av denna typ. Dessa är krämer, salvor, geler, fläckar och andra liknande produkter med keratolytisk, sårläkning och desinfektionseffekt.

Effekten av exponeringsmetoden är i hög grad beroende av valet av ett lämpligt verktyg. För att göra detta måste du veta exakt vilken skada din hud har lidit:

 • Callus (dropsy) - har formen av en bubbla fylld med vätska, bildad av avskalning av hudskikt som ett resultat av förlängd friktion på ytan av epidermis. Att röra dropsy ger märkbar smärta, och om den behandlas felaktigt, hotar den här typen av majs att omvandlas till ett purulent sår och provocerar en inflammatorisk process.
 • Torr kallus (fast) - är ett kornat område av hud som uppträder som ett resultat av återfödning av vattenkallus, eller bildas oberoende. Hårda korgen uppstår ofta på insidan av foten (sole) och kallas natoptysh. De kan också dyka upp på handflatorna eller fingrarna - till exempel de som är engagerade i hårt fysiskt arbete, sport, skriver mycket eller ritar.
 • Corn - har ett hål med en urtagning, där rodens rod. De kan förekomma på någon del av kroppen - på knäna, armbågar, vid basen av fingrarna och tårna. Att ta bort ett callus hemma är ganska svårt, därför bör du rådfråga en dermatolog med denna typ av patologi.

Vi gjorde ett urval av de mest populära läkemedels- och kosmetiska produkterna som utformats för att bli av med corns hemma. Vid upprättandet av betyget tog vi hänsyn till effektivitet, användningsmetod, användarvänlighet, prisförhållande, rekommendationer från specialister och reella konsumentrecensioner.

De bästa anti-hjärnans fläckar

Universala anti-hjärnfläckar skiljer sig från hygieniska närvaron av terapeutisk effekt.De skyddar inte bara huden från friktion utan påverkar även bildandet av en speciell komposition, som innehåller salicylsyra, bensoesyra eller andra syrer med keratolytisk och antiseptisk verkan. Detta är det enklaste och mest prisvärda sättet att hantera alla typer av corns.

4 Korngips "Salipod"


Effektiv avskalning. Använd med försiktighet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 90 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Gipset "Salipod" från läkemedelsföreningen "Veropharm" är välkänt för inhemska köpare. Den finns i alla apotek. Priset beror på antal och storlek på plattorna, men det är fortfarande ganska överkomligt och överstiger inte 100 rubel. per uppsättning. Det är bekvämt och lätt att använda. Salipod läker calluses med salicylsyra och svavelföreningar med vilka produkten impregneras. Det bör limas direkt på corpus callosum, pre-raspariv och torka den skadade delen av kroppen torr. Exponeringstiden är upp till 2 dagar. Med känslighet för komponenterna i läkemedlet eller underlåtenhet att följa behandlingsperioden kan en allergisk reaktion eller kemisk bränning förekomma.

3 Leiko Salicylic Plaster


Bomullsbaserad. Prisvärd pris och bra resultat.
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 73 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Leiko limpasta kommer in i apoteket i form av en uppsättning remsor av läkemedelsvikt. För tillverkning av en tygbas, används 100% naturligt material - bomull, som inte bara har den nödvändiga elasticiteten, låter också huden "andas", vilket förhindrar utvecklingen av badeffekten. Den aktiva substansen (salicylsyra) ligger på ett plastmembran som utskjuter över ytan, vilket måste appliceras exakt på mitten av majsformationen. Klisterskiktet säkerställer tillförlitlig fixering, och den milda effekten av syra garanterar gradvis avskalning av hudens stratum corneum. Antalet remsor i en uppsättning - 6 stycken, storleken på varje - 2 x 7 cm.

2 KOSMOS Hydro Aktiv från HARTMANN PAUL


Det bästa sättet att behandla våta corns. Helande och regenerering
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 216 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Det tyska företaget HARTMANN PAUL är specialiserat på produktion av honung. produkter för behandling av olika typer av sår och skador på epidermis. Produkter av detta märke uppfyller högsta standard inom medicinsk hygien, så COSMOS Hydro Active lim kan kallas ett av de mest effektiva sätten att ta bort våta calluses. Beroende på majsblåsarens placering och storlek kan du välja en patch av någon form och parametrar. Hydrokolloidbasmaterial absorberar överskott av vätska och bildar ett speciellt medium som bidrar till snabb läkning och regenerering av dermis.


1 Compeed


En universell gips för alla typer av callusformationer. Garanterat varumärke
land: Danmark
Genomsnittligt pris: 345 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Vi ger första platsen i kategorin anti-brass patches till Compeed produkter från den danska bekymringen Johnson & Johnson. Plaster av detta märke visar en utmärkt terapeutisk effekt vid varje stadium av majsens utseende och kan användas för varje typ av utbildning. En hel serie Compeed-patchar, utformade för ett specifikt hudområde (för klackar mellan tårna), såväl som universal, produceras. De skiljer sig alla i storlek och konfiguration. Produkterna är tillverkade av allergiframkallande material, fastlimmade till huden. Plåsterna är nästan osynliga på kroppen, reducerar smärtan omedelbart och skyddar kroppen från bakteriernas penetration. Behandla medicinska varor.

De bästa krämerna för majs

Callus avlägsnande krämer är kosmetiska produkter. De är inte medicinska preparat, och den terapeutiska effekten uppnås på grund av de växtbaserade extrakten som ingår i kompositionen. Sådana produkter är för det mesta hypoallergena, billigt prissatta, finns i olika volymer och förutom sin grundläggande funktion, ta hand om huden, vilket gör den mjukare och mjukare.

4 Flytande grädde "Mozolin"


Stor volym. Bra verktyg för hempedicyr
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 304 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

"Mozolin" är en flytande kräm från calluses och corns, som rekommenderas att användas som underlag för applikationer. Den har en delikat konsistens med en liten lukt av citron och ört. Det mjukar och tar bort grov hud på fötterna, eliminerar försiktigt och effektivt problemområdena, och rekommenderas också som ett pålitligt antiseptiskt medel vid hemmet och professionell pedikyr. Nackdelarna innefattar närvaron av alkali som, om den används felaktigt, ökar risken för skada på slemhinnan och epidermis. Mozolin produceras av Altai-företaget Two Lines, som specialiserat sig på produktion av medicinska och kosmetiska preparat. Finns i flaskor, volym - 150 ml. Förvaras borta från barn.

3 Cream paste "Aquapilling"


Superkoncentrat. Resultat från första ansökan
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 195 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Cream paste "Aquapilling" produktion "Farmtek" skiljer sig från andra liknande produkter med högt innehåll av aktiva substanser. Den innehåller upp till 40% karbamid, vilket gör det möjligt att klassificera grädden som ett kosmetiskt och terapeutiskt läkemedel. Detta är en koncentrerad produkt som är mycket ekonomisk, och kommer därför i små fickor med liten storlek. Pastaproducenter lovar att mjukna även den hårdaste natoptysh bokstavligen efter den första applikationen. Och entusiastiska kundrecensioner bekräftar fullständigt den helande effekten av "Aquapilling". Vi tar bara bort två poäng på grund av den relativa höga kostnaden för hushållsprodukten - du måste betala cirka 200 rubel för ett litet 20 g rör.

2 SVR XERIAL 50 EXTREME CREME PIEDS


Utan dofter och färgämnen. Lämplig för känslig hud
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 965 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

"SVR Xerial 50 Extrem Foot Cream" skapades på det franska företaget Laboratoire SVR, vars krämer regelbundet genomgår strikt dermatologisk kontroll. Denna produkt är en del av Herials utbud av hygien- och hygienprodukter, speciellt utformade för att bekämpa kroppsligor, korn, sprickor och hyperkeratos. Trots att grädden säljs som en produkt som sköter fotens hud, kan den användas på alla skadade områden i kroppen - armbågar, handflator, knän etc. Produkten omfattar inte parabener, dofter och färgämnen. "Xserial" är helt hypoallergen, därför är det tillåtet att behandla barn från 3 års ålder. Det säljs i rör på 50 ml, kostnad - från 950 rubel.

1 Cream "Nemozol"


Naturprodukt. Den bästa kompositionen för budgetpriset
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 290 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Kosmetisk grädde producerad av det ryska företaget Naturoterapi CJSC kan kallas ideal genom att kombinera sådana egenskaper som komposition, effektivitet och kostnad. Närvaron i Nemozol av en stor procentandel av naturliga föreningar (vitlöksextrakt, ekblad och björk, citron och teoljor etc.) gör den här produkten inte bara säker, men också mest försiktig mot den ömtåliga huden på ben och händer. Och urea och salicylsyra ger högkvalitativ mjukgöring av de grova hudskikten och hjälper till att mjuka skalar av korn. Cremen produceras i 75 ml rör, kostar ungefär 300 rubel, har en hållbarhetstid på 24 månader.


De bästa corns gelerna

Gelremedier för kål och korgen är mer koncentrerade än krämer, har en viskös och transparent struktur. De torkar snabbare, blötlägger sig i huden utan rester, och lämnar inte en oljig rester. Oftast produceras sådana produkter i form av en penna eller ett rör med dispenser, vilket underlättar förfarandet för applicering av läkemedlet.

3 Gel PROTOSKN Callus Mjukmedel


Ta bort gamla korn och förhindrar bildandet av nya.
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 352 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Gelkeratolytic för avlägsnande av kallus och corns från ProtoKeratin (Ryssland) ingår i PROTOSKN-serien av professionella preparat för kroppsvård. Det här mycket effektiva verktyget med en delikat konsistens och en behaglig lukt kommer inte bara att rädda dig från smärtsam gnidning, men hjälper också till att förhindra att nya förekommer, närmar huden och gör den mer elastisk.Kaliumhydroxid i kombination med urea exfolierar callusformationer och grönsakskomponenter (nässlextrakt, kamille och aloe vera gel) gör huden mjukare och friskare. För bekvämligheten levererade tillverkaren flaskan med en bekväm dispenser som möjliggör optimal användning av gelén, vilket undviker onödigt överskott. PROTOSKN Callus Softener finns i två versioner - 110 och 250 ml vardera. Pris - från 350 rubel. för en mindre volym och från 570 rubel. för mer.

2 Callus Remover av Aravia


Formel med kamillextrakt. Intensiv mjukning och regenerering
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 467 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Callus Remover Gel från den ledande ryska tillverkaren av professionell och medicinsk kosmetika hos Aravia-företaget har en alkalisk miljö, tack vare vilken den noggrant behandlar de skadade områdena och helt tar bort döda partiklar. Bioaktivt kamillextrakt i gelens sammansättning tränger djupt in i hudcellerna, vilket ger en antiseptisk och regenererande effekt. Denna produkt har fått ett utmärkt betyg från professionell manikyr och pedikyr, vilket indikerar hög kvalitet och garanterat bra resultat. När du arbetar med drogen måste du vidta försiktighetsåtgärder - applicera lokalt och arbeta med handskar. Gelén produceras i flaskor med droppdispenser, vilket säkerställer noggrannheten i portionerna. Volym - 100 ml.


1 Pennapplikator Wartner


Det bästa botemedlet för torra corns. Ekonomisk konsumtion och användarvänlighet
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 528 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Kompakt och lättanvänd pennaapplikator. Den är fylld med en speciell gel baserad på triklorättiksyra, som har en lossande effekt. Det hjälper dig på kort tid att bli av med torra korn och hyperkeratos (keratinerat övre lag av epidermis). Verktyget är mycket koncentrerat, vilket ger en ekonomisk konsumtion, men kräver också extrem försiktighet vid användning. När du använder läkemedlet måste du strikt följa instruktionerna, överstiga inte dosen och skydda frisk hud från oavsiktlig inträngning av syra. Om det tillämpas korrekt kommer resultatet att visas efter 3-4 dagar. Priset på en penna på apotek börjar från 525 rubel, volymen av gelén som ingår i den är 4 ml. Hållbarhet - 2 år.

De bästa salvorna för korn

Trots det liknande utseendet, textur och förpackning skiljer salvorna sig från kosmetiska krämer genom deras effekt. Dessa är terapeutiska medel som har en ganska aggressiv komposition, på grund av vilken deras effektivitet är mer uttalad. Det är värt att komma ihåg att salven från korn och korn kan inte användas okontrollerbart. Innan du köper och använder denna produktkategori, rekommenderas att konsultera en hudläkare.

3 Salicylsalva från Tver Pharmaceutical Factory


Billigt och effektivt sätt. Det finns kontraindikationer
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 23 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Salicylsalva (latinskt namn Unguentum Acidi Salicylici) är en populär och billig aktuell produkt som läkare rekommenderar för att behandla eksem, brännskador, purulenta sår och andra hudkänslor. Salicylsalva är inte mindre effektiv vid behandling av våta majs och för att bli av med alltför hårda korn. Läkemedlet tillverkas av många ryska läkemedelsfabriker, så det kan enkelt köpas i någon region i vårt land. Formutgivning - Små burkar av tonat glas. Applicera en prick. Kontraindikationer för användning av barn är ålder och överkänslighet mot de komponenter som utgör verktyget. Använd försiktighet hos gravida och ammande kvinnor.

2 Klistra in "5D fem dagars fotantaska"


Uttalad keratolytisk effekt. För alla hudtyper
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 50 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Anti-aska salva pasta från St. Petersburg fabriken "GalenoPharm" har uttalat keratolytiska, mjukgörande och sårläkning egenskaper. Sammansättningen av salvan är ganska enkel - petrolatum, lanolin och salicylsyra, så det får användas för personer med vilken hudtyp som helst. Prisvärd och billig medicin förpackas i små rör av 10 g.Det är värt att notera att för en fullständig borttagning av majs eller majs krävs en långvarig reaktion av läkemedlet med huden - åtminstone flera timmar, för vilka terapeutiska applikationer med en pasta görs. Det kan inte alltid vara bekvämt, så vi lämnar "5D fem dagar" i den andra positionen av klassificeringen i kategorin anti-majs salvor.


1 "Super Antimozolin"


För behandling av torr och majs. Fuktar och deodorizes
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 70 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Formeln för salva har utvecklats i laboratorierna för Longevity Scientific-Production Association. Den innehåller salicylsyra, karbamid och mjölksyra, liksom ytterligare komponenter för att mjukna över epidermis. Applicera grädden dagligen kan du uppnå fullständig försvinnande av även de äldsta majsformationerna. "Super Antimozolin" tar försiktigt bort ett lager av kåt hud, som tar bort alla typer av torra och kärnbitar utan spår. Främjar djupt fuktgivande och deodorisering av fötterna. Produkten säljs i rör på 75 och 100 ml. Kostnaden för ett litet paket börjar från 70 rubel.

Vem är den bästa tillverkaren av callus-lösningar
Vi rösta!
Totalt röstat: 81
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. Olga
  Från callosities och natoptyshy hjälper väl freaks. Denna produkt är baserad på urea. Det mjukar mycket hård hud mycket effektivt. Och från ingroppade naglar kan också användas.

betyg

Hur man väljer

recensioner